Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 08.01.2024, 13:10
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

08 – 14 Ocak haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar Ay Yay burcunda, uzak yerlerden alacağınız haberler çok önemli. Bu aralar acayip hareketlisiniz dış dünyadan gelen bütün bilgiler sizi fazlasıyla ilgilendiriyor. Felsefe yapmaya, insanlarla konuşmaya, spor, siyaset bunları sevdiğiniz bir dönem ama gerginsiniz de. Sizinle aynı fikirde olmayan insanlara karşı hemen tepkinizi göstermeyi seviyorsunuz. Bu hafta yurt dışı bağlantılı bir işiniz önemli birtakım toplantılarınız ve anlaşmalarınız varsa burada yanılma ihtimaliniz devreye girebilir ya da beklediğiniz davanın sonucunda bir hayal kırıklığı yaşama potansiyeliniz yüksek görünüyor. Konu ne olursa olsun beklentilerinizi çok yüksek tutmayın ve bu hafta her arayan size her haber uçuran insanlara dikkatli yaklaşın. Şüpheci yaklaşmak sizi olası sorunlardan kurtaracak, sabırsızlığınızı lütfen yenin.

Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek ki bu Yeni ay özellikle kariyerinizde önemli açılımları kafanızdaki stratejileri ortaya koymak için ideal bir Yeni ay. İş değiştirmek, işinizde yeni bir pozisyona başlamak ya da işle ilgili önemli kararlar almak istiyorsanız Perşembe günü oluşacak Yeni ayı bekleyin, sonraki 15 gün boyunca gönül rahatlığıyla hareket edebilirsiniz. Önemli iş bağlantıları da karşınıza gelebilir. İş ortamlarınızda sizinle uğraşmaya çalışan insanların varlığını fark edebilirsiniz.

Parayla ilgili konularda da önemli bir gücün sahibi olacaksınız. Parasal konularda kimseyle takışmayın sadece kendi yaptığınız işlerin arkasında durun bakın görün iş ortamlarında o mevzu o kadar fazla büyümeyecek ve büyümediği için de olayları çok rahat bir şekilde toparlayabileceksiniz. İkili ilişkiler, özel hayatınız ve ailevi konularda çalkantılar oluşabilir. Hem ailevi konular hem de ikili ilişkiler ya da iş birliği içerisinde olduğunuz insanlarda bu etkiye de dikkat edin.

Hafta sonu Merkür’ün Oğlak burcuna geçişi ile durum ve olayları çok daha rahat toparlayacaksınız. Önünüzdeki iki hafta boyunca iş hayatınızda çok daha aktif rol almak ve kendinizi göstermek ön plana çıkabilir. Annenizin konu ve olayları önem kazanırken burada da toparlamanız gereken konularla uğraşacaksınız. Hayata karşı önemli açılımlarınız, kafanızda çok güzel planlarınız var bu planlar sayesinde güzel para kazançlarına da sahip olacaksınız. Tutulma noktalarının hareketlenmesi ile içinizdeki o sabırsızlığı ve ben yaparım dürtüsünü azıcık kontrol edin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar müşterek para konularınız ön planda olarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Maddi konuları büyük bir heves ve coşkuyla ele alabilirsiniz. Diğer taraftan bazı konuşmalar görüşmeler canınızı sıkıyor olabilir ama parayla ilgili konularda mümkün olduğunca sakin olmak size çok şey kazandırabilir. Bu hafta parasal konular ön planda olacak ama Merkür’ün Neptün’le bir dik açısı var. Çevrenizden beklentileriniz varsa bunu bulmak konusunda da sıkıntı yaşayabilirsiniz. Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Bu parayla ilgili bir konu olabilir iş hayatınızla ilgili bir konu olabilir ama bu hafta yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Özellikle Salı gününe denk gelen iş konuşmaları ve görüşmeleri para anlaşmalarını varsa birkaç gün ertelemeye çalışın ya da koşulları gözden geçirerek hareket edin.

11 Ocak Perşembe günü bir Yeni ay var, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuk ve medya alanlarınızda gerçekleşiyor. Medya sektöründe çalışıyorsanız burada güzel bir iş teklifi ya da iş değişikliği ile karşılaşma potansiyeliniz var ya da burada önemli kararlar alabilirsiniz. Hukuki yönden adım atmanız gerekiyorsa bir yere dava açacaksanız davanızla alakalı vermeniz gereken önemli kararlar varsa bu Yeni ay buna da hizmet edebilir. İthalat ihracat yabancı insanlarla yapılacak olan işleriniz varsa bu Yeni ay bu konuları karşınıza getirebilir. Gelecek planlarınızı hareketlendireceğiniz, hayat amacınızı bulacağınız ve önemli kararlar alacağınız bir Yeni ay sizi bekliyor. Burada bazı güçler elde edeceksiniz ama güç çekişmelerine ya da bazı insanların sizinle uğraşmalarına da tanıklık edebilirsiniz. Özellikle eşinizin ailesi, kardeşleri ile ilgili konularda önemli bir mevzu gündeme gelebilir. Birbirinizi bazı yönlerden zorlayabilirsiniz. Çalışma koşullarınız çok önemli hem kariyeriniz hem fırsatlarınız hem çalışma hayatınızda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran insanlar varsa onlarla ilgili konularda yaşayacaklarınız bu Yeni ay önemli kararlar almanıza ve bazı durumları idare edememenize neden olabilir.

Olumlu tarafından bakacak olursak sizi geliştiren pek çok fırsat var önünüzde ve yeniliklere açık görünüyorsunuz. Sosyal çevrenizden gelen sorumlulukları ele almak sizin için kolay olmazken kendinizdeki bu değişimler hayata bakış açınızı ve kendinizle ilgili önemli doneleri önünüze getirecek ve mutlu olacaksınız. Merkür’ün de Oğlak burcuna geçişi ile Pazar gününden sonraki süreçte hayata karşı çok daha iyimser olacağınız, öğrenmekten mutluluk duyacağınız öğrenci Boğaların özellikle sınavlarında, diğer öğrencilerle öğretmenleriyle olan ilişkilerinde kendilerini gösterecekleri bir süreç olacak.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınız ön planda. Sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek, ondan gelecek bir haber ya da bir anlaşmazlık devreye girebilir. Vaktinizi ortağınıza da ayırmak isteyebilirsiniz ama bu haftanın genelinde özellikle işle ilgili konularda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Patronunuzun hayatında olan bir konu sizin hayatınıza da yansıyabilir. Sevdiğiniz insanın ailesiyle olan ilişkilerinizde umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Beklentilerinizi çok yükseltmemeniz gereken bir dönem. Bir anlaşma ya da bir sözleşme altındaysanız, bir yere imza atacaksanız gözünüzü dört açın, Salı gününe denk getirmeyin artı eksi birkaç gün beklemekte fayda olabilir yoksa legal bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Ocak Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek siz bu Yeni ayı müşterek para alanlarınızda yaşayacaksınız. Eşinizin para alanlarında önemli kararlar alması gerekebilir ya da paranız ortaksa yatırımlara beraber karar veriyorsanız bu Yeni ay zamanı beraber vereceğiniz kararları devreye koyabilirsiniz. Bir ödeme bir borçla ilgilenme ya da bir borcun altına girme, banka işlemlerinizi devreye sokma bu Yeni ayın konusu olacak. Önünüzde 15 gün boyunca para ile ilgili konuları şekillendirmek, mali konuları el almak aynı zamanda kazançlarınız, gelirleriniz ve giderleriniz arasındaki dengeyi sağlamanız önemli olacak. Beklenmedik para harcamaları, çocuğunuza ya da aşk hayatınıza yaptığınız harcamalar, para ile ilgili konuları kontrol etmekte zorlanacağınızı gösteriyor. Perşembe günü ve civarı bu konular hayatınızda görünür olabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız spekülatif ve risk içeren yatırımlarınız varsa bu Yeni ay bu konulara dikkat çekiyor. Önünüzde 15 gününüz olacak, bu 15 gün boyunca dikkatli olmaya özen gösterin.

Bu ara içinize doğan karşınıza gelecek. Bilinçaltınızda fazlasıyla açılmalar var eskisi gibi düşünmüyorsunuz ve eskisi gibi tepki vermiyorsunuz. Sezgilerinize güvenmeniz faydanıza olabilir. Disipline olacaksınız para ile ilgili konularda ve tam da istediğiniz gibi açılımlar karşınıza gelecek. Parasal konularda zaman zaman iş hayatınızda dengeyi tutturmanız çok kolay olmasa bile korunacak kollanacak ve beklenmedik yerlerden güzel iyilikler göreceksiniz. Merkür’ün para evinize geçmesiyle beraber Pazar gününden sonraki süreç sizi destekleyecek.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler haftaya gündelik hayatınızın ritmi önem kazanarak giriş yapıyorsunuz. İş hayatınız, günlük koşturmalarınız ya da sağlığınızla ilgili konular birkaç gün boyunca gündeminizde yerleşebilir. Sağlıkta kalça, uyluk bölgesi, ayak problemleri, huzursuz bacak sendromu ya da kaslarınızı çok zorlamaktan kaynaklı birtakım problemler yaşanabilir. Karaciğer bölgenizi de rahatlatmanız gerekiyor. Mars çok uzun zamandır burada hareket ediyordu şimdi burada değil ama yine de çeşitli sıkıntı ve problemleri karşınıza getirmiş olabilir. Ateşli hastalıklar, çarpmalar, düşmeler, sakatlanmalar gibi. Artık daha kontrollü olduğunuzu fark ediyorsunuz.

Merkür’ün Neptün’le olan dik açısı iş hayatınızda ve gündelik hayatın ritminde bazı aldanmalar ve yanıltıcı koşulların karşınıza geleceğini gösteriyor. Beraber çalıştığınız insanlardan yana hayal kırıklıklarınız yüksek olabilir ya da onlardan beklentiniz yüksek olduğu için siz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu dönem iş değiştirmek yeni bir işe başvurmak anlamında çok da destekli olmayacak. Yanıltıcı etkiler sizi yorabilir bazı detayları gözden kaçırmanıza neden olabilir.

Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay var. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dair atacağınız yeni adımlar karşınıza gelebilir. Evlenmeyi düşünüyorsanız, ilişkinizi sağlama almak istiyorsanız, kendinizi ilişkinizde güvene almak aynı zamanda sevdiğiniz insanın hayatını şekillendirmek ya da onunla beraber önünüzdeki döneme dair birtakım planlarınızı hareketlendirmek istiyorsanız bu Yeni ay bunun müjdesini verecek. İlişki ile ilgili konularda atacağınız önemli adımlar 15 gün boyunca önemli olabilir ama diğer taraftan aileleri ikna etmek ya da aile hayatınızda yaşadığınız bazı zorlanmalar dengeyi kurmakta zorlanacağınız anlamına da gelebilir. Aile büyüklerinizden birinin bu ilişkiye karşı çıkması ya da yaşanacak bir sağlık sıkıntısının sizin isteğinize cevap verememesi gibi durumlara karşı hazırlıklı olun. Bu Yeni ay şunu söylüyor sabreden derviş muradına ermiş. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda, ortaklı işlerinizde asla acele etmemeniz gereken bir dönem. Sevdiklerinizi önemsemeniz ama aynı zamanda iş yükünüze de daha fazla kendinizi vermeniz gereken bir dönem olacak. Özel hayatınızda arkadaşlarınız ve çevrenizden gelecek güzel destekler yüzünüzü güldürebilir. Uzak yerlerden beklediğiniz haberler konusunda bu hafta içsel stresleriniz yoğun olabilir. İstediğiniz haberlerin gelmemesi gibi etkiler söz konusu olacak. Merkür’ün Oğlak burcuna geçişiyle sabırlı olur ve plan yaparsanız Pazar gününden sonra özel hayatınızda toparlayıcı etkiler devreye girebilir.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar haftanıza enerjik, hareketli, varsa çocuğunuzla ilgili konular, yoksa sizi ilgilendirecek ama size keyif verecek olaylarla başlıyorsunuz. Bu hafta oldukça eğlenceli ve hareketli geçebilir sizin için. İşleriniz çok yoğun olsa bile ki haftanın ikinci yarısı itibariyle biraz daha işe odaklı olacaksınız. Hayata bakış açınız burada attığınız adımlar keyfiniz etrafınıza bulaşabilir ve beraber çalıştığınız insanlar da fazlasıyla mutlu olabilir.

Merkür’ün Neptün’le bir dik açısı var. Para ile ilgili konularda Salı günü ve civarı artı eksi birkaç gün beklemek faydalı olacak dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Karşınıza gelecek fırsatlar, alım satım fırsatları düşündüğünüz gibi olmayabilir ve sonucunda zorlanabilirsiniz. Bu aralar kandırılmalara ya da yanlış yönlendirilmelere, dolandırıcılık gibi etkilere açık görünüyorsunuz. Genelde Aslanlar nettir, kolay kolay yanılmazlar ama tam da para alanlarınızdaki Neptün, elinizi, kolunuzu bağlayacak, dikkatli olmakta fayda var.

Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay var, önemli kararlar karşınıza gelebilir. Yeni bir işe mi başlamak istiyorsunuz, iş hayatınızda önemli adımlarınız mı var, yeni bir projeye mi dahil olacaksınız ya da daha önceden başvurdunuz şimdi bu işle ilgili sonuç bekliyorsanız, Yeni ay bu konuları hızlandırıyor. Çalışmıyor olsanız bile gündelik hayatın ritminde verilecek önemli kararlar gündeminize yerleşebilir. Her gün yaptığınız gündelik işlerinizde vereceğiniz kararlar önemli olacak. Sağlıkta vereceğiniz kararları bu Yeni ayla beraber hareketlendirebilirsiniz. Dizler, dişler, romatizmal sıkıntılar, kemik ve iskelet sistemiyle ilgili verilecek önemli kararlar öne çıkacak.

Çalışmayı, üretmeyi sevdiğiniz başka insanlar için bir şeyler yapmaktan mutluluk duyacağınız bir dönem. Jüpiter sizi kariyer alanlarınızda gayet güzel destekliyor o yüzden bu hafta iş ortamlarınızda çok güzel haberler alacak ve esnek duruşunuzla birçok işi de halletmenin mutluluğuna kavuşacaksınız. Sağlıkla ilgili konulara ve beraber çalıştığınız insanların hayatındaki sıkıntıları size yansıtma etkisine dikkat etmeniz gerekiyor. Yakın çevrenizdeki akrabalarınızın ailevi konularda yaşadığı bazı sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir ve siz de bu olayları idare etmek onlara faydalı olmak adına harekete geçebilirsiniz. Merkür’ün Oğlak burcuna geçişi ile Pazar gününden sonraki süreç olay ve durumları çok daha rahat toparlayacağınız çok daha hızlı ilerlemeler kaydedeceğiz bir süreç olacak.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar ev, aile ve yuvanızla ilgili konular önemli. Haftanızı bu etkilerle başlatıyorsunuz. Evinizde halledilmesi gereken işleri ele alabilir, bir misafir ağlayabilirsiniz. Salı gününe dikkat edin özellikle emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa, yer değişikliği yapmak, önemli bir anlaşmaya imza atacaksanız Salı günü yanıltıcı etkilerle dolu ve burada gözden kaçırdığınız detaylar başınıza iş açabilir o yüzden birkaç gün geçmesini bekleyerek adımlar atmanız çok daha doğru olacaktır. Aile ortamlarınızda beklediğiniz birtakım yardımlar, güzel haberler varsa bu hafta onları almak da çok kolay olmayacak ya da umduğunuz karşınıza gelmeyebilir.

11 Ocak Perşembe günü Oğlak burcundaki Yeni ay aşk hayatınızda oluşuyor. Aşka dair verilecek önemli kararlar gündeme gelebilir. Aşk hayatınıza, çocuğunuzla ilgili konulara, sanatsal ve kreatif işlerinize, hobilerinize dair verilecek önemli kararlar bu Yeni ayın konusu. Bir yer açmayı düşünüyorsanız bir eğitime başlayacaksanız çocuğunuzla ilgili vermeniz gereken önemli kararlar varsa ya da birine açılmak istiyorsunuz, bu hoşlandığınız kişiye kendinizi anlatma ve ilişkiyi bir üst seviyeye taşımak anlamında bu Yeni ayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Spekülatif işlere dikkat etmeniz gerekiyor, alacak verecek dengesini iyi koruyun çünkü ortaya çıkan bir konu sizi yorabilir birtakım güç çekişmeleri içerisinde kendinizi bulabilirsiniz, alacak verecek dengesini iyi koruyun. Çocuğunuza, aşk hayatınıza yapacağınız harcamalar önemli olacak ve burada dengeyi koruyamama hızlı beklenmedik bazı güç çekişmeleri yaşama potansiyeli de var. Özellikle dövize dayalı işiniz, ödemeleriniz varsa bu dönem sizi yorabilir. Bu Yeni ay ve sonrası 15 gün alacak verecek dengesine dikkat edin.

Hafta sonu Merkür’ün Oğlak burcuna geçişiyle kendinize ve özelinize daha fazla vakit ayıracaksınız, aşkla bakacaksınız hayata ve eğlenmesini de bileceksiniz. Bu aralar hayatınızda bir sürü değişim var ama bu değişimlere verdiğiniz tepkiler gayet güzel görünüyor.

Terazi Burcu:

Sevgili Terazi ve yükselen Teraziler iletişimi ve fırsatları yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizden hızlı haberler alacaksınız. Akraba, kardeşler, çok yakın dostlarla kısa vadeli planlar devreye girebilir. İlk birkaç gününüz çok hızlı hareketli geçerken sonrasında vaktinizi evinize, yuvanıza, ailenize ayırmak isteyebilirsiniz. Burada da bir Yeni ay yaşayacaksınız. Merkür’ün Neptün’le olan dik açısı beraber çalıştığınız insanlardan yana bazı hayal kırıklıklarını devreye sokabilir. Beklediğiniz haberler varsa bu haberlerin gelmemesi, beklentinizi çok yüksek tutmanız, karşı taraftan bir şey istiyor olmanız bunlarla alakalı konularda sıkıntıları karşınıza getirebilir. Online satış yapıyorsanız ya da online sistemleri kullanıyorsanız dolandırıcılığa dikkat etmeniz gerekecek çünkü sosyal medya üzerinden ya da herhangi bir şekilde internetten yapılacak alışverişlerde yanıltıcı yönlendirici ve biraz da sıkıntı yaratacak etkiler altında olabilirsiniz. Ailenizden bir insanın akraba ve kardeşlerinizin ailevi koşullarda zorlanma haberleri bu hafta gündemimize yerleşebilir. İşle ilgili önemli anlaşma ve sözleşmeleriniz varsa, Merkür de düzeldi hadi ben bunları yapayım diye düşünüyorsanız Salı gününe denk getirmeyin, birkaç gün bekleyin. Ondan sonraki dönem yapmak çok daha mantıklı olacak.

Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay, ev, aile ve yuvanızla ilgili önemli kararları karşınıza getirecek. Evinizi değiştirmek mi istiyorsunuz, ailecek vermeniz gereken önemli bir karar mı var, evinize bir eşya mı alacaksınız ya da bir yere yatırım yapacaksınız arsa, arazi evle alakalı konular, evinizi birine mi kiralayacaksınız, evinizden çıkmayı mı düşünüyorsunuz, yuvanızla, hanenizle, evinizle ve yerleşimle ilgili konularda bu Yeni ay gündeminizi hızlı tutacak ve burada vereceğiniz kararlar da önemli olacak. 8 Nisan’da ikili ilişkiler ve özel hayatınızı ilgilendirecek önemli açılımlar devreye girerken Cumartesi ve Pazar günleri sevdiğiniz insanla bağlantılı konuların hızlanması söz konusu olabilir. Sevdiğiniz insanın kariyeri ile ilgili olayların da hızlandığını görebilirsiniz.

11 Ocak ve sonrası hayati kararlarınızı destekliyor. Hayata olumlu gözlerle baktığınız, evinizde, yuvanızda olduğunuzda kendinizi çok daha mutlu ve huzurlu hissettiğiniz bir dönem olacak. Gelir gider dengesini de iyi ayarlayacaksınız bu hafta ve 26 Mayıs’a kadar parasal konularda çok ciddi sıkıntılar çekmeyeceksiniz. Bu hafta da bunun ip uçlarını çok rahat bir şekilde görebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konular ve ev içinde yapılması gereken konularla ilgili dikkatli olmaya özen gösterin. Bu hafta birçok planınızda sizi destekliyor. Merkür’ün Oğlak burcuna geçişiyle Pazar gününden sonra emlak alım satım kiralama işlerinizi hareketlendirebilirseniz.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler haftaya maddi konular ön planda giriş yapıyorsunuz. Harcama ya da kazançlarınızla ilgili konuları gözden geçirmeniz gerekecek. Alacaklarınız varsa bu hafta bunları tahsil etmek önemli önemli olabilir. Aynı zamanda da yeni iş koşulları yaratabilirsiniz para kazançlarınızı artıracak yeni olasılıklar karşınıza gelebilir. Salı günü dikkatli olmaya özen gösterin para alacak verecek dengesinde yanıltıcı koşullar devreye girebilir. Özel hayatınızdaki kişiler çok sevdiğiniz yakınlarınız işinizle ilgili konularda sizi istemeseler bile yanıltabilir o yüzden para ile ilgili konularda duyacaklarınıza göre hareket etmek yerine size faydalı olabilecek aklı başında ve deneyimli insanlardan tüyolar alabilirsiniz.

Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay var ve iletişimsel işleriniz yakın çevre alanlarınızda gerçekleşiyor. Akraba ya da çok yakın dostlarınızın hayatında önemli açılımlar devreye girebilir, onlar önemli kararlar alabilir ve siz de bu kararların içerisinde yer alabilirsiniz. Diğer taraftan iletişim, satış, tanıtım, reklam, dijital platformlar, ulaşım, haberleşme, eğitimle ilgili konularda işleriniz varsa bu işlerinizde de önemli açılımlar kendinizi sağlama alma daha stratejik planlı hedefli ilerlemek önemli olabilir. Ama yakın çevrenizde olup biten bu olayları ya da iletişim sektöründeki işlerinizi idare etmek çok da kolay olmayacak. Bir işletmeniz varsa, yanınızda çalıştırdığınız elemanlardan tutun da beklenmedik durum ve olaylara karşı dikkatli olmakta fayda var. Yakın çevrenizden bir insanla bir güç savaşı devreye girebilir. Bir yandan güçlendiğinizi ve karşı taraf üzerinde bir etki bıraktığınızı göreceksiniz ama bir yandan durum ve olayları idare etmek çok da kolay olmayacak. Yakın çevrenizden yana ilişkilerle ilgili konulardan yana şans ve bereketiniz yüksek özellikle bu hafta hayatınızda bir insan yoksa biriyle tanışma potansiyeliniz de yüksek görünüyor. Ayın 10’u civarı bu konular hareketlenecek.

Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcuna geçişi hem iletişimsel hem ulaşım hem ticari faaliyetler hem de yakın çevre alanlarınızda işleri çok rahat toparlayacağınızı gösteriyor.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Gezmeye, dolaşmaya, keşfetmeye, deneyim kazanmaya, özgürleşmeye o kadar çok ihtiyacınız var ki tam da bunları yapacağınız haftalardan bir tanesi başlayacak. Para ya da işle ilgili konuları hafta ortasına kadar erteleyin. Kendinizi dış ortamlara atın biraz daha evinize erken geldiğinizde kendi istek ve beklentilerinizi ön plana çıkartın canınızın istediği konularla uğraşın bu hafta buna çok ihtiyacınız var ve bunu yaparsanız çok rahat edeceksiniz. Merkür Neptün dik açısı ev, aile ve yuva alanlarınızda sıkıntılı haberleri karşınıza getirebilir. Ev ortamlarında çok çabuk aşağıya çekildiğinizi görebilirsiniz ev hayatında bazı konular yanıltıcı olabilir. Bir aile ya da bir apartman içi kavgasına katılırsanız orada yanıltıcı durumlar da var kimi savunduğunuza dikkat edin. Ev ortamlarında enerjiniz düşük çalışacak o yüzden kendinizi bolca dışarıya atın.

Perşembe günü Oğlak burcundaki Yeni ay, para alanlarınızda oluşacak. Maddi konularda hızlı kararlar almak isteyebilirsiniz amaç ve hedefleriniz doğrultusunda kendinizi güvene alarak her şeyi planlayarak atacağınız adımlar para ile ilgili konularda büyük açılımları karşınıza getirecek. Maddi olarak planlar varsa bu Yeni ay bu planlarınızı hareketlendirebilirsiniz ama yine de parasal konularda dikkatli olmanız gerekecek. Çünkü elinize geçen para, yatırımlarınız, karşınıza gelecek para ya da ödemeler dengesi sizi yoracak ve zorlayacak. Arkadaş çevrenizden biri borç isteyebilir ona yardım etmek durumunda kalabilirsiniz ondan bir alacağınız vardır ama alamayacağınızı öğrenebilirsiniz bunun gibi kontrol dışı olaylar gündeminizde yerleşecek.

Pazar günü Merkür Oğlak burcuna geçer geçmez olayları toparlayacağınız özel hayatınızdaki insandan ya da sizi seven kişilerden destek alacağınız bir döneme girmiş olacaksınız. İşle ilgili konularda bu aralar çok esneksiniz çok daha ileriyi görüyorsunuz ve yetenek size işle ilgili konularda çok güzel kazançlar sağlayabilir.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Aslında plan yapıyorsunuz, kafanızda 40 tilki dolaşıyor, yurt dışına gitmeye, ferahlamaya ihtiyacınız var bu ara her şeyi kafanızda fazla kuruyorsunuz. Merkür sizin burcunuza geçer geçmez Pazar gününden sonraki süreç size hizmet edecek. Perşembe günü de sizin burcunuzda bir Yeni ay gerçekleşecek ama o Yeni aya gelmeden önce işle ilgili konular ya da seyahatle ilgili ticari faaliyetlerde istediğiniz şartları oluşturmak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Yakın çevrenizden bir haber almanız gerekiyorsa bu beklentinizin de karşılanmama ihtimali yüksek görünüyor. Bu aralar konuşulanlar, söylenilenler, yapılanlar birbirini tutmayacak tutmadığı için de hayal kırıklığı etkisi devrede olacak, beklentilerinizi yüksek tutmayın. Yakın çevrenizdeki bazı insanların sizi manipüle etmesi, kandırması ya da düşündüğünüz gibi hareket etmemesi gibi durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Kafanızda bir plan varsa, bir strateji, hedef geliştirdiyseniz bunlar doğrultusunda harekete geçeceğiniz bir Yeni ay olacak. Sağlığınızla ilgili verdiğiniz kararlar eviniz, aileniz, evlilik ya da yerleşim, eğitimle ilgili verdiğiniz kararlar, bunlarla ilgili her tür başlangıç 11 Ocak’taki Yeni ayın ana konularından olacak. Bu Yeni ay sizin Yeni ayınız. 14 Ocak’ı bekleyin çünkü Pazar günü Merkür Oğlak burcuna geçer geçmez sizin için şahane bir dönem olacak. Uzun zamandır üzerinizde hissettiğiniz o isteksizlik o yataktan kalkamama o sıkıntılı durumlar geride kalacak 14 Ocak’tan sonra her işinizi tıkır tıkır yoluna koymanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Sağlığınız güzelleşecek, ikili ilişkiler özel hayatınızda karşı cinsin dikkatini daha fazla üzerinize çekeceksiniz. Aşk hayatınızda sizi hareketlendiren konu ve olaylar Çarşamba günü devrede ama hafta sonu hayatınızın ne kadar önemli ve ne kadar rahatladığını net bir şekilde göreceksiniz.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar sosyal çevreniz hareketli arkadaş ortamlarınızdan geleceğinizi ilgilendirecek önemli haberleriniz var. Hafta hızlı başlasa bile sonrasında kendi halinizde olmak isteyeceksiniz ve bu aralar gerçekten yorulduğunuzu düşünüyorsunuz. Arkadaş ortamlarınızda konuştuğunuz bazı işler, anlaşmalar, sözleşmeler parasal birtakım adımlar konusunda bu hafta dikkatli olun. Salı gününe denk getirmeyin çünkü yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Bir konuda yönlendirilebilirsiniz kandırılabilirsiniz ya da düşündüğünüz bir paranın gelmeme ihtimali yüksek olabilir o yüzden bu hafta bu konuları pas geçmeye özen gösterin.

Perşembe günkü Yeni ay sizin kadersel alanınızda olacak. Kapalı bir alanınızda o yüzden diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmeyin zaman ve şartlar buna uygun değil. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak hayatınızın gitmeyen noktalarını düzene almak anlamında bir Yeni ay size fırsatlar sunabilir bu alanlarda önemli işlerinizi devreye koyabilirsiniz ama onu dışında büyük bir oluşum varsa harekete geçmeniz gereken bir konu varsa bu Yeni ay sizi desteklemiyor. Pazar günü Merkür de bu alanlarınıza geçer geçmez arkanızdan konuşan insanların varlığında artış olabilir. Hem Mars hem Merkür burada bu da şu anlama geliyor, saldırıya uğrayabilirsiniz ya da hiç beklemediğiniz insanlar beklemediğiniz yerlerde konuşabilirler o yüzden söylediklerinize yaptıklarınıza dikkat edin. Kime ne söylediğiniz önünüzdeki dönemde önemli olacak ve bu dönemi dinlenme, plan yapma, hayatınızı gözden geçirme dönemi olarak düşünün. Kapanarak çalıştığınız bir işiniz varsa şahane bir dönemdir yazma çizme, araştırma işleri yapma konusunda çok uygundur. Yurt dışına gitmek istiyorsanız bu dönem bunları destekliyor.

Ailevi konularda bahtınız çok açık evinizdeki değişimler dönüşümler sizi destekliyor ve evinizde olmaktan büyük mutluluk duyabilirsiniz. Ailenizdeki insanların sizi desteklediğini görebilirsiniz her tür olumsuzluk karşısında. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu dönem dikkatli olun tam da bu Yeni ay zamanı beklenmedik bir insanın sizinle uğraşması bir güç savaşı bir davanın gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Beklediğiniz bir dava varsa bununla da ilgili önemli açılımlar karşınıza gelebilir ya da insanların sizinle uğraştığını görebilirsiniz. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında da ele alınması gereken önemli konular olabilir bu etkiye dikkat edin. Ailevi koşullarda fazlasıyla destekli olacaksınız. Bu aralar büyük kararlar almayın, rölantide kalın, sakin olun her şey yoluna girecektir.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, İş ortamları, toplumsal konularda hızlı haftalardan bir tanesi başlıyor. Kalabalık yerlerde daha fazla bulunmak gezmek dolaşmak isteyebilirsiniz ya da mesleğinizde gücünüzü ortaya koymak önemli olabilir. Hafta başında göz önünde olacağınız ortamlarda ve iş hayatınızda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin çünkü bazı konuşmalar düşündüğünüz gibi çıkmayabilir ya da siz de kendinizi kandırıyor olabilirsiniz yanıltıcı durumlar ortaya çıkabilir. Özel hayatınızda da bu etki böyle olacak o yüzden sevdiğiniz insanla yaptığınız planlara konuşmalara dikkat edin. Bu hafta imzalayacağınız ve yeni adım atacağınız işleriniz varsa sakin olmaya özen gösterin.

Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay var ki çevresel konularda önemli kararlar almak için sizi destekliyor. Bazı arkadaşlarınızla güç çekişmelerine hazır olmanız gerekiyor. Para ile ilgili konulara dikkat edin beklentileriniz varsa iş hayatınızda ödemeler alacak verecek dengesi bunlarla ilgili konularda bu Yeni ay şartları ve koşulları sağlama almak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Para ile ilgili durumları iyi idare etmeniz gerekebilir mesela özel hayatınızdaki insanın parasal konularda sıkışması gündeme gelebilir ve siz onlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz bir para varsa bu paranın gelmemesi gibi etkilere karşı da dikkatli olun.

Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcuna geçişiyle arkadaş ve sosyal çevreniz arasında yaşanılan iletişim sıkıntıları kendinizi ifade edememe ya da birkaç gün içerisinde yaşanan bazı olumsuzlukları toparlama etkisi devreye girecek, bu da sizi mutlu edebilir.

Bu aralar sorumluluklarınızı üstlenmek istemeyeceksiniz, vermiş olduğunuz sözler önemli olacak. Yakın çevrenizdeki insanlar size büyük fayda sağlayabilirler. 26 Mayıs’a kadar bu etkiler devrede zaten özellikle o insanlardan gelecek güzel açılımlar içinizi ferahlatabilir, sizi mutlu edebilir bu etkiye de dikkat edin. 11-13 Ocak civarı ve sonrası birkaç gün boyunca parasal konular önem kazanıyor. 8 Nisan civarı elinize geçmesi gereken ya da bu dönemde hareketlenecek para konuları bu hafta da önem kazanacak. Bu hafta çözülmezse üzülmeyin Nisan ayında yeniden bu etki devreye girebilir. Nisan ayında beklediğiniz bir parayı erken alma potansiyeli de olabilir.

Yorumlar (0)