Yaz okulu eğlencesi CBeebies ile ekranlara taşınıyor

TV 23.06.2021, 11:22
Yaz okulu eğlencesi CBeebies ile ekranlara taşınıyor

Temmuz ayında okulların kapanmasıyla birlikte ailelerin ve çocukların tatil heyecanı başladı. Ebeveynler çocuklarıyla birlikte güneşin, denizin ve dinlenmenin keyfini çıkartırken, İngiltere’nin bir numaralı çocuk kanalı CBeebies, uzman görüşleri alınarak hazırlanan eğitici içerikleri ekranlara taşıyor. Güvenli bir ortamda oyun yoluyla öğrenmeyi teşvik etmek için tasarlanmış bir dizi okul öncesi yapım, tatil boyunca öğrenmenin en keyifli ve ilginç yolları için çeşitli tüyolar veriyor.

CBeebies, çocuklara ve ebeveynlere evdeyken öğrenmede yardımcı olmak için harika eğitici başlıklardan bir seçkiyi bir araya getiriyor. Sayısallık, okur yazarlık, hikaye, yemek pişirme, bahçıvanlık, spor, fitness ve mühendislik gibi eğitim konuları dahil olmak üzere çocukların zihinsel ve bedensel gelişimini destekleyecek bir dizi program Temmuz ayı boyunca hafta içi her gün saat 10:25’de ekranlarda olacak. Bu yapımlardan bazıları ise şöyle; Andy's Aquatic Adventures, Andy's Dino Toybox, Andy's Secret Hideout, Catie's Amazing Machines, Grace's Amazing Machines, Kit & Pup, Mister Maker, Mr. Bloom's Nursery, My World Kitchen, Nina & The Neurons, Spot Bots ve The Numtums.

Temmuz ayı boyunca CBeebies ile evlerimize konuk olacak diğer yapımlarsa şöyle;

Katie Morag ile Tanışma Zamanı

Katie Morag, ailesiyle birlikte Struay isimli oldukça uzak ve güzel bir İskoç adasında yaşayan eğlenceli ve biraz da alıngan küçük bir kız çocuğu. Bu güzel adada Katie’yi hemen kızıl saçları ile fark edebiliyoruz. Bu seride, yaramaz küçük kardeşi, esnaf ebeveynleri ve mükemmel arkadaşlarla çevrili yaşamına dair pek maceraya onunla birlikte eşlik ediyoruz. Büyük anneleri kimi zaman başını belaya sokan bu sevimli baş karakterimize yardım etmek için ise her zaman oradalar! Ünlü yazar Mairi Hedderwick'in kitaplarından uyarlanan bu dizi, toplum duygusuna, çevreyi korumanın önemine ve aile yaşamının gerçek hüzün ve sevinçlerine odaklanıyor. Katie Morag, 1 Temmuz saat 08:45 itibariyle ekranlara geliyor.

Uykudan Hemen Önce: “In the Night Garden”

Resimli bir çocuk kitabının tamamen modern bir yorumu olan In The Night Garden, çocukları mutlu ve şefkatli bir topluluk içinde birlikte yaşayan harika karakterlerle tanışmak için yaratıcı bir yolculuğa çıkarıyor. Dinlendirici müzikleri ve eğlenceli görselleriyle bu yapım eğlendirirken güven verici bir atmosfer sunuyor. Gerçek ormanlık alanda çekilen nefes kesici bu seride, çarpıcı ve ilgi çekici bir deneyim yaratmak amacıyla canlı karakter kostüm teknolojisi gibi en son teknolojik yenilikler bir araya getiriliyor. In the Night Garden, 1 Temmuz saat 20:20 itibariyle ekranlara geliyor.

Yorumlar (0)