Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 04.09.2023, 11:11 05.09.2023, 15:55
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

04 – 10 Eylül haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar bu hafta para ile ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Kafanız maddi konularla ilgili olacak burada hızlı hareketlilikler ve aniden verilecek kararlar kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek ama diğer taraftan duyduklarınızı da değerlendirme ihtiyacı içinde olacaksınız. İş hayatınızda patronlarınızla görüşme sağlamak iş koşullarını sağlama oturtmak bazı konuları gözden geçirmek anlamında da önemli olabilir. Yeni bir işe başladıysanız ya da işinizde para ile ilgili halletmeniz gerekenler varsa bu hafta bu konular hızlı akabilir.

Pazartesi günü para alanınızda Jüpiter de geri hareketine başlayacak. Önünüzdeki birkaç ay boyunca maddi konuları yeniden ele almanız gerekecek. Seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler, ticari faaliyetler, sosyal medya alanlarınızda maddi konuları ve işin işleyiş tarafını gözden geçirmeniz gerekebilir. Genel itibariyle bu hafta hem maddi konular hem de işle ilgili konularda çok güzel şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendinizi iyimser göreceksiniz, coşkuyla hareket edeceksiniz hayat sizi destekleyecek. İkili ilişkilerde karşı tarafı bu aralar zorlamaktan vazgeçin. Aklınız sevdiğiniz insanda olabilir, enerjinizi ona harcamak istiyor olabilirsiniz ama karşı tarafı fazlasıyla zorluyor olmanız problemlere davetiye çıkarabilir. Çarşamba günü içinizden geçirdiğiniz bir isteğin gerçekleşme olasılığı yüksek ve sağlığınızla ilgili güzel birtakım gelişmeler bekliyorsanız bu dönem bu gelişmeler de karşınıza gelebilir.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar haftaya kendi istek ve beklentilerinizi ön plana alarak giriş yapacaksınız. Kafanızdaki planların hızlandığı ve bu planların teker teker karşınıza geleceği bir hafta olabilir. Hem aşk hayatınızda hem çocuklarla ilgili konularda hem sanatsal işlerinizde sizi kimse tutamaz. Önemli konuşma ve görüşmeler gündeme gelirken tam da hayal ettiğiniz gibi bir ilişki ya da sevdiğiniz insandan alacağınız güzel bir teklif sizi gerçekten çok mutlu edebilir. Sanatsal işlerinizde önemli anlaşmalar konuşmalar ve görüşmelerin de devrede olacağı bu hafta Pazartesi ve Cuma günlerini iyi değerlendirin. Pazartesi itibarıyla Venüs düzeliyor. Ev, aile ve yuva alanlarınızda tam 40 günden bu yana zorlandığınız konu ve olayları artık geride bırakıyorsunuz. Hem kişisel konularda hem de sağlığınızla ilgili alanda artık kendinizi çok daha mutlu ve iyimser göreceksiniz. Evinizde boya badana tadilat yaptırmak ve evinizde sıkıntı yaşadığınız sorunları yeniden ele almak ve burada artık daha doğru kararları almak anlamında hayat sizi destekleyecek. Güneş Merkür kavuşumu aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konularda ve sanatsal işlerinizde Çarşamba günü güzel şans ve fırsatları karşınıza getirebilir. Bugün gerçekten sizin için özel bir gün olacak. Daha önceden randevu aldığınız gitmek istediğiniz bir yerleri ziyaret edebilirsiniz. Spora yazılmak ya da daha önceden başladıysanız bununla ilgili konularda ilerlemek de sizin için önemli olabilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda bu hafta istekleriniz karşınıza gelecek.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler haftaya biraz isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama kafanızda bir sürü plan var. Bir şirkette çalışıyorsanız tam da bu dönemde ne kadar verimli olduğunuzu fark edebilirsiniz. Venüs’ün Aslan burcundaki gerilemesi Pazartesi itibariyle sona eriyor yakın çevre, akraba ve kardeşler alanınızda 40 günden bu yana yaşadığınız sıkıntı ve problemler geride kalıyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha sağlıklı ilişkiler kurduğunuzu görecek ve iletişimsel işlerinizde daha hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz.

Pazartesi günü Jüpiter de geri hareketine başlayacak, Jüpiter sizin yurtdışı ve yabancı insanlarla yapılacak olan işler alanınızda kadersel alanınızda gerilemeye başlıyor hem bu alanlarda hem de kendinizle kurduğunuz bağlarda bir gevşeme ya da bazı konuların yavaşlaması gibi etkiler devreye girebilir. Bu dönem bazı olayları çok net fark edebilir ve neyin neden olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın işiyle ilgili konularda hızlı ilerlemeleri varsa Jüpiter’in gerilemesi ile bu işlerde bazı engeller çıkabilir.

Pazartesi ve Cuma günleri Güneş’in ve Merkür’ün Jüpiter’le olumlu açısı ev, aile ve yuvanızla ilgili konularda size çok güzel ve büyük fırsatlar sunacak. Ev ortamınızda konuştuğunuz eski bir meselenin hallolması aile büyüklerinizle bir araya gelme onlarla olan ilişkinizi iletişiminizi düzeltme ya da daha önceden bakmış olduğunuz bir evle ilgili bir girişim bu hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri karşınıza gelebilir. Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu ev, emlak, arazi, arsa ve aile kurmakla bağlantılı olarak istediğiniz tüm dileklerin olma potansiyelini artıracak. Güzel dualarda ve temennilerde bulunmayı ihmal etmeyin.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler sosyal çevreniz fazlasıyla hareketli arkadaşlarla beraber yapılacak önemli işler gündeme geliyor. Salı günü biraz daha kafanıza buyruk davranabilir, sıkılganlıklarınızın yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Pazartesi günü Venüs Aslan burcunda düzeliyor ve 40 günden bu yana para ile ilgili alanda sizi zorlamaktaydı şimdiye kadar zorlanma yaşamadıysanız, zaman zaman ufak tefek sıkıntılarınız olduysa şimdi parasal işlerinizin çok daha rahat bir etkiyle aktığını göreceksiniz ama sıkıntılarınız olduysa Venüs bu alanlarda size rahat bir nefes aldıracak. Pazartesi günü evrensel servet ve finans göstergesi Jüpiter geri hareketine başlayacak. Jüpiter bu yıl şans ve fırsatlarını ağırlıklı olarak sosyal çevre ve arkadaşlık akanınızda gösteriyor. Girdiğiniz ortamlarda yeni insanlarla tanışabilir onlardan istifade edebilir, yeni işler, aktiviteler, davetler, organizasyonlardan güzel kazançlar sağlayabilirsiniz ama burada Jüpiter’in geriliyor olması burada bir yavaşlama etkisinin de devreye girmesine neden olabilir. Bazı konuları tekrar gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz ama bu sizi üzmesin çünkü iş hayatınızdaki bu yavaşlama işin temel sorunun ne olduğunu da size çok net gösterecek.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri para ile ilgili işlerinizde iletişimsel alanda çok güzel şans ve fırsatlar da yakalayacaksınız. Yakın çevrenizden bir insanla yaptığınız bir konuşma daha önceden gündeme gelmiş bir işin sonuçları Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri güzel bir şekilde karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizden tanıdığınız bir insanın vesile olmasıyla önceden tanıdığınız ama olur mu ki acaba dediğiniz bazı ilişkiler de gündeminize yerleşebilir.

Bu hafta birçok konuda çok şanslı olacaksınız sosyal medya, iletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında işiniz varsa güzel bazı fırsatlar da karşınızda gelebilir. Kısa vadeli planlarınızdan faydalanacak yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde hayatın size gülümsediğini göreceksiniz. Yine yakın çevrenizden bir insanla aranızda bir sıkıntı ya da mesele varsa bunlar rahatça çözüme ulaşabilir. Çarşamba günü 14:09 saatleri arasında güzel dileklerde bulunmayı ihmal etmeyin, bu dilekler yakın çevrenizdeki insanları da içersin ki beraberce ilerleyebilesiniz ve bu insanlarla beraber güzel kapılar da aralasın.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar haftanıza göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi gösterme ihtiyacınız kuvvetli olarak giriş yapıyorsunuz. Ağırlıklı olarak Salı günü ani hızlı beklenmedik karar değişiklikleri ya da yaptığınız planlarda değişiklikler gündeme oturabilir. Diğer taraftan hemen Pazartesi günü Jüpiter gezegeni geri hareketine başlayacak, Jüpiter sizin kariyer ve meslek alanlarınızda ilerlemekteydi şimdi yaklaşık 4,5-5 ay boyunca kariyerinizde karşınıza gelen fırsatları tekrar gözden geçireceksiniz. Bazı fırsatlar yakalamıştınız şimdi bu fırsatlarda değerlendiremediğiniz konu ve olayları çok daha net fark edeceksiniz.

Ayrıca Pazartesi günü Venüs Aslan burcunda düzeliyor, Venüs sizin burcunuzda gerilemekteydi ve 40 gün boyunca hayattan aldığınız tat, tuz dahil olmak üzere aslında canınız bir şey yapmak istememiş olabilir, kendinizi iyi ya da güzel hissetmemiş olabilirsiniz şimdi Venüs’ün düzelmesi ile beraber kendinize bakmanın tam zamanı kişisel bakımlarınızı hızlandırabilirsiniz.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekten çok şanslı günler. İş hayatınızda, kariyerinizde güzel fırsatlar karşınıza gelirken bu fırsatların paraya dönüştüğünü de görecek ve bundan dolayı mutlu olacaksınız. İş hayatınızda kendi isteklerinizi ön plana çıkarmak ve para ile ilgili konularda taleplerinizi dile getirmek anlamında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerini gönül rahatlığıyla kullanın. Çarşamba günü paraya dair öğle saatlerinde 14:09’da güzel dileklerde bulunmayı da ihmal etmeyin.

Başak Burcu:

Başak yükselen Başaklar dış ortamlardan gelecek hızlı haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz yerinizde duramayacaksınız ve hemen bir sürü plan yapma arzusunda olacaksınız. Bu Pazartesi Venüs’ün düzelmesiyle kadersel alanda yaşadığınız sıkıntı ve problemler 2015 yılına dair yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylarla uğraştıysanız yorulduysanız bütün bunların geride kaldığı biraz daha kendi ruhunuza ve yapacaklarınıza vakit ayıracağınız bir döngüye merhaba diyebilirsiniz. Para ile ilgili işlerinizde de rahatlamalar devreye girebilir.

Pazartesi günü Jüpiter geri hareketine başlıyor, Jüpiter sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda dolaşmaktaydı ve bu alanlarda 16 Mayıs’tan bu yana size çeşitli şans ve fırsat sunmuş olabilir. Kendinizi aşırı iyimser geleceğe yönelik adımlarınızı hızlanmış bir şekilde bulmuş olabilirsiniz ama şimdi Jüpiter’in bu noktada geriliyor olması hem ailevi konularda hem de bu saydığım alanlarda bazı işlerin yavaşlamasına neden olabilir ama bu sizi korkutmasın. Evinizle ilgili halledilmesi gereken bir mesele ticari faaliyetlerde geleceğinizi ilgilendirecek konularda gözden kaçan detaylar Jüpiter’in bu gerilemesi esnasında kolaylıkla fark edeceğiniz konulardan olacak.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri hayattan aldığınız keyif çok yüksek olurken eğitimsel işlerinizde güzel bir fırsatın karşınıza gelebilir. Uzak yerlerden gelecek bir haberle bir seyahatin hızlanması ya da yabancı insanlardan gelecek önemli bir teklifle iş ortamlarınızda güzel fırsatların devreye girmesi yüzünüzü güldürebilir. Aşk, iş, sevgi, para, sağlık, mutluluk, aile, yakın çevre ne istiyorsanız Çarşamba günü öğle saatleri 14:09’da bu isteklerinizi yüksek sesle dilemeye özen gösterin. Güzel dileklerde bulunun, güzel dualar edin çünkü bunların olma olasılığı yüksek görünüyor.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler maddi konular ön planda olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Ödemeler dengesine odaklanmanız gerekebilir ama bu hafta başında ödeme ile ilgili işlerinizi Salı gününe ertelerseniz biraz daha sıkılgan ve tepkisel bir şekilde hayata yaklaşabilirsiniz.

Pazartesi Venüs Aslan burcunda düzeliyor sosyal çevre evinizde gerilemekteydi geçtiğimiz 40 gün boyunca arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bir takım geri çekilmeler, yavaşlamalar, sıkıntı ve problemler görüldüyse şimdi bütün bunları halletmenin ve meselelere daha kolay ve daha eğlenceli bir yönden bakmanın tam zamanı gelmiş bulunuyor. Aktiviteler, davetler, organizasyonlar hızlanırken girdiğiniz ortamlarda insanlar sizi gerçekten mutlu edecek ya da siz varlığınızla insanları onurlandıracaksınız.

Pazartesi evrensel ve finans göstergesi olan Jüpiter geri hareketine başlayacak. Jüpiter ortak ve müşterek para alanlarınızda gerileyecek bu alanlarda çeşitli şans ve fırsatları karşınıza getirmiş olabilir. Şimdi bu şans ve fırsatları doğru değerlendirip değerlendirmediğinizi Jüpiter gerilemesinde çok net bir şekilde göreceksiniz.

Diğer taraftan Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri geri planda durduğunuz işlerinizde, iş hayatınızda ve parasal konularda güzel destekler, şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Hayal ettiğiniz bir konunun çözüme ulaşması yine hayal ettiğiniz bir işin para ile ilgili konularda karşınıza gelmesi ya da parasal olarak istediğiniz bir mevzunun tam da istediğiniz gibi çözümlenmesi söz konusu olabilir. Aklınızdan geçirdiklerinize dikkat edin. Bu dönemde eski olaylarla uğraşırken 2017 yılına bir bakın. Bu dönemde yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar hızlanırken o dönem kendinize ne kadar dürüst ya da ne kadar adildiniz bunları da gözlemleyin. Çünkü tam da bu Çarşamba günü kendinizle kuracağınız bağlar, o yüksek enerji kendinizi affetmenizi ya da orada işleri rayına oturtmanızı sağlayabilir. Düşündüğünüz karşınıza gelebilir o yüzden ne istediğinize ne dilediğinize dikkat edin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, haftanıza özel hayatınıza ve ilişkilerinize odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu alanda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olurken tam da Pazartesi günü Jüpiter bu alanlarınızda geri hareketine hazırlanacak. Önünüzdeki 4-5 ay boyunca ilişkilerinizde yakalamış olduğunuz fırsatları gözden geçirmeniz gerekecek. İlişkide hızlı ilerlediyseniz karşınıza çeşitli fırsatlar geldiyse şimdi bu fırsatları gözden geçirmek anlamında Jüpiter’in geri hareketini değerlendirebilirsiniz.

Pazartesi günü Venüs Aslan burcunda düzeliyor 40 gün boyunca göz önünde olduğunuz ortamlarda, toplumsal işlerde, anne tarafınızın konu ve olaylarında problemlerle karşılaştıysanız şimdi bütün bunları çok daha rahat aşacağınız bir sürece merhaba diyorsunuz. Toplumsal konularla ilgilenmek öne çıkarken kendinizi yaptığınız işte göstermekle uğraşabilirsiniz. Sevdiğiniz insan bu dönem ailesiyle bir takım sıkıntı ve problemler yaşadıysa artık bu problemler de geride kalmaya başlayacak.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri özel hayatınızda şans ve fırsatlar karşınıza akabilir, arkadaşlarınızla bulunduğunuz ortamlarda özel hayatınıza dair güzel konuşmalar gerçekleşebilir. Yeni insanlarla ya da daha önceden tanıdığınız ama hayal ettiğiniz bir insanla bir araya gelme potansiyeliniz yüksek ya da hayatınızda bir insan varsa o insanla güzel vakit geçirmenin tadını çıkaracaksınız. Ortaklaşa atılacak işlerde önemli anlaşmalar karşınıza gelebilir. Çarşamba günü bu anlamda çok özel. Geleceğe yönelik işlerinizde güzel dualar ve temennilerde bulunmayı ihmal etmeyin çünkü Çarşamba günü çok rahat bir şekilde gerçekleşebilir. İkili ilişkiler ve özel hayat alanlarınızda şans ve fırsatlarınız çok yüksek. Sevdiğiniz insanın kalabalık ortamlarda size evlilik teklif etmesi ilişkinize dair önemli adımlarda bulunması da söz konusu olabilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Boğaz bölgesi, yutkunma, yutak ve ses tellerinize dikkat edin. Ayrıca boyun bölgesinin hassaslaşması gündeminize yerleşecek özellikle Salı günü bunu çok daha etkin bir şekilde hissedebilirsiniz. İş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda Jüpiter sizi koruyordu ama Pazartesi günü Jüpiter bu alanlarınızda gerilemeye başlayacak. İş hayatınızda karşınıza gelen fırsatların şimdi azaldığını ya da yavaşladığını düşünebilirsiniz ama bu şans ve fırsatların ne kadarını doğru bir şekilde gerçekleştirdiniz bu Jüpiter gerilemesi size bunları gösterecek.

Aynı gün Pazartesi günü Venüs de Aslan burcunda düzeliyor seyahatler, eğitim, ticari faaliyetler ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde yaşadığınız problemler geride kalıyor. Daha az tanıdığınız insanlarla, medya sektöründeki kişilerle yaşadığınız sorunlar artık bir sonuca varacak ve bu noktada ilişkiler daha da hızlı bir şekilde şifalanabilir. Gezmekten mutluluk duyabilirsiniz şimdiye kadar seyahatlerinizde bazı sıkıntılar oluştuysa artık gönül rahatlığıyla seyahatleriniz hızlanabilir, eğitimsel konularda da kararlarınızı verebilirsiniz.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri iş hayatınızda daha önceden konuşulmuş güzel bir fırsat sonuca bağlanabilir, kendinizi çok şanslı ve iyimser görebilirsiniz coşkuyla hareket edebilirsiniz kariyerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Özellikle Çarşamba günü göz önünde olduğunuz ortamlarda aklınızdan geçenler karşınıza gelecek. İstediğiniz sağlıkla ilgili bir konuysa da güzel sonuçlar oluşabilir ama kariyerinizi ilgilendirecek konulara odaklanmanızı tavsiye ederim. Annenizi ilgilendirecek konu ve olayları çözüme ulaştırmak anlamında Çarşamba günü size göz kırpıyor.


Oğlak Burcu:

Oğlak yükselen Oğlaklar haftaya eğlenceli biraz daha kendi ritminize uygun olarak başlıyorsunuz. Bu aralar aşka, keyfe, eğlenceye gerçekten ihtiyacınız var hayata farklı gözlerle bakıyorsunuz ve bu da ufkunuzu genişletiyor. Etrafınızdaki insanların da size ayak uydurmasını istiyorsunuz merak etmeyin bunlar hızlı bir şekilde gerçekleşecek.

Pazartesi Venüs’ün Aslan burcunda düzelmesi para ile ilgili konularda derin bir oh çekmenizi sağlayacak. Maddi konular, ortaklaşa atılması gereken önemli adımlarda sıkıntı ve problemlerle karşılaştıysanız ya da şimdiye kadar her şeyi idare edip son zamanlarda ipin ucunu kaçırdıysanız şimdi bütün bunları yeniden ele alma ve burada sağlam adımlarla ilerleme konusunda gayet şanslı bir dönem. Para ile ilgili konularda destek istediğiniz insanlar varsa şimdi Venüs’ün düzelmesiyle bu destekleri çok daha rahat bulacaksınız.

Yine aynı gün Jüpiter geri hareketine hazırlanıyor, Jüpiter aşk evinizde ilerlemekteydi burası keyif, aşk, sanat, hobiler ve çocuklar alanını temsil ediyor yani bu alanlarda hızlı ilerlemeler yaşamış olabilirsiniz şimdi bütün bu ilerlediğiniz konu ve olayları gözden geçirmenin tam zamanı. Jüpiter gerilemesi zamanında karşımıza çıkan fırsatların ne kadarını gerçekleştirebildik ne kadarını gözden kaçırdık bunları ele alabilirsiniz.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri aşk hayatınızda, özel hayatınızda ve iş hayatınızda beklediğiniz fırsatlar karşınıza gelebilir. Çocuğunuzun hayatında çok güzel açılımlar olabilir yurt dışından beklediğiniz haberler vardır bu haberlerin geldiğini görebilirsiniz. Eğitimsel, sanatsal işlerinizde önemli anlaşmalar daha önceden konuşulmuş bir türlü olmamış ya da olacak olmayacak diye düşündüğünüz işler tam da Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü sonuçlanabilir. Çok istediğiniz bir yere ziyarete gidebilirsiniz bir seyahat gündeme gelebilir. Seyahatler ve geleceğe yönelik ticari faaliyetlere yönelik kafanızda ne tür planlar varsa eğitimi de işin içerisine koyabilirsiniz Çarşamba günü bu güzel hayalleri evrene yollamayı, dua edip Allah’tan istemeyi unutmayın çünkü gökyüzünün kapıları sonuna kadar açık olacak.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar eviniz, aileniz, yuvanız, aile hayatınızda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu alanlarda da Jüpiter aynı gün Pazartesi günü geri hareketine başlıyor. Yuvanızda kendinizi mutlu, huzurlu, iyimser, coşkulu hissediyor olabilirsiniz ama Jüpiter’in bu alanlarda geriliyor olması evle ilgili fırsatlar elinize geçtiyse aile ortamlarınızda yuvanızı yeni kurduysanız ailenizde istediğiniz şekilde ilerlediyseniz ya da kendinizi daha güvende hissettiyseniz burada ne kadar bu şansı kullanıp kullanmadığınızı size gösterecek. Emlağa, arsaya, araziye ya da ailenize dayalı işlerinizde bazı yavaşlamalar engellerle de karşılaşma potansiyeliniz var ama hemen karalar bağlamayın.

Venüs Aslan burcunda düzeliyor Pazartesi günü. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinizi çok daha rahat anlayacağınız, ilişkinizde yaşadığınız sıkıntı ve problemleri geride bırakacağınız bir döneme merhaba diyorsunuz. Ortağınızla bu dönem anlaşamadıysanız aranızdaki ilişki biraz gerildiyse bunlarda da bir rahatlama etkisi devreye girebilir.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekten şahane. Beklediğiniz, tahsil etmek istediğiniz bir para varsa önemli bir konu gündeme gelebilir. Ev hayatınız için önemli bir harcama yapmak istiyor olabilirsiniz, güzel bir alışverişin devreye girdiğini görebilirsiniz. Emlak alma, iş hayatınızda yapılması gerekenleri ele alma, para ile ilgili konuları çözüme ulaştırmak anlamında şahane. Çarşamba günü parasal konularda güzel temennilerde ve dileklerde bulunmayı ihmal etmeyin, istekleriniz gerçekleşebilir.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar yakın çevrenizden aldığınız önemli haberlerle dış haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlarla da planlar yapma arzusunda olabilirsiniz ki Salı günü bu planlarda ani bir değişikliğe de açık olmanız gerekebilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız Salı günü biraz daha sinirli ve agresif olma potansiyeline karşı dikkatli olun.

Pazartesi Jüpiter geri hareketine başlıyor, Jüpiter yakın çevre, akraba, kardeşler alanınızda ilerlemekteydi. İletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, lojistik, eğitim, kısa vadeli işleriniz konusunda karşınıza çeşitli fırsatları getirmiş olabilir. Şimdi Jüpiter’in geriliyor olması önümüzdeki 4-5 ay boyunca bu konularda karşınıza gelen fırsatlarda neler yaptığınızı hangi fırsatları kullandığınızı hangilerini kullanamadığınızı size çok net gösterecek.

Diğer taraftan Pazartesi günü Venüs’ün Aslan burcunda düzelmesi iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri geride bırakacağınız bir haftaya girdiğinizi müjdeliyor. İş düzeniniz çok daha rayına oturabilir, sağlıkla ilgili konularda beklentilerinizin karşılandığı bir sürece merhaba diyorsunuz ve çalışmaktan üretmekten başkaları için bir şeyler yapmaktan da mutluluk duyabilirsiniz.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınızda çok güzel kapılar aralanabilir. Sevdiğinizle bu aralar aranızda sıkıntılar varsa bütün bunları konuşmak, paylaşmak, birbirinizden özür dilemek, ilişkinizi yenilemek anlamında Çarşamba günü size göz kırpacak. Yakın çevrenizden bir insan sizden çok hoşlandığından bahsedebilir bir teklifle karşınıza çıkabilir eğer hayatınızda bir insan yoksa birinin sizden hoşlanması sizi hayrete düşürecek. İletişimsel işlerinizde ortaklaşa yapılacak işlerde şanslı, iyimser ve fırsatlı olacaksınız. Bu hafta ilişkilerden yana yüzünüz gerçekten gülebilir. Çarşamba gününe dikkat edin, ortaklı işlerinizde, iş birliklerinde ve ilişkilerde ne düşündüğünüz önemli olacak düşündükleriniz karşınıza gelebilir. Taşınma ile ilgili konuların da hızlandığını görebilirsiniz. Daha önceden konuşulmuş konularda şans ve fırsatlar önünüze yağacak tadını çıkarın.

Yorumlar (0)