“Yürüyerek Gel” Tivibu Tivilife kanalında

TV 18.12.2023, 15:24
“Yürüyerek Gel” Tivibu Tivilife kanalında

Tivibu Tivilife kanalında 5 Aralık'ta başlayan "Yürüyerek Gel" programı, her salı saat 19:30'da yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Programı tasarlayan ve sunan isim ünlü oyuncu Gizem Erman Soysaldı. 1. sezonu toplamda 13 bölümden oluşan “Yürüyerek Gel”de, Soysaldı İstanbul'un farklı semtlerinde yürüyerek özel bir rota takip ediyor. Bu rota üzerinde sanat, kültür ve lezzet duraklarına uğrayarak izleyicilere semtin tarihçesinden ilginç hikayeler sunuyor.

Her bölümde oyuncu Gizem Erman Soysaldı, o semtle özdeşleşmiş bir konukla buluşuyor. Bu konuklar semtin tarihine ve kültürüne katkı sağlamış kişilerden seçiliyor. İstanbul'un gözden kaçan güzelliklerini keşfetmeyi amaçlayan "Yürüyerek Gel” izleyicilere şehrin sokaklarında sanat, tarih ve lezzet dolu bir gün yaşatmayı hedefliyor.

Eğer siz de İstanbul'un gizli güzelliklerini keşfetmeye hazırsanız, "Yürüyerek Gel" programını her salı saat 19:30'da Tivilife kanalında takip edebilir, aynı zamanda hafta boyunca tekrarlarını izleyerek bu keyifli gezintiye katılabilirsiniz.

Programın yayın sıralaması şu şekilde:

1) Kurtuluş- Bora Cengiz
2) Boyacıköy- Neslihan Arslan
3) Üsküdar- Yunus Narin
4) Heybeliada- Leyla Okan
5) Beykoz- Kerem Ayan 
6) Balat- Hivda Zizan Alp
7) Sureyyapasa -Hira Koyuncuoğlu
8) Bomonti- Zeynep Atakan
9) Küçükyalı- Müjdat Ataman
10) Kuzguncuk- Doğukan Polat
11) Nisantasi -Gökçe Eyüboğlu

Yorumlar (0)