Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 18.09.2023, 11:07 18.09.2023, 14:31
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

18 – 24 Eylül haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar bu hafta maddi konular hayatınızda önemli. Bilinmeyen, mistik konulara ilginiz artabilir. Bu konularla bir yandan çok ilgilenmek diğer taraftan hayatın somut gerçekleriyle de bağlantı kurmak istiyor olabilirsiniz. Bu hafta daha çok alacak verecek dengesi, ödemeler, borçlar, banka işlemleri ile ilgili olabilirsiniz. İş hayatınızda tam da istediğiniz gibi düzeni oturtmaya çalıştığınız bir dönem problemlerle karşılaşsanız bile önemli planlar yapacağınız bir süreç içerisindesiniz.

Salı günü beraber çalıştığınız bir insanın yaşadığı birtakım sıkıntılar ya da o insandan size yansıyacak zorluklar hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. O yüzden bu dönem iş görüşmesi yapıyorsanız 19 Eylül civarına denk getirmemeye özen gösterin ya da önemli lansmanlarınız işle ilgili bağlantılarınız varsa bu dönem düşündüğünüz gibi bazı şeylerin olmadığını göreceksiniz.

Perşembe günü itibariyle daha çok gezeceğiniz ve gelecek planlarınızı hızlandırdığınız bir dönem olacak. Bu hafta gücü iş hayatınızda çok net göreceksiniz önemli insanların sizi desteklemesi sizi mutlu edebilir. Çalışmıyorsanız da gündelik hayatınızda önemli olgun tecrübesi yüksek olan insanlardan faydalanmasını bileceksiniz. Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle beraber iş hayatınızdaki bu hareketlilik yerini satışa bırakacak. İş yapanlar yaptıkları işin karşılığını daha fazla almak isteyecekler.

Cumartesi itibariyle 1 ay boyunca kimliğinizi ortaklı işlere, evliliğinize ve ilişkilerinize çevireceksiniz. Hayatınıza bir insanın girme potansiyeli artabilir bu dönemde sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz, ortaklı işlere soyunmak önem kazanabilir ya da ortağınızın konularıyla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz ama şartlar ve koşullar sizin elinizde olmayacak, karşı tarafa göre hayatınızı şekillendirmenin yolunu bulacaksınız. Taşınmayı düşünenler içinse 23 Eylül’den sonraki dönem 1 ay boyunca taşınma konusunda hızlı hareket edebilirler.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar bu hafta özel hayatınız önemli. Sevdiğiniz insandan alacağınız bir haber ya da onun tarafında yaşanacak bir krizle uğraşmak para ile ilgili işleri çözüme kavuşturmak önemli olacak. Ortaklı işlerinizin de üzerine düşebilirsiniz ama bu hafta yalnız kalmak istemeyecek vaktinizi diğer insanlara geçireceksiniz.

Salı günü Güneş’in Neptün’le karşıt açısı özel hayatınızda bazı sıkıntıları karşınıza getirebilir. Hayatınızı yaşamak, kendinize vakit ayırmak, spora, aktivitelere daha fazla yer vermek isterken bu dönem tam da bu noktalarda sıkıştığınızı ve bazı arkadaşlarınızla ilişkilerin sizi zorladığını fark edebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın etkisinde kaldığınız için özel hayatınızda bazı zorlanmalar devreye girebilir. Sosyal ortamlarda yaşadıklarınızın çocuğunuzla olan ilişkinize farklı yansımasını görebilirsiniz. Çocuğunuz büyükse ikili ilişkiler ve özel hayatında zorlandığını fark edebilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız yanıltıcı etkilere karşı bu hafta dikkatli olun.

Perşembe günü kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Seyahatler, eğitim ve geleceğe yönelik işlerinizde hızlı adımlar devreye girebilir ve sizi hayatınızı değiştirecek önemli, güçlü insanların sizi birçok konuda desteklediğini görebilirsiniz. Torununuz varsa torununuzun bazı konularda ne kadar hızlı büyüdüğünü ya da güzel haberlerle size geldiğini görebilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle beraber iş hayatınız hızlanıyor, çalışma koşullarınız, düzeniniz, gündelik hayatın ritmi önem kazanırken sağlığınızla ilgili konulara da kendinizi vereceksiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırmak kendinizi baştan aşağıya yenilemek ya da işle ilgili konularda neler yapabileceğinizi görmek önemli olacak. Dengeli ve ölçülü olduğunuz müddetçe iş ortamlarınızda da istediğiniz başarıyı sağlayacaksınız. Parasal konular önemli Perşembe ve Cuma günleri hafta sonuysa dış ortamlarda bulunmak ve diğer insanlarla bir arada olmak önemli olacak. İş ortamlarınızda çözülmesi gereken bir konuda ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun bir konuya çok ciddi anlamda sinirlenebilirsiniz hafta sonuna doğru ve bunu iyi yönetmeniz gerekiyor.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler haftanıza hem sağlık hem de işle ilgili konulara odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Çalışmıyor olsanız bile gündelik koşturmalarınız, ev hayatınız içerisinde yapılması gerekenler, dış ortamlarda halledilmesi gereken önemli işlerinizi devreye koyacaksınız. Cinsel organ problemleri, üriner sistem sıkıntıları, boşaltım sistemi problemleri, bel ağrıları, böbreklerle ilgili sıkıntılar devreye girebilir.

Salı günü Güneş’in Neptün’le karşıt açısı ev ortamlarınızda bir konunun devreye girme potansiyelini artıracak. Anne ve babanız arasındaki çekişmeler, belirsizlikler söz konusu olurken iş ortamınızda yaşadığınız bir hayal kırıklığını ev ortamlarınıza taşıma potansiyeliniz de yüksek görünüyor. Göz önünde olacağınız ortamlarda ev hayatınızda hayal kırıklıkları söz konusu olabilir, belirsizliklerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ev hayatınızda enerjinizi aşağıya çekilmiş hissedebilirsiniz.

Perşembe günü ev hayatınız için yapılması gereken önemli bir harcama varsa bunların hareketlendiğini göreceksiniz ve burada yapmış olduğunuz alışverişler tam da istediğiniz gibi olabilir.

Cumartesi günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle ailevi konuları bir kenara bırakarak özel hayatınıza odaklı olacaksınız. Aşkı arayanlar bu dönem gerçekten istedikleri fırsatların ayağına geldiğini görecekler. Uzun zamandan sonra hayatı keyifli gözlerle algılayacaksınız. Çocuğunuzla ilgili konular hızlanırken sanatsal işleriniz varsa bu alanların hareketlenmesi söz konusu olabilir. Bekarsanız şimdi aşkı yaşamanın tam zamanı diyebiliriz. Hafta sonu bu anlamda size göz kırpıyor yeni bir insanla tanışma olasılığınız yüksek. Hayatınızda biri varsa sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel planlar devreye girebilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili konular çocuğunuz yoksa aşk hayatınızla ilgili konular bu haftaya damgasını vuracak. Sevdiğiniz insanla kısa vadeli planlar yapabilirsiniz ama yine de sevdiğiniz kişinin bazı noktalarda size verdiği sözleri tutmakta zorlandığını göreceksiniz.

Salı günü Güneş’in Neptün’le karşıtlığı tanımadığınız insanların fikirlerinden ve düşüncelerinden fazlasıyla etkileneceğinizi gösterir gibi bu yüzden her duyduğunuza her gördüğünüze inanmayın. Karşınıza bir sürü olay ve bir sürü bilgi gelebilir ama bu hafta bu bilgilerden biraz şüphe etmeyi de öğrenmeniz gerekiyor yoksa diğer insanların sizi yönlendirmesi söz konusu olabilir. Aldanmalar oluşabilir veya hiç beklenmedik yerlerden de hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Telefonda bir iş yapacaksınız uzun zamandır uğraştığınız bir iş varsa olumsuz bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Perşembe günü Güneş’in Plüton’la olumlu açısı özel hayatınızla ilgili konularda sizi destekleyecek. Yakın çevrenizden beraber iş yaptığınız insanlar size arka çıkan destek olan insanlar bu aralar özel hayatınız konusunda da sizi destekliyor. Eğer bir insanla yola devam etmek ya da onunla ilgili karar vermek ya da yeni bir insanı hayatınıza almak istiyorsanız yakın çevrenizdeki insanların bu konuda sizi gerçekten desteklediğini görebilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş Terazi burcuna geçecek ev, aile ve yuva alanlarınız önem kazanıyor. Evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Ev ortamlarınızda hızlı bir hareketlilik olabilir bazen kararsızlıklarınız yüksek olabilir harekete geçmekte zorlanıyor olabilirsiniz şimdi harekete geçemediğiniz sizi zorlayan konuları yeniden ele almak ve bu konuların hareketlenmesi söz konusu olacak. Baba tarafınızın konu ve olaylarıyla ilgili olacaksınız. Yer değişikliği, emlakla ilgili girişimler Cumartesi gününden sonra 1 ay boyunca hayatınızın merkezine yerleşecek. İş yapsanız bile işlerinizi bir an önce halledip ailenize dönmek ya da ailevi konularla uğraşmak isteyeceksiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar evinize, ailenize ve yuvanıza odaklanarak haftanıza giriş yapacaksınız. Ev ortamlarınızda alacağınız bir haber gün içerisinde sizi çok mutlu edebilir ama aile büyüklerinize karşı bu aralar tutamayacağınız sözler vermeyin. Her şeyi bol keseden abartabilirsiniz. Hızlı haberler devrede olacak bu hafta genelinde. Belki uzun zamandan beri krizlerle uğraşıyordunuz şimdi bu krizlerin çözüme ulaşma potansiyeli de yüksek ama bütün bunlar para ile ilgili bir konuda karşınıza bir sorunu getirebilir.

Salı günü maddi konularda beklenmedik durumlarla karşılaşma potansiyeliniz var özellikle internetten alışveriş yapıyorsanız tanımadığınız insanlarla bu aralar maddi konuları konuşuyorsanız kandırılma ve yanılma etkisine karşı dikkatli olun. Eşinizin ya da partnerinizin parasal konularda sizi kandırdığını ya da bazı konuları sizden sakladığını öğrenme potansiyeliniz de yüksek. Maddi konularda büyük adımlar atmayın ya da büyük kararlar almayın bu hafta en çok bu konularda yanılabilirsiniz ama iş hayatınızda ise durum tam tersi Perşembe günü iş ortamlarınızda güzel destekler, yaptığınız işin güçlü bulunması sonucunda güzel kazançlar da karşınıza gelebilir. Özel hayatınız ve diğer insanlarla paylaşımlarınız konusunda dikkatli olun. İş ortamlarınızda etkin bir şekilde para kazanmasını hem becereceksiniz.

Cumartesi günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle iletişiminiz, yakın çevreniz hızlanmaya başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarda denge arayışınız önemli olabilir. Akrabalar, komşularla olan ilişkiler önemli olacak. Uzak çevrelerden daha az gördüğünüz insanlardan ziyade vaktinizin çoğunu yakın çevrenizde size daha fazla emek harcayan insanlarla geçirmek isteyebilirsiniz. İletişime dayalı işleriniz önemli olacak sosyal medya, dijital işler, lojistik konuları, kurye işleri, eğitimle ilgili konular, satış, tanıtım, reklam alanlarında hızlı gelişmeler önünüzdeki bir ayın konusu olabilir.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen başaklar bu hafta yakın çevrenizden önemli haberler var ve bir kriz yaşanacaksa bu yakın çevrenizdeki insanları içerecek. Hızlı bir telefon trafiği yaşayacaksınız, hızlı planlar peşinde olacaksınız kısa vadeli planlarınızı hareketlendirmeye özen gösterin, uzun vadeli planlarınız bu dönem çok da düşündüğünüz gibi işlemeyebilir.

Salı günü Güneş’in Neptün’le olan karşıtlığı ikili ilişkiler diğer insanlarla olan bağlantılar ve evlilik alanlarınızda gerçekleşiyor. Sevdiğiniz insanın bu dönem bazı hareketlerini şaibeli bulacağınızın göstergesi olabilir ya da beklentiniz yüksekse bu beklentilerin karşılanmaması gibi etkiler de devrede olabilir. Bu aynı zamanda sadece eşiniz değil partneriniz ya da ortağınızla ilgili konu ve olayları da kapsayabilir. Bu aralar karşı taraftan beklentinizi çok fazla yükseltmeyin. Sevdiğiniz kişinin bu dönem sağlığı ya da işiyle ilgili konularda zorlanmalarına da şahit olabilirsiniz. Kuvveti size enerji veren aşkı daha fazla hissetmenizi sağlayan insanlardan alacaksınız. Özel hayatınızdaki sıkıntı ve problemleri de böyle aşabileceksiniz. Spor yapmak için çok uygun bir dönem. Hobilerinizi hareketlendirmek sizi daha fazla geliştirebilir.

Cumartesi günü Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle maddi konular önem kazanacak. Hayatınızla ilgili birtakım fikirleriniz, girişimleriniz var, bunlar için ne yapmanız gerektiğini çok net biliyorsunuz. Şimdi bunların sonuçlarıyla karşılaşacağınız bir aylık bir döngü başlıyor. Maddi konular hayatınızda önemli olacak kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olacak. Harcamalarınız yüksekken getirilerimi gelirlerimi nasıl daha fazla artırırım ya da bu alanda ne yapmam gerekiyor diye de düşüneceksiniz. Para ile ilgili konularda hafta sonu dikkatli adımlar atmayı unutmayın.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler bu hafta parasal konular önemli olacak. Maddi olanaklarınızı, harcamalarınızla ilgili konular gözden geçirecek, alacak verecek dengenizi korumak için uğraşacaksınız. Harcamalarınız yüksek olabilir ama gelirleriniz konusundaki krizleri de çözmeniz gerekecek. Bu aralar birçok şey gözünüzde fazlasıyla büyüyor olabilir kendinizi enerjisiz hissediyor olabilirsiniz merak etmeyin çok az kaldı Cumartesi ile beraber artık gücü kuvveti hissedeceksiniz ama öncesinde Salı günü Güneş Neptün karşıtlığı iş ortamlarınızda bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gerektiğini size gösterecek. Zehirlenmeler aynı zamanda ilaç, gıda intoleransları ya da ateşli hastalıklara ya da soğuk algınlığına yakalanma riskiniz yüksek olabilir. Bağırsak sisteminizi ve floranızı da iyi tutmanız gerekebilir. İş ortamlarınızdan bir insanın üzerinizde yaratacağı hayal kırıklığı da sizi etkileyecek. Bir arkadaşınızın parasal bir konuda arkanızdan iş çevirme olasılığını da öğrenebilirsiniz.

Gücü kuvveti evinizde bulduğunuzu ve evinizdeki insanların ailenizdeki bireylerinin sizi desteklediğini Perşembe günü göreceksiniz. Evle ilgili halletmeniz gereken bir durum varsa Perşembe gününe denk getirin.

Cumartesi günü Güneş sizin burcunuza geçiyor, kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak sağlığınız da rahatlayabilir. Önünüzdeki bir ay boyunca kendinizi göstereceğiniz kendinize daha fazla vakit ayıracağınız bir döngü içerisinde giriyorsunuz ve yine bu bir aylık dönemde çok koşturabilir arkadaş ve sosyal çevrenizdeki insanlarla kısa vadeli güzel programlar yapabilir, önemli işlerinizi önceliğinize yerleştirebilirsiniz. Cumartesi gününe kadar bekleyin sonrasında rahatlıyor görünüyorsunuz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda dilinizin kemiği olsun, sevdiğiniz insana karşı söyleyeceğiniz bir söz ilişkinizi zedeleyebilir hafta sonu bu etkiye dikkat edin.

Akrep Burcu:

Akrep ve güzel Akrepler haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Ay sizin burcunuzda hareket ediyor bu da hareketli bir hafta olacağınızı size gösterecek. Sevdiğiniz insana sözler verebilirsiniz ve bu sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz. Kendinize vakit harcamak istiyorsunuzdur ama bir yandan da karşı tarafa vermiş olduğunuz bir söz vardır bu sözler arasında yaşayacağınız gelgitler sizi yorabilir.

Salı günkü Güneş Neptün karşıtlığını sosyal çevre ortamlarınızda yaşayacaksınız, sevdiğiniz insanın sosyal ortamlarda diğer insanların yanında farklı davrandığını ya da sizi yanlış yönlendirdiğini görebilirsiniz. Çocuğunuzun yaşadığı bir olay sosyal ortamlardaki işinize engel oluşturabilir. Bu dönem iki taraf arasında kalmak sizi yorabilir. Diğer taraftan borsada yatırım yapıyorsanız bu dönem dikkatli adımlar atmaya özen gösterin Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri dikkatli olun yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Sosyal ortamlarda bir insanla tanışıyorsanız Salı günü o insanla randevuya çıkacaksanız dikkatli olun çünkü o kişiyi gözünüzde bambaşka bir yere koyabilirsiniz yanılabilirsiniz ya da tam tersi o insandan yana hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Perşembe günü yakın çevrenizden önemli bir haberle beraber bir işin olması ya da bir iş ortamında kendi gücünüzü etkin bir şekilde ortaya koymanız söz konusu olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar sizi destekliyor, yakın çevrenizdeki insanlar sizin üzerinizde baskın hareket de ediyorlar ama onların üzerinizde kurduğu hakimiyet işle ilgili konularda bu hafta işinize yarayabilir Perşembe günü bunu çok net göreceksiniz.

Cumartesi günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle elinizi ayağınızı önemli işlerden çekeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Önünüzdeki bir ay boyunca iş hayatınızda, ailevi konularda dikkatli adımlar atmak önemli. Bu dönemi daha çok plan yapma, kendinize vakit ayırma dönemi olarak görmeniz gerekiyor. Üstlenmeniz gereken önemli işler varsa bu dönem sizin işinize yarayabilir ama bir yandan gezmek dolaşmak bir yandan her işi bir arada yapayım diye düşünecek olursanız da buna enerjiniz çok da izin vermeyecek Cumartesi gününden sonra ama bu da geçici bir süreç. Aynı ortamda çalıştığınız bir insanlarla hafta sonu ağız dalaşına girmeyin, söylediklerinize dikkat edin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Yeni gelen haftaya adapte olmak çok da kolay olmayabilir. Büyük programlar sizi biraz yoracak. İşle ilgili önemli gelişmeler, önemli yerlerden beklediğiniz haberler var, bu haberleri alma potansiyeliniz de yüksek görünüyor.

Perşembe günü iş ortamlarınızda yapmış olduğunuz bir görüşmenin para ile ilgili bir noktaya gelmesi söz konusu olurken aile ortamlarınızda sevdiğiniz insandan yana beklentiniz kuvvetliyse bu dönem sevdiğiniz insanın sizi desteklemediğini ya da aile büyüklerinizin size gereken özeni göstermediğini düşünebilirsiniz. Ev ortamlarınızda bağışıklık sisteminiz düşük çalışacak o yüzden mümkün olduğunca kendinizi dışarıya atmaya özen gösterin. Evde kafanızda bir sürü fikir gelebilir kararsızlıklarınız, belirsizlikleriniz olabilir bu evle alakalı olabilir özel hayatınızla alakalı olabilir. Yalnız kaldıkça bunları kurabilirsiniz ya da hastalanabilirsiniz evinizde daha çok vakit geçirmek durumunda kalabilirsiniz ama eğer böyle bir durum yoksa kendinize bolca dışarıya atın.

Salı günü ev ortamlarınızda enerjiniz düşük çalışıyor görünüyor. Anne babanız arasındaki çekişmeler bu dönem ortaya çıkabilir üzerinizde stres yaratabilir. Cumartesi günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle beraber sosyal ortamlarınız hareketlenmeye başlıyor. Çalıştınız, uğraştınız, koşturdunuz hayatın tadını tuzunu çıkarmanın zamanı geldi. Arkadaşlarınızla katılacağınız aktiviteler, davetler sizi mutlu ederken kendinizi ve işlerinizi rahatlatmanın da yollarını bulacaksınız bu meyanda işleriniz de bitmeyecek. Diğer taraftan arkadaşlarınızla sosyalleşirken diğer taraftan bulunduğunuz ortamlarda yeni işlerin de hayatınıza katıldığını görebilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmanın zamanı geldi. Hayatınızda bir insan varsa hafta sonu kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanın söylediği bir laf ya da yaptığı bir hareket hoşunuza gitmeyebilir, atışmalardan uzak durun.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, hafta başında arkadaşlarla yapılacak önemli planlar devrede olacak. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelebilir ve hayatınızdaki krizleri çözmenize yardımcı olabilir. Perşembe gününe kadar sosyal olmaya daha fazla özen göstereceksiniz ama Perşembe gününden sonra kendi halinizde olma içe çekilme gibi durumlar devreye girebilir ya da biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Pazartesi, Salı, Çarşamba günü dış ortamlarda daha fazla vakit harcadıysanız, Perşembe ve Cuma günü kendi içinizde olmak size iyi gelebilir.

Güneş ve Neptün karşıtlığı yakın ve uzak çevre alanlarınızda gerçekleşiyor bu da yakın çevrenizdeki insanlar tarafından kolay yönlendiriliyorsunuz ya da kandırılıyorsunuz anlamına geliyor. Bu çok yakınlarınızda bir insan olabilir, akrabanız ya da çok yakın bir dostunuz olabilir, bazı konuları sizden saklıyor ya da gerekeni sizinle paylaşmıyor gibi göreceksiniz ve buradan almış olduğunuz bilgilerle hareket ettiğinizde de bu size yanlış bir hamle yaptırabilir. İşinizle ilgili konularda da her şeyi sağlama almaya çalışın çünkü bu hafta yanıltıcı etkilerle dolu.

Perşembe günü bir yandan da güzel, bu aralar çok konuşuluyor olabilirsiniz, etrafınızdaki insanlar sizdeki gücü ve deneyimi fark etmiş olabilirler. İş ortamlarınızda da bunu yansıtmanın yolunu bulacaksınız. Bir iş görüşmesine gidiyorsanız bu iş görüşmesinde karşı tarafı çok rahat etkileyebilirsiniz. Eğitim ve seyahatle ilgili bir konuda karşı taraf sizi birçok konuda destekleyebilir hafta sonuna doğru hayatınızın çok destekli aktığını da göreceksiniz.

Cumartesi Güneş Terazi burcuna geçiyor kariyeriniz ve mesleğiniz ön plana çıkmaya başlıyor. İş hayatınıza kendinizi daha fazla verecek koşturmalarınızın hızlandığını göreceksiniz şimdiye kadar mücadeleci ya da kararsız birtakım adımlarınız varsa Güneş’in buraya geçmesiyle beraber artık çok daha istediğiniz türden işlerle uğraşacak ya da işlerinizde istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Bu dönem kendinizi göstermek, annenizin konularıyla uğraşmak için uygun bir dönem. Kalabalık ortamlar toplumsal konularda neler yapacağınızı ve kendinizi nasıl ön plana çıkaracağınızı bir ay boyunca göreceksiniz.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar bu hafta kariyerinizle ilgili konular ön planda olacak. Bu alanlarda ufak tefek krizlerle uğraşabilirsiniz ev ortamlarınızda da keyifli etkileşimler var. Verdiğiniz kararlar attığınız adımlarla ilgili çok iyimser bir yapı sergileyeceksiniz ama aniden oluşacak değişikliklere karşı da Salı günü çok çabuk tepki verebilirsiniz. İşiniz, kariyeriniz bu aralar önemli ve Salı günü Güneş’in Neptün’le olan karşıt açısı para ile ilgili işlerde doğru hareket etmeniz gerektiğinin altını çiziyor. Sosyal medyadan alışveriş yapıyorsanız internet sitelerini kullanıyorsanız tanımadığınız insanlarla para ile ilgili konuşmalarınız varsa bu hafta yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Paraya bakış açınızı gerçekçi tutmaya özen gösterin ve sevdiklerinizden yardım almayı da ihmal etmeyin.

Maddi konular, kariyeriniz önemli Perşembe günü beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler yüksek olacak. İş hayatınızda güzel bir projenin ya da sizi destekleyecek önemli bir işin karşınıza gelme potansiyeli de yüksek. Para ile ilgili konuları konuşurken gözünüzü dört açın. Hafta sonuna doğru sosyal çevreniz çok hareketli Perşembe ve Cuma günleri vaktinizi arkadaşlarınızla geçirmek isteyebilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle beraber seyahatleriniz hızlanmaya başlıyor. Eğitimle ilgili konular, sosyal medya, medya, ticari faaliyetler, geziler, hukuki alanlarda kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Öğrenmekten mutluluk duyacaksınız, eğitim veriyorsanız tam da bu dönem eğitim işlerinizin arttığını göreceksiniz, akademik çalışmalarınız hızlanabilir, dil öğrenmek için harekete geçebilirsiniz. Diğer taraftan katılmak istediğiniz bir kurs ya da bir seminer varsa bunlarla ilgili hareketlenmeler de söz konusu olabilir. Yurt dışına gitme, seyahatlerin hızlanması ve ticari faaliyetlerin devreye girmesi de önemli olacak. Güneş’in Terazi burcuna geçişi sizi fazlasıyla destekleyecek, kendinizi bulacak ve istediğiniz işleri çok rahat bir şekilde yaratabilecek ve bu işlerden istediğiniz sonuçlarla çıkacaksınız.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar dış ortamlardan gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Eşiniz, eşinizin akrabaları ya da uzak akrabalarınızdan önemli haberler devreye girebilir ya da onların ufak bir krizle uğraşmak durumunda kaldığını görebilirsiniz ama bu hafta başında vaktinizin çoğunu dış ortamlarda geçirmek önemli olacak. Perşembe gününe kadar göz önünde olacağınız ortamlar sizi destekleyecek. Salı gününe dikkat edin Güneş’in Neptün’le olan karşıtlığı ilişkilerde sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir ve ilişkide net olamayışınız, sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir ya da sevdiğiniz kişi sizi, hayal kırıklığı yaşadığını söyleyerek zorlayabilir. Özel hayatınızda karşı tarafla anlaşmak çok da kolay olmayacak. Sağlıkla ilgili konularda da dikkat etmeniz gerekenler olacak. İş hayatınızda bir işi gözünüzde fazlasıyla büyütmüş olabilirsiniz ya da bir kişiyi gözünüzde başka bir yere koymuş olabilirsiniz ama Salı günü bunların sonuçları ile karşılaşacak ve o kişiyi ya da o durumu ne kadar büyüttüğünüzü göreceksiniz. Özel hayatınızdaki sıkıntı ve problemlerin sağlığınıza olumsuz yansımasına izin vermeyin ve bu aralar bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutun çünkü Neptün sizin burcunuzda, Satürn sizin burcunuzda bu noktalara dikkat etmeniz gerekebilir. Sosyalleşmeye özen gösterin sevdiğiniz insanla, kendi halinizde bir şeyleri çözmeye çalıştıkça bu işin içerisinden çıkma potansiyeliniz düşük ama diğer insanlar işin içerisine girdiğinde onlardan göreceğiniz desteklerle çok daha rahat ilişkinizi toparlayabilirsiniz.

Ortaklı işlerinizde de ortağınızın bu dönem hayattan keyif almaya ihtiyacı yüksek gibi görünüyor risk almayı seviyor gibi görünüyor o yüzden bazen kontrolü karşı tarafa bırakmak istemiyor olabilirsiniz ama Perşembe günü özellikle işle ilgili konularda kontrolü karşı tarafa bırakın o zaman çok daha rahat ilerleyebilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş Terazi burcuna geçiyor müşterek para alanlarınız hareketlenmeye başlıyor. Müşterek adım attığınız ortaklaşa yaptığınız işlerinizin karşılığını almanın tam zamanı. Önünüzde bir ay var, bir ay boyunca başkalarının kaynaklarından faydalanabilir eşinizin parasal konuları ile ilgili olabilir, vergi, kredi, faiz, ödemeler, nafaka, mirasla ilgili konularda hızlanabilirsiniz. Spiritüel, mistik konularla ilgilenmek bu dönem önemli olurken ketum yapınızın ortaya çıktığını göreceksiniz. Her şeyi kendi içinizde halletmek isteyebilirsiniz her şeyi kendinize saklayabilirsiniz bu dönemde hayatı anlamlandırmak ya da hayatın keyifli yönlerine ilgi duymak önem kazanabilir. Para ile ilgili konular önemli olacak bu paralar da müşterek para alanlarını kapsayacak. Sponsorluklar beklediğiniz bir para ile ilgili atılması gereken önemli adımlar devrede olabilir. Diğer taraftan hafta sonu para harcamalarınıza ve parayla ilgili bir konuda söylediklerinize dikkat edin.

Yorumlar (0)