Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 08.05.2023, 13:28 10.05.2023, 12:09
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

08 – 14 Mayıs haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar haftaya dış ortamlardan gelecek önemli haberlerle başlıyorsunuz. Bu aralar fikirleriniz biraz karmaşık olabilir, parasal konularla çok ilgili olabilirsiniz Ama bu hafta genelinde Güneş’in Uranüs’le kavuşumu maddi konularda hızla ani beklenmedik gelişmeleri karşımıza getirecek. Sosyal çevrenizden beklediğiniz bir para varsa bu dönem bu paranın gelme olasılığı yüksek. Aynı zamanda hem özel hayatınız hem sosyal çevrenizdeki insanlardan beklenilen bazı parasal girişlerin bütçenizi rahatlatma olasılığı da var ama riskli bir işle uğraşıyorsanız ve bu riskten de birtakım gelirler elde etmek istiyorsanız ani kayıplar da söz konusu olabilir. O yüzden bu hafta genelinde riskten mümkün olduğunca kaçınmaya çalışın. Salı ve çarşamba günleri ağırlıklı olarak çalışma koşullarınıza iş hayatınıza ve kariyerinize odaklı olacaksınız ama diğer taraftan ele alınması konularla çok daha rahat bir şekilde ilgilenebilirsiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler yüksek olurken yurt dışı bağlantılı bir işiniz varsa buradan gelecek önemli para getirileri de sizi mutlu edebilir. Ev aile yuvanızla ilgili konularda da güzel gelişmeler var. Hafta sonuna doğru sevdiklerinizle geçirilecek güzel vakitler devreye girebilir ve aileniz için yaptığınız her türlü işin karşılığını da onlardan güzel bir şekilde görebilirsiniz. Bu haftanın genelinde riskten kaçının, hızlı bir para cebinize girebilir.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar bu hafta para, banka hesapları, bir seyahatiniz varsa, eğitimle ilgili bir konuda yatırılması gereken harç gibi işler ya da şirketiniz varsa vergi ile ilgili konular devrede olacak. Salı ve çarşamba günleri daha fazla hayatı keyifle algılayabilir, kendinizi dışarıya atabilirsiniz. Salı günü Güneş’in Uranüs’le bir kavuşumu var ki bu Güneş Uranüs kavuşumları ani hızlı olayları karşınıza getirebilir. Anne ve babanıza dair ya da aileniz ve iş hayatınıza dair verilmesi gereken hızlı ani beklenmedik kararlar, hayatınızın gidişatını ve yönünü değiştirecek hızlı koşullar ve olaylar devrede olacak. Genel itibariyle hayata bakış açınız da esnek olabilir yeniliklerden teknolojiden, zevk aldığınız ve aynı zamanda farklı insanlar büyüdüğünüzü keşfettiğiniz de bir dönem ama diğer taraftan hızlı beklenmedik olana hazırlıklı olmanız gerekiyor. Perşembe günü iletişim trafiğiniz fazlasıyla hareketli. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiklerinizle güzel kısa vadeli planları devreye sokabilirsiniz. Akraba, kardeşler, sevdiğiniz insanla yapılacak güzel keyifli planlar hareketli olacak. İletişime dayalı işleriniz varsa perşembe günü bu işleriniz hızlanabilir. Cuma tamamlanması gereken konu bir olayları çok rahat bir şekilde ele alacaksınız ve çevrenizle beraber büyüdüğünüzü, çevrenizdeki insanların sizi her koşulda desteklediğini çok net bir şekilde göreceksiniz. Hafta sonu sosyal çevreniz çok hareketli ve dış ortamlarda olmak size yarayabilir.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanız başlıyor. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket edebilir, bu dönem onu fazlasıyla önemseyebilir hayatınızda bir insan yoksa da hayatınızda birini almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Yalnız kalmaktan hoşlanmayacaksınız. Başka insanların onayı sizin için bu hafta önemli olacak. Hızlı, ani, beklenmedik gelişmeler var bu hafta ve siz bu gelişmeleri kadersel alanınızda yaşıyorsunuz. Beklenmedik bir durumda hastaneye gitme, refakatçilik yapma ya da birilerini ziyaret etme gibi durumlar ön plana çıkabilir. Ani bir yurtdışı seyahati gündeme geldiği gibi fikir ve düşünceleriniz yüzünden bu aralar tedirginlik duyabilirsiniz. Başka insanlara sataşmayın, sosyal medyayı iyi kullanın, fikir ve düşüncelerinizi insanlara aktarırken belki siz demokratik olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama karşı taraf bunu böyle algılamayabilir. Oldukça kadersel temalar var gökyüzünde, o yüzden bu kadersel temaların hayatınıza çok fazla müdahale etmesine izin vermeyin. Salı ve çarşamba günleri daha çok parasal konular ön planda olacak, ödemeler dengesine odaklanacaksınız. Perşembe ve cuma günleri ise dış ortamlarda bulunmak, seyahat etmek ya da dış ortamlardan gelecek haberlere göre gününüzü şekillendirmek önemli olabilir. Hayatınızda halledilmesi gereken konular var. 2017 yılına benzer konu bir olaylarla ilgileniyorsunuz ya da bu konuları çözümlemeye çalışıyorsunuz. Kendinize takılmış olabilirsiniz bazı konularda harekete geçemiyor olabilirsiniz. Bu hafta genelinde para ile ilgili konular yüzünüzü güldürecek perşembe günü parasal bir iş ya da bir konu çok rahat bir şekilde çözülebilir. Bunu kişisel bağlantılarınızla halledeceksiniz bu kişisel bağlantılar para ile ilgili konularda size yeni kapılar açacak. Cumartesi ve pazar günleri halledilmesi gereken konular devrede olurken patronlarınızla olan bağlantılarınız yüzünüzü güldürebilir. Hafta sonu oldukça keyifli etkileşimler var, göz önünde olacak, çok fazla eve girmek istemeyecek ve seçim zamanında fikirlerinizi çok daha rahat bir şekilde etrafa yaymak isteyeceksiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler haftaya çalışma koşulları, gündelik hayatın ritmi, tamamlanması gereken işler ve sağlık koşullarınızla başlıyorsunuz. Kkalça bölgesine dikkat edin, ayak ağrıları, karaciğer problemleri gündeminize yerleşebilir. Hızlı haberler alacağınız haftalardan bir tanesi. Çevresel faktörlerden de çabuk etkilendiğiniz bir dönem. Bazı arkadaşlarınızla aranızda olan bir meselenin fazlasıyla uzadığını düşünebilirsiniz. Güneş’in Uranüs’le olan kavuşumu hızlı ani beklenmedik durumları ve koşulları karşınıza getirecek. Bulunduğunuz çevrelerde, arkadaş ortamlarında ya da iş ortamlarında hızlı olaylara açık görünüyorsunuz. Bu hızlı olaylar parasal konularla bağlantılı olabilir, parasal bir mevzunun özü ya da parasal bir konuda verilmesi gereken önemli kararlar çevrenize arkadaşlık ilişkilerinize yaptığınız işe yansıyabilir ama durum ne olursa olsun hızlı gelişmeler bu noktalardan karşımıza gelecek. Bu haftanın genelinde ticari faaliyetler oldukça hareketli. Hayatınızı yönlendirmeye çalıştığınız kendinize baktığınız bir dönem. Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle bunu hayatınızda çok daha fazla hissediyorsunuz. Kuracağınız kuvvetli ilişkiler ve duruşunuzla hem aşk hayatınız hem de girdiğiniz çevrelerde dikkatleri çok rahat üzerinize çekebilirsiniz. Özellikle de hayatınızda bir insan yoksa bu dönem tanışacağınız insanlara dikkat edin. Perşembe günü hayatınıza girecek olan insanlar gerçekten etkin olabilirler. Bazı konuları tekrar tekrar gözden geçirmek durumunda kalacaksınız bu hafta genelinde ama bütün bunları yapmak sizi hiç yormayacak ve zorlamayacak. Eğitim ve geleceğe yönelik işlerinizde hızlı adımlar devreye girerken hafta sonu önemli haberler alabilir ve hafta sonunda oyunuzu kullandıktan sonra kendinizi dışarıya atma isteğiyle dolu olabilirsiniz. Hayatınızda bir değişim var bu değişimi güzel bir şekilde karşılayın.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar aşk dolu, keyif dolu etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konulara odaklı olacaksınız ya da kendi zevkinize göre hareket etmek isteyeceksiniz. Hayatınızda bir insan varsa özgürlükçü duygularınızla gezme dolaşma arzunuzun yüksek olduğu haftalardan bir tanesi olacak. Güneş’in Uranüs’le olan kavuşumu göz önünde olacağınız ortamlarda toplumsal konularda kalabalık yerlerde hızlı ani beklenmedik durumları karşınıza getirebilir. Kariyerinizde hızlı bir değişim olabilir önemli haberler alabilirsiniz ya da özel hayatınıza dair verilmesi gereken önemli kararlar devreye girebilir. Mesela partnerinizin ailesi ile ilgili konularda önemli, beklenmedik haberler alınabilir. Konu ne olursa olsun göz önünde olacağınız ortamlarda hızlı koşullara açık olacaksınız. O yüzden fikirlerinizi belirtirken dikkatli olmaya özen gösterin. Diğer taraftan ticari faaliyetler hızlı, geri planda durduğunuz bir dönem olmasına rağmen bazı konuları tekrar tekrar gözden geçiriyorsunuz. Aslında bu dönem ailevi konularda ne yapmanız gerektiğine dair size güzel bazı fikirler de verebilir. Evinizle ya da işinizle ilgili değiştirilmesi gereken önemli kararlar varsa bunların hareketlendiğini bu hafta genelinde görebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri biraz nane molla, hastalıklı, kemik ağrıları ya da iş koşulları ön planda olarak geçerken perşembe ve cuma günleri sevdiğiniz insanla yapacağınız planları hareketlendirecek, pazar günü ise tam da seçim gününde duygularınızı birçok insandan saklamayı tercih edeceksiniz. Kendi halinizde durum ve olayları gözlemleyeceğiniz de bir süreç olacak. Hem aile hem iş hayatınızda gözden geçirmeniz gereken konular var ama bunlar parasal konularda kalıcı bazı adımları karşınıza getirebilir ya da daha önceden konuştuğunuz bazı işlerin devreye girme olasılığının yüksek olduğunu görebilirsiniz. Ama bu dönem daha sakin ilerlemeniz gerekiyor. Bunu bilerek yolunuzda ilerleyin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar bu hafta evinize, ailenize yuvanıza ve burada yapılması gerekenlere odaklı olacaksınız. İşlerinizi evinizden yürütebilirsiniz, evinizde daha özgür tavırlarla hareket edebilirsiniz ya da dış ortamlarda ailevi koşullarda ya da kendinizi evde özgür hissettiğiniz gibi yerlerde olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Bu hafta Güneş’in Uranüs’le olan kavuşumu fikir ve düşüncelerinizi ortaya koyarken dikkatli olmanız gerektiğini karşınıza getirebilir. Özellikle dış ortamlarda sizi daha az tanıyan insanlara karşı tepkileriniz yoğun olurken isyankâr tavırlarla hareket edebilirsiniz ya da duyacaklarınız karşısında beklenmedik tavırlarla hareket etme isteğiniz yüksek olabilir. Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda hızlı ani beklenmedik durumlar karşınıza gelebilir. Bu durumların iş hayatınızla bağlantılı olma olasılığı yüksek. Bir işinizin sonlanması işinizde oluşacak ani bir olay ya da beraber çalıştığınız insanın hayatında oluşacak ani bir olay sizin hayatınızı da etkileyebilir buna çok şaşırabilirsiniz. Uzak yolculuklarda araba kullanırken dikkatli olmakta fayda olabilir. Seyahatleriniz varsa aksilikler, sıkıntılar, elektronik aksamda birtakım problemlerle karşılaşabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri keyifli geçecek sizin için ama özelinize, çocuğunuza daha fazla vakit harcayacaksınız. Perşembe ve cuma günleri çalışmak, üretmek ya da gündelik hayatın ritminde koşturmalara kapılmak önemli olurken sağlığınıza ve dolaşım sisteminize özen göstermeniz gerekebilir. Hafta sonu sevdiklerinizle vakit geçirmek hayatınızda bir insan varsa o insanla oyunuzu kullanmak önemli olacak. Kararsızlıklarınız yüksek olabilir çok çabuk fikir değiştirmeye meyilli olabilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizden önemli bilgiler var ve bu bilgiler çerçevesinde haftanızı planlayacaksınız. Yine yakın çevrenizden alacağınız önemli bazı kararlar ve haberlerle haftanız hızlı bir şekilde ilerleyecek. Güneş’in Uranüs’le olan kavuşumu parayla ilgili konularda ve beklenmedik durumları karşınıza getirebilir. Hızlı ani beklenmedik bir para akışı ya da bir beklenmedik bir paranın cebinizden çıkması bir ödemeyle karşılaşma bir borcun altına girmek ya da canınızı sıkacak bir haberin devrede olması gibi etkilere karşı dikkat edin. Riskli işlerden mümkün olduğunca kaçılın çünkü salı günü bu alanda destekli olmayacaksınız. Çocuğunuz varsa onun hayatında da hızlı olaylar cereyan edebilir. Eviniz, aileniz, yuvanız Salı ve çarşamba günleri daha fazla vaktinizi harcayacağınız alanlar ama Perşembe ve Cuma gününden sonra biraz daha eğlenceye, keyfe, dış ortamlara, toplumu ilgilendirecek konulara kendinizi kaptıracaksınız. Pazar günü dikkatli olun çünkü sağlıkla ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Oy kullanmaya giderken hasta olabilirsiniz yataktan çıkmak zor olabilir isteksiz enerjilerle oy kullanmaya gidebilirsiniz. Bu haftanın genelinde dikkatli olmaya özen gösterin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler haftanız parasal konularla başlıyor. Cebinize giren para, harcamalar ya da yapacağınız ödemeler, beklediğiniz paralar varsa bu hafta daha çok bu konuları halletmek üzere harekete geçebilirsiniz. Salı ve çarşamba yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar gündeminize yerleşecek, iletişiminizi yüksek tutacaksınız. Perşembe ve cuma günleri ise evinizde yuvanızda olmak ve dinlenmek sizin için önemli olacak. Hafta sonu oldukça keyifli enerjilerle oyunuzu kullanacaksınız. Sevdikleriniz, özelinizde olan insanlarla beraber hareketlilik hayatınızda önemli olabilir. Salı günü Güneş’in Uranüs’le kavuşumunu ilişkiler alanında yaşayacaksınız. İlişki hanenizde sevdiğiniz insanla olan bağlantınızda hızlı ani beklenmedik durum ve olaylara açık olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın kariyeri ya da ailesiyle ilgili konularda beklenmedik bazı olaylar devreye girebilir. Ortaklı işlerinizde de bu etkiyi görme potansiyeliniz yüksek. Cuma ve cumartesi günleri bazı konuları ele aldıysanız ilişkinizde durum ve olayları çok rahat bir şekilde toparlayacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızda oluşan gerginlik, isyankâr tavırlar cuma günü itibariyle çok daha kalıcı ve güzel sonuçlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Cumartesi günü çok eğlenceli ve keyifli dış ortamlardan güzel haberler var. Doğru yerde doğru şeyleri söyleyerek geleceğe umutla baktığınızı da fark edeceksiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta çalışma koşulları ve iş hayatınız, sağlıkla ilgili ele alınması gereken önemli konular ve burada verilecek kalıcı adımlar devreye girebilir. Salı günü Güneş Uranüs kavuşumunu yine sağlık ve iş alanlarınızdan alacaksınız. İş ortamlarınızda beklenmedik ani hızlı gelişmelere açık olabileceğiniz gibi beraber çalıştığınız insanların hayatında da çok önemli değişimler devreye girebilir ve bu sizi etkileyebilir. Yakın çevrenizdeki insanların hayatı beraber çalıştığınız insanların ailevi koşullarıyla ilgili olabilirsiniz ama hızlı beklenmedik durumlar devrede olacak iş hayatınızda isyankar tavırlar, grev gibi bazı oluşumlar devreye girerken sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Neyse ki durum ve koşulları toparlama enerjisi hafta sonuna doğru devreye girecek. Cuma günü Merkür’ün Satürn’le olan olumlu açısı ev hayatınızda, işte yapılması gereken konuları çok rahat bir şekilde toparlayacağınızı gösterecek. Mesela sağlığınızda bir sıkıntı varsa sağlıkla ilgili konuları da toparlanma enerjisiyle rahatlatmış olacaksınız. Hafta sonuna doğru iletişimsel konular ön planda olacak yakın çevrenizle yapacağınız planları hareketlendirebilirsiniz ama pazar günü tam da seçimin olduğu gün evden çıkmak çok da kolay gelmeyebilir, dağılma enerjisi devrede olabilir. O yüzden bir şey planlıyorsanız birkaç saat önceden o işlerinizi bitirmeye özen gösterin çünkü evden çıkmak çok da kolay olmayacak.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar haftaya biraz isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Bu hafta genelinde hayatın içerisine akmak hayatta bir bütün olmak çok da kolay olmayabilir ama Salı gününden sonra enerjiniz değişecek. Salı ve çarşamba kendinize daha fazla vakit ayırmanız gerektiğini çok net bir şekilde görecek önemli haberler alacaksınız. Perşembe, cuma günleri hatta cumartesi sabah saatlerine kadarki dönem maddi konular hayatınızda önemli, parasal işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Hafta sonuysa iletişiminiz çok kuvvetli olacak oyunuzu kullandıktan sonra akrabalarınız, kardeşleriniz, yakın çevrenizde kim varsa o insanlarla vakit geçirmek ve onlarla bir arada olmak arzusuyla hareket edebilirsiniz. Salı günkü Güneş Uranüs kavuşumu aşk evinizde gerçekleşecek. Aşk hanenizde hızlı beklenmedik ani oluşumlar altında olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkinizde de hızlı gelişmeler devreye girebilir. Borsada yatırım yapıyorsanız tam da bu dönem hızlı olaylar beklenmedik durumlar karşınıza gelebilir, bu durumlar olumlu da olumsuz da olabilir. 20 Nisan tutulma noktaları tetikleniyor özellikle evinize bir şey almaya karar verdiyseniz, önemli bir girişiminiz varsa bu tutulma noktalarında Jüpiter tarafından tetiklendiğini aslında bir anlamda olumlu bir enerjinin de devrede olduğunu söyleyebiliriz. Ama yine de beklenmedik olana açık olmakta fayda var. Bu sizin hem özel hayatınızdaki insan hem riskli girişimleriniz hem de çocuğunuzla olan ilişkileriniz için geçerli olacak. Hafta sonuna doğru ele almak istediğiniz noktalarda yakın çevrenizden çok güzel destekler var hayatınızla ilgili konularda sizi çok net bir şekilde destekleyecekler ve hafta sonu daha olumlu enerjiler altında olacaksınız.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar sosyal çevre oluşumları, arkadaşlık ilişkileri, arkadaşlardan gelecek haberler, organizasyonel işlerle haftanızı başlatıyorsunuz sonrasında ise yavaşlama etkisi devreye girebilir ya da planladığınız işleri yarıda bırakabilirsiniz bazı işleriniz verdiğiniz sözleri yerine getirmekte zorlanabilirsiniz salı ve çarşamba günleri bu etkilerle dolu olacak ama perşembe ve cuma ağırlıklı olarak kendinize vakit ayıracak kendi isteklerinizi ön plana çıkartacaksınız ki hafta sonu da size hizmet edecek. Oyunuzu kullandıktan sonra yine hayatın tadını tuzunu çıkarmak sevdiklerinizle bir araya gelmek önemli olabilir. Önemli girişimleriniz varsa bu işlerinizle ilgili hareketlilik de bu hafta genelinde hayatınızda önem kazanacak. Salı günü Güneş’in Uranüs’le bağlantısı ev, aile ve yuva alanlarınızda beklenmedik hızlı ani gelişmelere açık olmanız gerektiğini altını çiziyor. Evinizde aniden oluşacak bir durum söz konusu olabilir elektronik eşyalara, teçhizata dikkat etmekte fayda olabilir, elektrik kesintilerine açık olabilirsiniz, aniden gelecek bir misafiri ağırlayabilirsiniz, partnerinizin iş hayatından alacağı bir haber aileye bomba gibi düşebilir bu gibi beklenmedik durumlara açık olmanız gerekiyor. Baba tarafından gelecek önemli haberler devrede olacak tam da Güneş Uranüs kavuşumu zamanında. Hafta sonuna doğru olaylar biraz daha rahatlıyor. Cuma cumartesi günleri ev, aile, yuvanızda halletmeniz gereken konu ve olayları ele aldıktan sonra çalışma ortamlarınızı çok daha rahat düzenleyecek ve önünüzdeki dönemi planlayabileceksiniz. Bu aralar çalışmaktan mutluluk duyuyorsunuz, hayatın tadını tuzunu çıkarmak, başkalarına hizmet etmek ve sağlıkla ilgili alanda sıkıntı yaşadığınız konuları ele almak sizin için önemli görünüyor.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar kariyer ve meslekle ilgili konular bu hafta genelinde önemli olacak. Özgürlükçü yapınızla, rahat hareket eden yönünüzle, iş hayatınızda kendinizi ön plana çıkartmak isteyecek ya da toplumsal konularla bu hafta çok daha fazla ilgili olacaksınız. Salı ve çarşamba günleri arkadaşlarınızla yapacağınız kurumsal ya da kişisel organizasyonlar devreye girerken perşembe ve cuma günleri kendi halinizde olmak, hayatı anlamlandırmak, düşünmek ya da çok fazla bir şeyin üzerine düşünmeme enerjisi devrede olabilir ama Pazar günü sizin için önemli olacak. Ay Balık burcuna geçerken siz de yerinizde duramayacaksınız. Seçime doğru giderken aldığınız haberlerle içinizin pır pır pır edeceği bir şekilde adımlar atabilirsiniz. Bu haftanın genelinde Merkür’ün Satürn’le olan olumlu açısı iletişimsel işlerinizde bazı konuları yeniden ele almanız gerektiğini size gösterecek. Hayatınızı yeniden kurduğunuz, hayata dikkatle yaklaştığınız bir dönemdesiniz. Merkür hala geri gidiyor ama 15 Mayıs’tan sonra düzelir düzelmez kafanızdaki planları hareketlendirmenin de tam zamanı olacak. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler var aşka dair her konuda bu hafta sizi desteklerken iletişimsel işlerinizde ve yakın çevrenizde olup biten ani hızlı beklenmedik olaylar konusunda biraz şaşırabilirsiniz. Salı günü Güneş’in Uranüs’le kavuşumu hızlı ani beklenmedik konu ve olayları yakın çevre alanlarınızdan getirecek. Akrabalar, komşular, yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında hızlı gelişmeler devrede olabilir. Diğer taraftan araba kullanırken dikkatli olun kaza enerjisi, fikirlerinizle aynı olmayan insanlara karşı vereceğiniz tepkiler bu dönem önemli olabilir.

Yorumlar (0)