Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 31.08.2020, 12:04 01.09.2020, 09:33
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

31 Ağustos – 6 Eylül haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Bu hafta arkadaşlarınızla yapacağınız planlara odaklanabilirsiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Eylül ayına Dolunay etkisiyle giriş yapıyorsunuz. Çarşamba günü oluşan Dolunay, kadersel alanda beklenmedik duygusal oluşumları ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Başlattığınız işlerin, projelerin ve sağlık düzenlemelerinin  sonuçlarınız alacak, ne ektiyseniz onu biçeceksiniz. Ayrıca bir olayın içyüzüyle karşılaşabilirsiniz. Bu dolunayda partnerinizin ailesi, para durumunuz ve ailevi meselelerde sorunlar karşınıza gelebilir. İşinizle ilgili

Cumartesi günü itibarıyla aşk hayatınız veya uzun süreli ilişkileriniz üzerine konuşmaya ve düşünmeye meyilli olacaksınız. Ortak davranmak ve hareket etmek,anlaşmak ön planda olacak. Ortaklaşa iş yapıyorsanız bu dönemde işlerin daha da güzel geliştiğini görebilirsiniz.

Pazar günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. 3 haftalık bu süreçte aşk, çocuk veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkileriniz önem kazanıyor. Bu süreçte ilişkilerinizde beklentileriniz yüksek olabilir, eğlenmeyi, risk almayı sevebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Haftanıza kariyer ve iş alanlarınıza odaklanarak giriş yapacaksınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Sosyal çevre ilişkileriniz bu hafta önemli olacak. Eylül ayına girerken aşk dolu olacak, keyfinize göre hareket etmenin, risk almanın tadını çıkaracaksınız. Kalbiniz boşsa bu ay size yeni bir ilişkinin kapılarını aralayabilir.

Çarşamba günü oluşan dolunay etkisiyle, arkadaşlarınızla veya  sosyal çevre ilişkilerinizde gerginlikler ve hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgilenmeniz gerekirken, kendinizi sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenirken bulabilirsiniz. Özel hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde bu dolunayla beraber 2 hafta boyunca duygusal fedakarlıklara hazır olun. Yine bugünlerde uzaklardan alacağınız haberler kendinizi yalnız hissetmenize neden olabilir. Cuma günü yakın irtibar halinde olduğunuz insanlarla ilişkilerinize dikkat edin.

Cumartesi gününden sonra iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz artacak. Kendinizi iş alanlarınızda göstermek ihtiyacında olacak, beraber çalıştığınız insanların sorunlarına çözüm bulacaksınız. Yine bu dönem 15 gün boyunca sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Pazar günü itibarıyla Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Sanatsal yönleriniz ortaya çıkacağından, tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Evinize, yuvanıza önem vereceğiniz, kendinizi ev ortamında huzurlu olacağınız bir dönem.

İkizler Burcu: 

Haftanıza uzaklardan alacağınız haberlerle başlayabilirsiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu hafta hem gelecek planlarınız, hem de kariyerinize yönelik işlerin peşine düşeceksiniz. Eylül ayında ailevi konulara daha fazla önem verecek, sevdiğiniz aile büyükleriyle daha fazla zaman geçireceksiniz sevgili İkizler. Ev alımı, yerleşme, kiralama gibi işleriniz varsa bu anlamda Salı, Perşembe ve Cuma günleri şahane etkileriniz olacak.

Çarşamba günü kariyer ve iş evinizde oluşan dolunay, iş hayatınızda duygusal oluşumları hayatınıza taşıyabilir.Ya da evinizle ilgilenmeniz gereken zamanlarda, ortaya çıkacak bir iş yada sorumluluk size rahat soluk aldırmayabilir. Her durumda ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Parasal konularda bu dolunayda negatif düşüncelerden uzak durun, harcamalara dikkat edin.

Cumartesi günü  ve sonrasında aşk hayatınızda konuşmalarınız artabilir, aşkı konuşmak,  paylaşmak ve yaşamak isteyecek ve bunda başarılı olacaksınız. Çocuklarınız varsa onlarla iletişiminiz güçlenecek, sorunlarınız varsa çözümleri rahatlıkla elde edeceksiniz.

Pazar gününden sonra yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Bilgisayar, yayıncılık, reklam, satış, pazarlama alanlarınızda size yeni kapılar açabilir.


 

Yengeç Burcu:

Bu hafta parasal işleriniz devrede olurken olaylara farklı şekilde bakmak isteyebilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Önemli iş konuşmaları, anlaşmaları Salı ve Perşembe günleri karşınıza gelecek. Eylül ayı dolunaydan alacağınız etkilerle başlıyor. Çarşamba günü oluşan Dolunayla birlikte, uzaklardan alacağınız bir haber üzerinizde stres yaratabilir. Ya da ortaya çıkacak bir seyahat, bire bir görüşmelerinizi, randevu veya işlerinizi sıkıntıya sokabilir. Her durumda duygusal olarak içinizde oluşan stresleri, gitgelleri iyi organize etmelisiniz. Daha az tanıdığınız insanlara karşı anlayışınız yüksek olabilir. Aile ilişkileriniz ve özel hayatınız mercek altında sevdiğinizle anlaşmak çok kolay görünmüyor. Bu anlamda Çarşamba ve Cuma günlerine dikkat edin.

Cumartesi günü ve  birkaç hafta boyunca ev ve aile hayatınızda konuşmalarınız hızlanabilir. Geçmişi anmak, ailenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için olumlu bir dönem olacak. Yine ev alım, satım, kiralama ve emlak işlerinizi bu döneme denk getirmek işinize yarayabilir.

Pazar gününden sonra para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak . 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Gösterişli, güzel eşyalara olan düşkünlüğü artabilir.

Aslan Burcu:

İlişkilerinize ve özel hayatınıza önem vereceğiniz bir hafta başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Sevdiğiniz insana daha fazla vaktinizi ayırabilirsiniz.

Eylül ayında parasal işleriniz hızlanırken kendinize gereken özeni gösterecek, kendinizi yenilemek için uğraşacaksınız. Sosyalliğiniz artarken, sosyal medyada çok konuşulabilirsiniz. Bu hafta Salı ve Perşembe günleri maddi konularda iyi işler çıkartacak, farklı iş seçeneklerinin karşınıza geldiğini görecek, günlük hayatınızda rahat ve şanslı etkiler altında olacaksınız.

Çarşamba günü oluşan dolunay, ilişkilerinizde senin paran, benim param veya malım hassaslığı ve alınganlığı yaşatabilir sevgili aslanlar. Belki de para biriktirmeyi hayal ederken, ortaya çıkacak bir ödeme sizi gerginleştirebilir. Veya eşinizin, sevgilinizin hayatında parasal sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza ve iletişiminize bu Dolunayda özen gösterin.

Cumartesi gününden sonra yakın çevre konularınızda iletişiminiz artıyor. Satış, pazarlama, ticaret alanınızda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Akraba veya kardeşlerinizin sorunlarına çözümler bulabilirsiniz. Yine eğitim ve öğrenim hayatınıza kendinizi kaptıracaksınız.

Pazar günü itibarıyla parlayacağınız bir dönem başlıyor çünkü Venüs sizin burcunuzda ilerliyor. Kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçeceksiniz. Bir aydır, geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz.

Başak Burcu:

Gündelik işleriniz ve koşturmalarınızla haftanız başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu hafta yapılması gereken işlerinize kanalize olabilirsiniz.

Eylül ayı sizin ayınız.  Güçlü etkilerle işlerinize ve özel hayatınıza sarılacaksınız ama sosyal çevrenizden bir insanla ilişkileriniz Çarşamba günü oluşan Dolunay zamanında zorlanabilir.

Çarşamba günü oluşan Dolunay, özel yaşantınızda birkaç gün sevdiğiniz insanla alınganlıkları ve hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem kendinize dönük bir dönem içinde olduğunuzdan, karşı tarafın üzerinize çok fazla geldiğini düşünebilirsiniz. Diğer yandan iş bağlantılarınız gayet iyi akacak. Özel hayatınızda, aşkta Salı ve Perşembe günleri keyfiniz yerinde olacak.

Cumartesi günü itibarıyla 2 hafta boyunca  maddi alanda kafanız iyi çalışacak, para ile ilgili konularda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilir, bu alanda becerinizi kullanabilirsiniz. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Ticaretle uğraşanlar için olumlu bir dönem olacak.

Pazar gününden  sonra ilişkilerinizde zorlanmalar, fedakarlıklar görülebilir. Bu dönem içerisinde tutkularınızla hareket edebilir veya gizli saklı işlerin, ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz. Evliyseniz, bekarsanız bu dönemde karşınıza çıkacak insanlara dikkat edin.

Terazi Burcu:

Bu hafta size keyif veren işler ve olayarla başlayabilir sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Kendinize daha fazla zaman ayırmanız gereken bir dönem. Aynı zamanda Eylül ayı, yaratıcı ve biraz da geri planda duracağınız işlerde başarılı olacağınız bir ay olarak başlayacak.

Çarşamba günü oluşan dolunay, iş hayatınızda bazı sorunları ve stresleri hayatınıza taşıyabilir.Ya da sağlığınızla ilgili konuları gündeminize oturtabilir. Bu dönem içinde sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek. İsteksizliğiniz ve halsizliklerinizin neden olduğunu görmeye başlayacaksınız. Görünmeyen şeylerin ardındaki gerçekler açığa çıkacak, en azından rahatlayacaksınız. Ev ve aile ilişkileriniz sizi bu dönem yormuş olacak. İlişkinizdeki gerginlikleri Cuma günü fazla köpürtmeyin, sorunlarınız varsa akılcı yaklaşımlar sergilemelisiniz.

Cumartesi gününden sonra kendinizi rahat ifade etmeye başlıyorsunuz, zihinsel konular, fiziksel oluşumlardan daha önde olacak. Özel yaşantınızda sizi zorlayan durumları gözden geçirebilirsiniz.

Pazar günü itibarıyla ilişkinizde sorun yaşıyorsanız arkadaşlarınızdan güç ve destek toplamanızın zamanı geldi. Özel ilişkinizde zor dönemi atlatmış olanlarda bu süreçte arkadaşlıklarınızdan fayda ve yarar görebilirsiniz. Aktivite ve organizasyonlar artıyor. Kendinizi gösterecek, takım çalışmalarında aranılan bir insan olacaksınız.

Akrep Burcu:

Bu hafta evinize ve ailenize gereken özeni gösterecek, sevdiklerinize daha fazla zaman ayıracaksınız sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Eylül ayında iş ve hizmet alanlarınızı yeniden düzenleyecek, bu alanlarda bazı zorlanmaların karşınıza geldiğini göreceksiniz.

Hemen Eylül başında Çarşamba günü oluşan Dolunay, hayatınıza aşkı taşıyabilir. Sosyal çevrenizden arkadaşlarınız size yeni birini tanıştırabilirler veya bulunacağınız bir ortamda siz biriyle aşka yelken açabilirsiniz. Bu dolunay aşka, keyfe, çocuğunuz varsa onunla ilgili konulara duygusal olarak kendinizi vereceksiniz. Negatif düşüncelerden uzak durun. Her türlü ilişkinize, ilişkilerdeki mücadelelere, sorunlara Cuma günü ekstra özen gösterin.

Cumartesi gününden sonra 2 hafta boyunca geçmişi anabilir, fikren yaptıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Başkalarına yardım etmek ön planda olacak. Sır saklamayı ve biraz gizemli davranmayı benimseyeceksiniz. Dedikodulara dikkat etmeniz gerekebilir.

Pazar günü itibarıyla, sizin kariyer ve iş alanınızı aydınlatmaya başlayacak. Göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, zam isteyebilirsiniz.

Yay Burcu:

Haftanıza iletişiminizi arkadaşlarınız ve çevrenizle hızlandırarak başlayacaksınız . Evinizle veya ailenizle ilgili konular bu hafta ağırlıklı olarak karşınıza gelecek. Eylül ayında kariyer ve iş hayatınızda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Çarşamba günü oluşan Balık dolunayı, ev ve aile evinizde gerçekleşiyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Evinizle ilgili konularda duygusal kararlar eşiğinde olabilir ya da ailenizle stresli ve alıngan birkaç gün geçirebilirsiniz. İşiniz ve aileniz arasında denge kurmak önemli olacak.. İş hayatınızda güzel gelişmelerde bu hafta devrede. Güzel teklifler ve oturaklı işler  yakalayabilirsiniz. Parasal işlerinizde bir ödeme veya ortaya çıkan unuttuğunuz bir konu hayatı negatif algılamanıza neden olabilir. Cuma günü gerek özel hayatınızda, gerekse çocuğunuzla olan ilişkilerinize dikkat edin.

Cumartesi günü ve sonrasında geleceğinize yönelik konular, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili paylaşımlarınız artacak. Toplum içinde kendinizden bahsetmek öne çıkabilir. Arkadaşlarınız bu dönem  sizden özel bir ilgi bekleyebilir.

Pazar günü itibarıyla Venüs, sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızı hareketlendiriyor. Bu alanlarda kendinizi etkili bir şekilde gösterebilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Haftanıza parasal işlerinizle veya düzeninizle ilgili olarak başlıyorsunuz sevgili oğlak ve yükselen Oğlaklar. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız işler, parasal görüşmeler bu hafta önemli olacak. Eylül ayında oldukça hareketli bir program sizi bekliyor.

Çarşamba günü oluşan dolunay nedeniyle, programınız biraz karışık olabilir. Bu dolunayda, tam bir seyahate gidecekken, ortaya çıkacak yeni koşullar sizi engelleyebilir, ya da siz uzaklardayken yakın çevrenizden, sevdikleriniz ve akrabalarınızdan duygusal haberler alabilirsiniz. Küçük ve çevresel konularla uğraşacaksınız. İlişkilerinizde sevdiğiniz insan sizden ekstra ilgi bekleyebilir, bu dolunay zamanı ve Cuma günü ilişkilerinize gereken özeni gösterin, kavga ve sürtüşmelerden kaçının. Size ve kelbinize iyi gelecek fırsatlar Salı, Çarşamba ve Perşembe günü karşınıza gelebilir.

Cumartesi günü itibariyle iş ve kariyer alanlarınızda uğraşılarınız ve becerileriniz artacak. Önemli iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi anlatmak, iş ortamınızda güçlü iletişiminizle dikkatleri üzerinize çekmek için harika.

Pazar gününden sonra ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda özgür ve rahat tavırlarınız ön planda olacak. Kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda güzellikler görebilirsiniz.

Kova Burcu: 

Bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Kendi isteklerinizi ve yapacaklarınızı ön plana alacaksınız sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Eylül ayında seyahatlerinize önem verecek, parasal konular üzerine odaklanacaksınız. Yakın çevre bağlantılarınıza bu ve birkaç ay boyunca dikkat etmelisiniz.

Çarşamba günü oluşan Dolunayda hassas birkaç gün geçirebilirsiniz veya bu alandaki uğraşılarınız diğer insan ilişkilerinize bağlı olabilir. Enerjinizi iş alanlarınıza yoğunlaştırın. Alacak, verecek dengesini iyi kurmaya çalışın. Elinize bir para geçebilir veya parasal konularda fedakarlıklarınızı, yapmanız gerekenleri farkedebilirsiniz. Sanatsal, spiritüel çalışmalardan gelirleriniz artabilir. İş hayatınız ve günlük düzeninizde disiplinli olmak zor olurken, negatif duygulardan uzak durun. Beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinize Cuma günü dikkat edin.

Cumartesi gününden sonra kendinizi öne çıkarmayı sevecek, konuşmalarınızda kendi düşüncelerinizden bahsedeceksiniz. Tanımadığınız yer ve ortamlar öne çıkacak. Seyahat, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, ticaret hayatınız renklenebilir.

Pazar günü itibarıyla Venüs özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. Sevdiğinizle şahane bir dönem geçirebilir, onun duygularını daha fazla önemseyebilirsiniz. Sevginizi göstermek kolay olacak. Yine ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olacak. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde  istediklerinizi gerçekleştireceğiniz bir dönem.

Balık Burcu:

Haftanıza geri planda duracağınız işlerinizlle başlıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Eylül ayınız Sizin burcunuzda oluşacak bir Dolunay etkisiyle başlıyor. Aldığınız kararlarda bu birkaç gün ekstra hassas olabilir, alınganlığınızı gereksiz yere ilişkinize yansıtabilirsiniz. İlişkilerinizdeki bazı zorlanmalar, bu birkaç gün hayatınızı derinden etkileyebilir. Özel hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Çevre faktörlerinizin ilişkilerinizi etkilemesine izin vermeyin. Maddi konuşmalar Cuma günü ilişkilerinizde gerginliklere neden olabilir.

Cumartesi günü ve sonrasında ortaklı ödemeler, harcamalar alanlarınızda fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. Vergi, prim, nafaka, miras, banka konuları önde olacak. Gizemli konular, hayatın anlamı gibi önemli sorular kafanızı meşgul edebilir.

Pazar gününden sonra iş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel etkileşimler içinde olacaksınız Yine bu 3 haftalık dönem içinde aşırı protein tüketimine, aşırı yemeye ve içmeye dikkat edin.

Yorumlar (0)