Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 20.06.2022, 11:37 21.06.2022, 09:44
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

20 – 26 Haziran haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar haftaya biraz isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama salı günü itibariyle bu isteksiz enerjiler yerini hareketli ve dinamik bir enerjiye bırakacak. Hareketli, kendinizin farkında olduğunuz, çeşitli fırsatlar ile karşılaştığınız bir dönem ama çok hızlı hareket etmekten kaynaklı olarak bazı fırsatları kaçırmaya da yatkın olacaksınız.

Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle beraber eviniz, aileniz, yuvanız için yapacaklarınız önem kazanmaya başlıyor. Salı gününden sonra bir ay boyunca daha fazla evinize, yuvanıza ve burada yapılması gerekenlere vaktinizi harcayacak, aile büyüklerinizle daha fazla zaman geçirmek isteyecek, belki de bu dönem çok çalıştınız artık evinizde tatil yaparak kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Venüs’ün Pluton ile olumlu açısı kariyer alanlarınızda bu hafta önemli iş ilişkilerini devreye sokabilir. Bazı işlerinizde inatçı yapınızla tuttuğunuzu da koparabileceğinizi çok net göreceksiniz.

Çarşamba gününden sonra 3 hafta boyunca yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirmeye başlıyorsunuz. Sosyal medya, dijital platformlar, iletişime yönelik işlerinizde kendi fikirlerinizi ve düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlara yaymak ve doğru ilişkiler kurmak anlamında da şanslı bir süreç olacak. Eğitimle ilgili konular, sınavlar vs. bütün bunlar artık geride kalmaya başlıyor ama yine de kafanızda eğitimle ilgili bir plan varsa ya da kendi kendinizi eğitecekseniz 3 hafta boyunca bu noktalarda şanslı etkiler altındasınız. Kısa yolculuklarda ve seyahatlerde istediğiniz gibi rahatça dolaşacak ve seyahatlerden fayda da sağlayacaksınız.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, sosyal çevre alanlarınız aktif ve bu hafta bu etkilerle başlıyor. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber girişilecek her tür iş için bu hafta gayet güzel şanslar ve fırsatları karşınıza getirebilir. Pazartesi günü plan yaptıysanız haftanın geri kalan günlerine bu planlarınızı yaymayı düşünüyorsanız bu noktalarda bazı sıkıntılar oluşabilir. Salı ve çarşamba günleri yapmış olduğunuz planları uygulamakta zorlanabilirsiniz.

Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle beraber iletişimsel konularda, yazma çizme, kendinizi ifade etme hem seyahatler hem eğitimle ilgili konularda kendinizi göstereceğiniz bir aylık döngü içerisine giriyorsunuz. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız kuvvetlenirken akrabalar, kardeşler, ailenizle olan ilişkilerinizi bu dönem içerisinde daha kuvvetli tutmak ve hem buralardan beslenmek hem de buradaki insanları kendi bilginizle, sevgilinizle beslemek isteyebilirsiniz.

Çarşamba günü Venüs ikizler burcuna geçecek, maddi konular hayatınızda önemli olmaya başlayacak. 3 hafta boyunca parasal kazançlarınıza daha fazla odaklanacak, para ile ilgili konularda neler yapabileceğinizi çok net göreceksiniz. Bazı sıkıntı ve problemleriniz olduysa şimdi kuracağınız doğru ilişkilerle maddi konularda neler yapabileceğiniz çok net göreceksiniz. Pazartesi, salı ve çarşamba günleri hayatın bazı konularda sizinle inatlaştığını fark edebilirsiniz, siz de bazı konulara hem inat hem de ısrarcılıkla tutunmak isteyeceksiniz. Hem 19 Kasım hem de 16 Mayıs civarı yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar ama bu konuların daha iyi bir noktaya taşınması etkileri devreye girecek. Parasal konulardan yana şansınız çok kuvvetli, beklenmedik yerlerden güzel destekleriniz var ama sağlığınıza gereken özeni göstermeyi de ihmal etmeyin.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, haftaya kariyer ve meslek alanlarınızdaki hızlı etkilerle giriş yapıyorsunuz. Diğer taraftan bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle beraber bir ay boyunca para ile ilgili konular hayatınızda görünür olacak. Maddi konularda bir şeyler yapmaya uğraştınız ama bir türlü olmadı, bazı konuların üzerinden geçmek durumunda kaldınız. Şimdi artık bu konuların hızlı ilerlediğini, cebinize giren paranın sıcak ama güzel olduğunu fark edeceksiniz, kazançlarınıza odaklanın.

Çarşamba günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle beraber hayatı daha keyifli yönüyle algılamaya başlıyorsunuz. Görünüşünüze, alışverişinize daha fazla önem vereceğiniz 3 haftalık döngü içinde olacaksınız. Bu aralar sosyalleşmekte zorlandıysanız artık sosyalleşmenin ve diğer insanlarla vakit geçirmenin tam zamanı. Arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden göreceğiniz şans ve fırsatlarınızın da yüksek olduğu bir dönem. Bu şans ve fırsatları kullanmayı da ihmal etmeyin. Venüs’ün de İkizler burcuna geçişiyle beraber sağlıkla ilgili konularda rahatlamaya başlıyorsunuz. O yüzden bu hafta itibariyle hayatınızda işlerin yoluna girdiğini çok net bir şekilde göreceksiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, uzaklardan alınacak haberler, seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler alanındaki kararsızlıklar, belki zaman zaman bocalamalar ve kafa karışıklıklarıyla haftaya merhaba diyebilirsiniz. Ama siz sınırlarınızı iyi belirlediğiniz müddetçe bu alanda yaşayacağınız hiçbir sıkıntı ve sorun da olamaz.

Güneş Yengeç burcuna geçiyor salı günü itibariyle bir ay boyunca kendinize olan güveninizin yerine geliyor. Bir aydan beri yataktan kalkmakta zorlanıyorsanız, geçmiş konu ve olaylarla uğraşıyorsanız, yurt dışına gidip geldiyseniz ama bir türlü normal hayata adapte olamıyorsanız şimdi artık Güneş sizin için parlamaya başlayacak. Kendinizi güvende hissedeceksiniz, aynı zamanda hayatınızla ilgili konularda harekete geçme istediğiniz de yüksek olacak. Sağlıkla ilgili konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin de geride kalacağı bir süreç. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz etkiler pazartesi günü öne çıkacak. Yine hiç beklenmedik bir insanın devreye girmesiyle iş ve kariyer alanlarınızda yapacağınız bir anlaşma ya da görüşme sizi çok mutlu edebilir.

Çarşamba günü Venüs’ün İkizler burcuna geçişi arkadaş ilişkilerinize ve ev, aile ve yuva alanlarınıza dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. Hem ailevi konularda hem de arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda ya onlarla çok fazla haşır neşir olmak istemeyebilirsiniz ya da bazı noktalarda kendi içinize dönmeniz onların yanında kendinizi çok da rahat hissetmemenize neden olabilir. Kendinizle olmak, yalnız kalmak, plan yapmak çok daha iyi olacak. Söylenilen bazı sözlerin kafanıza takıldığını görebilirsiniz. Kariyer ve iş alanlarınızda güzel fırsatlarınızın da olacağı bu dönem, sosyal çevrenizin de hareketli olduğunu görecek ama yalnız kalmaktan da bir o kadar mutluluk duyacaksınız. Çözümlemeye gitmeniz gereken noktaları kafanıza tek tek belirleyin bu hafta bu çözümlemelerin karşınıza geldiğini göreceksiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, ortak parasal konular, alışverişle ilgili birtakım girişimlerle haftanıza başlıyorsunuz. Para alacak verecek dengesi hayatınızda önemli olduğu gibi evliyseniz eşinizin para ile ilgili konuları pazartesi gündeminizde olabilir. Salı ve çarşamba günleri tamamen konu değişiyor. Sosyal çevre, hareketlilik, dış ortamlar, kendinizi dışarıya atma, gelecek planları, tatil planlarınızı devreye sokabilirsiniz.

Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle beraber elinizi ayağınızı önemli mevzulardan çekeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bir ay boyunca kendi halinizde olmak, yalnız kalmak, tefekkür halinde bulunmak aynı zamanda yurt dışı na gidiyorsanız yurt dışı ile ilgili konu ve olayların gündeminize yerleşmesi gibi etkiler devrede olurken, evliyseniz eşinizin sağlığı ya da eşinizin işi ile ilgili konuların hareketlendiğini görebilirsiniz. Ama bu dönem kendi halinizde olmak, plan yapmak, önemli girişimleri başlatmamak adına önemli. O yüzden bu süreçte büyük girişimlerden ziyade kendi halinizde plan yapmaya çalışın. Güzel fırsat ve şanslar hem sosyal çevrenizden hem de gelecek alanlarınızdan devrede olacak. Hem ticari faaliyetler hem hukuk alanlarınız hem seyahat hem de eğitimle ilgili konularda güzel destekler alacağınız bir hafta sizi bekliyor.

Çarşamba günü Venüs ikizler burcuna geçecek. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı hızlandıracağız bir dönem başlayacak. 3 hafta boyunca yeni gireceğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz, yeni arkadaşlıklar elde edebilirsiniz aynı zamanda birtakım yerlere üyelik ile ilgili girişimlerde bulunmak, ortak çalışmalar, iş birlikleri, arkadaşlarla daha fazla vakit geçirme gibi etkiler söz konusu olacak. 3 hafta boyunca işten elde edilen gelirlerinizde artış göreceksiniz. Cumartesi günü hem göz önünde olacağız ortamda hem de kalabalık yerlerde çok daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınızla işle ilgili bir konuyu görüştüğünüzde doğruları ondan saklamayın. Aynı zamanda hatanızı fark ettiğiniz noktada bu hataları da düzeltme yoluna gitmeye çalışın.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta ilişkiler hayatınızda gerçekten önemli olacak ve sevdiğiniz insanın kararsızlıkları ya da bazı noktalarda tembellikleri ilişkinize damgasını vurabilir.

Salı günü itibariyle bir ay boyunca sosyal çevrenizin hareketli olacağı bir dönem başlıyor. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçireceksiniz, yeni ortamlara girmekten yeni insanlarla tanışmaktan büyük mutluluk duyacaksınız. Takım çalışmaları ve iş birliklerine açık olacaksınız. Bir şeyin lansmanını, tanıtımını yapmak anlamında da şanslı bir süreç olacak. İşten elde edilen gelirlerinizin üzerine düşebilir ve bu alanda yapılması gerekenlerle ilgili olabilirsiniz. Pazartesi günü çok şanslı, kariyer hayatınızda güzel fırsatlar karşınıza gelecek. Önemli bir para mevzusu varsa bu konu Pazartesi günü çözülebilir ve bu çözüm sizi çok ama çok mutlu edebilir.

Çarşamba günü itibariyle kariyerinizde ve mesleğinizde tamamen ilişkiler üzerinden gideceğiniz ama diğer taraftan insanların ilgisini çekeceğiniz bir döngüye giriyorsunuz. 3 hafta boyunca patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilir, bir promosyonla ya da bir zam, terfi ile bağlantılı konuşmalar varsa bu konuşmaların hareketlendiğini görebilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız iş arıyorsanız doğru bağlantıları kullanarak işle ilgili konulara kendinizi vermek anlamında da şanslı bir dönem olacak. Annenizle olan bağlantılar güzelleşebilir. Eğer uzunca bir zaman onu ihmal ettiyseniz ya da bir araya gelemediyseniz şimdi artık onun gönlünü alabilirsiniz. Bu hafta aşk ya da özel hayatınızdaki konu ve olayların ya da burada oluşacak baskıların iş hayatınıza yansımamasına ekstra özen gösterin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, gündelik hayatın ritmi, angarya işler ve sağlıkla ilgili konularla haftaya giriş yapıyorsunuz. Ya çok koşturacak, hayatınızı organize edeceksiniz ya da sağlıkla ilgili konuları ele almanız gerekecek. Pazartesi gününden sonraki dönemse ilişkiler odaklı hareket edeceksiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sevdiğiniz insanla plan yapmak ya da onun hayatına, onun vereceği kararlara göre davranmak önemli olabilir.

Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle beraber kariyer alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Kariyerinizde kendinizi göstereceğiniz, adeta parlayacağınız bir dönem. Eğer iş hayatınızda koruyucu, kollayıcı, besleyici bir tavrınız varsa bu süreçte bu tavırlarınızla etrafınızdaki insanları çok rahat etkileyecek aynı zamanda bu insanlardan çok da güzel destekler alacak, yardımlar göreceksiniz. Annenizin konu ve olayları hızlanıyor demek ki annenizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konu ve olaylar hayatınızda daha fazla görünecek.

Bu hafta Venüs de İkizler burcuna geçiyor, öğrenmekten mutluluk duyacağız bir süreç başlıyor. Sınavlardan yana hiç korkunuz olmasın şans faktörü sizin tarafınızda. Tatile gitmek, yurt dışına açılmak ya da eğitimle ilgili bir programı tamamlamak anlamında burası yine size şans getirecek. Pazartesi günü sevdiğiniz insandan çok güzel bir teklif ya da bir davet alabilirsiniz. Beraber yapacağınız planlar ilişkinizi canlı tutacak ve uzun zamandır beklediğiniz haberler olacak. Hayatınızda bir insan yoksa bir yolculuk sırasında bir insanla tanışabilirsiniz. Bir yandan gezmek, dolaşmak, kendinizi dışarıya atmak isterken ailenizin sorumlulukları ve üzerinizdeki baskılar sizi biraz gerebilir işte bu noktalarda seçiminizi iyi yapmalısınız.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, aşka, keyfe, mutluluğa yelken açacağınız bir hafta başlıyor. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konular, çocuğunuz yoksa kendi özel hayatınız, aşka vereceğiniz tepkiler bu hafta başında önemli olacak. Sanatsal ve kreatif işleriniz varsa bu alanda bazı kararsızlıklarınızın da devrede olduğunu görebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri gündelik hayatınızın ritmi, iş konuları hayatınızda daha fazla yer edebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler ve özel hayatınızda hızlı, ani, duygusal inişler çıkışlar yaşamaya meyilli olacaksınız.

Güneş’in Yengeç burcuna geçişi seyahat konularını hızlandıracak. Evet, önümüz tatil ama bu tatili en güzel, en fırsatlı, en istenildiği şekilde geçireceğiniz ve bu noktada da kendinizi rahat hissedeceğiniz bir süreç başlıyor. Öğrenmek, gezmek, dolaşmak ve yeni insanlarla bir araya gelmek anlamında bu süreç sizi destekleyecek. Adeta hayat amacınızla yaptığınız işlerin kucaklaştığını göreceksiniz. Bu pazartesi çok keyifli, işle ilgili konularda her şeyi rayına oturtabilir önemli bir iş konuşması yapabilir ya da bir işinizin paraya dönüştüğünü görebilirsiniz.

Perşembe günü itibariyle maddi konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemler geride kalıyor. 3 hafta boyunca parayla ilgili konularda neler yapabileceğinizi görecek, çözümler ürettiyseniz bile doğru ilişkiler kurarak bu noktalarda para ile olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Spritüel alana, değişik ruhsal konulara ilginiz varsa bu ara bu konuları çalışmak, öğrenmek anlamında da şanslı bir dönem olabilir. Hafta sonra yakın çevrenizden bir insanın maddi konularda çok fazla baskı yaptığını görebilirsiniz. Bu konuları çözüme ulaştırmak bu haftanın konusu olsun.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, ailevi konular ve ev hayatı ile ilgili önemli kararlarla haftanıza giriş yapıyorsunuz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri gayet keyifli, hareketli, kendi özelinizi yaşayacak ve hobilerinize daha fazla odaklanacaksınız. Hafta sonuna doğruysa gündelik iş yaşantınızın ritmi değişebilir. Herkes tatil yapmak isterken sizi çalışmak ya da bir şeyleri tamamlamak durumunda kalabilirsiniz.

Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Para ile ilgili konular önemli olacak. Sadece sizin paranız değil ortak para mevzuları, müşterek para hesapları, bu sevdiğiniz insan olabilir, aileniz olabilir bu dönem biraz borçlarla hesaplarla uğraşacaksınız. Hayatınızda parayı ortaklaşa kullandığınız birileri varsa onların da harcamaları ve verdiği kararlar bu dönemin konularını oluşturacak. Burası aynı zamanda biraz kendinizle de kalmak istediğiniz bir alan olduğu için daha ketum olacak ve işten arta kalan vaktinizi kendinizi ayırmak isteyeceksiniz.

Perşembe itibariyle ilişkiler hayatınızda görülür olacak 3 hafta boyunca sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız güzel planlar, onunla beraber atılacak önemli adımlar ve ilişkide verilmesi gereken güzel kararlar devreye girecek. Hayatınızda bir insan yoksa bu dönem hayatınıza bir insanı almamak için hiçbir nedeniniz yok. Zaten bu aralar tek başınıza vakit harcamak istemeyeceksiniz ve sevdiğiniz insanın da aslında hem kendisine hem de size çok düşkün olduğunu fark edeceksiniz. O yüzden sevdiğiniz insanla beraber geçirilecek güzel günlere yelken açacaksınız.

Pazartesi günü çok şanslı bir gün, yine ilişkiler bazında çok destekli olacaksınız. Hayatınızdaki insanla konuşmalarınız sizi gerçekten mutlu edebilir aynı zamanda iş hayatınızda da yapılması gerekenleri yine pazartesi ve salı günleri çok rahat bir şekilde ele alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru para ile ilgili konulara dikkat edin çünkü ilişkilere dair kafanızda bir sürü planınız olabilir ama bu planları hayata geçirmek için maddi konularda destekli olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Burada önemli kararlar alacaksınız ve buna göre hareket edeceksiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, yakın çevrenizden alacağınız önemli haberler ve yakın çevrenizle yapılacak güzel planlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta işle ilgili konularda çok güzel ve büyük şanslar elde edebilirsiniz. Hatta bu şansları aile hayatınıza da yansıtacaksınız. Çalışma alanlarınızda özellikle beklediğiniz bir para varsa bu parayı hem evinize hem de evle ilgili bir mevzuya yatırabilirsiniz.

Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle ilişkiler hayatınızda görünür olmaya başlayacak. İlişkilerle büyüyecek ve ilişkilerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Bu dönem popülerliğiniz artabilir, herkes sizi soruyor olabilir eğer bekarsanız insanların dikkatini çekebilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa bütün zamanınızı sevdiğiniz insanla geçirmek isteyeceksiniz. Ortaklaşa işiniz varsa ortaklı atılacak adımlar önemli sözleşmeler ve anlaşmalar karşınıza gelebilir. Hukuki bir konuyla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Perşembe gününden sonra işle ilgili konular önem kazanıyor. Hem sağlığınız hem işle ilgili konularda sorunlar varsa bunlar artık rahata erecek. Sağlığınızda gözle görülür güzelleşmeler görebilirsiniz. Çalışmaktan mutluluk duyacak, üretmeyi sevecek ve başka insanlar için neler yapabildiğinizi çok net bir şekilde göstermek isteyebilirsiniz.

Bu hafta işle ilgili konular üzerinizde baskı oluşturabilir. Kendi bildiğiniz yoldan bütün her şeyi yapmaya çalışıyorsunuz ve böyle olmadığı zaman da öfkelenme ve sıkıntıya düşme gibi durumlar söz konusu olabiliyor. Bu hafta en çok buna dikkat edin. Siz de değişmeye çalışın. O zaman bu gelen iş potansiyellerini hem kendinizi hem karşı tarafı üzmeden çok daha rahat bir platforma dönüştürebileceksiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, parasal konularla haftanızı başlatıyorsunuz ama bu konularda kafanız bir gidiyor bir geliyor olabilir. Kararsızlıklar, ne yapacağınızı bilememe, güzel bir şey gördüyseniz alıp almama tereddütü bu hafta başında gündeminizde olacak. Pazartesi günü keyifli çünkü özel hayatınızla ilgili konu ve olayların hızlı aktığını göreceksiniz. Eğer birinden hoşlanıyorsanız, flörtleşiyorsanız bu noktalarda çok güzel etkileşimler var. Evliyseniz, çocuğunuz varsa çocukla ilgili konularda kendinizi çok mutlu görebilirsiniz ya da sevdiğiniz insanla, evli olduğunuz kişiyle bu alanları konuşmak hoşunuza gidebilir.

Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve bir ay boyunca işle ilgili konular hayatınızda önemli olacak ve daha çok başkaları için çalışmak ama bütün bunları yaparken hem kendinizi hem de başkalarını beslemek esas olabilir. Burası sağlık alanı olduğu için sağlıkla ilgili konular da hayatınızda görünür olacak. Eğer bir iş programına dahil olacaksanız yeni bir projeye başlayacaksınız, işle ilgili girişimlerimiz varsa sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekecek.

Perşembe gününden sonra aşka, keyfe ve mutluluğa daha fazla vakit ayıracaksınız. Belki de bu sene en fazla siz hak ettiğiniz tatil yapmayı, kendinize yeteri kadar zaman ayırmayı. Satürn sizin burcunuzdan iki yıldan beri geçiyor, çeşitli düzenlemeler yapıyorsunuz, sağlığınızla ilgili konuları gözden geçiriyorsunuz. Hayatınızda hala oturmamış birtakım konular olabilir. Artık Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber 3 hafta boyunca bu keyfi hayatınıza katılabileceğiniz de bir dönem olacak, tadını çıkarın. Bu hafta olumsuz düşüncelerin, olumsuz olayların sizi etkilemesine izin vermeyin. Kendi güzel olumlu düşüncelerinizle, olumlu yapınızla size sıkıntı yaratacak insanlarla bağlantılarınızı gözden geçirin.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Pazartesi günü oldukça hareketli geçebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok harcamalara, alışverişe, keyfe, parasal konulara kendinizi verebilirsiniz.

Güneş de Yengeç burcuna geçiyor. Aşka, keyfe, mutluluğa vakit ayıracağınız bir dönem başlıyor. Çocuğunuz varsa onunla vakit geçireceksiniz. Flörtleşeceğiniz, yeni biriyle tanışacağınız, sevgiyi hayatınızın merkezine koyup buradan besleneceğiniz bir süreç olacak. Sanat ve kreatif işlerde, hobilerinizde aynı zamanda eğitimle ilgili konularda da kendinizi göstereceksiniz.

Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber ailevi konular da ön planda olacak. Bu dönem hem aşka, keyfe daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz hem de evinizde yapılması gerekenler varsa bütün bunların hızlandığını göreceksiniz. 3 hafta boyunca boya, badana, tadilat, tamirat gibi etkiler devreye girebilir. Birilerini evinizde ağırlayabilirsiniz. İletişimi daha çok ev, aile, yuva alanlarından sağlayacağınız bir döngüye giriş yapıyorsunuz. Emlakla alakalı bir konu varsa bu konuların devrede olmasının tam zamanı. Para ile ilgili konular yine Pazartesi günü sizi çok ama çok mutlu edecek. Bu hafta arkadaşlarınızdan duyduğunuz bazı şeyler üzerinizde hemen şüphe uyandırabilir. Mesela ev ile alakalı her şeyi rayına oturttunuz ama söylenenler ikilemde kalmanıza neden olabilir. Sizin üzerinizde böyle baskı yaratan arkadaşlarınızla konuşmayı ve artık buna göre hayatınızda bir karar vermeyi ihmal etmeyin.

Yorumlar (0)