Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 06.02.2023, 12:57 06.02.2023, 16:44
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

06 – 12 Şubat haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, dolunaydan almış olduğunuz enerji aşk, çocuklar, sanatsal ve kreatif işler, hobiler alanınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Haftanız da bu etkilerle başlıyor. Aşka, keyfe yapacaklarınıza daha fazla önem göstereceksiniz.

Pazartesi kariyerinizde beklenmedik insanlardan, yerlerden göreceğiniz desteklerle ya da kendi alanınızda yaptığınız çalışmalarla istediklerinizi çok rahat bir şekilde koparabileceksiniz. Anne tarafınızda akrabalarınızda bir araya gelme konuşma ya da yazı yazıyorsanız kitap çıkarıyorsanız ya da çalışmanız gereken bir proje varsa bu proje ile ilgili konularda gereken her türlü ilhamın bu pazartesi karşınıza gelme olasılığı yüksek.

Çarşamba günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla önemli konuları konuşmak ve aranızda yaşanılan sıkıntıları gidermek istiyorsanız bu konuları çok rahat bir şekilde ele alabilirsiniz. Bu aralar ilişkiler konusunda elinizi ayağınızı çekmişsiniz gibi görünüyor. İçsel gerginlikleriniz yüksek olabilir ya da sevdiğiniz insanı anlamakta zorlanıyor olabilirsiniz. Şimdi bütün bunları her koşulda olumlu bir atmosfere çekmek ve sevdiğiniz insanla hayatı paylaşmak adına Çarşamba gününü olumlu bir şekilde hayatınıza geçirin.

Cuma günü Merkür’ün Plüton ile kavuşumu hem kariyerinizde hem meslek hayatınızda bazı konuları takıntı haline getirme potansiyelinizi gösteriyor. Size söylenilenler, konuşulanlar patronunuzla aranızda geçen bir mevzu sizi yorabilir ya da bazı noktalarda kariyerinizde ve mesleğinizde insanları etkilemek istiyor olabilirsiniz. Manipülatif etkilerle hareket ediyor olabilirsiniz, cuma günü bu etkilere dikkat edin. Anne tarafınızda, ailevi konularda da bu baskıyı hem onlara gösterecek hem de bu baskıyı onlardan alacaksınız.

Cumartesi günü Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle sosyal çevreniz hareketleniyor, arkadaşlarınızla yapacağınız planlar önem kazanırken işten elde edilen gelirleriniz konusunda oldukça hareketli bir dönem başlıyor. 2 hafta boyunca gezebilir, dolaşabilir, aktivitelere, davetlere, organizasyonlara katılabilir yeni insanlar tanımaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, dolunaydan almış olduğunuz etkilerle eviniz, aileniz, yuvanız ve orada oluşan olaylar gündeminizi hareketli tutuyor, haftaya da bu etkilerle başlıyorsunuz. Hala dolunayın etkilerini üzerinizde hissedebilirsiniz birtakım gerginlikler olabilir ama bu hafta genelinde olumlu bir noktaya taşıyacağınız unsurlar da var.

Pazartesi seyahat, eğitim ve özellikle geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde arkadaşlarınızdan göreceğiniz destek yüksek olurken ilhamınız kuvvetli çalışacak. Eğitimsel konularda arkadaşlarınızla girişeceğiniz işlerde ticari faaliyetlerde ilham perisi adeta etrafınızda olabilir. Önemli satışlar gerçekleştirebilirsiniz ya da bu dönemde hayal ettiklerinizin karşınıza gelme potansiyelini fark edeceksiniz. Kendinizi de olumlu ve uyumlu göreceksiniz bu dönem içerisinde.

Çarşamba günü Venüs’ün Uranüs ile olumlu açısı sosyal çevre ortamlarınızda, arkadaşlık ilişkilerinizde doğru ilişkileri karşınıza getirebilir. Özgür yapınızla ve farklı tavırlarınızla gireceğiniz sosyal çevrelerde insanların ilgisini çekebilir hatta hayatınızda bir insan yoksa biriyle tanışabilir, aşka yelken açabilirsiniz. Bu dönem özgür ilişkiler sizi çok fazla yormayacak aynı zamanda güveninizi sağlayacak ve diğer taraftan da bir şekilde sizi besleyecek olan ilişkilerin isteği içerisindesiniz,

Hayatınızda bir insan varsa sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da zor olmayabilir.

Cuma günü Merkür’ün Plüton ile kavuşumu bazı fikir ve düşüncelerinizi daha az tanıdığınız insanlara ulaştırırken, iletirken takıntılı ve obsesif davranışları beraberinde getirebilir o yüzden tanımadığınız ortamlarda tartışmalara girecekseniz ben bilirim tavrıyla hareket edecekseniz bu etkiye dikkat edin çünkü insanlar üzerinde baskı oluşturabilir ya da o insanların sizin üzerinizde bir baskı oluşturduğunu görebilirsiniz. Eğitimciyseniz, öğrenciyseniz eğitim hayatınızda bazı konular kafanıza takılabilir ve bu konuların içerisinden çıkmayı başaramayabilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçiyor hem meslek hayatınızda hem kariyerinizde önemli bir dönem başlıyor 15 gün boyunca konuşma ve görüşmeleriniz hızlanırken işinizle ilgili potansiyelleri çok net görebilir aynı zamanda göz önünde olacağınız ortamlarda ve toplumsal konularda kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Çalışmayanlarsa bu dönem daha çok toplumsal konularla ilgili olacak, kalabalık yerlerde bulunacaklar. Ailevi konular burada liderliği ele alma ya da toplum içerisinde önemli pozisyonlarda önemli yerlerde bulunma amaç ve hedefleriniz doğrultusunda hareket etmek öne çıkacak. Yine bu dönem iş hayatınızda beklediğiniz bazı fırsatları da çok rahat yakalayacaksınız.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, yakın çevrenizden gelen bilgiler, iletişimsel konularda yaşadıklarınızla haftanıza giriş yapıyorsunuz. Dolunaydan almış olduğunuz etkiler de bu yönde. Yakın çevrenizde bir sürü olay olup bitiyor olabilir ya da buradaki olayları kontrol etmek istiyor olabilirsiniz. Akrabalar, kardeşler yakın dostlar iletişimsel konu ve olaylar dijital platformda oluşacak ve iş hayatınızı etkileyecek bazı kararlar bu haftaya damgasını vuracak.

Pazartesi keyifli etkileşimler de söz konusu, kariyerinizde önemli açılımlar var ilhamınız yüksek çalışacak. Satış pazarlama alanında çalışıyorsanız iş hayatınızda göstereceğiniz beceriler ve başarılarının karşılığını almamak için hiçbir nedeniniz yok. İş hayatınızda göstereceğiniz başarılar ve önemli atılımlarınızın sonuçlarını alacaksınız. Bu hafta parasal konular iyi çalışacak, hem aile hayatınıza parasal yönden destek sağlayacaksınız hem de gelen bu parayı hem ailenize hem de işinizle ilgili konulara harcayacaksınız.

Çarşamba günü göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmak çok kolay olabilir. Yine ailevi konularda esnek ve özgür yapınızla karşı tarafın hem gönlünü almasını bilecek hem de yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa bunları halletmenin de yolunu bulacaksınız. Hayatınızda bir insan yoksa bu dönem iş hayatınızda göz önünde olacağınız ortamlarda özgür, farklı ve sizi biraz daha geliştirecek bir ilişkiye yelken açma olasılığınız yüksek görünüyor.

Cuma günü Merkür’ün Plüton ile kavuşumu para ile ilgili konuları kafanıza takmanıza neden olabilir. Parasal konularda halletmeniz gereken önemli noktalar var. Banka işlemleri, vergi ile ilgili konular, nafaka, vergi, miras gibi alanlarda halletmeniz gerekenler varsa burada kontrolcü yapınızla davranabilir, bazı konuları kafanızda gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Obsesyondan ve takıntılardan uzak durmaya özen gösterin, manipülatif etkilerden mümkün olduğunca kaçının. Parayla ilgili birtakım girişimleriniz varsa bu dönem sizi manipüle edenlerin varlığı sonucunda işlerinizde ya da parasal konularda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçiyor, öğrenmekten mutluluk duyacağınız bir süreç başlıyor. 2 hafta boyunca seyahatleriniz artabilir, başka yerlere kültürlere daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Öğrenciyseniz öğrenmekten keyif alacak sınavlarınıza çok rahat hazırlanacak aynı zamanda dil becerinizin daha fazla geliştiğini görecek daha az tanıdığınız insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Ticari faaliyetleriniz artarken hukuki konuları ele alma aynı zamanda eğitimle ilgili konularda kendinizi gösterme gibi etkiler devreye girebilir. Hem ticari faaliyetleriniz artacak hem yurtdışı bağlantılı işler ve görüşmelerin hızlandığını göreceksiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, maddi konularda bir Dolunayla haftaya giriş yapıyorsunuz. Pazar günü bu dolunay gerçekleşti ama hala etkileri devam ediyor o yüzden parasal yönden harcamalar gelirler dengesini iyi tutmanız gerekiyor. Merkür’ün Neptün’le olumlu açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda dengeyi çok daha rahat sağlayacağınızı anlatır gibi. Hayatınızda bir insan varsa onunla olan paylaşımlarınız hızlanabilir ya da onun ailesiyle daha fazla iç içe olabilir önemli planlar yapabilir ya da sevdiğiniz insanla bir seyahatin sorumluluğu ya da bir seyahatle ilgili konuşmanın aranızı yumuşattığını görebilirsiniz. Özel hayatınızda güzel planlarınız var ve bu planları hayata geçirmek için hafta başındaki bu güzel enerjiyi kullanmayı ihmal etmeyin.

Çarşamba günü uzak yerlerden alacağınız haberlerle sosyal çevrenizde önemli hareketlenmeler devreye girebilir. Diğer taraftan arkadaş ortamlarınızdaki değişimler bu dönem işinize yarayacak. Uzun zamandan beri bazı konuların oturmadığını fark ediyorsunuz geleceğe yönelik hareket etmek istediğiniz alanlarda kendinizi güvende görmeme etkisi devrede ama bu hafta alacağınız haberler geleceğe çok güzel ve kuvvetli bir ışık yaktığınızı gösteriyor. Gelecek planlarınız hızlanırken arkadaşlarınızla yapacağınız önemli planları da devreye koyabilirsiniz. Eğitim hayatında, seyahatlerde ya da dış ortamlarda yeni bir insanla tanışma potansiyeliniz de yüksek olabilir.

Cuma günü Merkür Plüton kavuşumu var ki ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı konuları takıntı haline getirdiğinizi gösteriyor. Sevdiğiniz insanın üzerinizde çok fazla baskı oluşturduğunu ya da bazı noktalarda sizi zorladığını fark edebilirsiniz. Evliyseniz ve iki çocuğunuz varsa küçük olan çocuğunuzun bu aralar üzerinizde manipülatif etkileri olduğunu fark edebilirsiniz. Konu ne olursa olsun ikili ilişkiler ve özel hayatınızda takıntılardan ve kontrol etme arzusundan mümkün olduğunca uzak durun size bunu yapanlar varsa onlara karşı da dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Ortaklı işlerinizde de bazı yönlendirilmelere açık olacaksınız.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçecek ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda bir rahatlama görülürken eşinizin ya da partnerinizin parasıyla ilgili konularla ilgili olacak ya da hayatınızda bir insan yoksa spiritüel ve daha gizemli konulara ilgi duymaya başlayacaksınız. Astrolojiyi ile ilgili bazı konuları hayatınıza almak isteyebilirsiniz, eğitimle ilgili konuları hayatınıza geçirebilirsiniz, çözüme ulaştırmak istediğiniz konular varsa bu konular da sizin için kolay olabilir. Sizin için hayatı farklı perspektiften göreceğiniz bir dönem başlıyor bu haftayı iyi değerlendirin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanıza dolunaydan aldığınız etkilerle sağlığınıza, kendinize dikkat ederek başlamanız gerekiyor. Hem aile hayatınız hem kişisel görüşleriniz ve adımlarınız hem de sağlığınızla ilgili konular gerçekten de mercek altında ve bu hafta kendi istek ve beklentilerinize göre hareket etmek arzusunda olacaksınız. Eğer size ayak uyduramayanlar varsa ailenizden, sevdiklerinizden onlara karşı tepkisel yapınızı da ortaya koyabilirsiniz.

Pazartesi günü iş ortamlarınızdaki insanlara karşı anlayışlı yapınız devreye giriyor. Beraber çalıştığınız insanlar varsa onların yakın çevresiyle olan bağlantılarını kullanabilir ya da beraber çalıştığınız insanlarla uyumunuzun çok iyi olduğunu fark edebilirsiniz. Başka insanlara yardım etmek, onlara ilham vermek onlar için bir şeyler yapmak sizin için bu hafta önemli olacak ve böyle ilerlerseniz bunun sonuçlarını işinizde, gücünüzde çok rahat bir şekilde görebilirsiniz.

Çarşamba günü Venüs’ün Uranüs’le açısı para ile alakalı yönden sizi sevindirebilir. İş hayatınızda değişimlerin sonucunda güzel kazançlar devreye girecek. Hayata özgür baktığınız ve para ile ilgili konularda da bu aralar desteklendiğiniz için istediğiniz bazı parasal sonuçları elde edebileceksiniz. Önemli bir haber gündeme gelebilir ya da para ile ilgili konuları çok kafanıza takmayabilir esnek olduğunuz için de bu alanlarda çok daha rahat ilerlemeler sağlayabilirsiniz.

Cuma gününe dikkat etmekte fayda var Merkür’ün Plüton’la kavuşumu hem sağlık hem de iş hayatınızda bazı takıntıları ve obsesyonları karşınıza getirecek. İş hayatınızda beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın üzerinizde tahakküm kurma ya da gücünü üzerinizde gösterme isteğine şahit olabilirsiniz ya da tam tersi bir konu yüzünden siz onları zorlayabilirsiniz. Cuma günü iş ortamlarınızdaki gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun aniden oluşacak olaylara karşı verdiğiniz tepkilere dikkat edin. Diğer taraftan olay ve durumları şartları kontrol etmek için çok fazla zorlamayın.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçiyor ikili ilişkiler ve özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri masaya yatırmak, sevdiğiniz insanla konuşmak adına şahane bir 15 günlük döneme giriyorsunuz. Yine bu dönem hayatınıza bir insan almak isteyebilirsiniz eğer hayatınızda bir ilişki yoksa bu dönem bir ilişkiye yelken açmak ya da diğer insanlarla beraber hareket etmek ortak bir şekilde hareket etmek sizi mutlu edebilir. Anlaşmalar, sözleşmeler, hukuki sıkıntı ve problemlerin ele alınması yine bu dönem karşınıza gelecek. Popülerliğiniz artacak insanları ve karşı cinsiyeti etkilemesini başaracaksınız.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, haftanıza geri planda duracağınız etkilerle başlıyorsunuz. Dolunaydan almış olduğunuz etkilerle bazı şartlar elinizde değil, beklenmedik olaylar altındasınız ve bu hafta da bu olayların devam ettiğini görme potansiyeliniz var ama sakin olmanız gerekiyor. Özellikle salı gününden sonra sabaha karşı saatler itibariyle birkaç gün boyunca kendinizi çok daha rahat hissedebilirsiniz ama pazartesi günü mümkün olduğunca dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Pazartesi Merkür’ün Neptün’le olumlu açısı iş hayatınızda ya da dışarıdan alacağınız haberler karşısında sizi zorlarken özel hayatınız ve ikili ilişkiler konusunda yüzünüzü güldürebilir. Sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlantının kuvvetli olduğunu görebilir, sanatsal faaliyetlerinizi hızlandırabilir, karşı tarafın hayatınızda olmasından mutlu olabilirsiniz. Çocuklarınız varsa bu dönem ikisinin arasındaki uyumluluk sizi mutlu edecek. Aynı zamanda sanatsal ve kreatif işlerle uğraşıyorsanız bu dönem alacağınız haberler yüzünüzü güldürecek.

Çarşamba günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla vereceğiniz kararları karşınıza getirebilir. Bu kararlar esnek kararları içeriyor olacak ve karşı tarafı çok fazla zorlamayacaksınız. Beraber yapacağınız seyahat planları, eğitim planları, önünüzdeki döneme dair kısa vadeli planlar ya da partnerinizin ailesi, akrabalarıyla beraber yapacağınız konuşmalar, görüşmeler hayatınızı keyifli kılacak.

Cuma gününe dikkat etmekte fayda var eğer çocuğunuz varsa ya da özel hayatınızdaki insana karşı biraz daha manipülatif ve yönlendirici etkilerle hareket edebilirsiniz ya da bir konu kafanıza fazlasıyla takılabilir. Aşk hayatınızda takıntılarınızla hareket edebilir kontrol edemediğiniz noktalarda işin çığırdan çıktığını görebilirsiniz ya da çocuğunuz varsa ona karşı da konuşmalarınızda ya da hareketlerinizde bu etkiye dikkat edin. Para kazanma gücünüzün arttığı bir dönem olduğu için borsada yatırım yapıyorsanız ya da yatırımlarınız varsa bu dönem manipülatif etkiler devrede olacağı için dikkatli olmakta fayda olacak.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçiyor önünüzdeki 2 hafta boyunca iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konu ve olaylar önem kazanırken bir işe başvurmak, iş değiştirmek ya da yeni bir projeye dahil olmak üzere hayat sizi destekleyecek. Daha önceden bir işe başvurduysanız bu dönem almak istediğiniz haberler karşınıza gelebilir ama iyisiyle ama kötüsüyle. Diğer taraftan sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için gayet uygun bir dönem. Bir dükkanınız ya da bir şirketiniz varsa bu dönem eleman alımı yapmak için de gayet uygun.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz bu haftaya damgasını vuracak. Dolunaydan almış olduğunuz etkiler yine arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda oluşmaktaydı, haftaya da bu etkilerle giriş yapıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki meseleleri halletmeniz gerekiyor ya da parasal yönden bu aralar gelirleriniz konusunda gerginlikleriniz yüksek olabilir.

Pazartesi günü Merkür’ün Neptün’le olumlu açısı iş konularında aile hayatınızda yapılması gerekenler konusunda sizi harekete geçirebilir. Diğer taraftan ev ortamlarınızda hayal gücünüz ve ilhamınız yüksek olacak o yüzden evinizde boya, badana, tadilat, tamirat gibi işleriniz varsa ya da emlağa, evi düzenlemeye dair birtakım girişimleriniz varsa bu dönem bunları yapabilir ve istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Diğer taraftan yazıyorsanız, çiziyorsanız, evinizden çalışıyorsanız bu Pazartesi sizi mutlu edecek gayet de keyfiniz yerinde olacak.

Çarşamba günü Venüs ve Uranüs arasındaki olumlu açı iş hayatınızda güzel ve esnek sonuçları karşınıza getirebilir. İşinizde birtakım beklentileriniz varsa uzun zamandan sonra beraber iş çıkarttığınız insanlarla olan potansiyeliniz patronlarınız tarafından görülüyorsa şimdi belki de bunu paraya çevirmenin tam zamanı. Tatlı, keyifli etkilerle patronunuzla konuşmak ve esnek, özgür yapınızla aslında iş hayatınızda neler yapabileceğinizi göstermek de önemli olabilir.

Cuma gününe dikkat Merkür ve Plüton kavuşumu ev hayatınızda, hanenizde ve yuvanızda konuşmalarınızda manipülatif etkilerin devrede olacağını gösterirken kontrol etme arzunuz yüzünden sevdiklerinizle kapışma ya da güç gösterilerine girme ihtimaliniz de var. Ego savaşlarından mümkün olduğunca uzak durun birbirinizi manipüle etmeyin bu aralar üzerinizde çok büyük baskı olduğunu fark edebilirsiniz ve bu baskıyı da ailenize yansıtabilirsiniz ya da onların size baskı uyguladığını fark edebilirsiniz. Takıntılı ve obsesif etkilerden uzak durun.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçiyor hayatı eğlenceli yönleriyle görmeye başlayacaksınız, aşkı daha fazla konuşabilir, çocuklarla ilgili konuları daha fazla hayatınızı alabilir, çocuğunuzla olan iletişiminizi kuvvetlendirebilirsiniz. Yine aşkta özgürleşmek, arkadaşlarınız ve dostlarınızla güzel planlar yapmak, sanatsal ve kreatif işlerinizde bilimi ya da teknolojiyi daha fazla kullanmak öne çıkabilir. Keyfinizi hiç bozmayın ve aşk hayatınıza, size keyif veren alanlara daha fazla yatırım yapın önünüzdeki dönem buna çok ama çok ihtiyacınız olacak.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, göz önünde olacağınız ortamlar, toplumsal konular, iş hayatınızda önemli olaylar bu Dolunay sizi vurmuş ya da tam da bu hafta başında aldığınız haberlerle vuruyor olabilir. Bu dönem biraz daha insanlarla olan ilişkilerinizde sakin durmanız gerekiyor. O yüzden gerek ikili ilişkilerinizde gerek ortaklı işlerinizde mümkün olduğunca sakin durmaya özen gösterin. Aniden oluşacak olaylar karşısında köprüleri hemen yıkmayın.

Merkür’ün Neptün’le olumlu açısı yakın çevrenizden insanlardan alacağınız önemli haberleri karşınıza getirebilir, ilhamınız yüksek çalışacak. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu aralar yaratıcı yönünüz yüksek olduğu için insanları kolaylıkla etkilemesini başaracaksınız. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama ve dijital platformlarda işiniz varsa bu dönem güzel sonuçlar almanız da söz konusu olabilir. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanla tanışma potansiyeliniz devreye girerken diğer taraftan yakın çevrenizdeki insanların size her konuda yardım etmek istediğini de göreceksiniz.

Çarşamba günü özel hayatınızda güller açıyor. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla uzun zamandan sonra ilk defa aynı perspektiften bakıyor olacak ve beraber yapacağınız planları hareketlendireceksiniz. Yeni biriyle tanıştıysanız çarşamba günü ikinci bir görüşme bir araya gelme birbirinizi tanıma gibi etkileri de devreye sokmanız söz konusu. Çocuklarınız varsa onların arasındaki ilişkiler bu dönem çok ama çok iyi olacak. Özel hayatınızla ilgili her türlü konuda hayatınızın güzelleştiğini iyi bir noktaya taşındığını göreceksiniz.

Cuma günü Merkür ve Plüton kavuşumu yakın çevre alanlarınızda oluşuyor yakın çevrenizdeki insanlara karşı sert konuşmalar ya da manipülatif davranışlar devreye girerken takıntılı olacaksınız. Kafanıza bir konu takılabilir, kontrol edemediğiniz noktalarda karşı taraf üzerine baskı uygulayabilirsiniz ya da yakın çevrenizden akraba ve kardeşlerinizden bir insanın size bir konuda baskı yaptığını görebilirsiniz. İşte bu noktada olay ve durumların çığırından çıkmasına izin vermeyin hemen algınızı başka bir yöne çevirin ve ilişkilerinizi çok fazla zorlamamak adına bu birkaç günü biraz daha rahat etkilerle biraz daha alttan alarak hareket etmeye çalışın.

Cumartesi günü Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle beraber 2 hafta boyunca ev ve aile hayatınızda, yuvanızda önemli konuşma ve görüşmeler altında olacaksınız. Özgürleşme arzunuz ev ortamlarında çok yüksek olurken arkadaşlarınızı, sosyal çevrenizdeki insanları evinizde ağırlayabilirsiniz. İletişimi daha çok evinizden sağlayacaksınız kapı, pencere gibi havalandırma gibi konuları evinizde ele alabilirsiniz. Emlak alım satım, kiralama gibi işleriniz varsa bu işlerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Özgün yapınızla hareket edecek daha fazla evinize, yuvanıza, ailenize iletişiminizi kaydıracaksınız.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen yaylar, uzaklardan gelecek önemli haberlerle, seyahat, eğitim, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda oluşan dolunayın etkisiyle haftanızı başlatıyorsunuz. Beraber çalıştığınız insanların hayatında önemli değişimler devreye girerken sağlığınızla ilgili konularda da zaman zaman zorlanmalar altında olabilirsiniz. Bir işinizin sonucu, iş hayatınızda verilecek önemli kararlar, yurt dışı seyahat ve eğitim hayatınızı ilgilendirecek önemli adımlar devrede olabilir.

Pazartesi günü Merkür’ün Neptün’le olumlu açısı para ile ilgili konularda güzel sonuçları karşınıza getirecek. Ev ortamlarında parasal konularda yapılması gerekenleri çok rahat bir şekilde ele alacak, evinizde vakit harcıyorsanız bu aralar yaratıcılığınızın ev ortamlarında köklendiğini göreceksiniz. İlhamınız yüksek olabilir, hayatın tadını tuzunu çıkarmak istiyor olabilirsiniz evinizle ilgili çok önemli hayalleriniz olabilir işte bunları gerçekleştirmek anlamında bu pazartesi sizi destekliyor.

Çarşamba günü ev ortamlarında yapılması gerekenler kolay bir şekilde ele alınacak. Arkadaşlarınızın ve beraber iş yaptığınız insanların sosyal çevresi ile aranızdaki bağlantılar bu dönem kuvvetli olabilir. Babanızla iyi anlaşabilirsiniz, aile ortamlarınızda yapılması gerekenler için rahat harekete geçebilirsiniz bu konular hayatınızda etkili.

Cuma günü Merkür’ün Plüton ile kavuşumu parayla alakalı konularda dikkatli adımlar atmanız gerektiğini karşınıza getirecek. Parasal yönden bir konuyu kafanıza çok fazla takabilirsiniz takıntı yapabilirsiniz. Para ile ilgili bir görüşme yapacaksanız bu konuda karşı tarafa bir baskı uygulayabilirsiniz, sözünüzden dönmeyebilirsiniz, inat edebilirsiniz ya da durum ve olayları kontrol etmek isteyebilirsiniz. Konu ne olursa olsun şartları ve durumları çok fazla zorlamamanız gerekiyor, manipülatif etkiler altında olacaksınız o yüzden inatlaşmalardan kaçının ve illa bir konuda inat edecekseniz de cuma günü yapmamaya çalışın, bazı noktalarda kayıplarınız olabilir.

Cumartesi günü Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber yakın çevre iletişiminiz hızlanacak önünüzdeki dönemde yakın çevrenizdeki insanlarla daha kuvvetli bağlar geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda özgün yapınızla iletişime dayalı her türlü işinizde dijital alanda atacağınız her tür adımda hayat sizi destekleyecek. Girişimleriniz konusunda destekli olacaksınız ve kafanız çözüme yönelik çalışacak. İş yaptığınız konularda sistemi yeniden yapılandırmak önemli olacak önünüzdeki dönemde.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, müşterek para konuları, alacak verecek dengesi bu dolunay zamanı sizin için önemli olacak. Para harcamalarınız ve sosyal çevreniz arasındaki gerginlikleri iyi kontrol etmeniz gereken bir dönem haftaya da bu etkilerle başlıyorsunuz. Bu ara hem iletişimsel işlerinizde hem elinizi attığınız her konuda hem girişimlerinizde kendinizi gösterdiğiniz bir dönem, istediğiniz sonuçları da çok rahat bir şekilde alacaksınız. Yaratıcılığınız yüksek olurken sanatsal bir işiniz varsa bu dönem bu işlerinizde çok hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Dijital alanda sayıyla uğraştığınız, hesap kitap yaptığınız işleriniz varsa yine de satış noktasında ilhamınız çok kuvvetli olabilir ve kendinizi nasıl pazarlamanız, ne yapmanız gerektiğini çok net bir şekilde görebilirsiniz.

Çarşamba günü çok keyifli yakın çevrenizden güzel haberler alacaksınız. Önemli bir iş görüşmesi, iş konuşması, özel hayatınıza olumlu yansıyabilir ya da sevdiğiniz insanın arkadaş çevresi ile yapacağınız bir plan ya da programa dahil olacak ve bundan fazlasıyla keyif alacaksınız. Özgürlüğünüze düşkün olduğunuz bir dönem o yüzden hayatınızda bir insan yoksa özgür, rahat ilişkiler peşinde koşmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizden şimdiye kadar hiç o gözle bakmadığınız bir insanın sizden hoşlanması size hislerini açması ya da sizinle bir ilişki yaşamak istediğini söylemesi de bu hafta mümkün görünüyor.

Cuma günü Merkür ve Plüton kavuşumu sağlığınız ve kişisel hayatınızla ilgili kararlarda takıntı yapmamanız gerektiğinin altını çizmekte bir konuda inat etmeyin ya da kafanıza bazı konuların takıldığını görebilirsiniz bu konular iş hayatınızla ilgili konular olabilir ya da geleceğe yönelik bazı seyahatlerinizle ilgili olabilir. Bu noktada kendinize ve sağlığınıza çok fazla yüklenmemeniz, inatçılıktan mümkün olduğunca uzak durmanız gerekiyor çevrenizdeki insanları bu manipülatif yönlendirmeye çalışan kontrol etmeye çalışan etkinizle bezdirebilirsiniz ya da sizin vücudunuz bu noktalarda size sinyaller verebilir özellikle kemiklerinize ve romatizmal ağrılara dikkat edin.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçiyor 2 hafta boyunca para kazançlarınız hızlanmaya başlayacak. Maddi konular hayatınızda önemli olurken sorunlarınız varsa çözüm üretmekte gecikmeyeceksiniz aynı zamanda önemli konuşmalar, anlaşmalar, görüşmeler cebinize daha fazla para girmesini sağlayabilir. Ticari faaliyetleriniz hızlanabilir kendi yeriniz varsa bir dükkân işletiyorsanız bu noktalarda güzel sonuçlar elde edebilir sosyal mecraları kullanıyorsanız, burada satışınızın hızlandığını görebilirsiniz. Teknik, teknolojik konular bu alanda harcanması gereken paralar 2 hafta boyunca gündeminize yerleşebilir.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, dolunaydan aldığınız etkilerle ilişkiler ve ortaklı işler konusuna odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dair verilecek önemli kararlar bu Dolunayın konusuydu 8 Kasım tutulma noktası tetikleniyordu sevdiğiniz insanın kariyerinde bazı sorunlar devreye girmiş olabilir ya da ailevi konularda agresif etkiler altında olabilirsiniz. Bu hafta da bu etkilerin devam etmesi söz konusu ama olumlu etkiler de yok değil.

Pazartesi günü Merkür’ün Neptün’le olumlu açısı para ile ilgili konularda ilhamınızı yüksek tutacak. Kafanızdaki plan ve projeleri henüz hayata geçirmek anlamında kendinizi hazır hissetmiyor olabilirsiniz bu noktada haklısınız ama diğer taraftan yazıyorsanız, çiziyorsanız herhangi bir projeye dahilseniz geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Başka insanlara maddi yönden yardım etmek bu dönem önemli olurken bazı derneklere, sosyal kurumlara ve kuruluşlara katılmak buralarda kendi gücünüzü göstermek ve diğer insanlara yardım etmek öne çıkabilir.

Çarşamba günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı parayla ilgili konularda yüzünüzü güldürebilir, elinize güzel bir para geçebilir bu kazançlarınızı daha çok ev ve aile hayatınıza harcamak isteyebilirsiniz. Aile hayatınızdaki güzel gelişmeler hem parasal yönden size destek olacak aynı zamanda mesela herhangi bir yerden para gelmezse aileniz de parasal yönden size destek olabilir ya da kazançlarınızdan evinize, ailenize yatırımlar yapabilirsiniz. Bu aralar maneviyatınız hem kuvvetli olacak hem de ev ortamlarınızda esnek yapınızla özgür taraflarınızla bu dolunaydan almış olduğunuz zor etkileri bertaraf etmesini bileceksiniz. Bir sıkıntı yaşarsanız bu durum ve olayları toparlamak da söz konusu olacak.

Cuma gününe dikkat edin Merkür’ün Plüton ile kavuşumu devrede bu sizin bilinçaltı alanınızda gerçekleşiyor. Bazı şeyler size çok zor gelebilir bilinçaltınızda olayları büyütebilirsiniz ya da bazı insanların sizi hiç siz farkında olmadan yönetmeye çalıştığını, manipülatif etkilerle size yaklaştığını fark edebilirsiniz. Hem kariyeriniz hem aşk hayatınız hem parasal yönden kontrol edildiğinizi düşünebilirsiniz.

Aslında 1-1,5 aydan beri bu noktada çok zorlandınız geçmişle hesaplaşmalar, dedikodular, arkanızdan dönen olaylar fazlasıyla aktifti hayatınızda şimdi Cumartesi günü Merkür’ün sizin burcunuza geçmesiyle beraber rahatlıyorsunuz. Konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir hem aşk hayatınız hem de parasal konularda hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Hayatın keyfini fazlasıyla çıkaracağınız bir dönem olacak ve bu dönemde fikirleriniz ve düşüncelerinizle diğer insanlara öncülük ettiğinizi görecek ve uzun zamandan sonra derin bir oh çekip üzerinizde var olan, sizi aşağıya çeken depresif etkilerin geride kaldığını göreceksiniz. Şimdi zamanınız başlıyor bu zamanı iyi değerlendirin hem parasal yönden hem kişisel adımlarınızda hem de özel hayatınızda güzel bir süreç Cumartesi günü ve sonrası başlıyor. Onun öncesinde cuma günü olayları kafanızda takıntı yapmayın unutmayın ki her şey olacağına varır.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, dolunayı pazar günü itibariyle iş, hizmet ve sağlık alanlarından aldınız, haftaya da bu etkilerle başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem, işinizle ilgili aldığınız haberlere vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir, yakın çevrenizdeki insanların hayatında da önemli olaylar oluşmuş olabilir ya da onlarla sizin aranızda yaşanacak gerginliklere de açık olabilirsiniz.

Bu pazartesi sosyal çevre ortamlarınızda arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekler ilhamlar yüksek olacak. Katıldığınız dernekler, partiler ya da ortamlar varsa sosyal çevrenizi işe alacak ortamlarda önemli bazı gelişmeler karşınıza gelebilir. İnsanları fikirlerinizle, ilhamınızla fazlasıyla etkileyebilirsiniz. Düşünceleriniz, konuşmalarınız katıldığınız organizasyonlar, davetlerde sizi herkes alkışlayacak ve dikkatleri üzerinize hemen çekeceksiniz. Geleceğinizi ilgilendirecek her tür konuda bu hafta yaratıcılığınız çok yüksek olacak.

Diğer taraftan çarşamba günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı iletişimsel işlerinizde ve yakın çevre bağlantılarınızda güzel sonuçları karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bu aralar iletişiminizde ve ilişkilerinizde çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Akrabalar, kardeşler, yakın dostlarla yapacağınız planlar hareketlenirken eğitim almak, bir işle ilgili bir girişimde bulunmak istiyorsanız bu aralar cazibeniz ve düşüncelerinizi harekete geçirmek anlamında aksiyonunuz yüksek olabilir ve kafanızdaki hayalleri gerçeğe dönüştürmek üzere harekete geçebilirsiniz.

Cuma günü Merkür’ün Plüton’la kavuşumu arkadaş ortamlarınızdan hafta başında yardımlar görürken bazı arkadaşlarınız ya da çevrenizde bulunan bazı insanların sizin üzerinizde güç oluşturma arzusunu da karşınıza getirecek. Bazı konuları takıntı yapabilirsiniz bu konular işten elde edilen gelirlerinizle bağlantılı olabilir ya da bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi kapsayabilir. Sizin üzerinizde güç oyunlarının döndüğünü fark edebilirsiniz bazı yönlendirmelere açık olduğunuzu ya da rüzgârın geldiği gibi insanların sizin üzerinizde etki ederek sizi istedikleri yöne çektiğini fark edebilirsiniz. Bu aralar bulunduğunuz çevrelerde konu ve olayları kafanıza çok fazla takmayın olayları yönlendirmek istiyor ya da kontrol etmek istiyor olabilirsiniz ama manipülasyona açık olduğunuz için bu yönlendirme ve kontrol etme arzunuz ters tepebilir o yüzden cuma günü durum ve şartları çok fazla zorlamayın hem sosyal çevrenizde hem de parasal alanda.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçecek biraz elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek isteyeceksiniz hem ikili ilişkiler özel hayatınız hem de ev hayatınızda bazı konuları gözden geçirmek üzere hareket edeceksiniz 15 gün boyunca önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, kimsenin arkasından dedikodu yapmayın sizin arkanızdan konuşanlar olsa bile tepkilerinizi vermek için uygun bir zaman dilimi değil ama kendi içinize dönmek çalışmalar, yapmak, plan oluşturmak adına bu dönem size yarayacak. Çok çalışmanız gereken bir dönemse bu dönem içinize kapandığınız ve daha fazla vaktinizi kendinize ayırdığınız için bu çalışmalarınızda istediğiniz sonuçları alabilirsiniz ama çalışmıyor ve çok sosyal bir ortamdaysanız bu dönem duyduklarınızda, yaşadıklarınız da sizi fazlasıyla yorabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın, ailenizle aranızı bozmayın. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bu dönem çok fazla işine gücüne ya da sağlığına önem verdiğini fark edebilirsiniz sizinle uğraşmıyor size gereken desteği göstermiyor diye karşı tarafı çok fazla hırpalamayın. Unutmayın 2 hafta sürecek ondan sonra Merkür Balık burcuna geçince siz de rahatlamış olacaksınız.

Yorumlar (0)