Türkiye’nin yeni dijital platformu tabii yayında!

TV 08.05.2023, 14:32 09.05.2023, 12:11
Türkiye’nin yeni dijital platformu tabii yayında!

Dijital yayıncılık pazarının yeni oyun kurucusu olmaya hazırlanan TRT’nin uluslararası dijital platformu tabii, yayın hayatına başladı. İzleyicisine yüksek kaliteli içeriklerini hızlı erişim ve çeşitli dil seçenekleriyle sunan tabii’de farklı türlerdeki orijinal diziler, lisanslı yapımlar, çok sevilen TRT içerikleri ve daha fazlası yer alıyor. tabii daha ilk aşamada dizi ve belgesel olmak üzere 30’un üstünde orijinal yapımla başlayarak dijital yayıncılık sektöründe ezber bozan bir hamle yapıyor. “Mevlana Celaleddin-i Rumi”, “Tozkoparan” ve “Son Gün” gibi ortak değerlere ve duygulara seslenen, ailece izlenebilecek tabii orijinal dizileri başta olmak üzere daha birçok içeriğe Türk izleyiciler tabii uygulamasıyla ve www.tabii.com adresi üzerinden ulaşabiliyor. tabii yayınları Türkiye'de ücretsiz olarak izlenebiliyor. Küresel izleyici kitlesi için tabii içerikleri, başlangıçta YouTube ve Roku gibi üçüncü parti platformlar üzerinden sunuluyor. Uluslararası uygulamaların bu yıl içinde İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Urduca dillerinde başlatılması ve yakında daha fazla dil seçeneğinin sunulması planlanıyor.

Dünyada büyük ilgi gören Türk yapımlarının dijital adresi tabii, geçtiğimiz günlerde yapılan görkemli bir marka tanıtımının ardından yayın hayatına başladı. Türkiye’nin gittikçe büyüyen dijital yayıncılık alanında bayrak taşıyıcısı olacak uluslararası marka; sunduğu yüksek kaliteli, ailece izlenebilecek ve ortak değerlere seslenen orijinal içerikleriyle içinde yaşadığımız dünyanın çeşitliliğine bir pencere açma ve farklı kültürleri, yaşamları keşfetme imkânı tanıyor.   

Bizi Birleştiren Hikayeler, tabii’de

İzleyicisine yüksek kaliteli içeriklerini hızlı erişim ve çeşitli dil seçenekleriyle sunan tabii’de farklı türlerdeki orijinal diziler, lisanslı yapımlar, çok sevilen TRT içerikleri ve daha fazlası yer alıyor.

Türkiye'nin büyüyen dijital yayıncılığında amiral gemisi olacak uluslararası marka; ailece izlenebilen, ortak değerlere hitap eden kaliteli içerikleri ve orijinal yapımları ile yaşadığımız dünyanın çeşitliliğini gözlemleme, farklı kültürleri ve yaşamları keşfetme fırsatı sunuyor.

İzleyicisine geniş bir yelpazede eğlenceli diziler, filmler, belgeseller ve çocuklara yönelik içerikler sunan tabii, dünyada ortak evrensel değerler etrafında bir araya gelecek, hikayelerin birleştirdiği toplulukların, ailece keyifli vakit geçireceği dijital bir platform olmayı hedefliyor. Aile, aksiyon, dönem, dram, fantezi, komedi, gençlik, polisiye, romantik komedi ve gerilim gibi çeşitli türlerde dizi ve filmleri, savaş, tarih, doğa belgesellerinin yanı sıra çocuklara yönelik programları Türk ve küresel izleyici tabii farkıyla keşfediyor. Çocuklara ve gençlere yönelik içerikleri, zengin animasyon seçenekleri ve çocukların hayran olduğu karakterlere sahip eğlenceli yapımlarıyla tabii binlerce saatlik izleme keyfi sunuyor. 

Farklı kültürleri ortak değerler çerçevesinde buluşturmayı hedefleyen tabii, uluslararası izleyiciye ilk etapta İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Urduca dillerinde erişim sunuyor. Dijital platformun yüksek kaliteli seslendirmeleri ve altyazıları yakın zaman içinde daha fazla dil seçeneğiyle erişilebilir olacak. 

tabii, orijinal içerikleriyle keyifli ve özgün bir dünya yaratıyor

tabii orijinal ve zengin bir içerikle yola koyuluyor. Türkiye’nin deneyimli yönetmenleri, senaristleri, birbirinden yetenekli oyuncuları tabii için bir araya gelerek uluslararası düzeyde de yine ses getirmeye aday dizilere imza attı. tabii, dijital yayıncılık sektörü açısından ezber bozan bir hamle yaparak daha ilk aşamada 30’un üstünde orijinal yapımla başlıyor.

Yorumlar (0)