Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 03.07.2023, 11:57 03.07.2023, 17:48
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

03 – 09 Temmuz haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar haftanıza ev aile ve yuva ile ilgili konularınız ön planda olarak başlayacaksınız ama 3 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşecek Dolunay gözünüzü iş hayatınıza çevirmenize neden olabilir. Önemli bir iş mevzusu, iş konularında halledilmesi gereken bir durum, kontrol edilme ihtiyacının yüksek olduğu bir konu bu Dolunay’ın konusundan olabilir. O yüzden işiniz gücünüzle ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Hayata aşka yaklaşmak istediğiniz bir dönem ama diğer taraftan görev ve sorumluluklarınız, yapmanız gerekenler sizi bu hafta biraz yoracak gibi görünüyor. Çalışmıyorsanız da yine toplumsal konularla ilgili olabilirsiniz. Anne tarafınızın konu ve olayları daha fazla görünür olabilir. Anne ve baba arasındaki çekişmeler ev ve iş hayatı arasındaki dengesizlikler özellikle bu Dolunay’ın ana konularından olacak. O yüzden anlaşmazlıklar fikir ayrılıklarına karşı da dikkatli olmakta fayda var.

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız önem kazanıyor çarşamba günü itibariyle. Hafta sonuna doğru ise biraz daha kendi halinizde olmaya özen göstereceksiniz. Evde aile ortamlarınızda keyfiniz gayet güzel. Evle ilgili bir girişiminiz varsa cuma gününü kullanabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, pazartesi Oğlak burcunda oluşan Dolunay’dan almış olduğunuz etkilerle bir anda ortaya çıkacak bir seyahat planıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Uzak yerlerden gelecek haberler, evliyseniz eşinizin ailesi ya da akrabalarından alınacak önemli haberler ya da medya işindeyseniz, hukuk ya da ticari faaliyetleriniz varsa buralarda önemli bazı haberler devreye girecek. Seyahat ve eğitimle ilgili konularda da önemli kararları bu Dolunay ve sonrası 15 gün boyunca hissedebilirsiniz. Biraz daha kontrollü, dikkatli, biraz daha uzun vadeli hedeflere odaklanarak adımlar atmanız önem kazanabilir. Tam da bu dönemde yakın çevrenizdeki insanlara daha fazla enerjinizi harcamak isterken işle ilgili konularda çok daha sorumlu adımlar atmak isteyebilirsiniz.

Çarşamba ve perşembe günleri kariyer konularınız önemli olacak. Çalışıyorsanız iş hayatınızda önemli adımlarla ilerleyeceksiniz, koşturmalarınız yüksek olacak. Hafta sonuna doğru ise sosyal çevrenizle geçirilecek vakitler sizin için önemli olacak. Pazar günü kendi halinizde olmak isteyeceksiniz. Hayata olgunlukla baktığınız, yeniliklerden de keyif aldığınız bir dönem. Yakın çevrenizdeki insanlarla kısa vadeli planlarınızı cuma günü hareketlendirebilirsiniz. Öğrenmekten mutluluk duyacağınız bu dönem, sizi besleyen konuların ve kişilerin peşinden gitmek önemli olacak.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, bu hafta başında Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor, siz bu Dolunay’ı müşterek para alanlarınızda yaşayacaksınız. Evliyseniz eşinizin parasal konularda önemli kararlar alması gerekebilir ya da parayla ilgili konularda daha ekonomik hareket etmeniz gerektiğini bu Dolunay’la fark edebilirsiniz. Bir borcun altına girmek, vergi, kredi, faizle uğraşmak, parasal konularda verilecek önemli kararları devreye sokmak bu Dolunay’ın konularından olabilir. Gizemli konularla daha fazla ilgili olabilir, hedefleriniz doğrultusunda daha düzgün adımlar atmak isteyebilirsiniz.

Çarşamba ve perşembe günleri seyahatler, uzak yerlerden gelecek haberler ya da tatil planlarınız devreye girerken hafta sonuna doğru toplumsal konularla ilgili olabilir, kendinizi kalabalık yerlere atabilir, annenizle daha fazla vakit geçirebilir, insanlarla bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle yapacağınız önemli planlar devrede olacak. Parayla ilgili konularda esnek davranacaksınız. Esnek davrandıkça da maddi konularda her şeyin karşınıza çok rahat bir şekilde geldiğini göreceksiniz. Bu aralar kafanızda yenilikçi fikirler olabilir bu fikirleri hayata geçirmek önemli olacak ve size de yarayacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, 3 Temmuz’da gerçekleşen Dolunay’ın etkisiyle ilginizi ikili ilişkiler ve özel hayatınıza çeviriyorsunuz. Özel hayatınıza dair görmek istediğiniz somut adımlar var. Sevdiğiniz insandan beklediğiniz adımlar olabilir ya da sevdiğiniz kişi sizden böyle adımlar bekliyor olabilir. Tam da kendinize odaklı olduğunuz bir süreçte Dolunay zamanı ilişkilere vaktinizi harcayacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa o insanın verdiği kararlar o insanın yaptığı planlar dahilinde ilerlemek önemli olacak. Diğer taraftan gelecek planlarınızı hızlandırdığınız bir dönem. Geleceğe yönelik taşınma ile ilgili konular, tatil planları, sevdiğiniz insanla alacağınız önemli kararlar sizi destekliyor yalnız fikir ayrılıklarına da açık olabilirsiniz. İlişkilerle ilgili evlilik sözlenme nişanlanma ya da evliliğe dair, uzun vadeli amaç ve hedefleriniz bu Dolunay’la beraber şekillenecek. Taşınma, ortaklı işler konusunda da önemli adımlar karşınıza gelebilir.

Çarşamba ve perşembe günleri para ile ilgili konularla daha fazla ilgili olacaksınız. Cuma ve cumartesi günleri ise gezmek dolaşmak, hayatın tadını çıkarmak anlamında keyifli olacak. Pazar günü göz önünde olacağınız yerlerde oldukça cesur ve hareketli bir ortam sizi bekliyor olabilir. Merkür’ün Uranüs’le olan açısı sosyal çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz önemli güzel haberleri karşınıza getirebilir, cuma günü bu anlamda sizi çok destekliyor. Yenilikçi fikirleri hayatınıza geçirmekten hayata daha esnek gözlerle bakmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Kafanızda uzun zamandır oluşturmuş olduğunuz planlar tıkır tıkır işlemeye başlayacak.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, Dolunay enerjisiyle haftaya giriş yapıyoruz ve siz bu Dolunay’ı iş hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda yaşayacaksınız. Kendi halinizde olduğunuz, büyük büyük işlerle uğraşmak istemediğiniz bu dönem, ortaya çıkacak bir koşturma, işle ilgili bir mevzu bütün algınızı bu alanlara çevirmenize neden olabilir. Ne yapılması gerekiyorsa bütün bunları çok rahat bir şekilde de ele alacaksınız, sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Korkularınızın önünüze engel olmasına izin vermeyin. Sağlığınıza dikkat edin. Dizler, dişler, cildinizle ilgili problemler ya da romatizmal birtakım problemlere açık olabilirsiniz. Bir yandan enerjinizi keyif alacağınız alanlara döndürmek istiyorsunuz ama bir yandan da yapmanız gerekenler sizi bazı noktalarda alıkoyuyor. Ya sağlığınız ya işle ilgili yapmanız gerekenler bu hafta biraz keyfinizden çalabilir ama ikili ilişkiler ve özel hayatınıza çarşamba ve perşembe günleri daha fazla vakit ayıracak hafta sonu ise parasal konularla ilgili olacaksınız.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen başaklar Dolunay etkisiyle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Siz bu Dolunay’ı aşk evinizde yaşayacaksınız. Aşka, keyfe, mutluluğa, çocuklarınızla ilgili konulara ya da sanatsal işlerinize, hobilerinize daha gerçekçi gözlerle bakmak bu Dolunay’ın konularından olabilir. Sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza daha fazla ilgili ve daha fazla duygusal yaklaşıyorsunuz ama sevdiklerinize, özel hayatınızdaki insanlara daha mesafeli ve soğukkanlı yaklaşabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamaya özen göstermeniz gerekiyor. Enerjinizi doğru kullanamadığınız bir dönem, ama kafanızda bir sürü plan olabilir. Diğer taraftan hayatınızda bir insan varsa bu Dolunay zamanı sevdiğiniz insanla alacağınız önemli kararlar gerçekten sizi destekleyen kararlar olacak. Önemli sorumlulukları hayatınıza geçirmenin bir şekilde yolunu bulacaksınız.

Çarşamba ve perşembe günleri çalışma koşulları, sağlıkla ilgili konular, dolaşım sistemi sıkıntıları gündeminize yerleşirken cuma ve cumartesi günleri sevdiğiniz insanla yüzünüzü güldüren planlar devreye girebilir. Hayatınızda bir insan yoksa cuma ve cumartesi biriyle tanışmak, birini hayatınıza almak üzere harekete geçebilirsiniz. Pazar günü para ile ilgili konular canınızı çok sıkmasın, bu haftanın genelinde keyfiniz yerinde olacak.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, ailevi konular ön planda, bu Dolunay, aile ortamlarınızda evinizle ilgili konularda verilmesi gereken önemli kararları karşınıza getirebilir. Yer değişikliği yapmak, özellikle baba tarafıyla ilgili konularda verilmesi gereken önemli kararlar, evinize alınması gereken bir eşya ya da bu alanlara gerçekçi gözlerle bakılması bu alanlarda kontrol edilmesi gerekenlerin ele alınması anlamında bu Dolunay size göz kırpıyor. İşinize gücünüze odaklandığınız, daha fazla dış ortamlarda olduğunuz bu süreçte ailevi konularla uğraşmak dengeyi burada sağlamanız gerektiğinin altını çiziyor. Anne tarafıyla çok daha içten ilişkiler geliştirirken baba tarafıyla biraz daha mesafeli olabilirsiniz. Anne babanız arasında çekişmeler gündeme yerleşebilir.

Çarşamba ve perşembe günleri aşka, keyfe ve size mutluluk veren olaylara daha fazla vaktinizi ayıracak, hafta sonuna doğruysa ertelediğiniz ele alınması gereken gündelik işlerinizle daha fazla uğraşacaksınız. Hafta sonu ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla kendinizi verebilirsiniz. Kariyer alanınızda önemli bazı konuşmalar, görüşmeler var. Bunları gerçek hayata geçirmek ve güzel para kazançları elde etmek anlamında cuma günü sizi destekliyor. Cuma günü önemli görüşmeleriniz varsa istediğiniz sonuçlar karşınıza gelecek.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler yakın çevrenizden aldığınız önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Tam da Dolunay bu alanınızda gerçekleşiyor. Yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylarla daha fazla ilgili olacaksınız. Belki akrabalarınızın problem ve meselelerine karşı biraz daha soğukkanlı tavırlar sergilemek isteyebilirsiniz Onların da sıkıntısı bununla alakalı olabilir. Çünkü bu dönem tanımadığınız insanlara karşı oldukça verici, sıcak, duygusal bağları kuvvetli hareket ediyorsunuz ama yakın çevrenizdeki insanlara bunu göstermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Eğer yakın çevrenizdekilerin yardımına koşmak, onların ihtiyaçlarını karşılamak istiyorsanız bütün bunları yapacak enerjiyi de hissedeceksiniz. Anlaşmazlıklara dikkat edin Özellikle sosyal medyayı kullanıyorsanız ya da insanların fikirlerine çok değer veriyorsanız bazı fikir ayrılıkları iş hayatınızda da karşınıza gelebilir.

Çarşamba ve perşembe günleri evinize yuvanıza ailenize vaktinizi harcayacaksınız. Cuma ve cumartesi günleri ise aşkın keyfini çıkarmak üzere hayat size göz kırpacak. Aşk hayatınızda önemli sorumluluklar devreye girerken çocuğunuz varsa onun sorumluluklarıyla da uğraşmak önemli olabilir. Pazar günü ele alınması gereken konularla ilgili olacak, baş ağrılarına dikkat etmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Kafanızda bir sürü plan var geleceğe dair, bu planları sevdiğiniz insanla hareketlendirmek için bu haftadan daha güzeli olamaz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, pazartesi Oğlak burcunda oluşan Dolunay, para ile ilgili konularda somut adımları karşınıza getirebilir. Diğer insanlarla ortak hareket ettiğiniz parasal konularda daha sezgisel ilerlerken kendi cebinize girecek olan para ile ilgili biraz daha mesafeli, soğukkanlı olabilirsiniz Ama bu soğukkanlılık cebinize güzel paraların girmesini sağlayabilir. Temmuz ayında maddi alanda ekonomik davranmanız gerektiğinin farkına varacaksınız. Cebinize bir para girebilir ve bu parayı ailevi konulara harcayabilirsiniz. Aile hayatınızda ele almanız gereken önemli bir sorumluluk varsa bu Dolunay zamanı bunlarla uğraşmak önemli olacak. Ailenizdeki insanlardan güzel desteklerin de geldiğini görebilirsiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri hem iletişimsel işlerinizde hem yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda özgür tavırlarınız ön planda olabilir. Sevdiklerinizle farklı planlar içerisine girmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ev ortamlarınız önemli olacak, vaktinizin çoğunu evinizde misafir ağırlamak evinizde vakit geçirerek değerlendirebilirsiniz ama Pazar günü sizi kimse tutamaz, kendinizi size keyif veren alanlara atacaksınız. Dış ortamlarda olmak isteyeceksiniz, hobilerinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Bu haftanın genelinde para ile ilgili konularda kafanızda bir sürü plan olabilir. Cuma günü bu planlarınızı hareketlendirip parasal konularda iş konularında güzel adımlar atabilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, pazartesi Oğlak burcunda oluşan Dolunay’dan almış olduğunuz etkilerle hayatınıza dair verilecek önemli kararlar devreye girebilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanın size sıcak, içten, duygusal yaklaşımlarına çok sert ve biraz da mesafeli tavırlarla tepki verebilirsiniz. Tam da bu dönem içerisinde ortağınız, iş hayatınızdaki insanlar ya da özel hayatınızda kişilere dair önemli kararlar gündeminize yerleşecek. Dolunay zamanı artı eksi 3 gün sağlığınıza ekstra özen göstermeyi ihmal etmeyin. Özellikle kemik ve iskelet sisteminiz, romatizmal ağrılar, dizler, dişler ya da yataktan yorgun kalkma, hayatınızı yeniden ele alma, sağlıkla ya da beslenme ile ilgili verilecek önemli kararlar bu Dolunay’ın ana konularından olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz önemli işlerinizde güzel bağlantılarınız var, kafanızdaki planları hem hareketlendirecek hem de sorumluluklarınızı çok net ele alacaksınız. Yakın çevrenizle yapılacak olan planlarınızın çok daha rahat aktığını ve hem yakın çevrenizdeki insanlara yardım etmek hem iş hayatınızda harekete geçmek konusunda çok daha rahat yol aldığınızı fark edebilirsiniz. Hayatın kontrolünü ele almak arzunuzun yüksek olduğu bir dönem olacak. Sevdiğiniz insanla bu dönemde fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar devreye girebilir. Katı olmayın katı kararlar almayın, sevdiğiniz insanın size yaklaştığı gibi siz de ona yaklaşmaya özen gösterin. Hafta ortası itibariyle maddi konular ön planda.

Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle yapacağınız planlar hayatınızı renklendirebilir. Kardeşinizin abinizin ablanızın sorumlulukları devreye girebilir. Hafta sonuysa evinize ailenize daha fazla odaklı olabilirsiniz. Cuma günü ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dair verilecek önemli kararlarınızı hareketlendirebilirsiniz. Hafta başında sevdiğiniz insanla ya da ortağınızla birtakım problemler yaşadıysanız cuma günü hayata daha farklı ve esnek gözlerle bakacak, aranızdaki sıkıntı ve problemleri halletmenin yolunu bulacaksınız.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, Pazartesi Dolunay’dan almış olduğunuz etkilerle dikkatli olmanız gereken haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu Dolunay sizin 12. ev dediğimiz kadersel alanınızda gerçekleşiyor. İşle ilgili konularda bazı anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları devrede olabilir. Aynı zamanda bir olayın iç yüzüyle karşılaşma potansiyeliniz var. Kendinize karşı acımasız olmayın, bazen olayların neden olduğunu anlamakta zorlanabiliriz. Ama bu olaylar öyle noktalarda oluşur ki aslında hayallerimize, atacağımız önemli adımlara bir temel oluşturur ve bu konuları da destekler. İşte böyle bir Dolunay yaşayacaksınız. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz parasal destekler devrede olurken maddi konularda ekonomik davranmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde önemli haberler bu Dolunay’da karşınıza gelebilir. Annenizin akrabaları alanında da önemli bazı konularla uğraşabilirsiniz. Diğer taraftan sevdiğiniz insanın sağlığı ve işiyle ilgili konular bu Dolunay’ın konularından olacak.

Çarşamba Perşembe kendinize vakit ayırma, kendi görüntünüze, yapacaklarınıza önem verme ön planda olurken sosyalleşmeniz hızlanabilir. Hafta sonuna doğruysa para harcamalarınız artacak ama bir yandan da kontrollü olmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Pazar günü yakın çevrenizle yapacağınız güzel planlar sizi mutlu edebilir. Cuma günü ev hayatınız için yapılması gerekenler konusunda hayat sizi destekleyecek. Hem aile hayatınız hem işinizle ilgili konularda da istediğiniz sonuçları alacaksınız.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz önemli ve bu hafta bu alanlarda yaşanacak bir Dolunay devrede olacak. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenize karşı biraz daha mesafeli hareket ediyor olabilirsiniz. Onlardan birtakım beklentileriniz olabilir. Uzun vadeli amaçlarınıza odaklanacaksınız ve bu dönem organizasyonlar aktiviteler ve davetleri ele almak anlamında destekli bir zaman dilimi olacak Önünüzdeki dönemde 15 gün boyunca önemli bir etkinliğiniz varsa gücünüzü çok da net kullanacaksınız. Arkadaş çevrenizden destekler göreceksiniz. Özel hayatınızda çok yoğun çok duygusal etkileşimler devrede olabilir ve siz tam da bu dönemde önemli bir işle uğraşmak durumunda kalıyor olabilirsiniz. Bu da sevdiğiniz insanla bazı fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıkları karşınıza getirebilir. Bu Dolunay en çok bu etkilere dikkat edin.

Çarşamba ve perşembe günleri şartları ve koşulları çok fazla zorlamayın, önemli işler için destekli olmayacaksınız. Cuma günü yakın çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz her türlü işinizde iletişimsel işlerinizde istediğiniz sonuçları elde etmeniz mümkün. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanla tanışma potansiyeliniz yüksek ya da şimdiye kadar fark etmediğiniz bir insanın size farklı gözlerle baktığını görebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sizin için oldukça keyifli geçecek yerinizde duramayacak önemli haberler alacak ve hafta sonu ise kendiniz için harcamalarda bulunacaksınız.

Yorumlar (0)