Yıldız Tilbe konuk oluyor

TV 27.11.2021, 16:34 29.11.2021, 10:43
Yıldız Tilbe konuk oluyor

Star ekranında yayınlanan Haluk Levent’le “Yeniden”, ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin konuk olacağı yeni bölümüyle pazar günü ekrana geliyor. Daha önce de yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Haluk Levent, yardıma ihtiyacı olan insanları, hayırseverlerle buluşturuyor. Yıldız Tilbe’nin konuk olacağı Haluk Levent’le “Yeniden”, 28 Kasım Pazar günü canlı yayınla Star’da…

Global Medya & Poll Production yapımcılığında hazırlanan Haluk Levent’le “Yeniden”, milyonların sesi olmaya devam ediyor. 7’den 70’e herkesin katılabileceği, interaktif bir yayıncılık anlayışıyla seyircisiyle buluşan Haluk Levent, sürprizleriyle de çok konuşulacak. Milyonların ‘Haluk Abi’’si Haluk Levent, sesini duyuramayanların sesi, çaresizlerin çaresi olacak!

Yardıma ihtiyacı olanlar ve yardım severler bu programda bir araya gelecek. Sesini duyuracak olan ihtiyaç sahiplerinin hayatlarına dokunulacak. Gerçek yaşam hikayelerinin ekrana geleceği program izleyenleri derinden etkileyecek. Haluk Levent’in sanatçı dostları da projeye dahil olarak çok özel paylaşımlarda bulunacak. Programın bu hafta yayınlanacak yeni bölümüne, ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe konuk olarak, en güzel şarkılarını Haluk Levent’le beraber seslendirecek.

Yorumlar (0)