Astrolog Dinçer Güner 2024 yılı için neler anlattı?

ASTROLOJİ 05.01.2024, 12:36 05.01.2024, 15:46
Astrolog Dinçer Güner 2024 yılı için neler anlattı?

Astrolog Dinçer Güner, 2024 yılında meydana gelecek tutulmaları, yeni ay ve dolunay olaylarını Türkiye üzerinden gözlemleyerek MAG Okurları için yorumladı.

"Artık iyi şeyler duymaya hepimizin o kadar çok ihtiyacı var ki… İnanın bir astrolog olarak benim de çok ihtiyacım var. Bakalım 2024, ihtiyacımız olan güzel haberleri verecek mi bize?" diyen Dinçer Güner sözlerine şöyle devam etti: "2024 senesi içinde gerçekleşecek tutulmaların kuzey ucu Koç burcunda, güney ucu ise Terazi burcunda yer almaktadır. Yani Terazi burcunun temsil ettiği konular kayıplar, zorlanmalar, sınavlar iken; Koç burcunun temsil ettiği konular ise yapmamız gerekenleri temsil eder. Tutulmalar belli Saros ailesine ve döngülerine aittir; her tutulmanın gerçekleştiği burç ve dereceler de geçmişte yeniden meydana gelmiştir. Bu tutulmalar 2004 ve 2005 senesinde meydana gelen tutulmalar ile aynı derecede meydana gelecektir."

2004 ve 2005 arasının, meydana gelecek olan olayları tahmin edebilmemiz açısından ciddi bir referans görevi görebileceğini de kaydeden Güner "Öncelikle Koç Terazi aksı ne demektir bundan bahsedelim ki tutulmaların anahtar kelimeleri ortaya çıksın. Mundane astrolojiye göre Koç burcu; liderlik etmek, bir şeyleri ilk defa yapmak, öncülük etmek, savaşmak, yangınlar, aktif volkanlar, sansasyonlar, yeni enerji türleri, enerji kaynakları, güneş enerjisi, demir erler, askerler, savaş, rekabete ve mücadeleye dayalı ortamların oluşması, sporcular, kahramanlık yapanlar, itfaiyecileri sembolize eder. Terazi burcu ise dünya astrolojisine (Mundane) göre; dış ilişkiler, savaş ve barışlar, barış anlaşmaları, dost ve düşman ilişkileri, boşanmalar, evlilikler, hâkimler, savcılar, adalet gibi temalara işaret eder" açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)