Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 12.12.2022, 12:03 13.12.2022, 11:15
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

12 – 18 Aralık haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta işle, kariyerinizle, çalışma koşullarınızla ilgili konular ön planda olurken haftaya da hareketli ve enerjik etkilerle başlıyorsunuz. Aşk hayatınızdaki insanla yapacağınız birtakım planlar çocuğunuz varsa onunla ilgili ele alınması gerekenler hafta ortasına kadar gündeminizi meşgul edebilir. Diğer taraftan geleceğinizi hareketlendirdiğiniz önemli projeleriniz olabilir. Bu dönemde bu projeleri hayata geçirmek ve çevrenizde az kalmış ama size gerçek manada yardım edecek insanlardan güzel destekler ve güzel tavsiyelerle işinizi ilerletebilirsiniz. O yüzden fikirlerinizi daha az tanıdığınız insanlarla konuşmaktan ve iş birliği yapmaktan çekinmeyin.

Çarşamba günü Güneş’in Neptün’le olan dik açısı da devreye girecek, inançlarınız konusunda ya da ruhani alanda bazı noktalarda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz. Özellikle yaşadığınız bir davayla ilgili bir süreç varsa bu davanın sonuçlanması ya da bu sonuçların sizin hayatınıza yansıması gibi etkiler devreye girebilir, eğitim aldığınız noktalarda bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Kendinizi aşağıya çekme ve tanımadığınız insanlardan çabuk etkilenme etkisine karşı çarşamba günü dikkat edin.

Pazar günü önemli gelişmeler olacak hayatınızda ki bir sonraki haftaya yansıyabilir bu gelişmeler. İş hayatınıza farklı gözlerle, farklı metotlarla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Aklınıza gelecek güzel bir işi ya da bir projeyi geleneksel yolla ama bu gelenekselliği biraz daha böyle değiştirerek farklı bir noktaya çekerek istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Bu hafta göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamak kolay olmayacak. Birbirinizin üzerinde strese neden olabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşadığınız bir tartışma ya da bir konuyu sevdiğiniz insanla paylaşıyorsanız sevdiğiniz insanın ailenizle bir aradayken bu konuları açması sizi zor durumda bırakabilir. O yüzden kadın-erkek ilişkilerinizi çok zorlamayın.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, aile işleriniz, eviniz, yuvanız burada ele alınması gereken konularla yapılması gereken önemli düzenlemelerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Hafta ortasına kadar bu etkiler devrede olacak gerek evinizden işinizi yapabilir ya da işinizi tamamladıktan sonra ev hayatınızın düzenine koşturabilirsiniz. Burada bazı konuları hizaya sokmak sizin için önemli olacak. Güçlü insanlardan önemli destekleriniz var. Kariyerinizde hayatınıza etki eden size yol gösteren diğer taraftan üzerinize önemli sorumluluklar veren insanlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bu fayda daha çok para ile ilgili konularda olabilir. Özellikle patronunuzla konuştuğunuz bir prim, zam olabilir.

Çarşamba günü Güneş’in Neptün’le dik açısı para ile ilgili konularda arkadaş çevrenize güvenmemeniz gerektiğini gösteriyor. Sosyal ortamlarınız, iş ya da yakın çevre arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda çok çabuk etki altında kalabilirsiniz. Bir arkadaşınızın zor durumda olması aile hayatında ya da kariyerinde yaşadığı bir sıkıntının size sirayet etmesi, sizden bir borç istemesi ya da para ile ilgili bir mevzunun devreye girmesi söz konusu olabilir.

Hafta sonuna doğru öğrendiğiniz bilgileri etrafınızdaki insanlara yaymaktan büyük mutluluk duyacaksınız. Hayat sizi değiştirdi dönüştürdü artık olaylara farklı gözlerle bakıyorsunuz ve bir yandan da bu farklı gözlerle kendi hayatınızı görmeniz sizi ileriye fırlatacak o yüzden önümüzdeki dönemde kafanızdaki fikirleri ve planları insanları aktarmaktan çekinmeyin, hafta sonu bu etkiler altında olacaksınız. Kadın-erkek ilişkilerinde zorlayıcı bir açı var o yüzden bu hafta kadın-erkek ilişkilerinde sıkıntı ve problemler görülebilir.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, iletişiminizin kuvvetli olduğu haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla hayatınızı daha kontrolcü, planlayarak adım atmak isteyeceksiniz. Diğer taraftan yine yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız işler ya da yakın çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz planların keyfini çıkarmaktan da geri durmayacaksınız.

Bu hafta başı güzel olumlu açılar var pazartesi günü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanın akraba ve kardeşleriyle olan bağlantıları kuvvetli olacak ve siz de onlarla vakit geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Bu alanda sevdiğiniz insana yardım etmeniz gerekiyorsa bu yardımlardan elinizi ayağınızı çekmeyeceksiniz.

Uzak yerlerde tatilde ya da eğitim aldığınız alanlarda sevdiğiniz insanla aranızdaki ilişkiler kuvvetli olurken çarşamba günü göz önünde olacağınız yerlerde toplum içerisinde ve ailenizin yanında sevdiğiniz insanla anlaşmak çok kolay olmayabilir. Ortaklı işlerinizde aradığınızı bulmak sandığınız kadar kolay olmayacak ya da ortaklı işlerinizde karşı taraftan beklentiniz çok yüksek olabilir ama bu beklentinin karşılanmadığını görebilirsiniz. Aldatıcı etkiler var gökyüzünde o yüzden ailenize karşı savaş açmadan ya da tepki vermeden önce biraz daha sakin olmaya özen gösterin.

Hafta sonuna doğru müşterek para alanlarınız önemli, müşterek para alanlarınızda yapılması gerekenleri tek tek ele alacaksınız. Parasal konularda kafanızda yapacağınız bu tablo ileriki dönemde yapacaklarınıza dair bir tablo olacak ve sizi rahatlatacak. Para ile ilgili konuları konuşmak buralarda yeni farklı yöntemlere doğru ilerlemek önemli olabilir. Spiritüel ve gizemli konuları da konuşmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Kadın-erkek ilişkilerinde anlaşmak çok da kolay olmayabilir bu etkilere dikkat edin. Perşembe günü para ile ilgili konular fazlasıyla aktif, aile hayatınız için yapacağınız harcamalar ödemeler varsa Perşembe günü bu konuların hareketlendiğini görebilirsiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, parasal konularda ele alınması gereken önemli işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi günü maddi konularda yaşadığınız iniş çıkışlar hem finansal hem de spekülatif alanda sizi biraz zorlayabilir. Pazartesi günü bu noktada biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Söylediklerinize, yaptıklarınıza, duygu değişimlerinize lütfen dikkat edin, sıkılganlıklarınız yüksek olabilir.

Pazartesi Güneş’in Satürn’le olan olumlu açısı iş hayatınızda ele alınması gereken konularda sorumluluklarınızı çok net bileceğinizi gösteriyor. Yanınızda çalıştırdığınız birileri varsa o kişilere yardım etmek önemli olabilir. Gündelik hayatınızın ritmini iyi toparlayacak, sağlıkla ilgili konularda güçlü insanlardan istediğiniz sonuçları ya da beklediğiniz destekleri göreceksiniz.

Çarşamba günü önemli çünkü bir işinizin sonucu ya da beraber çalıştığınız insanların hayatında yaşanacak bir sıkıntı ya da bir sorun sizin hayatınızı da etkileyebilir. Bu dönem daha az tanıdığınız insanlardan yana hayal kırıklıklarına ya da yanılmaya karşı dikkat edin. Çok önemli bir işle ilgili bir projeye kalkışmış olabilirsiniz ama bu projenin sonuçları beklediğiniz gibi olmayabilir, olayları ve durumları gözünüzde çok fazla büyütmeyin.

Pazar günü Merkür’ün Uranüs’le olumlu açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sizi destekleyecek. Sevdiğiniz insanla bulunacağınız çevrelerde farklı olanın peşinden gitmek isteyeceksiniz. Farklı yaklaşımlarla sevdiğiniz insanla güzel vakit geçirebilir, güzel sohbetler yaparak aranızdaki ilişkiyi daha da kuvvetlendirebilirsiniz. Bu hafta kadın-erkek ilişkilerinde anlaşmazlıklar da devrede olacak. Çok fazla işim var gücüm var sevdiğim beni anlamıyor ve bu ara ona yeteri kadar vakit ayıramıyorum diyorsanız biraz da olaylara karşı tarafın gözünden bakmaya çalışın. Bunun için de Perşembe gününü kullanın çünkü perşembe günü sevdiğiniz insanla anlaşmak, plan yapmak, işleri toparlamak anlamında size göz kırpacak.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak biraz da kendi bildiğinizi okuyarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Hareketli bir hafta ve kariyerinizden alacağınız önemli haberler var. Hem aile hem iş hayatınızı bu ara iyi dengelemeniz gerekiyor. Pazartesi ve salı günleri bu etkiye dikkat edin, vereceğiniz anlık duygusal bir karar sıkılganlıkla yapılmış bir hareket kariyerinizde bazı sonuçları da karşınıza getirebilir.

Pazartesi günü Güneş’in Satürn’le olumlu açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber güzel planlar içerisine gireceğinizi gösteriyor. Sevdiğiniz insan sizden olgun bir insansa onun fikirlerinden bolca faydalanacak ve beraber kaliteli vakit geçirmekten mutluluk duyacaksınız.

Çarşamba gününe dikkat edin, spekülatif işlerde parasal konularda harcamalarınız sizi yanıltabilir ya da gözden kaçırdığınız bir fatura ya da para ile ilgili konularda yapmış olduğunuz bir fedakarlık hayata eğlenceli bakmanızı engelleyebilir. Çarşamba günü internet üzerinden alışveriş yapıyorsanız ya da kafanıza göre alışveriş yapma isteğiniz yüksekse kendinizi durdurun çünkü kendi ihtiyacınızın dışında alışverişlere yatkın olabilirsiniz. Bir yatırımınız varsa bu dönem duyduğunuz fikirleri hemen benimsemeyin ve buna göre lütfen hareket etmeyin.

Pazar günü Merkür’ün Uranüs’le güzel bir açısı var iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda güzel haberler devreye girecek. Bu haberler bir sonraki haftanın başına da yansıyacak. İş hayatınızda değişmesi gereken önemli konular olabilir farklı bakış açınızla yeni işlere ya da projelere yeni bir soluk getirecek ve insanların dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Bu aralar işle ilgili ne problemse size sorulmalı bunu en güzel de siz yanıtlayabilirsiniz, çalışmayı da sevdiğiniz bir dönem. Perşembe günü iş hayatınızda çok hızlı bir akış, hareketlilik olacak. Bir konuda şifalanmanız gerektiğini öğreneceksiniz. Kendinizi geri plana atabilirsiniz ama Perşembe günü patronlar, üstler ya da işle ilgili konularda kendinizi göstermek için şahane bir gün. İlişkilere dikkat edin aslında özel hayatınızda güzel etkileşimler var ama diğer insanlarla olan ilişkilerinizde bazı sonuçlarla karşılaşma ihtimaliniz de yüksek.

Başak Burcu:

Başak yükselen Başaklar, haftanıza biraz isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz ama bu isteksizlik Çarşamba günü 11:45 itibariyle yerini çok daha hareketli bir enerjiye bırakacak. Hafta sizin için hafta ortasında başlıyor diyebiliriz. Onun öncesinde bir kurumda çalışıyorsanız işinizde gücünüzde olacak, kafanızı çok fazla işten kaldıramayacaksınız. Geçmişi anabilirsiniz bu dönemde ve kalabalık yerlerde olmak istemeyebilirsiniz.

Pazartesi günü Güneş’in olumlu bir açısı var. Ev, aile ve yuva alanlarınız için atılması gereken önemli adımlar verilmesi gereken önemli kararlar ve sorumlulukları ele almaktan mutluluk duyabilirsiniz. Amcanızın, halanızın hayatında ele alınması gereken bir mevzu, babanız tarafından ele alınabilir ya da siz bu konuda görevlendirilebilirsiniz ama işler gayet makul mantıklı ve geleneksel bir şekilde akıyor görünüyor. Beraber çalıştığınız insanlar varsa onların hayatındaki birtakım düzenlemeler de sizin göreviniz olabilir.

Çarşamba gününe dikkat edin çünkü özel hayatınızda aile ortamlarınızda gerginlikler ve hayal kırıklıkları devreye girebilir. Ev ortamlarınızda enerjinizin düşük çalıştığını görebilirsiniz. Bu enerji düşüklüğü bazı hastalıkları karşınıza getirebilir ya da hayatınızda bir insan varsa bu dönem iş hayatından, ailesinden yana bazı hayal kırıklıkları yaşadığını fark edebilirsiniz.

Perşembe günü oldukça hareketli. Güzel bir planı, sanatsal bir işi başlatma ya da tiyatroya, sinemaya, gösterilere gitme, spor yapma gibi etkiler devrede olacak. Para ile ilgili halledilmesi gereken bir mevzu Perşembe günü devreye girecek.

Pazar günü Merkür’ün Uranüs’le olumlu açısı, eğitim alıyorsanız size mutluluk veren işler varsa, burada hayata farklı gözlerle bakmanızı sağlayacak. Hayatı farklı algılıyorsunuz, sevdiklerinizle farklı ve güzel olanı paylaşmak istiyorsunuz. Önünüzdeki dönem de aslında size bu konularda güzel olasılıklar sunuyor, bunu değerlendirin. Bakış açınızla insanları çok güzel bir şekilde etkileyebilirsiniz. Eğitmenseniz, öğretmenseniz bu dönem fikirlerinizle gerçekten topluma güzel fırsatlar da sunacaksınız. Öğrenciyseniz de bu dönem öğrenmekten ya da derslerinize farklı metotlar geliştirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Genel itibariyle kadın-erkek ilişkileri bu hafta doğru çalışmayacak. Erkek figürlerinden beklentilerinizi çok fazla yükseltmeyin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, sosyal çevrenizden alacağınız önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. İletişim trafiğinizin yüksek olduğu bir dönem aynı zamanda ev, aile ve yuvanızla da uğraşmanız gereken bir sürü konu olabilir. Bütün bu çeşitlilik içerisinde bu hafta hareketli enerjilerle başlayacak ama hafta ortası piliniz bitebilir ya da hafta ortası itibariyle birkaç gün boyunca kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz.

Pazartesi günü Güneş’in Satürn’le olumlu açısı ikili ilişkiler, özel hayat ve iletişimsel işlerinizde istediğiniz sonuçları karşınıza getirecek. Önemli haberler gelebilir aynı zamanda aşk hayatınızda karşı tarafla beraber hareket etmesini başarabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde sizden daha büyük ve olgun insanların tavsiyeleri ya da yapılması gereken işlerin ele alınması bu hafta size başarıyı getirecek. Hafta başında dikkat edin arkadaş ortamlarınızda para ile ilgili bir mevzu aranızda ciddi gerilimlere neden olacak. Sıkılganlıklarınız yüksek olabilir, bazı konuşmalara karşı tepkiler verebilirsiniz.

Çarşamba günü beraber iş yaptığınız insanların sizi bazı noktalarda yanılttığını görme potansiyeliniz var. Çok çabuk etkileniyor ya da çok çabuk başka insanlara işinizi gücünüzü teslim ediyor olabilirsiniz. Belki de bu dönem buna ihtiyacınız olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama gözünüzü de dört açın.

Hafta sonuna doğru Merkür’ün Uranüs’le olumlu açısı ev, aile ve yuva alanlarınızda yapılması gereken önemli değişiklikleri karşınıza getirecek. Bu değişiklikleri yapamazsanız bile sevdiğiniz insanlarla, aile büyüklerinizle bunları konuşmak farklı bakış açısıyla olaylara yaklaşmak ve bunun planını yapmak hayatınızda önemli olabilir. Evinizle, yuvanızla ilgili yapacağınız planların bir sonraki hafta hayatınıza yansımalarını da görebilirsiniz. Elinizi çabuk tutun 29 Aralık’ta Merkür bu alanlarınızda geri hareketinde olacak. Kadın-erkek ilişkilerine dikkat edin sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamak çok da kolay olmayabilir. Erkek figürleri daha fazla alıp başını gitmek isterken kadın figürleri daha fazla aile hayatında sorumlulukla yollarında ilerlemek isteyebilirler bu da aranızda bazı gerilimlere neden olabilir. Ev hayatınızda kimsenin sizi desteklemediğini belki çocuğunuzla tek başınıza uğraştığınızı düşünebilirsiniz.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, kariyer, iş ve meslekle ilgili konular bu haftanın konusu. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz ama ikili ilişkiler ve özel hayatınızda toplum önünde söylediğiniz bir söz ya da iş hayatınızda yaşadığınız bir konu ikili ilişkilerinize olumsuz yansıyabilir ya da burada duygularınızı kontrol etmek çok da kolay olmayabilir. Patronunuzla girişeceğiniz bazı konuşmalara dikkat edin bu hafta başında. Sevdiğiniz insanın da bu dönem sıkılganlıklarının yüksek olduğunu fark edeceksiniz.

Pazartesi günü Güneş’in Satürn’le olan olumlu açısı para ile ilgili konularda sizi destekleyecek. Para kazançlarınızı artırmanın yollarını aradığınız ve bir yandan da bunları da elde ettiğiniz bir ay içindesiniz. İletişimsel işleriniz, bilgisayar, internet, sosyal medya aynı zamanda ulaşım, satış, ticaret, pazarlama, eğitim alanlarında güzel sonuçlar da elde etmeniz söz konusu.

Ev, aile ve yuvanızda yapılması gereken önemli sorumlulukları Pazartesi ele almanız çok daha akıllıca olacaktır ama para ile ilgili konularda çarşamba gününe dikkat etmelisiniz. Spekülatif işlerinizde, yatırımlarınızda yanılma ihtimaliniz çok ama çok yüksek. Sevdiğiniz insanın ya da güvendiğiniz insanların sizi yanıltmalarına müsaade etmeyin çünkü para ile ilgili konularda kafanız net çalışmayabilir.

Hafta sonu Merkür’ün Uranüs’le olan olumlu açısı hem iletişimde hem de özel hayatınızda çok daha farklı ve keyifli bir etkiyi devreye sokacak. Kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Hayata bakış açınız planlarınız gelecek umutlarınız hareketlenecek ve siz de buna göre yeni ve farklı planlar yapmaktan mutluluk duyacaksınız. Bu haftanın genelinde kadın-erkek ilişkilerine dikkat edin, erkek tarafı daha çok para ile ilgili konularda sıkıntı ve problemler yaşarken kadın tarafı yakın çevresinde olup biten olaylara daha fazla kendini verecek ama burada da özellikle yakın çevresinden, akrabalardan aradığı desteği göremeyebilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, uzak yerlerden alınacak önemli haberler, dış ortamlarda geçirilecek güzel vakitlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta sizin için önemli çünkü oldukça hareketli ve aktif bir hafta ve para ile ilgili konular hayatınızın merkezinde. Hem kendinizi güçlü hissediyorsunuz hem hayata tutunuyorsunuz ama bir yandan da bunun sonuçlarını görmek sizin en doğal hakkınız ve bunları da göreceksiniz.

Pazartesi günü uzak yerlerden alacağınız haberler işle ilgili konularda bir karmaşaya neden olabilir ya da bir yerden bir yere gidecekseniz trafiğin yoğun olmasından kaynaklı yetişemeyebilir, verdiğiniz bir sözü tutamayabilirsiniz. Hayatı kontrol etmek çok da kolay olmayacak. Beraber iş yaptığınız insanlara karşı sıkılganlıklarınızın yüksek olduğunu göreceksiniz.

Pazartesi günü Güneş’in Satürn’le olumlu açısı iletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama ya da internet işlerinizde dijital platformlarda aradığınız desteği karşınıza getirebilir. Önemli sorumluluklar alabilirsiniz burada ya da burada size yol gösterecek önemli bir insanın varlığı işlerinizde hızlı ilerlemenizi sağlayabilir. Bu da sizi mutlu edecek.

Çarşamba gününe dikkat edin çünkü enerjiniz düşük olacak. Ev ve aile ortamlarınızda enerjinizin çok çabuk aşağıya çekildiğini hissedebilirsiniz, alerjilere dikkat edin, yemek zehirlenmeleri, ilaç intoleransları, salgın ya da mikrobik ateşli hastalıklar devreye girebilir. Ailenizden bir insanın böyle bir durumda olduğunu da fark edebilirsiniz. Bu aralar her şeyi kendi bilek gücünüzle hallediyorsunuz ama ailenizdeki insanların bunu takdir etmediğini düşünüyor olabilirsiniz, beklentilerinizi mümkün olduğunca aşağıya çekmeye çalışın.

Pazar günü Merkür’ün Uranüs’le güzel açısı çeşitli iş konuşmalarını karşınıza getirecek ve bir sonraki haftaya da bu etkilerle başlayacaksınız. Parayı nasıl kazanırsınız, iş hayatınızdaki değişimler size nasıl yansıyor bunlar üzerine ilerici bakış açınızla çok güzel konuşmalar yapabilir ve istediğiniz bir işi paraya bağlayabilirsiniz. Bu hafta kadın-erkek ilişkilerine dikkat edin, erkek tarafı daha çok tartışmaya yönelik hareket ederken kadın tarafı daha çok para kazanmaya yönelik hareket edecek ama bu kadar uğraşı yakın çevresinden takdir göremediği anlamına gelebilir ya da eğer siz kadın bir Yaysanız bu dönem böyle hissedebilirsiniz. Perşembe günü çok hareketli parayla ilgili bir mevzu gündeminize yerleşiyor.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftanız müşterek parasal konular, alacak verecek dengesi, ödemeler, faturalarla başlıyor. Kafanızda bir plan yapacaksınız ve bunlarla ilgili olacaksınız. Diğer taraftan kendi halinizde olma, ketum bir enerji de devrede olabilir hafta ortasına kadar size söylenilen bazı sırlar sizde kalacak. Zaten bu sırları sakın ola Pazartesi günü sevdiklerinizden, arkadaşlarınızdan biriyle paylaşmayın. Bazı sırlar ortaya çıkabilir ya da para ile ilgili konularda arkadaşlarınızla ya da özel hayatınızdaki insanla aranızda birtakım gerilimler hissedebilirsiniz. Ketum olmanız gerekiyor.

Pazartesi günü para ile ilgili konularda güzel destekler göreceksiniz. Olgun, aklı başında, size yol gösterecek bir insanın para ile ilgili bir tavsiyesi iş hayatınızda düzgün, yani oturaklı bir zeminde ilerlemenizi sağlayacak. Bu da size bir avantaj sunabilir. Beklenmedik yerlerden önemli destekler görebilirsiniz. Mesela bu aralar işlere adapte olmak sizin için kolay değilse yine de bazı hızlı konuşmaların hayatınızda yer ettiğini göreceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı fedakârca yaklaşımlar da devreye girebilir. Bazı konuları düşündüğünüz ya da gördüğünüz gibi algılamayın. Arkasında başka işler de olabilir. Bu aralar yakın çevrenizdeki insanlardan fazlasıyla etkileneceksiniz, bu da eğer önemli işler yapıyorsanız bazı detayları gözden kaçırmanıza neden olabilir.

Pazar günü Merkür’ün Uranüs’le olumlu bir açısı devreye girecek ki aşka, keyfe, mutluluğa farklı bakmak isteyeceksiniz. Çok çalıştığınız bu dönemde size farklı yaklaşanlar, hayatınızı kolaylaştırmak isteyenler, size rahatlıkla sevgisini sunan insanlara kapılarınızın çok daha açık olduğunu görebilirsiniz. Bu çocuğunuz olabilir özel hayatınızdaki insan olabilir ya da kimse yoksa hayatınızda yeni başlayacağınız bir ilişkiyi de kapsayabilir. Fikirlerinizle ve düşüncelerinizle etrafınızdaki insanları etkilemesini bileceksiniz.

Ticari faaliyetler şans faktörü olarak perşembe günü karşınıza gelecek ama perşembe günü aile ortamınızda bir konuyu da halletmeniz gerekecek. Bir mevzuda geri planda durmayın, halledilmesi gerekenleri halledin ama perşembe günü aynı zamanda çok şanslı olacak. İşle ilgili mevzuları da tamamına erdireceksiniz. Erkek tarafı daha çok çalışma koşullarını hareketli tutarken, kadın Oğlaklar daha çok kendilerine yatırım yapmak ve kendileri için para harcamaktan mutluluk duyabilirler ama yaptıkları harcamalar kadın Oğlakları çok da mutlu etmeyebilir.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, ikili ilişkilere vereceğiniz değerle, sevdiğiniz insanla olan konuşmalar ve duygusal paylaşımlarla haftanızı başlatıyorsunuz ama bu pazartesi duygularda inişler çıkışlar, olayları yönetme isteğinden kaynaklı olarak sevdiğiniz insanla birbirinize girme potansiyeline dikkat edin. Birileriyle iş yapıyorsanız, ortaklaşa atılacak adımlarda kafa kafaya gelme enerjiniz yüksek olabilir. Biraz durumları idare etmesini zor başaracaksınız gibi görünüyor.

Diğer taraftan pazartesi Güneş’in Satürn’le olumlu açısı hayattan beklentilerinizi karşılayacak. Sosyal çevrenizdeki insanların sizi ne kadar desteklediklerini çok net bir şekilde göreceksiniz. Önemli işler, anlaşmalar, organizasyonlar devreye girebilir. Sorumluluklarınızı bilip verdiğiniz sözleri tuttuğunuz müddetçe hayatınızda önemli açılımlar yaşayacaksınız.

Çarşamba günü arkadaş ortamlarınızda ya da sosyal çevrenizi işin içerisine alacak önemli organizasyonlar ya da işlerde para ile ilgili konulara dikkat edin. Maddi konularda bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz ya çok fazla taviz veriyorsunuz ya kafanız karışık, kendi değerinizi belirleyemiyor olabilirsiniz. Bir para mevzusu dönüyorsa ortada burada kendinizden taviz vermeniz söz konusu olabilir ya da bu süreçte bazı arkadaşlarınızın kariyerinde yaşadığı bazı duygu iniş çıkışlarının ya da sıkıntıların sizin hayatınıza da yansımalarını görebilirsiniz. Yine de maddi konularda lütfen dikkatli adımlar atın. Bir yere yazılacaksanız bir para vereceksiniz burada da yanıltıcı etkiler devrede olacak.

Pazar günü Merkür’ün Uranüs’le olumlu bir açısı var bu aralar kafanızda kırk tilki dolaşıyor kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor. Bir yandan da bu fikirlerden etrafınızdaki insanların da haberi yok. O yüzden bu planları ev ortamında, aile ortamında bir kâğıda dökmek, proje geliştirmek, planlarınızı buna uygun bir şekilde ilerletmek anlamında hafta sonu size göz kırpacak. Yaratıcılığınız çok yüksek çalışabilir, geleneksel yöntemlerle bazı şeyleri yapıyor olsanız bile farklı bakış açısıyla hayatınızı değiştirebileceğinizi ve hızlı ilerlemeler kaydedeceğiniz de hafta sonu çok net göreceksiniz. Bu aralar ev ortamlarınızda sezgileriniz çok yüksek çalışabilir.

Perşembe günü dış ortamlardan, uzak diyarlardan gelecek önemli haberler sizi çok mutlu edebilir, aynı zamanda yakın çevrenizden bir insanla halletmeniz gereken önemli bir mevzuyu yine Perşembe günü ele almak durumunda kalabilirsiniz. Kadın Kovalar kendi halinde olurken kendi içine dönüp yalnız kalmak isterken erkek Kovalar bu dönem biraz daha aşka ya da keyfe yönelik hareket etmek isteyebilir. O yüzden kadın-erkek prensiplerini uyuşturmak çok da kolay olmayacak. Bu hafta en çok maddi konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Diğer taraftan hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, çalışma koşullarınız ve gündelik hayatın ritmi, sağlıkla ilgili konular haftanızın merkezine yerleşecek. Sırt ağrıları, kalp problemleri, tansiyon sıkıntılarınız, dolaşım sistemi problemleriniz varsa bu hafta en çok bu problemlere dikkat edin. Diğer taraftan iş ortamlarınızda alacağınız bir haber yakın çevrenizle beraber yaşayacağınız bazı gerginliklere neden olabilir. Pazartesi günü bu etkiye dikkat edin, ağzınızdan çıkanı kulaklarınız duysun aynı zamanda bazı şeyleri yöneteceğim derken işler çığırından da çıkabilir.

Güneş’in Satürn’le olumlu açısı kariyer ve iş fırsatlarında karşınıza önemli sorumlulukları getirecek ve bu sorumlulukların altına girmekten korkmayacaksınız. Arkadaşlarınızdan olgun bir insan para ile ilgili konularda size önemli fırsatlar sunabilir ya da onun görüşlerinden hem parasal hem kariyer konularında çok rahat bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Hafta ortası dikkat edin çünkü kafa karışıklıkları, belirsizlikler, duyacağınız bazı haberler karşısında enerjinizin düşük olması sizi yoracak ve göz önünde olacağınız ortamlarda iş ortamlarınızda hastalıklara karşı da dikkatli olmakta fayda var çünkü bağışıklığınız düşük çalışacak.

Hafta sonuna doğru Merkür’ün Uranüs’le olan olumlu açısıyla iletişimsel her tür işinizde, gelecek odaklı amaçlarınızda hayatın size gülümsediğini göreceksiniz. Bir sonraki hafta başına da bu etkiler yansıyabilir. Önemli iş konuşmaları, görüşmeler, aktiviteler, organizasyonlar, davetler hayata daha keyifle bakmanıza ve yaptığınız işe de farklı yöntemler getirmenizi sağlayacak. Hafta sonu hayattan aldığınız keyif gayet yüksek görünüyor.

Perşembe günü sosyal ortamlarda ve çevrelerde önemli bir insanla bir araya gelebilirsiniz. Para ile ilgili bir mevzuyu halletmeniz burada şifalanmanız gerekecek ama yapacağınız bazı konuşmalar girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak. Burada hızlı bir hareketlilik söz konusu, yakın ve uzak çevrenizdeki insanları etkilemesini de başaracaksınız. Bu hafta arkadaş ortamlarınızda hızlı ilerlemeler, önemli konuşmalar var ama bazı konuşmalar ya da bazı para teklifleri, parasal konularda kafanıza takılanlar kendinizi değersiz hissetmenize neden olabilir bu etkiye dikkat edin. Kadın-erkek prensipleri çok da uyuşmayacak bu hafta içerisinde o yüzden kadın bir Balıksanız sosyal çevrelerde olmak ya da organizasyona yönelik işlere devam etmek isterken, erkek Balıklarsa ev ortamlarına daha düşkün olacak ve ev ortamlarında enerjilerini harcayacaklar.

Yorumlar (0)