Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 14.11.2022, 10:56 15.11.2022, 10:36
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

14 – 20 Kasım haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya ailevi konu ve olaylarla giriş yapıyorsunuz. Ev hayatınızda yapılması gerekenler, aile büyüklerinize verdiğiniz sözler günün tamamını kapsayabilir. Öğleden sonra ise birkaç gün boyunca aşka daha fazla yer ayırabilir, yaptığınız işe aşkla sarılabilirsiniz. Size keyif veren eğlenceli konu ve olaylar hayatınızda önem kazanıyor. Evliyseniz ve çocuğunuz varsa birkaç gün boyunca çocuğunuzun konu ve olayları hayatınızda yer edecek.

Bu hafta Venüs Jüpiter, Merkür Jüpiter üçgenleri gökyüzünde almış başını gidiyor. Siz de bu konuları para alanlarınızda yaşayacaksınız. Maddi konularda beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler yüksek olurken sosyal ortamlara, eşinize yapacağınız harcamalar ya da eğlenceli, size keyif veren alanlara yapacağınız harcamalar sizi mutlu edebilir.

Salı ve çarşamba günleri başka yerlerden de iş alanlarından da para ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Önce Venüs sonra Merkür Yay burcuna geçiyor kendinizi iyimser gördüğünüz bir sürece giriyorsunuz. Ateşli yapınızı daha fazla ortaya koymak isteyeceksiniz. Yurt dışı bağlantılı işler, daha az tanıdığınız insanlarla girişilecek her türlü iş, sosyal medya, medya alanları, ticari faaliyetler, hukuk ve seyahatle ilgili konular hayatınızda görünür olacak. Öğrenciyseniz bu dönem çalışmaktan ve çalıştığınız derslerde kendinizi göstermekten, öğretmenlerinizin gözüne girmekten mutluluk duyabilirsiniz. Bu dönem gezmek, dolaşmak hayatı güzel taraflarıyla algılamak anlamında çok şanslısınız.

Cumartesi günü dikkat etmeniz gerekecek yakın çevrenizle beraber giriştiğiniz işler varsa uzun zamandır beklediğiniz haberler varsa hafta sonuna doğru bu girişimleriniz konusunda yanıltıcı etkiler altındasınız. Yakın çevrenizin kariyer ve iş alanlarında yaşayacağı bir konu üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir, fedakarlıklarınızın yüksek olduğunu görebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, yakın çevrenizden alacağınız haberlerle haftanıza hızlı bir giriş yapıyorsunuz. Yakın çevrenizde kim varsa o insanlarla yapacağınız planlarla haftanızı özel kılabilirsiniz ama öğleden sonra olaylar değişiyor. Birkaç gün boyunca evinize, yuvanıza ve ailenize daha fazla vaktinizi ayıracak, evinizde olmaktan mutluluk duyacaksınız.

Salı ve çarşamba olumlu günler bu günlerde güzel haberler devrede olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yaptığınız bazı konuşmalar, keyifli organizasyonlar kendinizi mutlu hissettirecek. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızın yanında sevdiğinizi haykırmaktan ya da sevdiğinizle ortamlarda bir bütün olmaktan büyük mutluluk duyacaksınız. Ortaklaşa işlerinizde önemli birtakım kreatif ve sanatsal işler devreye girebilir, bu alanda önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz.

Çarşamba günü Venüs, Perşembe günü de Merkür Yay burcuna geçecek. Parasal konular önem kazanacak. Birkaç hafta boyunca para alacak verecek dengesi, burada sağlanması gereken denge aynı zamanda kredi işleriniz, banka ile ilgili girişimleriniz varsa bu konuların hızlandığını göreceksiniz.

Hafta sonuna doğru dikkat edin Mars ve Neptün karesi devreye girecek siz de bunu para alanlarınızda yaşayacaksınız. Demek ki sosyal çevrenizde girişeceğiniz işler varsa ya da beraber bir yerlere gidip ortak harcamalarda bulunmayı istiyorsanız yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Bir kulübe üye olacaksanız bir yere yazılacaksanız ya da bir şeyler alacaksanız hafta sonu dikkatli adımlar atın ve bu dönem önemli kararlar almayın.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, parasal konular bu haftanızı hızlı başlatıyor. Aile ile yaptığınız hesap kitap işleriniz hafta başında ufak tefek ödemeler ve para ile ilgili konularda yapmanız gerekenleri karşınıza getirebilir. Pazartesi öğleden sonra konu değişiyor ama iletişimsel becerilerinizi ön plana çıkaracağınız, yakın çevrenizi telefonla arayacağınız, akrabalarınızla daha fazla vaktinizi geçireceğiniz iki buçuk gün bekliyor sizi pazartesi gününden sonra. Kısa vadeli plan ve programlar, kısa geziler ya da ulaşım işleri tam da bu dönem karşınıza gelebilir.

Salı ve çarşamba günleri gerçekten çok güzel haberler alacaksınız ve bu haberleri iş ortamlarınızdan alacaksınız. Uzun zamandır çalışıyorsunuz uğraşıyorsunuz iş hayatınızda ayağınıza takılanlar, değiştirmeniz gerekenleri fark ettiniz şimdi bu noktalarda hayat size gülümseyecek. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizi ilgilendirecek güzel bir teklif, iş konuşması ve iş bağlantıları devreye girebilir.

Çarşamba günü Venüs perşembe günü de Merkür Yay burcuna geçecek. Bir yandan iş alanlarınızda istediğiniz sonuçları alacak diğer yandan Merkür ve Venüs’ün geçişiyle ilişkiler hayatınızda önem kazanmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanla aranızı düzeltmek, beraber özgürleşmek ya da özgür planların içerisine girmek hayatınızın kalitesini arttıracak. Hoşlandığınız bir insan varsa ona içinizi açmak için harekete geçeceksiniz. Ortaklıklar, iş birliklerine de açık bir dönem olacak. O yüzden neler yapmak istiyorsunuz, önünüzdeki dönemde ne gibi planlarınız var, bunları iyice planlayın çarşamba ve perşembe gününden sonra bu planları rahatlıkla harekete geçirebilirsiniz.

Hafta sonu dikkatli olun göz önünde olacağınız ortamlarda bağışıklık sisteminiz kuvvetli olmayabilir. Hastalıklara çabuk yakalanabilirsiniz, alerjileriniz artabilir, zehirlenmelere dikkat etmekte fayda olacak. Önemli birtakım girişimler varsa bu ailevi konularda ya da işle ilgili olabilir, bu dönem patronlarınız ve sizden daha büyük düşünen, hayatınızda etkin olacak pozisyondaki kişilerden alacağınız tavsiyeler çok uygun olmayabilir. En azından bu dönem karar vermeyin.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak hafta sonundan almış olduğunuz etkilerle haftaya hızlı bir giriş yapacaksınız. Ama gün içerisinde enerjiniz ve piliniz çok çabuk bitebilir. Öğleden sonra para ile ilgili konulara daha fazla odaklı olacaksınız.

Salı ve çarşamba günleri maddi konular hayatınızın merkezine yerleşecek. Yatırımlarınız, ödemeler, para ile ilgili yapılacaklar olabilir bunlara daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Salı ve çarşamba günleri oldukça keyifli günler, siz bu keyfi aşk evinizden alıyorsunuz. Aşk hayatınızda beklediğiniz teklif gelebilir, sevdiğiniz insanla çok güzel planlar içerisine girebilirsiniz, beraber dolaşabilir, harcamalar yapabilir, aktivitelerde bulunabilir hayatı dolu dolu yaşayabilirsiniz. Kaldı ki çocuğunuz varsa evliyseniz bu dönem çocuğunuzun hayatında da güzel gelişmeler olacak ve onunla beraber olmaktan büyük mutluluk duyabilirsiniz. Sanatsal işlerinizde yükselişler önemli iş teklifleri karşınıza gelebilir.

Çarşamba günü önce Venüs perşembe günü Merkür Yay burcuna giriyor. Çalışmaya önem vereceğiniz ama özgürleşme duygusuyla kendi kafanıza göre çalışma koşullarınızı da belirleyeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Önünüzdeki 2-3 hafta boyunca başkaları için çalışmaktan ve üretmekten mutluluk duyabilir günlük hayatınızı çok daha rahat bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Eğer kafanızda sağlığınızla ilgili atmanız gereken önemli adımlar varsa ya da kontrollerinizi yaptırmak istiyorsanız perşembe gününden sonraki süreç bunun için size göz kırpacak.

Hafta sonuna doğru uzak yerlerde tanımadığınız ortamlarda yediğinize içtiğinize dikkat edin ya da seyahatleriniz varsa treni, uçağı, otobüsü kaçırmak gibi beklenmedik olaylar altında olabilirsiniz. Beklediğiniz bazı haberler varsa bu haberler size ulaşmayabilir ya da düşündüğünüzden farklı şekilde ulaşabilir. Cumartesi günü en çok buna dikkat edin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz ama bu çok uzun sürmeyecek. Geç kalkabilirsiniz, güne adapte olmakta gecikebilirsiniz, kurumsal alanda çalışıyorsanız işleriniz üzerinize çok fazla gelmiş olabilir. Öğleden sonra itibariyle daha kendinize gelecek ve kendi planlarınızı hayatınıza geçireceksiniz.

Salı ve çarşamba günleri yerinizde duramayacak, hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Salı ve çarşamba günleri aynı zamanda çok da keyifli günler ev, aile ve yuva alanlarınızdan yana çok keyifli etkileşimler altındasınız. Evinizde yapılacak bir iş ya da eviniz için yapılacak bir harcama sizi çok mutlu edebilir ya da evle ilgili bir konuda kazancınız olduğunu görebilirsiniz. Ev arıyorsanız aradığınız ve beklediğiniz haberler salı ve çarşamba günü karşınıza gelebilir.

Çarşamba ve perşembe günleri önce Venüs sonra Merkür Yay burcuna geçecek. Aşk evinize geçiyorlar. Ekim’in sonu ve Kasım ayı boyunca ailevi konularla uğraştınız 16’sından sonraki süreçte hayatınızda daha çok aşka, mutluluğa, eğlenceye, keyfe, çocuklara yer vereceksiniz. Sportif faaliyetleriniz hızlanabilir, bu dönem spor yapmanız çok da yerinde olabilir eğer kafanızda spora başlamak varsa ya da geçtiğiniz dönem başlamıştınız bir müddet ara verdiniz yeniden başlamam gerekiyor diye düşünüyorsanız çarşamba gününden sonraki süreç sizi destekleyecek. Flörtler, hoşlandığınız bir insana açılma, aşkı daha fazla konuşma hayatınıza çekme ve aktiviteler çok ama çok renkli bir dönem geçirmenizi sağlayabilir. Çocuğunuz varsa onunla aranızdaki bağlantının kuvvetlendiğini, beraber özgürleşerek istediğiniz birçok aktiviteye katılacağınızı da söyleyebiliriz.

Hafta sonuna dikkat edin Mars’ın Neptün’le dik açısı devrede olacak. Arkadaşlarınızla girişimleriniz varsa parayla bağlantılı birtakım işler varsa hafta sonu bu alanlarda çok destekli olmayacaksınız. Çok yakın arkadaşlarınızın kariyer hayatında yaşayacağı bir olay o dönem morallerini bozmalarına ya da bu moralsizliğin sizinle olan ilişkinize yansımasına neden olabilir. Arkadaşlarınızın hayatında öyle olaylar olabilir ki bu dönem hayal kırıklığı yaşayabilirler, bekledikleri gibi olmayabilir, güvendikleri dağlara kar yağabilir ve siz de bu durumdan etkilenebilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan aldığınız haberlerle ya da onlarla olan ilişkinizdeki iniş çıkışlarla haftanıza merhaba diyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri ağırlıklı olarak kendi halinizde olmak biraz içinize dönmek ve çok fazla kalabalık ortamlarda olmak istemeyeceksiniz. Yazıyorsanız, çiziyorsanız, yalnız kalmaya ihtiyacınız varsa pazartesi öğleden sonra salı ve çarşamba günleri sizi fazlasıyla destekleyecek.

Bu hafta şanslı haftalardan bir tanesi, iletişime dayalı işleriniz, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, online pazarlar, ulaşım, lojistik, yazılım, eğitim alanlarında işleriniz varsa, eğitmenseniz, öğrenciyseniz burada güzel haberler devreye girecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınızdan alacağınız desteklerle işlerinizde iş birliklerine açık olacaksınız aynı zamanda önemli insanlardan gelecek bazı tekliflerle de karşılaşabilirsiniz. Eğer ilişkiniz yoksa yakın çevrenizden bir insanla aranızda güzel bir etkileşim devreye girebilir, istediğiniz teklifler karşı taraftan gelebilir.

Önce çarşamba Venüs sonra perşembe Merkür Yay burcuna geçiyor. Ev, aile ve yuva alanlarınızda dolaşacaklar, önünüzdeki 2-3 hafta boyunca evinize daha fazla ilgi gösterecek, ev değiştirmek istiyorsanız bu dönemi kullanacaksınız. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz devreye girerken evinizde değişmesi gereken bir eşya varsa boya badana, tadilat tamirat gibi etkiler hareketli olmanıza neden olacak ve evinizde bu haftalarda misafir ağırlayabilirsiniz. Özgürlüğü daha çok evinizde yaşayacaksınız o yüzden arkadaşlarınızı ve uzak çevrenizi bolca evinize davet edeceksiniz.

Cumartesi günü dikkatli olun ikili ilişkiler ve özel hayatınız, toplum önü işleriniz sorunlu olabilir yanıltıcı etkiler altında olacaksınız ve bu yanıltıcı etkiler özellikle göz önünde olacağınız ortamlardaki girişimlerinizi etkileyecek. Bu yanıltıcı etkileri özel hayatınızdaki insandan alabilirsiniz. Bu dönem onun sözlerini dinlemek yerine biraz da kendi değer yargılarınıza göre hareket etmeye özen gösterin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, kariyer hayatınız ve işle ilgili konular burada yaşanan inişler çıkışlar haftanızı başlatıyor. Salı ve çarşamba sosyal çevreniz fazlasıyla hareketli görünüyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz, güzel organizasyonlar yapabilirsiniz onlarla bir arada olmaktan mutluluk duyacaksınız ama zaman zaman da bu yaptığınız planlarda iniş ve çıkışlar yaşanabilir.

Salı ve çarşamba günleri bu haftanın en keyifli günleri para ile ilgili konularda çok güzel etkiler altındasınız. Uğraştınız, didindiniz, çalıştınız, hizmet ettiniz, ürettiniz şimdi bunların karşılığını almanın tam zamanı. Tutulmalardan aldığınız destekle para ile ilgili konularda korkularınızı, endişelerinizi de bir kenara bıraktıysanız salı ve çarşamba günleri işinizden çok güzel gelirler karşınıza gelebilir ya da para değeri yüksek olan bir işin karşınıza teklif olarak konduğunu görebilirsiniz. İşlerinizden güzel kazançlarınız var.

Çarşamba günü Venüs perşembe günü de Merkür Yay burcuna geçiyor. İletişim işlerinizi hızlandırırken eğitim, iletişim, her tür girişimcilik ve satış alanında karşınıza gelecek olasılıkları arttırabilir. Reklam, pazarlama departmanında çalışıyorsanız bu dönem çok hızlı akabilir her şey. Kısa vadeli eğitimler, kısa yolculuklar, ulaşım gibi alanlarda işleriniz varsa bu işlerinizde de önemli sonuçlar ve önemli atılımlar karşınıza gelecek. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizle bu dönem anlaşmak önemli olacak ama patavatsızlıklarınız zaman zaman onlarla olan ilişkilerinizi yorabilir yine de onları sevecek onlarla beraber program yapmaktan geri durmayacaksınız.

Hafta sonuna dikkat edin cumartesi günü Mars’ın Neptün’le dik açısı sağlık alanında, uzak yerlerde, yolculuk esnasında sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. Bir işinizin sonucuyla karşılaşmaktan hoşlanmayabilirsiniz ya da bu dönem beraber çalıştığınız ve size yardım eden insanların sizi girişimleriniz konusunda yanıltmasına da izin verebilirsiniz. O yüzden dikkatli adımlar atın, kendi değer yargılarınızı göz ardı etmeyin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, uzaklardan gelen haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Hemen gün içerisinde alınacak haberlerin arkasında hazırlık yapmanız gerekebilir çünkü salı ve çarşamba günleri kariyerinize kendinizi daha fazla verecek, burada halledilmesi gereken işlerinizi önceliğiniz yapacaksınız. Aldığınız haberlerle zaman zaman iniş ve çıkışlar yaşasanız bile, işiniz ve ilişkiniz arasındaki dengeyi tutturamazsanız bile önünüzdeki dönem fazlasıyla bu konular hareketli olacak.

Salı ve çarşamba günleri çok keyifli ve siz bu keyfi aşk evinizden alıyorsunuz. Hoşlandığınız kişi, hayatınızı destekliyor belki de ona açılacaksınız ya da onun size açıldığını göreceksiniz. Sanatsal ve kreatif işlerde hayatın size sunduğu fırsatlar salı ve çarşamba günü yüzünüzü güldürebilir. Flörtleşiyorsanız birileriyle yazışıyorsanız bu hafta onun düşüncelerine çok ama çok değer verebilir ya da onu düşüncelerini çok ciddiye almaya başlayabilirsiniz.

Çarşamba ve perşembe günleri önce Venüs sonra Merkür Yay burcuna geçiyor para alanlarınızı etkilemeye başlayacak önünüzdeki 2-3 hafta boyunca gezmeye, dolaşmaya, eğitimle ilgili konulara, seyahatlere daha fazla para harcayabilir, bu alanlardan da para kazançlarınızın olduğunu görebilirsiniz. Bir yandan kafanız çözüme yönelik çalışacak bu bulduğunuz çözümleri çok uzatmazsanız ve doğru şekilde dile getirirseniz kazançlarınızı da artırmanın bir şekilde yolunu bulacaksınız.

Cumartesi gününe dikkat edin Mars ve Neptün dik açısı devrede. Parayla alakalı konularda dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Ödemeleriniz, harcamalarınız varsa bu süreçte sevdiğiniz insanın para ile ilgili konularda sizi yanlış yönlendirmesi, farkında olmadan yanlış tüyolar vermesi ihtimaline karşı dikkatli olun. Çocuğunuz varsa onun hayatında yaşanacak bir hayal kırıklığı hafta sonunuza damgasını vurabilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, ortak parasal işler, ödemelerle haftanızı başlatıyorsunuz. Hemen ufak tefek halledilmesi gereken işlerinizin peşine düştükten sonra pazartesi öğleden sonra itibariyle alıp başınızı gidebilirsiniz. Bu ara gezmeye, dolaşmaya, görmeye çok ihtiyacınız var gibi görünüyor. Dış ortamlarda yapılacak işler, uzak yerlerden alınacak haberler daha az tanıdığınız insanlarla girişeceğiniz her türlü iş pazartesi öğleden sonra salı ve çarşamba günleri karşınızda gelebilir, önemli haberler alabilirsiniz.

Salı ve çarşamba günü çok keyifli ve siz bu etkileri ev, aile ve yuva alanlarınızda alacaksınız. Bu aralar kendi halinizde olmak, hayatı anlamlandırmak ve geri planda olduğunuz bir dönem olduğu için ailenizden göreceğiniz destekler, yuvanızda yaşayacağınız huzur sizin için önemli olabilir. Babanızın kariyerinde, iş hayatında önemli açılımlar devreye girebilir. Aile hayatınızda ve işle ilgili konularda geri planda yürüttüğünüz işlerle ilgili şanslı olacaksınız.

Çarşamba günü önce Venüs bir gün sonra Merkür Yay burcuna geçiyor. Kendinize bakacağınız bir dönem başlıyor. Artık geri planda durmaktan sıkıldınız, ön plana çıkmak istiyorsunuz. Kendinizi geriye çekmiştiniz şimdi artık kendinizi gösterme zamanı başlıyor. Harcamalar artacak, görüntünüzü yenilemek isteyeceksiniz, sosyalleşeceksiniz, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız, herkesin ilgisi ve alakası size dönebilir. Hafta sonu dikkat edin ailevi ortamlarda sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde hayal kırıklıkları devreye girebilir ya da sağlıkla ilgili konularda test edilebilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, hafta sonu sevdiğinizle güzel vakit geçirmiş olabilirsiniz, sevdiğinizle beraber yaptığınız planları pazartesi gününe yansıtacaksınız ama pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca para ile ilgili konularla ilgili olacaksınız. Maddi konular, banka işlemleri, alacak verecek işleri, burada organize edilmesi gereken konu ve olaylar hızlı akacak. Salı ve çarşamba günleri çok keyifli sosyal ortamlardan alacağınız güzel haberler, planlarınızı hızlandıracak. İşten elde edilen gelirlerinizin arttığını göreceksiniz, hayat size gülümseyecek. Uzun zamandır uğraştığınız projelerin karşılığını bu hafta çok net bir şekilde alabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir insanla aşka yelken açmak da cabası. Birinden çok hoşlandığınızı da fark edebilirsiniz eğer kalbiniz boşsa.

Çarşamba günü Merkür, bir gün sonra da Venüs Yay burcuna geçecek. Elinizi ayağınızı önemli konulardan ve mevzulardan da çekmek isteyebilirsiniz, bu dönemi bir plan yapma dönemi olarak görün. Aslında çok uğraştıysanız, çok çalıştıysanız Ekim ayı çok yoğun geçtiyse şimdi artık biraz daha kendi halinizde olmak ya da işlerinize kanalize olmak adına kendinizi diğer işlerden soyutlamak ön plana çıkacak. 2-3 hafta tamamen kendinize, ruhsal gelişiminize ve yapacaklarınıza, planlarınıza odaklanabilirsiniz.

Cumartesi günü Mars Neptün dik açısı çalışma koşullarında yanıltıcı etkileri karşınıza getirebilir. O yüzden beraber çalıştığınız insanların hayatında yaşanacak bazı sıkıntı ve problemleri çok fazla kendinize dert etmeyin. Yine diğer insanlardan büyük beklentileriniz varsa cumartesi günü bu beklentilerin karşılanmadığını görebilirsiniz. Sağlığınıza da gereken özeni gösterin.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Pazar gününden aldığınız etkilerle gündelik hayatınızın koşturmaları önemli olacak ama diğer taraftan mide sıkıntıları problemleri, gaz şişkinliklerine de açık olacaksınız. Pazartesi akşam saatleri salı ve çarşamba günleri özel hayatınıza daha fazla odaklanacaksınız.

Salı ve çarşamba yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Diğer insanlarla bir arada olmak hoşunuza giderken hayatınızda bir insan varsa onunla yapacağınız güzel organizasyonlar sizi mutlu edebilir. Salı ve çarşamba günleri ayrıca çok da keyifli zamanları temsil ediyor. İş ve kariyer alanında çok güzel bir teklifin karşınıza gelmesi, doğru ilişkilerle doğru zamanda harekete geçme potansiyeli karşınıza gelecek. Uzun zamandır uğraştınız, hayatınızı yeniden yapılandırdınız, kariyerinizde bazı sıkıntılar oldu şimdi güçlü kişilerden göreceğiniz desteklerle iş hayatınızda istediğiniz sonuçları yaratabileceksiniz.

Çarşamba günü önce Venüs Perşembe de Merkür Yay burcuna geçiyor. Sosyal çevre ortamlarınız hareketlenmeye başlıyor. İşle ilgili konularda güzel haberler gelirken artık tamamen kazançlarınıza ve parasal konulara odaklanabilirsiniz. İşten elde edilen gelirleriniz artacağı gibi 2-3 hafta boyunca ilginizi arkadaşlarınıza, sosyal çevrenize, iş arkadaşlarınıza ve gireceğiniz ortamlara çevireceksiniz. Aktiviteler, davetler, organizasyonlar hayatınızda daha da görünür olacak.

Hafta sonu dikkatli olun Cumartesi günü Mars ve Neptün dik açısı para ile ilgili konularda yanıltıcı etkileri karşınıza getirebilir. Kafanıza göre para harcamasından uzak durun. Çocuğunuz ya da sevdiğiniz insana yapacağınız para alışverişleri hafta sonu doğu çalışmayacak bu etkiye dikkat edin, yatırımlarınız konusunda da kimseye güvenmeyin.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, aşk hayatınızda alacağınız duygusal haberlerle haftanıza giriş yapıyorsunuz ama pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca çalışma koşullarınız ön plana geçebilir. Çalışıyorsanız, çok fazla uğraşıyorsanız bu dönem işinize odaklandıysanız sırt bölgenizi korumayı ihmal etmeyin. Sırt ağrıları, omurilik problemleri ya da kalp ve tansiyon problemleri hafta başından hafta ortasına kadar hayatınızda görünür olabilir.

Salı ve çarşamba günleri çok güzel etkileşimlere sahip. Siz bu etkileşimleri hem seyahat hem eğitim alanından alıyorsunuz. Yabancı insanlarla çalışma koşullarınız, beklenmedik yerlerden, gördüğünüz güzel destekler, hukuk, ticaret, eğitim seyahat ve farklı insanlarla girişilecek her türlü iş, karşınıza yeni seçenekleri ve olasılıkları getirecek. Kendinizi iyimser, şanslı ve mutlu göreceksiniz. Uzak yerlerden ya da iş hayatınızla ilgili beklediğiniz haberler salı ve çarşamba günü kapınızı çalabilir.

Diğer taraftan çarşamba ve perşembe günleri hem Merkür hem de Venüs burç değiştirecek. Kariyer alanınıza girecekler, önünüzdeki 2-3 hafta gerçekten önemli gelişmelere gebe. Kariyerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilir, patronlarınızla aranızdaki bağlantıyı kuvvetlendirebilirsiniz. Zam, terfi gibi istekleriniz varsa ya da bir iş seyahatine çıkmak ve işlerinizde sizi biraz daha serbest bırakmalarını istiyorsanız şimdi bunları dillendirmenin tam zamanı. Toplum önü işleriniz, konuşmalarınız, kendinizi göstereceğiniz alanlardan yana şansınız kuvvetli olacak. Evliyseniz eşinizin ailesiyle de bu dönem iyi anlaşabilirsiniz ya da evlilikle ilgili önemli kararları devreye sokabilirsiniz.

Hafta sonu dikkat edin, Mars’ın Neptün’le açısı ev, aile ve yuva alanlarınızda enerjinizin düşük olacağını gösteriyor. O yüzden bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin, aile büyüklerinizden de çok fazla bir beklenti içine girmeyin. Bu dönem kararsızlıklarınız ve belirsizlikleriniz yüzünden etrafınızdaki insanların hem aurasını hem de fikirlerini etkiliyorsunuz sonra da ne yaptım ki ben diyorsunuz. O yüzden bu hafta en çok buna dikkat edin, insanların işine karışmayın ve ev ortamlarınızda enerjiniz düşükse enerjinizi yükseltecek yerlere gitmeye özen gösterin, bağışıklık sisteminizi de kuvvetli tutun.

Yorumlar (0)