TLC'de temmuzda “Her Gece Film Gecesi” devam ediyor

TV 02.07.2022, 13:42
TLC'de temmuzda “Her Gece Film Gecesi” devam ediyor

TLC, Temmuz ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30’dan itibaren mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Temmuz ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Temmuz film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Miras, Otobanda Dehşet, Poseidon'dan Kaçış, Ödül Peşinde, Aşk Her Yerde, Yeter, Gününü Göreceksin, Sully, Taşralı, Vurguncular, Yaşam Kanıtı, Hızlı, Kaptan Phillips, Aşk Olur, Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli, Acil Teslimat, Kobra, Mavi Korku 2, Yılbaşı Gecesi ve Oyun Gecesi Temmuz ayında TLC’de olacak.

  • Miras: Güçlü bir ailenin reisi ani bir şekilde öldükten sonra eşi ve kızı, hayatlarını mahvedebilecek şaşırtıcı bir gizli mirasla karşı karşıya kalır. Vaughn Stein’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Lily Collins, Simon Pegg ve Connie Nielsen paylaşıyor.
  • Otobanda Dehşet: Cadillac marka arabasını dehşet saçan bir uzuv gibi kullanan bir seri katil, bir kadını öldürür. Kadının eşi ise katili yakalamak için klasik spor arabasıyla otoyola çıkar. Jim Caviezel, Rhona Mitra ve Frankie Faison’ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmeni Robert Harmon.
  • Poseidon'dan Kaçış: Dev bir gelgit dalgası lüks bir yolcu gemisi olan Poseidon'u alabora edince batmakta olan geminin yolcularıysa hayatta kalmak için tüm güçleriyle mücadele eder. Başrollerde, Josh Lucas, Kurt Russell ve Jacinda Barrett yer alıyor.
  • Ödül Peşinde: Ödül avcısı Milo, sıradaki hedefinin duruşma kefaletini ödemeyen eski eşi Nicole olduğunu öğrenir. Onu bulduğunda ise ikili hayatlarını kurtarmak için firar etmek zorunda kalır. Jennifer Aniston, Gerard Butler ve Christine Baranski’nin başrollerini paylaştığı filmin yönetmeni Andy Tennant.
  • Aşk Her Yerde: Sekiz çift, özel hayatlarındaki sorunları farklı yollarla çözmeye çalışırken yeni sekreterinin cazibesine kapılan evli bir erkek de grupta yer almaktadır. Filmin başrollerinde Hugh Grant, Liam Neeson ve Martine McCutcheon yer alıyor.
  • Yeter: Kocası Mitch'in aşırı sahiplenici ve suistimalci karanlık yüzü ortaya çıkınca Slim'in mükemmel görünen hayatı altüst olur. Kızını alıp kaçsa da kocası peşini bırakmaz. Jennifer Lopez, Billy Campbell ve Juliette Lewis’in başrollerini paylaştığı filmin yönetmeni Michael Apted.
  • Gününü Göreceksin: Başarılı bir vurgunun ardından ölüme terk edilen profesyonel hırsız, aylar sonra payına düşen parayı almak ve ona ihanet edenlerden intikam almak için harekete geçer. James Coburn, Mel Gibson ve Gregg Henry başrollerde yer alıyor.
  • Sully: Buz tutan Hudson Nehri'ne kayarak indikten sonra, 155 yolcuyu kurtaran Kaptan "Sully" Sullenberger kahraman ilan edilir. Ancak yürütülen soruşturma bu itibarı yerle bir eder. Clint Eastwood’un yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Tom Hanks, Aaron Eckhart ve Laura Linney var.
  • Taşralı: Luli 13'üncü doğum günü hediyesi olarak bir tabanca alır. Çok geçmeden ihmalkâr ebeveynlerini geride bırakıp otostop yaparak Las Vegas'tan ayrılmaya karar verir. Başrolleri Eddie Redmayne, Juliette Lewis ve Chloë Grace Moretz paylaşıyor.
  • Vurguncular: Irak Savaşı esnasında Miami'li iki adam kârlı ama karanlık bir iş olan silah ticaretine atılır. Ancak 300 milyon dolarlık bir anlaşma yapınca tekinsiz insanlarla karşılaşırlar. Todd Phillips’in yönetmenliğindeki Vurguncular’ın başrollerinde Miles Teller, Jonah Hill ve Ana de Armas yer alıyor.
  • Yaşam Kanıtı: Güney Amerika'da çalışırken hükümet karşıtı örgüt üyeleri tarafından kaçırılan Amerikalı bir mühendisin eşi, kocasını kurtarması için bir özel ajandan yardım alır. Meg Ryan, Russell Crowe ve David Morse başrollerde izleyiciyle buluşuyor.
  • Hızlı: Cezaevinden tahliye olan bir suçlu, kendisine ihanet edip kardeşini öldürenlerden intikam almak için harekete geçerken bir yandan polisten ve bir yandan da kiralık katilden kaçar. Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton ve Oliver Jackson-Cohen başrolleri paylaşıyor.
  • Kaptan Phillips: Somalili korsanlar Kenya'ya doğru ilerleyen yük gemisine saldırdığında, geminin kaptanı Richard Phillips mürettebatını kurtarmak için zekâsını kullanıp korsanlarla pazarlık yapar. Tom Hanks, Catherine Keener ve Barkhad Abdi’nin başrollerini paylaştığı Kaptan Phillips’in yönetmen koltuğunda Paul Greengrass bulunuyor.
  • Aşk Olur: Matem ile başa çıkma konusundaki kitabıyla ödül almış bir kişisel gelişim uzmanı olan Burke, bir çiçekçiye âşık olduğunda kendi sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kalır. Aaron Eckhart, Jennifer Aniston ve Dan Fogler başrollerde yer alıyor.
  • Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli: Özel ajan Gracie Hunt, büronun yeni ünlü yüzü ve ağırbaşlı yeni ortağı olarak geri döner. Ancak Gracie'nin arkadaşları kaçırıldığında, onu hiçbir şey harekete geçmekten alıkoyamaz! Filmin başrollerinde Sandra Bullock, Regina King ve Enrique Murciano bulunuyor.
  • Acil Teslimat: Teslim ettiği paket suç örgütlerinin ve kanun tanımayan bir polisin ilgisini çekince heyecan düşkünü olan kurye Wilee, kendini tehlikeli bir maceranın içinde bulur.
  • Kobra: Alışılmadık yöntemlerle çalışan, amansız bir şehir dedektifi, güzel bir görgü tanığını kurban ayırt etmeksizin öldüren azılı bir seri katilden korumakla görevlendirilir. Sylvester Stallone ve Paula Gosling’in başrollerini paylaştığı filmin yönetmeni George P. Cosmatos.
  • Mavi Korku 2: Bir milyarder, bir grup deniz korumacısının yardımıyla genetik olarak geliştirilmiş köpek balıkları üretir. Köpek balıkları yaratıcılarını hedef alınca kaos ve kıyım başlar.
  • Yılbaşı Gecesi: Yılbaşı gecesinde mutluluğu bulmak için duygusal bir yolculuğa atılan, içlerinde bir rock yıldızı ve bir hemşirenin de bulunduğu New York sakinlerinin yolları birbiriyle kesişir. Başrollerde Robert De Niro, Ashton Kutcher ve Zac Efron yer alıyor.
  • Oyun Gecesi: Max ve Annie'nin çiftler için oyun gecesi, Max'in ağabeyinin gizemli cinayet partisi yüzünden tuhaf bir hâl alır. Sürprizlerle dolu oyun gecesinde hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Jason Bateman, Rachel McAdams ve Kyle Chandler’ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmenleri Jonathan Goldstein ve John Francis Daley.

Yorumlar (0)