Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 26.06.2023, 11:34 26.06.2023, 15:03
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

26 Haziran – 02 Temmuz haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar ilişkiler bu hafta sizin için önemli. Her tür ilişkide yapılması gerekenler, almanız gereken önemli kararlarla ilgili olacaksınız birkaç gün boyunca ama haftanın genelinde harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Bayram tatili öncesinde alacak verecek, harcamalar dengesini iyi kontrol etmeye özen gösterin. Borsada yatırım yapıyorsanız yine pazartesi ve salı günleri açıksa borsa bu noktalarda dikkatli olmaya çalışın. Bazen konu ve olayları kafanızda gereğinden fazla büyütmeniz söz konusu olabilir. Kafa karışıklığını daha çok yakın çevrenizdeki insanlardan alıyorsunuz, onlara bir konuda danışırken onlarla beraber bir iş yaparken yönlendirilmelere açık olabilirsiniz. Yine yakın çevrenizden bir insanın özellikle işiyle ilgili konularda da bazı yanılgıları devreye girebilir.

Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor ev, aile ve yuva alanlarınızı aydınlatmaya başlayacak. Önünüzdeki 2 hafta boyunca evinize, yuvanıza, ailenize daha fazla vaktinizi ayıracak konuşmalarınızı daha fazla ailenizdeki insanlarla yapacak ve her tür bilgi alışverişini ev ortamlarınızdan sağlayacaksınız. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa bu işlerle de ilgili güzel haberler bayram günü gelebilir. Hatta bayramda bir yere ziyarete gittiğinizde bir evi beğenebilirsiniz evle ilgili bir konuşmanın karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bayramınız güzel etkilerle geçecek hem bir yandan uzak yerlerde olmayı tercih edebilirsiniz hem de bulunduğunuz çevrede bile olsanız kendinizi dışarı atmak gezilerde bulunmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda şansınızın, bolluğunuzun, bereketinizin de yüksek olduğunu bu bayram çok net göreceksiniz. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan ilişkilere dikkat edin ya da hayatınızda bir insan varsa pazar günü sıkılganlıklarınız yüksek olabilir ya da sevdiğiniz kişi size böyle davranabilir.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar gündelik hayatın ritmi, koşturmalarınız ve yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bayram haftasındayız tatile öncesinden çıktıysanız yapılması gereken işlerinizi halledeceksiniz ama çalışıyorsanız arife gününe kadarki dönemde her tür işinizi halletmek ön plana çıkabilir.

Bu hafta dikkatli olunması gerekiyor ev, aile ve yuva alanlarınızda kazalara ya da evde yaşanacak gerginliklere karşı dikkatli olun. Enerjinizi doğru ve yapıcı bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Diğer taraftan yanılgılarınız daha çok parasal konularda karşınıza gelebilir. Bir yere gidiyorsanız tatildeyseniz burada masraflarınızın artması özellikle önünüzdeki dönem için sizi paniğe sürükleyebilir ya da insanların fikir ve beklentilerine çok çabuk kapılabilir kendi ihtiyaçlarınızın dışında bazı alışverişlerin peşinden gidebilirsiniz. Para ile ilgili konularda değer yargılarınızı başkalarına danışmayın kafanız karışık olsa bile bu dönem önemli kararlar almayın.

Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor iletişimsel işleriniz hızlanıyor. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, eğitimle ilgili konularda önemli konuşmalar devreye girerken toplantılarınızı ayarlamak önünüzdeki döneme dair kararlar almak öne çıkacak. Önünüzdeki 15 gün boyunca bu konular önemli olabilir. Bayramda daha çok akrabalarınız ve yakın çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz bu anlamda desteklisiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla yapılacak her tür girişim bayramınıza damgasını vuracak. Bayramın son günleri harcamalarınıza daha fazla odaklanacaksınız ama diğer taraftan aklınızda işinize ya da geleceğinize dair güzel planlar varsa cumartesi günü bu planlarınızı evrene iletmeyi unutmayın, dualarınızı eksik etmeyin çünkü tam da bu dönem isteklerinizin karşınıza gelme olasılığı yüksek görünüyor. Kendinizi oldukça iyimser, şanslı ve mutlu göreceksiniz ve bu dönem yaptığınız kısa vadeli planlar sizi ileriye taşıyabilir. Bu hafta en çok aile ortamlarınızda gerilimlere dikkat edin hafta başında ve hafta sonunda tam da bayramın sonunda bu gerilimler sizi biraz esir alacak gibi görünüyor.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, aşk dolu, keyif dolu etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz bayram sizi heyecanlandırmış görünüyor ve bu bayram gerçekten de hem gücü hem keyfi üzerinizde hissedeceksiniz. Pazartesi günü Mars’ın Uranüs’le olan dik açısı araba kullanıyorsanız beklenmedik ani bazı olayları da karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmak kolay olmayacak inatçılıkları bir kenara bırakmak en akıllısı olacak. Yakın akrabaların hayatındaki önemli değişimler tam da pazartesi günü haberlerle karşınıza gelebilir. Kafanız bazı yönlerden fazlasıyla karışık olacak aldanma, kendinizi kaptırma enerjisine dikkat etmeniz gerekecek. Bir yandan yaratıcılığınızın size keyif veren sezgisel yönlerinizin arttığını fark edeceksiniz. Şimdiye kadar çok dikkatli olduğunuz noktalarda da aslında dikkatli kararlar veremediğinizi göreceksiniz o yüzden göz önünde olacağınız ortamlarda, iş hayatınızla ilgili konularda bu hafta başında dikkatli olmaya özen gösterin çok çabuk yanılabilir çok çabuk kanabilirsiniz ya da kafanız karışıksa bunu çok fazla problem haline getirmeyin çünkü birkaç gün sonra Merkür’ün Satürn’den aldığı olumlu açılarla önünüzü çok daha net göreceksiniz.

Salı günü itibariyle Merkür Yengeç burcuna geçiyor maddi konular, eviniz, aileniz için yapacağınız harcamalar önemli olacak. Önünüzdeki 15 gün boyunca cebinize giren para, ailevi konulara harcanacak para ve yatırımlarınızla ilgili olacaksınız. Bayram oldukça keyifli görünüyor aşk dolu etkilerle etkiler devrede. Perşembe ve cuma günleri yapmanız gereken önemli işleriniz ya da ailenize yapacağınız harcamalarınız varsa bu harcamaların sizi mutlu etmesi söz konusu olacak.

Cumartesi günü çok keyifli beklenmedik yerlerden göreceğiniz yardımlarla kendinizi şanslı hissedecek aynı zamanda hayatın sizi koruduğunu kolladığını fark edeceksiniz. Güneş’in Merkür’le kavuşumu cumartesi günü para ile ilgili konularda bir beklentiniz bir dileğiniz varsa bu alanda sizi gayet güzel destekleyecek o yüzden cumartesi sabah saatleri para ile ilgili konularda güzel dileklerde bulunmayı ihmal etmeyin. Pazar gününe dikkat edin araba kullanıyorsanız tatil dönüşüne denk getiriyorsanız pazar gününü işte bu noktalarda sabırsız ve dikkatsiz davranışlarınız kazaları üzerinize çekebilir ya da sevdiğiniz insanla vakit geçirirken çok çabuk tepkiler verebilirsiniz aranızdaki ilişkide bazı bozulmalar oluşabilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler ev, aile ve yuva ile ilgili konular bu hafta önemli olacak. Ağırlıklı olarak ailenizle yuvanızda geçirilecek bir bayram sizi bekliyor olabilir ya da henüz bayram tatiline çıkmadıysanız bu planları daha çok ailenizle konuşacaksınız ve buna göre planlayacaksınız. Mars’ın Uranüs’le dik açısı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ve parasal konularda sizi zorlayacak. Maddi konularda güzel getirileriniz var. Aşka, keyfe, hobilerinize ya da çocuklarınızla ilgili konulara harcamalarınız hızlanmış olabilir. Pazartesi günü bu harcamaları kontrol edemediğinizde bütçenizin zorladığını görebilirsiniz. Önemli yatırımlarınız varsa pazartesi ve salı günleri risk almayın dikkatli olun. Diğer taraftan Merkür’ün Neptün’le olan dik açısı bazı konularda kendinizi kaptırdığınızı, yanıldığınızı ya da yanıltıcı etkiler altında olduğunuzu gösteriyor. Hayatınızla ilgili vereceğiniz önemli kararlar varsa bu kararlar konusunda destekli olmayacaksınız.

Salı günü itibariyle Merkür sizin burcunuza geçecek. Merkür sizin burcunuza geçer geçmez önünüzdeki iki hafta boyunca kendinizle ilgili aldığınız kararları uygulamak, diğer insanlarla sosyalleşmek, yakın çevrenizdeki insanlarla güzel planlar içerisine girmek hayatınızda önemli olabilir. İfadede rahatlayacaksınız ve böylece iletişimsel konularda rahatlamalar devreye girecek. Perşembe ve cuma günleri bayramın ikinci ve üçüncü günü gerçekten çok keyifli. Tatildeyseniz değişik yerlerdeyseniz ya da bayramınızı diğer insanlarla beraber geçiriyorsanız sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Eğleneceksiniz ama diğer taraftan yapılması gerekenleri de ele alacaksınız. Önemli fikirler aklınıza düşebilir gelecek planlarınızı oluşturmak adına bazı insanlarla telefon görüşmesi yapabilirsiniz bütün bunlar için gayet güzel bir şekilde destekleniyorsunuz.

Bayram oldukça keyifli geçecek cumartesi günü yine harika etkileşimler var gökyüzünde. Önemli insanlardan gelecek bazı güzel haberler kendinizi şanslı, iyimser, mutlu hissetmenizi sağlayabilir. Çevrenizden güzel destekler görebilirsiniz. Belki de bu bayramda çok aranacaksınız ve bazı arkadaşlarınızın sizi unutmadığını size vefa gösterdiğini sosyal çevrenizdeki insanların aslında sizi ne kadar çok sevdiğini saydığını göreceksiniz. Yine onlarla yapılacak olan işlerinizi hareketlendirmenin de zamanı gelmiş bulunuyor. Cumartesi günü hayatınıza dair kafanızda ne isteğiniz varsa bu istekleri sabah 08:00 civarında dualarla iyi niyetlerle gökyüzüne göndermeyi unutmayın çünkü bu dileklerin kabul edilme olasılığı yüksek olacak. Pazar günü itibariyle Venüs ve Uranüs arasındaki dik açı yine para ile ilgili konularda sizi sıkıştırabilir. Bayramın sonunda ve bayrama girmeden önce bu Pazartesi maddi konularda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar iletişimsel konular ön planda ve bu hafta yakın çevrenizle bayramda ne yapacağınıza dair önemli planlarla haftanıza giriş yapacaksınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde insanlarla kavgaya girmeyin ya da kafanıza göre davranmamaya özen gösterin hem iş hayatınızda hem de kalabalık ortamlarda beklenmedik ani durumlara açık olabilirsiniz. Kazalar, çarpmalar birtakım dikkatsizlikten ya da enerjinizi doğru kullanamamaktan kaynaklı yaşayacağınız olaylar hafta başında gündeminizde olacak. Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinize de dikkat edin özellikle bu ilişkiler içerisinde para alacak verecek durumu varsa bu noktalarda yanılgılar ve aldanmalar da pazartesi devrede olacak.

Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor biraz dinlenmek isteyeceksiniz. Önemli bazı planları devreye sokmak, para ile ya da sosyal çevrenizle ilgili konularda bazı durumları gözden geçirmek hoşunuza gidebilir. Bu iki hafta boyunca önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, işlerinizde önemli kararlar almayın. Bu dönemi bir plan yapma dönemi olarak görmeli, aklınıza gelen fikirleri bir kenara yazmalı, eğer düzenli bir işiniz yoksa bu dönem önünüze açılan fırsatları iyi kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Perşembe ve cuma günleri gayet keyifli etkileşimlerle dolu. Kafanızda dış ortamlarda çok fazla olmak olmayabilir daha fazla kendi içinizde vakit geçirmek istiyor olabilirsiniz. Yurt dışına gittiyseniz ya da gidecekseniz ne çok açılacaksınız ne çok daralacaksınız gayet de keyifli güzel zamanlar geçireceksiniz sağlığınız da iyi olacak. Cumartesi günü oldukça keyifli kariyerinizde çok güzel haberler sizi bulabilir uzun zamandır beklediğiniz haberleri cumartesi günü alabilirsiniz. Annenizle geçirilecek güzel vakitler bu bayramı eşsiz kılacak. Kendinizi göz önünde olacağınız ortamlarda şanslı, mutlu, iyimser göreceksiniz. Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu aklınıza gelenin karşınıza gelme olasılığını da arttıracak o yüzden cumartesi sabahı üzerinizde korku ve endişe yaratan konuları bir kenara bırakarak geleceğiniz için ne yapacağınızı hayal ederek istek ve dileklerde bulunmayı ihmal etmeyin. Pazar günü göz önünde olacağınızı ortamlarda sıkılganlıklarınızı kontrol edin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar maddi konular ön planda olacak bu hafta genelinde para ile ilgili konularda dengeyi tutturmak için harekete geçeceksiniz. Pazartesi Mars’ın Uranüs’le olan dik açısı seyahat halinde olacaksanız dikkatli olmanız gerektiğinin altını çiziyor. Farkında olmadan görmediğiniz bir şey, dikkatsiz davrandığınız bir konu başınıza iş açabilir o yüzden tanımadığınız ortamlarda da dikkatli olun risk ya da tehlike içeren olaylardan uzak kalmaya çalışın. Merkür’ün Neptün’le olan dik açısı göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanın söylediği bir söz ya da onunla beraber yapmış olduğunuz bir konuşma ya da bir tartışmanın sonucunda hayal kırıklıklarını ya da sorunları karşınıza getirebilir. Sevdiğiniz kişiden beklentinizin yüksek olduğu bir zaman dilimi olabilir ama bu dönem bazı alanlarda birbirinizi anlayamadığınızı düşünebilirsiniz özellikle bu etki pazartesi civarı devrede olacak.

Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizin önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Önünüzdeki 2 hafta boyunca arkadaşlarınızla çevrenizle olan bağlantılarınız kuvvetlenirken alınganlıklarınızı, duygusallıklarınızı tamamen arkadaşlarınıza aktaracak onlara anne gibi davranacak korumacı, kollayıcı tavırlarınızla çevrenizin vazgeçilmezi haline geleceksiniz. Önemli iş birlikleri sizi ilgilendirecek duygusal konuda verilmesi gereken önemli kararlarda devreye girebilir. Perşembe ve cuma günleri yapılması gereken her şey devrede. Sevdiğiniz insanla hafta başında yaşadığınız bazı hayal kırıklıkları ya da sorunlar perşembe ve cuma günü kalıcı bir şekilde istediğiniz gibi çözüme ulaşabilir çünkü kafanız hem karışık olmayacak hem de ne yapmanız gerektiğini çok net göreceksiniz. Önemli iş birlikleri, harekete geçme konusunda atılacak adımlar sizi mutlu edebilir.

Cumartesi günü Güneş’in Jüpiter’le Merkür’ün Jüpiter’le olumlu açısı etrafınızdaki insanlardan çok güzel haberler alacağınızı gösteriyor. Diğer taraftan kendinizi iyimser gördüğünüz, şanslı hissettiğiniz bir dönem, hayatın değiştiğini fark ettiğiniz bir süreçtesiniz işte şimdi gelecek olan haberlerle aslında bütün bunların doğrulandığını da çok net görebilirsiniz. Özellikle bir arkadaşınızın sizi araması, aranızdaki bir problemi halletmeniz cumartesi günü sizi çok mutlu edebilir. Pazar günü araba kullanıyorsanız bir yerden bir yere gidiyorsanız bir tatildeyseniz kazalara ya da ufak tefek sıkıntılara karşı kendinizi koruyun.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler bu bayram sizin için önemli. Haftaya Ay Terazi burcundayken giriş yapıyoruz yani ilişkiler ve vereceğiniz önemli kararlarla haftanızın ne kadar dolu geçtiğini göreceksiniz. Mars’ın Uranüs’le olan dik açısı bazı arkadaşlarınızla parasal konularda anlaşmazlıkları karşınıza getirebilir. Para ile ilgili konularda çok risk almamanız gereken bir dönem olabilir. Sizin de tam da bir arkadaşınızın sizden borç istemesi ya da sizin ondan alacağınızın olması gibi durumlardan kaynaklı olarak ilişkileri gerilimli bir noktaya taşıma ihtimaliniz de yüksek. Diğer taraftan Merkür Neptün dik açısıyla iş hayatınızda ya da gündelik hayatınızda yapılması gerekenler konusunda önünüzü çok net göremeyeceksiniz. Bazı noktalarda kafanız karışık olabilir başka insanlardan fayda ve yardım bekliyor olabilirsiniz, beklentileriniz yüksek olabilir ama bu beklentilerin karşılanmaması üzerinizde bazı gerilimlere neden olacak ya da bazı planlarınızı değiştirmeniz gerekecek.

Salı günü Merkür Yengeç burcuna giriyor, kariyer alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Kariyerinizde daha fazla konuşulacağınız, kendinizi işinize gücünüze daha fazla vereceğiniz aynı zamanda göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi sunacağınız alanlarda ön plana çıkmak ama diğer taraftan patronlarınız ya da üstlerinizle yapacağınız konuşmalarda alınganlıklara ve duygusal tepkilere de açık olabilirsiniz. Önünüzdeki 15 gün boyunca önemli iş konuşmaları, toplantılar gündeminize yerleşecek. Bayramla beraber hem maddi konular ön plana çıkacak,

Perşembe ve cuma günleri kalabalık yerlerde aile ortamlarınızda bütün görevleri çok rahat bir şekilde siz üstleneceksiniz. Eğer annenizle vakit geçiriyorsanız bu dönem annenize yapacağınız yardımlar yüksek olurken ailenizdeki insanları aramak sormak onlarla vakit geçirmek sizin için önemli olacak, bu bayram çok güzel etkileri karşınıza getirecek.

Cumartesi günü Güneş’in Jüpiter ve Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı para ile ilgili konularda hayatın sizi koruduğunu gösterecek. Önemli kazançlar karşınıza gelebilir ya da öğrenciyseniz bu bayram etrafınızdaki insanların size ne kadar yardım etmek istediğini görebilirsiniz. İş hayatınızda ya da parasal konularda beklediğiniz bir haber varsa bu haberin gelmesi ile beraber kendinizi şanslı, mutlu, iyimser göreceksiniz. Kariyerinize dair kafanızda bazı planlar bunlarla ilgili konuda cumartesi sabah saatleri gökyüzü size göz kırpacak. Aklınızdan geçen düşüncelerin gerçek olma potansiyeli yüksek o yüzden dualarınızı, temennilerinizi tam da sabah saatlerinde dua ederek gerçekleştirmeye özen gösterin gerçekten de iyi hissedeceksiniz ve mutlu olabilirsiniz. Pazar günü dikkat bazı arkadaşlarınızla parasal konularda anlaşmazlıklar pazar gününe ya da gelecek olan haftaya damgasını vurabilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta halledilmesi gereken çok iş olabilir ve bu işleri ele almak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Yurt dışına gitmeyi düşünüyorsanız ya da yurt dışındaysanız işler biraz daha rahat akacak ama eğer buralardaysanız çalışma koşullarınızın bazı noktalarda tatil yapmanıza bile izin vermediğini düşünebilirsiniz.

Pazartesi Mars’ın Uranüs’le bir dik açısı var ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. Sevdiğiniz insanla bu dönem anlaşmak kolay olmayabilir ya da aileniz arasındaki dengesizlik ya da partnerinizin ailesi ile arasında yaşadığı bazı sorunlar gündemde olabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda kimseyle ters düşmeyin. Patronlarınız ve üstlerinizin özellikle kendi hayatında yaşayacağı bir sıkıntı ve sorun da karşınıza gelebilir. Para ile ilgili konulara dikkat edin eğer alışverişlerinizi önemli konuları pazartesi gününe bıraktıysanız kafa karışıklığı, yönünüzü bilememe, çözülme etkisi ya da doğru kararlar alamama etkiniz var. Pazartesi günü gerçekten inandığınız ve güvendiğiniz insanlarla alışveriş yapmaya çalışın.

Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor eğitim konularınızın hızlandığı, seyahate çıkma arzunuzun arttığı, diğer insanlarla paylaşımlarınızı hızlandıracağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu dönem farklı yerler, farklı kültürler, diğer insanlarla bir arada olma hoşunuza giderken geleceğe yönelik her türlü işinizin de hızlandığını göreceksiniz, önünüzde 15 gününüz olacak.

Perşembe ve cuma günleri bayramın ikinci ve üçüncü günü gerçekten oldukça keyifli etkilere sahip. Çocuğunuzla ilgili yapılması gerekenleri ele çok rahat bir şekilde alacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlar çok kuvvetli olacak görev ve sorumluluklarınızı iyi bileceksiniz. Cumartesi günü ise gökyüzünde gerçekten keyifli etkileşimler var. Bu cumartesi özel hayatınızda sevdiğiniz insanla geçirilecek vakitler kendinizi mutlu, iyimser, şanslı hissettirebilir aynı zamanda özel hayatınızın hareketlendiğini sevdiğiniz insanla güzel bir dönemin sizi beklediğini görebilirsiniz. Seyahatler, eğitim, yabancı insanlar, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuk, medya alanında herhangi bir dileğiniz varsa cumartesi günü Merkür Güneş’in kalbinden geçerken sabah saatleri 8 civarında dileklerinizi, dualarınızı güzel bir şekilde seslendirin, gökyüzünün kapıları açık olacak. Pazar günü ise dikkatli olun göz önünde olduğunuz ortamlarda ufak tefek anlaşmazlıkları çok fazla büyütmeyin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar sosyal çevrenizden gelecek güzel haberlerle bayram haftanızı başlatıyorsunuz. Arkadaşlarla yapılacak önemli planlar devreye girerken çarşamba bayramın ilk günü öğle saatlerinden sonra birkaç gün boyunca kendi köşenizde olmak, dinlenmek isteyebilirsiniz ama bayram buna çok da fazla izin vermeyebilir.

Mars’ın Uranüs’le olan dik açısı seyahatlerde, işle ilgili konularda yapılması gerekenlerle ilgilenirken sakarlıklara, düşmelere, çarpmalara, kazalara dikkat etmeniz gerektiğinin altını çiziyor. Yanınızda çalıştırdığınız birileri varsa bu dönemde onlardan gelecek haberler bunları içeriyor olabilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekecek tam da bu bayrama girerken bu pazartesi günü, enerjinizi çok fazla zorlamayın ve yormayın. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı beklentiler içerisindesiniz ve bu beklentilerin karşılanmamasından kaynaklı bazı hayal kırıklıkları devreye girebilir. Bu dönem etrafınızdaki insanlardan beklentinizi çok yükseltmeyin. Sevdiğiniz insanla belirli zamanlarda anlaşamadığınızı görme potansiyeliniz de yüksek olacak ama durum ve olayları da çok büyütmeyin, bu geçici bir etki.

Perşembe ve cuma günleri sıkıntı yaşadığınız noktalarda hayatın size göz kırptığını, ilişkilerin daha da toparlayıcı bir etkiyle hareket ettiğini görebilirsiniz. Ev ve aile hayatınız için yapılması gerekenler perşembe ve cuma günü devrede olacak ve siz burada sorumluluklarınızı bilerek gücünüz yerinde ve onlar için koşturarak her tür işi halledeceksiniz.

Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor önünüzdeki 2 hafta boyunca maddi konular, müşterek para alanları ya da vergi, kredi, faizle ilgili konularda çözüm üretme ya da bu alanda verilecek önemli kararların devreye girme olasılığı yüksek görünüyor. Bu dönem spiritüel konulara olan ilginiz de artacak bilinmeyen gizemli konuların sizi beslediğini ve daha fazla bu alanda önemli bilgiler öğrenmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Kendi öz alanınızda olmak isteyeceksiniz ve mahremiyetinize de özen göstereceksiniz.

Cumartesi günü çok keyifli para ile ilgili konularda güzel gelişmeler var yaptığınız işlerin karşılığını görmekten mutluluk duyacaksınız hatta yeni gelen haftaya başlamadan önce önemli bir iş potansiyeli bir şans veya bir fırsat karşınıza gelebilir. Para ile ilgili konularda vermek istediğiniz önemli kararlar varsa para ile ilgili beklentileriniz varsa cumartesi sabah saatlerinde bolca dua etmeyi unutmayın gökyüzünün kapıları aralık olacak. Pazar günü kazalar konusuna dikkatli olun ya da bir yerden bir yere giderken ya da tanımadığınız insanlar içerisinde sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıklar devreye girebilir bu etkiye dikkat edin.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar bu hafta hareketli enerjilerle başlıyor bayram haftasına önemli haberlerle giriyorsunuz. Pazartesi ve salı günleri çalışıyorsanız bu önemli haberler karşınıza gelebilir diğer taraftan parayla ilgili konularda dikkatli olun risk içeren işlere girişmeyin ya da tam da harcamalarınızın olacağı bu dönem son dakikaya bıraktıysanız bayramla ilgili alışverişlerinizi işte buralarda sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. Merkür’ün Neptün’le olan dik açısı bu bayramda sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Yakın çevrenizdeki bir insandan beklentiniz varsa bir haber almanız gerekiyorsa ya da bazı işlerde size faydalı olmasını istiyorsanız burada ufak tefek hayal kırıklıklarına da açık olmanız gerekebilir.

Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçecek ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Sevdiğiniz insanla geçirilecek zamanlardan tutun ortaklaşa girilecek her tür işe kadar oldukça keyifli bir iki hafta içerisindesiniz ama sevdiğiniz insana karşı alınganlıklardan mümkün olduğunca uzak durun duygusal tepkiler verirken de dikkat edin çünkü Merkür Yengeç’te duygusal tepkileri de arttırabilir.

Perşembe ve cuma günleri bayramın ikinci ve üçüncü günü destekli olacaksınız. Yapacağınız planların tıkır tıkır işlediğini görebilirsiniz önemli sorumluluklarınız varsa bütün bunları gönül rahatlığıyla yapacaksınız. Yine yakın çevrenizden insanlarla bir araya gelmek sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

Cumartesi günü bu anlamda çok keyifli çünkü Jüpiter aşk, keyif evinizde ilerliyor size şans ve fırsatlarını da veriyor. Parasal konularda da bu şans ve fırsatları göreceksiniz önünüzdeki dönemde. Sevdiğiniz insanla yapacağınız her tür güzel adım ya da beraber yapacağınız her türlü plan cumartesi günü yüzünüzü güldürebilir ve hafta başına da olumlu etkilerle yansıyabilir. Sevdiğiniz insandan göreceğiniz sizin de vereceğiniz desteklerin yüksek olduğu bir dönem. İş hayatınızda da kendinizi fazlasıyla önemseyebilir ama bu önemsemenin de ne kadar haklı olduğunu görebilirsiniz. İlişkilere dair güzel haberler bekliyorsanız ya da bir ilişki içine girmek istiyorsanız bununla ilgili güzel dileklerinizi, niyetlerinizi cumartesi sabah saat 8 gibi dile getirmeyi ihmal etmeyin. Pazar günü parasal konularda sıkılganlıklarınız yüksek olacağı için harcamalarınız hızlanabilir.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar haftanıza uzak çevrenizden alacağınız ya da yolla ilgili planlarınızı devreye sokacağınız bir şekilde başlıyorsunuz. Önemli haberler devreye girecek. Kafanızda planlar var işlerinizi gücünüzü halletmeniz gereken haftalardan bir tanesi. Cuma gününden bütün bu etkileri alıyorsanız çoktan tatile çıktıysanız orada da yapılması gerekenleri ele alacaksınız ama gidemediyseniz henüz pazartesi ve salı günleri buralardaysanız bu hafta bütün işleri halledecek ondan sonra çok daha rahat kafanız net bir şekilde olaylara kendinizi vereceksiniz.

Mars’ın Uranüs’le dik açısı hemen bu pazartesi ev ve aile ortamlarınızda sevdiğiniz insanla olan bağlantılarda enerjinizi ve gücünüzü doğru kullanamadığınız anlamına gelebilir. Sevdiğiniz insanın kariyerinde yaşanacak ufak bir sıkıntı ya da bir sorun pazartesi günü gündeme gelebilir. Bu dönem ev ve aile ortamlarınızda kazalara ve sakarlıklara açık olabilirsiniz. Merkür’ün Neptün’le dik açısı para ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Eğer bayram için planlarınızı yaptıysanız evdeki hesap çarşıya uymayabilir ya da kurbanlık işini son dakikaya bıraktıysanız pazartesi günü vereceğiniz kararlar çok da sizi desteklemeyecek ya da bazı sıkıntı ve sorunlarla da karşılaşma potansiyeliniz var.

Salı günü Merkür’ün Yengeç burcuna geçişiyle beraber çalışma koşullarınız hızlanıyor, hizmet etmekten mutluluk duyacaksınız gündelik hayatın ritmine daha kolay adapte olacaksınız. Yine bu dönem başkaları için çalışmak üretmek sizin için önemli olurken kontrollerinizi yaptırmak, kendinize baktırmak anlamında önünüzde 15 gününüz olacak. Perşembe ve cuma günleri oldukça keyifli. İş hayatınız, çalışma koşullarınız ya da gündelik hayatın ritmini çok daha güzel organize edecek maddi konularda da ne yapmanız gerektiğini çok net bileceksiniz. Para ile ilgili konularda elinize attığınız her tür işi çok rahat bir şekilde halletme potansiyeliniz var.

Cumartesi günü ev, aile ve yuva ortamlarınızda hayat sizi destekliyor. Şans, fırsat ve bolluğun karşınıza gelme potansiyeli yüksek. Evle ilgili herhangi bir girişimiz varsa bu dönem bu konularda kendinizi mutlu, iyimser ve şanslı yapabilirsiniz. Diğer taraftan babanızın kardeşleri, dayılarınız ve amcalarınızla olan bağlantılarda kuvvetleniyor. İş hayatınıza dair kafanızda bazı istekler planlar varsa bunları cumartesi günü sabah saat 8 gibi evrene göndermekten ya da Allah’a el açmaktan, dua etmekten asla çekinmeyin. Merkür Güneş’in kalbinde olacak istekleriniz ve beklentilerinizin karşılanmaması için hiçbir neden yok. Pazar günü Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı ev ve aile ortamlarınızda bazı gerginlikleri karşınıza getirse bile sevdiğiniz insanla aranızdaki bu gerilimleri çok da rahat bir şekilde bertaraf edebilirsiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar bu Pazartesi maddi konular sizin için önemli. Alacak verecek dengenizi iyi korumak istiyor olabilirsiniz ve harcamalarımız bizler için önemli bu konularla ilgili olacaksınız ama özellikle araba kullanırken yakın bir yerlere gidecekseniz ya da tatildeyseniz dikkatli olmaya çalışın çünkü tanımadığınız insanlarla tartışmalara girebilirsiniz. Mars’ın Uranüs’le dik açısı enerjinizi doğru kullanamayacağınız anlamına gelebilir. Yakın çevrenizden bir insanın hayatında da hızlı ani beklenmedik bir olay devrede olabilir bütün bunların haberini de alabilirsiniz ama siz de araba kullanırken bir yerden bir yere gidiyorsanız mümkün olduğunca riskli hareketlerden uzak durun. Merkür’ün Neptün’le olan dik açısı ev, aile ve yuva alanlarınızda bazı konularda kafa karışıklığını karşınıza getirebilir. Özellikle bu konu bir evle ilgili ise bir girişiminizi içeriyorsa bir şey almak istiyorsanız bu dönem etrafınızdaki insanlardan beklentiniz yüksek olabilir ya da onların sizi doğru yönlendirmesini istiyor olabilirsiniz ama her koşulda içinizdeki bir ses yanıldığınızı ya da doğru adımlar atamadığınızı da söylüyor olabilir.

Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor, aşk evinize geçecek Merkür, aşkı daha çok konuşacaksınız etrafınızdaki insanlarla paylaşımlarınız hızlanacak, çocuğunuzla olan iletişiminiz artabilir onu daha fazla sevmek korumak kollamak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizden beslenmek ya da sizi besleyecek bazı hobilerin peşine düşmek ya da sizi mutlu edecek sanatsal işlerin içinde yer almak iki hafta boyunca gündeminizde yer edecek. Perşembe ve cuma günleri aile hayatınız, aşk hayatınız için, size keyif veren konular için yapmanız gerekenler sizi gerçekten mutlu edebilir. Uzun zamandan sonra kendinizi daha sağlıklı hissediyor olabilirsiniz hayata sağlıklı gözlerle baktığınız için de atacağınız adımlar daha bilinçli ve sorumlu adımlar olacak.

Cumartesi günü gökyüzü gayet keyifli yakın çevrenizden gelecek önemli haberler yüzünüzü güldürebilir belki de bu bayramda yakın çevrenizdeki insanların sizi ne kadar çok sevdiğini ne kadar çok önemsediğini ve onlarla olan aslında bağlantınızın ne kadar kuvvetli olduğunu göreceksiniz bu da yeni dönemde bayram sonrası girişeceğiniz işlerinizde bolluğu, bereketi, iyimserliği, şansı, iyi niyeti karşınıza getirecek. Aşka dair ya da çocukla ilgili konularda, çocuk sahibi olmak istiyorsanız bununla ilgili konularda ya da sanatsal bir işe başlamak istiyorsanız planınızı iyi yapın. Bu alanlarda cumartesi sabah saat 8 civarını değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Gökyüzünün kapıları açık olacak. Ani hızlı çekilişler karşınıza gelecek ufak tefek sürprizlere de açık olacağınız, yüzünüzü güldürecek bir dönem. Pazar günü yine araba kullanırken dikkat edin ve yakın çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınızı çok fazla zorlamayın.

Yorumlar (0)