Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 27.09.2022, 09:24 28.09.2022, 11:27
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

26 Eylül – 02 Ekim haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar hemen bu hafta başında bir yeni ay gerçekleşiyor ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dair almak istediğiniz her tür kararı bu yeni ayla beraber devreye sokma olasılığınız var. Merkür geriliyor o yüzden Merkür düzeldikten sonra bu kararlarınızı almanız çok daha sağlıklı ve doğru olacaktır. İlişkilere dair bilinmeyen, ilişkinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar bu dönem her şeyi çok fazla irdelemenize ve her şeyi çok fazla gözden geçirmenize neden olmuş olabilir. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa onların parasıyla ilgili konularda da önemli kararlar almak istiyor olabilirsiniz işte bu Yeni ay bunlara hizmet eden bir Yeni ay olacak. Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçince ve pazar günü Merkür düzelince ondan sonraki dönem Yeni ayla beraber almak istediğiniz kararları gönül rahatlığıyla uygulayacaksınız.

Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki 3 hafta boyunca ilişkilerde doğru hamleler aynı zamanda sevdiğiniz insanla karşılıklı sevginizi çoğaltmak, birbirinize olan aşkınızı ilan etmek, evlilik, sözlenme, nişanlanma gibi etkiler çok rahat bir şekilde devreye girebilir. Önünüzdeki dönem ilişkilerden yana çok büyük şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Taşınma ile ilgili konular, hukuki faaliyetler, yurt dışı bağlantılı işler ortaklı adımlar, iş birlikleri konusunda da çok şans bulacağınız ve kendinizi iyi hissedeceğiniz bir dönem olacak. Bu hafta güzel gelişmeler var, Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarında gerilemekteydi. Pazar günü itibariyle Merkür’ün düzelmesiyle iş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda önemli iletişim rahatlamaları, iletişimde yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin geride kalması söz konusu olacak. Bu hafta gayet güzel gelişmelerle dolu tadını çıkarın.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak bir Yeni ay ile haftanıza giriş yapıyorsunuz. Yeni ay yenilikler demek, yeni adımlar demek, yeni bir iş projesine mi başlayacaksınız ya da yeni bir işe mi başvuruyorsunuz, iş hayatınızda değiştirmek istedikleriniz mi var gündelik hayatınızın ritmi, sağlıkla ilgili konularda almak istediğiniz önemli kararlar bu Yeni ayın konusu olabilir. Diğer taraftan aslında hem işinizde hem sağlığınızda hangi noktaların hayatınızda çalışmadığını, hangi alanlarda zorlandığınızı da bu Yeni ay ile beraber fark edebilirsiniz.

Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde bazı konuları konuşmak, doğru zamanda doğru kararlar almak anlamında bu hafta sizi destekleyecek. Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçiyor, çalışmaktan mutluluk duyacağınız ve önünüzdeki 3 hafta boyunca ilişkilerle yolunuzda ilerleyeceğiniz ve iş arkadaşlarınızla da güzel ilişkiler kuracağınız bir döngü başlıyor. Aslında Yeni ay bundan sonra başlıyor diyebiliriz hatta pazar günü Merkür düzeldikten sonra kafanızdaki bütün planları bir sonraki hafta gönül rahatlığıyla harekete geçirebilirsiniz. Merkür sizin aşk evinizde gerilemekteydi, aşk, çocuklarla ilgili konular, sanatsal faaliyetler ve kreatif alanda bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaştıysanız Merkür’ün düzelmesi ile beraber bu alanda yaşadığınız iletişim sıkıntıları geride kalacak. Bu hafta gayet güzel etkilerle, dolu tadını çıkarın.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler bu hafta başındaki Yeni ay sizin aşk evinizde gerçekleşiyor. Aşka ya da çocuğa dair verilecek önemli kararlar, sanatsal ve kreatif işler, eğitimle ilgili konular ve hobilerle bağlantılı her tür konuda önemli girişimleriniz varsa bu yeni ay ve sonrası hareket etmek sizi çok ama çok mutlu edebilir ya da istediğiniz sonuçları kolay almanızı sağlayabilir. Onun öncesinde hem aşk hayatınız hem çocuklarla ilgili bazı konuları gözden geçirmeniz de gerekecek. Önce kendinizi şifalandıracaksınız sonrasında ise önemli insanların ya da önemli bazı konuların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Babanızın parası ya da babanıza vereceğiniz bir para ya da onun iş hayatından kazanacağı paralarla ilgili konularda önemli açılımlar devreye girebilir ama hala Merkür geriliyor o yüzden pazar günü Merkür’ün düzelmesini beklemeniz faydanıza olacaktır.

Perşembe günü Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle beraber 3 hafta boyunca aşka, keyfe, mutluluğa hayatınızda daha fazla yer vereceğiniz bir dönem başlıyor. Bu dönem flörtleşmeler çok hoşunuza gidebilir, yeni bir insanla tanışabilirsiniz, çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınız oldukça kuvvetleniyor, sanatsal ve kreatif işlerinizde sizi kimse tutamaz. Venüs’ün buraya geçişi ve Pazar günü Merkür’ün düzelmesi ile beraber bir sonraki hafta aslında kafanızdaki bütün plan ve programı hareketlendirmek için ideal tabloyu size sunacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşacak bir yeni ayla haftanıza giriş yapıyorsunuz. Aile ortamlarınızda denge kurmak, aile büyüklerinizle konuşmak, aranızdaki problemleri gidermek, geçmişte yaşanmış olayları mercek altına almak ya da ev alım satım kiralama gibi işleriniz varsa bunları hareketlendirmek aynı zamanda yer değişikliği yapmak anlamında sizi destekleyen bir yeni ay olacak. Ama onun öncesinde olumsuzlukları, yaşadığınız birtakım zorlukları konuşmanız, bunları çözmeniz gerekecek.

Perşembe günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle beraber ev, aile, yuva alanlarınızda boya badana, tadilat tamirat ya da ev hayatınızı güzelleştirmek istediğiniz alanlarda önemli adımlarınız devreye girebilir. Estetiğe ve görüntüye daha fazla yer verebilir, daha şekilci olabilir, evinizi güzelleştirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Yine bu dönem taşınacaksanız, yer değiştirecekseniz bu noktalarda hayat sizi destekleyecek. Babanızla olan bağlantılar da kuvvetlenebilir.

Pazar günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin iletişim ve yakın çevre alanlarınızda gerilemekteydi, bu alanlarda çeşitli sıkıntı ve problemleri karşınıza getirmiş olabilir. Şimdi artık Merkür’ün düzelmesi ile beraber iletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında ya da yakın çevrenizde olan iletişiminizde hayatın sizi desteklediğini görmeniz söz konusu ve Yeni ayı Merkür düzeldikten sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanız yeni ay etkisiyle başlıyor. İletişiminiz çok kuvvetli ve iletişimle ilgili girişimlere dair verilecek önemli kararlar bu Yeni ayın konusu olabilir. Akrabalar, kardeşler, kuzenler, komşular, yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında atılacak önemli adımlar ya da onlarla beraber atacağınız önemli adımlar ve işler, yatırımlar bunların başlaması için Pazartesi günü oluşacak Yeni ay ve sonrasını kullanmanız akıllıca olabilir ama öncesinde para ile ilgili bir mevzunun çözülmesi gerekecek. Bazı noktalarda parasal yönden zorlandıysanız, bazı işler istediğiniz gibi akmadıysa, beklediğiniz para gelmediyse bütün öncesinde bunları çözmeye özen gösterin. Bazı noktalarda neyi neden yapamadığınızı da bu Yeni ayla beraber göreceksiniz.

Perşembe itibariyle Venüs Terazi burcuna geçiyor, yakın çevre ilişkilerinizi kuvvetlendirmenin tam zamanı. Öğrenmekten, gezmekten, dolaşmaktan mutluluk duyacak aynı zamanda yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantınızı kuvvetlendireceksiniz. Hafta sonu Merkür de düzeliyor, Merkür 24 Eylül’den sonraki dönemde para alanlarınızda gerilemekteydi, parasal konularda birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşmış olabilirsiniz. Pazar günü para ile ilgili konularda Merkür’ün düzelmesi artık kafanızın çözüme yönelik çalışacağını, çok daha net kararlar alacağınızı ve yatırımlarınız, girişimleriniz konusunda atmak istediğiniz adımları kolaylıkla atacağınızı gösteriyor. Şimdi harekete geçme zamanı.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, parasal konularda vereceğiniz önemli dengeli kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Geçtiğimiz ay girişimlerinizi başlattınız şimdi artık bu girişimlerinizin karşılığını alma zamanı. Kendinizi güvene alarak alacaksınız, güzel haberler alarak alacaksınız ama her şeyden önce bu adımların maddi yönden karşılığını alacaksınız. Elinize bir para geçebilir, bu parayı nereye yatıracağınızı ya da nereye harcamanız gerektiği ile ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Merkür sizin yönetici gezegeniz ve hala düzelmedi o yüzden pazar günü Merkür’ün sizin burcunuzda düzelmesine izin verin, ondan sonra harekete geçin. 24 Eylül’den sonra kendinizi ifade etmekte, kendinizi göstermekte, anlatmakta ya da hayatınıza çeki düzen vermekte bazı zorluklarla karşılaşmış olabilirsiniz hatta sağlığınız da bundan etkilenmiş olabilir. Pazar günü Merkür’ün düzelmesi ile beraber hem sağlıkta hem kişisel girişimlerde hem hayata bakış açınızda büyük bir rahatlama elde edeceksiniz.

Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçecek, para kazanımlarınız artacak, güzelliğe, keyfe, estetiğe, artistik yaklaşımlara daha fazla para harcayabilirsiniz. Bir eşyaya aşık olabilirsiniz ve o eşyayı ya da o kıyafeti ya da o neyse onu almak için harekete geçebilirsiniz. Hem gelirleriniz artacak hem de harcamalarınızın hızlandığını göreceksiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda da artık rahatlıyorsunuz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler sizin burcunuzda oluşacak bir Yeni ayla yeni haftaya merhaba diyorsunuz. Hafta başında sizin burcunuzda bir Yeni ay gerçekleşiyor hayati kararları bu yeni ayla beraber devreye koyabilirsiniz ama öncesinde tamamlanması gereken konular, bilinçaltınızda size yük olan bazı fikirler, geçmiş karşılaştırmaları, geçmişte yapmış olduğunuz hatalar ya da özür dilemeniz gereken insanlar ya da sizden özür dilenmesi gibi konularla ilgili olacaksınız. Bazı konuları tamamlamaya istekli olduğunuzda ve bilinçaltınızı şifalandırdığınızda bu konularda çok daha güzel bir şekilde hareket edeceksiniz.

Perşembe günü Venüs sizin burcunuza geçiyor, Venüs’ün burcu ve Venüs’ün insanı olarak şimdi kendinize ortaya koyma zamanı. Kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak saçınızı değiştirmek, kıyafetler almak, hayata olumlu gözlerle bakmak, sosyalleşmek anlamında Venüs’ün bu geçişini hayatınızda 3 hafta boyunca kullanabilirsiniz. Estetik, botoks, cilt bakımları, yüz germe bunlarla ilgili konuları hareketlendirebilirsiniz Perşembe gününden sonra. İlişkilerinizde denge ve huzur öne çıkarken, sosyalliğiniz de artacak.

Pazar günü Merkür düzeldikten sonra daha rahat nefes alacak ve bazı işlerin sonuçlarını daha rahat görebileceksiniz. O yüzden bu hafta önemli girişimlerinizi başlatmak konusunda hazırlıklarınızı tamamlayın, hayata bakış açınız güzelleştikçe, geliştikçe hafta sonundan sonraki dönem sizi çok daha ileriye taşıyacak.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler Yeni ayla haftanız başlıyor ama bu yeni ay diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gereken bir yeni ay. Bu yüzden büyük girişimler, önemli adımlar konusunda çok fazla destekli olmayacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işler, kötü alışkanlıklardan kurtulma ya da sanatsal geri planda durduğunuz işlerde bazı fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu dönem ruhsal düzeyinizi çok daha sağlam tutmaya özen gösterin çünkü bilinçaltınızda sizi köstekleyen bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda yaşanılan bir mesele tekrar tekrar gözden geçirilebilir ve bu konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Mesela hiç beklemediğiniz bir yerde görmek istemediğiniz, problem yaşadığınız bir arkadaşınızla yüz yüze gelme olasılığı da yüksek ya da bazı arkadaşlarınızla aranızdaki sıkıntıların iyice görünür olduğunu fark edebilirsiniz. Onlarla aranızda bir para mevzusu geçtiyse işte bu para mevzusundan kaynaklı olarak da bazı sıkıntılar devrede olabilir ya da bunlarla ilgili yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz.

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile beraber perşembe gününden sonra yalnız kalmak, pilinizi şarj etmek ya da yurt dışına gitmek üzere harekete geçeceksiniz. Bu dönem ikili ilişkiler ve özel hayatınızda büyük beklentiler içerisine girmeyin çünkü gizli saklı ilişkilerden hoşlanabilirsiniz, platonik aşkların, ilişkilerin peşinden koşabilirsiniz. Bu dönem tanıştığınız insanların size uzun vadede çok da hayırlı gelmediğini fark edebilirsiniz.

Pazar günü Merkür düzeliyor, Merkür arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda gerilemekteydi bazı arkadaşlarınızla problemler yaşamış olabilirsiniz. Aktiviteler, davetler, organizasyonlar konusunda bazı sıkıntılar oluşmuş olabilir şimdi Merkür’ün düzelmesi ile beraber bu alanlarda derin bir nefes alıp rahatlayabilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda oluşan bir yeni ayla haftanıza bomba gibi giriş yapıyorsunuz. Arkadaşlık ilişkileri, çevresel faktörler, yer değiştirme, başka bir yere dahil olma, organizasyonlar, aktiviteler, davetler için verilecek önemli kararlar, bir işin lansmanı bunun gibi hareketli bir süreç ama bu süreçte iş hayatınızda tamamlanması gerekenler önünüze bir engel olarak çıkabilir. Patronlarınız, üstleriniz varsa onların parasal konularda önemli kararlar aldığını ve bu kararların sizin hayatınıza da yansıdığını görebilirsiniz. Önce işinizde bazı düzenlemelere gitmeniz gerekecek. Önemli konuşmalar yapmanız, bazı insanların gönlünü almanız ya da bazı insanlarla ilişkilerinizi düzenlemeniz gerekecek.

Bütün bunları yaptıktan sonra perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçtiğinde sosyal çevre alanlarınız ve arkadaşlık ilişkilerinizin kuvvetlendiğini göreceğiniz bir sürece merhaba diyeceksiniz. 3 hafta boyunca yeni yerlere gitmek, yeni insanlarla tanışmak ve buradan fayda sağlamak, işten elde edilen gelirlerinizi artırmak anlamında hayat size göz kırpacak. Pazar günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin kariyer ve meslek alanlarınızda gerilemekteydi. Son birkaç haftadır kariyer ve meslek hayatınızda yaşadığınız bazı aksilik, sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. Bu hafta sonundan sonraki süreç kafanızdaki planları uygulamanın tam zamanı.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, kariyer ve meslek alanlarınızda başlatacağınız önemli adımlarla haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu yeni ay sizin meslek, iş ve kariyer alanlarınızda gerçekleşiyor. Burası aynı zamanda statü alanı, yani statü değişimleri, evliliğe soyunma ya da boşanma gibi durum ve olayları karşınıza getirebilir. Aynı zamanda annenizle ilgili konu ve olaylar, toplumsal konu ve olaylar bu Yeni ayın önemli konularından. Bu Yeni ay zamanı büyük gelişimler, iş değişimleri yapmak istiyorsanız öncesinde bazı insanlarla aranızdaki sıkıntı ve problemleri düzenlemeniz gerekecek ya da bir eğitimi tamamlamanız gerekebilir. Bunu yaparsanız Yeni aydan çok büyük fayda sağlarsınız.

Neyse ki perşembe günü Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle beraber kariyer alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz patronlarınızla aranızdaki bağlantıyı kuvvetlendireceğiniz, zam, terfi gibi konuşmaları hızlandıracağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Bu dönem kafanızda ne varsa etrafınızdaki insanlarla konuşun. Uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir para ya da parasal bir konuşma olabilir bunları da hareketlendirebilirsiniz. Merkür’ün düzelmesi önemli çünkü Merkür sizin iş alanlarınızın da yöneticisi. Pazar günü düzeliyor, sizin seyahat eğitim ve yurt dışı bağlantılı işler alanınızda gerilemekteydi bazı işlerinizi tekrar tekrar ele almak ve bazı işlerinizde sıkıntı ve problemlerle karşılaşmak durumunda kalmış olabilirsiniz. Pazar gününden sonraki dönem kendinizi her konuda ve gelecek planlarınızda çok daha rahat ifade edeceğiniz de bir dönem olacak ve Yeni ayın etkilerini kariyerinizde, mesleğinizde, amaçlarınızda, hedeflerinizde çok net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, bu hafta sizin için, sizi geliştiren ve yukarıya taşıyan bir Yeni ay etkisiyle başlıyor. Seyahatlere gidebilirsiniz, ticari faaliyetlerinizi hızlandırabilirsiniz, hukuki konularda almanız gereken önemli kararlar devreye girebilir aynı zamanda yabancı insanlarla yapılacak işlerinizde de hayat karşınıza çeşitli fırsatlar getirecek ama bir seyahatin ya da bir işin heyecanını duyarken öncesinde para ile ilgili bazı konuları da halletmek durumunda kalacaksınız. Parasal konulara takılmış olan bazı işler bu dönem yeniden konuşulabilir, yeniden karşınıza gelebilir ya da bu işlerde neler yapılması gerektiğine dair önemli kararlar alabilirsiniz.

Perşembe günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişi diğer burçlardan sizi ayıracak. Bu dönem eğitime çok daha fazla önem verecek, öğrenmekten mutluluk duyacak farklı insanlarla bir araya gelmek ve onların kültürlerinden beslenmek isteyeceksiniz. Aynı zamanda bu etkileşimde diğer insanlara yardım etmek, medya alanında, hukuki alanda çalışıyorsanız önemli güzel kararlar almak da söz konusu olabilir. 24 Eylül’den bu yana Merkür ortak para alanlarınızla gerilemekteydi. Pazar gününe kadar bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve problemler yeniden gündeme gelebilir ama pazar günü Merkür’ün düzelmesi ile beraber müşterek para alanlarınızda, para tahsilatı, vergiler, krediler, ödemeler, banka işlemleri gibi alanlarda gönül rahatlığıyla yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Parasal konulara yön verdikten sonra Yeni ayın sizin hayatınızı genişletici ve büyütücü etkilerini hayatınıza alın.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, parasal konularda oluşacak bir Yeni ayla haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu yeni ay sizin için önemli, eşinizin ya da partnerinizin, ailenizin parası, ortak para havuzunuzda verilecek önemli kararlar faiz, kredi, vergi konularının yeniden ele alınması ya da partnerinizden beklediğiniz bir para varsa bu paranın gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Yine partnerinizin, eşinizin ya da sevdiğiniz insanın para ile ilgili konularda zaman zaman önemli açılımları devrede olacak ama onun öncesinde ilişkinizde halledilmesi gereken önemli konuları ele almanız gerekecek. Mesela ortağınızla bir probleminiz varsa önce bunu çözeceksiniz sonra para kazanacaksınız ya da paraya dair önemli adımlar atacaksınız. Partnerinizle bir sıkıntınız varsa önce bu sıkıntıları ele alıp ondan sonra maddi konuları gözden geçireceksiniz, böyle bir Yeni ay başlıyor. O yüzden beklenmedik bazı ani durumlarla da karşılaşma riskiniz yüksek.

Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçince para ile ilgili konularda toparlama etkisi devreye girecek. Bir yerden borç almayı, bir kredi altına girmeyi düşünüyorsanız bu dönem kredi, vergi, faizlerle ilgili konularda hayat size kapılar aralayabilir ya da bu alanlardan ziyade ameliyatla ilgili konularda şans ve fırsatlara sahip olabilirsiniz. Merkür 24 Eylül’den bu yana ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde geriliyor. Sevdiğinizle zaman zaman aranızda gerilimler, iletişim sıkıntıları ya da problemler oluşmuş olabilir ya da sevdiğinizin ailesinde ya da kariyerinde bazı sıkıntılarla boğuştuğunu görmüş olabilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün bu alanlarda düzelmesi ile beraber hem ilişkilerle ilgili alanda hem ortaklaşa atılacak adımlarda ve taşınma ile ilgili konularda çok daha rahat hareket edecek, sevdiğinizle aranızda birtakım sıkıntılar yaşadıysanız bütün bu sıkıntıları geride bırakabileceksiniz. Yeni ayın etkisini kullanmak için Pazar günü Merkür’ün düzelmesini bekleyin ondan sonra harekete geçin o zaman istediğiniz sonuçlara çok rahat ulaşacaksınız.

Yorumlar (0)