Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 10.04.2023, 11:41 11.04.2023, 12:49
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

10 – 16 Nisan haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya dış ortamlardan alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Bu hafta sizin için önemli çarşamba günü Güneş Jüpiter kavuşumu birinci evinizde gerçekleşiyor. Seyahat, eğitim, kendinizi geliştireceğiniz alanlar, geleceğe yönelik atacağınız her tür adım konusunda Çarşamba günü güzel, şans ve fırsatların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Korunduğunuzu fark edeceksiniz. Hayatınızın önünde önemli açılımlar var bir karar vermek durumundasınız bazı konuları başlatmış olabilirsiniz ama önünüzde öyle bir sürece gidiyorsunuz ki önce bir şeyleri tamamlamanız gerekecek önce bazı konuları, hesapları kapatmanız gerekecek bu hesaplar kapandıktan, kendinizi şifalandırdıktan sonra yolunuzda hızlı bir şekilde ilerleyeceksiniz. çarşamba gününü bir kenara not edin.

Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber hemen salı günü itibariyle iletişim ayağınız hızlanmaya başlıyor. 6 aydan beri iletişimsel konularda kendi gücünüzü ortaya koyduğunuz bir dönemdi ama bu alanda çeşitli mücadelelerle de yüzleştiniz yeri geldi zorlandınız ama şimdi Venüs’ün bu alanlarınıza geçmesiyle beraber o zorlandığınız mücadele ettiğiniz konuları çok daha rahat bir şekilde ele alabilirsiniz. Akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz güzelleşirken satış, tanıtım, reklam, pazarlama, lojistik, ulaşım, eğitim, radyo, televizyon ya da sosyal medya alanlarınızda güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Kısa vadeli yolculuklar ve planlarınızı hareketlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak ve onlarla bu meraklı yönünüzü güzel planlar yaparak geçirmek de önemli olacak. Önünüzdeki dönem iş girişimleriniz konusunda sizi destekliyor. Hemen bunun öncesinde parasal konularda güzel haberler var ve iletişimsel işlerinizde salı günü güzel bir şans ve fırsatın karşınıza gelme olasılığı yüksek. Arkadaş ortamlarınızdan ya da katıldığınız çevrelerden güzel haberler devreye girebilir.

Cuma günü Venüs’ün Satürn’le dik açısına dikkat edin. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında bazı olumsuzlukları karşınıza getirebilir. Akrabalar, kardeşleriniz onların kariyerindeki bir zorlanma ya da aileleriyle yaşadıkları bir zorluk enerjisi size de yansıyabilir ya da bunun haberlerini alabilirsiniz. Beraber çalıştığınız, girişimde bulunduğunuz işlerde bir engel ya da bir durma ya da işlerin istediğiniz gibi akmama enerjisi hafta sonuna doğru devrede olacak ama hafta sonu itibariyle sosyal çevrenizin hareketli olduğunu göreceksiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar para ödemeleri ve burada yapılması gerekenleri ele alacağınız haftalardan bir tanesi başlıyor ve bu hafta genelinde kendi halinizde olmak kendi işlerinize ve kendi bütünlüğünüze odaklanmak sizin için önemli olurken geri planda durduğunuz ve işlerin yavaşladığını düşündüğünüz noktalarda hayatın size gülümsediğini de göreceksiniz.

Salı günü Venüs İkizler burcuna geçiyor para ile ilgili konu ve olaylar hızlanmaya başlıyor. Önünüzdeki 3 hafta boyunca para kazançlarınız hızlanabilir, iletişime, yakın çevrenize, girişimde bulunmak istediğiniz alanlara harcamalarınızın artacağı bir dönem olacak. Kırtasiye malzemelerinden tutun gezi malzemeleri, bavullar, küçük çantalar, spor malzemeleri, kıyafetler, elektrik elektronik gibi eşyalara harcamalarınız bu dönem hızlanabilir 3 hafta boyunca bu alanlar aktif. Yine bu alanlarda elektrik elektronik, iletişim, bilgi, data, satış, tanıtım, pazarlama alanlarında işleriniz varsa bu işlerde de önemli fırsatların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Hatta Salı günü bu nokta uzun zamandır konuştuğunuz bir mevzunun gerçekleşmesi sizi mutlu edecek ve önünüzdeki dönem cebinize giren para ile ilgili olarak böyle hesaplamalar yaptığınızı fark edeceksiniz.

Çarşamba günü çok şanslı, bir kere korunuyorsunuz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler fazla ve para ile ilgili bir mevzu ya da uzun zamandır halledilmemiş bir konunun sonuca ulaşması ve sizin bunun tadını çıkarmanız gibi etkiler de söz konusu olacak.

Cuma gününe dikkat edin, sosyal çevrelerde ve arkadaşlarınızla beraber girişeceğiniz her tür işte para ile ilgili konularda yalnız kaldığınızı ya da sizi kimsenin düşünmediğini sizin önemsediğiniz kadar işleri başkalarının önemsemediğini ya da arkadaş çevrenizin size bu noktalarda faydalı olmadığını düşünebilirsiniz. Yine organizasyona yönelik işleriniz varsa bir işiniz durma noktasında olabilir ya da bir işinizin ertelendiğinin haberini alabilirsiniz. Bu hafta oldukça hareketli kendinize güvenin ve verdiğim tarihleri iyi kullanın.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler ilişkiler, ortaklaşa işler, iş birlikleri bu haftaya damgasını vurabilir. Sevdiğiniz insanla beraber ilerlemek ya da ondan gelecek hassas bazı haberlere kulak kabartmak ya da beraber yapılacak güzel planlara yelken açmak bu haftanın konularından.

Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber güzelleşme arzunuz ön plana çıkmaya başlıyor. Sosyalliğinizi hızlandırabilirsiniz, değişik yerlerde bulunmak, kendinize vakit ayırmak ya da uzun zamandır ihmal ettiğiniz bakımlarınızın peşine düşmek, diğer insanlarla bir arada olmak, alışveriş yapmak bütün bunlar önünüzdeki 3 hafta boyunca gündeminize yerleşebilir. Dış ortamlardan alacağınız haberlerde güzel sonuçlarla da karşılaşma ihtimaliniz var. Salı günü güzel bir haber sizi gerçekten mutlu edecek. Bir seyahatle ilgili olduğunu görebilirsiniz bu haberin ya da gelecek planlarınızı hızlandıran güzel haberleri olduğunu fark edebilirsiniz.

Çarşamba günü Güneş- Jüpiter kavuşumu sosyal çevrenizden güzel bir şansın veya fırsatın karşınıza gelme olasılığını arttırıyor. Yine gelirleriniz konusunda güzel gelişmeler karşınıza gelebilir.

Cuma gününe dikkat çünkü Venüs’ün Satürn’le dik açısı iş ortamlarınızda, göz önünde olacağınız yerlerde, toplum içinde ya da meslek hayatınızda onaylanmadığınızı, insanların yanınızda olmadığını fark etme potansiyelini karşınıza getirebilir. Bu dönem patronlarınız ve üstlerinizle anlaşmak kolay olmayacak. Kendinize vakit ayırmanız ve sağlığınızı önemsemeniz gerektiğini biliyorsunuz ama patronlarınız ya da beraber çalıştığınız insanlar sizinle aynı görüşte olmayabilirler bu da kendi içinizde bazı gerilimlere neden olabilir. Fikir ve düşüncelerinizde kendinize çok fazla yüklenmemeye özen gösterin, yanıltıcı adımlardan mümkün olduğunca uzak durun. Hafta sonuna doğru temiz hava almak ya da farklı gündemlerle uğraşmak sizin için önemli olacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler çalışma koşullarınız, gündelik hayatınızın ritmindeki hızlılıkla haftaya giriş yapıyorsunuz ama bu hafta ağırlıklı olarak kalça çıkıkları ya da kalça bölgenizin ağrıları, bacak ağrılarına da açık olabilirsiniz. Karaciğerinizi zorlamamaya özen gösterin çünkü bu hafta ağırlıklı olarak bu noktalar sizi yorabilir.

Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber elinizi ayağınızı önemli mevzulardan çekeceğiniz ev, aile, yuva ve sosyal çevreniz konusunda biraz daha dikkatli davranacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu 3 haftalık dönem içerisinde işlerinizi hallettikten sonra kendi yuvanıza çekilme ya da kapalı yerlerde çalışıyorsanız işinize daha verimli bir şekilde odaklanma yalnız kalma arzunuzun artması ile beraber çevrenizdeki insanları hayrete düşürme etkisi de devrede olacak. Pilinizi şarj etmeye ihtiyacınız var, zaman zaman kendi ruhunuza ayırdığınız bütün bu zaman size iyi gelecek. Yazma, çizme ilham gerektiren, sanat gerektiren işleriniz varsa bu dönemin size yaradığını görebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın parasal konuları da bu dönem gündeminize yerleşebilir. Annenizin akrabalarıyla daha fazla vakit geçirebilirsiniz.

Salı günü güzel çünkü beklenmedik yerlerden para ile ilgili bir konuda bir haberin gelme olasılığı var. Çarşamba gününü bir kenara not edin, Güneş Jüpiter kavuşumuyla kariyer ve meslek hayatınızda güzel açılımlar karşınıza gelecek. Kendinizi uzun zamandan sonra şanslı, mutlu, iyimser hissedeceksiniz hayatınızda önemli açılımlar devrede olacak. İşinizde istediğiniz ve beklediğiniz haberleri çarşamba günü alacaksınız. Annenizin hayatında güzel gelişmeler de olabilir.

Cuma gününe dikkat çünkü cuma günü yaptığınız bir planın bozulma olasılığı var. Bir yerlerden haber bekliyorsanız bu haberin gecikmesi gelmemesi bazı engellerle karşılaşmak kendinizi fazlasıyla yalnız hissetmenize ve olayları gözünüzde büyütmenize neden olabilir. Bir davanız varsa bu davanızın sonucu bir eğitiminizin sonlanması ya da vereceğiniz bazı kararların düşündüğünüz gibi akmaması gibi etkiler cuma günü devrede olurken, hafta sonu para ile ilgili konular gündeminize yerleşecek.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar keyif dolu etkilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Çocuğunuz varsa çocuğunuzun konuları ön plana çıkarken çocuğunuz yoksa, kendinize, özelinize daha fazla zaman yaratmak önemli olacak.

Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber 3 hafta boyunca sosyal çevreniz fazlasıyla hareketli olabilir. Yeni insanlarla tanışmak, arkadaşlarınızla aranızı sağlamlaştırmak, uzun zamandır ihmal ettiğiniz dostlarınızla görüşmek anlamında bu dönem size yarayabilir. Aktiviteler, davetler, organizasyonlar ya da sizin yapacağınız organizasyonel işler, lansman gibi işlerinize daha fazla vaktinizi ayırabilirsiniz. Çok çalıştığınız bir dönem kendinizi işinizde gücünüzde göstermek istediğiniz bir dönem işte Venüs’ün bu geçişiyle beraber bu işlerinizden elde edilen gelirleriniz de artmış olacak. 3 hafta boyunca biraz daha rahat etkilerle hareket edeceksiniz.

Salı günü güzel haberler devreye girecek özel hayatınızda sevdiğiniz insanın birçok konuda sizi desteklediğini göreceksiniz. Yine sevdiğiniz insanla beraber yapacağımız güzel bir plan hayatınızı renklendirecek sevildiğinizi düşüneceksiniz ama cuma günü devreye giren Venüs Satürn karesi ile arkadaş ilişkilerinize dikkat edin. Bazı ilişkileriniz hassas bir noktada olabilir ya da bazı arkadaşlarınızın kariyerinde ve iş hayatında zorlandığına şahit olabilirsiniz ve bu dönem eğer arkadaşlarınızla aranızda parasal bir mesele varsa en çok bu etkiye dikkat edin çünkü anlaşmazlıklar ya da para ile ilgili konular yüzünden aranızın bozulması gibi etkiler devrede olabilir.

Çarşamba günü gökyüzünde güzel bir etkileşim var Güneş Jüpiter ile birleşiyor. Seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler, yurt dışı bağlantılı konular, kendinizi geliştireceğiniz her tür alan, hukuk, ticaret bu noktalarda güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelecek. Bu şans ve fırsatların tanımadığınız insanlardan geldiğini görebilir tam da bu dönem çocuğunuz varsa çocuğunuzun âşık olduğunu ya da çocuğunuzun özel sanatsal bir işle ilgilendiğini, hayatına özellikle bir heyecanın geldiğini fark edebilirsiniz. Kendiniz için bakacak olursanız da oldukça keyifli, seyahatlerin hızlanacağı, seyahatlerden fayda göreceğiniz ve tanımadığınız insanların önünüzde kapılar aralayacağı bir dönem olabilir. Medya ile uğraşanlar için bu dönem şanslı etkilerle dolu. Hafta sonu ikili ilişkiler ve özel hayatınıza vakit ayıracak ve sevdiğiniz insanla zamanınızı kaliteli bir şekilde geçirmek isteyeceksiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, evinize, ailenize, yuvanızı odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta ev hayatınızda yapılması gereken önemli işler devrede olacak.

Bu hafta salı günü Venüs İkizler burcuna geçiyor tepe noktanızdan geçmeye başlıyor önünüzdeki 3 hafta boyunca patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınız kuvvetlenirken işle ilgili girişimleriniz, terfi ya da promosyon gibi konular varsa bu konuların hareketlenmesi, toplum önü duruşunuzda saygınlık ve evliliğinizden yana şans ve fırsatlar görme etkisi de devrede olacak. Bu dönem birden fazla işle uğraşmanız da söz konusu olabilir. Aynı anda birçok alana yayılabilirsiniz ama toplum önü duruşunuz, diğer insanlarla olan bağlantılarınız ve annenizle olan bağlantılarınız kuvvetli akacak. Hemen Salı günü bu anlamda da iş hayatınızda güzel bir haber gündeme gelebilir ve kendinizi mutlu ve güçlü görebilirsiniz.

Çarşamba gününü bir kenara not edin çünkü beklediğiniz para ile ilgili bir haber varsa bu haberin gelme olasılığı çok yüksek. Elinize bir miras geçebilir, nafaka ile ilgili bir konunun tamama ermesi ya da faizlerle, kredilerle ilgili halletmeniz gereken konular varsa oradan gelecek haberler kendinizi mutlu, iyimser, şanslı görmenize neden olacak. Evliyseniz ya da partneriniz varsa onun parasal konularda ne kadar şanslı olduğunu aldığınız haberlerle görebilirsiniz ve buradaki güzel olaylar sizin hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyabilir.

Cuma gününe dikkat çünkü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda karşı tarafla anlaşmak çok da kolay olmayacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insan sizi desteklemeyebilir ya da onun desteğini üzerinizde hissetmeyebilirsiniz. Ailevi ortamlarda tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durun. Flört ettiğiniz birisi varsa da bu dönem karşı taraftan beklentinizi çok fazla yükseltmeyin, ailevi konularda da sakin olmakta fayda olabilir. Hafta sonu gündelik yapılması gereken işler gündeminize yerleşecek ama ağırlıklı olarak bir sonraki hafta başında kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, iletişimsel işleriniz yakın çevrenizden gelecek önemli telefonlar ya da haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Kısa ve uzun vadeli planlarınıza odaklanabilirsiniz bu hafta genelinde ama bu planlarda zaman zaman aksamalar da devrede olabilir, genel itibariyle bu hafta gerçekten keyif dolu etkileşimler söz konusu.

Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber seyahatlerinizin hızlanacağı ve eğitimle ilgili konularda kendinizi göstereceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Öğrenciyseniz 3 hafta boyunca eğitim hayatınızdan fayda sağlayabilir kendinizi derslerinize verebilir ve geleceğinizi ilgilendirecek önemli konularda kendinizi gösterebilirsiniz. Tatil yapma arzunuzun arttığı zamanlar kısa vadeli planlarınızı hızlandırmak istiyor olabilirsiniz. Sosyal medyayı kullanmak, ticari faaliyetler, hukukla ilgili konularda 3 hafta boyunca gündeminiz fazlasıyla aktif olacak ve salı günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla girişeceğiniz bir tatil planı ya da bu planın gerçekleşmesi bununla ilgili vereceğiniz bir karar sizin mutlu edebilir. Çocuğunuz varsa çocuğunuzun hayatında da güzel haberler alabilirsiniz.

Çarşamba günü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda çok güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelecek. Bekarsanız uzun zamandır teklif almayı düşünüyorsanız sevdiğiniz insanın hiç bu konularda harekete geçmediğini düşünüyorsanız çarşamba günü güzel bir teklif karşınıza gelebilir. Popülerliğiniz artabilir diğer insanlar sizi konuşabilir, ortaklı işlerinizden fayda sağlayabilirsiniz, her tür girişiminizde hukuki ve ticari faaliyetlerde diğer insanlarla yapacağınız iş birlikleri ve anlaşmalarda herkes sizi konuşabilir. Evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak için de uygun bir dönem olacak o yüzden güzel haberler geldiğinde evet diyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla çok keyifli zamanlar geçireceksiniz yakın çevrenizi işin içerisine alan önemli planlar devrede olacak bu hafta genelinde.

Cuma gününe dikkat edin çünkü yapmış olduğunuz seyahat, eğitim planları aksayabilir engellenebilir işte burada da kendinizi biraz yetersiz ya da değersiz görebilirsiniz. Bazı işlerinizde bozulmalar devreye girebilir ya da yanınızda çalıştırdınız insanların yanında çalıştığınız insanların hayatındaki olumsuzluklar size yansıyabilir. Bakış açınızı geniş tutun ve olumsuzluklardan uzak durun. Hafta sonu size keyif verecek olaylarla daha ilgili olacaksınız.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, maddi konular bu hafta gündeminizde. Parasal konularda yapacaklarınızla ilgili olacaksınız bu hafta genelinde. Salı günü itibariyle maddi konulara odaklanıyorsunuz 3 hafta boyunca. Krediler, vergiler, faizler, borçlar, ödenmesi gereken konular faturalar ya da bu alanda eğer bir borcunuz varsa bu borcunuzla ilgili neler yapabileceğinizi düşünüyorsanız size yardım edecek insanlar etrafınızda belirebilir. Tahsilat yapmak istediğiniz uzun zamandır alamadığınız paraların bu dönem karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu dönem bir borcun altına girmek, banka kredisi çekmek için de sizi destekleyen bir dönem olacak ama genel itibariyle harcamalarınıza, gelirlerinize odaklanacaksınız önünüzdeki 3 hafta boyunca. Salı günü bankadan beklediğiniz bir haber karşınıza gelebilir bir ev kredisi, eve alınacak bir şey için bir yerlerden para bulmayı düşünüyorsanız salı günü bu haberlerin karşınıza gelme olasılığı yüksek.

Çarşamba günü Güneş ve Jüpiter’in kavuşumu sizin iş alanlarınızda gerçekleşiyor. İş hayatınızda çok keyifli etkileşimler devrede olacak. Yeni bir işe başvurma, iş hayatınızda güzel sonuçlar elde etme, işinizden memnun olma, şans ve fırsatların iş hayatınızdan karşınıza gelmesi gibi etkiler devrede olurken yeni işlere yelken açma, yeni başvurularda bulunma anlamında da oldukça cesur adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Burası sağlık alanı o yüzden sağlığınızla ilgili konularda önemli bazı gelişmeler de devrede olabilir. Bu dönem kilo almaya da yatkın olacaksınız çünkü Güneş’in Jüpiter’le kavuşumları kişiyi büyütür, genişletir su bile içseniz böyledir o yüzden de Güneş Jüpiter kavuşumunu sağlık alanınızda yaşayacağınız için bu dönem aşırı bir şişkinlik hissedebilirsiniz. Aynı zamanda sporla uğraşıyorsanız kaslarınızda da bir büyüme ve genişlemenin olduğunu bu yüzden daha kilolu göründüğünüzü düşünebilirsiniz. İşle ilgili konularda güzel gelişmeler var, sağlıkta da beklediğiniz haberler varsa, güzel haberler karşınıza gelebilir.

Cuma günü para ile ilgili konularda dikkatli olun, harcamalarınıza dikkat edin. Sevdiğiniz insanın parayla alakalı konulara yaklaşımı kendinizi değersiz hissetmenize neden olabilir. Cuma günü girişeceğiniz hiç düşünmeden atacağınız adımların aslında size yaramadığını ya da kazanç olarak size dönmediğini fark etme olasılığınızda yüksek. Hafta sonu ağırlıklı olarak evinizde ve yuvanızda vakit geçirmek isteyeceksiniz ve dinlenmek size iyi gelecek.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Hem Venüs İkizler burcuna, sizin tam karşıt burcunuza geçiyor hem de haftaya Ay Yay burcundayken başlıyoruz. Beklentileriniz yüksek, hızlı, heyecanlı haberler alabilirsiniz yerinizde duramayabilirsiniz ve Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki 3 hafta boyunca ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklı olacaksınız. Bu dönem yalnız kalmak istemeyeceksiniz hayatınızda bir insan varsa beraber yapacağınız planlar önemli olurken karşı tarafı dinlemek, aranızdaki sıkıntı ve problemlere çözüm üretmek önemli olacak ama hayatınızda bir insan yoksa yeni insanlarla tanışma, yeni ilişkilere yelken açma potansiyeliniz yüksek görünüyor hatta bununla ilgili olarak Salı günü yakın çevrenizden bir insanın sizden hoşlandığını fark edebilir ya da bu insanın size yanaştığını görebilirsiniz. Yine yakın çevrenizden bir insanın ön ayak olması ile ikili ilişkilerde özel hayatınızda önemli kapılar aralanabilir. Hayatınızda bir insan varsa da yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız planlarla güzel vakit geçirebilirsiniz Salı günü.

Çarşamba gününü bir kenara not edin Güneş ve Jüpiter kavuşumu aşk, keyif evinizde ama burası spekülatif alandır o yüzden beklenmedik yerlerden çok şanslı olacağınız şansın hayatınıza aktığı bir dönem. Borsada yatırım yapıyorsanız, şans oyunları oynuyorsanız ne kadar şanslı olduğunuzu görebilirsiniz burası gerçekten de böyle çekilişlerle alakalıdır şansın aktif olduğu evlerden bir tanesidir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konularda şans faktörünün ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz onun hayatında yaşanacak önemli bir konu sizin hayatınıza da yansıyabilir. Diğer taraftan hayatı keyifli gözlerle görebilir, aşka yelken açabilir, çocuk isteğiniz varsa çocukla ilgili önemli haberler alabilirsiniz.

Çarşamba günü yüzünüzü güldürecek gibi görünüyor önümüzdeki hafta. Cuma gününe dikkat edin çünkü sevdiğiniz insanla şartları zorlamaya yatkın olacaksınız. Sevdiğiniz insanın bu dönem kariyerinde bazı zorlanmalar devrede olabilir bu zorlanmalar sonucunda aranızda uçurum olduğunu, eskisi gibi size bakmadığını ya da size eskisi gibi davranmadığını düşünebilirsiniz ama karşı tarafın yaşadıkları yüzünden ilişkinizi lütfen yıpratmayın çünkü birbirinizi anlayacağınız bir dönem olmayacak. Hafta sonu yakın çevrenizle planlar yapın sevdiğiniz insanı da yakın çevrenizdeki planlara dahil etmeye özen gösterin ve karşı tarafı bu hafta sonuna doğru lütfen zorlamayın.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselenine Oğlaklar, haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Bu hafta sizin için ittirmeli kaktırmalı geçebilir biraz daha geçmiş konu ve olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz ama bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiyor salı günü itibariyle iş hayatınızda önemli gelişmeler altında olacaksınız 3 hafta boyunca başkaları için çalışmak hizmet etmek önemli olurken 6 aydan beri mücadele verdiğiniz konuları sağlama alma bu konularda önemli ilişkiler geçirme anlamında şanslı bir süreç. Yanınızda çalıştırdığınız ya da yanında çalıştığınız insanlarla olan bağlantılar kuvvetlenmeye başlıyor. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, bilgi, veri, data, teknoloji bu alanda işiniz varsa önemli toplantılar konuşma ve görüşmelerin hızlandığını da görebilirsiniz. Para ile ilgili konularda salı günü güzel bir fırsat karşınıza gelecek ve bu da sizi mutlu edecek.

Çarşamba günü Güneş ve Jüpiter kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Evinizde yuvanızda güzel bir bolluk ve bereket enerjisi devrede olabilir. Emlakla alakalı gayrimenkul, araba alımı herhangi bir şey hayatınızı geliştirecek yenilemek istediğiniz alanlarda girişimleriniz konusunda destekli olacak cesareti üzerinize hissedecek ve bütün bunları yaparken aslında ne kadar şanslı olduğunuzu da göreceksiniz, güzel fırsatlar ve şanslar beklenmedik yerlerden gelebilir.

Cuma günü sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Ayrıca iş hayatınızda beklediğiniz bir işin yarım kalma, tamamlanmama, engellenme gibi etkileri devrede olacak. Yine beraber çalıştığınız insanların kariyerinde bazı zorlanmalar devreye girebilir bazı işlerinizde kullanıldığınızı, değersiz olduğunuzu niye sizin başınıza bunların geldiğini düşünme potansiyeliniz de devrede olabilir. Kendinizi ve yapacaklarınızı biraz daha yükseltmeye özen gösterin. Etrafınızdaki insanlardan çok çabuk etkileneceksiniz ve bu yüzden yanıltıcı etkilere karşı bu hafta dikkatli olun. Cumartesi, pazar parayla alakalı konular ön planda. Çarşamba ve perşembe günleri hayat sizin için çok daha rahat akabilir.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, sosyal çevre ilişkileriniz arkadaşlarla olan bağlantılar önem kazanıyor. Bu hafta ağırlıklı olarak önemli görüşmeler, konuşmalar, lansmanlar, organizasyonel işlerinizin peşine düşebilirsiniz ama çarşamba ve perşembe günleri biraz ağırlaşacaksınız biraz daha isteksiz enerjilerle hareket edebilirsiniz. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle beraber 3 hafta boyunca aşka, keyfe, dolaşmaya, size mutluluk veren konulara daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Çocuğunuz varsa bu dönem çocuğunuzla olan ilişkileriniz kuvvetlenebilir. Eğitimsel işlerinizde kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Aşk hayatınızda flörtleşme, sevdiğiniz insanla bir araya gelme, yeni bir insanla tanışma ya da hareketli ortamlarda bulunma, sinemaya, tiyatroya gitme gibi etkiler devrede olacak. Hobilerinize ve kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz.

Çarşamba günü Güneş’in Jüpiter’le kavuşumu iletişim, sosyal medya alanlarından aynı zamanda pazarlama, satış ve reklam alanlarından güzel getirirler sağlayabilir. Yakın çevrenizdeki insanların her konuda sizi desteklediğini görebilirsiniz. Sosyal çevreden önemli iş potansiyelleri karşınıza gelecek, girişimleriniz konusunda kendinizi mutlu, iyimser ve şanslı göreceksiniz. Konuşmalarınızı yaparken ev, aile, yuva alanlarınızda içsel gerginlikleriniz ve yanıltıcı etkilerin de devrede olma potansiyeli var o yüzden daha gerçekçi adımlarla ilerlemeye çalışın.

Cuma günü risk içeren işlerinizde hayat sizi desteklemeyebilir. Borsada yatırım yapıyorsanız, döviz alıyorsanız ya da kazancınızı değerlendirdiğiniz bir yerler varsa bu noktalarda zorlanma etkisi devrede olacak. Bir kayıp ya da bir problem devreye girebilir. Yine özel hayatınızı ilgilendirecek konularda karşı cinsle anlaşmak çok da kolay olmayacak. Kendinizi değersiz göreceksiniz bu dönemde kendi değerinizi bilmemekten kaynaklı olarak yanlış adımlar atmaya meyilli olabilirsiniz. Hafta sonu eğlenceli, hareketli önemli haberler içeriyor Ay Kova burcunda olacak ve sizi hareketli kılacak.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar kariyer ve meslek hayatınızda önemli adımlar devreye girecek bu hafta genelinde işinizle ilgili olacaksınız işinizden gelen haberler önem kazanacak. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçişi ev, aile ve yuva alanlarınıza daha fazla vaktinizi ayıracağınız bir dönemi işaret ediyor. Önünüzdeki 3 hafta boyunca evinizde boya badana, tadilat tamirat gibi işlere kalkışabilir, evinizde yakın çevrenizden insanları ağırlayabilir, akraba ve kardeşlerinizin sizi ziyaret etme olasılığına açık olabilirsiniz. Boya, kapı, pencerenin yenilenmesi gibi planlar hareketlenecek. Merakınızı evinizde gidereceksiniz birçok insanı evinize toplamak, arkadaşlarınızı, sosyal çevrenizden insanları evinizde ağırlamak da önemli olacak. Diğer etraftan yine evle alakalı bir mevzu salı günü istediğiniz gibi sonuçlanabilir bu da sizi çok mutlu edecek.

Çarşamba günü Güneş Jüpiter kavuşumu para alanlarınızda bu da maddi konularda şanslı bir süreçte olduğunuzu gösteriyor. Cebinize giren para iyi olabilir, işlerinizin kazançlarından yana şansınızın yüksek olduğu bir dönem. İş hayatınızda gösterdiğiniz çabanın sonuçlarını çok net bir şekilde alabilirsiniz, kazançlarınız artabilir. Bir hafta önce yaşadığınız şifalanmanız gereken konular varsa bu konuların öncelikle tamamlandığını önünüzde yeni kapıların açıldığını görebilirsiniz.

Cuma gününe dikkat edin ev, aile ortamlarınızda kendinizi yalnız ve mutsuz görme potansiyeliniz var. Hayatınızda bir insan varsa o insanın sizi bazı noktalarda anlamadığını düşünebilirsiniz. Yine bazı parasal konular gözünüzde fazlasıyla büyüyebilir. Ev ortamlarınızda kimseyle tartışmayın olayları çok fazla büyütmeyin. Evle alakalı konuları başlatmak anlamında cuma günü destekli olmayacaksınız o yüzden boya, badana, tadilat, tamirat gibi işler varsa cuma gününü bekleyin ondan sonra harekete geçin. Hafta sonu biraz kendi halinizde olacaksınız çok kalabalıklar içerisinde olmak size yaramayacak.

Yorumlar (0)