“Türk Dünyası Tek Yürek” Nevruz Özel Yayını TRT Avaz’da

TV 20.03.2023, 14:04 20.03.2023, 15:23
“Türk Dünyası Tek Yürek” Nevruz Özel Yayını TRT Avaz’da

Yüzyıllardır çeşitli coğrafyalarda umudu temsil eden Nevruz Bayramı ve TRT Avaz’ın 15. kuruluş yıl dönümü özel bir yayınla TRT Avaz ekranlarında yer alacak. Türk dünyasındaki birlikteliğin, kardeşliğin ve yardımlaşma duygusunun vurgulanacağı “Nevruz 2023 Türk Dünyası Tek Yürek” özel yayını, yarın saat 11.00’de canlı yayınla TRT Avaz’da izleyicilerle buluşacak.

21 Mart 2009’da yayın hayatına başlayan TRT Avaz, umudun temsilcisi olan Nevruz Bayramı’nı ve TRT Avaz’ın kuruluşunun 15. yıl dönümünü özel bir yayınla ekranlarına taşıyacak. Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle Türk dünyası ve Balkan ülkelerinin katılımıyla gerçekleşecek “Nevruz 2023 Türk Dünyası Tek Yürek” özel yayını, yarın saat 11.00’de canlı yayınla TRT Avaz’da ekrana gelecek.

Türk dünyasının Türkiye’ye destekleri ele alınacak

TRT Arı Stüdyoları’ndan canlı yayınla izleyicilerle buluşacak program yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik vurgusu ve yeniden ayağa kalkma teması üzerine kurulacak. Haluk Koç ve Yasemin Pamukçu’nun sunuculuğunu yapacağı “Nevruz 2023 Türk Dünyası Tek Yürek” özel yayınında Türk dünyasının Türkiye’ye destekleri ele alınacak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Azerbaycan, Kuzey Makedonya ve Kerkük’ten yapılacak canlı bağlantılara ek olarak hazırlanan özel dosyalarla, Türk dünyasının deprem bölgesindeki dayanışması ortaya konularak nevruz mesajları paylaşılacak.

‘Birlikte güçlüyüz’ mesajının verileceği “Nevruz 2023 Türk Dünyası Tek Yürek” özel yayını yarın saat 11.00’de TRT Avaz’da izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar (0)