Yasemin'in planı ne?

TV 11.06.2022, 13:35 13.06.2022, 09:34
Yasemin'in planı ne?

Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu’nun ve daha birçok özel sürprizin yer alacağı Güldür Güldür Show bu akşaı saat 20.00’de Show TV ekranlarında…

Özel günlerin, kutlamaların insanı İsmail’in toplu mesajları ne kadar tehlikeli? Toplu mesaj bağımlılığı yüzünden hayatında neler oluyor? Attığı mesajlara isyan edenler İsmail’i tedaviye ikna edebilecek mi?

Orta yaşlarda bir rock grubu üyeleri olan Mesut, Paşa, Ozan ve Mustafa’nın konser öncesi son provalarında neler yaşanacak? Evli ve çocuklu Mesut gruba ne kadar uyum sağlayabiliyor?

Misafir ağırlamaktan yorulan ve bıkan Yasemin’in ince planı nedir? Tüm aileyi organize eden Yasemin, misafirleri Mehtap, Jale ve Burcu’nun ayağını kesmeyi başarabilecek mi?

Evlilik hazırlıklarında olan Paşa ve Jale’nin ev arayışı nasıl geçecek? Çiftimiz, Paşa’nın çocukluğunun geçtiği semtte aradıkları evi bulabilecekler mi?

Kendini sevmek ve değer vermek için bir atölyeye katılan İbrahim, Leman, Mehtap, Kudret ve Paşa neler yaşayacak? Hoca Yeter katılımcıları olumlamayı başarabilecek mi?

Yorumlar (0)