Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 03.10.2022, 11:15 04.10.2022, 13:18
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

03 – 09 Ekim haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, iş hayatınız, çalışma koşulları, mesleğiniz, amaç ve hedefleriniz, bu alanda atılması gereken önemli adımlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Merkür nihayet düzeldi iş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda artık yüzünüze gülmeye başlıyor. Bu alanlarda hızlı kararlar alabileceğiniz gibi, iş değişikliği yapmak başka bir projeye dahil olmak ya da sağlığınızla ilgili değerlendirmelerde bulunmak için bu hafta size göz kırpıyor.

Haftanın geneline baktığımızda başka insanları işle ilgili konularda ikna etmekte zorlanmayacaksınız. Bu anlamda cuma günü gerçekten çok etkili o yüzden iş konuşmaları ve görüşmeleriniz varsa cuma gününü kullanın.

Pazar günkü dolunay sizin için önemli dolunaylardan bir tanesi, sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Hayatınızla, sağlığınız ve fiziki görüntünüz ile ilgili önemli hassas bazı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı şeyler yolunda gidiyor gibi görünse bile kendi hayatınıza dair almanız gereken önemli kararlar bu dolunayın konusu olacak. Bu almış olduğunuz kararlar sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir, o insanı ikna etmekte zorlanabilirsiniz, hayata aynı noktadan bakmakta zorlanabilirsiniz ama bu alacağınız kararlar sizin kendinizi şifalandırmak, kendinizle ilgili yeni bir siz yaratmak anlamında önemli bir dolunay olacak. Baş bölgesi, görme, aynı zamanda kulaklar, sinüs boşluklarında oluşacak bazı problemler, baş ağrıları, beyin fonksiyonlarına lütfen bu dolunay zamanı ekstra özen gösterin. Yakın çevrenizdeki insanların bazı noktalarda sizi yanılttığını ve onlarla girişeceğiniz önemli işlerde zaman zaman yanılgılarla hareket ettiğinizi ve bazı gerçekleri görmekte zorlandığınızı da fark edebilirsiniz, bu da üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Bu dönem kendinize güvenme zamanı. Diğer insanlarla beraber hareket etmek durumunda kalsanız bile kendi yargılarınızı diğer insanların yargılarının altında tutmayın, kendini verdiğiniz kararlar çok daha doğru akacaktır.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar seyahat, iletişim, yurtdışı bağlantılı işler, turizm ve geleceğe yönelik her tür işinizi harekete geçireceğiniz, bu alanlardan haberler alacağınız güzel bir hafta başlıyor. Diğer taraftan güçlü, etkin bazı insanlarla bir araya gelebilir ve özel hayatınızda, işinizde, kafanızda karmaşık olan düşünceleri diğer insanlardan göreceğiniz desteklerle istediğiniz noktaya taşıyabilirsiniz.

Salı gününden perşembe öğleden sonraya kadar kariyerinize ve yapmanız gereken işlere kendinizi daha fazla verdiğinizi göreceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla güzel, eğlenceli zamanlar sizi bekliyor. Hafta sonuna doğru bu etkiler devrede olurken Merkür’ün düzelmesi ile beraber aşk hayatınızda, sanatsal işlerinizde kendinizi çok rahat bir şekilde ortaya koyacaksınız.

Pazar günü oluşacak dolunay kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bazı olayların iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Ortaya çıkacak bu durumlar karşısında sakin durmaya çalışın. Beraber çalıştığınız bazı insanlar ya da sizi tanıyan size yardım eden kişilerin bu dönemde sizin karşınızda olduğunu, bazı noktalarda sizi desteklemediğini bu dolunayla beraber görebilirsiniz. Diğer taraftan para ile ilgili önemli girişimleriniz olabilir, para ile ilgili konularda arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanlar sizi yanlış yönlendirebilir. O yüzden parayla ilgili konularda diğer insanların düşüncelerine önem vermeden önce gerçekten siz ne istiyorsunuz ve işinizden ne kadar kazanıyorsunuz ve ne kadar kazanmak istiyorsunuz diye bir düşünün ve buna göre sağlıklı kararlar almaya özen gösterin. Bu hafta dolunayla beraber bir olayın aydınlanması ortaya çıkması hayatınızda önemli değişikliklere neden olacak.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, para alacak verecek dengesi, ödemeler dengesi ile haftanızı başlatıyorsunuz. Salı öğleden sonradan perşembeye kadar daha fazla gezmek dolaşmak değişik insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. Ondan sonraki süreç biraz daha hem kariyerinize hem iş hayatınıza hizmet ediyor, ailenizle de daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

Bu hafta ev, aile ve yuva ortamlarınızda güçlü destekler alacaksınız. Aileniz için yapacağınız bir konuşma sonrası önemli bir ödeme ya da ailenize parasal konularda destek olma arzunuz yüksek olacak. Bunları perşembe ve cuma hareketlendireceksiniz.

Pazar günkü dolunayı sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız önem kazanırken burada yaşanacak bir olay sizi fazlasıyla hassas kılabilir. Önce kendinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi şifalandırmanız gerektiğini ondan sonra yola daha sağlam bir şekilde koyulacağınızı bu dolunayla beraber göreceksiniz. Özel hayatınızda attığınız adımların karşılığı bu dolunayda karşınıza gelirken bazı noktalarda içinizde birtakım şüpheler ya da belirsizlikler de devrede olabilir. Sosyal çevreniz ve özel hayatınızı arasındaki dengeyi iyi sağlamanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Önemli girişimleriniz var, hayat sizi hızlandırıyor ama yine de mesleğinizde hayatınıza etki eden insanların bazı noktalarda sizi yanlış yönlendirdiğini ya da bazı konularda size gerçekleri söylemediğini bu dolunay ve sonrası günlerde fark edebilirsiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta gücünüzü ikili ilişkilerinizde, ortaklı işlerinizde, taşınma ile ilgili konularda ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz ve burada hızlı ani belki de hiç beklenmedik olaylar ya da kararlar devreye girebilir. Merkür geçtiğimiz pazar itibariyle düzeldi, iletişimsel işlerinizde artık çok daha rahat bir şekilde harekete geçebileceksiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama ya da yakın çevrenizle beraber yapılacak olan işlerinizde daha doğru kararlar alabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru para ile ilgili konular hızlanırken cuma günü beraber çalıştığınız ve yakın çevrenizdeki insanlarla güzel ortak bir plan gündeme gelebilir ve bu planın sizin hayatınızı da desteklediğini görebilirsiniz.

Pazar günü Koç burcunda gerçekleşen dolunay sizin tepe noktanızda oluşacak. Kariyerinize, mesleğinize daha fazla ilginizi gösterebilirsiniz. Eviniz, aileniz bu aralar çok önemli, ailenizle sevdiklerinizle bir arada olmak onlarla vakit geçirmek eviniz için bir şeyler yapmak istiyorsunuz ama bu dolunay zamanı algınızı tamamen işinize gücünüze dış ortamlara çevireceksiniz. Bu da zaman zaman ailenizdeki insanlarla aranızda gerilimlere neden olabilir. Hatta işinizle ilgili bir konuda ailenizden bir insanın size karşı durduğunu ya da beklediğiniz o desteği göremediğinizi de bu dolunayla beraber fark edebilirsiniz. Ama bu dolunay aynı zamanda iş hayatınızda sıkıntı ve problemleriniz varsa bunları şifalandırmak için sizi harekete geçirecek. Arkanızdan iş çeviren insanlar ya da mesela bir davanın sonucu ile ilgili bazı konular yanıltıcı etkiler altında sizin karşınıza gelecek. O yüzden yurtdışı bağlantılı işler, diğer insanlarla beraber atacağınız önemli adımlar konusunda diğer insanlardan önce kendinize güvenmeyi de ihmal etmeyin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, gündelik hayatınızın ritmi, işiniz gücünüz, yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi ve salı günleri inişler çıkışlar ani verecek kararlar ya da kemik, diz, diş, cilt bu alanda yaşayacağınız hızlı bazı problemler karşınıza gelebilir. Merkür Pazar günü düzeldi, para alanlarınızda gerilemekteydi şimdi artık para ile ilgili mevzularda adım atmak istediğiniz alanlarda hayat sizi sonuna kadar destekliyor. Önemli konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz Merkür para alanlarınızda ilerlerken bu haftanın genelinde para ile ilgili konularda destekli olacaksınız. İş hayatınızda bir para mevzusunu halletmek ya da para ile ilgili bir konuda üstleriniz, patronlarınız ya da yanınızda çalıştığınız insanları ikna etmek istiyorsanız cuma gününü bu anlamda hayatınıza geçirin.

Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve ticari faaliyetler alanlarınızı hızlandıracak. Bu dolunay zamanı uzaktaki akrabalarınızdan, evli iseniz eşinizin kardeşleri ya da akrabalarından önemli haberler gündeme gelebilir. Aynı zamanda bu dolunay zamanı eğitimle, seyahatle ilgili bir konu ya da tamamlayamadığınız eğitimle ile ilgili bir konu varsa bu konuları nasıl şifalandırmanız gerektiğini çok net bir şekilde göreceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara daha fazla vaktinizi harcamak isterken kendinizi daha büyük mevzular ve konularla uğraşırken bulacaksınız. Bu da yakınlarınızda sizi seven bir insanın aslında görüşleriyle ve tavırlarıyla size karşı çıkmasına neden olabilir. Diğer taraftan sosyal çevrenizde hızlı konularda hareket etmek isterken bazı parasal konuların karşınıza engel olarak çıkması da söz konusu. Bu dolunay zamanı ve sonraki hafta arkadaşlarınızla beraber girişilecek önemli işlerde aldanmayın, aldatılmayın. Para ile ilgili konularda algınız doğru çalışmayacak yine bir arkadaşınızın kariyeri ya da ailevi konularda hayal kırıklıklarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, oldukça keyifli etkilerle haftanıza merhaba diyorsunuz. Kendi gücünüzü görebileceğiniz, çocuğunuz varsa onunla beraber hareket edebileceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor. Salı öğleden sonraki saatler perşembe gününe kadar daha çok gündelik hayatın ritmine, işinize gücünüze kendinizi kaptıracaksınız. Hafta sonu ise özel hayatınızla daha fazla ilgili olacaksınız.

Geçtiğimiz pazar günü Merkür düzeldi, Merkür sizin burcunuzda düzeldiği için hayatınızla ilgili konuşma ve görüşmeleriniz konusunda hızlı hareketlenmeler devreye girecek. Kafanızdaki planları, düşünceleri, konuşmaları diğer insanlara aktarmanın tam zamanı. Konuşma ve görüşme yapmak, iş değiştirmek, farklı bir yere taşınmak, yeni olasılıklara kalbinizi açmak anlamında artık rahatsınız. Cuma günü çok keyifli, sevdiğiniz insanı ikna etmekte zorlanmayacaksınız. Çocuğunuzun eğitim hayatı, istediği bir konu için çok rahat bir şekilde harekete geçebilirsiniz. Hem sizin sözünüzü dinleyecek hem de siz de onu mutlu etmekten keyif alacaksınız. Hafta sonu Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Para ile ilgili bir mesele gündemimize yerleşebilir. Bu para sizin, eşinizin, ailenizin ya da ortağınızın parası olabilir. Bu parasal konularda bir durumun yeniden ele alınması ve şifalanması gerekebilir. Hassas bazı durumlarla karşılaşma olasılığınız var ama bu dönem elinize güzel paralar da geçebilir. Sadece gelen para giden para arasındaki dengesizlikler bu dolunay sizi biraz yoracak. Diğer taraftan kariyer ve meslek hayatınızda bazı noktalarda yanlış adımlar attığınızı, özel hayatınızdaki insanın sizi bazı noktalarda yanlış yönlendirdiğini ya da ailevi konularda aradığınızı bulamadığınızı görebilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, eviniz, aileniz, yuvanız bu hafta önemli olacak ve burada kendinizi güçlü görecek, bazı ailevi krizlerle uğraşacaksınız. Hızlı olaylar ailevi konularda karşınıza gelecek. Sonrasında ise birkaç gün boyunca oldukça keyifli, eğlenceli zaman dilimi sizi bekliyor. Hafta sonuna doğru ise yapılması gereken günlük işlerle, sağlığınızla daha fazla ilgili olacaksınız. Hafta sonu gündelik hayatın ritmine kendinizi kaptırmakta zorlanabilir, kararsız etkilerin devrede olduğunu biraz da yemeye içmeye meyilli olduğunuzu fark edebilirsiniz. Merkür düzeldi ama hala kadersel alanınızda ilerliyor o yüzden hala önemli konuları konuşmak, tartışmak, diğer insanlara fikirlerinizi sunmak anlamında çok da destekli değilsiniz. Bu hafta işleri yavaştan almaya özen gösterin. Geri planda olduğunuz işlerde, ailevi konularda hayat sizin için oldukça bereketli akarken cuma günü önemli bir aile meselesinde etkin bir rolü üstlenebilirsiniz ve ailenizdeki insanlara yardım etmekten, onlara fikirlerinizi sunmaktan ve onlarla beraber hayatın tadını çıkarmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerçekleşecek bir dolunay oluşacak. Bu dolunay ilişkilerle ilgili konularda önemli, hassas kararları karşınıza getirebilir. Bu dolunay Kironla birleştiği için ele alınması, şifalanması gereken insan ilişkileri ve ilişkilerle ilgili konu ve olaylarla da ilgili olacaksınız. Öyle bir olay yaşayabilir ve öyle duygusal yaralar alabilirsiniz ki aslında bu duygusal yaralar sizi daha güzel günler için şifalandırabilir. O yüzden ne yaşarsanız yaşayın korkmayın sadece gözünüz açık olsun, bu dolunay işinize yarayacak ve nerede hata yaptığınızı nelerin düzelmesi gerektiğini çok net bir şekilde göreceksiniz. Bu aynı şekilde ortaklı işler ve diğer insanlarla yapılacak her türlü işinizi de kapsayan bir alan. Yine danışmanlıklarınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Taşınma ile ilgili konularda önemli bazı sonuçlanmalar devreye girebilir. Kendinize çok fazla vakit ayırmayı kendinizi güzelleştirmeyi sevdiğiniz bu dönem sevdiğiniz insanın sizi bazı noktalarda anlamadığını da görebilirsiniz ve bu dolunay zamanı ondan gelecek olan tepkilerde sizi yorabilir. Diğer taraftan yolculuklarınız, seyahatleriniz varsa eğitimle ilgili konularda yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun. Beraber çalıştığınız insanlar bazı girişimleriniz konusunda sizi yanlış yönlendirebilirler.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, iletişimsel işlerde kendi gücünüzü ortaya koyacağınız haftalardan bir tanesi başlıyor ama yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylar çok hızlı kararlar almanıza, gün içinde yakın çevrenizdeki insanlarla bazı inişler çıkışlar yaşamanıza neden olabilir. Pazartesi ve salı günleri hızlı kararlar ve hızlı olaylar karşısında biraz daha soğukkanlılığınızı korumanız gerekebilir.

Geçtiğimiz pazar günü Merkür düzeldi, sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerilemekteydi. Bazı eski arkadaşlarınızla bu dönem yeniden bir araya gelme şansı bulmuş olabilirsiniz, bazı arkadaşlarınızla aranızda iletişim sıkıntıları ve problemleri görünmüş olabilir. Şimdi artık Merkür’ün düzelmesi ile beraber bu haftadan sonraki dönem sosyal çevrenizdeki insanlar ve arkadaşlarınızla aranızdaki bağlantıları kuvvetlendirmek sıkıntı ve problemleri geride bırakmak için gayet olumlu bir dönemdesiniz. Cuma günü bu anlamda çok destekli çünkü kafanızdaki fikir ve düşünceleri etrafınızdaki insanlara aktarmaktan ve onların desteğini almaktan geri durmayacaksınız.

Pazar günü Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, bu dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. Demek ki bu alanlarda hassas bazı kararlar devreye girebilir, hatta bu kararları hızlı ve kimseyi düşünmeden almak durumunda kalabilirsiniz ama onun öncesinde burada oluşmuş bazı yaraların kapanması gerekiyor. O yüzden önce buraların şifalanması gerekecek. Belki beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantıları ya da hizmet alanlarınızda sağlıkla ilgili konuları şifalandırdıktan sonra çok daha rahat yolunuzda ilerleyecek, sağlığınızla ilgili konularda çok daha rahat adımlar atabileceksiniz. Bazı olayların karşınıza neden böyle geldiğini çok net bir şekilde anlamlandıracaksınız. O yüzden kendi maneviyatınızla bağlantınızı da kesmemeniz gereken bir dolunay olacak. Para ile ilgili konular, harcamalarınız yüzünden sizi zora sokabilir. Spekülatif işlere ve harcamalarınıza bu dolunay zamanı ve sonraki bir hafta boyunca gereken özeni gösterin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, parasal konularda hem güç sahibi olacak hem ani kararlar alacak hem de krizleri bu hafta başında yönetmek isteyeceksiniz. Parayla ilgili konularda ani oluşacak durumlar karşısında soğukkanlı olmayı ve yönetici tavrınızla hareket etmeyi de ihmal etmeyin. Bu hafta önemli çünkü Merkür düzeldi pazar günü itibariyle ve son bir haftadır sizin kariyer ve meslek alanlarınızda gerilemekteydi. Bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını görebilirsiniz. Önemli iş konuşmaları, anlaşmaları, kendinizi göstermek ya da sıkıntı yaşadığınız durumları normalize etmek ve daha da iyi bir noktaya taşımak anlamında Merkür size göz kırpacak. Cuma günü oldukça keyifli etkileşimlere sahip, hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilir, parasal konuların işinize yaradığını görebilirsiniz ya da işinizde verilecek önemli bir karar, atılacak önemli bir adım para olarak size geri dönebilir. Bu aralar para ya da işle ilgili konularda ikna edemeyeceğiniz kimse olmayacak.

Hafta sonunda Koç burcunda oluşacak dolunay sizin aşk evinizde gerçekleşiyor. Aşk hayatınız çocukla ilgili konu ve olaylar aynı zamanda eğlenceli durumlar, hobiler, sanatsal ve kreatif işlerde kendi gücünüzü göreceksiniz. Bu alanda yaralı olduğunuz bir nokta varsa şifalanmayı da bileceksiniz. Sosyal çevrenizde arkadaşlarınızdan bazılarının verdiğiniz kararlar karşısında olduğunu ya da bu kararların onların hoşuna gitmediğini de görebilirsiniz. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasında bir dengesizlik yaşarsanız kendi yargılarınıza ve kendi içinizden gelen o güce inanmayı ihmal etmeyin. İkili ilişkiler ve özel hayat alanlarınızda Mars hareket ediyor ve bazı hayal kırıklıkları taşınma ile ilgili konularda bazı sıkıntı ve problemler bu dolunay zamanı ve sonrası 1 hafta boyunca karşınıza gelebilir.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor. Kendi gücünüzü ortaya koymak istediğiniz haftalardan bir tanesi ama ayın sınır dışı hareketi anlık vereceğiniz kararların hayatınızın gidişatında da önemli açılımlara neden olacağını gösteriyor. O yüzden pazartesi ve salı günleri vereceğiniz kararlar konusunda dikkatli olmaya çalışın. Anlık vereceğiniz kararlar ileride başınızı ağrıtabilir. Merkür düzeldi, seyahat, eğitim ve yabancı insanlarla yapılacak her türlü iş ve gelecek planlarınızı hareketlendirmek anlamında Merkür size göz kırpıyor. Uzun zamandır planladığınız ama harekete geçemediğiniz noktaları hareketlendirebilir, önemli konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.

Pazar günü Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşacak. Tam da kariyerinize, mesleğinize, işinize odaklandığınız bu dönem ev ve aile hayatınız için alacağınız önemli hassas kararlar devreye girebilir. Baba tarafı ailevi konular bu alanda bazı konuları şifalandırmak ya da bazı konuları nihayete erdirmek üzere bu dolunayın çeşitli konuları karşınıza getirdiğini görebilirsiniz. Önce şifalanacaksınız ondan sonra önemli adımlar atacaksınız. Tam da bu dönem anne ve babanız arasındaki bazı çekişmeler devreye girebilir. Annenizin bazı fikirleriniz, ev hayatı ya da ailenizle ilgili bazı konularda sizinle aynı fikirde olmadığını görebilirsiniz. Yine bu dönem patronlarınızın, iş hayatınızdaki insanların bazı kararlarınızda karşınızda durmadığını görebilirsiniz. İş hayatınızda hızlı hareketlenmeler söz konusu ama yakın çevrenizdeki bazı insanlar bu hareketliliğe ket vurabilir ya da bu hareketlilik yanıltıcı sonuçlara neden olabilir. Beraber çalıştığınız insanların bu dönem gerçekten size doğruyu aksettirip aksettirmediğinden emin olun. Bağışıklık sisteminizi sağlam tutun ve hastalıklara yol vermeyin çünkü soğuk algınlığına ya da virütik hastalıklara yakalanma olasılığınız yüksek görünüyor.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, geri planda durduğunuz işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bazı duyduğunuz haberler, aldığınız duyumlar sizi yorabilir hafta başında. Önemli krizlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz ve bu krizlerin sizi çok derinden etkilediğini göreceksiniz. Pazartesi salı günleri hızlı kararlar almamaya özen gösterin. Cuma günü oldukça keyifli etkileşimler altındasınız. Para ile ilgili konularda neler yapabileceğinizi çok net görecek yine bir parasal işinizin sonuçları ile karşılaşacak ve bunun sonucunda yüzünüz gülecek. Merkür ortak para alanlarınızda gerilemekteydi. Şimdi artık Merkür’ün düzelmesi ile beraber bir borcun altına girmek, banka kredisi çekmek ya da parasal konularda rahat hareket edeceksiniz.

Pazar günü Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay sizin yakın çevre alanlarınızda oluşacak. Akrabalar, yakın arkadaşlarını ya da yakınlarınızda kim varsa bazı noktalarda şifalandığınızı göreceksiniz. O insanlarla aranızda birtakım sıkıntı ve problemler varsa bu problemleri masaya yatıracak ya da yine yaşayacağınız bir olayla bazı konuları çok daha netleştirecek ve şifalandıracaksınız. Bu dönem eğitime, yurtdışına, diğer insanlarla olan ilişkilerinize önem verebilirsiniz. Aslında sizin uzağınızda olan sizi daha az tanıyan insanlar bu dönem sizi yargılamaya daha fazla meyilli olacaklar, siz yine de yakın çevrenizdeki insanların size ihtiyacı olduğunda onlara karşı yüzünüzü çevirmeyin. Önemli iletişimsel işlerinizde satış, reklam, tanıtım, pazarlama olabilir bu alanlarda da önemli bazı hassas kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Hem özel hayatınızda hem de parasal işlerinizde dolunayla beraber yanılgılara açık görünüyorsunuz. Spekülatif işlerden kaçının ya da para ile ilgili kim sizi bir şeye ikna etmeye çalışıyorsa bilin ki o iş yaş.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda vereceğiniz önemli kararlar var. Burada oluşan bazı kıpır kıpır olaylar, idare etmeniz gereken önemli krizler arkadaş ortamlarınızdan gelebilir, sosyal çevrenizi işin içerisine alabilir arkadaşlarınızın başına bir şey geldiğini duyabilirsiniz ya da arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde hızlı, ani kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

Merkür pazar günü itibariyle düzeldi ikili ilişkiler ve özel hayatınızda yaşadığınız iletişim sıkıntıları ve problemleri geride kalmaya başlıyor. Sözlenmek, nişanlanmak, biriyle tanışmak ya da ilişkilere dair önemli kararlar almak anlamında Merkür burada hareket ettiği müddetçe size güzel şans ve fırsatlar verecek.

Cuma günü kafanızdaki planları ikili ilişkiler ve özel hayatınızda düşündüklerinizi sevdiğiniz insanla paylaşabilirsiniz, sosyal çevrenizdeki insanlarla kutlamalarda bulunabilir, organizasyonlar ya da davetlerde görev alabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde arkadaşlarınızdan gelecek destekler sizi mutlu edebilir.

Pazar günü Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek, siz bu dolunayı para alanlarınızda yaşayacaksınız. Cebinize para girebilir. Aynı zamanda para ile ilgili konularda başka insanlara yardım ederken neden kendinize faydalı olmadığınızı, neden kendinize yardım edemediğinizi çok net görmüş olacaksınız ama kendinizi şifalandırdığınız noktada yaşayacaklarınızla para kazançlarınızı da artırmanın yolunu bulacaksınız. Ev, aile ve yuva alanlarınızda hareketlilik söz konusu ama hem emlakla ilgili konular hem yer değiştirme ile ilgili konularda yanıltıcı etkiler altında olacağınızı bilin. Yine ev ve aile ortamlarınızda insanları ağırlıyorsanız tam da bu dönemde dikkatli olmaya özen gösterin çünkü bağışıklık sisteminiz düşük olacağı için çok çabuk mikrobik hastalıklara yakalanabilirsiniz. Ailevi konularda dikkatli adımlar atın, bu dolunay zamanı güzel parasal sonuçlarla karşılaşma ihtimaliniz var.

Yorumlar (0)