TLC’nin eylül film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek

TV 01.09.2022, 12:33
TLC’nin eylül film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek

TLC’nin Eylül film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. 15 Dakika, Suikast Oyunları, Acil Teslimat, Gününü Göreceksin, Taksi 2, İntikam Ateşi, Herkesi Öldür, Tehlikeli Yürüyüş, Taşralı, Taksi 3, Yaşam Kanıtı, Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef, Kaptan Phillips, Pelikan Dosyası, Taksi 4, Asker, Keskin Nişancı: Miras, Dikey Limit, Miras, Taksi 5, Kobra ve Hayalet Tetikçi Eylül ayında TLC’de olacak.

15 Dakika: Bir müfettiş ve bir dedektif, delilleri yok etmek için olay yerini ateşe veren bir katilin tüyler ürperten cinayetini çözmek için birlikte çalışmayı kabul eder. Roseanne Barr, Robert De Niro ve Edward Burns’un başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda John Herzfeld yer alıyor.

Suikast Oyunları: İki rakip katil, azılı bir uyuşturucu satıcısını öldürmek için güçlerini birleştirir. Biri eşini komaya sokan saldırının intikamını diğeri ise yaptığı işin karşılığını arar. Ivan Kaye, Jean-Claude Van Damme ve Scott Adkins başrolleri paylaşıyor.

Acil Teslimat: Teslim ettiği paket suç örgütlerinin ve kanun tanımayan bir polisin ilgisini çekince heyecan düşkünü olan kurye Wilee, kendini tehlikeli bir maceranın içinde bulur. David Koepp yönetmenliğindeki filmin başrollerinde; Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon ve Dania Ramirez bulunuyor.

Gününü Göreceksin: Başarılı bir vurgunun ardından ölüme terk edilen profesyonel hırsız, aylar sonra payına düşen parayı almak ve ona ihanet edenlerden intikam almak için harekete geçer. James Coburn, Mel Gibson ve Gregg Henry başrollerde yer alıyor.

Taksi 2: Bir Japon elçisi Marsilya seyahati esnasında kaçırılınca genç dedektif Emilien, hızlı taksi şoförü Daniel'la birlikte günü kurtarmak için birlikte çalışır. Samy Naceri, Frédéric Diefenthal ve Marion Cotillard başrolleri paylaşıyor.

İntikam Ateşi: Gizli görevdeki bir narkotik ajanı, öldürülen karısının intikamını almaya yemin eder ve infaz emrini veren gizemli yeni uyuşturucu baronunun peşine düşer. Başrollerde; Vin Diesel, Larenz Tate ve Timothy Olyphant yer alıyor.

Herkesi Öldür: Büyük bir çatışmadan çıkan gizemli bir yabancı, tedavi için hastaneye gider. Bir suç çetesi onu öldürmek için hastaneyi istila ettiğinde ise herkesin hayatı tehlikeye girecektir. Autumn Reeser, Jean-Claude Van Damme ve Maria Conchita Alonso’nun başrollerini paylaştığı filmin yönetmeni, Peter Malota.

Tehlikeli Yürüyüş: Parisli bir sokak sanatçısı olan Philippe Petit, 1974'te iddialı bir işe soyunur ve New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'nin İkiz Kuleleri arasında halat üzerinde yürümeye karar verir. Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley ve Charlotte Le Bon başrolleri paylaşıyor.

Taşralı: Luli 13'üncü doğum günü hediyesi olarak bir tabanca alır. Çok geçmeden ihmalkâr ebeveynlerini geride bırakıp otostop yaparak Las Vegas'tan ayrılmaya karar verir. Başrolleri Eddie Redmayne, Juliette Lewis ve Chloë Grace Moretz paylaşıyor.

Taksi 3: Dedektif Emilien ve taksi şoförü Daniel, amansız bir hırsız çetesini durdurmak için birlikte çalışır. Ekibin kişisel sorunlarıysa görevi tehlikeye atar. Başrollerde; Bai Ling, Bernard Destouches ve Bernard Farcy yer alıyor.

Yaşam Kanıtı: Güney Amerika'da çalışırken hükümet karşıtı örgüt üyeleri tarafından kaçırılan Amerikalı bir mühendisin eşi, kocasını kurtarması için bir özel ajandan yardım alır. Meg Ryan, Russell Crowe ve David Morse başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef: Brandon Beckett, bir çiftçiyi kurtardıkları esnada ekibe saldıran gizemli bir nişancıdan intikam almak için babasının öğrencisinden yardım ister. Claudio Fäh yönetmenliğindeki filmin başrollerinde; Annabel Wright, Billy Zane ve Chad Michael Collins izleyici karşısında.

Kaptan Phillips: Somalili korsanlar Kenya'ya doğru ilerleyen yük gemisine saldırdığında, geminin kaptanı Richard Phillips mürettebatını kurtarmak için zekâsını kullanıp korsanlarla pazarlık yapar. Tom Hanks, Catherine Keener ve Barkhad Abdi’nin başrollerini paylaştığı Kaptan Phillips’in yönetmen koltuğunda Paul Greengrass bulunuyor.

Pelikan Dosyası: Üzerinde çalıştığı dava özeti şok edici bir komployu ortaya çıkarınca hayatı tehlikeye giren bir hukuk öğrencisi, bir gazetecinin yardımıyla gerçeği öğrenmeye çalışır. Julia Roberts, Denzel Washington ve Sam Shepard’ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Alan J. Pakula yer alıyor.

Taksi 4: Polis memuru Emilien, oyuna getirilip azılı bir suçluyu serbest bırakınca kaçağı bulup yakalamak için taksi şoförü Daniel'la birlikte çalışır. Samy Naceri, Frédéric Diefenthal ve Bernard Farcy başrolleri paylaşıyor.

Asker: Eski askerlerin yerine genetiği değiştirilmiş askerler göreve getirilir. Askerler, kolonilerinin tehlikeye girmesiyle yerine gelen askerlerle çatışmak zorunda kalır. Asker’in başrollerinde; Kurt Russell, Jason Scott Lee ve Connie Nielsen yer alıyor.

Keskin Nişancı: Miras: Bir kiralık katil, askeri liderleri hedef alır. Brandon Beckett, babasının da onlardan biri olduğunu düşünmektedir ve tehdidi ortadan kaldırıp keskin nişancıyı durdurmaya çalışır.

Dikey Limit: Kavgalı olduğu kız kardeşinin tırmanış gezisi fırtına yüzünden tehlikeye giren bir adam, kardeşini dünyanın en tehlikeli dağı olan K2'nin yamaçlarından kurtarmak için yola çıkar. Chris O'Donnell, Robin Tunney ve Bill Paxton başrolleri paylaşıyor.

Miras: Güçlü bir ailenin reisi ani bir şekilde öldükten sonra eşi ve kızı, hayatlarını mahvedebilecek şaşırtıcı bir gizli mirasla karşı karşıya kalır. Vaughn Stein’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Lily Collins, Simon Pegg ve Connie Nielsen paylaşıyor.

Taksi 5: Yetenekli polis Sylvain, İtalyan bir hırsız çetesini durdurmaya çalışır. Beceriksiz meslektaşlarından yardım alamayınca efsanevi beyaz taksiyi kullanmaya karar verir.

Kobra: Alışılmadık yöntemlerle çalışan, amansız bir şehir dedektifi, güzel bir görgü tanığını kurban ayırt etmeksizin öldüren azılı bir seri katilden korumakla görevlendirilir. Sylvester Stallone ve Paula Gosling’in başrollerini paylaştığı filmin yönetmeni George P. Cosmatos.

Hayalet Tetikçi: Keskin nişancılardan oluşan bir ekip, petrol hattını sabote etmeyi planlayan bir grup teröristi engellemek için harekete geçer. Hayalet bir nişancı onları durdurmakta kararlıdır. Chad Michael Collins, Dennis Haysbert  ve Billy Zane’in başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Don Michael Paul yer alıyor.

Yorumlar (0)