TRT, merakla beklenen dijital platformu "tabii" bugün yayında

TV 06.05.2023, 16:34 08.05.2023, 13:07
TRT, merakla beklenen dijital platformu "tabii" bugün yayında

TRT'nin içeriklerine yönelik uluslararası talebi karşılamak amacıyla kurduğu dijital platformu "tabii" bugün yayına başlıyor.

Televizyon yayıncılığındaki 55 yıllık tecrübesiyle her daim yeniliklere imza atan TRT, Türk dizi ve filmlerine yönelik küresel çaptaki ilgiyi ve talebi karşılamak üzere kurduğu, uzun zamandır beklenen uluslararası dijital platformunu tanıttı. İlk etapta 15.000 saati aşan içerikle yola koyulacak ve farklı türlerdeki orijinal dizileriyle ön plana çıkacak olan tabii’nin geniş arşivinde çok sevilen TRT yapımları da yer alacak. 

150’den fazla diziyle Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya, Afrika ve Amerika’da 800 milyonun üzerindeki izleyiciye keyifli dakikalar sunan Türk yapımları, 146 ülkede geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak büyük bir başarıya imza atıyor.

tabii, ilk etapta 30 orijinal yapıma ev sahipliği yapacak 

Uluslararası dijital platform ilk etapta 30 orijinal yapıma ev sahipliği yapacak. tabii’de hoşgörü ve barışın timsali Mevlana’nın hayatının anlatıldığı Mevlana Celaleddin-i Rumi; Türk Hava Kuvvetleri ve savaş pilotlarının aksiyon dolu hikâyelerini paylaşan Hür; yepyeni maceralarıyla, TRT’nin sevilen içeriği Tozkoparan, yüksek mizah dozu ve eğlenceli oyuncu kadrosuyla Organizasyon Bizim İşimiz, psikolojik gerilim türünde ünlü isimleri buluşturan Son Gün ve süper kahraman evreninin ilk projesi Altay gibi dijital platforma özel hazırlanmış diziler yer alacak. 

Yorumlar (0)