2022'de burçları neler bekliyor?

ASTROLOJİ 25.12.2021, 17:51 28.12.2021, 09:41
2022'de burçları neler bekliyor?

Yeni bir yıl ve farklı heyecanlar… Peki, 2022'de yıl burçları neler bekliyor dersiniz? 2022'nin aşk, kariyer ve sağlık tahminleri karşınızda. Astro Venus Academy'den Ahumelek Şensal, Begüm Ergüner ve Gülşah Çehreli'nin yorumlarıyla işte 2022 burç yorumları!

2022 YILINDA KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2022’de sosyalliğinizi, popülerliğinizi ve yeteneklerinizi artırmaya var mısınız? Yeni ortamlara girebilir, farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Girdiğiniz bu ortamlardaki kişilerin destek ve yardımını alabilir, ideallerinizi gerçekleştirmek için yepyeni bir dünyaya giriş yapabilirsiniz. Bu sene para alanında gerçekleşecek tutulmalar büyük değişimlere gebe olacak.

Koç Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Uzun süredir kariyer hayatınızda kendinizi baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Bu sene sorumluluklarınızın azaldığını, işleri daha rahat bir akışta hâlledebildiğinizi fark edeceksiniz. Bazı Koç’lar bu yıl terfi, promosyon ve takdir alırken; başarıları herkes tarafından daha görünür hâle gelebilir. Kimileriniz de kendi işinizi kurmakla ilgili adımlar atabilirsiniz. Yıl içindeki tutulmalar para kaynaklarınızda büyük değişimler yaratacak. Yatırımlar, bütçe hesapları, farklı gelir kaynakları yaratma gündeminizde olacak.

Koç Burcu 2022 Aşk Hayatı

Yıl ortası aşk hayatınız alev alacak sevgili Koç'lar. Eylül ve ekim aylarında burcunuzda oluşacak yeni ay ve dolunay uzun süredir devam eden ilişkinizi resmiyete dökebilir. Yaz aylarında ise aşk hayatınız iyice hareketlenecek. Özellikle yalnız olan Koç burçları için şimdiden söyleyelim; temmuz, ağustos aylarında gözünüzü dört açın.

Koç Burcu 2022 Sağlık

Kendinizi çalışmaya fazla kaptırıp sağlık konularını ertelemeyin. Uzun süredir çocuk yapmak isteyen Koç'lar bu sene tedavilerinden olumlu sonuç alabilir. Özellikle kasım ayı civarı alt batınla ilgili konular gündemde olabilir. Bu gibi durumlarda bedeninizin sesine kulak verin. Aldığınız sinyalleri ihmal etmemeye özen gösterin.

Koç Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Kendinizi affetmeye, ruhunuzu keşfetmeye ve ilahi olana teslim olmaya hazırlanın. Bu yıl önceliğiniz
etrafınızdakilerin duygusal ihtiyaç ve istekleri olmalı. Hepimizin birbirimize bağlı olduğunu ve ayna görevi yaptığımızı unutmayın. Sadece ‘ben’ demek karma yaratmaya sebep olacağı için alma-verme dengenizi de korumaya çalışın.

2022 YILINDA BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2022 yılı iş odaklı Boğa burçları için çok önemli ve bereketli bir yıl olacak gibi gözüküyor. Kariyer hayatınızda oldukça sorumluluk aldığınız; elinizi taşın altına koyduğunuz bir yıl. Üstelik geçen senelerde işinizle ilgili gerekli eğitimlerinizi alıp, planlarınızı da kafanızda oturttuğunuza göre, şimdi hareket zamanı. Bazı Boğa'lar bu sene evlilik kararı alabilir.

Boğa Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Kariyer alanındaki mesuliyetleriniz artabilir; yoğun çalışmalar yeni finans kapılarını açabilir. Başarı sağlamanın çok çalışmaktan geçtiği bu yılda, yaptığınız işler daha görünür olacak. Kalıcı ve güzel başarılara imza atıp geleceğe yönelik sağlam adımlar atabilirsiniz. Terfi, yükselme, başka bir işe veya pozisyona geçme, kendi işinizi kurma kararı alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni girişimler yapmak ve aldığınız eğitimleri kariyerinizi geliştirme adına kullanmak için ideal zamandır. Önünüze birçok yeni iş fırsatı çıkabilir. İşinizi uluslararası platforma taşıyabilir ve daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz. Kariyer fırsatlarını müsrifçe kullanmamaya ve fazla riskli kararlar almamaya özen gösterin. Ortaklıklarınızda bilmediğiniz, sizden saklanan konuların gün yüzüne çıkması da bu yıl olası.

Boğa Burcu 2022 Aşk Hayatı

Bu yıl bazı Boğa'lar için evlilik çanları çalarken bazı Boğa'lar da sorunlu giden evliliklerini noktalama kararı alabilirler. Kıskançlıklar bu yıl ilişkilerinizin teması olabilir, gizli saklı kalmış konular açığa çıkabilir. Kalbi boş olan Boğa'ların aşk hayatları özellikle eylül ayında epey hareketli olacak gibi duruyor. Eylülün ikinci yarısında bir anda sıra dışı bir şekilde âşık olabilirler. Aşk hayatınızda adaletli olmaya, karma yaratmamaya özen gösterin.

Boğa Burcu 2022 Sağlık

Bu sene tiroid kontrollerinizi ihmal etmeyin. Kış aylarında farenjit ve geniz akıntıları olabilir. Özellikle mayıs ayı civarı kazalara dikkat edin. Yıl boyunca sağlık konuları fazlasıyla gündeminizde olacaktır. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin.

Boğa Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Pozitif düşünün. İyi bir ebeveyn olduğunuza ve bu konuda asla yetersiz olmadığınıza inanın. Başkalarının düşüncelerinden çok, ruhunuzun ne istediğine odaklanın. Eğer bulunduğunuz yerden mutsuzsanız, idealleriniz ve hedefiniz doğru değil demektir. Yönünüzü değiştirmeye cesaret edin.

2022 YILINDA İKİZLER BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Bu yıl, çok yönlü ikizlerin ufkunu açacak türden. Bol bol seminer ve çalışmalarda yer alabilir, online eğitimlere katılabilirsiniz. İnternet, sosyal medya, basın - yayın gibi alanlarda, kendinizi daha çok insana tanıtmak isteyeceğiniz ve bu anlamda da fırsat bulacağınız bir yıl sizi bekliyor.

İkizler Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Uzun süredir kariyer evinizde seyre çıkan Neptün’ün etkisi ile iş alanınızda tam olarak nasıl ilerlemek istediğinize net bir cevap bulamamış olabilirsiniz. Bu sene, bazı İkizler'in artık iş değiştirme vaktinin geldiğinin habercisi olacak. Özellikle tutulmaların da etkisiyle, iş yerinde arkanızdan dönen dolapları fark edebilir ve değişim yapabilirsiniz.

İkizler Burcu 2022 Aşk Hayatı

Kalbi boş İkizler sosyal platformlardan şanslarını deneyebilir. Bazılarınız da uzaktaki biriyle ilişki yaşamak isteyebilir. İlişkileriniz ciddi bir sınavdan geçebilir.

İkizler Burcu 2022 Sağlık

Bu yıla biraz bitkin başlayabilir, mental olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sene boyunca süre gelecek olan tutulmalar, özellikle sağlık alanına daha çok özen göstermeniz gerektiğini söylüyor. Aromaterapinin şifasını keşfederek yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Şimdiye kadar öğrendiğiniz her şeyi değerlendirin ve gerekli gördüğünüz değişiklikleri yapın. Sizi yansıtmayanlara inanmayın. İdeallerinize giden yol meşakkatli olabilir. Hemen pes etmeyin.

2022 YILINDA YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Aşk dolu bir yıla hazır olun! Kalbiniz boşsa tutkulu bir ilişki kapınızı çalacak. Hayatınızda biri varsa ilişkinizi yeniden alevlendireceksiniz. Bambaşka çevrelere girecek; bulunduğunuz ortamlarda göz dolduracaksınız. Özel bir yıl sizi bekliyor.

Yengeç Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Bu sene gelirlerle, ödemeleriniz arasında iyi bir denge kurmanız gerekebilir. Yatırım yapmak isteyebilir veya kredi, sponsor, hibe gibi arayışların peşine düşebilirsiniz. Varsa ortaklı işlerinizde bütçeyi artırmak için iş başa düşebilir ve daha fazla mesuliyet alabilirsiniz. Miras bekleyen Yengeç iseniz bu sene bu konuyla alakalı gelişmelerin olacağını garanti edebilirsiniz.

Yengeç Burcu 2022 Aşk Hayatı

Aşk hayatınız nisan ayında hareketlenebilir. Bu yıl yeni arkadaş ortamlarına girecek; hâlihazırdaki arkadaş çevrenizde yeni insanlarla tanışacaksınız.

Yengeç Burcu 2022 Sağlık

Bu sene mideyle ilgili sorunlara, sinir sistemi rahatsızlıklarına, zehirlenmelere, özellikle alkol tüketimine dikkat edin. Spor aktivitelerinde bedeninizi fazla zorlamayın.

Yengeç Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Eski kalıplardan arının. İlerlemenize engel tüm tutku ve takıntılarınızı geride bırakın. Böylece küllerinizden yeniden doğacaksınız. Sorunlarınızla yüzleşin. Bilinçaltınızın derinliklerine inip sizi tedirgin eden durumların kaynağını bulabilirsiniz. Geçmişe neden takılı kaldığınızı ya da neyi bırakamadığınızı keşfedin.

2022 YILINDA ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Evlilik çanları Aslan'lar için çalıyor bu yıl. Her alanda sorumluluk alma eğiliminde olsanız da aile fertleriyle ilgili sorumluluklar sizi biraz yorabilir. Evliliği yolunda gitmeyenler, bitirme kararı alacak olsa da uzun süredir stresle ve yoğun iş hayatıyla uğraşanlar için rahatlama zamanı.

Aslan Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Tutulmaların kariyer alanınızı etkileyeceği bu yıl, hayatınızdaki büyük değişimler gündeminizde olacak. İş değişikliği, terfi, iş kurma olabileceklerden sadece bazıları. Bazı Aslan'lar bu sene ortaklı bir işe de adım atmak isteyebilir. Yıl içeresinde oluşabilecek gerginliklere daha sakin ve dengeli bir şekilde yaklaşın.

Aslan Burcu 2022 Aşk Hayatı

Uzun süreli beraberliği olan Aslan'lar bu yıl yuva kurmak isteyebilir. Hızlı tüketilen aşklardan çok, ciddiyete dayalı bağlar kurmak, ilişkileri resmiyete taşımak gündeminizde. Kalbi boş olan Aslan'lar da yine ciddi ilişkilere adım atacak.

Aslan Burcu 2022 Sağlık

Uzun zamandır çözemediğiniz ya da geri plana attığınız tüm konular temmuz ayında çözülmek için tekrar önünüze gelebilir. Bu durum sizi depresif bir hâle sokabilir. Her yük size romatizma ve kemik ağrısı olarak geri dönebilir.

Aslan Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Bu yıl ilişkilerinizde objektif ve gerçekçi olmalısınız. Kendi korkularınızı, karşınızdaki kişiye yansıtmamalısınız. Bu yıl ilişkiler sınava tabi. Yalnızca temelleri sağlam atılmış olan ilişkiler sınavı geçecek. Kendinize ve başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın.

2022 YILINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Bu sene bolca çalışmaya, iş hayatının sorumluluklarını göğüslemeye hazır olun. Kendi sisteminizi oturtmak, iş alanınızda bazı düzenlemeler yapmak bu yıl size iyi gelecektir. Özel hayatınızda yaşadığınız çalkantılı durumlar geride kaldı. Kendinizden daha emin olduğunuz, hayatınızla ilgili daha fazla sorumluluk aldığınız bir yıl kapıda. Diyet ve egzersiz gibi olumlu alışkanlıklar oturtmak için ideal zamanlar.

Başak Burcu 2022 Kariyer Hayatı

İş yaşamında yoğun bir yıl sizi bekliyor sevgili Başak'lar. Çalışma hayatınızda sorumluluklar alacağınız için sistematik bir çalışma planı geliştirmek önem kazanacaktır. İş arayan bir Başak'sanız bu yıl beklediğiniz fırsat kapınızda. Günlük işlerle, çalışma hayatınız arasındaki dengeyi kurmanız, sorumlulukların altından kalkmanızı sağlayacak.

Başak Burcu 2022 Aşk Hayatı

2022 yılı aşk ilişkileri üzerinde olumlu etkilere sahip. 15 Şubat itibariyle yönetici gezegeni Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle yeni insanlarla, hatta ruh eşleriyle tanışabilirler. Değişimden ve yeni insanlardan kaçmayın. Evli olan Başak'lar, çocuklarına ya da kendi bireysel aktivitelerine dalıp eşlerini ihmal etmemeli. Aksi hâlde küçük çaplı bir serzenişle karşılaşabilirler.

Başak Burcu 2022 Sağlık

İş yaşamınızda yoğunluğun artması, sağlığınızı ihmal etmenize sebep olabilir. Özellikle tansiyon ve dolaşım sistemi rahatsızlıklarına bu sene daha dikkat etmeniz gerekiyor. Fazla ayakta kalmaktan, topuklarda hassasiyet oluşabilir. Sağlıkla ilgili olan her işlemi mutlaka işin ehli kişilere yaptırmalısınız. Aksi hâlde kendinize maddi manevi zarar verebilirsiniz. Sindirim sistemiyle ilgili bir problem yaşamamanız adına, yeme içme alışkanlığınıza ve sağlıklı beslenmeye önem vermeniz gerekiyor.

Başak Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Sezgileriniz size yol gösteriyor. Güvendiğiniz kişilerin fikirlerini de dikkate almayı unutmayın. Kendi problemlerinizi halletmeye çalışırken etrafınızdaki insanlara yük olmayın. Kendinizi acımasızca eleştirmeyi bırakın. Fazla ayrıntıda kaybolarak kendinizi tüketmeyin. Beslenme alışkanlıklarınızı düzenleyin, diyet ve egzersizi hayatınızdan eksik etmeyin. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinin. Evinizi boyamak için yaz aylarını fırsat bilin.

2022 YILINDA TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Sanatla iç içe olan Terazi burçları için bu yıl çok verimli olacak. Çünkü kendinizi sanat, hobi ve sporla; hatta biraz da aşkla ifade edebileceksiniz. Hobilerinizi gelire dönüştürmek için ideal bir yıl. Bazı sorumluluklar hayat enerjinizi aşağı çekiyor gibi hissettirse de size her bakımdan engel olan içsel blokajların farkına varmalısınız. Bu yıl aynı zamanda çocuklarınızla daha fazla zaman geçireceğinizi ve onlarla ilgilenerek, ihtiyaçlarını karşılamak durumunda olacağınızı gösteriyor.

Terazi Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Sevgili Terazi'ler, kış aylarında durgun seyreden kariyer hayatınız baharda kendini gece gündüz çalışmaya bırakacak. Bu yıl size hızlı bir şekilde para kazanabileceğinizi, işinizde düzen oturtabileceğinizi, terfi alabileceğinizi veya ek bir gelir kaynağı yaratacağınızı müjdeliyor. Bazı Terazi'ler için nafaka, miras gibi konular çözüme ulaşacak. Ortaklı kazançlar veya başkalarının kaynaklarından beklediğiniz paralarla ilgili de gelişmeler kapıda. Her bakımdan gelir-gider dengesini iyi kurmanız gereken bir yıl.

Terazi Burcu 2022 Aşk Hayatı

Aşka âşık Terazi'ler bu yıl kurduğunuz ilişkilerin doğası değişebilir ve daha geleceğe yönelik temkinli ilişkilerde kendinizi bulabilirsiniz. Hayatınıza yaşça büyük, özel insanlar girebilir ve evleneceğiniz kişiyle tanışabilirsiniz. Lakin bu yıl sorumluluklarınız artacağından, eğlence ve romantizme çok da zaman ayıramayabilirsiniz. İlişkilerde maceradan çok güven arayışı içinde olacaksınız. Bazı ilişkiler çetin bir sınavdan geçecek. Fakat yılın ikinci yarısından sonra sınavı geçen ilişkiler çok daha güçlenecek.

Terazi Burcu 2022 Sağlık

Bedeninizdeki stresi azaltmak için düzenli beslenmeye ve uykunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Ufak kazalara, yanıklara karşı tedbiri elden bırakmayın. Uzun zamandır çocuk sahibi olmak adına bir mücadeleniz varsa olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Terazi Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Yetenekleriniz ve akılcı yaklaşımlarınız içinizdeki sizi daha kolay keşfetmenizi sağlayacak. Hobilerinizde profesyonelleşebilir, para kazanabilirsiniz. Sevilmediğinizi ya da takdir edilmediğinizi sanıp negatif düşüncelere kapılmayın. Bu sizi yıpratabilir.

2022 YILINDA AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Kemerlerinizi bağlayın çünkü hayatınız bu yıl radikal bir değişime uğrayacak. Burcunuzda gerçekleşecek tutulmaların da etkisiyle ani bir şekilde evlenebilir veya yürümeyen ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Ait olma ve kök salma içgüdüsü sizi taşınmaya, yuva kurmaya veya genel olarak yaşam koşullarınızı değiştirmeye doğru itebilir. Aile fertlerinin sorumluluğunu almak, onlarla ilgilenmek de bu yılın konuları arasında.

Akrep Burcu 2022 Kariyer Hayatı

2022 Akreplere önemli değişiklikler getirecek. Bazı Akrepler kendi işlerini kuracak veya ortaklı bir işe adım atacaklar. Bazıları ise fon birikimleriyle ilgilenecek. Primler, ikramiyeler, eski borçların iadesi gibi konular gündeme gelebilir. Yılın ilk yarısında iş hayatınız biraz daha stresli bir hâl alsa da ikinci yarısında rüzgârı arkanıza alacaksınız. Bazı Akrepler terfi alabilir, kariyerlerinde hızlıca ilerleyebilir.

Akrep Burcu 2022 Aşk Hayatı

Bu sene daha anlamlı ve derin ilişkiler kurma isteği içinde olacaksınız. Yeni tanıştığınız insanlar size geçmişten gelen duyguları hatırlatabilir. Senenin ilk yarısında romantik hayatınız oldukça aktif ve sıra dışı olacak. Evli olan Akreplerin ilişkilerinde karşılıklı anlayış olduğu sürece uyum hüküm sürecek. Evlenme ve boşanma konuları bütün bir yıl siz sevgili Akreplerin gündeminde olacak.

Akrep Burcu 2022 Sağlık

2022'nin başlarında alerjik reaksiyonlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu yüzden bağışıklık sisteminize dikkat edin. Bu yıl bol spor yapmanızda ve daha sık temiz havaya çıkmanızda fayda var. Ek olarak; stres kaynaklı baş ağrıları yaşayabilirsiniz. Bunlarla daha kolay mücadele edebilmeniz için varsa kötü alışkanlıklarınızdan hızlıca vazgeçmelisiniz.

Akrep Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Hayatınızda olacak değişimler sabit nitelikteki siz Akrepleri korkutabilir. Fakat akışta kalıp hayatın size sunduklarını sevgiyle kabul edin. Belki hayal ettiğiniz veya içinde bulunduğunuz yaşam, sandığınız kadar ideal değildir. Size hizmet etmeyen her türlü yaşam koşulu bu yıl kendiliğinden değişecek; direnmeyin.

2022 YILINDA YAY BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Uzun bir süredir parayla ilgili konularda biraz kısıtlanma yaşadınız. Belki yatırım yaptınız belki de daha kontrollü harcama için kemerleri sıktınız. Bu yıl geleceğe yönelik planlar yaparken gerçekten sizin yaranınıza olan konulara yönlenmenizde fayda var. Fikirlerinize daha çok derinlik katıp iletişim gücünüzü biraz kuvvetlendirmeniz gerekiyor. Kendinizi ifade etmenin farklı yollarını bulabileceğiniz bu yıl çevrenizdekilerin ve yakın akrabalarınızın da rolü büyük olacak. Bu yıl, her zaman olduğu gibi çabuk kararlar almak yerine, her bilgiyi ciddi bir analizden geçirmeniz gerektiğini hatırlatıyor size. Düşünüp, karar vermenizde fayda var.

Yay Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Bu sene ani ve düşünmeden karar almamaya özen gösterin. İş hayatınızda çok fazla risk almaktan kaçının. Beklenmedik bir şekilde çalışma ortamınız değişebilir veya birlikte çalıştığınız ekip arkadaşlarınızda değişim söz konusu olabilir. Şubat ayında yapacağınız spekülatif kazançlara ve yatırımlara son derece dikkat etmelisiniz. Yeni projelere imza atabilirsiniz.

Yay Burcu 2022 Aşk Hayatı

Bu yıl içinde yaşayacağınız duygu fırtınasına hazır olun. Yeni tanışacağınız kişilerle güzel ve eğlenceli vakitler geçireceksiniz. Yalnız maceracı yapınız ve hiç hesap yapmadan giriştiğiniz tüm aşk ilişkileriniz başınızı oldukça ağrıtabilir. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da oldukça açık olabileceğiniz bir yıl. Önlemlerinizi mutlaka alın.

Yay Burcu 2022 Sağlık

Bu sene sağlık kontrollerinizi sakın ihmal etmeyin. Kayak, paraşüt gibi ekstrem sporlar yapmak sizin için riskli olabilir. Kış aylarında bazı Yaylar ağır grip geçirebilir. Bunun için bağışıklık sisteminize ve düzenli beslenmenize dikkat etmelisiniz. Tiroit, farenjit ve boğaz yolu hastalıklarına karşı dikkatli olun; kendinizi korumaya özen gösterin.

Yay Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Düşüncelerinizde asla karamsar olmayın. Hayatınızda başarısızlık bile olsa bunu bir hayat deneyimi olarak algılayın ve yolunuza devam edin. Barınaklara yardım etmek ve evcil hayvanlarla ilgilenmek bu sene ruhunuza fazlasıyla iyi gelecek.

2022 YILINDA OĞLAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Uzun süredir baskı altında olan Oğlakların rahat nefes alma zamanı. Zor zamanları geride bırakacaksınız. Aşk hayatınız hareketlenecek. Bazılarınız ebeveyn olmak için adım atmak isteyecek.

Oğlak Burcu 2022 Kariyer Hayatı

İş yerinde akıllıca planlar yapmanız gerekebilir. İş arkadaşlarınız profesyonelliğinizin sorgulanmasına sebep olabilir. Fakat kararlı tavrınızla bu durumun üstesinden geleceksiniz. Yatırım kararları alabilirsiniz. İyi bir iş bulmanıza yardımcı olacak bir eğitim alabilirsiniz. Radarlarınızı açık tutun.

Oğlak Burcu 2022 Aşk Hayatı

2022'de yalnız olanlar, ruh eşleriyle tanışacak. İlişkiler hızla ve güzel bir şekilde gelişecek. Evli ve ilişkisi olan Oğlak'lar, rutin giden aşk hayatlarını canlandırmak için adımlar atabilir; ilişkilerini yeniden alevlendirebilir.

Oğlak Burcu 2022 Sağlık

İş ve kariyer hayatınızda yaşayacağınız stresli durumlar baş ağrılarına sebep olabilir. 2022’de kilonuzu dengede tutmak için spor yapın. Aile fertlerinden birinin sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Yılın ikinci yarısında akciğerler, bronşlar, omuzlar ve kireçlenmeler bakımından risk altında olabilirsiniz.

Oğlak Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Güvensizlik duygusunun sizi saldırganlaştırmasına asla izin vermeyin. Para ve iş konusundaki kaygılarınızı kafanızdan hemen atın. Siz çok değerlisiniz. Aksini düşündüren tüm olay ve kişilerden uzak durmanız sizin için iyi olacak.

2022 YILINDA KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Hayatınızda düzen kurmak isteyeceksiniz. Bu sene olgunlaşma ve hayatınızdaki gerçeklerle yüzleşme zamanı. 2022, maddi refah, planlı hedeflere ulaşma, ikili ilişkilerde uyum vadediyor. Ev değiştirmek isteyenler bu yıl başka bir şehre, eve, ofise veya işe geçebilir.

Kova Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Bu yıl sizi ilginç projeler, kârlı teklifler bekliyor. Bu sene büyük sorumluluklar alacak, elinizi taşın altına koyacaksınız. Fakat bu durum sizde baskı ve stres yaratabilir. Yetkin olduğunuz konuda etrafınızdaki insanlarla tecrübelerinizi paylaşın.

Kova Burcu 2022 Aşk Hayatı

2022 yeni insanlar, tutku, romantizm ve uzun vadeli bir ilişki vadediyor. Evlenmeyi düşünen bazı Kova burçları için bu yıl biçilmiş kaftan. Kasım ayında cinsel yolla bulaşan tüm hastalıklara çok dikkat edin. Güvenli cinsel hayat için önlemlerinizi alın.

Kova Burcu 2022 Sağlık

Bu yıl istemsizce kilo verebilirsiniz. Sene içerisinde aldığınız sorumlulukların stresi sağlığınızı etkileyebilir. Bedeninizin sinyallerine kulak verip rutin kontrollerinizi mutlaka yaptırın. Bulaşıcı hastalıklara karşı tedbir almakta fayda var.

Kova Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Benliğinize güvenmeyi öğrenin. Acele etmeyin, bırakın içgüdüleriniz size rehberlik etsin. Kendinizden emin olmayabilir ve ne yapacağınız konusunda kafanız karışabilir. Kendinize karşı dürüst olun ve korkularınızın arkasına saklanmayın. Gerekli değişiklikleri yapın.

2022 YILINDA BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Hayatınızın eski kalıplarının yıkıldığını unutmayın. Eğer bu yıl, gelecek fırsatlarını doğru ve dengeli bir şekilde kullanırsanız, yılın en şanslı burcu siz olabilirsiniz. Hayalcilik, tatminsizlik, maymun iştahlılık bu yıl sizin test alanınız.

Balık Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Burcunuzdaki Jüpiter ve Neptün, tüm yıl sizi ciddi finansal risk almak konusunda yüreklendirse de dikkatli olmalısınız. Önünüze gelen tüm belgeleri, titizlikle incelemeniz gerekir. Bu yıl riskli kazançlar, borsa, şans oyunu, bitcoin gibi alanlardan uzak durun. Aile gelirlerine de dikkat edin.

Balık Burcu 2022 Aşk Hayatı

Yılın ikinci yarısı burcunuzdaki gezegenlerin etkisiyle, ilişkilerdeki tatmin duygusunu yitirebilirsiniz. Bu durum hata yapmanıza, partnerinizi kendinizden uzaklaştırmanıza neden olabilir. Eylül ayında burcunuzda gerçekleşecek dolunayla birlikte bazılarınızın ilişkisi sonlanabilir. Çatışmaların şiddetlenmemesi için iletişim tavrınıza dikkat edin. Tahammülsüzlük bu dönemde baş gösterebilir.

Balık Burcu 2022 Sağlık

Bu yıl kronik rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bulaşıcı hastalıklara dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca bu yıl kilo almaya çok müsaitsiniz. Zihninizi boşaltmak için yoga, meditasyon, nefes çalışmaları yapın.

Balık Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Beklentilerinizden uzaklaşın ve kendinizi keşfedin. Geçmişteki davranış tarzınızı bırakın ve gelecek için yeni değerler, idealler bulun. Müzik ve sanat ruhunuzun özgürleşmesine yardımcı olacak.

Yorumlar (0)