Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 13.03.2023, 11:36 14.03.2023, 09:54
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

13 – 19 Mart haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta sabah saatleri biraz krizli olabilir ama sabah 10:20 itibariyle daha fazla koşturacağınız dış dünyayı açılacağınız farklı yerlerden önemli haberler alacağınız bir haftaya giriş yapacaksınız. Bu hafta seyahatler gündeminize yerleşebilir. Bir yerde çalışıyorsanız işlerinizi hallettikten sonra kendinizi temiz havaya atmak diğer insanlarla beraber olma ihtiyacını üzerinizde hissedebilirsiniz. Bu hafta çarşamba gününe dikkat, Mars ve Neptün dik açısı devreye girecek. Yakın çevre ya da işinizle ilgili konulardaki girişimleriniz yanıltıcı etkiler taşıyabilir. Yine yakın çevrenizdeki insanların hayatında bazı olumsuzlukların devreye girme potansiyeli var, sağlıklarına dikkat etmeleri gereken bir dönem. Mesela abinizin, ablanızın, yakın çevrenizdeki insanların bu dönem hayattan beklentisi biraz düşük olabilir ya da bazı noktalarda kandırıldıklarını görebilirsiniz. Sosyal medyayı kullanıyorsanız internet üzerinden alışveriş yapıyorsanız işinizle alakalı bir durumu genişletmek ve büyütmek istiyorsanız çarşamba gününe dikkat edin yanıltıcı etkiler devrede olacak. Diğer taraftan kızgınlık ve öfkenizi de yakın çevrenizdeki insanlara gösterme potansiyeliniz var. İletişim halinde olduğunuz insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın. Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir o yüzden perşembe günü dikkatli olun. Manevi tarafınız çok kuvvetli size ilham veren konu ve olaylarla ilgili olacaksınız bu hafta sezgilerinizin devreye girdiğini göreceksiniz. Kendinizi bazı konularda kandırıyorsanız bu kandırdığınız ya da görmezden geldiğiniz konularla da ilgili anlayışlı ve kabulü yüksek bir hafta olacak sizin için ama diğer taraftan hiç beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerle yüzünüz gülecek. Kalbinizden geçenlere dikkat edin cuma günü 13:44 civarında Merkür Güneş’in kalbinde olacak Tam 13:44 civarı ettiğiniz dualar ya da içinizden geçirdiğiniz dileklerin kabul olma olasılığı çok yüksek görünüyor. Olumlu noktalara odaklanalım. Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber cuma gününden sonraki süreç para ile ilgili konularda önemli adımları karşınıza getirecek. Sağlam maddi konularla ilgili olacaksınız ya da parasal şartları daha sağlam bir noktaya taşımak isteyeceksiniz. Para kazançlarınız hızlanabilir, artabilir, önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber 19 Mart’tan sonra ifadede rahatlıyorsunuz şimdi artık kendinizi göstermenin tam zamanı.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar haftaya hafta sonundan almış olduğunuz etkilerle ilişkiler alanınız aktif olarak giriş yapacaksınız. Pazartesi sabah saatleri itibariyle birkaç gün boyunca daha ketum daha kendi halinizde daha parasal konularla ilgili olabilirsiniz. Çarşamba gününe dikkat, Mars’ın Neptün’le dik açısı maddi konularda yanıltıcı etkileri karşınıza getirebilir. Para ile ilgili bir işiniz varsa, harcamalarınız varsa, bu hafta en çok bu noktalardan yana hayal kırıklığı yaşama olasılığınız var. Beklediğiniz bir paranın gelmemesi ya da para ile ilgili bir mevzunun işinize yansıması bu alanda kendinizi agresif ve sinirli hissetme etkisine karşı dikkatli olun. Harcamalarınız konusunda neye ihtiyacınız varsa o noktalara eğilmeye özen gösterin.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda bu aralar etrafınızda gördüğünüz birçok ilişkiyi çok farklı bir şekilde yorumluyor olabilirsiniz. Biraz kendi halinize döndüğünüz, ilişkilerde aradığınızı bulamadığınızı düşündüğünüz bir dönem olabilir. İş arkadaşlarınızla ve göz önünde olacağınız ortamlarda ilişkinizde bazı sürtüşmelere anlaşmazlıklara da açık görünüyorsunuz ama Perşembe gününden sonra kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz ve ilişkilerde de durumları toparlayacağınız bir süreç başlıyor.

Cuma günü Venüs sizin burcunuza geçiyor güzelleşmek, kendinize bakmak, hayatı daha keyifli gözlerle görmek anlamında şanslı bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bu dönem hayatın birçok alandan sizi desteklediğini göreceksiniz ve uzun zamandır bozuk olan moralinizi düzeltecek bazı haberlerle karşılaşacak aynı zamanda insanlardan göreceğiniz desteklerle bu gücü üzerinizde hissedeceksiniz.

Ne dilediğinize ve ne yaptığınıza dikkat edin cuma günü önemli olacak. Sosyal ortamlarda, organizasyonlarda, çevrelerde, gireceğiniz yerlerde, geleceğe yönelik adımlarınızda düşündükleriniz önünüzdeki dönemin şekillendirebilir. Saat tam 13:44 civarında önemli konuşma ve görüşmeler içerisine girmek ya da kendi halinizde olarak ne istediğinize karar vermek önemli olacak. Yine çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın yardımı ya da ondan gelecek güzel bir haber yüzünüzü güldürebilir.

Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile beraber parayla alakalı konularda ve aşk hayatınızda elinizi ayağınızı önemli mevzulardan çekebilirsiniz. Bu dönem kendi halinizde olmak yazmak, çizmek önem kazanacak ve hayatınızın bir muhasebesini yapmak isteyeceksiniz ve buna göre de önemli kararlar alacaksınız. Bu dönem her şeyi bir kenara bırakarak kendi halinizde olmak size gerçekten iyi gelebilir ve bu dönemde aklınıza gelenleri bir kenara not almayı da ihmal etmeyin.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler bu hafta ilişkiler önemli olacak. Karşı taraftan gelecek haberler ya da sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar, hayatınızı karşı tarafın, sevdiğiniz insanın ya da ortağınızın planlarına göre düzenleme etkisiyle haftanıza giriş yapacaksınız. Mars ve Neptün karesi çarşamba günü devrede olacak. Özel hayatınızın dışında kişisel girişimleriniz, iş ve meslek hayatınızda bazı yanıltıcı etkiler ya da hayal kırıklıkları devreye girebilir. Kendi hayatınızda adım atmak istediğiniz noktalarda işinizin size engel olduğunu fark edebilirsiniz ya da işinizde yaşanacak bir anlaşmazlık ya da bir kargaşa sizin hayatınıza da damgasını vurabilir. Bu dönem büyük adımlar atmayın ya da büyük kararlar vermemeye özen gösterin. Bir yandan yanıltıcı etkiler devrede olacak diğer taraftan da tepkinizi çok çabuk ortaya koymak isteyeceksiniz. Sinirli, agresif ve gergin olabilirsiniz ve bu yapınız kelimelere dökülebilir ya da tam tersi vermeniz gereken tepkiyi veremediğiniz için kendinizi hasta da edebilir, biraz daha pasif kalabilirsiniz. Ama göz önünde olacağınız ortamlarda mümkün olduğunca hem sakin olmaya özen gösterin hem de yanıltıcı etkilerden uzak durun.

Bu hafta arkadaşlık ilişkileri çok önemli bazı arkadaşlarınızla aranızda yaşanan bir mevzu yeniden gündeme gelebilir. Para ile ilgili konularda arkadaşlarınızla bazı noktalarda çekişebilirsiniz. Sizi destekleyen insanlar varsa bu dönem onların bazı kıskançlıklarına ya da çekememezliklerine maruz kalabilirsiniz. Gözler sizin üzerinizde ama bu dönem herkesi iyi idare etmeniz gerekecek.

Cuma günü Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile beraber aşk hayatınız ve bazı planlarınızda içe dönmeler yaşayabilirsiniz. Hayatı anlamlandırma, pilinizi şarj etme, kendi halinizde olma platonik aşklara çekilme gibi etkiler devreye girerken annenizin akrabalarıyla bu dönem ilişkileriniz daha fazla hızlanabilir ama eğer sanata yönelik birtakım işleriniz varsa kendi halinizde olmak gözlem yeteneğinizi artıracak ve bunun sonucunda sanatsal yönünüzü çok daha rahat bir şekilde ortaya koyacaksınız. Yurtdışı bağlantılı işleriniz de cuma gününden sonra 3 hafta boyunca etkin olacak.

Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçmesi, sosyal çevrenizdeki konuşma ve görüşmeleri hızlandırabilir. İşinizle ilgili konularda kararsızlık etkisi devredeyken işinizle ilgili bazı konularda bu dönem her şey üstünüze gelirken arkadaşlarınızdan ve çevrenizden gelecek destekler, onların vereceği bir fikrin hayatınıza yansımaları devreye girecek. İşle ilgili sıkıntı ve problemlerinizi onlarla paylaşmanız çok daha iyi olacak. Önemli çevre değişimleri, bazı konuşmalar, önemli organizasyonlar pazar gününden sonraki dönem devreye girebilir. Güneş Merkür kavuşumu var gökyüzünde cuma günü devreye giriyor 13:44 itibariyle o yüzden göz önünde olacağınız ortamlar, topluluklar arasında ve işinizle ilgili konularda dileklerinizi gökyüzüne aktarmaya çalışın, elinizi açın dua edin çünkü bu isteklerinizin gerçekleştiğini şahitlik edebilirsiniz, güzel haberleri alabilirsiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftaya gündelik koşturmalarınız yapılması gereken işlerle başlıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konu ve olaylarla da ilgili olacaksınız. Bacak, kalça sıkıntıları, ayak ağrıları bunlara dikkat edin. Karaciğerinizi hafta başında çok fazla yormayın. Çarşamba günü Mars’ın Neptün’le dik açısı yabancı ortamlarda, değişik yerlerde, seyahatlerde yanıltıcı bazı durumların da devreye girme potansiyelini artırabilir. Özellikle eğer seyahat edecekseniz, önemli bir işiniz varsa, hukuki alanda atılması gereken önemli adımlar varsa buradan gelecek haberler çok da içinizi açmayabilir ya da bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla girişeceğiniz her türlü işinizde yanılgılara açık olabilirsiniz ya da kendinizi işe çok fazla kaptırabilirsiniz Olaylara gerektiği gibi tepki gösterememek ya da tam tersi tepkilerinizin çok fazla olması farklı sonuçlar doğurabilir bu hafta en çok bu etkiye dikkat edin.

Güneş’in Neptün’le Merkür’ün Neptün’le kavuşumu eğitim konuları, seyahatlerle ilgili alanlarda güzel sonuçları karşınıza getirebilir. Bu alanda sezgisel bir yanınız olacak ve diğer taraftan önemli işlerde bulunmak başka insanlara yardım etmek isteyeceksiniz ama bazı noktalarda da gözden kaçırdığınız detayların ileride başınıza iş açma olasılığı da yüksek görünüyor.

Göz önünde olacağınız ortamlarda aile ilişkilerinizde kıskançlıktan ve manipülasyondan, karşı tarafı yönlendirmekten uzak durun çünkü bu işten en çok siz zararlı çıkabilirsiniz. Çekememezlik, kıskançlık, karşı tarafın ne yaptığını çok fazla önemseme ya da alınganlıklar, bir konuyu uzatma gibi etkilere bu hafta dikkat etmelisiniz.

Venüs Boğa burcuna geçecek, sosyal çevrenizde hızlı hareketlenmeler devreye girecek cuma gününden sonra 3 hafta boyunca gezmek, dolaşmak, yeni çevrelere girmek ya da arkadaşlarınızla yapılacak önemli işlere el atmak, gireceğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmek önem kazanırken, pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor kariyerinizin şekilleneceği bir dönem başlıyor. Önemli, hızlı adımlar burada devreye girecek önünüzde 2 hafta var önemli konuşmalar altında olacaksınız. Şimdiye kadar yönünüzü bilemediyseniz kafanız karışıksa şimdi artık yönünüzü çok net belirleyeceksiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar ailevi konular ve çocuğunuzla ilgili konular, aşk hayatınızın detayları ve sizi mutlu eden ve daha fazla hobilerinize yönelik alanlarınızın aktif olması ile haftanıza giriş yapıyorsunuz. Çarşamba günü bulunacağınız ortamlarda, çevrelerde bazı hayal kırıklıkları ya da bazı sıkıntı ve sorunlar devreye girebilir. Bazı arkadaşlarınızın kariyerinde yaşayacağı olaylar gündeminize yerleşirken aynı zamanda para ile ilgili konularda arkadaşlarınızla aranızda bazı sıkışmalar ve sorunlara da maruz kalabilirsiniz. Özellikle çarşamba, perşembe ve cuma günleri agresif ve stresli zamanlar olarak karşınıza çıkacak. Maddi konularda kafanıza göre alışverişler yapma, para harcama isteğinizin olması, bir derneğe, bir kulübe üye olmak istiyorsanız, bir spor salonuna yazılacaksınız bu konularda girişimlerde bulunma ama yanıltıcı etkilerini de devreye girmesi söz konusu olabilir. Bu yüzden gerçekten ihtiyacınız olan noktalarda harekete geçmeye özen göstermelisiniz.

Diğer taraftan cuma günü Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile kariyer ve iş alanlarınızda önemli bir 3 haftalık süreç başlıyor. Kariyerinizde daha fazla kendinizi gösterecek göz önünde olacak ve beraber çalıştığınız insanlarla iş birliklerinizden istediğiniz şartları da sağlamış olacaksınız. İşinizi seveceğiniz kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlarken çalışmayanlar daha fazla toplumsal ve ailevi konularla ilgilenebilirler. Görüntünüzle, duruşunuzla, tavrınızla kendinizi göstereceğiniz bir dönem olacak. Evliyseniz eşinizin ailesiyle bir bütün olma ya da aranızdaki buzların erimesi daha güzel şartların devreye girmesi söz konusu olabilir.

Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle seyahatleriniz hızlanacak, önünüzdeki dönem eğitim, seyahatler, yurt dışı bağlantılı işler, gelecek planlarınızı aktif hale getireceğiniz bir döneme merhaba diyorsunuz. Parayla alakalı konularda son birkaç haftadan beri kafa karışıklıkları kararsızlıklar yaşıyorsanız Pazar gününden sonra daha net kararlarla ilerleyeceğiniz bir süreç olacak. Manevi yönden kuvvetli olduğunuz bir dönemdesiniz sezgileriniz çok kuvvetli ama para ile ilgili konularda bu hafta yanılgılara açık olacaksınız, yatırımlarınızı buna göre değerlendirin. Cuma günü kalbinizden geçenin gerçek olma potansiyeli yüksek olacak, ettiğiniz duaya, yaptığınız niyetlere dikkat edin. İstedikleriniz doğrultusunda adımlar atın ki bu istekleriniz bir an önce gerçekleşsin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar ailevi konu ve olaylarla haftanızı başlatıyorsunuz. Aile hayatınızda yapılması gerekenler ve ailenizle beraber adım atmanız gereken konular çarşamba öğle saatlerine kadar gündeminizde olacak ve bu hafta çarşamba günü Mars’ın Neptün’le dik açısı toplumsal konularda, işle ilgili alanlarda ve kariyerinizde bazı noktalarda zorlanacağınızı da gösterebilir. Evliyseniz sevdiğiniz insanla topluluk içerisinde, kalabalık ortamlarda bazı problemlere açık olabilirsiniz.

Bu hafta sevdiğiniz insanla tartışmalara girmeyin hem kendiniz hem sevdiğiniz insanın ailesi hem de partnerinizle olan bağlantılarınız önemli olacak. Tepkilerinizi içinize atma istediğiniz gibi ortaya koyamama gibi etkiler de devreye girebilir ama bu hafta sinirli ve gergin yapınızı biraz daha aşağıya çekmeye çalışın. Ortaklı işlerinizde de beklentileriniz varsa çarşamba, perşembe ve cuma günleri harekete geçmeyin.

Cuma günü Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile beraber seyahatleriniz hızlanabilir, yurtdışı bağlantılı işler, yabancı insanlarla görüşmeler, konuşmalar önünüzdeki dönem artmaya başlayacak. Gezmekten, dolaşmaktan mutluluk duyabilirsiniz ya da bir kurumda çalışıyorsanız bu alanda daha sağlam koşullarla hareket etmek isteyeceksiniz. Yeni, farklı insanlar, kültürler bunlarla ilgili atılması gereken adımlar, mesela dil öğreniyorsanız, eğitim alanında birtakım girişimleriniz varsa bu alanda yine gelecek güzel haberler gündeminize yerleşirken bir taraftan da hukuki alanda da güzel haberler alabilirsiniz.

Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçmesi para ile ilgili konuları hızlandıracak bu alanda atak olmanız gereken yönleriniz ön plana çıkacak. Fikirleriniz çok hızlı çalışabilir, lider yönlerinizi bu konularda ön plana çıkarabilirsiniz. Bir yandan düşüncesiz para harcamaya meyilli olacaksınız bu dönemde ama diğer taraftan parayla alakalı konularda kafanız çözüme yönelik hızlı bir şekilde çalışacak. Bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanı çok fazla hırpalamayın onunla olan bağlantılarınızda karşı tarafı çok fazla zorlamayın ve cuma günü Merkür Güneşin kalbinde olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber vereceğiniz kararları cuma günü devreye koyabilir ya da daha öncesinde yaşadığınız sıkıntılar varsa bu sıkıntılara çözüm üretmek üzere cuma günü harekete geçebilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, yakın çevrenizden gelecek haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta serbest program içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizden aldığınız bilgilerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Çarşamba günü Mars’ın Neptün’le dik açısı iş ortamlarınızda dikkatli olmanız gerekliliğini karşınıza getirecek. Bir yandan seyahatler, eğitim, işle ilgili konular, bu alanda bazı kararsızlıklarınız, harekete geçememe devreye girerken iş ortamlarınızda beraber çalıştığınız insanlardan yana problemlerle karşılaşabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa onların sağlığında ya da sizin sağlığınızda yaşanacak bir sıkıntının iş hayatınıza yansıması da söz konusu olabilir. Agresif, gergin olabilirsiniz diğer yandan vermeniz gereken tepkileri devreye sokamayabilirsiniz. Bu hafta işle ve sağlıkla ilgili konulara ekstra özen göstermeyi ihmal etmeyin.

İş hayatınızda kafanızda bir sürü fikir olabilir ve bu fikirlerle hem kendi işinize hem de beraber iş yaptığınız insanlara yardım etmek istiyor olabilirsiniz. Yardımlaşma duygunuzun çok arttığı, ilhamınızın ve sezgilerinizin de yüksek olduğu bir dönem olacak ama gerçeklikten de uzaklaşmamanız gerekecek. Neler yapılması gerektiğini yaşayacaklarınızla çok net bir şekilde de göreceksiniz.

İş başvurusunda bulunanlar, iş arayanlar, işten güzel haber bekleyenler cuma günü Güneş’in Merkür’le kavuşumu size bu müjdeli haberi verebilir ya da işlerinizde bir aksama olduysa, iş ortaklarınızda, arkadaşlarınızla aranızda bir takım sıkıntı ve problemler varsa bütün bunların çözümünün de cuma günü karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber cuma gününden sonraki süreçte para ile ilgili konulara odaklı olacaksınız. Maddi konularda neler yapabileceğinizi görmek, borcunuz varsa çok daha rahat ödemek ve borcunuzu yeniden yapılandırmak, kredi çekmek, banka işlemlerinizi halletmek ya da partnerinizin parasal konularında güzel sonuçların karşınıza gelmesi söz konusu olabilir. Önünüzde para ile ilgili konularda rahatlayacağınız bir 3 hafta var.

Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ilişkiler ayağını hızlandıracak, ilişkilerinize odaklı olacak daha fazla ilişkilerle büyüyecek, konuşmalarınızı, atak yönlerinizi, cesur taraflarınızı ilişki alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Burası aynı zamanda ortaklı işler, sözleşmeler alanı olduğu için önemli anlaşmalar, konuşmalar karşınıza gelebilir. Bu sözleşmeleri, bu anlaşmaları daha oturaklı bir şekilde ele almaya çalışın.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, para ile ilgili konular gündeminize yerleşiyor ve haftanızı böyle başlatıyorsunuz. Hemen sabah saatlerinde alacağınız önemli haberler sonrasında birkaç gün boyunca maddi konulara odaklanmanız ya da daha fazla keyfinizi düşünmeniz önem kazanacak.

Bu hafta çarşamba günü önemli Mars ve Neptün arasında bir dik açı söz konusu, yatırımlarınız, harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Aşıksanız ya da çocuğunuz varsa onların hayatında yaşanacak bazı sorunlar da bu hafta görünür olacak. Agresif, gergin etkilerden mümkün olduğunca uzak durun. Kendinizi frenlemeniz gereken noktalarda frenlemeye özen gösterin. Bir yandan enerjinizin yüksek çalıştığını göreceksiniz ama diğer yandan çok çabuk enerjiniz tükenebilir. Sağlığınızda da bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu hafta çocuğunuzla ilgili konularda sağlık noktasına ekstra özen göstermeye çalışın.

Cuma günü Güneş’in Merkür’le kavuşumu aşkı isteyen, aşkı dileyen, aşkı konuşan ya da bu aralar aşkı hayatına davet etmek isteyen tüm Akrep’ler için oldukça olumlu. Aşk hayatınızda hayal kırıklıkları bazı sıkıntılar varsa bu alanları tamir etmek ya da bunları istediğiniz noktaya taşımak cuma günü mümkün olacak.

Yine cuma günü Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber özel hayatınızda uzun zamandan beri aradığınız dengeyi yakalayacaksınız. Somut ilişkilerin peşinden koşacaksınız ilişkinizde bazı gerçekliklerle yüz yüze geldiyseniz bazı şeyleri fark ettiyseniz şimdi karşı taraftan önemli talepleriniz olabilir. Ortaklaşa atılacak adımlar, iş birlikleri konusunda 3 hafta boyunca güzel gelişmeler karşınıza gelecek, insanların ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Bu dönem hayatınızda biri yoksa hayatınıza bir insan girebilir yine bu dönem ilişkiniz henüz daha çok başındaysa ilişkinizi artık oturaklı bir ilişkiye götürmek için harekete geçebilirsiniz.

Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçmesi iş hayatınızda hızlı bir döngüyü başlatacak 2 hafta boyunca işle ilgili konularda, adım atmanız gereken alanlarda kararsız kaldıysanız şimdi bu kararsızlıkları geride bırakacak, işinizde kendinizi gösterecek, önemli adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. İş arayanlar ve iş başvurusunda bulunmak isteyenler, eleman almak isteyenler için de oldukça hareketli bir süreç.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar hafta başı isteksiz enerjileriniz yüksek olacak ama saatler 10:20’yi gösterdikten sonra şartlar ve koşullar sizin tarafınıza geçecek. Hızlı, hareketli birkaç gün sizi bekliyor çarşamba gününe kadar kendi istek ve beklentilerinize odaklanabilir önemli haberler alabilir ve bu haberlerin sizi heyecanlandırdığını görebilirsiniz. Sağlığınıza odaklanmak, sağlıkla ilgili konularda karar vermek de önemli olacak. Çarşamba günü ev hayatınızda enerjiniz düşük çalışabilir hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla anlaşmak bu dönem zor olurken aynı zamanda beklentinizin de yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Ev, aile ve yuva alanlarınızda bazı anlaşmazlıklar devreye girebilir tepkileriniz yüksek olabilir ya da tam tersi tepki vermeniz gereken yerlerde tepki veremediğinizi görebilirsiniz bu da bağışıklık sisteminizi düşürebilir. Evi ailenizle paylaşıyorsanız aile büyüklerinizin ya da ailenizdeki insanların sağlığına dikkat etmesi gerekecek aynı zamanda sizin de bu dönem sağlığınıza takviyeler yapmanız gerekecek. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeyi unutmayın yediğinize içtiğinize dikkat edin.

Ailevi konularda dileklerinizin kabul olması yine evle ilgili girişimlerde bir isteğin ya da düşündüğünüz bir konunun karşınıza gelmesi gibi güzel konular cuma günü 13:44 itibari ile devreye girebilir. Cuma günü Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber biraz yemeye içmeye düşeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu 3 haftalık döngü içerisinde hem işinize odaklanacak, beraber çalıştığınız insanlarla sağlam işler çıkaracak işle ilgili önemli girişimlerde bulunacak, biraz da kilo almaya meyilli olacaksınız. Sağlığınızda güzel gelişmeler devreye girecek.

Pazar günü itibarıyla ailevi konularda kararsız kaldığınız ve hareket edemediğiniz noktalarda pazar gününden sonraki dönem sizi hızlandıracak. Spora başlamak belki önünüzdeki döneme dair işlerinizi daha hareketlendirmek ya da aşk hayatınızda konuşulanların ön plana çıkması, sevdiğinizle daha fazla vakit harcamak ön plana çıkıyor. Sanatsal ve kreatif işleriniz ön plana geçerken aynı zamanda risk alan yol alır lafıyla ilerleyeceksiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Bu haftadan çok fazla bir şey beklemeyin ama Çarşamba gününden sonra hayat sizin tarafınızdan akmaya başlıyor. Enerjiniz kuvvetlenmeye başlıyor. Diğer taraftan çarşamba günü Mars’ın Neptün’le dik açısı iş hayatınızda yüksek beklentiler içerisinde olduğunuzu ama bu yüksek beklentilerin karşılanmadığını gösteriyor. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında yaşanacak bir sorun ya da bir hayal kırıklığı devreye girerken beraber çalıştığınız insanlardan bu aralar aradığınızı bulmanız söz konusu olmayabilir. Araba kullanırken, yakın çevrenizle iletişim halindeyken agresyonunuzu onlardan çıkarmamaya çalışın, dilinizin kemiği olsun özellikle çalışıyorsanız, iş yapıyorsanız bu dönem çok gergin olabilirsiniz. Sosyal medya kullanıyorsanız yine söylediklerinize tabirlerinize dikkat edin herkese saldırabilirsiniz ama bu yönden de çok ciddi bazı olaylarla da karşılaşma potansiyeliniz var, işleri çok fazla büyütmeyin. Diğer taraftan yazma, çizme alanında ya da sanatsal birtakım işleriniz varsa buralarda ilhamınız ve sezgileriniz kuvvetli olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı sezgisel yönleriniz ön plana çıkacak.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi aşka, keyfe daha fazla vakit ayıracağınız bir döneme girdiğinizi gösteriyor. Cuma gününden sonraki 3 haftalık dönem keyfiniz artabilir, çocuğunuzla daha fazla vakit geçirebilir ya da kendinize mutluluk veren konu ve olayların peşinden gidebilirsiniz. Aşkı arayanlar ya da aşkta aradığını bulmak isteyenler için de gayet keyifli bir dönem. Eğitim hayatı da iyi olacak.

Pazar günü itibariyle Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ev ve aile hayatınızda yapılması gerekenleri ele almanız anlamına geliyor. 2 hafta boyunca oldukça cesur adımlarla ev hayatınızda şimdiye kadar ihmal ettiğiniz konu ve olayları ele alacaksınız. Yine evle alakalı bir girişim ya da bir konuşma devreye girebilir. Aile büyüklerinizle de bu dönem iletişiminizin arttığını görebilirsiniz. Güneş Merkür kavuşumlarıyla iş hayatınızda cuma günü güzel dileklerde, temennilerde bulunmayı ihmal etmeyin. İstekleriniz önünüze gelebilir, karşınıza gelebilir.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlarla haftanıza başlıyorsunuz. Birkaç gün boyunca hızla akan hayatın ritmi çarşamba öğleden sonra itibariyle sizi biraz yavaşlatabilir. Kendi kabuğunuza çekilmek ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz bunda da iyi yaparsınız çünkü perşembe ve cuma günleri akşam saatine kadar biraz kalabalıklar içerisinde olmak irtibat halinde olmak size yaramayabilir. Çarşamba günü Mars ve Neptün dik açısı devreye giriyor hem girişimleriniz hem yatırımlarınız hem para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Parasal konularda yanıltıcı etkiler devreye girerken harcamalarınız bu dönem hızlanabilir. Harcamalarınızın etrafınızdaki insanları hayal kırıklığına uğratması ya da aşk hayatınızda alınacak bazı kararların sizi hayal kırıklığına uğratması da söz konusu olacak. Hızlı ve düşünmeden hareket etmeyin düşüncelerinizi dile getirirken karşı tarafı da düşünerek adımlar atın bu hafta en çok bu noktada sizi uyarıyor hele ki çocuğunuz varsa çocuğunuzun bu dönem kariyerinde bazı mücadeleler devrede olacak ve bundan dolayı da onun ne kadar uğraştığını fark edebilirsiniz.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle ev, aile hayatınızda huzuru bulacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Cuma gününden sonraki 3 hafta boyunca ev hayatınız önem kazanırken evinizde misafir ağırlamak, boya badana işlerine girişmek ya da tadilat gibi girişimlerde bulunmak, evle alakalı konuları bir düzene sokma isteğiniz yüksek olacak.

Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna girmesi yine iletişim alanlarınızı yakın çevre bağlantılarınızı hızlandırırken girişeceğiniz her türlü işinizde yenilikçi ve öncü yönlerinizle hareket etmenizi sağlayacak. Cuma günü önemli Güneş’in Merkür’le kavuşumu para alanlarınızda gerçekleştiği için maddi konularda diğer insanlara yardım etmek üzere güzel dileklerde bulunun. Bu dönem para istemek çok doğru olabilir bunu isteyin ama dualarınızı eksik etmeyin bu konularda güzel parasal sonuçlarla karşılaşma olasılığınız var. Bu elde edeceğiniz paraları da aslında hem kendi bütçeniz ve kendi hayatınız için harcarken yeri geldiğinde diğer insanlara da yardım etmeyi ihmal etmeyeceksiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar hem kariyeriniz hem göz önünde olacağınız ortamlar önem kazanıyor. Çalışıyorsanız kendinizi işinizde gücünüzde göstermek isteyeceksiniz ama iş hayatınızda yaşayacağınız ufak tefek iniş ve çıkışlar da gündeminizi meşgul edebilir, çalışmayanlarsa ailevi konularla ilgili olabilirler ya da toplumsal konular kalabalık yerlerde bulunma isteğiyle hareket edebilirler.

Çarşamba günü Mars’ın Neptün’le dik açısı devreye giriyor ev, aile ve yuva alanlarınızda enerjiniz düşük çalışabilir. Aile büyüklerinizin sağlık hayatında bazı iniş çıkışlarla da karşılaşma potansiyeliniz var. Ev ortamlarınızda enerjinizin düşük çalıştığını göreceksiniz sizi aşağıya çeken konu ve olaylar olabilir aslında aklınızda bir sürü gerçekleştirmek istediğiniz konu var Satürn de bu alanlarınıza geçti hayatınızı düzene koymak ve bu alanda önemli adımlar atmak istiyorsunuz, hayal kuruyorsunuz, sezgileriniz doğru çalışıyor ama bir şekilde aile konularınızla uğraşmak oradaki mücadeleler sizi fazlasıyla yoruyor. O yüzden bu hafta bağışıklık sisteminize dikkat edin. Yine aile hayatınızda bir insanın da bu konularla uğraştığını göreceksiniz. Diğer taraftan bu dönem ne isterseniz olabilir. Özellikle cuma günü 13:44 itibari ile Merkür Güneş’in kalbinde olacak, Merkür zihnimizden geçenleri, akıl gücümüzü temsil ediyor ve burada dilediklerimiz, istediklerimiz, imgelediklerimiz, dua ettiklerimiz, niyette bulunduğumuz her şeyin önümüze gelme potansiyeli var. O yüzden tam da 13:44 saatlerinde ailevi konularda, özel hayatınızla ilgili konularda temennilerinizi, dualarla dile getirin. Kırgınlıklardan, kavgalardan, dövüşlerden, kızgın laflardan mümkün olduğunca uzak durun.

Para ile ilgili konularda çekişmeler ve mücadeleler devreye girerken Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi yakın çevrenizdeki insanlarla irtibatınızı artıracağınızı gösteriyor. 3 hafta boyunca akrabalar, kardeşler, uzun zamandır ihmal ettiğiniz insanlarla bir araya gelebilir ya da hayatında değişim olan insanların hayatına el uzatabilirsiniz.

Diğer taraftan Merkür’ün Koç burcuna geçmesi pazar gününden sonraki 2 hafta boyunca parayla ilgili konularda elinizi sağlam tutacağınız bir dönem olacağını gösteriyor. Yani şu anlama geliyor parasal konularda şimdiye kadar atamadığınız adımlar, hayatınızla ilgili veremediğiniz kararları Merkür’ün bu geçişi ile beraber maddi yönden görecek ve alacaksınız. 15 gün boyunca daha iradeli daha kararlı adımlar devreye girebilir siz yeter ki gerçeklikten uzaklaşmayın. Bu aralar ailenizdeki insanlar sizi yanlış yönlendirebilirler bu etkiye de dikkat edin özellikle parasal yönden danışmak istediğiniz birileri varsa onlardan görüş alın ama kendi iç güdüleriniz ve sezgilerinizle de hareket etmeyi ihmal etmeyin.

Yorumlar (0)