TRT Avaz’dan Hocalı Katliamı’na özel yayın

TV 26.02.2022, 10:49
TRT Avaz’dan Hocalı Katliamı’na özel yayın

TRT Avaz, insanlık tarihine kara bir leke olarak yazılan Hocalı Katliamı’nın 30. yılını özel olarak hazırladığı bir programla anıyor. TRT Avaz ve Azerbaycan devlet televizyonu AzTV ortak yayınıyla “Avrasya Gündemi Hocalı Katliamı” bugün saat 13.00’de canlı yayınla TRT Avaz’da ekranlara gelecek.

Ermeni güçlerin 26 Şubat 1992'de Hocalı'da kadın, çocuk ve yaşlı gözetmeksizin yaptığı katliam, “Avrasya Gündemi Hocalı Katliamı” özel yayınında tüm yönleriyle ele alınacak. Azerbaycan’ın devlet televizyonu AzTV ile ortak yayınıyla gerçekleştirilecek program, bugün saat 13.00’de canlı yayınla TRT Avaz ekranlarında.

TRT Avaz, 30. yılında Hocalı'da yaşanan katliamı unutturmamak ve dünya kamuoyuna bir kez daha hatırlatmak için özel bir yayın gerçekleştirecek. Programın ilk kısmında Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar konuyla ilgili araştırmalarını izleyiciyle paylaşacak. AzTV stüdyosunda Azerbaycanlı uzman konukların da programa katılacağı yayında Hocalı Katliamı’na ilişkin hazırlanan özel dosyalar izleyiciyle buluşacak.

Türk dünyasının en acı olaylarından biri olan “Hocalı Katliamı” bütün ayrıntılarıyla “Avrasya Gündemi Hocalı Katliamı” programında bugün saat 13.00’de canlı yayınla TRT Avaz’da.

Yorumlar (0)