03.04.2023, 11:28

03 – 09 Nisan haftalık burç yorumları

03 – 09 Nisan haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar haftaya iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konulara odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu haftanın genelinde çalışma hayatınız, iş düzeniniz koşturmalarınız ağırlıklı olacak, gündelik hayatınızı iyi organize etmeniz gereken haftalardan bir tanesi ve bunu da yapacaksınız.

Pazartesi günü Merkür’ün Boğa burcuna geçişi maddi konularda 2 hafta boyunca güzel bazı sonuçları karşınıza getirebilir. 21 Nisan’a kadar parasal konularda ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız, harekete geçeceksiniz, para kazançlarınızı artıracaksınız, ticari faaliyetleriniz varsa bu alanda da neler yapabileceğinizi çok net göreceksiniz. Pazartesi günü Merkür’ün Plüton’la olan dik açısı parayla ilgili bir konu daha bir arkadaşınızla ya da çevrenizden bir insanla bir takışmayı gündeme getirebilir birbirinizi bazı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Perşembe günü Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşiyor siz bu dolunayı ilişkiler alanında yaşayacaksınız. İlişkilere dair verilmesi gereken önemli kararlar, evliliğe adımlar ya da sözlenme, nişanlanma, teklif etme gibi durumlar bu dolunayın ana konularından olacak ya da kendinize odaklıysanız bu aralar sevdiğiniz insanı ihmal ettiyseniz şimdi onun gönlünü almak ve bu dolunay zamanı onunla olan ilişkiniz adına harekete geçebilmek için çok ama çok önemli olabilir. Taşınma ile ilgili olaylar ve ortaklaşa atılacak her tür adım bu dolunayın konusu olacak ve siz de ilişkilere dair önemli kararlar alacaksınız.

Merkür’ün kuzey ay düğümüyle olan bağlantısı perşembe günü itibariyle parasal konularda hızlı hareketlenmeleri karşınıza getirebilir. Para ile ilgili konularda ne yapmanız gerektiğini perşembe günü çok net görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru hayat size çok daha cömert davranacak eviniz için harekete geçmek istediğiniz noktalarda da gönül rahatlığıyla hareket edebileceksiniz. Hafta sonu para harcamalarınıza dikkat edin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar haftaya oldukça enerjik etkilerle giriş yapacaksınız. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konular yoksa da kendi özel hayatınız, yapacaklarınıza odaklanma önem kazanacak ve bu haftanın genelinde Merkür Boğa burcuna geçer geçmez fikirlerinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir dönem başlıyor. Pazartesi günü itibariyle 21 Nisan’a kadar konuştuklarınızı, düşündüklerinizi, hayal ettiklerinizi, plan yaptığınız her tür konunun hareketlenmesi söz konusu olacak. Kendinizle ilgili konuşmayı hem seveceksiniz hem de fikirlerinizi etrafınıza yaymak önemli olabilir.

Önemli konuşma ve görüşmelerin hızlandığını görebilirsiniz ama pazartesi günü patronunuz ya da üstlerinizle, ailenizden bir insanla bazı konularda güç çekişmeleri ya da takıntılı bazı hararetli tartışmalara da açık olabilirsiniz. İş hayatınızda kafanıza takılan bir konu sizi biraz zorlayabilir ya da bu takıntıların özellikle işinizde sizi zorladığını çok net bir şekilde görebilirsiniz.

6 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşiyor bu dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. İş hayatınızda bu dolunay zamanı önemli bazı kararlar almaya yatkın olabilirsiniz ya da buradan gelecek önemli haberler hassas birkaç gün geçirmenize neden olabilir. Sağlığınıza bu dolunay zamanı ekstra dikkat etmeye özen gösterin, bel bölgesi, hormonsal dengesizlikler ya da şeker intoleransları, kalça sıkıntıları ve problemleri, bel ağrıları ya da böbreklerle ilgili sıkıntı ve sorunlar iyice görünür olabilir bir de üriner sistem problemlerini ekleyelim. Bu dolunay zamanı perşembe günü parayla ilgili konularda güzel bazı fırsatlar karşınıza gelecek. Özellikle para ile ilgili konularda ticari bazı girişimlerinizin karşılık bulduğunu tam da bu dolunay zamanı ve sonrası çok net bir şekilde görebilirsiniz.

Diğer taraftan hayata bakış açınız, yardımsever tavırlarınız ön planda olacak. Sosyal çevrenizdeki insanlara ve arkadaşlarınıza göstereceğiniz anlayış ve yardımseverlik tüm haftaya damgasını vurabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla beraber yapacağınız plan ve programlar hafta sonuna doğru hayatınızı daha da renklendirecek ve hafta sonu sevdiğiniz insanla beraber güzel planlar içerisine girebilirsiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, evinize, ailenize ve yuvanıza odaklanarak haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçecek ve elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek isteyebilirsiniz. 21 Nisan’a kadar olaylar gözünüzde büyüyebilir aynı zamanda 6 yıl önce yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar etrafınızda cereyan ederken yurt dışı bağlantılı işleriniz devreye girecek ve ev, aile, yuva ile konular, sağlığınız ve girişimlerinizle ilgili konuları biraz ertelemek durumunda kalacaksınız ya da böyle kararlar alacaksınız en azından bir müddet bunlara kalkışmayayım çok yoruldum biraz dinleneyim gibi bazı kararlarınız devreye girebilir. Bu dönem söylediklerinize, yaptıklarınıza dikkat edin sırlarınızı önemli insanlarla paylaşmayın, önemli girişimlerde bulunmayın.

Pazartesi günü Merkür’ün Plüton’la dik açısı hem seyahatler hem işle ilgili konularda fikir ayrılıklarını karşınıza getirebilir bazı insanlarla fikir çatışmalarına ve güç çekişmelerine de açık olduğunuzu görebilirsiniz. İkna etmeniz gereken insanlar varsa bu dönem bir davanız varsa ya da eğitim hayatınızda ikna etmeniz gereken kişiler varsa bu insanları ikna etmek sandığınız kadar kolay olmayabilir ya da bazı konuları gözünüzde çok fazla büyütebilir ve takıntılı davranışlar sergileyebilirsiniz.

6 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay sizin aşk evinizde oluşuyor her şeyden elinizi ayağınızı çekmişken aslında aşka dair güzel gelişmeler kapınıza gelecek. Perşembe günü ve civarı bir insanla tanışma, aşkı doyasıya yaşama potansiyeliniz çok yüksek. Hayatınızda bir insan varsa o insanla yapacağınız güzel planlar hayatınızı renklendirebilir kendinizi iyi hissettirebilir. Çocuğunuz varsa onun konu ve olayları hızlanırken, sanatsal ve kreatif işlerinizde kendinizi göstermeyi başaracaksınız. Perşembe günü Merkür’ün kuzey ay düğümü ile kavuşumu yurtdışı bağlantılı işler alanında önemli fırsatları karşınıza getirebilir. Evliyseniz eşinizin işi ya da sağlığı ile ilgili konularda alınması gereken önemli kararları Perşembe günü devreye sokabilirsiniz.

Hayatı anlamlandırdığınız bu dönem iş ortamlarına gitmek kendi alanınıza çekilmek anlamında gelgitleriniz devrede ama kendi halinizde olduğunuzda kendi içinize döndüğünüzde yaratıcılığınızın ve ilhamınızın da arttığını çok net göreceksiniz. Sizden daha zor durumda olan insanlara olan yardım etme isteğiniz hafta sonuna doğru devreye girecek. Harcamalarınız artabilir ama bu harcamaları keyfiniz için yapabilirsiniz. Hafta sonu çalışma ve sağlık düzeninize dikkat edin özellikle üşütmemeye özen gösterin.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, iletişimsel işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Yakın çevrenizden gelecek önemli haberler arkadaşlarla yapılacak güzel planlar bu haftaya damgasını vuracak.

Pazartesi Merkür’ün Boğa burcuna geçişi ile beraber sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde önemli hareketlenmeler devreye giriyor. Arkadaşlarınızın hayatında oluşacak bir mevzu ya da bir olay perşembe günü devreye girerken bir takım işbirlikleriniz varsa bu dönem bu işbirliklerin çok rahat bir şekilde aktığını fazlasıyla hızlandığını görebilirsiniz. Organizasyonlar, davetler, aktivitelerde herkes sizi konuşabilir sizin yaptıklarınız parmakla gösterilebilir. Bu hafta başında Merkür Boğa burcuna geçer geçmez Plüton’la bir dik açısı olacak. Para ile ilgili konular canınızı sıkıyor olabilir. Pazartesi günü beklediğiniz para haberleri varsa bir yerden alacağınız varsa bu haberin gelmemesi parayla ilgili konularda takıntılı davranmanıza neden olabilir kendinizi çok fazla kasmayın ve yıpratmayın.

Perşembe günü Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşacak tam da kariyere odaklandığınız amaç ve hedefleriniz doğrultusunda gitmek istediğiniz bu dönem evinizde oluşacak hassas bir mevzu ya da bir konu algınızı ve bütün ilginizi evinize, yuvanıza çevirmenize neden olabilir. Aile hayatınız baba ile ilgili konular ev için yapılması gerekenler gündeminize yerleşirken diğer taraftan da arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden destek almasını da başaracaksınız. Perşembe günü güzel bir iş ya da bir organizasyonel bir konu devreye girebilir.

Diğer taraftan arkadaşlarınıza göstereceğiniz yardımlar ön planda. Hayatınızda bir insan yoksa arkadaş ortamlarınızdan bir insanla tanışma potansiyeliniz cumartesi günü devreye girecek. Önemli konuşmalar, anlaşmalar yine bu süreçte sizi mutlu edebilir. Hafta sonu aşka, keyfe ve özel hayatınıza vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, maddi konular gündeminizde olacak ve bu hafta daha çok parasal konularda yapılması gerekenlerle ilgili olacaksınız. İş hayatınızda önemli paraya dayalı birtakım atılımlar da devrede olabilir ve bu konular uzun zamandır vermiş olduğunuz uğraşıların karşılığını almanızı sağlayacak.

Pazartesi günü Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber kariyer ve meslek hayatınızda kendinizi göstereceğiniz konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız bir iki haftalık döngü içerisine giriyorsunuz. 21 Nisan’a kadar önemli konuşma ve görüşmeler devrede olacak. Pazartesi günü bu etki devreye girer girmez hem ev ve aile hayatınıza hem sevdiğiniz insanın ailesiyle olan bağlantılarınıza dikkat edin hem sevdiğiniz kişiyi hem de ailesini bazı konularda ikna etmeniz zor görünüyor. Yine patronunuzla olan bağlantınızda söylediklerinize yaptıklarınıza dikkat etmekte fayda olabilir.

Perşembe günü Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek siz bu dolunayı yakın çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. Akrabalar, kardeşler onların hayatında olacak birtakım mevzular ya da onlarla olan ilişkilerinizdeki hassaslıklar dengede olma ihtiyacı bu dolunayın konusu olacak. Büyük işlerle uğraştığınız bu dönem seyahatler, eğitimler, gelecek fırsatlarınızın aktif olurken yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylar sizi fazlasıyla hayrete düşürebilir. Yakın çevre ve uzak çevreniz arasındaki dengeyi iyi kurmaya özen gösterin bütün oklar sizi gösteriyor. Perşembe günü iş ortamlarınızda önemli bir konuda kendinizi gösterme, bir fırsat elde etme, toplumsal konularda öne çıkma gibi etkiler devreye girerken diğer taraftan arkadaşlarınız ve çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz desteklerin de yüksek olduğunu fark edebilirsiniz.

Para ile ilgili konularda hafta sonuna doğru bağlantılarınız gayet kuvvetli ve beklenmedik yerlere yapacağınız harcamalarda ne olursa olsun yüzünüzü güldürebilir. Harcama yapacaksınız ama bu harcamalar sizi biraz rahatlatacak. Hafta sonu evinize, ailenize, yuvanıza gereken özeni gösterin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, haftaya kendi ihtiyaçlarınıza değer vererek başlıyorsunuz. Yerinizde duramayacaksınız aldığınız haberler doğrultusunda kısa vadeli bir yerlere gitme, bir arkadaşınızla buluşma ya da bir planı devreye sokma etkisi devreye girebilir. Öğrenciyseniz eğitim hayatınıza dair verilecek önemli kararlar da bu haftanın konusu.

Diğer taraftan Merkür Boğa burcuna geçiyor seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak olan işler, yurt dışı bağlantılı konular, ticari faaliyetler ve hukuki alanda atılması gereken adımlar önem kazanıyor. Bu dönem tanımadığınız insanlarla daha fazla iletişim içerisine girebilirsiniz, eğitim hayatınızın üzerine düşebilir ya da seyahatlerinizi planlayabilirsiniz. Yine iş ortamlarınızda beklenmedik bir çekişme Pazartesi günü devreye girerken başkalarını ikna etmek çok da kolay olmayacak. Şüphe mekanizmanız fazlasıyla çalışabilir takıntılı davranmaktan mümkün olduğunca uzak durun.

Perşembe günü Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay para alanlarınızda oluşacak. Maddi konularda cebinize giren para önemli olurken tam da bu dolunay zamanı cebinizden çıkan ve cebinize giren para arasındaki dengeyi kurmak yine size düşecek ve bunu yapmanız gerekiyor. Güzel bir para gelebilir ama bu para daha önceden hesaplanmış bir yere gidebilir ya da çok uğraşmışsınızdır tam da bu dolunay zamanı bu paranın geleceği haberi karşınıza gelebilir. Parasal konularda şanslısınız, bu dolunay zamanı güzel bir denge devrede olacak. Seyahatlere gitmeye, eğitime daha fazla para vermeye ya da kendi istekleriniz ve zevkleriniz doğrultusunda para harcama arzunuzda yüksek çalışacak. Sevdiğiniz insana küçük bir hediye almak devrede olabilir bu hafta genelinde ve karşınıza bu ara güzel bir teklif gelirse seyahat ve eğitimle alakalı olarak bunu muhakkak yapmalısınız. Parasal konularda da şifalanacağınız haftalardan bir tanesi. Hafta sonu arkadaşlar, akrabalarla beraber yapacağınız planlar yüzünüzü güldürebilir.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, haftanıza isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Bu hafta geri planda durduğunuz parasal konuların üzerine düştüğünüz haftalardan bir tanesi. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel gelişmeler var ama kendi hayatınıza dair vermek istediğiniz önemli kararlar da bu dolunayla beraber devreye giriyor. Kendinizi önemsemeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Sevdiğiniz insana karşı aktif, cesur, lider, özgür yönleriniz ön plana çıkmış olabilir ama bazı yönlerden kendinizi yapacaklarınızı ve kendi hayatınızı da düşünmek ve buna göre kararlar almak önemli olsun. Diğer taraftan sağlığınıza ekstra özen gösterin çünkü Ay birinci evinizde tam da bu dolunay zamanı böbrekler, üriner sistem problemleri, baş ağrıları, hormonsal dengesizlikler, bel problemlerini tetikleyebilir. Özel hayatınıza dair vereceğiniz önemli kararları da bu dolunay zamanı yaşayacaksınız sevdiğiniz insanla aranızda köprü görevi görecek insanların devrede olması önemli olacak.

Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiyor para ile ilgili konuları hızlandıracak önünüzdeki 15 gün boyunca 21 Nisan’a kadar parasal konularda neler yapabileceğinizi göreceksiniz. Bir borcunuz varsa bu borcu ele almak ya da çözüm üretmek kolay olabilir Perşembe gününü bu anlamda iyi değerlendirin. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda perşembe günü şifalanacağınız günlerden bir tanesi olacak. Maddi konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri işinize kendinizi vererek ve iş ortamlarınızda size yardım eden insanların desteğini üzerinizde görerek üzerinizden atmasını bileceksiniz. Hafta sonuna doğru para harcamalarınız hızlanabilir. Cuma günü daha çok kendi hayatınızın gereklilikleri devrede olurken hafta sonu para harcamaya ve hayatın tadını çıkarmaya meyilli olacaksınız.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, sosyal çevre ilişkileriniz arkadaşlardan gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları önemli olmaya başlıyor. 21 Nisan’a kadar sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlantıları kuvvetlendirmek, sağlam adımlarla yolunuzda ilerlemek ve ilişkilere dair atacağınız adımlar yapılması gerekenleri ele almak anlamında önemli olacak ve bunu da gönül rahatlığıyla yapacaksınız ama ondan önce pazartesi Merkür Boğa burcuna geçer geçmez ev ve aile ortamlarınızda ikna etmekte zorlandığınız bir insan olabilir. Aynı zamanda sevdiğiniz insanın bu dönem kariyerinde bazı zorlanmalar yaşadığını fark edebilirsiniz ya da ailevi konularda güç çekişmeleri devreye girebilir.

Perşembe günü Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek ki bu dolunay sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek bu da şu anlama geliyor kimseye önemli sırlarınızdan bahsetmeyin. Bu dönem ortaya çıkacak bazı olaylar aydınlanmanıza da neden olacak. Bazı şeyleri çok net göreceksiniz, bu aydınlanma bazı şokları karşınıza getirse bile iş hayatınızda aslında neyin neden olduğunu neden bazı konuların işlemediğini arkanızdan ne gibi olayların döndüğünü bu dolunay sırasında ortaya çıkan bir mevzuyla öğrenebilirsiniz. Ruh sağlığınıza yaşayacaklarınızdan dolayı mümkün olduğunca özen gösterin. Kendinize ve yapacaklarınıza ruhunuza yatırım yapmayı ihmal etmeyin.

Merkür’ün kuzey ay düğümüyle kavuşumu perşembe günü devreye girerken önemli bir ortaklık bir iş konuşması gündeminize yerleşecek. Hafta sonuysa kendinize vakit harcamak ve kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerlemek isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel planlarsa cumartesi günü güzel bir seyahatle sonlanabilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, kariyerinize ve meslek hayatınıza odaklanarak haftanızı başlatıyorsunuz bu hafta göz önünde olacaksınız, çalışacaksınız, uğraşacaksınız iş konuları sizin için daha aktif olacak. Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle çalışma düzeniniz önem kazanıyor burada istikrar ve verimli bir çalışma isteyebilirsiniz ve çalışma hayatınızda bu verimlilik ve bu istikrar yoksa bunu ortaya çıkarmak için kolları sıvayabilirsiniz. Yine özellikle boğaz, boyun bölgesi sıkıntıları ve problemleriniz varsa bu dönem check-up ya da kontrollerinizi yaptırmak önemli olabilir 21 Nisan’a kadar bu alanlarınız aktif yeni bir işe başlamak yeni bir işe girişmek anlamında da şanslı olacaksınız. Pazartesi beraber çalıştığınız ve yakın çevrenizdeki insanların hayatında bazı zorlanmalar devreye girecek bazı güç çekişmelerine hazır olabilirsiniz ve o insanlarla aranızdaki şartları çok fazla zorlamayın.

Perşembe günü Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek ki bu dolunay zamanı sosyal çevre ve arkadaşlık alanınız önemli olacak. Arkadaşlarınızla aranızdaki bir mevzu tam da bu dolunay zamanı iyice görünür olabilir ya da özel hayatınız ve arkadaşlarınız arasındaki dengeyi bu dolunay zamanı korumanın gerekliliğini düşünebilirsiniz. İşten elde edilen gelirler aktiviteler, davetler, organizasyonlar ya da bu alanda yapılması gereken önemli konu ve olaylar net bir şekilde karşınıza gelecek.

Perşembe günü Merkür’ün Kuzey Ay düğümüyle olan bağlantısı iş potansiyelini artıracak önemli iş girişimleri, iş başvuruları, işle alakalı beklediğiniz bir mevzu tam da bu perşembe günü hareketlenirken hafta sonuna doğru biraz kendi halinizde olmak ve kendi ruhunuza vakit ayırmak gerektiğini fark edebilirsiniz. Çalışma koşullarınız çok aktif sadece iş ortamlarınızda değil ailevi konularda da yapılması gerekenleri bu hafta net bir şekilde ele alacak, evinize yapacağınız harcamalarla hafta sonunuzu geçireceksiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar uzak yerlerden gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Dış ortamlara gitmek işle ilgili konulardan ziyade size keyif veren konu ve olaylara odaklanmak bu hafta önemli olacak. Aklınıza öylesine gelen bir fikrin önünüzdeki dönemde nasıl büyük bir işe dönüştüğünü tam da bu hafta çok net bir şekilde fark edebilirsiniz. Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki 2 hafta boyunca 21 Nisan’a kadar aşk hayatınızda konuşmalarınız hızlanabilir. Sanatsal ve kreatif işlerinizde yapılması gerekenleri ele alabilir, çocuğunuzla olan iletişiminizi hızlandırabilirsiniz. Bu dönem hayatın tadını tuzunu çıkarmak ve kendinize vakit ayırmak hobilerinize yönelmek size keyif veren konu ve olaylarla uğraşmak önemli olacak.

Hemen bu pazartesi eğer yatırımlarınız varsa parasal konularda risk almayın ya da almış olduğunuz bir riskin hesaplamasını yaparken olumsuz olabilirsiniz. Takıntılarınız devreye girebilir para ile ilgili işlerde harcamalara yönelik adımlarda bu hafta başında dikkatli olmaya çalışın.

Perşembe günü Terazi burcunda bir dolunay olacak bu dolunay iş ve kariyer alanlarınızda önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Hem ailevi konularda başlattığınız işlerin sonuçlarını alacaksınız hem de kariyerinizde ya da iş hayatınızda oluşacak bir meseleyle fazlasıyla ilgili olmak durumunda kalacaksınız. Aile hayatınız ve iş hayatınız arasındaki dengeyi iyi koruyun. Annenizin konu ve olaylarıyla uğraşmak önemli olabilir.

Merkür’ün kuzey ay düğümü ile olan bağlantısı önünüzde güzel bir iş fırsatı ya da bir şans faktörünün geleceğini gösteriyor perşembe günü bu alanlar oldukça aktif. Yine ev ve aile ortamlarınızda bir konunun çözüme ulaşması şifalanmanız gereken olayların evle ilgili konularda devreye girmesi perşembe günü devrede olacak. Aşka, keyfe, mutluluğa yer vermek istediğiniz bu dönem hayatınızda bir insan varsa o insanla bir arada olmaktan ne kadar mutlu olduğunuzu görecek ve bunun için adeta bir anlamda dua edeceksiniz iyi ki hayatımda o insan var diye. Diğer taraftan hafta sonu sosyal çevreniz oldukça hareketli arkadaşlarınızla yapılacak güzel bir plan devreye girebilir.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, parasal konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta aile hayatınızda yapılması gerekenler, harcamalar ya da alışverişler burada ödenmesi gereken faturalar ilgili olacaksınız. Bu konuları öncelikle ele alırsanız o zaman çok daha rahat ilerlersiniz.

Pazartesi Merkür Boğa burcuna geçiyor ev, aile ve yuva konularınız önem kazanıyor. Ev ortamlarınızla konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor bir kere toplantılarınız da dahil olmak üzere her tür konu ve mevzunun ev ortamlarınızda konuşulması söz konusu olacak. Sevdiklerinizi evinize çağıracaksanız iş ortamınızdan bir arkadaşınızı evinizde ağırlayacaksanız, emlak alım satım kiralama gibi işler varsa, arabanızı değiştireceksiniz, araba alacaksınız 21 Nisan’a kadar hızlı bir döngü sizin için başlamış bulunuyor. Yine ailenizdeki insanlarla iletişime geçmek önemli olacak ama hafta başında aile ortamında bir konuşma sinirlerinizi iyice gerebilir şüpheci ve takıntılı davranabilirsiniz ve geri adım atmadığınız için de aile ortamlarınızda sevdiklerinizle kafa kafaya gelme potansiyeliniz yüksek görünüyor.

Perşembe günü Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşiyor bu dolunay önemli bir seyahati karşınıza getirebilir. Seyahat fırsatı, eğitimsel işler, ticari faaliyetler, hukuki alanda atılacak adımlar tam da bu dolunayın konusu olacak. Uzak yerlerden güzel haberler devreye girebilir eşinizin kardeşleri ya da akrabalarından önemli haberler alabilirsiniz. Bu dolunay sizi destekleyen bir dolunay olacak o yüzden de hem eğitim hem kişisel hayatınızda hareket etmek istediğiniz noktaları hızlandırabilirsiniz. Yine ev, aile ve yuva alanlarınızda yapılması gerekenler gönül rahatlığıyla devreye girebilir. Verdiğiniz sözleri çevrenizdeki insanlara, ailenizdeki büyüklere çok rahat bir şekilde tutabilirsiniz. Evle ilgili bir mevzu perşembe günü önemli olacak emlakla alakalı daha doğrusu bir de yakın çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz yardım ve destekler onlarla olan ilişkinizi şifalandıracak. Sosyal medyayı kullanamıyorsanız medya ile alakalı ya da dijital dünya ile alakalı yok ya ben bu işi yapamıyorum dediğiniz noktalarda bu hafta güzel şans ve fırsatlara da sahip olacaksınız. Hafta sonu göz önündesiniz kalabalık yerlerde ve diğer insanların arasında vaktinizi geçireceksiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Ortaklaşa atılacak adımlar sevdiğiniz insanla yapılacak güzel planlar bu hafta önemli. Pazartesi günü iletişim gezegeni Merkür Boğa burcuna geçiyor. Yakın çevrenizin konuları hızlanırken akrabalar, kardeşler ya da kuzenlerinizle aranızdaki bağlantılar da hızlanmaya başlıyor. Onlarla daha fazla irtibat halinde olacaksınız uzun zamandır görüşmüyorsanız yakın çevrenizde kim varsa o insanlarla daha fazla ilgili olacaksınız. Yine onların hayatına bir çözüm üretmek ya da iletişimsel işlerinizde daha temkinli ve çok daha net bir şekilde yolunuzda ilerlemek önemli olabilir. Yakın çevrenizden bir insanın kariyerinde birtakım sıkıntı ve problemler pazartesi günü devrede olurken iletişimsel işlerinizde birilerini ikna etmek ya da kendi tarafınıza çekmek çok da kolay olmayabilir neyse ki bu etkiler çok uzun sürmeyecek.

Perşembe günü Terazi burcunda bir dolunay var bu dolunay ortak para alanlarınızda oluşacak. Eşinizin, ailenizin, patronunuzun parası başka insanlardan gelecek olan para alanı önemli. Mesela bir faturada bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz bu dolunay zamanında gözden kaçırdığınız bir fatura ortaya çıkabilir, bir banka ödemesi devreye girebilir, bir nafaka ya da miras işiyle uğraşabilirsiniz. Tam da para kazançlarınızın olduğu bu dönemde dolunay harcamalarınızı hızlandırabilir dengeyi sağlayın.

Perşembe günü yakın çevrenizden bir insanla bir iş konuşması, evle ilgili bir mevzu ya da ilişkilere dair verilmesi gereken önemli bir karar devreye girebilir. Para ile ilgili konuda şifalanmanız gereken bir mevzu var aslında geçmiş dönemden gelen bu mevzuyu çok da rahat bir şekilde şifalandıracaksınız. İş hayatınızda belki aradığınız desteği parasal yönden göremediğinizi düşünüyor olabilirsiniz ama bu dönem karşınıza gelecek olan fırsatlar işin böyle olmadığını çok net bir şekilde size gösterecek. İletişimsel yönünüz çok kuvvetli yakın çevrenizdeki insanlardan güzel destekler alacak ve aşk hayatınıza bu destekleri yansıtacaksınız. Hayatınızda bir insan yoksa cuma ve cumartesi günleri yeni bir insanla tanışma potansiyeliniz yüksek. Hafta sonunda dış ortamlarda olmak, alıp başınızı gitmek, uzun yürüyüşler yapmak ve sevdiklerinizle vakit geçirmek önemli olabilir.

Yorumlar (0)