01.01.2021, 12:11

2021 hedefleri...

Yazımın yılın ilk gününe tesadüf etmesi nedeniyle elbette ben de yılbaşı hakkında karalamak istedim. Kendimi tekrar etmek ve geçen yılın Covid kabusuyla sizi bunaltmak istemediğim için alıntılar yaptım. Yakınlarıma sordum ve okurken en eğlendiğim Ekşi Sözlük'ten 2021 hedefleri girdilerini okudum. İnsanımız türlü türlü olmasına rağmen hedeflerimiz, yeni yıldan beklentilerimiz hep benzer.

Kilo vermek, kitap okumak, iş değiştirmek, sağlıklı olmak, taşınmak, sevdiklerimizle birlikte olmak, medeni halini değiştirmek, eğitim almak, spora başlamak, sigarayı bırakmak, yatırım yapmak, ev almak, arabayı değiştirmek, koronavirüs kapmamak. Bir de en büyük dileğimiz seyahate çıkmak. Nasıl bir kapatılmışlık duygusu bizi sardıysa kime sorsam gitmek istiyor. Kâh köşede ki lokantaya, kâh Viyana’ya. Gitmek. Binip gitmek, atlayıp uçağa gitmek, trenle gitmek, hatta metrobüsle gitmek, yürüye yürüye gitmek ama illa gitmek.

Siz de düşünün hedeflerinizi. Kendiniz için minik bile olsa. Değişim için, aynı kalmamak için, bir nebze mutluluk için yeni bir şey yapmak için. Hedeflerinize ulaşacağınız bir yıl diliyorum ben de size.

Acısız, özgür ve kazançlı hissedeceğiniz sene 2021 olsun.

Artın, eksilmeyin, dolun, taşmayın.

İyi seneler.

Yorumlar (0)