30.10.2023, 16:36

30 Ekim – 05 Kasım haftalık burç yorumları

30 Ekim – 05 Kasım haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar maddi konular ön planda haftaya giriş yapacaksınız ama Pazartesi günü 14:00’e kadar olan kısmı değerlendirmenizi tavsiye ederim akşam saatleri 18:07’ye kadar ay boşlukta hareket ediyor olacak. Ay boşluktan çıkar çıkmaz iletişimsel konuları hızlandıracak ve birkaç gün boyunca kısa vadeli işlerinize odaklanabilirsiniz. Bu hafta iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılar önem kazanıyor. Para ile ilgili konularda hayata esnek ve farklı bakış açınız önemli para getirilerini karşınıza getirebilir. Farklı düşünebilirsiniz, farklı adımlar atmak isteyebilirsiniz, paraya yaklaşımınız değişik olduğu için her zamankinden farklı bir şekilde adım atabilirsiniz ama siz kafaya önemli mevzuları takmadığınız müddetçe bu hafta hem parasal konularda hem de ilişkiler anlamında her şeyin rahat akması da söz konusu. Güneş’in Jüpiter’le olan karşıt açısı para ilgili konularda harcamalarınızın yüksek olacağı bir dönemi gösteriyor. Bu aralar tamamen finansal konulara odaklanmış olabilirsiniz. Gelirleriniz ve giderleriniz arasındaki denge önem kazanıyor işte bu dönemde nasıl olsa bana para bir şekilde geliyor gibi bir düşünce ticari anlamda ileriki günlerinizi ipotek altına almakla eş değer olabilir. Bu dönem güzel getirileriniz olacak ama giderlerinizin de yüksek olduğunu görüyorum. Evliyseniz eşinizin harcamaları yüksek olabilir ya da aile hayatınız için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Cuma günü bu etkiye dikkat edin.

Cumartesi günü Merkür’ün Uranüs’le olan karşıt açısı para ile ilgili konularda sizi yorabilir ve zorlayabilir. Cumartesi günü hiç beklenmedik bir yere bir harcamada bulunabilirsiniz ya da bir ödeme yapmak durumunda kalabilirsiniz. Venüs’ün Satürn’le olan karşıt açısı beraber çalıştığınız insanlar, yanınızda çalıştırdıklarınız bu insanlarla olan ilişkilerinizde dikkatli adımlar atmanız gerektiğini gösteriyor. Özel hayatınızda birtakım sıkıntılar çekiyorsanız sevdiğiniz insanın davranışlarını anlamlandıramıyorsanız ya da kafanızda şüpheler varsa bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Cumartesi günü Satürn’ün düzelmesi ile önünüzdeki dönemde hayatınızdaki temizliğe devam edeceğiniz daha fazla kendi halinizde olacağınız ama beklenmedik alanlarda da önemli sorumluluklar üstleneceğiniz bir döngüye giriş yapıyorsunuz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Pazartesi günü 14:34’e kadar daha hızlı hareket edeceksiniz planlarınızda ama 14:34 ve 18:07 saatleri arasında önemli kararlar almamaya özen gösterin. Ay boşlukta dolaşıyor olacak. Akşam saatleri itibariyle ve hafta ortasına kadar maddi konular hayatınızda önemli olabilir. Alışverişleriniz, getirileriniz, kazançlarınıza daha fazla odaklanacaksınız.

Venüs Uranüs arasındaki olumlu açı özel hayatınızda bazı güzel ve keyifli gelişmeleri karşınıza getirecek. Hayata esnek bakıyor olmanız bazı konularda ısrar etmeyişiniz ilişkilere bakış açınızı değiştirdiği için artık sizi zorlayan olayları çok daha rahat idare etmesini biliyorsunuz.

Cuma gününe dikkat edin çünkü Güneş ve Jüpiter karşıtlığı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı sorunları karşınıza getirebilir. Aslında ilişkilerden yana şanslısınız ama sevdiğiniz insanla bu dönem anlaşamama etkisi de devreye girebilir. Bazı konuşmalarda başınıza buyruk davranabilirsiniz hemen karşı tarafla ilişkinizi kesmeye meyilli olabilirsiniz karşı tarafın da buna meylettiğini görebilirsiniz her tür ilişkinizde ortaklı işlerinizde Cuma, Cumartesi günleri dikkatli olmakta fayda var. Özellikle bir anlaşma imzalayacaksanız Cuma, Cumartesi günlerine denk getirmeyin. Venüs Neptün karşıtlığı özel hayatınızda gözünüzde büyüttüğünüz bir insanın aslında hiç de düşündüğünüz gibi olmadığını size gösterebilir. Sosyal çevreniz ve özel hayatınızdaki dengesizlikler hafta sonu biraz sizi yoracak gibi görünüyor. Ummadığınız yerden darbeler alabilirsiniz. Özel hayatınızda gözden kaçırdığınız bazı konular var. İkili ilişkilerde sevdiğinize karşı çok yumuşak davrandığınız noktalar var aslında çözüme ulaştırabileceğiniz birçok şey olduğu gibi tam tersi birbirinizi zorlayacak durumlar da bu aralar aktif. Sadece kendinizi düşünmeden hareket etmeye özen göstermeniz çok daha doğru olabilir.

Cumartesi gününden sonra Satürn’ün düzelmesi ile arkadaşlık ilişkilerinizde yaptığınız temizliğe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Önemli organizasyonların sorumlulukları üstünüze binebilir. Sosyal çevreniz arkadaşlıklarınız ve işinizle ilgili konularda önemli bazı bilgiler karşınıza bu dönemde gelebilir.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler haftaya biraz isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama Pazartesi saat 18:07 itibariyle ay sizin tarafınıza geçiyor ve Pazartesi sabah saatleri itibariyle üzerinizde hissettiğiniz o ağır enerji yerini çok daha konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak ve bu enerji de Perşembe gününe kadar devam edecek. Oldukça hareketli bir Pazartesi gecesi Salı ve Çarşamba günü geçirebilirsiniz. Kendi planlarınıza odaklanacaksınız ve etrafınızdaki insanları da bunun için hareketlendireceğe benziyorsunuz.

Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı aile ilişkilerinizde işinize yarayacak. Aile ortamlarınızda gerginlikler yaşadıysanız bu gerginlikleri ılımlı bir havaya döndürecek bazı etkili adımlar devreye girebilir. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa Salı ve Çarşamba günü bu alanlarda şanslı etkilere sahip olabilirsiniz.

Cuma günü Güneş ve Jüpiter arasındaki gerginlik iş hayatınıza damgasını vurabilir neyse ki korunuyorsunuz ama bu aralar iş ortamlarınızda gündelik hayatınızın ritminde ve sağlıkla ilgili konularda abartılı tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun. İş yerinizde bazı söylenilenler sinirinize dokunabilir ve bunlara çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Bu aralar hissiyatınız yüksek olacak ve siz bazı şeyleri içten içe hissediyor olacaksınız ama sakin olmak kafanıza göre hareket etmemek de önemli. Özellikle dolaşım sistemi sıkıntılarına açık görünüyorsunuz sağlıkta herhangi bir sıkıntı yaşarsanız bu etkiye de dikkat edin.

Cumartesi günü ev ve aile hayatınızda bazı konuşmalar, davranışlar hoşunuza gitmeyebilir hatta iş hayatınızda kendinizi kandırdığınız noktaları ailenizle paylaşmak isterseniz burada sizin düşündüğünüz gibi düşünmediklerini görebilirsiniz ya da arkanızda olmadıklarını fark edebilirsiniz. Ailevi konularda hayal kırıklıkları devreye girebilir ama Cumartesi günü Satürn’ün düzelmesi ile kariyer ve iş alanlarınızda çok daha sorumlulukla ilerleyeceğiniz, gerçekleri göz ardı etmeyeceğiniz ve hayali gerçeğe çevirmek için önemli adımlar atacağınız, deneyim kazanacağınız bir sürece merhaba diyorsunuz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler sosyal çevreniz hareketli Pazartesi günü arkadaşlarınız ve etrafınızdaki insanlarla beraber yapacağınız planlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Ama kararsızlıklarız da yüksek görünüyor ya da gittiğiniz yerlerde umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Pazartesi 18:07 itibariyle Perşembe sabaha karşı saatlerine kadar kendi halinizde olmak işinize gücünüze odaklanmak üzere harekete geçebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla güzel kısa vadeli planlar devreye girebilir ve planları Salı günü devreye koyacaksınız. Etrafınızdaki insanların sizi birçok konuda desteklediğini göreceksiniz önemli iş açılımlarınız devrede olabilir bu iş açılımlarınıza da yakın çevrenizdeki insanlardan her koşulda destek görmek sizi bir üst noktaya taşıyabilir.

Cuma günü dikkatli olun, özel hayatınızda, çocuğunuzla olan ilişkilerinizde abartılı ve biraz da coşkulu bir enerjiyle hareket etme potansiyeliniz yüksek. Sosyal ortamlarda bazı gerginliklere açık görünüyorsunuz. Masraflarınız artabilir, riskli yerlerden riskli atılımlardan da mümkün olduğunca uzak durun özellikle Cuma günü. Cumartesi içsel gerginlikleriniz özel hayatınızda karşınıza gelebilir. Sevdiğiniz kişiyle bu dönem aynı fikirde buluşmanıza imkân yok gibi görünüyor. Kalabalık ortamlarda birbirinizi üzmeyin çünkü kafanıza göre davranma isteğiniz, sıkılganlıklarınız yüksek olacağı için farklı tavırlarla hareket etme potansiyeliniz de yüksek olacak.

Venüs’ün Neptün’le olan karşıtlığı bazı işlerinizde ve hayata bakış açınızda eğitimle ilgili konularda beklediğinizi bulamama etkilerini devreye sokabilir. Cumartesi günü uzak çevrenizdeki insanların hayata bakış açınızla da sizi yanlış yönlendirdiğini fark edebilirsiniz. Uzak yerlerden bazı insanlardan beklentileriniz varsa bu dönem beklentilerinizin de karşılanmama olasılığı yüksek görünüyor. Hayata gerçekçi gözlerle bakacağınız bir sürece giriyorsunuz önümüzdeki hafta Cumartesi itibariyle Satürn düzeliyor. Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler ve yabancı insanlarla yapılacak her tür işte, ticari faaliyetlerde ve hukuki alanlarda önemli adımlar devreye girecek, önemli bazı sorumluluklarla karşılaşacaksınız ama burada attığınız kalıcı sorumlu adımlar size kazandırabilir.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta göz önünde olacağınız yerlerde toplumsal konularda ve kalabalık ortamlarda kendinizi gösterebilirsiniz. Pazartesi yalnız kalmak istemeyeceksiniz işinizde koşturmalarınız yüksek olabilir ama akşam saatleri itibariyle birkaç gün boyunca arkadaşlarınızla önemli planlar yapmak öne çıkacak. Bir davete katılabilirsiniz herhangi bir ortama girmek için birtakım planlar yapıyor olabilirsiniz bunlar oldukça sizi destekleyen planlar ve gününüzün daha keyifli geçmesini sağlayacak.

Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olan olumlu açısı kariyerinizde güzel adımları karşınıza getirebilir. Maddi konulardan yana aslında ne istediğinizi bildiğiniz ve buna göre doğru hareket ettiğiniz bir dönem ve işte tam da bu dönemde iş ortamlarınızdaki esnekliğinizin ve yaratıcı yönlerinizin para ile ilgili konulara olumlu yansımasını fark edebilirsiniz. Bu aralar yüzünüz gülebilir Salı ve Çarşamba günleri bu anlamda sizi destekliyor.

Cuma ve Cumartesi günleri dikkatli olmakta fayda var işler biraz karmaşıklaşabilir siz bu etkiyi ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşayacaksınız özellikle Cuma günü ev ortamlarınızda abartıdan, müsriflikten uzak durun. Anne-babanızla olan ilişkilerinizde her şeyin sorumluluğunu siz üstlenmeyin sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir. Diğer taraftan önemli konuşmalar ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor burada sıkılganlıklarınız yüksek olacak. Çözüm üretmek adına aile bir araya geldiyse ya da bazı konuları konuşuyorsanız etrafınızda olup bitene karşı vermiş olduğunuz tepkileri ailenize de yansıtabilirsiniz.

Para ile ilgili konularda Cumartesi günü dikkatli adımlar atın çünkü ihtiyaçlarınızın dışında yapacağınız harcamalar sonrasında kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Cumartesi günü Satürn düzeliyor, Satürn sizin müşterek anlarınızda geri hareketindeydi burada biraz rahatlamış olabilirsiniz ama bundan sonra para ile ilgili konularda bir borcun altına girerken gerçekçi adımlar atmaya çalışmalısınız Satürn burada size önemli dersler verebilir.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar haftanıza uzak yerlerden alınan önemli haberlerle giriş yapıyorsunuz. Yabancı insanlardan, uzak yerlerden, eğitimle ilgili konulardan önemli haberler karşınıza gelecek. Pazartesi öğle saatlerine kadar bu konular hareketliyken öğle saatlerinden akşam saatlerine kadarki süreçte yönünüzü bulmakta zorlanabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ağırlıklı olarak işinize gücünüze odaklanacaksınız, kendinizi iş hayatınızda göstermek, çalışmak, topluma faydalı olmak önemli olurken hafta sonuna doğru kendinize vakit ayırmak ve arkadaşlarınızla güzel planlar yapmak öne çıkabilir.

Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı kendinizi yenilediğiniz alanlarda hayatın sizi desteklediğini gösterecek. Eğitimde yeni bir alan seçtiyseniz farklı eğitimlere ilgi duyuyorsanız kendinizi geliştirmek adına adımlar atıyorsanız Salı günü güzel haberler ya da alacağınız bazı güzel geri bildirimlerle doğru yolda olduğunuzu göreceksiniz. Kendinize yaptığınız yatırımlar en güzel yatırımlar olacak. Bu aralar özel hayatınızda zorlandığınız bir dönem yakın çevrenizdeki insanlardan da destek almak istiyorsunuz ama bu zorlanmalar aslında size tek bir şeyi göstermeye çalışıyor hayatta tek genel geçer gerçek sizsiniz kendinize yaptığınız yatırımlara odaklanırsanız sevdiğiniz kişinin sizden hoşlananların ya da sizi sevmesini istediğiniz insanların çoğaldığını göreceksiniz.

Güneş ve Jüpiter karşıtlığı en çok fikirsel yönden sizi etkileyecek. Bu aralar fikirlerinizi yakın çevrenize empoze etme onlarla birlikte hareket etme enerjiniz kuvvetli ama diğer taraftan hayata farklı baktığınız ve kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda da kıran kırana bir rekabet ve mücadele halindesiniz o yüzden çevresel konularda insanlar arasında fikir ayrılıklarını artırmayın. Cuma günü en çok bu etkiye dikkat edin. Bana bir şey olmaz tavrıyla karşınıza gelecek olan şans ve fırsatları değerlendirirken gözden kaçırdıklarınız ileride sıkıntı yaratabilir. Konuşmalarınıza, ifadelerinize dikkat edin. Araba kullanırken çok çabuk fikir değiştirmeniz sabırsız olmanız bir yerden bir yere hemen ulaşma isteğiniz size hata yaptırabilir, kazaları üzerinize çekebilirsiniz. Sosyal medyayı kullanıyorsanız dilinizin kemiği olsun.

Venüs’ün Neptün’le olan karşıtlığı hafta sonu devrede. Sevdiğiniz insanı gözünüzde çok fazla büyüttüyseniz şimdi bazı konuları fark etmeye başlıyorsunuz. Siz kendinizi bildikçe ve tanıdıkça ilişkilerden beklentilerinizin de değişeceği bir süreçtesiniz. Cumartesi günü Satürn düzeliyor, Satürn ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda geri hareketindeydi yaz döneminde ilişkiler konusunda bazı gerçekleri görmezden gelmeye çalışmış olabilirsiniz şimdi Satürn’ün burada düzelmesi ile önünüzdeki 1,5- 2 yıl boyunca ilişkilerden neyi istediğiniz ve beklediğiniz konusunda önemli dersler ve önemli deneyimler kazanmaya açıksınız.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler haftaya para ile ilgili konular ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Ketum haftalardan bir tanesi başlıyor kendi halinizde olacaksınız, kendi para gücünüze bakacaksınız, ödemelerinize odaklanabilirsiniz. Bunları yapacaksanız öğle saatlerine kadar halletmeye çalışın 14:34 ve 18:07 saatleri arasında Ay açısız dolaşıyor. Bu dönem yapmaya çalıştığınız işlerde istediğiniz sonuçları almak çok da kolay olmayabilir ama akşam saatleri itibariyle Pazartesi günü, Salı ve Çarşamba günleri oldukça hareketli zamanlar. Kendinizi dışarı atabilirsiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz, farklı kültürden insanların söylediklerini önemseyebilirsiniz. Uzak çevrenizden akraba ve sizi tanıyan insanlarla bir arada olmak da sizi mutlu edebilir.

Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olan açısı bazı düşüncelerinizi, beklentilerinizi yeniden gözden geçireceğiniz anlamına geliyor. Hayatı anlamlandırmaya çalıştığınız bir nevi bazı konuların neden olduğunu anlayamadığınız ama bir şekilde de anlamlandırmaya çalıştığınız bir dönem. Burada korunduğunuzu göreceksiniz paraya, hayata bakış açınız buradaki yenilenmeler etrafınızda olup biten konu ve olayı da daha rahat algılamanızı sağlayabilir. Beklenmedik yerlerden güzel destekler de cabası.

Cuma ve Cumartesi günleri işler biraz karmaşıklaşıyor siz maddi konulara dikkat edeceksiniz. Sahip olduklarınız bu aralar sizin için çok önemli ve bu aralar fazlasıyla harcama yapmak istiyor olabilirsiniz. Hem bir yandan kazançlarınıza odaklanmış olabilirsiniz hem de harcama yapmak istiyor olabilirsiniz işte burada masrafların arttığı bir dönem var bu masraflar sizi zorlayabilir. Para ile ilgili konularda çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Sıkılgan tepkilerle karşınıza gelecek iş fırsatlarını kaçırma potansiyeliniz de yüksek.

Cumartesi günü yanınızda çalıştırdığınız ya da yanında çalıştığınız insanlarla olan ilişkinizde de hayal kırıklıkları devreye girebilir. Beklentilerinizin yüksek olmaması gereken bir dönem. Bu dönemde en büyük beklentiniz kendinize yapacağınız yatırımlar olmalı bunu gerçekleştirirseniz kimse sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Cumartesi günü Satürn düzeliyor, Satürn sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi bu alanlarda kendinizi başıboş bırakmış olabilirsiniz yaz döneminden bu yana kadar ama şimdi iş hayatınızda önemli sorumluluklarla yolunuzda ilerleyecek sağlıkla ilgili konularda gerçeklerle yüzleşecek yeni deneyimlerle ilerleyeceksiniz.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Özel hayatınızdaki oluşumlara daha fazla ilgi göstereceksiniz. Pazartesi günü 14:34 ve 18:07 saatleri arasında Ay boşlukta ilerliyor bu yüzden her tür ortaklaşa atılacak adımlarda, işlerinizde, anlaşmalarda istediğiniz sonuçları bu saat aralığında almanız çok da mümkün olmayabilir ama akşam saatleri itibariyle biraz daha rahatlayacaksınız ve 2,3 gün boyunca kendi halinizde olmak para işlerinizin üzerine düşmek önem kazanacak. Hafta sonuna doğruysa gezmek dolaşmak eğlenmek en büyük hakkım diye düşüneceksiniz.

Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı çevrenizdeki insanların her tür konuda sizi desteklediğini gösteriyor. Ev, aile, yuvanızla ilgili önemli atılımlarınız varsa hem özel hayatınızdaki insandan ilişkilerinizden hem de arkadaşlarınızdan güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu aralar fikirlerinizle ve düşüncelerinizle etrafınızdaki insanları etkilemeniz de söz konusu. Önemli iş birliklerine, anlaşmalara açık görünüyorsunuz Salı günü bu anlamda desteklisiniz.

Hafta sonuna doğru işler biraz karışabilir. Her şey tam da çok rahat giderken ilişkilerde kopuşlar, abartılar, iyimserlik ve coşkuyla hareket etme enerjisi devreye girecek. İpleri çok çabuk koparabilirsiniz sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Kendi haklılığınızdan çok fazla emin olmayın ve bu dönemde çekişmelerden mümkün olduğunca uzak durun. Venüs’ün Neptün’le olan karşıt açısı arkadaşlarınızdan duyduğunuz bir meseleyi özel hayatınızda uzatabileceğinizi anlatır gibi. Sevdiğiniz insanın yaptığı bazı şeyler kulağınıza gelebilir ama sevdiğiniz insanın size karşı dürüst olmadığını fark edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar ve arkadaşlarınız bu konuda size destek olmasına rağmen yine de ilişkilerde lastik gibi bir uzama da devrede olabilir ya da kopuşlar devreye girebilir.

Cumartesi günü Satürn düzeliyor, Satürn sizin aşk evinizde gerilemekteydi aşk, çocuklarla ilgili konular ve sanatsal işlerinizde bir rahatlama halindeydiniz yaz döneminden bu yana. Şimdi bu alanlarda önemli işleriniz, aşka dair, çocuğunuzun hayatıyla ilgili almanız gereken önemli sorumluluklar ya da sanatsal işlerinizde üstlenmeniz gereken önemli adımlar varsa Satürn’ün düzelmesi ile bu alanlarda neyi isteyip neyi istemediğinizi görecek önemli deneyimler kazanacaksınız.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar gündelik hayatın koşturması işle ilgili konular önem kazanıyor. İş ortamlarınızda kendinizi güvende hissetmek doğru işler içerisinde olmak ve sahip olduklarınızı bir şekilde ortaya koymak istiyor olabilirsiniz işte bunları gerçekleştireceğiniz haftalardan bir tanesi tutulma etkileri de devre de olacak. Pazartesi öğleden sonra 14:34 ve 18:07 saatleri arasında Ay açısız olduğu için işle ilgili konularda önemli kararlar almayın ama 18:07 sonrası daha rahat hareket edecek ve başka insanlardan aldığınız bilgilerle tecrübelerle birkaç gün boyunca çok daha rahat kararlar vereceksiniz. Pazartesi akşam saatleri Salı ve Çarşamba günleri özel hayatınıza odaklanmanın da tam zamanı.

Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olan olumlu açısı özel hayatınızın dışında işle ilgili konularda istediğiniz sonuçları karşınıza getirebilir. İş ortamlarınızda bu dönem destekleniyorsunuz insanların göz bebeğisiniz. Patronlarınız, üstlerinizle olan bağlantılarınız kuvvetli olabilir, toplumsal konularla da ilgilisiniz tam da bu dönemde iş hayatınızdaki değişimlerin kariyerinize olumlu yansıması söz konusu olabilir, Salı ve Çarşamba günlerini bu anlamda kullanın. Hafta sonuna doğru işler biraz garipleşiyor. İş ortamlarınızda bazı şeyler değişti siz de bazı şeyleri değiştirdiniz ama arkanızdan iş çevirme potansiyeli olan bazı insanların sizinle uğraşması söz konusu olabilir. Birden fazla işle uğraşıyorsanız her işe atlamanız, abartılı tavırlardan kaynaklı olarak bazı iş ilişkilerinizin bozulmasına ya da bu alanlardaki esnekliğinizi kaybetmenize neden olabilir. Beklenmedik durumlar altında olacaksınız bu beklenmedik durumlar sağlıkla ilgili konuları da kapsayabilir, sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın bağışıklık sisteminizi bolca kuvvetlendirin.

Cumartesi günü göz önünde olacağınız ortamlarda ya da iş ortamlarınızda bir hayal kırıklığı ya da bir zorlanma etkisi devreye girebilir. Aile ortamlarınızda sevdiklerinizden bir ilgi beklerken bu ilgiyi görememe potansiyeliniz de yüksek görünüyor. Cumartesi günü Satürn düzeliyor, Satürn sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi. Evinizin sorumlulukları, ev, aile, hanenizle ilgili konularda biraz rahat hareket etmiş olabilirsiniz yaz döneminde ama şimdi daha sorumlu davranmak ailenizle ilgili konularda daha gerçekçi adımlar atmak öne çıkıyor. Ailenizden bir insanın sorumluluğunu ya da sağlıkla ilgili konularını üstlenebilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar keyif dolu etkilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz tutulmayı da aşk evinizden aldınız o yüzden bu hafta aşk, size keyif veren konular, hobileriniz, çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili konular hayatınızda önemli olacak. Pazartesi öğle saatleri 14:34 ile 18:07 arası önemli kararlar almayın. Pazartesi akşam saatleri itibariyle Çarşamba günü gece saatlerine kadarki dönem işinize gücünüze odaklı olacaksınız. Sağlığınızla ilgili konularda da yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz.

Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olan olumlu açısı tanımadığınız yerlerde daha az iş yaptığınız ya da daha az tanıdığınız insanların size olan ilgisini arttırabilir bu aralar herkes sizden bahsedebilir. Yapmış olduğunuz işlerinizde kendinizi göstereceğiniz bir enerjiniz var. Arkadaş çevrenizden güzel yeni işler ve rekabeti arttıracak birtakım oluşumlar içerisinde olabilirsiniz. Salı günü bu anlamda şanslı etkilere sahipsiniz. Hafta sonuna doğru arkadaş ortamlarınızda gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun. Karşınıza birden fazla iş gelirse para kaçırmamak için bu işlerinizde iyi organize olmanız gerekebilir Abartıdan çok aşırı coşkunlukla hareket etmekten yanlış adımlar atmaktan karşınıza gelecek fırsatları kullanamayabilirsiniz.

Bu hafta çünkü güzel fırsatlarınız var ama bu fırsatları gerçeğe dönüştürmek sandığınız kadar kolay olmayabilir iyi disipline olmanız gerekecek. Bazı arkadaşlarınızla gerilimlere de açık olacaksınız. Özel hayatınızdaki insanla sosyal çevrelere girecek olursanız ağız dalaşından çekişmelerden sıkılganlıklardan mümkün olduğunca uzak durun. Venüs’ün Neptün’le karşıt açısı bazı fikirlerinizde ve girişimlerinizde hayal kırıklıklarını karşınıza getirebilir ya da uzak çevrenizde beraber çalıştığınız bir insanın hayatında bir çalkantılı bir dönem olduğunu fark edebilirsiniz. Ortaya çıkacak skandalvari bir duruma vereceğiniz tepkiler de önemli olabilir. Yakın çevrenizdeki insanların sizi biraz suiistimal ettiği bir dönem o yüzden geleceğe dair vereceğiniz önemli kararlar varsa yakın çevrenizdeki insanları dinlemek yerine kendi kararlarınızı dinlemeye özen gösterin önünüzdeki dönem oldukça parlak görünüyor.

Cumartesi günü Satürn’ün düzelmesi ile yakın çevrenizdeki ve iletişimsel işlerinizdeki koşullar önem kazanmaya başlıyor. Elinizi attığınız işlerinizde gerçekçi olduğunuz alanlarda önemli deneyimler kazanacak, işlerinizi daha doğru organize edecek ve yakın çevrenizde kimin olup kimin olmaması gerektiğine karar vereceğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar ailevi konular ya da evinizde daha fazla vakit geçirerek haftanızı başlatıyorsunuz ama Pazartesi günü evde vakit geçirme hali ya da haftaya adapte olamama hali Pazartesi akşam saatleri sonrasında birkaç gün boyunca yerini oldukça hareketli bir enerjiye bırakacak. Kendinize daha fazla vakit ayıracak, özel hayatınıza kendinizi kaptıracaksınız. Sanatsal faaliyetler, sinema, tiyatro, spor gibi etkinliklere daha fazla hayatınızda yer verebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri bu konular aktif sonrasında ise iş konularına odaklı olacaksınız.

Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olan olumlu açısı para ile ilgili konularda önemli şans ve fırsatları karşınıza getirebilir. Aile ortamlarınızda sevdiğiniz kişilere yapacağınız yardımlar önemli olurken evinize almak istediğiniz bir eşya söz konusu olabilir bunun için bir yerden bir borç almayı ya da bir kredinin altına girmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. Para ile ilgili konularda gerçekçi olmaya ihtiyacınız var fazlasıyla harcamalar yapıyor olabilirsiniz ama bir yandan da Salı günü önemli fırsatların da karşınıza geldiğini göreceksiniz. Cuma ve Cumartesi günü dikkat edin göz önünde olacağınız ortamlarda değişik şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir ama bu şans ve fırsatları kullanırken abartılı iyimserlikten coşkun enerjiden uzak durun. Anne ve babanız arasındaki çekişmeler bu dönem karşınıza gelebilir ya da göz önünde olacağınız ortamlarda rekabetçi tavrınızla hareket ederken aile ortamlarınızda sizi aşağıya çeken bazı durumların olduğunu fark edebilirsiniz. Toplum içerisinde kalabalık yerlerde konuşmalarınıza dikkat edin biraz çatal dilli olabilirsiniz sıkılganlıkla hareket edebilirsiniz. Özellikle annenize karşı bu dönem anlayışlı olmaya özen gösterin. Sevdiğiniz kişinin ailesi ile ilgili konularda problemleriniz varsa Cuma ve Cumartesi günleri sakin olmaya çalışın.

Cumartesi günü Venüs’ün Neptün’le olan karşıt açısı gereksiz bazı harcamaları karşınıza getirecek. Maddi konularda sevdiğiniz insandan beklentiniz de yüksek olduğu bir dönem olabilir ama bu beklentileri görememek de ona karşı içerlemenize neden olabilir. Cumartesi günü Satürn düzeliyor, Satürn sizin para alanlarınızda gerilemekteydi yaz döneminden bu yana maddi konularda kendinizi biraz sermiş olabilirsiniz şimdi Satürn’ün bu alanlarınızda düzeliyor olmasıyla 2024’ün yaz aylarına kadar para ile ilgili konularda daha sorumlu daha gerçekçi ve daha kalıcı adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar yakın çevrenizden gelen önemli haberlerle haftanız başlıyor. Etrafınızda olup biten konu ve olaylar sizin için çok önemli bazı işlerinizin karşılığını almak istiyorsunuz. Bu hafta bu haberler size ulaşabilir. Pazartesi günü öğle saatlerine kadar oldukça aktif bir süreç ama 14:00 ile 18:00 arası Ay açısız ve boşlukta olacağı için karşınıza gelecek olan bu kararlar ya da atmanız gereken önemli adımlar varsa 14:00 ile 18:00 arası bu adımları atmamaya özen gösterin çünkü adım atsanız bile bazı şeylerin havada kaldığını fark edebilirsiniz. Pazartesi akşam saatleri Salı ve Çarşamba günleri evinize ve yuvanıza daha çok kendinizi verebilirsiniz.

Venüs’ün Uranüs’le olan olumlu açısı sevdiğiniz insanla bu aralar hayatınızın geleceği ile ilgili konularda birbirinizi destekleyeceğinizi ya da önemli kararlar alacağınızı gösteriyor. Tam da bu hafta sevdiğiniz kişi size ben bir tatile gideceğim ya da kendimi geliştirmek adına böyle bir kursa yazılıyorum ama bir müddet kendimi bu konulara daha fazla vermek istiyorum diyebilir. Siz de bunu ilk etapta destekleyebilirsiniz ama hafta sonuna doğru ilişkilerden yana bazı kararsızlıklar ve hayal kırıklıkları da devreye girebilir. Verdiğiniz sözlerin arkasında durun. Durumları idare etmek için verdiğiniz sözler iş gerçeğe bindikten sonra atacağınız geri adımlarla ilişkilerinizi çıkmaza sürükleyebilir. Cuma ve Cumartesi günleri biraz çetrefilli özellikle tanımadığınız ortamlarda dış koşullarda, seyahatlerde, tatilde ya da uzak yerlerde dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Trafikte araba kullanırken sıkılganlıklarınız yüksek olabilir tanımadığınız insanlarla ağız dalaşına girebilirsiniz. Güzel fırsatlar yakalayacaksınız işle, eğitimle ilgili konularda ama bu fırsatları gerçeğe çevirmek sandığınız kadar kolay olmayabilir. Eğitimle ilgili konularda işinizi sağlama almaya da özen gösterin.

Cumartesi günü Satürn düzeliyor sizin burcunuzda düzelecek yaz döneminden bu yana kendinizle, hayatınızla, görüntünüzle ilgili konuları biraz boş vermiş olabilirsiniz. Hayat sizi biraz sıkıştırmış ve bu sıkıntıları unutmak için eskisi gibi dikkatli davranmıyor olabilirsiniz ama Cumartesi günü Satürn’ün sizin burcunuzda düzelmesi ile hayatınıza çeki düzen vereceğiniz her şeyin kontrolünü daha sıkı bir şekilde ele alacağınız bir sürece merhaba diyorsunuz. Burada kazandığınız deneyimler size çok şey öğretecek.

Yorumlar (0)