Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 12.09.2022, 11:02 13.09.2022, 11:20
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

12 – 18 Eylül haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor ve birkaç gün boyunca yerinizde duramayacak, önemli girişimlerde bulunmak isteyecek, sabırsız olacak ve bu sabırsızlığınızı etrafınızdaki insanlara kolaylıkla yansıtacaksınız. Bu hafta Venüs’ün Mars’la olan dik açısı sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta zorlanacağınız anlamına geliyor. İş ortamlarınızda beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızda dengeyi tutturmakta zorlanabilirsiniz, bazı kavgalar, sürtüşmeler, anlaşmazlıklar devreye girebilir, en çok bu etkiye dikkat edin.

Cumartesi günü sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Beraber çalıştığınız iş arkadaşlarınız olabilir, hayatınızı düzenlemekte size yardımcı olan insanlar olabilir onlardan yana ufak bir hayal kırıklığı, bir sıkıntı ya da problemle karşılaşma ihtimaliniz var. İşle ilgili önemli kararlar almak istiyorsanız bu dönem içerisinde lütfen kendi değer yargılarınızı daha fazla önemseyin çünkü başka insanlara çok çabuk kapılabilir ve çok çabuk yanılabilirsiniz.

İletişimsel işlerinizde bu hafta her şeyin çok daha rahat aktığını göreceksiniz. Bazı koşturmalarınız, seyahatlerinizin size fırsatlar sunduğunu göreceksiniz ama hem sağlığa hem ilişkilere bu hafta ekstra özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, haftanıza biraz isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Salı öğle saatlerinde kendi hayatınıza daha fazla önem verecek, birkaç gün boyunca kendi istek ve beklentilerinize daha fazla odaklanacak ve hayatınızı buna göre organize edeceksiniz.

Bu hafta Venüs’ün Mars’la karesi ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı anlaşmazlıkları, tartışmaları, kavga ve sıkıntıları karşınıza getirebilir. Eğer bir ilişkiniz varsa ilişkinizde var olan tansiyonlu durumların ortaya çıktığını görebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aynı düşüncede olamayabilir, siz başka bir şey yapmak isterken onun bu yaptığınız şeye karşı koyduğunu ya da bu noktada sizi desteklemediğini fark edebilirsiniz. Özel hayatınızda çocuğunuzla olan bağlantılarda ve parasal konularda bu anlaşmazlık devrede olabilir.

Hafta sonu Güneş’in Neptün’le olan karşıtlığı aşk hayatınız ve sosyal çevre ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları ve yanılgıları karşınıza getirecek. Özellikle bağışıklık sisteminizi spor yapıyorsanız mümkün olduğunca kuvvetli tutmaya özen gösterin. Sevdiğiniz insana bir konuda danışıyorsanız ya da arkadaşlarınıza özel hayatınızla ilgili bir konuda danışıyorsanız bu noktalarda zaman zaman yanlış ifadelerin ya da yanlış yönlendirilmelerin de devrede olacağını unutmayın. İş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda Merkür gerilemesi bu hafta da gündeminizde olacak. Bu da şu anlama geliyor işinizde yaşayacağınız en ufak bir olumsuzluğu özel hayatınıza da yansıtma potansiyeliniz var, buna dikkat edin.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, sosyal çevre ilişkileriniz, arkadaşlarla beraber yapılacak hızlı, ani planlar haftanızı hareketli kılacak. Salı gününden sonra birkaç gün boyunca kendi halinizde olmak, biraz dinlenmek size iyi gelecek.

Perşembe günü Venüs’ün Mars’la bir karesi, dik açısı devrede ev, aile ve yuva alanlarınızda sevdiklerinizle anlaşmak bu dönem çok da kolay olmayabilir. Siz harekete geçmek, hayatınızı renklendirmek ya da kafanızdaki planları uygulamak adına harekete geçtiğinizde ev hayatınızda yapmanız gerekenler, ağırlamanız gereken misafirler ya da ev hayatınızın koşullarında oluşacak bazı olaylar sizi biraz engelleyecek ve siz de buna çok çabuk tepki göstereceksiniz.

Diğer taraftan Güneş Neptün karşıtlığı ev, aile ve yuva ile ilgili alanlarda bazı hayal kırıklıklarını, sıkıntı ve problemleri de karşınıza getirebilir. Bu dönem anne babanızın ilişkilerde bazı sorunlar yaşadığını ya da ev ortamlarınızda bağışıklık sisteminizin düşük çalıştığını çok net görebilirsiniz. Bu dönem eğer çok çalışıyorsanız, işinize gereğinden fazla önem veriyorsanız ve birtakım fedakarlıklarınız varsa aile ortamlarınızda bu fedakârlıklar konuşulabilir ya da bu fedakârlıklar yüzünden kendinizi biraz hasta halsiz, isteksiz ve belirsiz hissetmeniz de söz konusu olacak. Aşk hayatınız ve çocuklarla olan ilişkilerinizde Merkür geriliyor. İşte bu alanlarda bazı sıkıntı ve problemler, iletişim sorunları karşınıza gelebilir. Bu iletişim sorunlarından kaynaklı olarak agresif etkilere açık olabilirsiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, kariyeriniz, iş hayatınız, mesleğinizle ilgili konular amaç ve hedefleriniz bu haftaya hızlı bir şekilde giriş yapmanızı sağlıyor. Önemli alternatif birtakım etkiler var hayatınızda. Bunlar işle, özel hayatınızla ilgili alternatifler olabilir ama siz bu hafta sanki bütün bunlara biraz daha tepkisel ve sabırsız yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Salı günü öğleden sonra birkaç gün boyunca sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz hayatınızda önemli olurken bu hafta yakın çevre bağlantılarınıza ekstra özen gösterin.

Beraber çalıştığınız, iletişim halinde olduğunuz akrabalar, dostlar ya da çalışma arkadaşlarınıza çok çabuk tepkiler verebilir onlarla bazı noktalarda enerjinizin uyuşmadığını düşünebilirsiniz. Arkadaşlarınızın ya da yakın çevrenizin hayatında bazı gerilimler de devrede olabilir bu hafta genelinde. Düşünsel olarak bu aralar hiçbir şeyden keyif almıyor gibi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda eğitimle ya da seyahatle, yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili bir konuda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. O yüzden karşınıza çeşitli fırsatlar gelirse bu fırsatların hayat amacınıza uyup uymadığını kontrol etmeye özen gösterin. Uzak çevrenizdeki insanlar sizi düşünceleriniz konusunda çok çabuk etkileyecekler o yüzden daha sonra bir hayal kırıklığı yaşanmaması adına bu dönem kiminle konuştuğunuza, kimin ne fikir verdiğine gerçekten dikkat etmelisiniz. Ev, aile ve yuva alanlarınızda Merkür gerilemesi geçtiğimiz hafta başladı bu hafta da devam edecek. Evinizde ve yuvanızda yaşanacak herhangi bir sorun düşünsel olarak sizi kavgacı yapabilir.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve bu alanda verilecek hızlı, ani kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Aniden oluşacak sabırsızca yapmak istediğiniz bir seyahat, bir yerlere gitme isteği aslında sizi hareketli kılacak. Salı gününden sonraki süreç daha fazla çalışma hayatınıza, işinize gücünüze odaklanacağız da bir dönem olacak.

Bu hafta para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atın, para ilişkileriniz kuvvetlenirken diğer taraftan bir organizasyon bir aktivitenin parası ya da bu alandaki konuşmalar sizi agresif ve sinirli kılabilir. Arkadaşlarınızın aile hayatında bazı kavgalara, birbirlerini zorladıklarına, tartışma içerisinde olduklarına şahit olabilirsiniz. Hafta sonu doğru Güneş Neptün karşıtlığı para ile ilgili konularda kolay yanılabileceğinizi size gösteriyor. Bu dönem eşiniz ya da partnerinizin parasal konulardaki tutumları ya da fikirleri sizin paraya bakış açınızı da etkileyebilir, bu alanlarda doğru kararlar alamayabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızın dışında bazı ihtiyaçlara yönelmek ya da ihtiyacınız olmayan bir malı mülkü almak bu dönem karşınıza gelebilir. Yine para ile ilgili bir konunuz varsa, bir iş için parayı konuşacaksınız yanılma ve aldanma ihtimaline karşı dikkatli olun. Burası aynı zamanda fedakârlıkları da karşınıza getirebilir. Geçen hafta Merkür sizin iletişim alanlarınızda gerilemeye başladı. Hem satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanlarınızda hem eğitim alanlarınızda hem de yakın çevre iletişiminizde bazı sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. Bu sıkıntı ve problemler bu hafta parasal yönden size yansıyabilir ve siz de bu yüzden agresif ve gergin olabilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, haftanıza müşterek para ödemeleri ya da banka işlemleri, bu konuda atılması gereken önemli adımlar ve sabırsız, aceleci tavırlarla başlıyorsunuz. Koç burcunda oluşan Ay sizi huzursuz yaparken parasal konularda aceleci davranmanıza neden olacak. Salı gününden sonraki süreç biraz daha keyifli. Yurtdışına gitme, seyahatler ile ilgili konuların devreye girmesi, eğitimsel konuların üzerine düşme ya da daha az tanıdığınız insanlarla bir toplantı olasılığının artması söz konusu olabilir.

Bu hafta Venüs ve Mars’ın dik açısı ikili ilişkilerinize aynı zamanda iş hayatınıza damgasını vuracak. İş hayatınızda patronlarınızla olan bağlantılarınızda sinirli, agresif ve gergin olabilirsiniz. Merkür para alanlarınızda gerilemeye başladı ve bu alanlarda çeşitli problemleri karşınıza getirmiş olabilir. Eğer muhasebe departmanında ya da parasal bir işte çalışıyorsanız bu dönem burada yaşadığınız sıkıntı ve sorunların aslında iş hayatınızda gerginliklerinizin temelini oluşturduğunu bilmelisiniz. Bu yüzden de toplum önü girişimlerimizde ve iş hayatınızda bu gerginlikler aslında maddi konulardan kaynaklı olabilir.

İkili ilişkiler ve özel hayata da dikkat etmeniz gerekiyor, Güneş Neptün karşıtlığı cumartesi günü devreye girecek. Sevdiğiniz insanın kararsızlığı, sevdiğiniz insana karşı yapmış olduğunuz fedakârlıklar ya da onun hayatındaki bilinmezliklerin hayatınızı ve girişimlerinizi etkilediğini düşünebilirsiniz. Bu bir hayal kırıklığını tetikleyebilir ya da ilişkinizde bazı çözülmeleri karşınıza getirebilir. Güneş Neptün karşıtlığı karşı taraftan çok fazla etkileneceğinizi ve bu yüzden de önemli kararlarınızda yanılma etkisini devreye gireceğini de gösteriyor olabilir. Bu dönem sevdiğiniz insandan duyduklarınıza çok da inanmayın, altında başka gerçekler olduğunu görebilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda hızlı, ani sabırsız etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Karşı tarafa odaklı olacaksınız ama aynı zamanda karşı tarafın haberini beklerken ondan bir beklentiniz varsa bu konularda gereksiz yere tepkiler verebilir ya da sabırsız hareketlilikle kendi özgürlüğünüze düşkün de davranabilirsiniz. Salı günü itibariyle daha çok parasal konulara odaklı olacak, harcamalarınızın peşine düşecek, harcama yapmak isteyecek ya da banka işlemlerinizi halletmek üzere yola koyulacaksınız.

Bu hafta Venüs’ün Mars’la dik açısı perşembe günü devreye giriyor ve özel hayatınızda dikkatli olmanız gereken bir dönem olduğunu size gösterecek. Sevdiğiniz insanla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Seyahatlerde bir yerden bir yere giderken, önemli bir işte zaman zaman tartışmalara fikir ayrılıklarına açık olabilirsiniz. İş hayatınızda daha az tanıdığınız insanlarla, erkek figürleriyle anlaşmazlıklar sizi gerçekten yorabilir. Eğer seyahate gidecekseniz ya da yurtdışı bağlantılı bir işiniz varsa bu dönem bazı engeller sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var.

Hafta sonu Neptün’ün Güneş’le olan karşıt açısı iş hayatınızda bazı çözülmeleri, sonlanmaları karşınıza getirebilir. Beraber çalıştığınız bazı insanlardan yana hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz ama konu ne olursa olsun burası kadersel bir alan olduğu için ve Neptün de sağlık alanınızdan bir karşıtlık yarattığı için sağlığınıza ekstra özen gösterin. Özellikle bağışıklık sistemi sıkıntıları bu dönem ateşli hastalıklara, salgın hastalıklara karşı sizi savunmasız bırakabilir. Bol vitamin ve kendinize bakmayı da ihmal etmeyin. İş hayatınızda bu karşıtlıklar zaman zaman sizi yoracak. Merkür sizin kişisel alanınızda geriliyor bu dönem iş yapmak istemiyor, kendinizi doğru ifade edemiyor olabilirsiniz ya da kendi kişisel girişimlerinizde bazı engeller olabilir ama durum ne olursa olsun aslında bütün bunlar daha çok işinize yarayacak. Olaylara uzun vadeden bakmaya özen gösterin bu haftayı mümkünse dinlenmeye ayırın, sonraki hafta koşulların düzeldiğini göreceksiniz.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, gündelik koşturmalarınız ve iş ortamlarında verilecek önemli kararlar, bu alanda kendi gücünüzü ortaya koyma, liderlik etme ya da huzursuzlukları biraz daha kaşıma gibi etkiler devrede olacak. Sağlığınıza gereken özeni gösterin çünkü Ay burada, sağlık evinizde haftanızı başlatıyor bu hafta baş ağrıları çok yüksek olabilir. Sinüs bölgesi, sinüs boşluğundaki sıkıntı ve problemler, göğüs, kulak, beyin fonksiyonları bu hafta daha fazla gündeminizde olacak. Salı günü itibariyle özel hayatınıza daha fazla kendinizi vermek isteyeceksiniz. Geçmiş dönemde ikili ilişkilerde bir sıkıntı ya da problemle karşılaştıysanız bu dönem bu problemleri yaşadığınız kişiyi daha fazla düşündüğünüzü fark edebilirsiniz. Kaldı ki Perşembe günü Venüs’ün Mars’la dik açısı her ne kadar karşı tarafa olan bağınızın kuvvetlendiği gösterse de bazı anlaşmazlıkları karşınıza getirecek. En azından ben bu insanla niye olmadığını şimdi çok daha net görüyorum diyeceksiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda bu hafta dikkatli olmanız gerekecek. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sıkıntı ve problemler oluşabilir, uzun vadede aynı amaç ve hedefler için çalıştığınız arkadaşlarınızla parasal konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Cumartesi günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanın arkadaşlarınız ve çevrenizde yaşanılan olaylar karşısında vereceği tepkileri çok fazla önemsemeyin. Bu tepkiler yanıltıcı olabilir ve sizi düşünceleriniz konusunda yanıltabilir, düşüncelerinizi bulandırabilir, sosyal çevrenizdeki insanlarla aranızda birtakım sıkıntı ve problemlere neden olabilir. Merkür’ün Terazi burcunda geri hareket ediyor olması 24 Eylül’e kadar beklenmedik bazı olaylara da açık olacağınızı gösteriyor. Arkanızdan iş çevirme olasılığı olacağı gibi geçmiş konu ve olaylarla daha fazla ilgili olabilir, bazı insanlarla, konuşmak istemediğiniz insanlarla yüz yüze gelebilir ve bunlardan dolayı da oldukça sinirli, agresif ve gergin olabilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, özel hayatınıza aşka, keyfe ve hobilerinize harcayacağınız bir hafta başlıyor. O yüzden bu hafta enerjinizi oldukça kuvvetli görebilirsiniz ve bu sabırsız enerjinizi de spor gibi faaliyetlere harcamak isteyebilirsiniz ama dikkatli olmakta fayda var. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ağırlıklı olarak gündelik hayatın ritmi, iş koşturmaları, sağlıkla ilgili konular gündeminize yerleşecek.

Venüs ve Mars’ın dik açısı devrede olacak, ikili ilişkiler özel hayatınızda karşı tarafla anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Bu dönem kariyerinize, mevkiinize daha fazla kendinizi vermek, patronlarınızla konuşmak, işlerinizi halletmek, kendinizi göstermek isterken sevdiğiniz insanın bunu anlamadığını, bazı konularda size baskı oluşturduğunu fark edebilirsiniz. Bu da ilişkinizde bir uçurumun başlangıcı olabilir. Sevdiğiniz kişinin özel hayatında, ailevi konularda zorlandığını da fark etmiyor olabilirsiniz bundan dolayı da bazı hırçınlıkların devreye girmesi söz konusu olacak. Merkür Terazi burcunda gerilemeye başladı geçtiğimiz hafta. Sosyal çevre alanlarınızda arkadaşlık ilişkilerinizde, aktivite ve davetlerde bazı iletişim sıkıntıları ve problemleri karşınıza gelebilir. İş hayatınızda yaşayacağınız bazı ilişki bozulmaları özellikle ortaklıklar konusunda bundan kaynaklı olacak. Kendinizi doğru ifade edemediğiniz, bazı işleriniz yarım kaldığı ve bazı işlerinizin olmamasından kaynaklı olarak iş hayatınızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Ev, aile ve yuva ortamlarınızda önemli fedakârlıklar devreye girerken başka belirsizliklerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem ailenizdeki insanlara fikirlerini sorarken dikkatli olun çünkü size verecekleri tavsiyeler, size yapacakları yönlendirmeler aslında yanıltıcı olabilir. O yüzden de aile ortamlarınızda önemli bir mevzuyu konuşacaksanız daha sonrasında bir daha üzerinden geçin. O an hemen karar vermeyin bu hafta karar verme konusunda destekli olmayacaksınız.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, evinize, ailenize, yuvanıza odaklanarak, bu alanlarda yapılması gereken hızlı, aceleci kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Sinirli, agresif ve gergin de olmanız mümkün. Ev hayatınıza daha fazla vakit harcadığınız ve evin bazı gereklilikleri ile uğraştığınız için de sinirli ve agresif olabilirsiniz. Salı günü itibariyle daha çok aşka keyfe, mutluluğa yelken açacağınız bir dönem başlıyor. Haftanın sonuna kadarki süreç daha çok keyif yapacağınız, keyfe yöneleceğiniz zaman dilimini temsil ediyor.

Venüs Mars karesi perşembe günü devreye girecek. İş arkadaşlarınızla olan bağlantılarınıza da dikkat etmeniz gerekecek. Sizi daha az tanıyan insanlara karşı müsamahanız daha yüksek olurken beraber çalıştığınız insanlara karşı bakış açınız tartışmalı ve kavgacı olabilir. İş hayatınızda bazı insanlarla kafa kafaya gelme potansiyeliniz var. Yanınızda çalıştırdığınız insanların bu dönem seyahate gitmesi işinizde bazı problemleri de ortaya çıkarabilir. Uzak çevredeki insanlarla bu hafta bir sıkışma ve bir takışma enerjisi devrede.

Merkür tepe noktanızda gerileyecek 24 Eylül’e kadar iş hayatınızda kendinizi doğru ifade edemeyebilir ya da bazı iş ilişkilerinizin bozulduğunu görebilirsiniz. İşte bu iş ilişkilerinin bozulması az önce saydığım konulardan kaynaklı olacak. Kendinizi doğru ifade edemediğiniz için iş hayatınızda bazı insanlarla kafa kafaya geleceksiniz. Hafta sonu düşünsel olarak fikirleriniz bulanık, belirsiz ve kararsız olabilir, yönünüzü bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların söylediklerinden çok fazla etkileneceksiniz o yüzden bu insanların size anlattıkları, söyledikleri konusunda gözünüz kulağınız açık olsun çünkü yanıltıcı etkiler altında olacaksınız.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor. Telefon trafiğiniz çok yüksek ve yakın çevrenizle beraber yapacağız kısa vadeli işlerinizde kendinizi hemen ortaya koymak ve sabırsız etkilerle hareket etmek istiyor olabilirsiniz. Araba kullanıyorsanız kaza enerjisine karşı dikkat edin çünkü üzerinize çekiyor olacaksınız. Salı gününden sonraki dönem daha çok ailevi konularla ilgilendiğiniz, evinizde, yuvanızda olmaktan mutluluk duyduğunuz bir dönem olacak.

Venüs’ün Mars’la dik açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Para ile ilgili mevzular, harcamalar aynı zamanda hobilere yapılan yatırımlar, sportif faaliyetler, çocuklarla ilgili konular, aşk hayatınız bütün bunlarda bazı sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz. Aslında bu dönem enerjinizi kuvvetli hissettiğiniz bir dönem. Enerjinizi harcamak istediğiniz alanlar da var işte bu noktada enerjinizi harcayamadığınız noktada bazı sıkıntı ve problemlerle de karşılaşabilirsiniz.

Merkür sizin eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve seyahat alanlarınızda geriliyor. 24 Eylül’e kadar bir sıkıntı bir iletişim problemi para ile ilgili konularda sıkışma olabilir. Bu yüzden bazı gerginlikler yaşayabilir, hobilerinizden vazgeçebilir yazılmanız gereken yerlerden geri adım atabilirsiniz. Parayla ilgili konularda belirsiz etkiler var, sizin de kafanız karışık. Paranızı biraz etrafa dağıttığınız bir dönem. Maddi konularla ilgili bir tüyo alırsanız harekete geçmek istiyorsanız hafta sonuna doğru yanıltıcı etkiler devrede olacak. O yüzden paranızı tutarken de harcarken de yatırım yaparken de mümkün olduğunca dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, bu hafta para ile ilgili konular gündeminize yerleşiyor. Salı günü itibariyle birkaç gün boyunca daha çok yakın çevrenizle beraber hareket edecek, yazmaya, çizmeye, öğrenmeye ve kısa vadeli plan ve programlara kendinizi vermeye yatkın olacaksınız.

Bu hafta en çok ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Ev hayatınızda birtakım gerginlikleriniz var, devamlı bir hareket söz konusu orada. Diğer taraftan eviniz için belki de birtakım tadilat, tamirat gibi işlere kalkıştığınız ama bu noktada para ile ilgili alanlarda sıkıntı ve problemler yaşıyor olabilirsiniz. Bazı alacaklarınızı tahsil edememiş ya da düşündüğünüz gibi bir paranın gelmediğini fark etmiş olabilirsiniz. Bu da ikili ilişkiler ve özel hayatınızda oldukça gergin ve karşı tarafı anlayamayacağınız etkilerle dolu olduğunuzu gösteriyor. Sevdiğiniz insanla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayacak, birbirinizi biraz zorlayacaksınız. Var olan tansiyonlu durumlar iyice ortaya çıkabilir, gerginlikten mümkün olduğunca uzak durun.

İkili ilişkiler gerçekten önemli çünkü hafta sonu da Güneş Neptün karşıtlığı burada devreye girecek. Bir kere ne kadar fedakâr olduğunuzu düşüneceksiniz ya da karşı taraftan beklentinizin ne olduğunu göreceksiniz. Karşı tarafta hayal kırıklıkları devreye girebilir çünkü bazı noktalarda karşı tarafa doğruyu söylemiyor olabilirsiniz. Bu aralar ikili ilişkilere dair önemli kararlar almayın, sevdiğinizle didişiyorsanız, kavga ediyorsanız da birkaç gün geçsin kafanızda her şey netleştiğinde, oturduğunda bu kararları almaya özen gösterin. Merkür ortak para alanlarınızda geriliyor bu yüzden de bir borcun, ödemenin, verginin, faizin sıkıntı ve problemleriyle uğraşmanız 24 Eylül’e kadar gündeminizde olacak. Hatta bu hafta da para ile ilgili konulardan yana bazı sıkışmalar, anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Yorumlar (0)