20.03.2023, 11:38

20 – 26 Mart haftalık burç yorumları

20 – 26 Mart haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama bu hafta sizin için önemli çünkü Güneş Koç burcuna geçecek ve kendinizi göstereceğiniz, gücünüzü hissedeceğiniz, hayatınızın döngüsünde önemli kırılmalar olacağı ama bu kırılmaların hayatınızı iyi yönde etkileyeceği bir dönem başlıyor.

Hemen salı Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve akabinde yeni ay olmasıyla beraber hayatınızla ilgili önemli girişimler, cesurca yapılması gereken işler, atılması gereken önemli adımları başlatabilirsiniz. Bu adımlar hayatınızla ilgili her tür konuyu kapsayabilir, işinizi değiştirmek istiyorsanız, yer değişikliği söz konusuysa, evlilikle ilgili konularda adım atmak, spora başlamak istiyorsanız doğru zamanlarda olacaksınız. Çocuğunuz varsa onunla ilgili verilmesi gereken önemli kararları hareketlendirebilirsiniz. Hayatınızı bir düzene koymak, sağlığınızı ele almak istiyorsanız şartlar sizden yana. Önünüzdeki 15 gün boyunca bu alanlarda ya da hayatınızla alakalı ne yapmak istiyorsanız bu konularda hızlı önemli acil atılması gereken adımları ele alacaksınız.

Diğer taraftan Plüton Kova burcuna geçiyor 20 yıllık bir dönem başlatıyor. Plüton’un Kova burcuna geçişi önünüzdeki 20 yıl boyunca sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz, dahil olduğunuz gruplar, dernekler, partiler ya da organizasyona yönelik işlerinizde önemli değişim ve dönüşümlerle yolunuzda ilerleyeceğinizi gösteriyor. Önemli tecrübeler kazanacaksınız ve daha çok bilimsel, teknolojik adımlar, iş hayatınızda yapılması gerekenleri ele alacaksınız ama çevre değişimlerine de açık bir dönem olacak. Arkadaşlarınızın güç kazanması sizin hayatınıza da olumlu yansıyabilir. İşten elde edilen gelirlerinizde önemli artışlar bekleyebilirsiniz. Öyle hemen olmayacak ama 20 yıl boyunca bunun etkisini hayatınızda çok net bir şekilde göreceksiniz.

Cumartesi günü enerji alanlarınız değişiyor, Mars Yengeç burcuna geçecek. Mücadele alanınızı evinize, yuvanıza, ailenize kaydırıyorsunuz. Ev ortamlarınızda hareketlilik söz konusu olurken aile büyüklerinizi evinizde ağırlama, misafirlerin evinize gelip gitmesi ya da evinizde yapılacak her türlü tadilat ve tamiratla alakalı konu ve olaylar hayatınızda hızlanabilir. Taşınmayı, yer değiştirmeyi düşünüyorsanız bu dönem bu işlerin arttığını da görebilirsiniz. Mars Yengeç burcunda pasif agresif davranışları da karşınıza getirebilir. Bir insan size bir şey söylediğinde hemen kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz o yüzden aile ortamlarınızda tartışmalardan gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun. Pasif agresif davranışlara çok fazla girmeyin, gücünüzü doğru kullanmanız gereken haftalardan bir tanesi içindesiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, baharın uyanışının etkin olduğu haftalardan bir tanesi sizin için de sosyal çevreniz hareketli başlayacak. Birkaç gün boyunca arkadaşlarınız ya da sosyal ortamlarınızda sorumlulukla ele alınması gereken işler gündemimize yerleşebilir ama sonrasında kendi halinizde olmak önem kazanacak.

Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor kendinizi önemli işlerden dünyevi konulardan çekeceksiniz. Bir kere yavaşlayacaksınız bu dönemde, hayatı anlamlandırmak, geri plandan izlemek, neler olup bittiğine dair düşüncelere dalmak önemli olacak. Yine bu dönemde önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz, ruhunuza daha fazla önem vermek isteyeceksiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz konularınız varsa bu konularda da hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Salı günü bir yeni ay var bu yeni ay diğer burçların aksine hiçbir şekilde hiçbir konuda harekete geçmemeniz gerekiyor. Kadersel alanınızda olduğu için büyük projeler, büyük işler, başlangıçlar konusunda destekli olmayacaksınız ama kötü alışkanlıklarınız varsa cesurca hareketlerde bulunarak bu kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak ya da bilinçaltınızda ele alınması gereken konularla uğraşmak hızlanacak. Kendi halinizde olmak, hayatı anlamlandırmak, yazmak, çizmek ve her şeyden elinizi ayağınızı çekerek önünüzdeki dönemi değerlendirmek önemli olacak.

Diğer taraftan Plüton’un Kova burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki 20 yıl boyunca kariyer ve meslek alanlarınızda önemli değişim sizi bekliyor. İş hayatınızda son iki buçuk yıldır sizi ne mutlu edip etmedi hangi konularda zorlandınız, hangi konuların değişmesi ve dönüşmesi gerektiğini net bir şekilde gördünüz. Şimdi Plüton’un bu alanlarınıza geçişiyle beraber aslında burada değişmesi gerekenleri çok net bir şekilde ele alacaksınız. Bu noktada güzel bir güç de karşınıza gelecek hem burada bir güç elde edebilir hem de dıştan gelecek güçlerin sizin meslek hayatınızı şekillendirdiğini görebilirsiniz. Bu hemen 23 Mart’ta Plüton geçer geçmez olmayacak ama 20 yıl boyunca buradaki değişim ve dönüşümler kariyerinizde önemli açılımları karşınıza getirecek.

Cumartesi günü Mars Yengeç burcuna geçiyor enerji alanlarınız değişiyor 6 aydan bu yana para ile ilgili konular önemliydi burada harcamalarınız gündeme gelmiş olabilir. Zaman zaman yanlış harcamalar zaman zaman paranızı alamama para ile ilgili mücadeleler gündeminizde yerleştiyse şimdi bunları geride bırakıyorsunuz. Cumartesi gününden sonraki dönem enerjinizi yakın çevrenizdeki insanlara harcayacaksınız. Akrabalar, kardeşler, yakın arkadaşlarınız, komşularınız ya da kuzenleriniz onlarla olan iletişiminiz ve ilişkileriniz önem kazanırken bir anlamda onların üzerinde önemli bir güç elde edebilirsiniz. Yani sizin söylediklerinize, yaptıklarınıza dikkat kesilebilirler ama bazı noktalarda da alınganlıklar devreye girebilir, pasif agresif davranışlar sergileyebilirsiniz. Yine de mücadelenizi yakın çevrenizdeki insanlardan yana kullanacaksınız.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, doğanın hareketlendiği önemli haftalardan bir tanesinde kariyeriniz, meslek hayatınız, yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Birkaç gün boyunca bu konular aktif ama salı günü Güneş Koç burcuna geçecek. Ekinoksu hissedeceksiniz hayatınızda ve hemen akabinde Koç burcunun sıfır derecesinde bir Yeni ay gerçekleşecek.

Bu yeni ay sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde oluşuyor. Arkadaş ortamlarınızda önemli değişimler, dönüşümler ya da burada verilmesi gereken önemli kararlar devreye girerken kafanızda uzun zamandır planladığınız organizasyonel işleriniz varsa şimdi bu işlere el atmanın ve bu işleri başlatmanın tam zamanı. Koç burcu cesaret, risk almak, düşünmeden hareket etmek demek o yüzden önünüzdeki 15 gün boyunca bu alanlarda önemli girişimlerinizi başlatabilirsiniz.

Diğer taraftan Plüton’un Kova burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki 20 yıl boyunca hayata bakış açınız, felsefeler, dinler, inanç bunlarla ilgili konular ya da eğitimsel faaliyetler hukuki ve ticaretle ilgili işler ve adımlar konusunda önemli değişim ve dönüşümler karşınıza gelebilir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu işlerinizde önemli değişimlere maruz kalabilir ama bunun sonucunda da önemli güçlerin ve güçlü insanların size yardım ettiğini ya da karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Eğitimcilik konusunda gücünüzü ortaya koyacağınız bir dönem olacak ama diğer taraftan şimdiye kadar size hizmet eden düşündüğünüz ya da planladığınız konularda ne kadar önemli değişimler olduğunu da fark ettiğiniz bir süreç olacak. Önünüzdeki 20 yıl boyunca bu alanlarda önemli değişimler gündeme gelebilir. Yurt dışı alanınız açık olabilir. Çok uzun yıllardır devam eden davalarınız varsa bu davalarla ilgili önemli sonuçlanmaların da karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Cumartesi günü Mars Yengeç burcuna geçiyor enerji alanlarınız değişecek 6 aydan beri Mars sizin burcunuzda hareket etmekteydi sizi çok yordu, çok hareketli kıldı ev ortamında olsanız bile koşturmaktan, iş yapmaktan, hayatınızla ilgili konularda girişimde bulunmaktan dolayı çok yoruldunuz. Düşmeler, sakarlıklar, çarpmalar çeşitli sağlık sıkıntıları da cabası. Cumartesi gününden sonra bu etki artık geride kalmaya başlayacak. Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle beraber evinize, ailenize, yuvanıza yerleşimle ilgili konulara daha fazla vaktinizi ve uğraşılarınızı harcayacaksınız. Bu alanda para ile ilgili önemli meseleleri halletmeniz devreye girecek. Emlak, konaklama, gıda bu alanlarda herhangi bir işiniz varsa işte bu dönem para ile ilgili konu ve olayların hızlandığı da bir dönem olabilir. Yine bir yerden para bekliyorsanız, tahsilat yapacaksanız maddi konularda ne yapmanız gerektiğine dair bazı bilgiler bekliyorsanız Mars’ın bu geçişi ile beraber bu alanlarınız hızlı akacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, dış ortamlardan gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle beraber kariyerinize, mesleğinize, toplumsal konulara, iş hayatınıza daha fazla kendinizi vereceğiniz bu alanlarda önemli adımlar atmak isteyeceğiniz bir sürece merhaba diyorsunuz. Önünüzdeki bir ay boyunca göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde toplumsal konuları konuşmak kendinizi göstermek ya da ele aldığınız işlerde kariyerinizde kendinize ön plana çıkarmak önemli olacak.

Yine aynı gün salı günü Koç burcunda oluşacak Yeni ayla beraber kariyer ve iş alanlarınızda vermek istediğiniz önemli kararlar varsa bu adımlarınızı hızlandırmanın bir yolunu bulacaksınız. Önünüzdeki 15 gün boyunca bu konularda önemli adımlar devreye girebilir ya da ailevi konularda vermeniz gereken kararlara odaklı olabilirsiniz. Anneniz, anne tarafınızın konu ve olayları bu dönemde önemli olacak unutmayın Jüpiter de burada aslında 2023 yılında kariyerde önemli açılmalar yaşamak istiyorsanız tam da mart sonunda oluşacak bu Yeni ay ve Nisan ayındaki bütün gezegen oluşumları bu anlamda sizi destekleyecek.

Perşembe günü Plüton Kova burcuna geçiyor, Plüton’un Kova burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki 20 yıl boyunca ortağınızın ya da eşinizin parasal konularda önemli değişimleri ve dönüşümleri karşınıza gelebilir. Müşterek para alanlarınızda da önemli bazı konularla karşılaşma potansiyeliniz yüksek. Değişecek, dönüşecek adeta Anka kuşu gibi yeniden küllerinizden doğacaksınız. Spiritüel konu ve olaylara bakış açınız da bu dönem fazlasıyla değişecek. Astroloji, parapsikoloji, astronomi, psikoloji, sosyoloji gibi alanlara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Hayatınızda önemli bir değişim sürecindesiniz ve bu değişim size yarayacak. Önünüzdeki 20 yıl hem parasal konularda hem de ruhsal gelişim ve değişiminizde önemli açılımlar devreye girebilir.

Cumartesi günü Mars Yengeç burcuna geçiyor artık arkanıza bir yaslanın derin bir nefes alın çünkü geçtiğimiz ağustos ayından bu yana Mars İkizler burcunda hareket etmekteydi kendinizi birçok konuda gösteremediniz, sıkışmış hissettiniz, yönünüzü bilemediniz, adımlar atamadınız, kariyerinizde zorlanmalar devreye girdi, ara ara patlamalar çevrenizdeki insanları fazlasıyla şaşırttı. Şimdi artık Mars’ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber hayatınızın yönünü mücadele alanlarınızı çok daha rahat görebileceğiniz bir döneme merhaba diyorsunuz. Bir kere Mars’ın Yengeç burcundaki hareketi sırasında bir buçuk ay boyunca hayatınız fazlasıyla hareketlenebilir. Kariyerinizde ve iş hayatınızda önemli adımlar atabilirsiniz. Bazen agresif, bazen pasif agresif davranışlar ya da alınganlıklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Bu dönem mide problemlerine, cilt sıkıntılarına dikkat edin, hareketli olmaktan, çok çalışmaktan kendinizi gündelik hayata kaptırmaktan kaynaklı olarak bu noktalarda sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, müşterek parasal işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Hem eşinizin, partnerinizin parasal konuları hem sizin harcamalarınız, ödemeleriniz bu haftaya damgasını vurabilir. Gözden kaçırdığınız detaylar varsa bu hafta bu detayları yakalamanın derdine düşeceksiniz.

Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor seyahatler, eğitim, ticari faaliyetler, yurt dışı bağlantılı konular hayatınızda hızlanmaya başlıyor. Güneş’in Koç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter de bu alanlarınızda hareket etmekte o yüzden bu ve önünüzdeki ay bu alanlardan yana şans ve fırsatlarınız çok yüksek olabilir. Eğitimle ilgili konularda önünüzde cesur adımlar olacak ve eğitimle ilgili konularda harekete geçmekten korkmayacaksınız. Salı günü burada bir yeni ay var. Ticari faaliyetleriniz, girişimleriniz, geleceğe yönelik adımlarınız varsa bu konuları hızlandırmanın ve devreye sokmanın tam zamanı. Seyahat planlamaları, uzak yerlere gitme, yabancı insanlarla çalışma, ticari faaliyetler ve hukuksal adımlar konusunda da bu yeni ay size göz kırpacak hızlı gelişmeler altında olacak ve vereceğiniz cesur kararlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Yeni bir döneme merhaba diyeceksiniz bu dönemi hayatınıza iyi bir şekilde geçireceksiniz.

Perşembe günü Plüton’un Kova burcuna geçişiyle 20 yıllık bir dönem sizin ikili ilişkiler ve özel hayatınızda önemli değişim ve dönüşümleri tetikliyor. Önünüzdeki 20 yıl boyunca taşınma, yurtdışına yerleşme, evlilik ve ilişkilerle ilgili konular gündeminizde olacak. Partnerinizin hayatında önemli bir konu gündeme gelebilir, önemli bir değişim yaşanabilir ya da bir güç elde edebilir. Bu gücün sizin hayatınıza yansımaları ile karşılaşacaksınız bu da ilişkinizde bazı alışverişleri aynı zamanda ilişkinizin yapısındaki bazı konuları da değiştirecek ama bu değişiklik belki de size çok iyi gelecek. Diğer taraftan ortaklı işleriniz varsa gücün biraz daha ortağınızın tarafında olacağı ama bu noktalarda da yine karşı tarafla beraber iş yaptığınız alanlarda önemli güçler de elde edeceğiniz bir dönem. Plüton öyle bir gezegen ki bir yandan kişiye çok büyük bir güç verir eğer oradaki o enerjiyi idare edebiliyorsanız hem de hiç beklenmedik yönlerde bazı noktalarda üzerinizdeki baskıyı da gösterebilir o yüzden ailevi konularda üzerinizde bir baskı varsa bu dönem bu baskının artışı da söz konusu olabilir.

Cumartesi günü 6 aydan bu yana Mars arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda dolaşıyordu. Arkadaşlarınız ve sosyal çevre ilişkileriniz çok hızlı akmış olabilir zaman zaman iletişim sıkıntıları problemleri, kavgalar, gürültüler devreye girmiş olabilir şimdi Mars buradan çıkıyor ve kapalı alanınıza, kadersel alanınıza giriyor. Önünüzdeki bir buçuk ay boyunca önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, yönünüzü bilemediğinizde moralinizi bozmayın, çevrenizdeki insanlara patlamayın. Bu dönem daha çok enerjinizi kendi içinize çevirmenin ve bu enerjiyi kendi içinize döndürmekten kaynaklı olarak kendinizi keşfetmenin zamanı olacak. Bir seyahatin sonu ya da bir hukuki bir davanın sonuçlanması ya da bir eğitimin sonuçları ile karşılaşmanız da söz konusu olabilir. Bağışıklık sisteminizi de kuvveti tutmayı ihmal etmeyin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar Ay Balık burcundayken haftaya merhaba diyoruz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları bu hafta gündeminizde olacak ilişkilere her zamankinden daha fazla önem verecek, hayatınızda bir insan varsa onunla yapacağınız planlara sadık kalmak isteyeceksiniz. Karşı taraftan onay alma mekanizmanız da yüksek çalışabilir.

Salı günü Güneş’in Koç burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki bir ay boyunca ortak, müşterek para konuları gündeminizde yerleşiyor. Alacak verecek hesabı, banka işlemleri, vergiler, krediler, faizler, mirasla ilgili konular ya da boşanma aşamasındaysanız nafaka ile ilgili konu ve olaylarla ilgilenmek önemli olacak. Bir ticari işletmeniz varsa vergiyle ilgili konularda da önemli hareketlenmeler ya da bu alanda verilmesi gereken önemli kararlar gündeminize yerleşebilir. Aynı gün salı günü bu alanlarda da bir yeni ay olacak bu yüzden ödemeler dengesi ya da banka işlemleri, kredi çekme, borcun altına girme konularında önemli adımlarınızı bu yeni ay zamanı gündeme getirebilir ve bu alanlarda hızlı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Cesur olacaksınız ne kadar cesur olursanız ya da ne kadar cesaret gösterirseniz o kadar güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Para ile ilgili konularda güzel gelişmeler, istediğiniz paraların karşınıza gelmesi, sponsorluk anlaşmaları ya da bazı tahsil etmek istediğiniz paranın cebinize girmesi gibi konular da gündeminizde olacak yeni ay da bu alanlarda sizi destekleyecek.

Bu hafta Plüton Kova burcuna geçiyor iş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda 20 yıllık bir döngü başlatıyorsunuz bu önemli bir döngü zaten iki buçuk yıldan bu yana Satürn bu alanlarınızda dolaşmaktaydı. Sizi ne memnun eder? nasıl bir işte bulunmak istiyorsunuz ya da işinizde tatmin oluyor musunuz bütün bunlarla yüzleştiğiniz, sağlıkla ilgili konuları gözden geçirmek durumunda kaldığınız iki buçuk yıllık döngüyü tamamladınız. Şimdi buraya Plüton’un girmesiyle beraber neyi isteyip istemediğinize göre iş hayatınızda gündelik hayatınızın akışında önemli potansiyel güçlerle karşılaşacaksınız. Burada iş hayatınızda önemli değişimler gündeme gelebileceği gibi aynı zamanda beraber çalıştığınız insanların hayatında da önemli değişimler söz konusu olabilir. Sağlığınızda değişimler devrede olacak bu değişimler 20 yıllık bir sürece yayılacak bundan gözünüz korkmasın, siz hazırlıklı olun zaten iki buçuk yıl boyunca Satürn size ne yapmanız gerektiğini çok net gösterdi bütün bunların ışığında doğru hareket ettiyseniz ve gerçekten sizi neyin mutlu edip etmediğine odaklandıysanız şimdi Plüton’un geçişiyle beraber 20 yıl boyunca bu alanlarda istediğiniz koşulları oluşturabileceksiniz.

Cumartesi günü enerji alanlarınız değişiyor Mars Yengeç burcuna geçecek kariyer alanlarınızda 6 aydan bu yana inişler çıkışlar, mücadeleler, annenizle aranızda bazı kavgalar, ufak tefek anlaşmazlıklar gündeme gelmiş olabilir. Cumartesi gününden sonraki dönem 1,5 ay boyunca daha çok enerjinizi ve uğraşılarınızı arkadaşlıklarınıza ve sosyal çevrenize kaydıracaksınız. Burada hem arkadaş ortamlarınızdan beslenmek isteyecek onlara kol kanat gerecek aynı zamanda alınganlıklarınızla onlarla kavga etmeye ya da çekişmelere girmeye de açık olacaksınız.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler gündelik koşturmalarınız yapılması gerekenler ve işle ilgili konuların aktif olduğu bir hafta. Bu hafta kendi gücünüzü ağırlıklı olarak hizmet sektöründe, iş hayatınızda ya da sağlıkla ilgili konularda göstereceksiniz. Ayak bölgesi, hormonsal dengesizlikler ve salgı sistemi problemleri, bulaşıcı hastalıklar, soğuk algınlıklarına da açık bir süreç o yüzden en çok bu alanlara dikkat edin.

Diğer taraftan Güneş Koç burcuna geçiyor salı günü itibariyle ikili ilişkiler özel hayatınızın detayları bir ay boyunca önemli olacak. Siz ilişkilerin burcusunuz o yüzden karşı tarafa kendinizi beğendirmek, karşı taraftan güzel sinyaller almak, ilişkiye adım atmak, ilişkinizi bir üst seviyeye taşımak ya da var olan ilişkinizde sevdiğiniz insanla hareket etmek önemli olacak. Tam da Güneş’in Koç burcuna geçer geçmez bu alanda bir yeni ay oluşturması ilişkilere dair verilecek yepyeni cesur kararları karşınıza getirecek. Risk almayı seveceksiniz tam da 16 Mayıs’a kadar Jüpiter sizi ilişkiler alanında desteklerken risk alma tarafınızın kuvvetli olması ile beraber çok uzun zamandır bir ilişkiniz yoksa bu dönem ilişkilerin dönemi olarak hayatınıza damgasını vurabilir ya da var olan ilişkinizde nasıl hareket edeceğinizi bilmiyorsunuzdur karşı taraftan bir beklentiniz vardır şimdi bu beklentilerin devreye girmesi ve tabii ki bunun sonucunda da karşı tarafın harekete geçmesi gibi etkiler söz konusu olacak. Yeni ayı da burada yaşayacaksınız ilişkilere dair verilecek önemli kararlar bu yeni ayın konusu. Evliliğe adım atma, sözlenme, nişanlanma, yer değiştirme, bir davayı başlatma ya da başka bir ülkeye taşınma konularında kararlarınız varsa Yeni ay bu kararları hızlandıracak.

Perşembe günü Plüton, Kova burcuna geçiyor aşk evinizde hareket edecek 20 yıl boyunca aşka, çocuklara bakış açınız önem kazanırken hamileyseniz çocuk istiyorsanız bu dönem çocuğunuzun dünyaya gelmesi hayatınıza girmesiyle beraber hayatınızda çok büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Bu değişimler hoşunuza gidebilir çocuklarınız üzerinde dominant bir etki yaratabilirsiniz mesela onları daha kontrol etmek isteyebilirsiniz. Yine çocukla ilgili konular sizi değiştiren ve dönüştüren taraflar olabilir. Sanatsal ve kreatif bir işle uğraşıyorsanız bu işlerde de önemli bir gücün sahibi olacaksınız. Aşk hayatınızda da güçlü ve emin adımlarla ilerleyeceksiniz.

Cumartesi günü Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle beraber mücadelenizi, hırslarınızı, uğraşılarınızı kariyer ortamlarınızda göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Şimdi artık kariyerinizde, işinizde gücünüzde göz önünde olacağınız ortamlarda mücadeleci koşullarla hareket edecek aynı zamanda patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınızda aradığınızı bulamadığınız zamanlarda pasif agresif ve biraz da içerleyerek kendi içinize kapanarak tepkiler vermeye meyilli olacaksınız. Kavgalardan, gürültülerden, anlık çıkışlardan mümkün olduğunca uzak durun. Yine bu dönem annenizle olan ilişkinize dikkat edin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, evinize, ailenize, yuvanıza odaklanarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Salı günü Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle bir ay boyunca kendinizi işinizde, gücünüzde, gündelik hayatınızın koşturmalarında gereksiz işlerde ya da sağlıkla ilgili konularda göstermeye başlayacaksınız. Parlayacağınız alanlar iş, hizmet ve sağlık alanları olacak. İş hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz, cesur adımlar atabilirsiniz risk alacaksınız. Bir kere birinin yanında çalışıyorsanız artık oradan memnun değilseniz çok rahat bir etkiyle ben artık burada çalışmak istemiyorum diyebilirsiniz ya da beraber çalıştığınız insanlar varsa bu dönem bu insanlarla da ilgili vereceğiniz önemli kararlar devreye girebilir. Mesela bir iş yeri işletiyorsanız ve eleman alacaksanız bu dönem daha cesur adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz ya da sağlığınıza dair vermeniz gereken kararlar varsa yine sağlığınızla ilgili konularda önemli kararlar alacaksınız. Yeni ay önemli adımlarınızı destekliyor yeni bir projeye başlamak, işinizi değiştirmek, var olan bir projeyi insanlara duyurmak, işle ilgili konularda adım atmak ve sağlıkla ilgili ameliyat da dahil olmak üzere önemli kararlar almak bu yeni ayın konusu ve burada da önemli kararlar devreye giriyor.

Perşembe günü Plüton Kova burcuna geçecek 20 yıl boyunca ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli değişim ve dönüşümleri başlatacak. Son iki buçuk yıldan bu yana Satürn dip noktanızdan yani ev, aile, yuva alanlarınızdan geçmekteydi. Ailevi konularda çok zorlandınız, alışkanlıklarınız, davranışlarınız değişti, ebeveynlerinizin hayatında bazı değişimler oldu bunlarla ilgilendiniz önemli sorumluluklar üstlendiniz şimdi artık güç değişimlerine hazır olmalısınız. Bir kere Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle beraber yerleşimle ilgili konular, önünüzdeki dönem nerede yaşamak istiyorsunuz, başka bir ülkeye mi gitmelisiniz ya da bulunduğunuz şehri terk etmeli misiniz gibi soruların cevaplarını almak isteyebilirsiniz ve burada da önemli değişim ve dönüşümler size bu soruların cevaplarını çok net bir şekilde verecek. Aile hayatınızda da önemli değişimler gündeme gelebilir. Babanızın hayatında önemli değişimler olabilir ve burada da ailenizden güçlü bir insanın size yardım etmesi ya da güçlü bir insanın üzerinizde baskı kurması gibi etkiler 20 yıl boyunca zamana yayılarak etkilerini gösterecek ama bunların ilk önemli etkilerini haziran ayına kadar hayatınızda deneyimleyebilirsiniz.

Cumartesi günü Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile seyahat ve eğitimlerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Seyahatlere, eğitimlere enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz daha az tanıdığınız insanlarla mücadeleleriniz devreye girebilir. İnsanlarla bu dönem kavga etmeye, içerlemeye ve alınganlık yapmaya da meyilli olabilirsiniz. Medya işinde uğraşıyorsanız ya da eğitimle ilgili alanlarda eğitmenlerinizle aranızdaki ilişkilere bu dönem dikkat edin. Yine seyahatlerde beklenmedik bazı olaylarla da karşılaşma olasılığınız yüksek görünüyor ama Mars sizin son 8 aydır para alanlarınızda hareket etmekteydi artık parayla alakalı konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemler de geride kalacak. Daha az tanıdığınız insanlara enerjinizi aktarmış olacaksınız.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, evinize, ailenize ve yuvanıza odaklanarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Ev ortamlarınızda halledilmesi gereken önemli bir mesele gündeme gelebilir, evinizde, yuvanızda enerjinizi düşük hissedebilirsiniz.

Çok uzun sürmeyecek çünkü salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Güneş’in Koç burcuna geçişiyle beraber aşk hayatınızın hareketlendiği bir dönem başlıyor yaşam enerjiniz artıyor. Ateş elementinin o hareketli, o sıcak, o coşkulu ve güvenli etkisini özel hayatınızda hissetmeye başlıyorsunuz. Hayatınızda biri yoksa bir insanın hayatınıza girmesi, çocuğunuzla ilgili konularda sıcakkanlı ve güvenli adımlarınızın oluşması aynı zamanda sanatsal ve kreatif işlerinizde kendi gücünüzü ortaya koyma ve hobilerinize yönelik adımlarınızın devreye girmesi önem kazanacak yeni ayı da bu alanlarda yaşayacaksınız. Aşk, çocuklar, sanatsal ve eğitimsel işlerinizde verilmesi gereken önemli kararlar bu yeni ayın konusu ve bu yeni ay sizi çok destekliyor. Hayatınız bir anlamda uzun bir zamandan sonra neşelenmeye başlıyor.

Perşembe günü Plüton’un Kova burcuna geçişi yakın çevre alanlarınızda önemli olayları başlatacak önünüzdeki 20 yıl boyunca eğitim, seyahat, ticari faaliyetler, medya, yayıncılık, ulaşım, lojistik, alım satım, kiralama ya da satış, reklam, tanıtım alanlarında önemli güçler önemli değişim ve dönüşümler devreye girebilir. Akrabalarınızın hayatında önemli değişimlerin devreye girdiğini görebilirsiniz. Önünüzde 20 yıl var abinizin, ablanızın, kardeşlerinizin, komşularınızın hayatındaki önemli dönüşümler sizin hayatınızı da etkileyecek. Hayata bakış açınızı, fikirlerinizi ve önünüzdeki döneme dair alınacak kararları Plüton etkilemiş olacak. İletişimle ilgili alanlarda güçlü yönleriniz ön plana geçerken yakın çevrenizden bir insanın hayatınız üzerinde bir baskı oluşturduğunu hissetme potansiyeliniz olabilir.

Cumartesi günü Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle müşterek para alanlarınızda enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz son 6 aydan bu yana Mars ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde hareketliydi ilişkilerden yana çok zorlandınız ya da sevdiğiniz insanla zaman zaman tartışmalar, münakaşalar, hareketlilik söz konusuydu. Şimdi cumartesi günü Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle beraber enerjinizi daha çok müşterek para alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Bir buçuk aylık döngü içerisinde mümkünse yapabiliyorsanız ameliyatlardan kaçınmaya özen gösterin, tehlikeli yerlerden, insanlardan uzak durun ve konu ve olayları çok fazla uzatmayın. Para ile ilgili konuların üzerine düşmek için uygun bir zaman dilimi.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, yakın çevrenizden alacağınız önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz ve yakın çevrenizden gelecek bilgiler bu hafta diğer günleri nasıl geçireceğinizi fazlasıyla ilgilendirecek. Akrabalarla bir bütün olma onların hayatında yaşanacak bir olay ya da onlarla beraber verdiğiniz kararlar bu hafta önemli.

Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor ev, aile ve yuva konularınız önem kazanırken gücünüz ve yaşam enerjinizi daha çok ailevi ortamda göstermeye başlayacaksınız. Evinizle, yuvanızla daha fazla ilgili olabilirsiniz, yer değiştirme, emlak, arsa, arazi, alım satım, kiralama gibi işler ya da evinizde yapılması gereken cesur adımlar işte bu yeni ayın konusu. Bu yeni ay zamanı evinizde değişmesi gereken önemli şeylere el atabilir, yer değiştirebilir, taşınabilirsiniz, evle alakalı verilmesi gereken önemli bir kararı gündeme getirebilirsiniz, aile büyüklerinizle evde toplanabilirsiniz, onlara cesur adımlarla fikirlerinizi düşündüklerinizi çok rahat bir şekilde söyleyebilirsiniz.

Perşembe günü Plüton’un Kova burcuna geçişi önünüzdeki 20 yıl boyunca para ile ilgili konularda önemli güçlü değişim ve dönüşümleri de hareketlendirecek. Son iki buçuk yıldan bu yana para ile ilgili konularda ayaklarınızı yorganıza göre uzattınız, ekonomik davrandınız ya da parasal konularda neler yapabileceğinizi gördünüz siz zaten ekonomik bir burçsunuz ve Satürn’ün bu geçişi aslında sizi yormadı tam tersi sizi başka şeyler öğretti. Mesela parayı nasıl kazanmanız gerektiğine dair önemli bilgiler elde ettiniz. Şimdi Plüton’un bu geçişiyle beraber önünüzdeki 20 yıl boyunca maddi konularda büyük bir güç elde edebilirsiniz. Önemli değişimler dönüşümler parasal konularda elde edilecek güzel bir güç parayı kullanma gücü, parayı harcama ya da doğru yerlere yatırım yapma gücü bunların ilk sinyallerini haziran ayına kadar göreceksiniz.

Cumartesi günü itibariyle enerji alanlarınız değişiyor 6 aydan bu yana çok çalıştınız, gündelik hayatının ritmi çok hareketliydi, sağlıkla ilgili konular da vardı gündeminizde ama şimdi Mars’ın burayı terk etmesi ile beraber enerjinizi ilişkilere harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla bu dönem daha fazla ilgili olabilirsiniz ama en çok mücadeleyi de ikili ilişkiler ve özel hayatınızda verebilirsiniz. Mesela sevdiğiniz insan bu dönem alınganlık yapabilir, arıza çıkarabilir, incindiğini söyleyebilir bazı noktalarda ama yine de orta yolu bulursanız burada ilişkiler sizi besleyecek mücadele alanlarınızda en azından nasıl hareket etmeniz gerektiğine dair size yol gösterecek. Ortaklı işleriniz varsa bu dönem ortağınızla aranızdaki bağlantılara dikkat edin. İçe atıp sinirlenme sonra konuyu acıyı başka yerden çıkarma gibi etkiler devrede olabilir buna dikkat edin. Yer değişikliği gündeminize yerleşebilir.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar para ile ilgili konular gündeminizde bu hafta bir sürü yere söz vermiş olabilirsiniz parasal işlerinizi toparlamak istiyor olabilirsiniz bütün bu konulara el atacağınız haftalardan bir tanesi ama bu hafta ayrıca bir de hareketli olacak sizin için çünkü Güneş Koç burcuna geçiyor. Yakın çevre konularınız çok hareketli ve parladığınız alanlar hem yakın çevrenizdeki insanlar, akrabalar ya da çok yakın dostlar hem de satış, reklam, tanıtım, pazarlama, dijital platformlar, sosyal medya alanlarında güçlü, cesur, lider ve atik yönlerinizle çok konuşulacaksınız. Yeni ay bu alanlarınızda bu yüzden hem eğitim hem lojistik hem seyahatlere dayalı planlarınız varsa bu yeni ay ile beraber bütün bunları hızlandırabilirsiniz ya da satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanında atmak istediğiniz önemli adımlar varsa bir şeyin duyurusunu, lansmanını yapacaksanız, önemli bir satış yapmak istiyorsanız bu yeni ay bunları hareketlendirecek gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında da önemli adımlar devrede olacak bu Yeni ay zamanı.

Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle beraber önemli değişim ve dönüşümler devreye giriyor. Yükselen Kovalar kariyerleriyle ilgili alanda şimdiye kadar rahat hareket edememiş, sınırlı kaşmış veya gizliden hareket etmek durumunda kalmış olabilirler. Şimdi kariyerinizde önemli bir değişim ve dönüşüm devreye girebilir bu değişim ve dönüşüm sizi derinden değiştirebilir. Plüton Kova burcunda, Kovaların hayatında önemli bir gücü açığa çıkarmasına da neden olacak. Bu güç bilimle, entelektüel yapıyla, düşünce sistemi ile, diğer insanlara yardım etmeyle alakalı olabilir ama büyük bir değişim var ve bu değişim size kesinlikle yarayacak. Çünkü Güneşinizle birleşiyorsa Plüton Güneşinize güç katacak. Annenizin hayatında önemli değişimler olabilir. Annenizin yerleşimi, sağlığı ile ilgili konular önünüzdeki 20 yıl boyunca gündeminizde olacak. Babanın annesi, babaannenizle ilgili konu ve olaylar gündeme gelebilir ama dediğim gibi Plüton’un bu geçişiyle beraber hayatınızda güç bende artık pozisyonunu yakalayabilirsiniz. Şimdiye kadar hiç gücü elde etmek için uğraşmadıysanız ve Satürn’ün bu geçişi sırasında bazı şeyleri fark etmediyseniz bu güç değişimi ya da bu gücün sizin üzerinize gelmesi fazla da gelebilir. O yüzden de artık uyanın ve hayatınıza bu gücü geçirmeye çalışın.

Cumartesi günü Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle beraber bir buçuk ay boyunca iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konular önem kazanacak. Sağlığınızda ve iş alanlarınızda mücadelenizi ortaya koyabilirsiniz, bu dönemde her şeyi içinize atmayın en ufak bir durumu büyük bir mesele haline getirmeyin, içerlemeyin ya da pasif agresif davranışlarda bulunmayın. Mide rahatsızlığı gastrit, ülser gibi sorunlar, cilt problemleri, safra kesesi, pankreas gibi hastalıklar oluşabilir.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz bu hafta sizin için önemli çünkü gökyüzündeki yıldızlar aslında sizi işaret ediyor. Para kazançlarınız, maddi konular, yatırımlarınız, cebinize giren para önemli olacak. Güneş Koç burcuna geçiyor hayatınızla ilgili atmış olduğunuz adımlar varsa bu adımlarınızın maddi karşılığını göreceğiniz bir dönem başlıyor. Aynı zamanda para ile ilgili konularda şanslı olacaksınız yatırımlarınız konusunda kendinizi cesur hissedeceksiniz paraya dair vermek istediğiniz önemli kararlarınızı salı günü Koç burcunda oluşacak Yeni ayla beraber hayatınıza geçirebilirsiniz. Evet bu dönem yoruldunuz etrafınızda bir sürü olaylar oldu çok büyük bir depremden çıktık siz de bundan çok fazla etkilendiniz tam da hayatınızı yoluna koymak isterken yaşanılan bu acı deneyim sizi de bir anlamda çok yordu ama şimdi hayatınızla ilgili konularda hızlı gelişmeler altındasınız önemli kararlar alacaksınız bu yeni ayla beraber yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Plüton’un Kova burcuna geçişi önemli, önünüzdeki 20 yıl boyunca kadersel alanınızda önemli değişim ve dönüşümler gündeme gelebilir. Bazı davalarla uğraşabilir ya da bunların sonuçlarıyla yüzleşebilirsiniz. Seyahat ve yurt dışı planlarınız varsa başka bir yerde yaşama ya da yaşama izni almak istiyorsanız bu dönemde ve yurt dışında yaşıyorsanız burada bazı güç çekişmeleri ve mücadeleler ile karşılaşma potansiyeliniz var. Annenizin akrabalarının hayatında önemli değişimler gündeme gelebilir ama burası her şeyden öte sizin bilinçaltınız, bilinçaltınızda ruhunuzda önemli değişim ve dönüşümlere açık olacaksınız. Şimdiye kadar inandıklarınızdan çok başka bir yola girebilirsiniz. İnançlarınızın güçlendiğini ya da tam tersi değiştiğini görebilirsiniz. Psikoloji, psikoterapi, astroloji, sosyoloji aynı zamanda bütün enerji çalışmaları işin içerisine tekniğin, matematiğin, bilimin de olduğu enerji çalışmalarına açık bir dönem olacak ve bu teknikler aslında hem iş hayatınızda hem de kendi gücünüzü keşfetmeniz konusunda size yarayabilir. Beklenmedik olaylar da tabii ki gündeme gelebilir bu dönem içerisinde. 20 yıllık dönem içerisinde çeşitli olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz ama yine de olumlu olana odaklanmayı ve bilinç altınızdaki bu değişimlerin hayatınızda da önemli değişime dönüşümlere neden olacağını bilmelisiniz.

Enerjinizi ve gücünüzü 6 aydan beri ev, aile ve yuva alanlarınıza harcıyordunuz. Evinizde bazı fikirsel ayrılıklar, hareketlilikler, çekişmeler akrabaların sizinle yaşaması gibi konu ve olaylar gündeme geldiyse şimdi artık bu konular bitiyor. Cumartesi günü Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle aşka daha fazla vakit ayıracak enerjinizi burada yükseltecek, çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan ilişkinizde de zaman zaman pasif agresif zaman zaman da korumacı tavırlarla hareket ettiğinizi göreceksiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana da böyle yaklaşabilirsiniz sanatsal işlerinizde mücadeleci gücünüzü ortaya koyabilirsiniz ama enerjiniz değişmeye başlıyor. Bu enerji değişimiyle beraber sizi zorlayan enerjilerden artık uzaklaşacak daha çok sizi destekleyen daha yumuşak tepkilerin devrede olduğu bir enerji alanına gireceksiniz.

Yorumlar (0)