Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 28.08.2023, 11:22 28.08.2023, 15:49
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

28 Ağustos – 03 Eylül haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar iş hayatınız yapılması gerekenleri ele aldıktan sonra bu Pazartesi itibariyle sosyal çevre konularınızın hız kazandığını göreceksiniz. Birkaç gün boyunca arkadaşlarınız sosyal çevrenizdeki insanlar hayatınızda önemli olacak. Bu Dolunayda en dikkat etmesi gereken burçların başında siz geliyorsunuz çünkü bu Dolunay 12. ev dediğimiz olumsuz şartların oluştuğu ya da çok fazla durumlara müdahale edemediğiniz bir alanda gerçekleşiyor. Bir olayın iç yüzüyle karşılaşma potansiyeliniz çok yüksek ama tam da bu Dolunay zamanı işleri akışına da bırakma arzunuzun yüksek olduğunu görebilirsiniz. Bir teslim olma etkisi devrede olacak eğer teslim olma güdünüzü kullanabilirseniz işte o zaman işlerinizde çok daha rahat ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Dolunay zamanı manevi konuların yeniden açılması size güç veren alanları yeniden çalıştırma potansiyeliniz de yüksek olacak. Bu hafta harcamalarınıza dikkat edin, harcamalardan kaynaklı olarak hayata olumsuz bakabilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin ayak bölgenizin ve hormonal sisteminizin ihmal edilmemesi gerekiyor.

Uranüs geri hareketine başlıyor, Uranüs’ün para evinizde gerilemesi buradaki  dengesizliklerin biraz daha yavaşlamasına neden olacak o yüzden parasal konularda daha dikkatli adımlar atacaksınız.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar bu hafta uzak yerlerden alacağınız haberler devrede olacak ama Pazartesi öğle saatleriyle beraber birkaç gün boyunca kariyerinize odaklı olacaksınız. Toplumsal konu ve olaylar hayatınızın merkezine yerleşebilir iş ortamlarınızda da halletmeniz gereken konuların devrede olduğunu görebilirsiniz. Salı günü Uranüs’ün geriliyor olması kariyerle ilgili konularda biraz daha yavaşlamanıza, olayları biraz daha etraflıca ele almanıza neden olabilir. İşte bu dönem neden bazı şeylerin olmadığını, hangi noktalarda fevri davrandığınızı, hangi değişimlerin hayatınızı etkilediğini çok net görebilirsiniz.

Perşembe günü Balık burcundaki Dolunay sosyal çevre alanlarınızı, arkadaşlık ilişkilerinizi etkileyecek. Bu alanlarda önemli haberler ya da kararlar almak durumunda kalabilirsiniz kendinizi akışa teslim edebilirsiniz. Son zamanlarda çevresel faktörler sizin için önemli Mart ayından bu yana çevrenizi düzenliyorsunuz, bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarmış olabilirsiniz şimdi onların hayatında yaşanacak hassas bir konuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz ya da yine bir arkadaşınızla aranızda yaşanacak bir konuda biraz daha teslimiyetçi davranabilirsiniz. Sosyal çevreniz hareketli, olaylar buradan gelecek bu dönem sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi koruyun. Hafta sonu oldukça hareketli hafta sonuyla beraber biraz daha kendi alanınıza çekilmek ve kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Bu dönem bel bölgesi ve böbrekle ilgili sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. Mars bu alanlarınızda hareket etmeye başlıyor. Bol su tüketmenin zamanı.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler maddi konularla bu haftaya giriş yapıyorsunuz ama öğle saatlerinden sonra birkaç gün boyunca gündeminize önemli bir seyahat yerleşebilir uzak yerlerden haberler alabilir ya da kendinizi dış ortamlara atma ihtiyacı duyabilirsiniz. Öğrenmekten de mutluluk duyacağınız her tür araştırmanın peşinden gideceğiniz toplumsal konularla da ilgili olacağınız bir dönem. Salı günü Uranüs geri hareketine başlıyor, Uranüs sizin kadersel alanınızda gerilemekteydi. Yurt dışı bağlantılı işlerinizden tutun ruhsal hayatınızda birtakım iniş çıkışları karşınıza getirdi, kendinizi fark ettiniz bilinçaltınızda önemli açılımlar oluştu. Şimdiye kadar hızlı giden konu ve olaylar artık biraz yavaşlıyor bu konu ve olayların eğitim hayatınızı, gelecek planlarınızı, ticari faaliyetlerinizi ve diğer insanlarla yapacağınız işleri ilgilendirdiğini görecek ve bu alanlarda bazı konuları yeniden gözden geçireceksiniz. Bazı işlerinizde yavaşlamalar olabilir ama bu yavaşlamalar size iyi gelecek.

Perşembe günü Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay kariyer alanınıza dikkatinizi çekecek. Ev, aile ve yuva alanlarınızda uğraştığınız konular iş hayatınıza yansıyabilir. Yani aile hayatınızdaki bir düzensizliğin iş hayatınıza yansıması, iş hayatınızda kontrol edemediğiniz durum ve olayların aile hayatınızda bazı huzursuzlukları karşınıza getirmesi gibi durumlara dikkat edin ama kariyerinizde önemli bir konu karşınıza gelecek ve duygusal olarak kendinizi teslimiyetçi, akışa bırakır gibi hissedeceksiniz. İş hayatınızda ne yaşarsanız yaşayın kendinizi kurban gibi görmeyin siz de çok değerlisiniz ve yaptığınız işlerle hem işinize hem de çevrenize katkıda bulunuyorsunuz başka insanlara faydalı olmak kötü bir şey değil. İş hayatınızda bu sorumluluklar enerjinizi aşağıya çekiyor. Hafta sonu oldukça hareketli, hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla yapacağınız planlar hoşunuza gidebilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler haftanıza ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insana daha fazla önem verebilirsiniz. Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca para ile ilgili konular ya da sevdiğiniz insanla vakit geçirme gibi etkiler devreye girebilir. Para ile ilgili işler bir yandan hız kazanırken hayatın gizemli yönlerini de merak edebilirsiniz. Salı günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor, Uranüs sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda hareket etmekteydi çevrenizi değiştirdiniz, bazı insanları hayatınızdan çıkardınız ama çevresel faktörler hayatınızda gerçekten önemli. Bazı girişimlerinizde, organizasyonlarda, lansmanlarda, duyurularda hızlı ani beklenmedik olaylar yaşadıysanız şimdi Uranüs’ün geri hareketiyle burada yaşadığınız değişiklikleri içselleştirme ve gözden geçirme potansiyeline sahip olacaksınız. Önünüzdeki birkaç ay boyunca burada hızlı akan bazı konular yavaşlayabilir.

Perşembe günü Balık burcundaki Dolunay seyahatle ilgili konuları hızlandıracak. Diğer insanlarla iş birlikleri, seyahatler, ticari faaliyetler, yurtdışı bağlantılı işle ilgili olaylar hız kazanırken daha çok bu alanlarda Mart ayından bu yana zorlandıysanız bu Dolunay zamanı bu alanlar aktif olacak ve önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bu kararlar eğitimle ilgili konu ve olayları da kapsayabilir. Evliyseniz eşinizin akrabaları ya da uzakta bulunan akrabalarınızla ilgili konular yine bu Dolunay önemli olacak. Olayları biraz da kendi akışına bırakma isteğiyle dolu olacaksınız. Medya alanında çalışıyorsanız sanatsal işleriniz varsa bu Dolunay zamanı karşınıza önemli sonuçlar gelebilir.

Hafta sonuna doğru göz önünde bulunacağınız ortamlar önem kazanacak daha fazla dış ortamlarda vakit geçirecek sevdiğiniz insanla bazı noktalarda anlaşamadığınızı fark edeceksiniz. Mars ev, aile ve yuva alanlarınızda hareket etmeye başladı buralarda evinize, yuvanıza, ailenize özen göstermeli ve evinizdeki o dengeyi korumaya çalışmalısınız.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar sağlıkla, gündelik hayatın ritmi ile ilgili konu ve olaylarla haftanızı başlatıyorsunuz ama Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca ikili ilişkiler ve özel hayatınız daha fazla önem kazanacak. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar, aile ortamlarına ziyaretler, aile ortamlarında iniş çıkışlar gündeminize yerleşebilir.

Salı günü Uranüs geri hareketine başlıyor, Uranüs sizin kariyer alanlarınızda hareket etmekteydi şimdi bu alanlarınızda gerilemesi hızlı ani beklenmedik gelişmelerin yavaşlamasına ve bu gelişmeleri daha farklı bir yönden ele almanıza neden olabilir. Farkındalığınız arttıysa toplumsal konularda şimdi hangi noktalarda hata yaptığınızı ve neleri değiştirebilme potansiyeliniz olduğunu çok net göreceksiniz.

Perşembe günü Balık burcundaki Dolunay para ile ilgili meseleleri karşınıza getirecek. Bir paranın ödemesi ya da bir fatura, bir ödeme ile ilgili bir konuyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz ya da para ile ilgili çok ciddi uğraşılarınız vardır işte bunların karşılığını bu Dolunayla beraber çok rahat bir şekilde alabilirsiniz. Maddi konularda biraz daha rahatlayacaksınız ve kendinizi akışa bırakacaksınız. Mistik ve spiritüel konular ve hayatı daha farklı anlamlandırma tam da bu Dolunayın konularından olabilir. Rüyalarınızı sakın es geçmeyin çünkü burada gördüğünüz rüyalar öncü rüyalar olabilir ve size gelecekle ilgili önemli bazı vizyonlar sunabilir.

Başak Burcu:

Başak yükselen Başaklar haftaya keyifli etkilerle başlasanız bile hafta ortasına kadar çalışma koşullarınız, iş hayatınız, düzeniniz ve sağlıkla ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Bacak bölgesi, varisler, damar problemleri, uykusuzluk, stres ve yorgunluk etkisine karşı dikkatli olun. Salı günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor, Uranüs sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve ticari faaliyetler alanınızda hızlı beklenmedik ani olayları karşınıza getirmiş olabilir. Şimdi Uranüs’ün bu alanlarınızda gerilemesiyle beraber bu alanlarda işlerin biraz yavaşladığı, karşınıza gelen fırsatları gözden geçirmeniz gereken bir dönemde olduğunuzu fark edeceksiniz. 4 Eylül’de Jüpiter de bu alanlarınızda gerileyecek ve her şeyi gözden geçirme zamanı olarak karşınıza gelecek.

Perşembe günü Balık burcundaki bu Dolunay ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerçekleşiyor. İlişkilere dair verilecek önemli kararları devreye koyacaksınız sevdiğiniz insana karşı kontrolcü olmak istemiyor olabilirsiniz kendi hayatınızı çok fazla didiklediğiniz her şeyi çok fazla düşündüğünüz bu dönem sevdiğinize karşı biraz daha yelkenleri suya indireceksiniz. Şimdiye kadar hayatınızda bir insan yoksa bu dönem hayatınıza bir insanı getirebilir. Daha uzun soluklu ilişki peşindeyseniz bu Dolunay zamanı böyle bir ilişkinin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. İlişkilere dair verilecek önemli kararlar bu Dolunayın konularından olacak. Hem ortaklı hem normal hayat ilişkilerinizde, sevgi ilişkilerinizde teslimiyetçi yapınızla hareket edeceksiniz. Mars para evinize geçti geçtiğimiz hafta. Parasal konular önemli, burada güzel olan objelere, modaya, sanata daha fazla para harcayacağınızı fark edeceksiniz. Hafta sonuna doğru para ile ilgili konular yine gündeminize yerleşecek çünkü eviniz için yapacağınız bir harcama ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, evinize, ailenize yönelik önemli kararlarla ya da vermiş olduğunuz kararları uygulamakla haftanıza giriş yapıyorsunuz ama Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca size keyif veren konu ve olaylarla daha fazla ilgili olacaksınız. Çocuğunuzla vakit geçirmek ya da kendinize vakit ayırmak, tiyatro, sinema gibi sizi geliştirecek alanlara daha fazla vaktinizi harcamak önem kazanabilir.

Salı günü Uranüs geri hareketine başlıyor, Uranüs sizin müşterek para alanlarınızda ilerlemekteydi. Eşinizin, ortağınızın parası, ortak para giderler alanınızda Uranüs beklenmedik harcamaları, ödemeleri karşınıza getirmiş olabilir. Aniden elinize geçen paralarla da ilgili olabilir Uranüs’ün bu alanda geriliyor olması kayıplarınız ya da zorlandığınız konular varsa burada artık bir yavaşlamanın devreye girdiğini gösteriyor. Diğer taraftan para ile ilgili konularda hızlı bazı sonuçlar bekliyorsanız şimdi bu sonuçlarda da yavaşlamalar devrede olacak ama nerede hata yaptığınız ya da hangi konularda zorlandığınızı da fark edebilirsiniz.

Perşembe günü Balık burcundaki Dolunay iş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarınızı tetikleyecek. Sağlığınızda önemli bir mevzu gündeme gelebilir. Ayak sağlığı, mukus salgı sistemi sağlığı, hormonal birtakım dengesizlikler öne çıkabilir. Şeker hastasıysanız şeker intoleranslarına dikkat etmeniz gerekebilir. Soğuk algınlıkları, boğaz ağrıları ya da grip gibi rahatsızlıklara açık olabilirsiniz. Havuza giriyorsanız ya da umumi tuvaletler kullanıyorsanız mantar türü hastalıklar kapmaya da meyilli olabilirsiniz. Zaten bu Dolunay zamanı işle ilgili bazı konular da önem kazanacak kendi halinizde olmak belki yurt dışına gitmek, kendi içinize çekilmek, kendi kendinize vakit geçirmek isterken bu Dolunay zamanı bir işle de uğraşma potansiyeliniz yüksek. Hafta sonu vaktinizi bolca sevdiğinizle harcayın çünkü enerjinizi toplamanız gerekebilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler iletişimsel işlerle haftanız başlıyor. Yakın çevrenizle hafta sonundan belki birtakım planlar yaptınız şimdi bütün bu planları hareketlenmesi söz konusu ama öğleden sonraya bırakırsanız konu ve olaylar değişecek. Hafta ortasına kadar eviniz, aileniz, yuvanız sizin için daha önemli olacak ve bu meselelerle daha fazla ilgili olacaksınız. Salı Uranüs geri hareketine hazırlanıyor, Uranüs ilişkiler evinizde hareket etmekteydi 2018’den bu yana. Farklı ani beklenmedik ilişki başlangıçları ve ilişki bitişleri ilişki ile ilgili konularda sıkıntı ve problemleri karşınıza getirmiş olabilir. Şimdi Uranüs’ün bu alanlarınızda geriliyor olması Ocak ayına kadar o sizi zorlayan koşulların biraz daha yavaşlaması anlamına geliyor. İlişkide sizin neyin zorladığını neden bazı eski ilişkilerinizde hızlı olayların olduğunu ya da bu hızlı olaylara nasıl tepkiler verdiğinizi tam da bu Uranüs gerilemesinde çok net bir şekilde fark edebilirsiniz. Bu sadece ilişkiler değil ortaklı işlerinizde de önemli olacak farkındalığınızı kendi içinize çevireceksiniz ve bu içe çeviriş daha farklı konuları keşfetmenize neden olabilir.

Perşembe günü Balık burcundaki Dolunay aşk evinizde gerçekleşiyor. Bu Dolunayda aşkla ilgili önemli bir karar, bir teslim olma duygusu devreye girebilir. Sosyal çevrenizdeki insanlarla yaptığınız konuşmalar belki biriyle tanışmanıza vesile olacak ya da bir arkadaş ortamınızda ya da bir davette biriyle karşılaşacaksınız bu daha önceden tanıdığınız bir insan olabilir onunla beraber bir aşka yelken açmayı düşünebilirsiniz tam da bu Dolunay zamanı oldukça romantik etkilerle bezelisiniz. Eğer hayatınızda bir insan yoksa aşk önemli olabilir hayatınızda bir insan varsa da sevdiğiniz insanla sanatsal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Çocuğunuz varsa çocuğunuza geliştireceğiniz bu şefkat duygusu çok ama çok yüklü olabilir ya da çocuğumuzla ilgili konularda artık akışa bırakmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Hafta sonu daha çok sağlığa dikkat edin çünkü hızlı geçen bir haftadan sonra baş ağrıları ya da sinüzit gibi sinüs problemlerini tetikleyebilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar bu hafta parayla ilgili konular önemli ufak bir krizi hallettikten sonra Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca iletişimsel işlerinizin hızlandığını görebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla yapılacak planlar kendinizi huzurlu ve güvende hissettirebilir. Yakın çevrenizdeki insanlara adalet duygunuz çok gelişmiş bir şekilde davranıyorsunuz ve insanlar da bu gücünüzün farkında o yüzden onlara da iş konusunda faydalı olacağınız haftalardan bir tanesi olacak.

Salı günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor, Uranüs iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda iniş ve çıkışları karşınıza getirdi 2018 yılından bu yana iş hayatınızda stabil olmayan koşullar altındaydınız kaldı ki bu sene de burada beklenmedik ani bazı oluşumlarla karşılaşmış olabilirsiniz. Şimdi Uranüs’ün bu alanlarınızda geriliyor olması bazı iniş ve çıkışların yavaşlamasına artık konu ve olayları daha net görmenizi sağlayacak. Nerede neyi hatalı yaptığınızı görecek ve nasıl tepki verdiğinizi çok net bir şekilde fark edeceksiniz bu da işinize yarayabilir.

Perşembe günü Balık burcunda bir Dolunay var ki bu Dolunay ev, aile ve yuva ile ilgili konuları karşınıza getirecek. Evinizdeki ailenizdeki insanlara karşı hassas, duygusal, empatik davranabilirsiniz. Evinizde romantizm rüzgarları esebilir ya da evinizdeki bir meseleyi halletmenin vermiş olduğu duygusal ferahlamayı hissedebilirsiniz. İş hayatınızda pireyi deve yapmayın birçok insanın ilgisi üzerinizde olabilir. Önemli bazı iş gelişmeleri ve iş hayatınızda gelecek önemli haberler de gündeminize yerleşecek. Arkadaşlarınızla bolca gezeceğiniz bir dönem ve tam da bu Dolunay zamanı aile koşullarını çok da ihmal etmemeniz gerekiyor. Aile ortamınızda bir insanın bakımı ya da sağlığıyla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu aşka, keyfe, mutluluğa ya da varsa çocuğunuza daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklı bir şekilde giriyorsunuz. Sizin için önemli haftalardan bir tanesi hatta hayatınızla ilgili bir konuda sabah saatleri bir meseleyi hallettikten sonra Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca maddi konularda neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz. Salı günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor, Uranüs sizin aşk ve çocuk, sanatsal işler evinizde hareket etmekteydi 2018 yılından bu yana. Düz gittiği zamanlarda özellikle bu alanlarda hızlı ani beklenmedik olayları karşınıza getirmiş olabilir. Aniden flörtleşip aniden bitirme arzusuyla dolmuş olabilirsiniz ya da ilişkilerinizde iniş çıkışlar devrede olmuş olabilir bu etki artık azalmaya başlıyor Uranüs’ün geri hareketiyle beraber daha istikrarlı, koşulları sizin belirleyeceğiniz ilişkiler peşinde koşabilirsiniz.

Perşembe günü Balık burcundaki Dolunay yakın çevre, akraba ve kardeşler alanınızda gerçekleşecek. Bu Dolunay zamanı daha çok onların hayatıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Onların başına gelecek bir mevzu ya da onların vereceği bir karar sizi de heyecanlandırabilir. Bir bakacaksınız onlarla olan ilişkinizde biraz daha hassaslaşmışsınız ve sezgilerinizle hareket ediyorsunuz. Ama burada kabullenici taraf siz olacaksınız o yüzden akışa bırakarak teslimiyetçi tavırlarla hem iletişimsel işlerinizde hem yakın çevrenizle beraber olacağınız alanlarda önemli kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizden önemli haberlerde gelebilir. Hafta sonu evinize daha fazla vaktinizi ayırmanız gerekiyor sevdiklerinizde olmak evinizde vakit geçirmek size aradığınız huzuru sağlayabilir.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama sonrasında bu enerjiyi üzerinizden rahat bir şekilde atacaksınız. Öğle saatleriyle beraber Pazartesi günü ve birkaç gün boyunca kendinize odaklı olabilirsiniz. Alışveriş yapmak olabilir hayatınızla ilgili konularda harekete geçmek olabilir bunların hareketlendiğini göreceksiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstereceksiniz.

Bu hafta yönetici gezegeniniz Uranüs geri hareketine hazırlanıyor, Uranüs sizin hem kendi kişisel alanlarınızı yönetiyor hem de ev, aile ve yuva alanlarınızda hızlı ani beklenmedik olayları karşınıza getirmiş olabilir. Geçtiğimiz dönemde aile ortamınızda hiç beklenmedik durumlarla karşılaşmış, aile büyüklerinizin sağlığı uğraşmış ya da emlak veya evle ilgili hızlı olaylar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi Uranüs’ün geri hareketi burada ele alınması gereken hızlı gelişen konu ve olayları sindirmeniz için size gereken zamanı verecek.

Perşembe günü Balık burcunda oluşan Dolunay para evinizi etkileyecek. Kazançlarınıza odaklanabilirsiniz. Cebinize bir para girebilir para ile ilgili konularda Mart ayından bu yana dikkatli adımlar attıysanız şimdi biraz daha rahatlayacak şanslı olduğunuzu göreceksiniz. Yine paraya dayalı bir mevzu tam da bu Dolunay zamanı gündeminize yerleşebilir. İnce eleyip sık dokuyorsunuz belki mükemmeliyetçi tarafınız ön planda ama tam da bu Dolunay bir para anlaşması yapacaksanız akışa bırakarak, daha teslimiyetçi tavırlarla hareket edebilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizle yapacağınız planlar devreye girerken akrabalar ve kardeşlerle vakit geçirmek sizi mutlu edebilir.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar sosyal çevrenizle yapacağınız planlarla haftanızı başlatıyorsunuz ama Pazartesi öğleden sonra durum ve olaylar değişiyor. Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca geri planda olmak ya da kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz önemli işlerle uğraşmak durumunda olmayacaksınız ya da işiniz varsa işlerinizi yapıp hemen kendi alanınıza çekilmek isteyebilirsiniz.

Salı günü Uranüs geri hareketini hazırlanıyor, Uranüs sizin yakın çevre alanlarınızda geri hareketindeydi yakın çevrenizdeki insanlar 2018 yılından bu yana sürekli hızlı bir şekilde değişmiş olabilir, akrabalarınızın hayatında hızlı gelişmeler yaşanmış olabilir. Burada önemli hızlı gelişmeler yaşadıysanız şimdi Uranüs’ün gerilemesi ile burada yaşadığınız değişiklikleri sindirme şansına sahip olacaksınız bazı konuları fark edeceksiniz. Bilincinizin açıldığı bir dönem ve bu bilinç açıklığı bazı mevzuları araştırmanıza ya da bu mevzularla ilgili konuların peşinden gitmenize neden olabilir.

Perşembe günü Balık burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor ki bu Dolunay zamanı kendinize önem vermeniz gerekiyor. Hassas, şefkatli, özverili ve teslimiyetçi olmalısınız ama bunu sevdiğiniz insana değil kendinize yapmalısınız. Yapmadığınız müddetçe sevdiğiniz insanla aranızdaki gerilim artabilir. Kendinizi paspas ettiğiniz ve başkalarını düşündüğünüz müddetçe değerinizin anlaşılmadığını görebilirsiniz. Bu Dolunay ikili ilişkiler, özel hayat ve kendi istek ve beklentileriniz arasındaki dengeyi ortaya çıkaracak kendinize mümkün olduğunca şefkatle sarılın, kendinizi önemseyin ve kendi değişiklik yapacağınız alanların bu Dolunayla beraber devreye girdiğini görebilirsiniz. Ayak bölgenize dikkat edin, salgı sistemi problemleri, şeker intoleransları ve enfeksiyonel bazı hastalıklar mantar gibi hastalıklara da açık olabilirsiniz. Bu Dolunay zamanı her şey size fazla duygusal gelebilir ama bu hassasiyetiniz aslında çevreniz tarafından ne kadar önemsendiğinizi de fark etmenizde neden olabilir. Sanatsal işleriniz varsa yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Hafta sonu harcamalarınız hızlanabilir kendinize alışveriş için bolca zaman tanıyacaksınız.

Yorumlar (0)