19.06.2023, 12:44

19 – 25 Haziran haftalık burç yorumları

19 – 25 Haziran haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta ailevi konular ön planda olacak. Evinize yuvanıza, yapılması gerekenlere el atmayı seveceksiniz ve bu konularla ilgili adımlarınız devrede olacak. Güneş’in Neptün’le olan dik açısı yakın çevre ilişkilerinize dikkat çekiyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmazlıklar devreye girerken yüksek bir beklentiniz varsa ki bu işlerinizden kaynaklı olarak zaman zaman yanlış adımlara, yönlendirilmelere açık olabilirsiniz. Beklenmedik ortamlarda sezgileriniz, fikirleriniz sizi yanlış yönlendirebilir bu hafta en çok bu etkiye dikkat edin. Yakın çevrenizden bir insanın kariyeriyle ilgili bir konuda yaşayacağı bir sıkıntı sizin hayatınıza da yansıyabilir. Diğer taraftan Jüpiter’in Satürn’le olan olumlu açısı tam da bu dönemde maddi konularda nelerle uğraşmanız gerektiğine dair size çok önemli ipuçları verecek. Yurt dışı bağlantılı işler ya da beklenmedik yerlerden göreceğiniz yardımlar olabilir, bu dönem ne çok açılmanız ne de çok daralmanız gerekiyor. Her şeyi olması gerektiği gibi ele almasını başaracaksınız. Yakın çevre alanlarınızda hızlı gelişmeler var. Hayatınızda bir insan yoksa biriyle tanışma, yakın çevrenizden bir insanın sizden hoşlanması ya da hayatınızda bir insan varsa beraber yapacağımız kısa vadeli plan ve programlar gününüzü neşelendirebilir. Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle beraber enerjinizi daha çok evinize yuvanıza ailenize harcayacaksınız. Önünüzdeki bir ay boyunca ailevi konuların üzerine eğilmek ya da kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz ortamlarda bulunmak önemli olacak. Mahremiyet sizin için önemli olacak o yüzden hayatınıza gerçekten doğru etki eden insanları almaya çalışacaksınız ve bir yandan da evinizi güzelleştirmek ya da evinizde misafir ağırlamak sizin için önemli olacak.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, yakın çevrenizden alacağınız önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Sevdiklerinizle yapacağınız kısa vadeli programlara pazartesi ve salı günleri daha fazla kanalize olacak, Çarşamba gününden sonra ise evinize yuvanıza ailenize daha fazla vaktinizi harcayacaksınız. Bu aralar sevdiğiniz insanla ailevi ortamlarda vakit geçirmek önemli olabilir. Geçtiğimiz pazar itibariyle İkizler burcunda bir Yeni ay gerçekleşti İkizler burcundaki bu yeni ay sizin para evinizde gerçekleşti O yüzden maddi konularda alınması gereken önemli kararlar varsa bu kararları hareketlendirebilirsiniz. Yalnız arkadaş ortamınızdaki insanlar maddi konularda sizi yanıltabilir ya da onların vereceği bir tüyo üzerinden harekete geçecekseniz Pazartesi günü bunun için çok da destekli değilsiniz. Eğer siz de maddi konularda bir kazanç peşinde koşuyorsanız beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Maddi konularda iş yapacaksanız dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Diğer taraftan hayatınızın en verimli dönemi, önemli gelişmeler var. Hayatınızı yeniden kuruyorsunuz, karşınıza birçok fırsat çıkıyor ve bu fırsatları nasıl değerlendireceğinize dair çok önemli tüyolar elde edeceksiniz. Çarşamba günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle kısa vadeli plan ve programlara odaklanacağınız bir dönem başlıyor. Akraba, komşular, yakınınızda kim varsa bu dönem iletişiminiz kuvvetli akacak, sevdiklerinize ve yakın çevrenizdeki insanlara daha fazla fedakarlıkta bulunacaksınız ve onları koruyacak kollayacak, onlarla olan duygusal bağlantınızı kuvvetlendireceksiniz. Sosyal medyada bir işiniz varsa, eğitimsel birtakım işleriniz varsa bu alanlarda önemli açılımlar devreye girebilir. Bu hafta oldukça hareketli görünüyorsunuz Çarşamba günü eviniz ve yuvanız için yapılması gerekenler sizi harekete geçirecek.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, sizin için önemli haftalardan bir tanesi çünkü pazar günü itibariyle bir yeni ay gerçekleşti, bu yeni ayı kişisel alanınızda kullanacaksınız. Kafanızda ne plan varsa bu planları Yeni ay ile hayata geçirebilirsiniz ama zaman zaman kafa karışıklıkları, iş yerindeki hayal kırıklıkları ya da beklediğiniz bir haberin gecikmesi kararsızlıklarınızı tetikleyebilir. Aslında iş hayatınızda çok fazla suiistimal edildiğinizi ya da beklediğiniz karşılığı alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Konu böyle ise aslında çok büyük kararlar almadan yolunuzda ilerlemeniz gerekiyor. Diğer taraftan korunup kollandığınızı da bilmeniz gerek. Çünkü belki de şu an sizin için istediğiniz şartların oluşmaması sizi çok daha büyük bir olaydan da koruyor olabilir. Korunup kollanacaksınız ve kariyerinizde önemli sorumluluklar elde ettikçe büyümenizi de arttıracaksınız. Maddi konular ön plana geçmeye başlıyor. Çarşamba günü itibariyle Güneş Yengeç burcuna geçer geçmez maddi konularla 1 ay boyunca daha fazla ilgili olacak, yapabileceklerinizi görecek ve evinize ailenize yuvanıza para harcamalarınızı hızlandıracaksınız. Bu dönem cebinize giren para önemli olacak. 22 Temmuz’a kadar maddi konular hayatınızın merkezine yerleşmeye başlıyor. Çarşamba günü itibariyle yakın çevrenizden beklediğiniz bir haber varsa bu haberler çok keyifli bir şekilde karşınıza gelebilir ve beklentinizin karşılanmasıyla beraber işlerinizi rayına oturtmayı başarabilirsiniz. Cumartesi pazar evinizde yuvanızda keyfiniz yerinde olacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta hızlı haberler alacaksınız. Yerinizde duramayabilirsiniz, önemli haberler beklenmedik yerlerden gelebilir. Salı günü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı çekişmeler de söz konusu olacak o yüzden sevdiğiniz insanla bazı noktalarda ters düşmemeye ya da küçük bir olayı çok fazla büyütmemeye özen gösterin. İkizler burcunda bir yeni ay gerçekleşti pazar günü, bu yeni ayda harekete geçmemeniz gerekiyor. Önünüzdeki 15 gün boyunca plan yapabilirsiniz önemli bazı konuşmalar içerisine girebilirsiniz ama büyük kararlar sizin için desteklenmeyecek. Güneş’in Neptün’le olan dik açısı tanımadığınız insanlardan yana suiistimale uğrama potansiyelini de karşınıza getirebilir. Beklediğiniz bir haber varsa bu haberlerin yanıltıcı etkisine karşı dikkatli olun. Diğer taraftan bir seyahate gidecekseniz, yurt dışına gitmeyi düşünüyorsanız bazı noktalarda zorlanmalara karşı dikkatli olun. Davalar ya da ticari birtakım girişimler varsa, eğitimle ilgili konularda beklentileriniz karşılanmayabilir. Sosyal çevrenizdeki insanların her tür konuda önünüze bir sürü olasılık serdiğini de görebilirsiniz. Gelecek planlarınız için çok önemli tohumlar atıyorsunuz ve ne yapmanız gerektiğini çok da net görüyorsunuz. Çarşamba günü Güneş Yengeç burcuna geçecek kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlıyor, sağlığınızda gözle görülür iyileşmeler devrede olurken maddi konularda attığınız adımların size fırsat olarak geldiğini bu dönem fark edebilirsiniz. Gezmek dolaşmak kendinize vakit ayırmak sosyalleşmek anlamında gayet keyifli bir dönem olacak ama söylediklerinize yaptıklarınıza dikkat edin önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Hafta sonuna doğru yakın çevrenizle yapılacak planları hareketlendirebilirsiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftaya biraz isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama bu isteksiz enerjiler Çarşamba itibariyle yerini hareketli senaryolara bırakacak. Jüpiter sizi kariyer alanlarınızda destekliyor ve kariyer alanlarınızda neyin ne olması gerektiğini çok net göreceksiniz. Parasal destekleriniz yüksek olacak. Ne çok büyüyeceksiniz parasal yönden ama ne de çok sıkılacaksınız, ayağınızı yorganıza göre uzatacağınız bir planla yolunuzda ilerleyecek ve yaz dönemini belki de diğer burçlara nazaran biraz daha rahat geçireceksiniz. Maddi konularda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin özellikle arkadaşlarınızla olan para ilişkilerinizde kandırılmalara açık görünüyorsunuz. Bir yere yazılacaksanız, bir organizasyona katılacaksanız, buranın ödemeleri ile ilgili konularda yanıltıcı etkiler var, maddi konularda dikkatli adımlar atmayı da ihmal etmeyin. Pazar günü İkizler burcunda bir yeni ay oluştu sosyal çevrenizi yenilemek, yeni adımlarınızı hızlandırmak, arkadaşlarınızla yapılacak yeni planları hayata geçirmek için uygun bir dönem, Çarşamba günü bu anlamda size göz kırpacak, çevrenizle yapacağınız planları hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Güzel haberler Çarşamba günü karşınıza gelebilir. Çarşamba günü itibariyle, önünüzdeki bir ay boyunca daha çok kendinize, ruhunuza vakit ayıracağınız bir döngü başlıyor. Bu dönem büyük işlerle uğraşmak sizi çok fazla desteklemeyebilir, plan yapma kendi halinizde olma, bir yerde çalışıyorsanız daha kapalı yerlerde işinizi yaparak hayatınızı sürdürme gibi etkiler altında olacaksınız O yüzden bu dönemde bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutun. Yataktan kalkmak zor gelebilir ama bu dönem geçtikten sonraki süreç sizi parlatacak, o yüzden hiç acele etmeyin bu hafta güzel haberleriniz var sonrasında ise kendinize ruhunuza vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar sosyal çevrenizden gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazar günü bir yeni ay gerçekleşti. Siz bu yeni ayı kariyer ve meslek alanlarınızda yaşayacaksınız. 15 gün boyunca kariyerinize ya da amaç ve hedeflerinize dair planları başlatabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda iletişiminiz fazlasıyla kuvvetli olabilir. Özel hayatınızda bir insan varsa o insanla anlaşmak bu dönem çok da kolay olmayacak. Sevdiğiniz insanın popüler olmanızdan kaynaklı olarak sizi aşağıya çekmesi, beklentilerinizi karşılamaması ya da aile hayatında yaşanacak bir sorunun size sirayet etmesi gibi durumlara karşı dikkatli olun, beklentilerinizi çok fazla yükseltmeyin. Bu pazartesi itibariyle hem özel hayatınızla ilgili konularda hem de geleceğe yönelik adımlarınızda çok şanslı etkileriniz var. Taşınmayı, evlenmeyi düşünüyorsanız bu konuların hareketlendiğini göreceksiniz. Öncesinde ufak bir sorunla da karşılaşma ihtimaliniz var ama Jüpiter ve Satürn arasında bu olumlu ilişki uzun bir vadeye yayıldığı için Güneş Neptün karesinden daha etkin olacağı için karalara bağlamayın güzel günler de yakında. Çarşamba gününü iyi değerlendirin, beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerle ya da güzel bir haberle hayatınız hareketlenebilir. Çarşamba günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz hareketlenmeye başlıyor. Sosyal çevrenizdeki insanlarla daha fazla vakit geçirecek, besleneceğiniz alanların sosyal çevreniz olduğunu fark edeceksiniz. Girdiğiniz ortamlarda duygusal yönünüzle sevdiklerinizle bir arada olmak da sizi mutlu edebilir. Organizasyonlar davetler aktiviteler hayatınızda hızlanmaya başlıyor.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, kariyer ve meslek hayatınızda etkin haftalardan bir tanesi başlıyor. Güvendiğiniz insanlarla iş yapmak ya da işinizde daha güvence altına kendinizi almak istiyor olabilirsiniz, bütün bunları da yapabilecek koşullarınız var ama Salı günü ev ve iş hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlayın, ufak tefek krizlerin olayları büyütmesine izin vermeyin. Salı günü bu etki devrede olacak. Pazar günü İkizler burcunda bir yeni ay var ve bu hafta yeni ay etkisi etkin olacak. Seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler, ticari faaliyetler, medya ayağı ve gelecek planlarınızı hızlandırabilirsiniz. Uzak akrabalardan gelecek önemli haberler de devrede olabilir. Evliyseniz eşinizin akrabalarıyla daha fazla irtibat halinde olabilirsiniz. İş hayatınızda sizi hayal kırıklığına uğratanlar ya da sizi yanıltanlar da var. İşle ilgili konularda beklentilerinizi çok fazla yüksek tutmayın çünkü kafanız karmaşık olabilir. Çok çabuk diğer insanların etkisi altında kalıyor olabilirsiniz. İş hayatınızda bir beklentiniz varsa, bir olayın köküne inmeye çalışıyorsanız yanıltıcı etkiler devrede olacak. Sağlıkla ilgili konularda da dikkatli olmaya özen gösterin. Tatile gidecekseniz bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutun. Jüpiter’in Satürn’le olan olumlu açısı parasal konularda size destek verecek. Maddi konularda diğer insanların kaynaklarını iyi kullanacağınız bir dönemdesiniz. Bir yandan da gündelik hayatınız için yapılması gerekenler devrede olacak. Ne yapmanız gerektiğini çok net bileceksiniz. Organizasyona yönelik bir işiniz varsa, para harcayacaksanız ne çok fazla açılacaksınız ne de çok fazla küçüleceksiniz, dengeli bir akış devrede olacak. Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi ile beraber kariyeriniz ve hedefleriniz ön plana çıkmaya başlıyor. İşinizde gücünüze hedeflerinize daha fazla odaklanabilirsiniz. Bir ay boyunca kendinizi göz önünde olacağınız ortamlarda çok net bir şekilde gösterebilirsiniz. Sezgisel yönünüzü kullanacaksınız, duygusal tarafınız ön planda olacak ama attığınız adımların da karşılığını da göreceksiniz. Bu dönem annenizin konu ve olayları hayatınızda önem kazanacak. Çarşamba günü çok keyifli, uzak yerlerden gelecek önemli haberler sosyal çevrenizi işin içerisine katan önemli haberler keyiflendirebilir sizi. Bu aralar sosyal çevrenizdeki insanların hem gücünü hem de dikkatini çekeceğiniz bir dönem olacak.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler uzak ortamlardan alacağınız haberlerle, dış ortamlarda bulunma isteğinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazar günü oluşan yeni aydan almış olduğunuz etkiler, bu yeni ayı para ile ilgili konularda kullanmanız gerektiğinin altını çiziyor. Bir borcun altına girmek, kredi çekmek ya da işyeriniz varsa vergileri gözden geçirmek, yeniden yapılandırmak anlamında bu Yeni ayı kullanabilirsiniz. Harcamalarınız konusunda kararsızlık çekiyorsanız ya da ipin ucunu kaçırdıysanız bu noktada sizi rahatsız eden bazı etkiler de devrede olacak. Pazartesi günü maddi konularda manipülatif etkiler olacağı için en azından parasal konularda isteklerinizi ve girişimlerinizi pazartesiye denk getirmeyin, yanıltıcı etkiler devrede olabilir. Jüpiter’in Satürn’le olan olumlu açısı harcamalar konusunda bazı dengesizlikleri karşınıza getirirken ikili ilişkiler ve özel hayatınızda beklentilerinizi karşılamanızı sağlayacak. İlişkiler anlamında çok keyifli bir süreç, sevdiğiniz insanla vereceğiniz önemli kararlar gündeme gelebilir ve bu kararların özellikle sevdiğiniz insanın çevresi tarafından desteklendiğini görebilirsiniz, gelecek planlarınızı hızlandırabilirsiniz. Çarşamba günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancı insanlarla yapılacak her türlü faaliyet, medya, sosyal medya konuları, ticari faaliyetlerle ilgili her tür konuda kendi kimliğinizi 1 ay boyunca göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Çok gezmeyi düşünebilirsiniz, yerinizde duramayabilirsiniz, almayı düşündüğünüz bir eğitimi araştırabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz, farklı mecralardan da besleneceğiniz bir dönem olacak. Çarşamba gününü iş hayatınızda iyi kullanın, maddi güzel girişler olacak. Hafta sonuna doğru sosyal çevreniz oldukça hareketli, arkadaşlarınızla vakit geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, haftaya parasal konularınız ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Bu hafta uzak yerlerden güzel haberleriniz var. Tatildeyseniz, seyahat planlarınız varsa önünüzde keyifli etkileşimli zamanlar sizi bekliyor. Bu hafta biraz daha parasal konuları toparlayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayat alanlarınızda bir Yeni ay gerçekleşti. Bu yeni ay ile birlikte hem ilişkiler hem de ortaklaşa yapılacak işler alanında önemli bazı adımlarınız olacak. Buralarda önemli kararlarınızı devreye alabilirsiniz. Diğer taraftan yaptığınız bir plan, Pazartesi günü aldığınız bir haber karşılığında sevdiğiniz insanın işiyle ilgili konularda suya düşebilir ya da bazı noktalarda o kişinin zorlandığını da görebilirsiniz. Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın, planınızı yapın ve işleri buna göre akıtmaya çalışın. Jüpiter ve Satürn arasındaki olumlu açı hem aile hayatınızdaki sorumluluklar hem de yapılması gereken görevler bu alanda büyüdüğünüz noktalarda şansın sizden yana olduğunu gösteriyor. İşinizde keyifli etkileriniz var, aile hayatınızda da huzur ve mutluluğu üzerinizde hissediyorsunuz. Çarşamba günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle beraber maddi konularla daha fazla ilgili olacağınız bir ay başlıyor. Ödemeler önem kazanacak, tahsil etmek istediğiniz paralar varsa para girişleri çıkışları gündeminize yerleşebilir ve bu dönem daha mistik daha spiritüel konulara ilgi duyabilirsiniz. Çarşamba günü sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar sizi çok mutlu edecek ya da ortaklaşa atacağınız bir adımda beklediğiniz haber çarşamba günü karşınıza gelebilir. Hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlarda olacaksınız, keyfinize de diyecek yok.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla ilgi göstererek haftanıza giriş yapıyorsunuz. Sevdiğiniz insanın beklentileri ya da onun hayatına göre vereceğiniz kararlar bu hafta daha önemli olabilir. İkizler burcunda bir Yeni ay gerçekleşti pazar günü, bu yeni ay ile beraber bu hafta boyunca iş hayatınızda yeni olasılıklara çok rahat adım atabilirsiniz. Yeni bir iş başvurusunda bulunma, yeni bir projeye başlama, kafanızdaki fikirleri hareketlendirme, sağlıkla ilgili kararlar alma konusunda şanslı etkileşimleriniz var. Beraber çalıştığınız bir insanın sizi hayal kırıklığına uğratma riski var. Beklentiniz çok yüksek olabilir ya da işlerinizin yoğunluğu nedeniyle bu insanın üzerine ekstra yüklenmiş olabilirsiniz. Ama bu beklentileriniz siz el atmadıkça karşılanmayacak gibi görünüyor o yüzden böyle bir durumu başkasına bırakmadan kendiniz yapmaya çalışın. Yoksa hayal kırıklıkları, aldanmalar devrede olabilir. Diğer taraftan iletişimsel işleriniz çok yüksek olduğu için bir sürü işle uğraşacaksınız bağışıklık sisteminizi de kuvvetli tutun. Hem aşk hayatınız hem işle ilgili konularda hayatın size gülümsediği bir dönemdesiniz. Kendinizi olumlu hissedeceksiniz bu dönemde, yakın çevre sorumluluklarınız size önemli görevler yükleyecek ama bunları keyifle yapacaksınız. Çarşamba günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor, özel hayatınız önem kazanmaya başlıyor. Bir ay boyunca sevdiğiniz insana, sevdiklerinize ve ortaklaşa adım atacağınız her türlü işe vaktinizi daha fazla ayıracaksınız. Başka bir ülkeye gitmek, taşınmak, önemli işlerde bulunmak öne çıkabilir. Diğer taraftan çarşamba günü önemli bir iş konuşması ve görüşmesi sonucunda elinize güzel bir para geçebilir. Hafta sonu bolca dolaşacak, gezecek, görecek, eğleneceksiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar gündelik hayatın ritmi önemli bu hafta, koşturmalarınız yüksek ama diğer taraftan yetiştirmeniz gereken de işler var. Bu işleri bir an önce halletmenin yolunu bulmanız gerek ama mide sıkıntılarına, gastrit, ülser ya da gaz, şişkinlik gibi problemlere de bu hafta başında açıksınız. Bütün bunların nedeni duygusal verdiğiniz tepkilerden kaynaklı. Diğer taraftan İkizler burcunda oluşan Yeniay’la aşka dair verilecek önemli kararlarınızı başlatabilirsiniz. Sanatsal işleriniz, kreatif alan, spor, eğitimle ilgili konularda önemli hızlı gelişmeler karşınıza gelecek ama bir yandan harcamalarınızın da yüksek olduğunu görebilirsiniz. Yatırım yapıyorsanız risk içeren alanlara yatırımınız varsa pazartesi günü tehlikeli sularda dolaşmayın, manipülatif etkiler yüksek görünüyor. Çarşamba günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi ile çok çalışacağınız, sağlığınıza ekstra vakit harcayacağınız bir dönem olabilir. Baba tarafıyla daha sık bir araya gelebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları ele alabilirsiniz hem gündelik hayatın ritmi hızlanacak yapılması gerekenlerle daha fazla uğraşacaksınız diğer taraftan başkalarına hizmet etmek üretmek anlamında da oldukça keyifli bir süreç olacak. Çarşamba gününü bir kenara not edin, sevdiğiniz insanla beraber şahane bir gün sizi bekliyor. Hatta Haziran sonunda sevdiğinizle uzun zamandan sonra bir bütün olduğunuzu, birbirinize olan aşkın daha da kuvvetlendiğini çok net görebilirsiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, keyif dolu etkilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Pazar günü İkizler burcunda bir yeni ay gerçekleşmişti bu yeni ay sizin ev aile ve yuva alanlarınızı hareketlendiriyor. Evinize yuvanıza ailenize dair alacağınız önemli kararlar bu hafta devreye girebilir, bu kararları hızlandırabilirsiniz. Bu anlamda çarşamba günü gayet keyifli etkileşimler var gökyüzünde. Pazartesi günü aile büyüklerinizden birinin sizden beklentisi yüksek olabilir. Kararsızlıklarınızla, zaman zaman işi son dakikaya bırakmanızla aile üyelerinizden bazılarını hayal kırıklığına uğratabilirsiniz ya da ilişkinizde bazı gerilimler ortaya çıkabilir. Ev ve aile ortamlarınızda bağışıklık sisteminizi sağlama alın. Çalışmalarınız, koşturmalarınız da hızlanmaya başlıyor. Önemli konuşmalar görüşmeler devrede olacak bu hafta genelinde. Bir yandan da yakın çevrenizdeki insanlardan çok güzel destekler alacaksınız. Kafanızdaki plan ve projeleri hayata geçirmek anlamında bu haftayı etkin bir şekilde kullanmanız gerekecek. Çarşamba günü itibariyle Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Aşk hayatınızın detayları ön plana çıkmaya başlayacak. Önünüzdeki 1 ay boyunca aşkı konuşabilir aşık olabilir eğlenceli konu ve olaylarla ilgili olabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgilenmek onu korumak kollamak beslemek önemli olurken tatil yerindeyseniz su bazlı sporlar size daha fazla keyif ve mutluluk verebilir. Bu hafta bir tek sağlığınıza dikkat edin ve ev ortamlarında kararsızlıklarınızı bir kenara bırakın.

Yorumlar (0)