Burçların favori rengini biliyor musun?

ASTROLOJİ 25.06.2022, 17:11 27.06.2022, 15:51
Burçların favori rengini biliyor musun?

Burca göre renkler sosyal hayatta işleri kolaylaştırıyor. Özellikle sevdiğiniz birine hediye alırken burcunu biliyorsanız işiniz daha kolay demektir. "Kim hangi rengi seviyor? Hangi renk tonları zevkine uyuyor?" burçlardan çıkarım yapabilirsiniz.

İşte burçlar ve favori renkleri:

Koç Burcu: Mars gezegeninin yönettiği koç burcunun rengi kırmızı. Kırmızı ve tonları koç burçlarının kendilerini daha iyi ifade etmelerinde önemli rol oynuyor.

Boğa Burcu:  Venüs gezegeninin temsil ettiği boğa burcunun doğal rengi yeşil. Yeşil tonlarında her türlü giysi boğa burçlarına uğur getiriyor.

İkizler Burcu:  Aklın gezegeni merkür ile temsil edilen ikizler burcu sarı renk ile öne çıkıyor. Sarı renk aksesuar ve kıyafetler bu burca yakışıyor.

Yengeç Burcu: Ay'ın temsil ettiği yengeç burcu kişilerin favori rengi beyaz ve gümüş gibi renkler. Bu renkleri aksesuarlarınızda, giysilerinizde ve ev dekorasyonunda bolca kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Güneş'in yönettiği aslan burçları altın sarısı ile özdeşleştiriliyor. Altın sarısı her türlü obje ve aksesuar ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Başak Burcu: Toprak elementinden bir burç olan başakları en iyi toprak tonları renginde kıyafetler ifade edebilir.

Terazi Burcu: Mavi, gri ve pastel tonları teraziler için en uygun renkte kıyafet renklerini oluşturuyor.

Akrep Burcu: Plüto gezegeninin temsil ettiği akrep burçları için kıyafetlerinde siyah ve kırmızı gibi renkleri kullanmaları öneriliyor.

Yay Burcu: Yay burçları turkuaz, mor ve leylak gibi özgürlüğü temsil eden renkler ile kendi modalarını yaratabilirler.

Oğlak Burcu: Koyu renk tonlarında seçilmiş gri ve maviler oğlaklara en yakışan renk seçenekleri arasında.

Kova Burcu: Uranüs'ün temsil ettiği kova burçları kendilerini metalik renklerin yanında elektrik mavisi ile ifade edebilir.

Balık Burcu: Romantik ve zarif balık burçları neptün gezegeninin etkisi altında. Soft mavi, uçuk yeşil ve beyazlar bu burca şans getirebilir.

Yorumlar (0)