"Gelecekle ilgili büyük başarılara imza atabiliriz"

ASTROLOJİ 10.09.2020, 12:47 11.09.2020, 12:52
"Gelecekle ilgili büyük başarılara imza atabiliriz"

Son dönemdeki isabetli öngörüleriyle adından söz ettiren Astrolog Hande Kazanova, içerisinden geçmekte olduğumuz kritik süreçte önümüzü daha iyi görebilmemiz ve bizi bekleyenlere hazır olabilmemiz adına gökyüzündeki hareketleri MAG okurları için yorumladı. 

Son dönemde gerçekleşmesine hep birlikte tanıklık ettiğimiz çok önemli öngörüleriniz var. Bunlardan bahsederek başlayabilir miyiz?

Yaz aylarında, özellikle 21 Haziran sonrasında, pandemiyle ilgili alanlarda çok dikkatli adımlar atılması gerektiğini ısrarla belirtmiştim. Bu tutulma önümüzdeki 4-5 aylık dönemde çok stresli etkilerin devrede olduğunu bizlere gösteriyordu. Benim ilgi alanım finansal astroloji olduğu için yine Mayıs ayında “Teke Tek” programında ve diğer katıldığım panel ve konuşmalarda Temmuz sonu ve Ağustos ayının ilk iki haftasında altında çıkışların, dövizde artışların devrede olacağını öngörmüştüm. İşte size sitemden ve bir dergiye yazdığım yazıdan bir alıntı “Haziran başında kredi faizlerinin düşmesi nedeniyle Haziran ve Temmuz aylarında yatırımlar emlak ve gayrimenkul piyasasına kayabilir, ama bu noktada 20 Temmuz’dan sonrasına dikkat etmek gerekecek. 27 Temmuz - 3-4-5 Ağustos bu anlamda dikkat çekici. Ağustos başı oldukça hareketli olacak. 10-12 Ağustos’ta zorlanmalar oluşabilir. 7 Ağustos itibarıyla Güney ay düğümüyle birleşen Galaktik Merkez, türbülanslı ve hareketli piyasaları, altında yükselişleri karşımıza getirebilir.”

Esas olaylar Eylül sonu ve Ekim ayında bizleri zorlayabilir. Dengeyi oturtmak kolay olmazken, Ekim ve Kasım aylarında finansal olarak zorlanmalar oluşabilir. Jüpiter-Plüton döngüleri her on üç yılda bir gerçekleşirken sosyal ekonomik düzenin tamamen yeniden yapılanacağı bir dönemi temsil ediyor. İlki 5 Nisan’da gerçekleşmişti, ikinci birleşme 30 Haziran’a denk geliyordu. Üçüncü kavuşum 12 Kasım’da gerçekleşecek. Maddi güç elde etme zamanlarını temsil eden bu dönemlerde düşüncesizlik, aç gözlülük, intikam, kıskançlık gibi duygular ortaya çıkabilir. Başkalarına zarar vermeden ilerlemeye çalışmalıyız. Eğer acımasız ve uçlarda sadece kendi doğrularımızla ilerlersek güçlü kuvvetler karşımızda yer alır. Hükümetler, yöneticiler, üstler, hukukla ilgili sorunlar bizi yorabilir. Doğru ve etik davranırsak o zaman hem ruhsal hem de maddi yönden büyük ilerlemeler kaydedebiliriz. Gelecekle ilgili büyük başarılara imza atabiliriz.

Pandeminin etkileri sonbaharda da devam edecek mi? Aşı veya tedavi için söyleyebileceğiniz bir tarih var mı?

Pandeminin etkileri sonbahar aylarında devam edecek. Henüz ilk dalga kontrol altına alınmış değil. Her geçen gün artan vakalar var. Eylül başında 7-11-12 Eylül civarında yükselişler olabilir. Eylül başında bazı tedbirlere gidilmesi gerekecek. 13 Eylül’den sonra biraz daha rahatlanabilir. 7-8 Eylül zamanı ve 17 Eylül’de oluşan yeni ay ve sonrası tedavi, aşı alanında önemli gelişmeler yaşanabilir. Bana kalırsa bu tarihlerde bir gelişme olmazsa en başından beri sıkılıkla söylediğim 12 Kasım civarında önemli gelişmeler kaydedilebilir. Kasım ayı bu anlamda önemli olacak.

Başka virüsler ya da afetler de olacak mı? Evden ne zaman çıkabileceğiz?

Olmaz olur mu? Hepimiz şu an fazlasıyla COVID-19’a odaklandık, ama her geçen gün yeni çeşit virüslerin ortaya çıktığının haberlerini alıyoruz. Başından beri söyledim, bu sene bir milat. En zorlu kapanışların, en büyük derslerin öğrenilmesi gereken yıllardan bir tanesi. Yepyeni bir düzene geçmeye hazırlanıyoruz. Aralık sonunda ekonomik, politik, sosyolojik anlamda 20 yıllık bir dönem başlıyor. Ayrıca tam altı tutulma yaşayacağız 2020’de. Önemli gezegen geçişleri ve zorlu gezegen görünümleri doğal afetler, depremler, tsunami, tufanlar, yıkıcı rüzgarlar, hortumlar, yangınlar, volkanik hareketlenmeleri tetikleyecek. 29 Eylül - 09-15-18 Ekim ve özellikle Ekim - Aralık ayları doğal afetlerin hızlanacağı zamanlar. Ekim ayının başında bir dolunay, ortasında bir yeni ay, sonunda 31 Ekim’de bir dolunay daha yaşanacak. Manyetik enerji dalgalanmalarının yüksek olacağı Ekim ayı hem ekonomik ve toplumsal konuların hem de doğal afetlerin devreye girmesiyle bizi zorlayabilir.

Eylül ayı ile ilgili astroloji dünyasında paylaşılan birtakım kaygılar var. Eylül ayı için sizin düşünceleriniz neler?

Eylül ayı önemli bir ay, Ekim, kasım ve Aralık ayı içinde aynı şeyleri söyleyebiliriz. Eylül ayında Mars gerileyecek. Mars’ın Koç burcundaki gerilemesine daha önceki yıllarda bakarsak İkinci Dünya Savaşı’nda Polonya Yahudilerinin ilk kez krematoryumlarda yakılma tarihini buluyoruz. İnsanlığın acı çektiği yıllar... Umarım bu döngülerden önemli dersler çıkarabilmişizdir.

Eylül ayında ekonomik dalgalanmaların yanı sıra günlük yaşantıda bazı zorlanmalar devrede olacak. 29 Eylül civarında askeri başarısızlıklar, askerler ve devlet yöneticileri arasındaki stresler, yangınlar, mikrobik hastalıklar, tarım ve ziraat alanında sıkıntılar, depremler, toprak kaymaları gibi sorunlar karşımıza gelebilir. Mars, Koç burcunda gerileyecek. Cesaret ve savaşın gezegeni Mars’ın gerilemesi yaşam enerjimizi, girişimcilik ruhumuzu aşağıya çekebilir. Bir de önemli bir bilgi; Mars geri giderken başlatılan savaşlar kaybedilir, bu dönemlerde 14 Kasım’a kadar her kim haklı ya da haksız bir savaş başlatırsa sonucu iyi olmayacaktır.

Aralık ayının da önemli gelişmeleri beraberinde getireceği söyleniyor. Sizin bu konudaki öngörüleriniz nelerdir?

Evet, Aralık ayında Satürn Kova burcuna geçecek. Oğlak burcunun son derecelerinde gezegenlerin sıralandığını göreceğiz. 9-13-17-21-23 Aralık tarihlerinde gerek pandemide gerekse doğal afetlerde artışlar görülebilir.

Yorumlar (0)