Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 01.08.2022, 10:36 02.08.2022, 12:56
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

01 – 07 Ağustos haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, çalışma koşullarınız ön planda olarak ağustos ayına giriş yapıyorsunuz. Bu hafta başında gündelik hayatınızda daha fazla koşturacaksınız. Ağustos ayı size yarayacak. Aşka, keyfe, mutluluğa daha fazla yelken açacağınız ve hayatınızda da daha fazla kendinizi ve özelinizi düşünerek hareket etmek isteyeceğiniz aylardan bir tanesi. Diğer burçlara göre daha fazla yaşam canlılığını üzerinizde hissedebilirsiniz.

Bu hafta aşkta, keyifte, çocuklarla ilgili konularda, sanatsal işlerde ya da size keyif veren konularda hayat sizi destekliyor. Güneşin Jüpiter’le gökyüzünde harika bir açısı devrede olacak ve siz bu açıyı kendi hayalleriniz ve yapacaklarınız için kullanmasını çok net bir şekilde bileceksiniz.

Salı günkü Mars ve Uranüs kavuşumu para alanınıza gerçekleşiyor. Ani, hızlı, beklenmedik para girişleri ve çıkışları, bu noktalarda yapacağınız harcamaları kontrol edememe bu alanda birtakım istikrarsızlıklar yaşama gibi etkilere bu hafta dikkat edin. Boyunuzu aşan harcamalardan mümkün olduğunca uzak durun. Diğer taraftan hiç beklenmedik yerlerden, çevrenizden, arkadaşlarınızdan güzel para kazançları da elde edebilirsiniz. Bu dönem gelirleriniz artabilir ama bu artan gelirler keyfe ve lükse daha fazla para harcamanıza neden olacak. Bu hafta uyarım bu noktada. Güzel şeyler olacak hayatınızda ama bütün bunları garanti altına almak adına bu hafta biraz daha dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Bu hafta evinizde önemli insanları ağırlayabilirsiniz. Eviniz için yapacağınız bazı harcamalar ya da eviniz için yapmak istediğiniz bazı tadilatlar eşya alımları konusunda yine keyifli oluşumlar var. Salı ve çarşamba günleri bunları hareketlendirerek biraz lükse ya da biraz daha bütçenizin dışında hareket etmeye çalışabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda değişik insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

Merkür Başak burcuna geçiyor, çalışacağınız ama üretmekten mutluluk duyacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Perşembe gününden sonra iki hafta boyunca işinizde gücünüzde çalışma hayatınızda kafanız gayet pratik, verimli ve üretken çalışacak. Sıkıntı ve problemlerinize çok net çözüm üretecek aynı zamanda bu iki haftalık süre içerisinde sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Pazar günü dikkat edin bazı noktalarda engellenme hissi devrede olabilir. Para ile ilgili işlerinizde ve önemli iş bağlantılarınızda bir sonraki hafta başına yansıyacak olan bu etkiye dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, Ağustos ayı ailevi koşulların, aile düzeninizin, ev hayatınızın daha fazla gündeminizde olduğu bir ay olacak. Bu hafta başında aile hayatınızda huzuru, mutluluğu, sevgiyi, sıcaklığı, şefkati bulma potansiyeliniz çok yüksek. Önemli bir işinizi evinizden çok rahat bir şekilde halledebilir, ailenizdeki büyüklerle bir araya gelebilir ve hayatın size sunduğu seçenekleri ailenizle beraber gözden geçirebilirsiniz. Hayatınızda değişen ve dönüşen, sizin kontrolünüz dışında birçok şey var ama bu hafta ilk defa bütün bu kontrolsüzlüğe rağmen iyi ki ailemle beraberim ya da ailemdeki insanlar bana yardımcı oluyorlar ya da evimde, yuvamda kendimi çok daha huzurlu hissediyorum diyebilirsiniz.

Bu hafta salı gününe dikkat edin, hızlı, ani, beklenmedik olaylar etrafınızda cereyan edecek. Çalıştığınız yerde sizden bir üst kademedeki bir insanın hayatında hızlı gelişmeler devrede olabilir ve siz de bu gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. İşinizde aniden oluşacak bir durum, kariyerinizde oluşacak bir konu gündeminize yerleşebilir. Konu ne olursa olsun sağlığınızı, sinir sisteminizi, kendi hayata bakış açınızı sağlam tutmanız gerekecek. İstikrarsız bir dönem, hızlı gelişmeler var ama bu gelişmelerin size yarayabilir de. Kariyerinizde ve işinizdeki ani değişimlerin yansımalarını ileride çok daha net bir şekilde göreceksiniz. Hızlı, ani, beklenmedik ve sürpriz olana hazırlıklı olmanız gerekiyor.

İlişkiler bu hafta çok güzel. Yakın çevrenizde kim varsa onlardan destek almayı unutmayın. Kısa vadeli işlerinizde satış, reklam, tanıtım, pazarlama, sosyal, medya alanlarınızda, eğitim alanlarınızda önemli bir insanla tanışmak, bir insanın size yardımı söz konusu olabilir ya da siz bu dönem öğrendiklerinizle aslında hayatınızın hangi yöne doğru gittiğini ilişkilerinizle beraber deneyimleyebilirsiniz.

Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçiyor aşkı konuşacağınız, aşktan mutluluk duyacağınız ve sanatsal, artistik işlerle daha fazla uğraşmak isteyeceğiniz bir döngüye giriş yapacaksınız. 15 gün boyunca çocuğunuz varsa çocuğunuzun hayatına kolaylık getirmek, çocuğunuz yoksa çocukla ilgili konuların üzerine düşmek ya da sanatsal, kreatif işlerinizi hobilerinizi hareketlendirmek anlamında şahane bir dönem. Hoşlandığınız insan varsa o kişiye duygularınızı anlatmak, açılmak anlamında da keyifli etkiler altındasınız. Pazar gününe dikkat edin göz önünde olacağınız yerlerde enerjinizin bloke edildiğini engellendiğinizi ya da istediğiniz gibi hareket edemediğinizi görme potansiyeliniz var. Annenizin hayatında oluşacak bazı olaylar sizi de yorabilir ya da sizi de biraz elinizi kolunuzu bağlayarak üzebilir.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, ağustos ayında yakın çevrenizle beraber yapılacak planlara yelken açacaksınız ve sizi bilen, güvendiğiniz, coşkunuzu ateşleyen insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Eğitime, öğrenmeye, konuşmaya, satışa, reklama, tanıtma dair kafanızdaki planları da hareketlendireceksiniz. Bu hafta ailevi konular daha fazla öne çıkmaya başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlardan gelen güzel haberler gelecek planlarınızı hızlandıracak, işten elde edilen gelirlerinizde güzel bir artış söz konusu olacak. Beklediğiniz bir haber varsa ağustos başında bu haberin karşınıza geldiğini göreceksiniz ama salı günü Mars ve Uranüs kavuşumu var ve bu sizin kadersel alanınızda oluşuyor. Sizin dışınızda gelişecek olaylara açık olmanız gereken bir dönem. Bazı konularda hiçbir şeye dahil olmadığınızı fark edebilirsiniz. Hayatınızda beklediğiniz istikrarı sağlamak çok da kolay olmayabilir. Bu konular hem elinizi kolunuzu bağlayan bir seyahatle, bir gelecek planı ile ya da hukuki bir meselenin aklınıza takılmasıyla bağlantılı olabilir. Anne tarafında oluşacak konu ve olaylar hızlı, ani ve sürpriz konuları da hayatınıza taşıyabilir. Buradaki ana mesele şartlar sizin elinizde değil, o yüzden mümkün olduğunca olayları akışına bırakmaya özen gösterin.

Diğer taraftan ilişkiler önemli, bu hafta para ile bağlantılı ilişkiler devreye girecek. Salı ve çarşamba günleri para ile ilgili bir mevzunun hiç beklenmedik bir şekilde çözülme olasılığı var. Elinize bir para geçebilir ya da para ile ilgili bir insan size çok yardımcı olabilir. Bu evle alakalı bir konuda bir arabuluculuk görevi gören, emlakla bağlantılı bir insan olabilir ama konu ne olursa olsun bu dönem salı ve çarşamba günleri tanışacağınız bu insanı es geçmeyin çünkü hayatınızda gerçekten kilit bir görev üstlenecek ve bu insan ilişkileriyle size destek verecek, sizi iyi bir noktaya taşıyacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda da güzel gelişmeler altındasınız.

Perşembe gününden sonra iki hafta boyunca evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla ilginizi ve alakanızı yönelteceksiniz. Emlak alım satım, kiralama gibi işleriniz varsa bütün bunlarla ilgili harekete geçebilir, kafanızdaki planları çok rahat bir şekilde uygulayabilirsiniz. Pazar gününe dikkat, özellikle seyahatteyseniz, araba kullanıyorsanız, değişik ortamlardaysanız enerjiniz bloke olmuş gibi hissedebilirsiniz, sağlığınızı sağlam tutmaya özen gösterin. Uzaklardan gelecek haberler moralinizi aşağıya çekebilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler ağustos ayında cebinize giren para ile fazlasıyla ilgili olacaksınız. Ağustos’ta Temmuz ayında başlattığınız işlerin karşılığını görmek, sonuçlarını almak ve bu sonuçların da sizi maddi yönden desteklemesini isteyeceksiniz. Eliniz cömert olabilir, aşka, keyfe, eğlenceye daha fazla para harcayabilirsiniz. Parayla ilgili konularda neler yapacağınızı iyi biliyor olabilirsiniz iyi organize olabilirsiniz. Ağustos ayı bu anlamda size neler yapabileceğinizi çok net bir şekilde gösterecek. 1 Ağustos’ta kariyerinizde beklediğiniz bir haber varsa bununla ilgili sizin kendinizi güvende hissedeceğiniz ve adeta sizi de geliştiren ve paranızı da artıran bir konu söz konusu olabilir.

Salı günü Mars ve Uranüs kavuşumu sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşiyor. Yani arkadaş ortamlarınızda ve çevrelerde hızlı, ani, beklenmedik bazı durumlara açık olmanız gerekiyor. Çevre ile ilgili konularda arkadaşlarınızın arasında kendinizi çok da güvende hissetmeyebilirsiniz. Son birkaç yıldır çevre değişiklikleri sizin de hayatı sorgulamanıza neden olabilir. Beraber olduğunuz insanların hayatındaki değişimler sizin de hayatınızı etkileyebilir. Ağustos başında yer değiştirme, işten elde edilen gelirler, organizasyonlar, aktiviteler, davetler hızlı olaylar devrede olacak. Belki bir davetin ertelenmesi, bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşma, para ile ya da bir ödeme ile alakalı bir konu yüzünden bazı işlerin ertelenmesi gibi durumlara hazırlıklı olun.

İlişkiler bu hafta önemli, salı ve çarşamba günleri önemli insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Bulunacağınız çevrelerde bir insan sizin üzerinize düşebilir, yeni bir insanla tanışabilirsiniz ve bu insan hem projelerinizde hem de gelecekle ilgili kafanızdaki planda etkili olabilir. Eğer hayatınızda bir insan yoksa ve aşkı arıyorsanız bu dönem gireceğiniz ortamlarda bir insan sizi fazlasıyla etkileyecek ve bu insanla kadersel bir ilişki içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu ara kadın erkek ilişkilerinizde her şeyin çok rahat aktığını ve kendinizi de iyi ifade ettiğinizi çok net göreceksiniz.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber hayatınız bir parça da olsa hareketleniyor. Perşembe günü sonrası 15 gün boyunca satış, reklam, tanıtım, pazarlama gibi alanlarda hızlı gelişmeler, konuşmalar, toplantılar yapma potansiyeliniz yüksek. Yeni insanlarla bir araya geleceğiniz gibi aynı zamanda akraba ve kardeşlerinizle konuşmak onlarla iletişiminizi hızlandırmak üzere hareket edebilirsiniz. Pazar günü Mars’ın Satürn’le bir dik açısı devrede olacak. Sosyal ortamlarda enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Hafta sonu mümkün olduğunca bilmediğiniz tanımadığınız ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Parayla ilgili konularda çabuk sinirlenmeyin ve alacağınız haberler karşısında elinizin kolunuzun bağlandığını düşünmeyin, belki de bu size farklı bir fırsat sunabilir. Arkadaşlarınızın hayatında bazı olaylar devrede olacak ve siz de bu olayların haberlerini alacaksınız.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, ağustos ayı sizin ayınız. Ağustos’un ilk 15 günlük dilimi içerisinde kafanızdaki plan ve programları hareketlendirmek üzere harekete geçebilirsiniz, çünkü Yeniay artık büyümeye doğru gidiyor 12 Ağustos’a kadar vaktiniz var. Kendinizi değiştirmek, hayatınıza dair önemli kararlar almak anlamında destekleniyorsunuz. Hafta başında uzaklardan çok güzel haberler alabilirsiniz ve kendinizi geliştirdiğiniz bir dönemdesiniz. Okumaktan, değişik ortamlarda yer almaktan, yeni insanlar keşfetmekten, hayata olumlu gözlerle bakmaktan büyük mutluluk duyduğunuz bu dönem seyahat ve eğitimle ilgili konularda aynı zamanda ticari faaliyetlerde istediğiniz güzel şanslı etkileri hemen ağustos başında üzerinize çekebilirsiniz.

Salı günkü Mars ve Uranüs kavuşumu sizin kariyer ve meslek alanlarınızda gerçekleşecek. Mesleğinizde, iş hayatınızda hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olmanız gerekebilir. Burası statü, amaç ve hedefler alanıdır. O yüzden statünüzde hızlı değişmeler devreye girebilir ya da amaç ve hedeflerinizin yaşanacak bazı olaylar karşısında hızlı bir şekilde değiştiğini, sizi de değiştirdiğini çok net bir şekilde görebilirsiniz. Patronlarınızın kariyerinde yaşanacak hızlı bir gelişme ya da bir olay sizin hayatınızı da dolaylı yönden etkileyebilir. Evliyseniz partnerinizin ailesi, onların hayatında oluşacak bir olaya açık olmanız gerekecek. Geleceğe dair çok fazla hedefiniz olabilir ama bu hedefleri devamlı değiştirmek durumunda kalıyorsunuz bu dönem içerisinde. Bu, zaman zaman üzerinizde stres yaratıyor ama bu hedeflerde neyin işinize yarayıp yaramadığını da çok net bir şekilde fark edebilirsiniz.

Karmik ilişkiler altında olacaksınız bu hafta, mesela iş ya da özel hayatınızda, yakın çevre ilişkilerinizde hızlı ani gelişmeler karşınıza gelebilir. Patronunuzun tanıdıkları, onun yakın çevresinden bir insanla tanışma, bu insanın size iş konusunda faydalı olması gibi etkileri de devrede olacak. Kalbiniz boşsa yeni bir insanla tanışma potansiyeliniz de kalabalık ortamlarda yüksek olabilir. Bu hafta kadın-erkek ilişkilerinizde beklediğiniz başarı ya da o aradığınız huzuru ve güveni bulma olasılığınız yüksek.

Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçiyor, önünüzdeki 15 gün boyunca para kazançlarınızı artırmanın yollarını bulacaksınız. Para ile ilgili çözemediğiniz meseleler varsa bu ara bu çözümlerin karşınıza geldiğini çok net görebilirsiniz, para kazançlarınız da artacak. Hafta sonu dikkatli olmaya özen gösterin, sevdiğiniz insanın başına gelecek bir olay ya da ondan gelecek bir haber, onunla olan ilişkinizde bir gerginlik hayatınıza olumsuz yansıyabilir. Bu dönem şartları ve durumları çok fazla zorlamayın bakın bakalım neler olacak.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar bu hafta sizin şartlarınız ve koşullarınız ön planda olacak ama ağustos ayı sizin için dinlenme, kendinize vakit ayırma aylarından biri. Bu dönem spiritüel her şeyle daha fazla ilgili olabilirsiniz. Aslında bu dönemi bir yılı gözden geçirme süreci olarak görmek gerekiyor. Ağustos başında beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerle parasal kazançlarınızı arttırabilirsiniz ya da para ile ilgili bir konuda hızlı, ani bir haber 1 Ağustos günü karşınıza gelebilir.

Salı günü Mars ve Uranüs kavuşumu seyahat, eğitim, ticari faaliyetler yurtdışı bağlantılı işler ve hukuki alanlarınızı etkileyecek. Uzak yerlerdeki akrabalarınız ya da daha az tanıdığınız insanların hayatında hızlı, ani ve beklenmedik olaylar oluşabilir. Uzak yerlerden bir haber bekliyorsanız bu haberlerde çok farklı, sizi şaşırtacak bazı konuların devrede olduğunu görebilirsiniz. Seyahatlerinizde ve eğitim hayatınızda beklenmedik bazı ertelenmeler, gecikmeler yaşanabilir. Ama bu sizi korkutmasın çünkü burada oluşacak değişimler aslında sizin hayatınızı bir anlamda destekleyen değişimler ama siz henüz bunun farkında değilsiniz.

Salı ve çarşamba günleri ilişkiler gerçekten önemli, kalbiniz boşsa gireceğiniz ortamlarda bir insanla tanışma potansiyeliniz çok yüksek hem de bu ilişkinin karmik bir ilişki olduğunu görebilirsiniz. Kalbinizden geçen bir eğitim, kendinizi geliştirmek istediğiniz bir alan varsa gireceğiniz ortamlarda karşınıza bu işin ehlinin geldiğini görebilirsiniz ve bu kişinin sizinle tanışmak istediğini, hayatınızı güzelleştirmek üzere harekete geçtiğini fark edebilirsiniz. Bu anlamda bu hafta Salı ve Çarşamba günleri güzel haberleriniz sizi bekliyor.

Perşembe günü Merkür sizin burcunuza geçiyor artık ifadede rahatlamaya başlıyorsunuz sadece ifadede değil hayatınıza, girişimlerinize dair ne varsa bütün bunları konuşacağınız, insanlara aktaracağız kendinizi de ön plana çıkartmak isteyeceğiniz bir dönem. Son birkaç hafta biraz zor geçmiş olabilir ama şimdi hayatın sizin için güzel sinyaller verdiğini, hızlandığını ve kendinizi daha da güvende hissettiğinizi net görebilirsiniz. Hafta sonu dikkat edin uzak yerlerde ani hızlı beklenmedik olaylar sağlıkla ilgili konular ve gündelik hayatınızın ritmindeki birtakım aksamalar gündeme gelebilir. Bir iş arkadaşınızın hayatında oluşan bir konuyla ilgilenmek durumunda da kalabilirsiniz. Çevresel faktörlerin devrede olacağı bu dönem olayları izlemekten geri durmayın.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, haftaya biraz isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama Ağustos ayı çok gezeceğiniz, arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçireceğiniz ve önemli işlerde güzel sonuçlar elde edeceğiniz de bir ay olarak karşınıza gelecek. Ağustos’un başında ortaklıklar, iş birlikleri ve beraber çalıştığınız insanlarla girişilecek güzel projeler ve bu projede bir konunun istediğiniz gibi sonuçlanması, şansın ve fırsatların çevrenizden gelmesi gibi durumlara açık olabilirsiniz. Diğer taraftan sevdiğiniz insanın hayatında da oldukça keyif verici konu ve olaylar devrede olacak.

Mars ve Uranüs kavuşumu sizin müşterek para alanınızda gerçekleşiyor, bu da ani, hızlı, beklenmedik parasal konuları karşınıza getirecek. Bir ödeme ya da bir borçla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu sizinle ilgili olmayabilir partnerinizin ya da eşinizin parasal konularıyla bağlantılı olabilir ama yine de bu alanda kendinizi çok da güvende hissetmeyeceksiniz. Elinizden bir para çıkması söz konusu olabilir. Spekülatif alanda birtakım işleriniz varsa, buralarda kendinizi çok güvende hissetmeyebilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru burada oluşacak ani hızlı bir olay devreye girecek, 7 Ağustos civarı bu etkiye de dikkat edin. İlişkiler önemli, bu ara önemli insanlarla bir araya gelme potansiyeliniz çok yüksek. Kadınların size işinizde çok ciddi anlamda yardım ettiğini görebilirsiniz. Parayla ilgili konularda bir yerde elinizden bir para çıkabilir ama çok güzel iş bağlantıları yapabilir yine parasal kazançlarınıza odaklanabilir ve istediğiniz sonuçları da yaratabilirsiniz.

Salı ve çarşamba günleri güzel bir işbirliği, toplum önü yaptığınız işle kendinizi göstereceğiniz birtakım girişimler karşınıza gelecek ve para kazançlarınızı hızlandıracak. Parasal konuları çok da kafanıza takmayın bir yerden gidiyorsa bir yerden de geliyor, bu potansiyel var.

Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçiyor önünüzdeki 15 gün boyunca daha dikkatli ve planlı hareket etmeniz gerekecek çünkü Merkür kadersel alanınıza giriyor. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artış olabilir. Bir işin sonucunu bekliyorsunuz ama işin sonucunda bazı insanların hiç beklenmedik şekilde size davrandığını fark edebilirsiniz. Bu dönem aslında biraz kendi içinize kapanma, kendi içinize dönme, tefekkür etme, uzak yerlere gidiyorsanız da bu uzak yerlerdeki konu ve olaylarla uğraşma zamanı. 15 gün boyunca çok önemli sırlarınızı, planlarınızı kimseyle paylaşmayın. Hafta sonu harcamalarınızı kontrol edin hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz.

Akrep Burcu:

Akrep yükselen Akrepler, sosyal çevreniz bu hafta fazlasıyla hareketli görünüyor ama ağustos ayı en çok kendinizi kariyerinizde, işinizde, gücünüzde, mesleğinizde göstereceğiniz bir ay. Tatilde bile olsanız topluluklar içerisinde olmak, kalabalıklara karışmak, toplumun konu ve olayları ile ilgilenmek ya da evliyseniz eşinizin ailesiyle bir arada olmak önemli olabilir ve bu alanlarda cömert yapınızı sergilemek isteyebilirsiniz. Ağustos başında çok keyifli etkiler altında olacaksınız, Jüpiter’den güzel etkileşimleriniz var. İş hayatınızdaki hızlı, ani, beklenmedik bazı gelişmelerin, tekliflerin, şansların kariyerinize ve mesleğinize olumlu bir şekilde yansıdığını görebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstereceksiniz ve bunun sonucunda da istediğiniz işleri kendinize çekebilecek ya da sağlıklı bir şekilde bu işlerin üstesinden gelebileceksiniz.

Mars ve Uranüs kavuşumu sizin özel hayat alanınızda gerçekleşiyor. Özel ilişkilerinizde hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olmanız gereken bir dönem. İlişkide bulunduğunuz insanın hayatında, kariyerinde yaşanacak birtakım ani olaylar ilişkinizi etkileyebilir. Karşı tarafla olan ilişkinizde kendinizi asla güvende hissetmiyor olabilirsiniz. Ortaklı işlerinize de dikkat etmeniz gerekecek çünkü ortaklarınızla zaman zaman girişeceğiniz bazı çekişmeler ya da zaman zaman vereceğiniz isyankâr tepkiler onunla olan ilişkilerinizde bazı zorlanmaları karşınıza getirebilir. Taşınma ile ilgili konularda, hukuki davalarda ya da birileriyle çekişmede, rekabet durumlarında çok destekli olmayacaksınız, o yüzden kimseyle bir yarış içerisine girmeyin ve bu dönem mümkünse taşınmamaya özen gösterin. Hayatınızda bir insan varsa o insanı da çok fazla zorlamayın. İş birlikleri açısından şartlar çok aradığınız gibi olmayabilir.

Salı ve çarşamba günleri ilişkiler hayatınızda önemli olacak. Uzak yerlerde tanışacağınız bir insan size çok faydalı bir kapı arayabilir. Bu işle, eğitimle ya da hayatınızdaki insanla bağlantılı olabilir. Hayatınızda bir insan yoksa yine bu dönem seyahatlerde, tatilde, yolculuk esnasında bir şeyler öğrenirken yeni bir insanla da tanışma potansiyeliniz var. Oldukça kadersel etkiler altında bir tanışma olacak bu ve istediğiniz, beklediğiniz hayallere ulaşmanız için bu insanın sizi ne kadar desteklediğini de göreceksiniz.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan bağlantılarınızı hızlandırıyorsunuz. Birçok insanla irtibata geçeceksiniz, önemli işler yapacaksınız, aktivitelere, davetlere ve organizasyonlara daha fazla kendinizi vereceksiniz. Hafta sonu dikkat edin, özel hayatınızda iki adım ileri bir adım geri beklenmedik durumlar gündeme yerleşebilir. Sevdiğiniz insanla birbirinizi çok fazla boğmayın, tartışmalara girmeyin çünkü var olan tansiyonlu ilişkiler aranızda iyice görünür olabilir ya da sevdiğiniz insanın sağlığı ya da ailesinden bir insanla olan bağlantının yeniden gözden geçirilmesi gerekebilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, Ağustos ayı seyahatlere daha fazla gideceğiniz, eğitimle ilgili konulara özen göstereceğiz, medya iletişim alanlarınızı aktif tutacağımız, sosyal medyayı da iyi kullanacağınız bir ay olacak. Gelecek hedeflerinizi de hızlandıracağınız bir dönem yine hazırlık yapıyorsunuz çünkü bu ay meslekte çok hızlı ilerlemeler kaydedecek, Eylül’ün ortasına kadar kariyerinizde güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Ağustos başında hem aşkta hem de size keyif veren sanatsal işlerinizde aradığınız şansı yakalamanız mümkün. 1 Ağustos itibariyle güzel fırsatlı bir iş devreye girebilir ya da sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel bir plan sizi gerçekten mutlu edebilir. Hayatınızda bir insan varsa o insanın sizi ne kadar sevdiğini, ne kadar geliştirdiğini, sizin de onu aslında ne kadar sevdiğinizi ne kadar geliştirdiğinizi düşünebilirsiniz.

Mars ve Uranüs kavuşumları iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşiyor. İş hayatınızda hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olmanız gereken bir dönem. Bu sizinle hiç alakalı olmayabilir beraber çalıştığınız insanlar olabilir, çalışmadığınız insanlar bile olsa beraber çalışacağınıza dair söz verirsiniz ama insanların hayatında yaşanacak bir olumsuzluk, ani bir olay sizin onlarla olan ilişkilerinizi ve işlerinizi etkileyebilir. Sağlığınıza dikkat edin aynı zamanda sadece bir insanın hayatında olan bir olayın sizin iş hayatınızı etkilemesi söz konusu değil. Sizin sağlığınızın da beraber iş yapacağınız insanların hayatını etkilemesi söz konusu olabilir. Akrabalarınızın hayatında yaşanacak hızlı gelişmelere açık olmanız gerekiyor. Bu ara kas rahatsızlıkları aniden oluşacak spazmlar, boğaz, boyun kilitlenmelerine dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinizi çok fazla yormayın ve zorlamayın zaten bu hafta olumlu etkileriniz var.

Para ile ilgili konularda güzel gelişmeler var, önemli insanlarla bir araya gelebilirsiniz ve bu insanların iş hayatınızda size ne kadar güzel kapılar araladığını ne güzel fırsatlar yarattığını da göreceksiniz. Salı ve çarşamba günleri güzel iş sonuçları iş bağlantıları devreye girecek. Kariyer konuları ön plana çıkıyor,

Perşembe gününden sonraki 15 gün boyunca işle ilgili konularda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Üstlerinizle bu dönem konuşmak, kendinizi ifade etmek, eğer evliyseniz eşinizin ailesiyle konuşmak, onları ziyaret etmek, onları daha fazla önemsemek gibi etkilerde devreye girebilir. Pazar günü dikkat edin, araba kullanıyorsanız kısa vadeli planlarınız varsa bu kısa vadeli planların aslında işlemediğini ya da işlerken bazı sıkıntılar ya da o süreçte bazı sorunlara neden olduğunu görebilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, Ağustos ayı parasal konuların ön planda olduğu bir ay olacak. Bu konularda fazlasıyla cömert olabilirsiniz, harcamalarınız artabilir ama sonrasında konu ve olaylar daha çok kafanızdaki planları hareketlendirmek olacak. 1 Ağustos’ta para ile ilgili bir konuda sıkıştıysanız bunları halletmenin yolunu bulacaksınız. Ev ve aile hayatınızda yapılan işler, buraya yaptığınız harcamaların sonuçlarını çok net bir şekilde görecek ve kendinizi mutlu, iyimser, coşkulu hissedeceksiniz. Bir emlakla, bir arazi ile alakalı bir haber size rahat nefes aldıracak ve kendinizi oldukça iyimser göreceksiniz.

Salı günkü Mars ve Uranüs kavuşumu aşk evinizde gerçekleşiyor. Hem keyif hem aşk, çocukla ilgili konularda beklenmedik ani gelişmeler devreye girebilir. Spor yapıyorsanız, aşka dair adım atmak istiyorsanız kendinizi çok da güvende hissetmediğiniz, hızlı olayların devrede olacağı bir dönem. Sanatsal ve kreatif işlerinizde de bu olasılıkları bekleyebilirsiniz. Aslında burası o kadar da zor bir alanınız da olmayacak. Spekülatif alanda çok ciddi adımlar atmak isteyebilirsiniz ama spekülatif konularda, işler umduğunuz gibi olmayabilir. Beklenmedik olaylara da açık olabilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız ya da herhangi bir yatırımınız varsa dikkatli olun. En azından burada bir şeyler olmuyorsa ve hızlı, sizin kontrol edemediğiniz olaylar devrede ise bilin ki aslında o an işinize yaramayan bir şey daha sonrasında size güzel sonuçlarla dönecek. Çünkü Mars’ın Uranüs’le Boğa burcunda kavuşumda olması aynı zamanda sizi destekleyen de bir olay, Güneşinize destek atan bir olay o yüzden burada yaşayacağınız olumsuz gibi görünen bazı sonuçlar ya da işler aslında uzun vadede sizin tam da işinize yarayacak konular olacak.

İlişkiler önemli, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bir insanla aranızda bir elektriklenme, bir aşkın evliliğe ya da ciddi bir konuya dönüşmesi söz konusu olabilir. Kadersel etkiler altında olabilirsiniz, çocuk bekliyor olabilirsiniz, sevdiğiniz insanın hayatında güzel gelişmeler olabilir ve çevresinden destek gördüğünü, hobilerini hayata geçirdiğini ve aslında aranızdaki ilişkinin de gayet güzel şekillendiğini çok net bir şekilde görebilirsiniz. Ama hayatınızda bir insan yoksa bu dönem muhakkak kadersel bir ilişki yaşamanız söz konusu olacak.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber önünüzdeki iki hafta boyunca kendinizi geliştireceğiniz alanlar ön plana çıkıyor. Seyahatler, ticari faaliyetler, yurtdışı bağlantılı konular, burada yapılacak önemli konuşma ve görüşmeler, titizlikle ele alacağınız bazı sonuçların hayatınıza olumlu yansıması da söz konusu olacak. İş konusunda sıkıntı ve sorunlarınızı çözüme ulaştıracaksınız. Hafta sonu spor yaparken, aktivitelerde, özel hayatınızda harcamalarınız keyfinize ket vurabilir aynı zamanda hayatın bazı noktalarda sizi desteklemediğini düşünebilirsiniz ama bu etkilerden uzak durun. Hafta sonu şartları mümkün olduğunca kontrol etmemeye çalışın.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, Ağustos ayı ikili ilişkilerinize ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayırdığınız, karşı tarafı daha da önemsediğiniz ve hayatınızı iletişim halinde olduğunuz ya da sevdiğiniz insana göre şekillendirdiğiniz bir ay olacak. Hayatınızda bir insan yoksa muhakkak bir insanın hayatınızda olması gerekliliğini savunacak ve yeni bir insanla tanışmanın mutluluğuna varacaksınız. İkili ilişkiler, iş birlikleri, ortaklı işlerde cömertçe yapınızı sergileyeceksiniz. Popülerliğiniz çok yüksek olabilir aynı zamanda danışmanlık gibi işlerinizde çok ama çok tercih edilebilirsiniz ya da siz danışmanlık almak istiyorsanız bu dönem danışmanlıklardan fayda sağlayabilirsiniz. Taşınma ile ilgili konu ve olaylar da hayatınızın gündemine daha fazla yerleşebilir. 1 Ağustos’ta yakın çevrenizle beraber gireceğiz bir iş birliği sizi çok mutlu edecek. Tam da bu dönem daha hızlı olayları karşınıza getirecek. Yeni bir insanla tanışma bu insanla aşka yelken açma gibi etkileriniz de devrede olabilir ama aynı zamanda sosyal medyayı kullanıyorsanız satışa, reklama, tanıtıma ya da bir konunun lansmanına dair birtakım işleriniz varsa bu işlerde de kendinizi göstereceğiniz bir Ağustos başı yaşayacaksınız.

Mars Uranüs kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda salı günü devreye giriyor. Ani, hızlı, beklenmedik olaylar aile hayatınızda, babanızın hayatında ya da evle ilgili konuda karşınıza gelebilir. Bir emlak, arsa alımı gerçekleştirdiyseniz, bir yerde bir satış yapmayı, yer değiştirmeyi düşünüyorsanız hızlı ani beklenmedik sürpriz gelişmelere açık olun. Evinizde elektrik-elektronik eşyalarla ilgili bir sıkıntı ya da problemle de uğraşabilirsiniz. Evde vakit geçiriyorsanız kazalara ve sakatlıklara karşı da dikkatli olun. İş hayatınızda önemli insanlarla bir araya geleceksiniz, kadınlardan yana büyük fayda sağlayacaksınız. Gündelik hayatınızda karşılaştığınız insanların evle ilgili konularda yaşadığınız sıkıntılara çok önemli çözümler ürettiğini görebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konu ve olaylarda da güzel gelişmeler altında olacaksınız.

Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçiyor para ile ilgili konular önünüzdeki iki hafta boyunca önem kazanacak. Kafa patlatmak, verimli olmak, üretken olmak, kredi çekmek, banka işlemlerinizi halletmek, vergi ile ilgili konuların üzerine düşmek anlamında önünüzde 15 gününüz var. Yine bu dönem spiritüel konu ve olaylara ilginiz artabilir. Hayatınızda olup biter her şey sizi fazlasıyla etkileyecek ama burada edindiğiniz bilgiler gerçekten de işinize yarayacak. Pazar günü ev ve aile ortamlarınızda şansınızı çok fazla zorlamayın, sağlığınıza ekstra özen gösterin. Aynı zamanda aile hayatınızda tartışmalara girmemeye çalışın.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, ağustos ayı çalışma koşullarınızı gözden geçirdiğiniz, iş hayatınızda gösterişli, cömert tarafınızı ortaya koyduğunuz, egolarınızın biraz daha gündelik hayatımızın ritminde ve çalışma koşullarınızda ortaya çıktığı bir ay olabilir. Aynı zamanda sağlıkla ilgili konu ve olaylara gereken özeni de göstermeniz, hem işlerinizi hem sağlıkla ilgili konularınızı mesafe kontrollerinizi kontrol altına almanız ya da organize etmeniz gerekecek. Ağustos başında işle ilgili bir mevzu size güzel kazanç kapıları arayabilir, elinize güzel bir para geçebilir, kendinizi şanslı, mutlu, iyimser göreceksiniz 1 Ağustos civarında karşınıza gelecek fırsatların hayatınızı aydınlatması söz konusu olacak.

Salı günü Mars ve Uranüs kavuşumu yakın çevre alanlarınızda oluşuyor. Yakın çevrenizde beklenmedik olaylar gündeme gelebilir ya da kardeş, akraba, kuzenlerle olan ilişkilerinizde hızlı, ani, beklenmedik olanı da açık olmanız gerekecek. Aslında dış koşullar ya da çevresel faktörlerin ön planda olduğu bir hafta, sizin dışınızda gelişecek olan olaylara karşı kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Yine yakın çevrenizdeki insanların, akraba ve kardeşlerinizin kariyer ve meslek hayatında hızlı değişimlere şahit olduğunu da fark edebilirsiniz. Yazma, çizme gibi kendinizi ifade etme ya da satış, reklam, lansman, tanıtım, internet gibi işleriniz varsa bu işlerde de hızlı olaylar gündeme gelecek. Beklenmedik bazı elektrik çöküntüleri ya da siber saldırı benzeri konu ve olaylar gündeminize yerleşebilir.

Salı ve çarşamba günleri ilişkiler önemli, özel hayatınız, aşkta kendinizi göstereceğiniz konu ve olaylar devreye girecek. Yine bu günler bir insanın size çok ciddi anlamda faydası olacak. Mesela çok uzun zamandır sosyal medyada öğrenmek istediğiniz bir konu olabilir, çocuğunuzun ya da aşk hayatınızdaki kişinin partnerinizin size bu konularda faydası olabilir. Özel hayatınızdaki insanlarla kısa vadeli planlar, seyahat planları gündeme gelebilir. Bu süreçte gerçekten ilişkilerden fayda sağlayacak, hayatınızda bir insan yoksa da aşka yelken açacaksınız ya da hayatınıza bir insanın kadersel bir şekilde girdiğini göreceksiniz.

Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçiyor ilişkiler hayatınızda önemli olmaya başlayacak, iki hafta boyunca ilişkiler daha fazla konuşulurken daha fazla flörtleşme, sevdiğiniz insandan göreceğiniz destekler devreye girmeye başlıyor. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınız hızlanırken zaten tanıştığınız bir insanla da hızlı bir şekilde aşk yaşamak ya da flörtleşmek gerekirken bir anda kendinizi ilişki içerisinde bulabilirsiniz. İlişkinizde sıkıntı ve problemleriniz varsa bütün bunları masaya yatırmak, konuşmak, düşünmek, çözüm üretmek anlamında faydalı bir süreç olabilir. Hafta sonu dikkat edin beklenmedik olaylar etrafınızda cereyan edecek. Enerjinizin bloke olduğunu düşünebilirsiniz. Araba kullanırken, bir yerden bir yere giderken ya da kendinizi ifade ederken bu durma enerjisine ve bu sıkılganlıklara, sıkıntı yaratacak koşullara karşı dikkat edin.

Yorumlar (0)