TRT yapımlarına ödül yağdı

TV 29.09.2021, 10:02 30.09.2021, 10:05
TRT yapımlarına ödül yağdı

Altın Objektif Ödülleri, 25. kez sahiplerini buldu. TRT 1 ekranında izlenme rekorları kıran "Masumlar Apartmanı" yılın en iyi dizisi, yılın en iyi kadın dizi oyuncusu Ezgi Mola, yılın en iyi erkek dizi oyuncusu Birkan Sokullu, "Teşkilat" yılın en iyi aksiyon/dram dizisi, yılın aksiyon/dram kadın oyuncusu Deniz Baysal Yurtcu, yılın aksiyon/dram erkek oyuncusu Çağlar Ertuğrul, TRT 1 program sunucusu Pelin Çift ise yılın en iyi kadın program sunucusu seçildi.

Yılın En İyi Dizisi: “Masumlar Apartmanı”

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, özet bölümü dahi reyting listesinin zirvelerinde yer alan dizilerden Masumlar Apartmanı yılın en iyi dizisi seçildi. Yılın en iyi kadın dizi oyuncusu Ezgi Mola, yılın en iyi erkek dizi oyuncusu ödülüne ise Birkan Sokullu layık görüldü.

Birkan Sokullu, "Masumlar Apartmanı, hem mesleki hem de kişisel açıdan kariyerim için çok özel bir çalışma oldu. Buradan herkese teşekkür ederim." dedi.

Yılın En İyi Aksiyon/Dram Dizisi: “Teşkilat”

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran, zirvelerden inmeyen Teşkilat dizisi, yılın en iyi aksiyon/dram dizisi seçilirken; dizinin başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtcu “Yılın Aksiyon/Dram Kadın Oyuncusu”, Çağlar Ertuğrul ise “Yılın Aksiyon/Dram Erkek Oyuncusu” seçildi.

27 Eylül Pazartesi akşamı gerçekleştirilen törene Ankara’daki yoğun set programlarından dolayı katılamayan dizinin başrol oyuncuları, sette çektikleri videolarla, ödülleri için teşekkürlerini ilettiler.

“Yılın en iyi kadın Program Sunucusu': Pelin Çift

TRT 1 ekranlarının başarılı sunucusu Pelin Çift yılın en iyi kadın program sunucusu seçildi. Pelin Çift, "25. Altın Objektif Ödülleri’nde aldığım en iyi program sunucusu ödülü için Magazin Gazetecileri Derneği’ne teşekkür ederim. Böyle köklü bir dernekten, mesleğin emekçilerinden ödül almak gurur verici. Bu vesileyle meslek hayatım boyunca birlikte çalıştığımız medya dünyasındaki tüm arkadaşlarıma ve seyircilerimize de ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar (0)