TLC’nin ağustos film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek

TV 01.08.2023, 16:07
TLC’nin ağustos film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek

TLC, Ağustos ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her akşam 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Ağustos ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Ağustos film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her akşam saat 19.30’da Merhamet, Kılıçların Gücü, Ölüm Takımı, Ejderin Karnı, Görev Uğruna, Yedinci Hayat, Kuzey Operasyonu, Kaçak, Dünyanın Merkezine Yolculuk, Misafir, Kan Bağı, Tam Gaz, Gizemli Adaya Yolculuk, Son Soygun, İntikam Ateşi, Koloni, Adalet serisi, Tarzan Efsanesi, Kanunsuz Topraklarda, Keskin Nişancı ve Bıçak Sırtı 2049 TLC'de ekrana gelecek.

Merhamet: Amatör İngiliz denizci Donald Crowhurst 1969'da dünyayı dolaşmak için tek başına yelken açar. Olağan dışı deniz yolculuğu trajediyle sonlanır. Colin Firth, Rachel Weisz ve David Thewlis’in başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda James Marsh yer alıyor.

Kılıçların Gücü: Bir kadın savaşçı, sürgündeki bir prensi bulup tahta geri dönmesine yardım etmek için bir maceraya atılır. Acımasız düşmanlar tarafından takip edilirken amansız bir savaş başlar.

Ölüm Takımı: Afganistan'daki genç bir ABD askeri diğer askerlerin sadist bir liderin emrinde masum sivilleri öldürdüğüne tanık olunca kendi geleceği için endişelenmeye başlar. Başrollerde; Nat Wolff, Alexander Skarsgård ve Rob Morrow izleyiciyle buluşuyor.

Ejderin Karnı: Travis, Çin’de küçük bir köyde terör estiren efsanevi bir canavarı yakalamak üzere harekete geçer. Özellikle soyu tükenmekte olan canlıları koruma altına alan, iyi niyerli bir araştırmacıdır. Ancak aynı canavarın peşinde olan ödül avcısıı Harker, onu öldürmek üzere yola çıkmıştır. Başrollerde Dolph Lundgren, Scott Adkins ve Yi Huang izleyiciyle buluşuyor.

Görev Uğruna: CIA'in Amerikan Başkanı'na düzenleyeceği suikastin günah keçisi olacağını öğrenen emekli bir ajanın hayatı altüst olur. Yönetmen koltuğunda Timothy Woodward Jr. yer alıyor.

Yedinci Hayat: Nüfus yoğunluğu yüzünden ailelerin en fazla bir çocuk sahibi olmasına izin verildiği bir dünyada tek yumurta yedizi kardeşler hükûmet tarafından uyutulmamak için mücadele eder. Başrollerinde Noomi Rapace, Willem Dafoe ve Glenn Close'un yer aldığı bilim-kurgu gerilim filminin yönetmen koltuğunda  Tommy Wirkola var.

Kuzey Operasyonu: 1950'de Kuzey Kore'nin Güney Kore'yi işgal etmesinin ardından BM, 5 binde bir başarı şansı olan "Kuzey Operasyonu" adında gizli bir kara harekâtı başlatır. Liam Neeson, Lee Jung-jae ve Lee Beom-soo başrollerde.

Kaçak: Dr. Richard Kimble, haksız bir şekilde karısını öldürmekle suçlanınca gerçek katili bulup kendini aklamak ona kalır. Andrew Davis’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolleride Harrison Ford, Tommy Lee Jones ve Sela Ward yer alıyor.

Dünyanın Merkezine Yolculuk: Bir bilim adamı, bir keşif gezisi esnasında yeğeni ve yerel rehberleriyle birlikte bir mağarada mahsur kalır. Tek kurtuluşları daha derine inerek bilinmeyen dünyalara ilerlemektir.

Misafir: Peterson Ailesi bir gün, görev sırasında ölen oğullarının yakın arkadaşı olduğunu iddia eden bir adamın ziyaretiyle karşı karşıya kalır. Aile bu yabancıyı ağırlar fakat adamın hayatlarına girmesiyle birlikte kaza süsü verilen ölümler gerçekleşmeye başlar. Gerilim yüklü filmin yönetmen koltuğunda Adam Wingard yer alıyor.

Kan Bağı: Eski bir hükümlü, ailesinden kopuk yaşayan kızı firar edince onu öldürmek isteyen uyuşturucu satıcılarından korumak için kızıyla yeniden bir araya gelir. Mel Gibson, Erin Moriarty ve Diego Luna başrollerde.

Tam Gaz: Bir çete lideri için çalışmaya zorlanan yetenekli bir kaçış aracı şoförü hayatını, aşkını ve özgürlüğünü riske atan başarısız geçen bir vurgunun ardından gerçeklerle yüzleşir. BAFTA ödüllü filmin kadrosunda Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jon Hamm, Lily James, Eiza Gonzalez, Jon Bernthal ve Jamie Foxx yer alıyor.

Gizemli Adaya Yolculuk: Genç bir maceraperest yeni üvey babasıyla birlikte gizemli bir adadan şifreli bir yardım çağrısına yanıt verir ve adada yaşayan yegâne insanı kurtarır. Brad Peyton yönetmenliğindeki filmin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Michael Caine ve Josh Hutcherson bulunuyor.

Son Soygun: Çekici bir Macar kontesin cazibesine kapılan eski bir hükümlü Londra'nın pırlanta bölgesinin yer altı kasalarını soymak için 2015'te dört yaşlı suçluyla birlikte harekete geçer. Matthew Goode, Joely Richardson ve Clive Russell başrollerde.

İntikam Ateşi: Gizli görevdeki bir narkotik ajanı, öldürülen karısının intikamını almaya yemin eder ve infaz emrini veren gizemli yeni uyuşturucu baronunun peşine düşer. Başrollerde; Vin Diesel, Larenz Tate ve Timothy Olyphant yer alıyor.

Koloni: Kaçırılan sevgilisini arayan genç bir kadın kendini daha önce kimsenin kaçmayı başaramadığı meşhur Colonia Dignidad tarikatı kampında bulur.

Adalet serisi her Perşembe 19.30’da TLC’de

Robert McCall, Rus gangsterlerin kontrolündeki genç bir kıza yardım etmek için yeni ve sakin hayatını geride bırakır. Gizli yetenekleri adalet arzusunu yeniden canlandırır. Denzel Washington başrolde izleyiciyle buluşuyor. Serinin ikinci filminde ise Robert McCall, geçmişin izleriyle boğuşuyor.

Tarzan Efsanesi: Londra'da yaşama alışan Tarzan, hükumetin bir maden yerleşkesindeki aktivitelerini araştırması için eski evine çağrılır. Başrollerde; Alexander Skarsgård, Margot Robbie ve Christoph Waltz izleyiciyle buluşuyor.

Kanunsuz Topraklarda: 1959 Indochina'sında acımasız bir çalışma kampında ağır cezaya çarptırılan eski bir boks şampiyonu, vahşi bir suçun intikamını almak ve özgürlüğüne kavuşmak için mücadele eder.

Keskin Nişancı: Kolombiyalı bir çete lideri ABD'ye giden kaçakçılık rotalarını ele geçirince Brandon Beckett, Richard Miller ve Çavuş Thomas Beckett karteli çökertmek için birlik olur.

Bıçak Sırtı 2049: İlk filmdeki olaylardan 30 yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu, LAPD'den Memur K, toplumdan kalanları kaosa sürükleyebilecek, uzun zamandır gizli olan bir sırrı ortaya çıkarır. Ryan Gosling, Harrison Ford ve Ana de Armas başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Yorumlar (0)