Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 27.02.2023, 12:26 27.02.2023, 16:11
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

27 Şubat – 05 Mart haftalık burç yorumları  detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar bu hafta hareketli, iletişimi bol haftalardan bir tanesi ama sinirsel gerginlikleriniz ve öfkenizi de yakın çevrenizdeki insanlara karşı kontrol etmeniz gerekebilir. Hızlanmanız gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz, acılarınızın çok yüksek olduğunu düşünüyor olabilirsiniz bu dönem gerçekten sizin için önemli aydınlanmalar da barınıyor.

Pazartesi ve salı günleri etrafınızdaki insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın. Sosyal çevrenizde bazı arkadaşlarınızla aranızda mesafe koymuş olabilirsiniz ve bazı konuşmalarda, bulunduğunuz ortamlarda hayata olumsuz ve biraz da zorlayıcı gözlerle bakabilirsiniz. Geleceğe dair tam da bu noktada umudunuz yokmuş gibi algılayabilirsiniz her şeyi biraz kendi içinize çekilmek arzusunda olabilirsiniz zaten cuma günü Merkür’ün Balık burcuna geçişiyle beraber kendi halinizde olmak, yalnız kalmak, belki işinize odaklanıp evinize gelip kendi hayatınızda yapılması gerekenlere odaklanmak önemli olabilir. 15 gün boyunca böyle hareket edeceksiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı çok fazla baskıcı tavır içinde bulunmayın. Perşembe günü Venüs’ün Jüpiter’le kavuşumu özel hayatınızda ve parasal işlerinizde güzel şans ve fırsatları karşınıza getirebilir. Önemli bir haber alabilir, sevdiğiniz insanla farklı planlar yapabilirsiniz. Venüs’ün Jüpiter’le kavuşumu sizi her tür olumsuzluk karşısında da koruyacak.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar maddi konular ön planda olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Para ile ilgili işleriniz, halledilmesi gerekenler parasal konularda yapılması gerekenlerle ilgili olacaksınız. Pazartesi ve salı günleri maddi konular ya da hayat pahalılığı gibi alanlarda agresif ve sinirli tavırlarınızla hareket etmeniz mümkün ya da depremden kaynaklı olarak işleriniz aksadıysa, paranızı alamadıysanız, ticari bir işletmeniz varsa, zordaysanız, bu gibi konularda patlayıcı etkiler devrede olabilir. Biraz daha agresif, gergin etkilerle hareket edebilirsiniz.

Merkür’ün Satürn’le kavuşumu işle ilgili konularda, hayat amacınızda, geleceğe yönelik atılımlarınızda bazı konuları artık çok da önemsemediğinizi fark etmenize neden olabilir ya da iş hayatınızda yaşadığınız bazı zorlanmalar varsa bu zorlukları gözünüzde çok daha fazla büyütebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda biraz tedirgin hissedeceğiniz haftalardan bir tanesi ama bardağın boş tarafına odaklanmayın güzel haberler de var.

Venüs ve Jüpiter kavuşumu manevi yönden sizi destekleyecek. Başka insanlara manevi yardımlarınızın çok yüksek olduğu bir dönem ve bu manevi yardımlar içsel olarak sizi zenginleştiriyor. Sanatsal işleriniz varsa ya da özellikle böyle düşündüğünüz önemli işleriniz varsa bu alanda da hiç beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerle güzel sonuçlar da elde edeceksiniz.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber cuma günü ve sonrası iki hafta boyunca arkadaşlarınız, sosyal çevrenizdeki insanlarla konuşmalarınız hızlanabilir. Onların fikirlerinden çok çabuk etkilenebilir, yönünüzü kaybedebilirsiniz, kararsız bazı adımlar devreye girebilir bu dönemde ama bir şeyi lanse etmek bir şeyi ortaya çıkarmak istiyorsanız bu dönem sanatsal yönden ilham yönünden size gereken desteği de verebilir.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, haftanıza hızlı, hareketli enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Kendi istek ve beklentileriniz ön planda olacak. Alacağınız haberler sizi hareketlendiriyor ve bu hareketlilik içerisinde başka insanlara yardım etmek, çevrenizi organize etmek anlamında bu haftayı kullanabilirsiniz. Gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun. Bu dönem başınıza herhangi bir kaza, bela geliyorsa bilin ki aslında sinirlenip söyleyemediğiniz içinize attığınız gerginlikleriniz aslında hayatınızı yönetiyor ve bu yüzden bunları yaşıyorsunuz. O nedenle birine sinirlendiğinizde tepki göstermek istediğinizde usturuplu bir şekilde bunu yapmaya çalışın çünkü içsel gerginlikleriniz ve yapamadıklarınız sizi bu hafta agresif kılabilir.

Diğer taraftan Merkür Satürn kavuşumları gelecek planlarınız arasında bazı konuları gözünüzde büyüteceğiniz anlamına geliyor. Ticari faaliyetleriniz, hukuki oluşumlar ya da eğitimle, seyahatle ilgili alanlarda olumsuz etkiler altında olabilirsiniz ya da bu şekilde algılıyor olabilirsiniz. Bir işin sonunu göreceksiniz bu dönem içerisinde ve bu gördüklerinize göre de hayatınızı şekillendirmiş olacaksınız. Venüs Jüpiter kavuşumu sosyal çevrenizden göreceğiniz destekleri gösteriyor. Arkadaşlarınız, çevreniz, dahil olduğunuz gruplar, buradan yana güzel gelişmeler var. Bu hafta oradan gelecek önemli haberler ruhunuzu rahatlatabilir, kendinizi iyi hissettirebilir ya da cesaretle öne atılmak istediğiniz konuları hareketlendirebilir.

Cuma günü Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber iş hayatınızda, mesleğinizde kendinizi göstereceğiniz bir dönem. Çalışmıyorsanız bile bu dönem konuşmalarınızla, ifadelerinizle başka insanlara yardım etmek ve özellikle kendini yeteri kadar iyi ifade edemeyen insanların sesi olmak adına güçlü bir döneme giriyorsunuz. Sezgisel yönleriniz çok iyi çalışacak, mantıkla hareket etmeyeceksiniz ama önemli insanlarla bir araya gelip sezgilerinizi kullanarak hayatınızda ilerleyebilirsiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler geri planda durarak ya da isteksiz enerjilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Duyduğunuz haberler isteksizliğinizi körükleyebilir hatta nereye gideceğinizi ne yapacağınızı ya da hayatınızın bundan sonraki döneminin nasıl olacağını bilememe ya da bu alanda kimseye güvenmeme gibi etkilerle haftanızı başlatacaksınız. Neyse ki çarşamba gününden sonra kendinizi çok daha güçlü ve güvende hissedeceksiniz. Çarşamba ve perşembe günleri önemli haberler gelebilir.

Perşembe günü Merkür Satürn kavuşumu parayla ilgili konularda hayata olumsuz bakmanıza neden olacak. Bir ödeme, banka ile alakalı bir işlem, bir kredi ile alakalı bir konunun gündeme gelmesi, bir borcun sonunu düşünmeniz ya da bununla ilgili planlar yapmanız devreye girebilir ya da hiç beklenmedik bir borç karşınıza çıkabilir. Bardağı boş tarafından görmeyin. Venüs Jüpiter kavuşumları toplumdan göreceğiniz destekler, patronlarınızdan, beraber çalıştığınız insanlardan göreceğiniz destekler konusunda sizi mutlu edebilir. Hem özel hem aile hayatınız hem de işle ilgili konularda perşembe günü güzel adımlar atılabilir. Mutsuzluğunuz ve umutsuzluğunuzu buradan gelecek haberlerle aslında geride bırakabilirsiniz.

Cuma günü Merkür’ün Balık burcuna geçişiyle beraber etrafınızdaki olaylara daha sezgisel ve yaratıcı yaklaşacağınız bir dönem başlıyor. Bu dönem seyahat planlıyorsanız başka bir yere yerleşme ile ilgili planlarınız varsa geleceğe yönelik önemli umutlar taşıyorsanız içinizde etrafınızdaki insanlardan çok çabuk etkilenebilirsiniz, o yüzden bir şeye karar verdiğinizde mantığınızı da devreye sokmaya çalışın. Yaratıcılık, sezgisellik çok güzeldir ama bazen rasyonel düşünmek durumunda kalmamız gerekebilir. Öyle zamanlardan geçiyoruz bu dönem her duyduğunuza her yapılan işe öyle çok da inanmayın derim.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan gelecek haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızla çevrenizdeki insanlara karşı sinirli, agresif ve gergin olabilirsiniz özellikle bu hafta başında. Harekete geçmeniz gereken konular varsa bu konuların hareketlenmesi ile beraber aslında birçok yere yetişememe ne yapacağınızı bilememe etkisinden kaynaklı olarak zorlanmalar devreye girebilir.

Perşembe günü Merkür’ün Satürn’le olan kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayatınız özellikle ortaklı işler ve aile konusunda hayata olumsuz baktığınızı gösterir gibi. İlişkiler konusunda halledilmesi gereken önemli bir sorumluluk devreye girerken bu sorumlulukları alırken hayata karamsar bakmayın. Gündeminizde taşınma ile ilgili bir konu varsa bu dönem bu konuların sizi ne kadar zorladığını ne kadar üzdüğünü fark edebilirsiniz. Bir tebligatla karşılaşabilirsiniz ya da bir mahkeme konusu gündeme gelebilir içiniz sıkılmasın çünkü Perşembe günü aynı zamanda Venüs’ün Jüpiter’le olumlu açısı dış ortamlardan gelecek güzel haberler iyimser havaları da hayatınıza estirecek. Tanımadığınız, daha az ve samimi olduğunuz insanlarla yapılacak kısa vadeli güzel planlar hayatınızı daha kolaylaştırabilir ya da umutsuz gördüğünüz noktaları çok daha rahat aşmanızı sağlayabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar devrede ise sevdiğiniz insanın aslında arkadaşları ve yakın çevresindeki insanlardan da güzel destekler alabilirsiniz.

Cuma günü Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber para ile ilgili konular önem kazanıyor. Ortak müşterek parasal konular, ödemeler, vergi, kredi, faiz, borç bunlarla alakalı konulara odaklı olacaksınız ama kolay da kandırılabilirsiniz çok çabuk yönünüzü kaybedebilirsiniz ya da para ile ilgili konularda kafanız çok da mantıklı ve rasyonel çalışmayabilir. Bir borcunuz varsa bu borcunuzu yapılandırmak ve diğer insanlardan yardım almak istiyorsanız Merkür’ün bu geçişi size fayda sağlayabilir.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar kariyer, iş ve meslek hayatınızla ilgili konu ve olaylarla haftanıza giriş yapıyorsunuz. İş hayatınızda göz önünde olacağınız ortamlarda ve toplum içerisinde hızlı hareket edebilirsiniz ve herkesin size uymasını bekleyebilirsiniz. Bu aralar fazlasıyla hareketli olacak ve bu hareketlilik hayatınıza yansıyabilir özellikle pazartesi gece saatleri bunu hayatınızda daha fazla hissedebilirsiniz. Bu dönem annenizle yaşıyorsanız anne, anne tarafıyla, eşinizin ailesiyle bir aradaysanız onlara karşı da tahammülsüzlükleriniz yüksek olabilir. Yine bu konularla alakalı harekete geçilmesi gereken konuları hızlandıracaksınız.

Bu hafta Merkür’ün Satürn’le kavuşumu sağlığınıza ve iş koşullarınıza dikkat etmeniz gerektiğinin altını çiziyor. Sağlıkla ilgili konularda halletmeniz gereken önemli sorumluluklar devreye girebilir. Çocuğunuzun hayatıyla, parasal alanda halledilmesi gereken konularla da ilgili olabilirsiniz, bardağın boş tarafını görmeyin. Aynı zamanda depresif etkilerle hareket etmeyin. İş hayatınızda biraz daha canlanmaya biraz daha hayatın gücünü içinizde hissetmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor. Perşembe günü olumlu bir gün beklediğiniz bir haber, parayla bağlantılı bir konu yüzünüzü güldürebilir. Maneviyatınızın kuvvetli olduğu, spiritüel, ruhani konularla çok ilgili olduğunuz ve bu sularda da yüzmekten korkmayacağınız bir dönem. İşte buralarda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz hem maddi yönden hem de ruhsal çalışmalar alanında.

Cuma günü Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile beraber sevdiğiniz insana karşı daha anlayışlı ve şefkatli olacağınız bir dönem başlıyor. Aranızda bir mesele ya da bir sıkıntı varsa bu mesele ve sıkıntılara mantıkla yaklaşmak kolay olmayacak ama sezgilerinizle karşı tarafı anlayarak biraz da fedakarlıkta bulunarak atacağınız adımlar aranızdaki sıkıntı ve problemleri de giderecektir. Bu dönem anlaşmalara, sözleşmelere imza atacaksanız iş hayatınızda önemli bazı girişimlerde bulunacaksanız, taşınacaksanız imza atacağınız kontratlara dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Gözden kaçırdığınız detaylarla sonradan uğraşmamak için bu hafta bu etkiye dikkat edin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler dış ortamlardan gelecek haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Geleceğe yönelik haberler, hızlanmanız gereken konular, sosyal medya, medya, ticaret, eğitim, hukukla ilgili konuların hızlı aktığı ve bu alanda da harekete geçmeniz gereken haftalardan bir tanesi.

Perşembe günü Merkür’ün Satürn’le kavuşumu özel hayatınızda varsa çocuğunuzla ilgili konularda dikkatli adımlar atmanız gerektiğini ya da hayatın tadını tuzunu çıkarmakta zorlandığınız bir dönemi gösteriyor. Her şeye olumsuz gözlerle baktığınız, korkularınızın tetiklendiği, çocuğunuzun geleceği ile ilgili konulara panik havasında yaklaşacağınız bir dönem olabilir, bardağın boş tarafını görmekten uzak durun. Eğer ki bu dönem yatırımlarla ilgili girişimleriniz varsa dikkat edin. Perşembe günü Venüs’ün Jüpiter’le kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insandan göreceğiniz destekleri karşınıza getirecek. Ne kadar olumsuz bir hava olsa da yine de sizi seven insanların desteğini üzerinizde çok net bir şekilde göreceksiniz. Taşınma ile ilgili konular, iş birlikleri, ortakla atılacak işler, özel hayatınıza dair verilecek kararlar ya da buradan gelecek önemli teklifler perşembe günü devreye girecek.

Cuma günü Merkür’ün Balık burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki iki hafta boyunca iş hayatınıza, gündelik hayatın ritmine ve sağlıkla ilgili konulara daha fazla vakit ayıracaksınız. Çalışmak bu dönem size iyi gelebilir ama bazı kararsızlıklarınız, tembellikleriniz yönünüzü bilememe gibi etkiler yüzünden yanınızda çalıştırdığınız ya da yanında çalıştığınız insanların sizi yanlış yöne yönlendirmesi ya da sizi yanlış etkilemesi söz konusu olabilir bu etkiye dikkat edin. İnsanlarla bir araya geldiğinizde kendi değer yargılarınızı es geçmeyin. Bu dönem sağlık kontrollerinizi yaptıracaksanız yanılgıya düşmemek adına birden fazla doktordan tavsiye alın.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler bu hafta para ile ilgili konular, ödenmesi gerekenler, borçlarla alakalı alanınız aktif olacak. Bir yerlere yardım yapıyorsanız bu yardım paraları ile uğraşabilirsiniz ya da banka işlemleriniz varsa bu banka işlemlerinin ele alınması gerekebilir. Biraz da ruhani yönden kendi içinizde olmak, biraz daha ketum tavırlarla hareket etmek isteyeceğiniz haftalardan bir tanesi olacak.

Perşembe günü Merkür’ün Satürn’le kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda ya da yerleşimle ilgili konularda dikkatli adımlar atmanızı gerektirebilir. Bu alanda zorlandığınızı düşünebilirsiniz ev, aile, yuva ortamlarınızda ya da yerleşimle ilgili konularda önemli sorumluluklar devreye girebilir ya da bazı konularda işlerin yavaşladığını düşünebilirsiniz. İşler akmıyor istediğim gibi ya da evle alakalı şu konularda girişimde bulmak istiyordum ama buradaki şartlar şu an beni zorluyor dediğiniz bir süreç olabilir.

Diğer taraftan olumlu gelişmeler de var. Bu olumlu gelişmeleri iş ve gündelik hayatın ritminde çok rahat bir şekilde yakalayacaksınız. Önemli işler karşınıza gelebilir bu işlerde daha cesur adımlarla hareket etmek isteyebilirsiniz. Beraber çalıştığınız ya da yanınızda çalıştırdığınız insanlardan yana bu dönem içiniz rahat olsun çünkü o insanlar sizi her koşulda destekleyecek ve yanınızda olduğunu size gösterecek.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber sezgilerinizin daha da kuvvetleneceği bir döneme merhaba diyorsunuz. Önsezileriniz çok açılabilir özel hayatınıza daha fazla ilgi duymak isteyebilirsiniz yaşadığımız bu zor zamanlar üzerinize baskı oluşturduğu için toplumsal konularla çok fazla ilgilendiğiniz için biraz daha kendinizi dışarıya vurmak, sanatsal işlerle uğraşmak, aşk hayatınızın üzerine düşmek önemli olacak. Aşk cuma gününden sonraki dönem konuşacağınız en önemli konu olabilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Karşı tarafla olan bağlantılar önemli olurken sevdiğiniz insanın hayatına göre vereceğiniz kararlar gündeminize yerleşebilir ve Pazartesi gece saatlerinde ve Salı sabahı agresif etkiler altında olabilirsiniz. Taşınacaksanız, başka bir yere geçecekseniz bununla ilgili konularda hız kazanmanız gerekecek.

Perşembe günü Merkür’ün Satürn’le kavuşumu yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizden gelecek önemli konuları karşınıza getirebilir. Önemli sorumluluklar alacaksınız bu dönem içerisinde hayata sorumluluklarla yaklaşmak sizi biraz korkutabilir ya da korkularınızı tetikleyebilir. Bu aralar etrafınızda olup biten olaylardan çok fazla etkileniyorsunuz panik atak, anksiyete ya da hiçbir şey yapamamaktan kaynaklı olarak kendinizi fazlasıyla sıkma gibi etkiler bu hafta enerjinizi, motivasyonunuzu düşürecek. Akraba, kardeşler, yakın çevreden aldığınız bazı bilgiler sizi biraz zorluyor ama diğer taraftan yine perşembe günü Venüs’ün Jüpiter’le olan kavuşumu ne kadar şanslı ne kadar fırsatlı olduğunuzu karşınıza getirecek. Hem özel hayatınız hem de işle ilgili konularda istediğiniz destekleri, beklediğiniz haberleri perşembe günü alma potansiyeliniz var. O yüzden eğer deprem bölgesinde değilseniz, hayatınız normal akıyorsa daha fazla sizi mutlu edecek aktivitelere yönelin, sevdiklerinizle buluşun ve bu dönem kafanızı rahatlatmaya özen gösterin.

Cuma günü Merkür’ün Balık burcuna geçişi ile beraber önünüzdeki iki hafta boyunca ev, yerleşimle ilgili konular gündeminize yerleşecek. Ailenizdeki bir insanın vereceği bir evle ilgili bir karar olabilir ya da siz kendi evinizi değiştirmek istiyor olabilirsiniz, evle ilgili bir girişimde bulunmak istiyor olabilirsiniz çok çabuk etkileneceksiniz etrafınızdaki insanlardan ya da böyle bir girişiminiz varsa bu dönem yanılgılara ve kandırılmalara karşı dikkatli olmakta fayda olabilir. Çünkü idrakla değil daha sezgisel yaklaşacaksınız olaylara ama kalbinizden geçtiği gibi rahatlıkla aksın işleriniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar gündelik hayatın ritmi, işiniz, gücünüz ve sağlığınızla ilgili konulara odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Sağlık gerçekten önemli aynı zamanda bu hafta alerjilere dikkat edin, eliniz, kolunuz, bacaklarınız buralarda hafif ağrılar gündeme gelebilir kendinizi çok fazla yormayın çünkü iş koşullarınızın da artacağı bir hafta olacak. Salı sabaha karşı saatleri özellikle gerginlikleriniz yüksek olacak gibi görünüyor.

Perşembe günü Merkür’ün Satürn’le kavuşumu para ile ilgili konulara olumsuz bakmanıza neden olabilir bardağın boş tarafını gördüğünüz bir dönem. Sorumluluklarınız, iş hayatınızda olup bitenler aynı zamanda mecburi atmanız gereken önemli adımlar, harcamalarınız bütün bunlar bardağın boş tarafını görmenize ve para ile ilgili konularda depresif davranmanıza neden olacak ama burada önemli bir ders de öğreneceksiniz bir fark etmediğiniz önemli bir konu da bu hafta devreye girecek.

Venüs’ün Jüpiter’le olan kavuşumu perşembe günü ev, aile ve yuva alanlarınızda keyfi, mutluluğu hissetmenizi sağlayabilir. Mesela hiç beklenmedik bir konuda bir olayın çözümü gündeme gelebilir, sevdiklerinizden, ailenizden güzel haberler alabilirsiniz ya da evle ilgili bir konu varsa bu konunun istediğiniz gibi hallolduğunu da çok net görebilirsiniz.

Cuma günü Merkür’ün Balık burcuna geçişi ile yakın çevrenizle iletişiminizi hızlandıracaksınız. Akrabalar, yakın çevrenizdeki insanlar bu dönem sizin sığınma limanınız olacak ama bir noktada da en fazla o insanlardan etkileneceksiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanında sezgisel, yaratıcı yönleriniz ön plana çıkarken beklediğiniz haberler de önünüzdeki iki hafta boyunca gündeminize yerleşebilir.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar haftaya özel hayatınıza odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla vereceğiniz kararlar sanatsal işleriniz, koşturmalarınız, önemli faaliyetleriniz bu alanda yapılması gerekenler önemli olacak. Merkür’ün Satürn’le kavuşumu hayatınızda sizi bloke eden alanları gösteriyor. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekiyor. Görme, duyma bozuklukları hayatınızı yönetememe ya da bazı konuların neden böyle olduğunu çok fazla düşünme, aşırı dikkat, aşırı temkin bunların sizi bunalttığı, bir anlamda da aşağıya çektiği bir dönem. Biraz kendinizi rahatlatmaya ihtiyacınız var bunun için de yakın çevrenizdeki sizi seven size güvenen sizin hayatınızda önemli açılımlar sağlayacak insanlardan destek ve faydalar sağlayabilirsiniz. Hem iletişimsel işlerinizde hem her tür cesur girişiminizde, eğitim hayatınızda, medya alanlarınızda ve yakın çevrenizdeki insanlardan önemli teklifler, şans ve fırsatlar manevi destekler bu hafta yüzünüzü bir parça da olsun güldürebilir ama sağlığınıza gereken özeni gösterin. İki buçuk yılınız vardı hayatınızı yapılandırırken ve sağlığınıza gereken özeni gösterirken şimdi buralarda aslında neyi yapıp neyi yapmadığınızı nerede geç kalıp nerede geç kalmadığınızı fark ediyorsunuz artık bunlar son günler, 07 Mart itibarıyla rahatlayacaksınız.

Cuma gününden sonra 2 hafta boyunca para ile ilgili konular ön plana çıkıyor parasal konular hız kazanırken konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir, kararsızlıklarınız da yüksek olabilir ne teklif ne fiyat vereceğinizi bilmiyor olabilirsiniz bir yerden beklediğiniz para olabilir ya da para ile ilgili konularda bir kıstasınız olmayabilir bu dönemde daha mantıklı ve rasyonel düşünemiyor olabilirsiniz. O yüzden maddi konularda kandırılmamak, yanlış yönlendirilmemek için sevdiklerinizden ve size cesaret verecek insanlardan destek almayı ihmal etmeyin. Para ile ilgili girişimlerinize mümkün olduğunca dikkat edin önünüzde iki haftanız var bu iki hafta para ile ilgili konularda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar ailevi konular, evle alakalı alanlar bu hafta aktif olacak. Ev hayatınızda bir hareketlilik söz konusu gerçekten depremle ilgili konu ve olaylar sizi bütünlüğünüzü, güvenliğinizi fazlasıyla tehdit etmiş olabilir bu noktalarda tedirgin hissediyor olabilirsiniz ama aileniz ve eviniz için yapılması gerekenleri bu hafta hareketlendireceksiniz. Pazartesi gece saatleri ailenizdeki insanlarla karşı dikkatli olmaya özen gösterin, agresyondan mümkün olduğunca uzak durun.

Perşembe günü Merkür’ün Satürn’le kavuşumu beklenmedik bazı olayları karşınıza getirecek. Bu dönem olayları çok daha farklı gözlerle gördüğünüz bir dönem. Korkularınız iyice tetiklenmiş olabilir. Hayatınızda bir insan varsa o insanın sağlığı ya da işiyle ilgili konularda test edildiğini ya da bu alanlarda bazı zorlanmalar yaşandığını görebilirsiniz. Ailevi konular, özel hayatınızdaki insanın karşısına gelecek bazı koşullar ve annenizin akrabaları, yakın çevresiyle ilgili olaylarda hayata olumsuz bakma potansiyeliniz yüksek ama güzel şeyler de var.

Perşembe günü Venüs’ün Jüpiter’le kavuşumu para evinizde güzel olasılıkları karşınıza getirecek, önemli yardımlar görebilir ya da para ilgili konularda cesaretle yapmak istediğiniz konular hızlanabilir ya da parasal bir teklifin karşınıza geldiğini fark edebilirsiniz.

Cuma günü Merkür Balık burcuna geçiyor rahatlayacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. İletişiminiz hızlanırken bilinçaltınızda sizi hareketlendiren ya da sizi aşağıya çeken geçmişi düşünmenize neden olan bazı konular artık geride kalmaya başlayacak. Kendi hayatınızın yönetimini elinize almak isteyeceksiniz özel hayatınızda da yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa cuma gününden sonra iki hafta boyunca bu alanlar hızlı akabilir. Yine kendi hayatınızla ilgili vereceğiniz kararlarda kararsızlık etkisine karşı dikkat edin. Mantığınızdan, rasyonel olmaktan şaşmayın, çok çabuk gaza gelebilirsiniz çok çabuk adımlar atmak isteyebilirsiniz ama bir yandan o adımlar gerçeklik içermiyor olabilir. Sezgiselliğinizi kullanmanız gereken, sanatsal birtakım işleriniz varsa ilhamınızın çok yüksek olacağı da bir dönem başlıyor.

Yorumlar (0)