Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 12.06.2023, 12:18
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

12 – 18 Haziran haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar bu hafta sizin için önemli. Ay Koç burcundayken haftaya giriş yapıyoruz bu hafta önemli haberler alacaksınız, yüreğiniz ağzınıza da gelebilir yerinizde durmak bilmeyeceksiniz sosyalleşmek gittiğiniz yerden hemen çıkmak farklı yerlere gitmek isteyebilirsiniz.

Çarşamba ve perşembe parasal konular ön planda olurken cuma itibariyle iletişim konuları hız kazanmaya başlıyor. Yakın çevrenizle yapacağınız planlar sizi mutlu edecek. Venüs Aslan burcunda aşkı, keyfi, mutluluğu en fazla siz hissedeceksiniz. Çocuğunuza ilginiz artabilir kendinize daha fazla alan, vakit yaratmak ve sevdiğiniz insanla vakit geçirmek ya da yeni bir insanı hayatınızı alma potansiyeliyle dolu olabilirsiniz, spora yazılmak ya da birtakım hobilerin üzerine eğilmek için de şanslı bir dönem olabilir.

Borsada yatırım yapıyorsanız bu hafta dikkatli olun aldığınız tüyolar abartmanıza bunun sonucunda da bazı kayıplar yaşamınıza neden olabilir. Merkür’ün Satürn’le olan dik açısı yakın çevrenizde olup biten konulara karşı vereceğiniz tepkileri ortaya koyuyor. Ticari bir faaliyetiniz varsa iletişim sektöründe çalışıyorsanız bu dönem duyduklarınız üzerinizde bir baskı oluşturabilir olaylara olumsuz gözlerle bakıyor olabilirsiniz. İş görüşmeleriniz varsa perşembe gününe denk getirmemeye özen gösterin çünkü her şeye olumsuz bakmanız bazı iş koşullarını kaçırma potansiyelini karşınıza getirebilir. Cumartesi günü Satürn geri hareketine başlayacak, Satürn sizin kadersel alanınızda ilerlemekteydi biraz daha rahatlayabilirsiniz ama birkaç aydan beri başınıza gelen bazı konuları gözden geçireceksiniz bu dönemde ve bu olayların aslında neye sebep olduğunu da çok net göreceksiniz. Bu hemen cumartesi günü itibariyle devreye girmeyecek ama önümüzdeki 5 ay boyunca aslında neyin neden olduğunu ve ne yapmanız gerektiğine dair de çok önemli bilgiler karşınıza gelecek. Merkür’ün Venüs’le olumlu açısı yakın çevrenizle yapacağınız planlarda hayatın sizi desteklediğini gösterirken hafta sonu İkizler burcundaki yeni ay yakın çevrenizde verilecek önemli kararları karşınıza getirebilir. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarında herhangi bir işiniz varsa bu alanlarda başlatmak istediğiniz girişimlerinizi, ticari faaliyetlerinizi bu yeni ayla beraber devreye koyabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar haftaya biraz isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama salı gece saatleri itibariyle şans ve fırsatlar sizin tarafınıza dönmeye başlayacak. Pazartesi ve salı şansınızı çok fazla zorlamayın kendi halinizde olmak ya da çok büyük dertlerle uğraşmak istemeyecek büyük olayların içerisinde yer almayacaksınız. Hafta ortası itibariyle olaylar değişmeye başlıyor.

Bu haftanın en önemli konusu Merkür’ün Satürn’le olan dik açısı, Merkür para evinize geçmiş bulunuyor bu da beraber iş yaptığınız insanlarla bağlantılarınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. İşten elde edilen gelirlerinizde daralma, tahsilat yapmakta zorlanma ya da parasal işlerde bardağın boş tarafını görme olarak karşınıza gelebilir. Birkaç gün sürecek olan bu etkiden sonra hayata daha farklı gözlerle bakabilir özellikle parasal işlerinizde ne yapmanız gerektiğine dair güzel ve net sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Cumartesi günü Satürn geri hareketine başlayacak sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızı gözden geçirdiğiniz bir dönem. Bazı arkadaşlarınızla eskisi gibi samimi değilsiniz ve olmak da istemiyorsunuz ya da bazılarının size hiçbir nedeni yokken farklı davrandığını fark edebilirsiniz. Şimdi bu alanlarda almanız gereken önemli sorumlulukları yeniden gözden geçireceğiniz bir dönem başlıyor. İşten elde edilen gelirlerde gecikmelerle karşılaşma potansiyeliniz var. Organizasyon alanında bir işiniz varsa bazı konuları sıkı tutmak sandığınız kadar kolay olmayabilir ama bütün bu yaşadıklarınız aslında neye ihtiyacınız olduğunu size çok net bir şekilde gösterecek. Merkür’ün Venüs’le olumlu açısı ev, aile ve yuva alanlarınızda bolluğun ve bereketin sizin tarafınızda olduğunu gösteriyor. Aile ortamlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz, evinizde daha fazla vakit geçirebilirsiniz, eviniz için yapacağınız bir harcamayı hafta sonu devreye koyabilirsiniz. Pazar günü İkizler burcundaki Yeni ay para alanlarınızda oluşacak. Maddi konularda başlatmak istediğiniz ne varsa hareketlendirebilirsiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler haftaya sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Çevrenizden gelecek önemli haberler gündeminize yerleşecek çarşamba gününe kadar para ile ilgili konuların da hareketli olduğunu göreceksiniz ama çarşamba ve perşembe günleri kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hayat sizin için fazlasıyla hızlı akabilir.

Bu hafta Merkür’ün Satürn’le olan dik açısı kariyerle ilgili konularda önemli sorumluluklarınızı ele almakta zorlanacağınızı gösteriyor aslında planlarınız var ve bu planları çevrenize aktarmak ve harekete geçmek istiyorsunuz fakat Merkür’ün Satürn’le olan dik açısı bazı noktalarda sizi kısıtlayan ve engelleyen insanların ya da durumların olduğunun da göstergesi o yüzden üstlerinizden, ailenizden onay almak kolay olmayabilir. Perşembe günü bu etkiye dikkat edin.

Cumartesi günü Merkür’ün Venüs’le olan güzel açısı yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantıyı kuvvetlendiriyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla girişilecek her tür işinizde şans ve fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Onların hayatına güzel çözümler üretebilirsiniz doğru zamanda doğru şekilde hareket ederek işlerinizi de rayına koyabilirsiniz. Satürn’ün geri hareket ediyor olması Cumartesi günü itibariyle iş alanlarınızda mart ayından bu yana sizi zorlayan, üzerinizde baskı oluşturan ya da önemli sorumluluklar üstlendiğiniz konuları tekrar gözden geçireceğiniz bir sürece işaret ediyor. Bu dönemde biraz daha rahatlayabilirsiniz baskı azalabilir ama bazı işlerinizde gecikmelerle karşılaşma potansiyeliniz var. Satürn geri giderken para ile ilgili konular ve iş hayatınızda neleri yanlış yaptığınızı da size net bir şekilde gösterecek.

Hayatınızla alakalı önemli adımlar, kararlar, yenilikler bütün bunları Pazar günkü yeni ayla hayatınıza katabilirsiniz. Ev alma, iş değiştirme, hayatınızla ilgili önemli kararlar alma, çocuğunuzla, para ile ilgili verilecek kararlar her alandan yana adımlarınızı yeni ay destekleyecek.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler haftaya yüksek enerjilerle başlıyorsunuz. Toplum önü koşturmalarınız ya da iş hayatınızda, sunumlarda kendinizi ön plana çıkarma, kalabalık ortamlarda bulunma etkisiyle karşı karşıyasınız. Hafta ortasına kadar bu hareketli enerji devam edecek. Hafta ortası itibariyle sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayıracak hafta sonuysa kendi halinizde olmak ve dinlenmek isteyeceksiniz.

Bu hafta Perşembe günü devreye giren Merkür’ün Satürn’le olan dik açısı ile bazı konuları gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Sıkıntı ve sorunlara vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Eğitimsel bir işinizde aldığınız bir sonuç sizi mutlu etmeyebilir ya da bir anda hemen bardağın boş tarafını görebilirsiniz. Bu yüzden bu dönem kiminle irtibatta olduğunuza dikkat edin, olumsuzluklar karşısında fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Davalarınız konusunda da işler istediğiniz gibi akmayabilir ama geçmişi çok fazla karşılaştırdığınız ve bir yandan da olayların içindeki çözümleri bulmakta zorlanabilirsiniz.

Cumartesi günü Satürn geri hareketine başlayacak, Satürn sizin eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancı insanlarla yapılacak her tür faaliyet, ticari hareketlilik ve hukuk alanlarınızda gerileyecek. Bu alanda somut sonuçlar elde etmeye doğru gidiyorsanız işte Satürn’ün bu alanlarınızda gerilemesi bazı işlerinizin yavaşlayacağı anlamına da gelebilir. Diğer taraftan bu gecikmeler aksamalar nerede neyin yanlış yapıldığını sizlere gösterecek. Cumartesi günü Merkür’ün Venüs’le olan olumlu açısı maddi konularda güzel konuşmaları karşınıza getirecek. Aile büyüklerinizle, sevdiklerinizle parasal işlerinizi masaya yatırabilir bu işlerin sonuçlarına göre önünüzdeki dönem neler yapacağınıza dair önemli kararlar alabilirsiniz. Çok sevdiğiniz insanlara maddi yönden yardım etmek öne çıkabilir.

Pazar günü İkizler burcundaki yeni ay sizi çok da destekleyen bir Yeni ay olmayacak. Bu yeni ayda diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeye özen gösterin. Yeni ay kadersel alanınızda gerçekleşiyor bu yüzden de önemli girişimler için destekli olmayacaksınız. 21 Haziran’ı bekleyin Güneş sizin burcunuza geçer geçmez Temmuz ayındaki Yeni ayla önemli atılımlarınız, fırsatlarınız ve hayata geçirmek istediğiniz konular için çok daha rahat hareket edebilirsiniz. Tam da bu Yeni ay zamanı kötü alışkanlıkları geride bırakmak adına güzel adımlar atabilirsiniz ya da yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu işlerin hareketlendiğini görebilirsiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar seyahatler, yurt dışı bağlantılı işler, uzaktan alınacak önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Oldukça enerjik hissedeceksiniz ve seyahatlere, yurt dışına gitmek gibi planlarınız varsa bu konuların sizi heyecanlandırdığını göreceksiniz. Hafta ortası itibariyle kariyeriniz sizin için önemli olacak. Amaç ve hedefleriniz doğrultusunda istikrarla adımlarla işlerinizi güçlerinizi toparlamanın yolunu bulacaksınız. Güzel haberler kariyer hayatınızdan gelecek. Merkür’ün Venüs’le olan olumlu açısı arkadaşlarınızdan gelecek güzel yardım ve destekleri karşınıza getirebilir. Bu aralar kendinize fazlasıyla yatırım yaptığınız bir dönem. Saçınızı başınızı değiştirmek, alışveriş yapmak en büyük tutkunuz haline gelmiş olabilir. Cumartesi günü arkadaşlarla yapılacak önemli planlar devreye girecek ve hem siz onları çok yüceltmiş olacaksınız onlar da destekleriyle sizi yüceltmiş olacaklar beraber güzel planlar iş birlikleri de devrede olacak. Yine aynı gün Satürn sizin ortak para alanlarınızda gerileyecek Mart ayından bu yana müşterek parasal konularda bazı girişimleriniz olduysa ya da bazı zorlanmalar yaşadıysanız önemli sorumluluklar elde ettiyseniz şimdi bu alanda gecikmeler işlerin yavaşlaması gibi durumlar söz konusu olabilir. Yani önünüzdeki dönemde maddi konularda neyi nasıl yapmanız gerektiğine dair çok önemli bilgiler elde edeceksiniz.

Pazar günü İkizler burcunda bir yeni ay gerçekleşecek ki bu yeni ay sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde oluşacak. Arkadaşlarınıza dair verilecek önemli kararlar geleceğinize dair atılacak önemli adımlar, çevrenizdeki insanlarla yapacağınız yeni planlar bu Yeni ayla beraber devreye girebilir. İş, yer ya da çevre değişikliklerine açık olacaksınız ve bu kararlarınızı tam da bu Yeni ay ve sonrası 15 gün vermek isteyeceksiniz. İşten elde edilen gelirlerinizde de önemli bazı kararlar devrede olacak.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar maddi konular ön planda olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Ödemeler dengesi önemli olurken para ile ilgili mevzularda aceleci tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun. Hafta ortası itibariyle gezmeye dolaşmaya daha fazla vakit ayıracak hafta sonuysa sevdiklerinizle yapacağınız planları hayata geçireceksiniz.

Perşembe günü Merkür’ün Satürn’le olan dik açısı iş ve özel hayatınızda dikkat etmeniz gerektiğinin altını çiziyor. İş hayatınızda önemli görüşmeler devreye girebilir fakat bazı sorumluluklarınız yüzünden bu görüşmeleri kaçırabilir ya da güzel sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz. Önemli konuşmalar, iş birlikleri açısından çarşambadan sonrasını pas geçin. İlişkiler konusunda da dikkatli olmaya özen gösterin çünkü sevdiğiniz insanla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayacak. Sevdiğiniz kişinin ailesi ya da sizin ailenizdeki insanların sizi bazı konularda desteklememesi gibi etkiler bardağın boş tarafını görmenize hayata olumsuz bakmanıza da neden olabilir.

Cumartesi günü Satürn geri hareketine başlıyor ilişkiler konusunda önemli detaylar var bu detaylarda bazı gecikmeler zorlanmalar bazı konularda istediğiniz gibi hareket edememe bu sorumlulukların daha önceden hızlı akıyor olması ama şimdi gevşemesi gibi etkilere karşı dikkat edin. Hiçbir şey için acele etmenize gerek yok bazı konuların nerede hatalı olduğunu neden çalışmadığını bu Satürn’ün geri hareketi süresince birkaç ay boyunca çok net bir şekilde göreceksiniz. Merkür’ün Venüs’le olumlu açısı var bu noktalarda geri planda durduğunuz işlerde hayat size gülümseyebilir ya da beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel destekler iş hayatınızda güzel kapılar aralayabilir.

Pazar günü İkizler burcundaki yeni ay kariyerinizde yeni oluşumları karşınıza getirecek. Yeni işler, yeni bir kariyer ya da kariyerinizde hızlı adımlar iş hayatınız için verilmesi gereken önemli kararlar amaçlarınız ve hedefleriniz doğrultusunda atmanız gereken önemli adımlar bu yeni ayın konularından olacak.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler ilişkiler bu hafta hayatınızda öne çıkıyor. Hafta ortasına kadar hayatınızda bir insan varsa onun beklentilerine göre hareket edebilir ve onunla bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Biriyle tanışma aşamasındaysanız hafta ortasına kadar bu konular hareketli akacak. Kavgalardan, sabırsızlık etkisinden mümkün olduğunca uzak durun.

Merkür’ün Satürn’le dik açısı perşembe günü devreye giriyor. Merkür sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda hareket etmeye başladı. Perşembe günü buradan gelecek haberlere karşı dikkatli olmakta fayda var. İş hayatınızda bir beklentiniz varsa yanınızda çalıştırdığınız elemanın hayatında oluşacak bazı sorunlar ya da işin kökünde oluşacak bir sıkıntıyla uğraşmak bardağın boş tarafını görmenize neden olabilir. Vergilendirme, para ödemeleri ile ilgili konularda canınızı sıkan ufak tefek mevzuları gözünüzde büyütmeyin. Bu hafta sadece Çarşamba’dan sonraki süreçte dikkatli olun.

Cumartesi günü Satürn geri hareketine başlayacak iş, hizmet ve sağlık alanlarında önemli bazı gerçekliklerle karşılaştınız, zaman zaman zorlandınız şimdi Satürn’ün burada geri hareketi biraz daha elinizi rahatlatacak ama eğer işlerinizde ne yapmanız gerektiğine dair önemli kararlar aldıysanız bu kararları uygulamak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Bazı aksiliklerle karşılaşma potansiyeliniz yüksek. Özellikle ev ve iş hayatınız için yapılması gerekenler konusunda bu etki devrede olacak ama Satürn yaklaşık 4,5 boyunca geri hareketinde olacak işte bu geri hareketi sırasında aslında neyi isteyip neyi istemediğinizi, iş hayatınızda neyi doğru yapıp yapmadığınızı, gündelik hayatın ritminde neyi düzenlemeniz gerektiğini çok net göreceksiniz. Merkür’ün Venüs’le olan olumlu açısı seyahat ve eğitim konularında arkadaşlarınızdan ve çevrenizden gelecek güzel destekleri gösteriyor. Önemli organizasyonlara katılabilirsiniz, burada güzel ilişkiler devrede olacak. Yeni insanlarla tanışma potansiyeliniz devreye girecek, önemli seyahatler önünüzde yeni kapılar aralayabilir.

Pazar günü İkizler burcunda bir yeni ay var ki seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler, yurtdışı bağlantılı konularda yeni adımları karşınıza getirebilir ya da ticari faaliyetlerde, hukuki alanda vermeniz gereken önemli kararlar varsa bu Yeni ayla beraber bu kararlarınızı hareketlendirebilirsiniz. Ticari her işiniz, eğitimle, sosyal medya ya da geleceğinizi ilgilendirecek önemli konularla ilgili önemli başlangıçlarınızı bu Yeni ay ve sonrası yapmaya özen gösterin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler gündelik hayatınızın ritmiyle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hızlı koşturmalar bu sabırsızlık isteği gün içerisinde tansiyon iniş çıkışlarına neden olabilir. Aniden beyninize kan hücum etmesi gibi aldığınız haberler karşısında vereceğiniz tepkiler de önemli olacak. Hafta ortasına kadar sağlığınıza gereken özeni gösterin ve iş hayatınızda aceleci sabırsız kararlardan kaçının. Çarşamba’dan sonraki dönem ilişkiler zamanı, kendinizi ilişkinize vereceksiniz. Bir ilişkiniz yoksa da ilişki isteyeceksiniz bu dönemde ya da diğer insanlarla vakit geçirmek önemli olacak. Hafta sonuna doğruysa parasal konular hayatınızın merkezine yerleşebilir.

Perşembe günü Merkür’ün Satürn’le bir dik açısı devreye girecek para ile ilgili konulara dikkat etmeniz gerekecek. Aşk hayatınız, çocuğunuz ya da keyfiniz için yapacağınız önemli harcamalar ya da burada almanız gereken önemli sorumlulukları yerine getirmek çok da kolay olmayabilir. Belki bir işin içerisine atladınız çok daha farklı bir sonuç bekliyordunuz işte burada sonuçlar ile yüzleşmek ve bunun sizi aşağıya çekmesi gibi durumlara dikkat edin.

Merkür’ün Satürn’le olan dik açısı borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olmanız gerektiğinin de altını çiziyor zaten 2,5 yıl boyunca Satürn 5. evinizde ilerleyecek o yüzden her halükârda daha temkinli olmanız gerekiyor özellikle borsa gibi spekülatif alanlarda. Yani bir fırsatı kaçırdığınızı düşünebilirsiniz, perşembe günü civarı önemli kararlar almayın. Cumartesi günü Satürn sizin aşk evinizde, spekülatif alanınızda geri hareketine başlıyor. Bazı gecikmeler, hızlı ilerleyen işlerinizde yavaşlamalar, aksamalarla karşılaşma potansiyeliniz var. Bazı konuları tekrar gözden geçireceğiniz bir döngüye giriyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı ilişkilerde problemler ortaya çıkabilir Satürn gerilemesi sırasında. Merkür’ün Venüs’le olumlu açısı maddi konularda güzel sonuçları karşınıza getirecek bir kere göz önünde olacağınız ortamlarda insanlar sizi fazlasıyla beğenecek iş hayatınızda güzel sonuçlar elde edeceksiniz ve bunun sonuçlarını da maddi yönden çok net bir şekilde hafta sonu göreceksiniz. Kredi almayı, bir borcun altına girmeyi düşünüyorsanız birine kefil olacaksınız ya da yatırımlarınız konusunda harekete geçecekseniz bunlarla ilgili alanda önemli karar ve başlangıçlarınızı pazar günü oluşacak yeni ay ve sonrası almanız çok daha mantıklı ve doğru olacaktır. Nafakayı ve mirası da ekleyelim bunlarla ilgili yeni girişimler yeni adımlar varsa bunları da hareketlendirebilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta enerjik haftalardan bir tanesi. Kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz, şanslı, mutlu, iyimser olacaksınız ve birçok işinizde kendinizi ön plana çıkarmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Hafta ortasına kadar gayet hareketli akan bir enerji devrede olacak sonrasındaysa işiniz, gücünüz, sağlığınızla ilgili konular ele alınması gereken işler devrede olurken hafta sonu diğer insanlarla girişeceğiniz önemli iş birlikleri hayatınızı renklendirebilir.

Perşembe günü Merkür’ün Satürn’le dik açısı var. İkili ilişkiler ve özel hayat evinizde dolaşmakta Merkür ve ilişkiler konusunda şanslı bir 2 hafta içerisinde olduğunuzu söylemiştik. Merkür’ün Satürn’le olan dik açısı ailevi konularda alınması gereken önemli sorumluluklar ve ilişkiler bazında verilmesi gereken önemli kararlar arasında çatışmaya neden olabilir. Bazı fikirlerinizin aileniz tarafından desteklenmediğini ya da bazı aile yükümlülüklerinizin ilişkinize olumsuz yansıdığını bu dönemde düşünebilirsiniz. Önemli bir yer değişikliği yapmayı düşünüyorsanız özellikle evle ilgili bir girişiminiz varsa perşembe gününe denk getirmeyin çünkü olumsuzluklar ardı arkasına gelebilir ve arkası kesilmeyebilir.

Cumartesi günü Merkür’ün Venüs’le olumlu açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda desteklendiğinizi gösterecek. Sevdiğiniz insanın akrabaları ya da yakın çevresinden arkadaşlarıyla bir araya gelerek yapılacak güzel organizasyonlar gününüzü keyifli geçirmenizi sağlayabilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle bir tatil planına dahil olabilir ya da eğitim hayatınızdan bir insanla aşka yelken açabilirsiniz. Diğer taraftan Satürn gerilemeye başlayacak, Satürn ev, aile ve yuva alanlarınızda Mart ayından beri hareket etmekte. Davranışlarınız alışkanlıklarınız ve ailevi düzeninizle ilgili önemli bilgiler edindiniz şimdi burada neler yapmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Satürn’ün bu alanlarınızda geriliyor olması evle ilgili harcamalarda önemli bazı sıkışmaları ya da gecikmeleri karşınıza getirecek. Önünüzdeki 4,5- 5 ay boyunca Satürn gerilemesi sırasında neyi nerede nasıl yapmanız gerektiğini, nerede hatalı olduğunuzu bir kez daha gözden geçirecek Satürn düzeldikten sonraysa burada yeni sorumluluklarla yolunuzda ilerlemeniz gerektiğini fark edeceksiniz. İkizler burcunda bir Yeni ay var ilişkilere dair verilecek önemli kararları barındırıyor sevdiğiniz insanın bu dönem önemli bir kararı gündeme gelebilir ve siz de bu karara göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Taşınma ile ilgili bir mevzu hareketlenebilir, ilişkilere ya da ortaklıklara dair verilecek önemli kararlar bu yeni ayın konusundan olacak. İşte bu yeni ay zamanı iş birliklerine başlamak, yeni ilişkilere adım atmak, sözlenmek, nişanlanmak ya da karşı tarafla ilişkinizi bir üst seviyeye taşımak anlamında önemli kararlarınızı devreye koyabilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükseleni Oğlaklar bu hafta eviniz, aileniz, yuvanızla ilgili olacaksınız. Evinize gereken özeni göstermek, yuvanızda yapılması gerekenleri ele almak önemli olacak hafta ortasına kadar sonrasında ise kendinizi eğlendirmek, size keyif veren konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz hafta ortası itibariyle oldukça neşeli ve size keyif veren konu ve olaylarla uğraşacaksınız. Spekülatif işlerin de ön plana çıktığını görebilirsiniz. Hafta sonu sağlığınıza dikkat etmekte fayda olabilir.

Perşembe Merkür’ün Satürn’le bir dik açısı devrede olacak. Beraber iş yaptığınız insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayabilir, bir sorunun köküne inmek ya da beraber iş yaptığınız bazı insanlarla aranıza mesafe koymak ve bunun işlere yansıması gibi etkiler devrede olacak. Biraz olumsuz ve negatif enerjilerle hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Ne olursa olsun herkesten onay almak zorunda değilsiniz o yüzden kendi bildiğinizden şaşmayın işlerinizi yoluna koyun çünkü bu dönem iş yapmak birileri için koşturmak verimli olmak sizin için gerçekten önemli olacak.

Cumartesi günü Merkür’ün Venüs’le olan olumlu açısı para ile ilgili konularda sizi destekleyecek. Yaptığınız bir işin maddi yönden karşılığını alacak ve elinizin bollaştığını göreceksiniz uzun zamandan sonra bu da kendinize yaptığınız yatırımların karşılığını almanızı sağlayacak. Maddi konularda güzel etkileşimler var, beraber çalıştığınız insanlara maddi konularda yardımlarınız söz konusu olabilir keyfiniz gayet güzel görünüyor. Satürn gerilemeye başlayacak iletişimsel işlerinizde ve yakın çevre alanlarınızda gerileyecek. Bu noktada neyin çalışıp çalışmadığını fark etmeniz, nerede hata yaptığınızı görmeniz anlamında Satürn’ün bu gerilemesini iyi kullanın. Önünüzdeki birkaç ay boyunca Satürn size neden bazı işlerinizde gecikmeler olduğunu, sıkıntılar yaşadığınızı çok net gösterecek.

Pazar günü İkizler burcundaki yeni ay işe dair verilecek önemli kararları karşınıza getirecek. İş hayatınız, yeni projeye başlamak, yeni bir iş almak ya da yeni bir iş başvurusunda bulunmak anlamında bu yeni ayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yeni işler ve yeni olasılıklar karşınıza gelebilir ama sağlıkla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar da bu Yeni ayın konularından bir tanesi. Sağlığınıza dair önemli kararlarınızı da bu Yeni ayla başlatabilirsiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar iletişimsel işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Yakın çevrenizden alacağınız bilgiler önemli ve bu hafta yakın çevrenizi organize ederek önemli işlerinizde hem yakın çevrenizdeki insanlarla iş birliklerine girebilir hem de beraber yol alabilirsiniz. Dijital platformlarda cesur hareketlerle ilerleyecek ve başkalarını çok fazla düşünmeyeceksiniz. Hafta ortası biraz duraksama enerjisi var. Evinize, ailenize enerjinizi vermek, yorgunluğunuzu üzerinizden atmak önem kazanacak çarşamba ve perşembe günleri ama cuma, cumartesi ve pazar günü sizin için çok keyifli, hayat enerjisel olarak sizi destekleyecek. Aşk hayatınız önem kazanıyor hem Güneş burada hem de Yeni ayı burada yaşayacaksınız. Pazar günü oluşan Yeni ayla beraber aşka dair verilecek önemli kararlar devreye girerken çocuğunuzun hayatıyla ilgili almanız gereken önemli kararları da hareketlendirebilirsiniz. Sanatsal işleriniz, kreatif alanlar, eğitimle ilgili konular ya da hobileriniz size mutluluk veren ne varsa bu alanda verilecek her tür kararı pazar günü oluşacak yeni ayla beraber devreye koyun.

Perşembe günü Merkür’ün Satürn’le bir dik açısı var borsada çok destekli olmayacaksınız. Aynı zamanda spekülatif işlerinizde alacağınız haberler inişler çıkışlar çok çabuk moralinizi bozabilir, harcamalarınız yüksek olabilir. Aşk hayatınızda, çocuğunuz için, keyfiniz için yapacağınız harcamalar artabilir bundan dolayı hesap kitap işlerini tutturamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Çok fazla üstünde durmayın çünkü cumartesi günü Merkür’ün Venüs’le olan olumlu açısı aşk hayatınızda istediğiniz sonuçları karşınıza getirecek. Aşkta o kadar mutlu olacaksınız ki buna siz bile inanamayacaksınız ve diğer sıkıntı ve sorunlar hayatınızda görülmeyecek. Satürn gerilemesini paraya alanında yaşayacaksınız

Cumartesi itibariyle maddi konularda önemli sorumluluklar üstlendiğiniz ve burada ne yapmanız gerektiğini de çok net gördüğünüz ve buna göre adımlar atmak istediğiniz bir dönem gerçekçi olamayanlar ise çeşitli engeller ve sıkıntılarla karşılaştılar bu dönemde. Merkür’ün burada geri hareketi beklenmedik bazı durumları hayatınıza getirebilir yani maddi konularda neyi sağlam tutup tutmadığınızı ödemeleriniz konusunda neyi gerçekçi yapıp yapmadığınızı bu Satürn gerilemesinde çok net bir şekilde görebilirsiniz. Mesela para ile ilgili konularda şimdiye kadar ekonomik adımlar attıysanız bundan sonra ekonomik adım atmak çok da kolay olmayabilir çünkü klasik göstergelere göre Satürn sizin yönetici gezegeniniz ve geri hareketi para evinizde olduğu için özellikle bu dönem parasal konuları kontrol altına almakta zorlanacağınızı gösterebilir. Yaz döneminde dikkatli olun sonrasında Satürn düzeldikten sonra yolunuzda çok daha hızlı ilerleyeceksiniz merak etmeyin.

Pazar günü oluşan yeniay, aşk evinizde gerçekleşiyor. Aşk hayatınızı hareketlendirecek önemli kararları devreye koyabilirsiniz. Varsa çocuğunuzun hayatındaki önemli kararlarınızı veya çocuk yapmaya doğru adımlarınızı hızlandırabilirsiniz. Sanatsal, kreatif işler için bu yeniayı kullanın.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, haftanıza parasal işlerinizle başlıyorsunuz. Bu hafta ortasına kadar kazançlarınız, cebinize giren para, para ile ilgili işlerinizi önem kazanırken hafta ortası itibariyle algınız iletişime dönmeye başlayacak. Yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar devrede olurken öğrenmekten etrafınızda olup biten konu ve olaylar içerisinde kendinizi bulmaktan alamayacaksınız. Hafta sonuysa evinizde dinlenmek, diğer insanlarla vakit geçirmek, evinizde insanları ağırlamak önemli olabilir.

Perşembe günü ev ve aile hayatınızda bir konuda zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Bazı sorumlulukları yeteri kadar yerine getiremediğinizi, ailenizdeki insanlara gerektiği kadar özen göstermediğinizi fark edebilirsiniz. Ailenizden bir insanın sağlığı ile ilgili konu ve olaylar gündeme gelirken fikir çatışmaları söz konusu olabilir. Hayatınızda bir insan varsa bu insanın da kariyerinde zorlandığını fark edebilirsiniz o yüzden perşembe gününe denk gelen işler elinizde kalabilir.

Hafta sonu Merkür’ün Venüs’le olan olumlu açısı çalışma koşullarınızı destekleyecek. Çalışma hayatınızda kendinizi önemsediğiniz önemli insanlarla bir arada olmaktan daha etkin bir şekilde faydalandığınız bir dönem o yüzden hafta sonu kiminle çalışıyorsanız size bir konuda yardım etmesini talep edebilirsiniz. Amcalarınız ve halanızla olan bağlantılar kuvvetli akabilir onlardan haberler gelebilir bu haberler de sizi mutlu edebilir. Satürn gerilemesi var, Satürn sizin burcunuzda ilerliyor önemli sorumluluklar yüklüyor size hayata karşı dikkatli olmanızı sağlıyor, hayatınızı yeniden kurduğunuz bir dönem ama burada Satürn’ün gerilemesi bazı konuları tekrar tekrar ele almanız gerektiğinin altını çiziyor. Gecikmeler, aksilikler bazı zorlanmalarla karşılaşırsanız değiştirmeniz gereken ama şimdiye kadar yapmadığınız ya da yanlış yaptığınız konuları Satürn gerilemesi toparlama, fark etme şansı verecek. Hem de üzerinizden böyle büyük bir yükün kalktığını da göreceksiniz çünkü Satürn düz hareketindeyken sizi daha fazla baskılıyordu şimdi geri hareketindeyken biraz daha rahatlama etkisi devreye girebilir.

Pazar günü İkizler burcunda bir Yeni ay var ev, aile ve yuva alanlarınızda verilmesi gereken önemli kararları bu Yeni ayla beraber hareketlendirin. Eviniz, yuvanız, aileniz önemli olacak bu Yeni ayda. Emlak alım satım, kiralama, taşınma gibi işleriniz varsa bu yeni ay ve sonrası 15 gün boyunca gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlığı ya da hayatıyla ilgili verilecek önemli kararlar varsa bu Yeni ay bu konuları hareketlendirecek ve önemli kararlar almanızı sağlayacak.

Yorumlar (0)