Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 25.09.2023, 11:14 26.09.2023, 16:05
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

25 Eylül – 01 Ekim haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar sosyal çevreniz oldukça hareketli, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızın kuvvetli olacağı haftalardan bir tanesi başlıyor. Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı maddi konularda güzel şans ve fırsatları karşınıza getirecek. İşinizle ilgili adım atmanız gereken bir konu varsa bu hafta bu alanlardan yana şanslı olabilirsiniz. Eğer seyahat ettiyseniz birileriyle görüştüyseniz bu attığınız adımların karşılığını maddi anlamda çok net görebilirsiniz.

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kendi halinizde olmak biraz dinlenmek arzusuyla dolu olacaksınız. Bunu yapmakta fayda var çünkü hafta sonu sizi oldukça yoğun bir program bekliyor. Kendi başınıza kaldığınızda eski konu ve meseleleri kafanızda çok büyütmeyin.

29 Eylül Cuma günü bir Dolunay gerçekleşecek bu Dolunay hayatınıza dair önemli kararları karşınıza getirebilir. Ayağınıza dolanan ya da uzun zamandır sizi aşağıya çeken bir ilişkiniz varsa bu dönem sevdiğiniz insanın meseleleri ile ufak tefek konularıyla çok fazla ilgili olabilirsiniz ve bu artık size gına getirmiş olabilir. Burada ilişkinize dair önemli kararları devreye koyabilirsiniz. Biraz kendinizle olmak ve kendiniz adına karar vermek isteyeceğiniz bir süreç olacağı için ilişkinize dair kararsızlıktan, eylemsizlikten tam da bu Dolunay zamanı mümkün olduğunca uzak durun. Yeni biriyle tanıştıysanız bu dönem söyledikleriniz ve yaptıklarınıza dikkat edin. Kin, öfke, gurur gibi düşüncelerden mümkün olduğunca uzak durun. Hayatınızı ilgilendirecek önemli bir dava varsa bu davayı açmamaya çalışın Dolunay geçtikten sonra bunu yapabilirsiniz. Özel hayatınızda halledilmesi gereken konuları yeniden ele alırsanız işte o zaman çok daha rahat bir şekilde yolunuzda ilerlersiniz.

Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı para harcamalarınız konusuna dikkat çekiyor. Cuma günü maddi konular önemli olabilir. Çocuğunuz için sevdiğiniz insan için yapacağınız harcamalar başınıza buyruk yapacağınız harcamalar ileride sorun açmasın en çok bu etkiye dikkat edin. Hafta sonu maddi konulara daha fazla odaklı olacaksınız. Değiştirmek istediğiniz elektronik bir eşyanız varsa Cumartesi, Pazar günü bu işlerinizi halledebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar bu hafta göz önünde olacak hem fırsatları yakalamaya hem de iş ortamlarınızda yapılması gerekenleri teker teker ele almaya çalışacaksınız. Bu haftanın en önemli konusu gökyüzündeki güzel etkileşimleri aşk hayatınızda yakalayacaksınız. Pazartesi sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel bir plan devreye girebilir. Para ile ilgili konularda problemleriniz varsa bunları gerek sevdiğiniz insanın yardımlarıyla gerek hayatınızda karşınıza çıkacak değişik fırsatlarla çok rahat bir şekilde halledebilirsiniz. Aşka yelken açmanın ya da bir insanın teklifini kabul etmenin ya da aşk hayatınızı hareketlendirmenin tam zamanı. Çocuğunuzla ilgili konularda da şans yüzünüze gülebilir ve çocuğunuzun bu dönem hem çalışmalarında hem özel hayatında gerçekten güzel etkileşimler altında olduğunu görebilirsiniz.

Cuma günü Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ki bu Dolunay bir olayın iç yüzünü ortaya çıkarabilir bir konuyla ya da bir mevzuyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İş yerinizden bir insanla olan ilişkiniz eski bir mesele yeniden gündeme gelebilir. Bu süreçte eylemsiz kalmaktan ya da kararsızlıktan işleri sadece diplomasiyle çözmekten uzak durun. Aklınıza gelen bazı konuları karşı tarafa doğru bir şekilde bildirmeniz önemli olabilir. Bu dönem koşulları çok fazla zorlamamaya özen gösterin. Bu haftayı geçirdikten sonra bu konuda çok daha rahat düşünebilir ve çok daha rahat kararlar verebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konular gündeminize yerleşecek. Baş ağrıları, sinüs boşlukları, gözler, kulaklar, beyin fonksiyonlarınızı içeren alanlarda sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Ev, aile ve yuva alanlarınızda bazı çekişmeler altındasınız. Ailenizdeki bazı insanların girişimleriniz konusunda sizi desteklememesi ya da değiştiğiniz için size bazı noktalarda arka çıkmamaları gibi etkiler söz konusu olabilir. Onlara karşı agresif yapınızı mümkün olduğunca aşağıya çekmeniz gerekiyor yoksa olumsuzlukları fazlasıyla üstünüze alabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler var öğrenmeye ve yeni şeyleri hayatınıza katmayı da seveceksiniz.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler bu hafta önemli kararlar almak istiyor olabilirsiniz bu kararlar gelecek planlarınızı oluşturan kararlar olacak ama aynı zamanda başka bir yere gitme bir seyahatin gündeme gelmesi ve bununla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar devrede olabilir. Ev, aile ve yuva alanlarınızda şansınız fazlasıyla yüksek. Evle ilgili bir konuda güzel bir fırsat karşınıza gelebilir Pazartesi günü. Daha önceden konuşulmuş olan bir meseleyi yeniden ele alabilirsiniz. Emlak alım, satım, kiralama gibi işlerinizde rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Bu dönem ufak da olsa bir yatırıma el atmanız önem kazanıyor. Aileniz için yapacağınız önemli girişimler yüzünüzü güldürecek.

Çarşamba ve Perşembe günleri kariyerinize daha fazla odaklanacaksınız. Göz önünde olmak, toplumsal konularla ilgilenmek ya da iş hayatınızda yapılması gerekenleri ele almak önem kazanırken Cuma günü Koç burcundaki Dolunay sosyal çevre alanlarınızı etkileyecek. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanlar önemli olacak ama bir arkadaşınızla bir mesele özel hayatınıza kadar dayanabilir ya da bir arkadaşınızın sizden hoşlandığını fark edebilirsiniz. Daha önceden ilişki yaşadığınız ve sonrasında arkadaş olduğunuz bir insanla dengelerin bozulma ihtimali de var. Çocuğunuzun hayatında bu dönem ilişkiler konusunda bazı zorlanmalar olabilir. Bu Dolunay zamanın koşulları çok fazla zorlamayın. Olumlu davranırsanız bu Dolunayın size çok da faydası olduğunu göreceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında bazı olumsuzluklar devrede olabilir ve onlara faydalı olmak isteyebilirsiniz. Araba kullanırken ya da akrabalarınıza karşı agresif tutumlardan uzak durun.

Evinize teknolojik aletleri almak için uygun bir dönem. Cuma ve Cumartesi teknolojik aletleri satın alabilirsiniz ya da bunlarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler bu hafta para ile ilgili konular ön planda. Ödemeler dengesini oturtmaya çalışacaksınız. Arkadaşlarınızla aranızda bir para mevzusu gündeme gelebilir ama Çarşamba ve Perşembe günleri büyük resme odaklanacaksınız. Daha farklı yerler farklı insanlar geziler ya da eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir. Hafta sonuysa Dolunaydan almış olduğunuz etkilerle kariyerinize odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Pazartesi günü güzel etkileşimler var. İletişim ayağınız fazlasıyla aktif bu aralar hızlı bir şekilde düşünüyorsunuz, yazıyorsunuz, çiziyorsunuz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında işi olanların sosyal çevrelerinden görecekleri destekler çok fazla. Önünüze güzel bir şans Pazartesi günü gelebilir. Uzun zamandır uğraştığınız bir işin sonuçlanmasına şahit olabilirsiniz ya da istediğiniz bazı sonuçlar karşınıza gelebilir.

Cuma günü Koç burcunda bir Dolunay var kariyer ve meslek alanlarınızda oluşacak. Bu Dolunay bir olayın iç yüzüyle karşılaşma potansiyeliniz olacak. Ev ve aile hayatınızda yaşadığınız bazı sıkıntı ve problemlerinizin iş hayatınıza kariyerinize yansıma gibi etkileri söz konusu olurken birtakım işlerin ortaya çıkması ya da bazı davranışlarınızın sizi aşağıya çekmesi gibi durumlara karşı da hazırlıklı olmalısınız. Biraz mücadeleci bir dönem o yüzden ev ve iş hayatınız arasındaki dengeyi bu dönem iyi koruyun. Anne- babanız arasındaki çekişmeler birine yardım edeceğim derken diğerinin kırılması ya da bazı alınganlıklar bazı gururların devreye girmesi söz konusu olabilir. Ev hayatınız ve işinizle ilgili konularda büyük kararlardan mümkün olduğunca uzak durun ve sizi aşağıya çeken olayları iyi gözlemleyin çünkü bazı davranışlarınızda ailenizden bir insanı kopyaladığınızı fark edeceksiniz ve bunları değiştirmek de sizin elinizde olacak.

Diğer taraftan Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı para ile ilgili konulara dikkat çekiyor.

Haftaya da maddi konularla ilgili olarak başlıyordunuz ödemeler dengesi ön plandaydı ama Venüs Uranüs arasındaki dik açı cebinize girecek olan para ile ilgili konularda kafanıza göre hareket etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Tam da Dolunay zamanı devreye girdiği için önünüzde 15 gün var rahatlamaya ihtiyacınız olabilir ve bu rahatlamayı para harcayarak yapmaya çalışabilirsiniz bu etkiye de dikkat edin. Cumartesi günü çok keyifli insanlarla sosyalleşeceksiniz ya da sevdiğiniz insanla arkadaş ortamlarında bulunmak sizi mutlu edebilir. Bu aralar bolca arkadaşlarınızın düşüncelerinden faydalanın çünkü onların vereceği bir tüyo iş anlamında ve maddi konularda işinize yarayabilir.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz bu hafta ön planda. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlara odaklanabilirsiniz. Parasal konular hafta ortası devrede olurken hafta sonuna doğru bir yerlere kaçmak, eşinizin akrabaları ile bir araya gelmek gibi etkiler söz konusu olabilir. Dolunayı da bu alanlardan alacaksınız. Merkür’ün Jüpiter’le olumlu açısı iş olanaklarınız konusunda şanslı bir süreçte olduğunuzu gösteriyor. Toplum önü faydanız çok yüksek olabilir ve göz dolduruyor olabilirsiniz. İnsanlar bir şekilde sizinle iş yapmak istiyor olabilirler bu Pazartesi güzel bir şans ya da bir fırsatın işle ilgili konularda karşınıza gelme olasılığı yüksek ve bu size para kazandıracak.

Hafta ortası ile beraber maddi konular, ödeme işlemleri ya da harcamalarınız önem kazanırken, Cuma günü Koç burcunda bir Dolunay var bu Dolunay seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancı insanlar ya da uzakta yaşayan akrabalarınız ya da eşinizin akrabaları ve yakın çevresiyle ilgili konuları içinde barındırabilir. Bu dönem çevresel faktörler önemli olacak çevrenizden çok fazla etkileniyor olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bir meseleye kendinizi çok kaptırmış olabilirsiniz. Düşünceleriniz o kadar gelgitli ve karmaşık olacak ki bu süreçte ne yapmanız ve hangi yöne gitmeniz gerektiğini de bilemiyor olabilirsiniz. O yüzden tanımadığınız insanlarla girişeceğiniz her tür işinizde ilişkilerinizi sağlam tutmaya özen gösterin. Geçmişten gelen sıkıntı ve sorunlarla karşılaşmamak adına her şeyi net bir şekilde konuşun, kafanıza göre planlar yapmayın. Kısa vadeli birtakım planlarda halletmeniz gereken işler var önce kısa planları hareketlendirmeniz gerekiyor ki uzun vadeli sürece geçebilirsiniz. Aslında bu Dolunay size bunu gösterecek ama bu Dolunaydan öyle çok etkilenmeyeceksiniz çünkü ateş elementi ateş elementini destekleyecek çözüm karşınıza hızlı bir şekilde gelebilir.

Göz önünde olacağınız yerlerde vereceğiniz sert tepkilere karşı dikkat edin. Özellikle aile ortamlarınızda annenizle ve babanızla olan ilişkilerinizi daha da kuvvetlendirmeniz gerekebilir. Hafta sonuysa yine güzel bir fırsatın sizi mutlu ettiğini arkadaş ortamlarında bir konuşma esnasında ya da bir kahve zamanında ortaya çıktığını fark edebilirsiniz. İnsanları ihmal etmemeniz gereken bir dönem ama diğer taraftan kendi duygularınızı da görmezden gelmeyin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar bu hafta çalışma koşullarınızı önemli. Dolaşım sistemi problemlerinize, damar ve varis problemlerine dikkat edin. Ayakta bir işiniz varsa, doktorsanız, hemşireyseniz, tezgahtarsanız sağlığınıza gereken özeni gösterin çünkü ay sağlık alanınızdan geçecek Çarşamba gününe kadar sağlığınızın diğer günlere göre daha hassas olduğunu fark edebilirsiniz. Gündelik hayatınızın ritmi fazlasıyla ön planda olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iki ilişkiler ve özel hayatınız daha önemli olacak. Hayatınızda bir insan varsa Çarşamba, Perşembe günleri o insanla buluşmak önem kazanacak.

Diğer taraftan Cuma günü Koç burcundaki Dolunay müşterek para alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu Dolunay zamanı para ile ilgili bir mevzu gündeminize yerleşecek. Sevdiğiniz insanla ya da eşinizle para mevzusundan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Bir borcun altına girme konusunda çok cesur olabilirsiniz ama para ile ilgili konularda ne yapmanız gerektiğine dair ya da burada doğru adım atıyor muyum ya da doğru zamanda mı atıyorum konusunda kararsız kalma potansiyeliniz yüksek olacak. Önce para ile ilgili düzeltmeniz gereken konuları fark edeceksiniz bu Dolunayda bunu fark ettikten sonra daha hızlı ve doğru bir şekilde ilerleyeceksiniz. Maddi konularda sizi aşağıya çeken sizin belki çok kibar olmanız karşı tarafa para ilgili konuları konuşamamanız gibi konuların tam da bu Dolunay zamanı gündeminize yerleşmesi söz konusu olabilir. Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı seyahat halindeyseniz ya da eğitimsel işlerinizde çok çabuk gemileri yakacağınızı da gösterecek. Para ile ilgili konulara agresif ve sinirli yaklaşımlar gösterebilirsiniz. Dolunay zamanı beklenmedik olana açık olmanız gerekebilir.

Cumartesi günü çok keyifli çünkü bu aralar öğrenmeyi, eğitim almayı, kendinizi geliştirmeyi fazlasıyla seviyorsunuz. Eğitmenlerinizden, öğretmenlerinizden ya da bir işle uğraşıyorsanız beraber çalıştığınız insanlardan çok güzel geri bildirimler hayatınızı renklendirebilir ve de çok güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı ayağınız çok açık, eğitim ve hukuki alanda ticari faaliyetlerde şansınız çok yüksek. Bu haftanın başında ve sonunda bu alanlarda kendinizi mutlu, iyimser, şanslı görme potansiyeliniz yüksek. Öğrenciyseniz bu aralar öğrenmekten mutluluk duyduğunuzu görebilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler aşka, keyfe ya da çocuğunuzla ilgili konulara odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz ama kendinize vakit ayırmak ya da eğer biriyle görüşüyorsanız bu dönem onunla güzel planlar yapmak bu hafta önemli olacak. Pazartesi güzel bazı etkiler devrede. Para ile ilgili bir işiniz uzun zamandır beklediğiniz bir haber varsa bu haber Pazartesi günü gelebilir. Maddi konularda sıkıntı çekiyorsanız ödemekte zorlanıyorsanız borçlarınızı yeniden yapılandırmak ya da bu alanda yeni bir fırsatın karşınıza gelmesi sizi mutlu edebilir. Bu aralar göreceğiniz öncü rüyalar ve düşündüklerinizin karşınıza gelme potansiyeli de yüksek. Bir yandan bazı noktalarda korkuyorsunuz ama bir yandan korunduğunuzu da gayet net bir şekilde biliyorsunuz. Bu aralar arkanızdan konuşan insanlar olabilir ama bu insanların herhangi bir kötülüğü dokunmayacak tam tersi bu konuşmaları size fayda olarak geri dönecek.

Cuma günü Koç burcunda bir Dolunay var ki bu Dolunay ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat çekiyor. İlişkinize dair verilecek önemli kararlar bu Dolunay zamanı gündeminize gelebilir. Birinden hoşlanıyorsanız onun girişimde bulunmasını bekliyorsanız onun bu beklediğiniz hareketi yapmaması eski mevzularla uğraşmak ilişkiler anlamında sizi yorabilir. Taşınma, ortaklı işler, iş birlikleri, evlilik, sözlenme, nişanlanma ilişkiler bazında bu Dolunay zamanı önemli olacak. Bazı meseleleri çok fazla uzatmamanız gerektiğini göreceksiniz. Karşı tarafın aslında sizinle ilgili konularda ne kadar zorlandığını Dolunay zamanı fark edebilirsiniz. Siz de durum ve olayları çok fazla zorlamayın eğer ilişkiniz sizin için önemliyse ilişkinizi daha da yukarıya çekmek adına aranızdaki herhangi bir sıkıntı ve problem oluşursa bunları bir an önce çözmeye özen gösterin. Savaşmaktan ziyade barış taraflı olun ama barışırken de kendi haklarınızı korumayı da unutmayın.

Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı sosyal çevre ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Bazı arkadaşlarınızla bağlantılarınız onların bu dönem yaşadıkları sizi de çok çabuk sinirlendirebilir. Sosyal çevreden bir insanla aranızdaki bağlantılar zorlanabilir ve burada bir kadınla yaşayacağınız bir mesele ilişkinize yansıyabilir. Merkür’ün Uranüs’le olan olumlu açısı hafta sonunuza damga vuracak. Hafta sonu hayat sizi destekleyecek keyfiniz yerine gelecek zaten sizin zamanınız başlıyor. 2 hafta sonra sizin burcunuzda da bir tutulma gerçekleşiyor. Şimdi ilişkileri yerine oturtmanın ve ilişkilerden beklentilerinizi görmenin tam zamanı.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler haftanız ev, aile yuva ile ilgili konularla dolu olacak ve bu hafta daha çok evinizden işleri idare etme ya da ev hayatınıza daha fazla önem vermek isteyeceksiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hayat sizi keyifli hale getiriyor. Eğlenceli konu ve olaylarla ilgilenecek, aşk hayatınıza daha fazla yer verecek ve hobiler, kendinizi dışarı atma, sporla ilgilenme, hayatınızı güzelleştirecek insanlarla bir araya gelme hafta ortası itibariyle devreye girecek.

Cuma günü Koç burcundaki Dolunay sağlıkla ilgili konuları gündeminize yerleştirebilir. Gündelik hayatın ritmi, koşturmalarınız, iş hayatınız ile ilgili konular, geçmişten süregelen bazı olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişte ayağınıza takılan sizi aşağıya çeken sizi zorlayan ilişkiler bu dönemde karşınıza gelebilir ve tam da bu Dolunay zamanı sizi zorlayabilir. Beraber çalıştığınız insanların ilişkilerine dair yaşayacağı sıkıntı ve sorunlar bu Dolunayın konusu olacak.

Pazartesi günü Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı sosyal çevrenizdeki insanların, beraber iş yapacağınız kişilerin güzel iş birliklerine ve önemli açılımlara sizi yönlendirdiğini görebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla bulunacağınız ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Gelecek planlarınız hızlanıyor, işten elde edilen gelirleri artırıyorsunuz ayrıca ortaklı işlerinizde güzel bir anlaşma söz konusu olacak. Hafta sonu da bu etkileri hayatınızda daha fazla hissedeceksiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Sevdiğiniz insanla birbirinizi çok fazla hırpalamayın. Kafanıza göre davranmanız toplumsal ilişkilerinizi zedeleyebilir. Annenizle olan bağlantınıza da dikkat etmeniz faydalı olacak. Cumartesi günü hayattan aldığınız keyif gerçekten çok yoğun ve harika. Özel hayatınızda uzun zamandan beri aradığınız ritmi, dengeyi ve ahengi yakalama imkanını bulacaksınız ama Dolunay zamanı hem sağlığınıza hem iş hayatınıza dikkat edin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar iletişimi bol haftalardan bir tanesi başlıyor. Arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar bu hafta gündeminizi fazlasıyla meşgul edebilir. Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı göz önünde olacağınız ortamlarda herkesin sizi konuşacağı anlamına geliyor. İş hayatınızda güzel bir teklif sizi gerçekten mutlu edebilir ya da sağlığınızla ilgili bir konuda istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Hafta ortası itibariyle daha çok evinize, yuvanıza, ailenize vaktinizi harcayacaksınız burada birkaç gün kendi halinizde olmanız size iyi gelecek çünkü hafta sonu aşk hayatınız ya da çocukla, bebekle ilgili konular gündeminize yerleşebilir.

Cuma günü gerçekleşecek Dolunay ile aşk hayatınızda önemli mevzular devreye girecek. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi iyi kurmanız gerekecek bu dönemde. Sevdiğiniz kişinin ilişkilerde zorlandığına şahit olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa çocuğunuzun ilişkilerinde yaşayacağı sıkıntı ve problemler su üstüne çıkabilir ya da özel hayatınızda bazı arkadaşlarınızla geçmişten getirdiğiniz ilişkilerin ilişkinizi zorladığını görebilirsiniz. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi bu Dolunay zaman iyi sağlamanız gerekiyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde özel hayatınızda doğru konuşmak, net olmak, kararsızlıklardan uzak durmak, kin, nefret gibi söylemleri kullanmamak gibi etkilere dikkat edin ama bu Dolunay aynı zamanda aşk hayatınızı fazlasıyla hareketlendirebilir hatta geçmişte yaşadığınız bir ilişkiye benzer bir şekilde biriyle tanışabilirsiniz hayatınızda biri yoksa ya da o dönem yaşadıklarınıza benzer olaylar gündeminize yer edebilir. Hafta sonu oldukça keyifli göz önünde olacağınız ortamlarda hayatı keyifli yönleriyle algılayacak yakın çevrenizle planlarınızın hareketlendiğini göreceksiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar bu hafta parasal konularla başlıyor. Halledilmesi gereken önemli parasal işleriniz devrede olabilir ya da bir teknolojik ürün alma girişiminde bulunmak önemli olacak. Yapın çünkü Merkür’ün hem Uranüs’le hem de Jüpiter’le bu hafta güzel etkileşimleri var. Her tür teçhizat, cihaz konusunda destekliyiz.

Cuma günü Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor bu Dolunay ev, aile ve yuva alanlarınızı etkileyecek. Evinizde, ailenizde, yuvanızla ilgili konularda önemli hassas bazı konular karşınıza gelebilir. Evle, aile ile ilgili konularda cesur adımlar atmak isteyebilirsiniz ama attığınız adımların zamanlaması yanlış olabilir ya da bazı durumlara takıldığını eski olayların gündeme geldiğini siz aslında iyi bir şey yapmak isterken durum ve olayların tam tersine döndüğünü fark edebilirsiniz. O yüzden anne babanız arasındaki ilişkileri iyi yönetmeniz gerekiyor. Toplum önünde bazı zorlanmalar ya da iş hayatınızda yaşayacağınız bazı olumsuzluklar ev hayatınıza olumsuz yansıyabilir ya da ev hayatınızda hassas durumları karşınıza getirebilir, durum ve olayları çok fazla büyütmeyin. Bu dönem hem işinizde hem ev hayatınızda geride kaldığınızı ya da doğru bir şekilde hareket edemediğinizi düşünüyor olabilirsiniz tam da bu Dolunay zamanı bu hareketi yapmak işinize yaramayabilir o yüzden sakin olun.

Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı para ile ilgili konularda dikkat çekiyor. Harcamalarınız yüksek olabilir güzel yerlerden kazançlarınız var. Ödemelerinizi dengeye koymak üzeresiniz ama bir yandan da yapacağınız ekstra harcamalar bu dengeyi bozuyor en çok bu etkiye dikkat edin. Hafta sonu gayet keyifli olacaksınız sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar devreye girerken geleceğe ya da seyahatlere yönelik bir karar gündeminize yerleşecek ve bu kararı uygulamaktan çekinmeyeceksiniz. Hesap kitap işlerinizi iyi yaparak bu kararı verin.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar bu hafta sizin için önemli çünkü Ay Kova burcundayken haftaya giriş yapıyoruz kendi istek ve beklentilerinizi ön plana çıkarabileceğiniz gibi hızlı, önemli haberler de gelebilir ve yerinizde duramayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri para harcamalarınız yüksek olacak ve yakın çevrenizdeki konu ve olaylarla ilgili olacaksınız. Pazartesi günü ev ve aile hayatınızda gayet güzel bir gün olacak. Evinize bir eşya almak, evle ilgili bir yatırımda bulunmak, evinizle ilgili harekete geçmek anlamında Pazartesi gününü iyi değerlendirin. Yapacağınız harcamalar alacağınız eşyalar bu dönem size şans getirebilir.

Cuma günü gerçekleşen Dolunay iletişimsel işlerinizi hızlandıracak. Satış, tanıtım, reklam ya da bilgisayar alanında işleriniz varsa sosyal medyayı kullanıyorsanız bu Dolunay zamanı bu konular hareketli olabilir. Düşüncelerinizde cesur olmak isteyeceğiniz ama büyük girişimleriniz ve geri planda işleyen her şeyde ne yapmanız gerektiğini bir türlü bilemediğiniz, eski konu ve olayların ayağınıza takıldığı bir Dolunay olabilir. Yakın ve uzak çevreniz arasındaki gerginlikleri iyi kontrol etmeniz gerekiyor. Dolunay zamanı denge sağlamak demek o yüzden sizi daha az tanıyan insanlarla olan ilişkileriniz uzakta bulunan akrabalarla olan ilişkilerinizde yaşadığınız problemlerin benzerini yine yakın çevrenizdeki insanlarla yaşama potansiyeliniz yüksek olacak. Yakın çevrenizde kim varsa onların ilişkilerinde yaşadığı problemler bu Dolunay zamanı iyice ortaya çıkabilir. Bu dönem sosyal medyada kimseye bulaşmayın, etrafınızdaki insanlarla olan ilişkilerinizde daha sağduyulu yaklaşmaya özen gösterin. Trafik kazaları, ufak tefek sıkıntılar, eğitim hayatında yapmanız gerekenler bu Dolunayın konuları olacak.

Hafta sonu güzel etkileşimler var hayatı keyifli gözlerle göreceksiniz. Maddi konularda da gelecek bir haber yüzünüzü güldürebilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sıkılganlıklarınız çok yüksek karşı tarafı hiç düşünmeden, dinlemeden tepki verme potansiyeliniz yüksek bu da ilişkilerde zaman zaman gerilimleri karşınıza getirecek tam da Dolunay zamanı bu etkiye dikkat edin.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Geri planda yürütmeniz gereken konular varsa, iş hayatınız üstünüze geliyorsa bu konular önemli olacak Çarşamba gününe kadar, Çarşamba gününden sonra hayat sizi hızlandıracak, hayatın tadını tuzunu çıkarmaya meyilli olacaksınız.

Cuma günü oluşacak Koç burcundaki Dolunay para ile ilgili konulara dikkat çekiyor bu Dolunay parasal konularda hassas bazı haberler devreye girebilir. Bir yerden para bekliyorsunuzdur bir sponsorluk anlaşmanız, ticari faaliyetiniz vardır, bir krediye başvurmuşsunuzdur burada beklediğiniz haberlerde bir gecikme ya da zamanın yanlış olması gibi etkiler devreye girebilir. Parayla ilgili işlerinizde ayağınıza dolanan sizi aşağıya çeken durum ve olaylar bu Dolunay zamanı fark etmeniz gereken konuların başında geliyor. Maddi konularda dengeyi iyi sağlamanız gerekecek. Dolunay zamanı parasal işlerinizde hassas olacaksınız, hassas olduğunuz gibi cesur davranmak isterken kendinizi olur olmadık işlerin içerisinde bulabilirsiniz.

Pazartesi günü bu haftanın en olumlu günlerinden bir tanesi Merkür’ün Jüpiter’le güzel bir açısı devrede olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız geziler ya da tatil planlarını Pazartesi hareketlendirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda istediğiniz bazı sonuçları alabilirsiniz, önemli bir anlaşma gelebilir uzun zamandır beklediğiniz bir anlaşma ile ilgili bazı girişimler devreye girmiştir ya da yakın çevrenizden bir insanın aşkı ilan ettiğini görebilirsiniz. Bir beklentiniz varsa bu beklentilerin gerçekleşme olasılığı da yüksek görünüyor.

Koç burcundaki Dolunay parasal konuları gündeminize yerleştirecek yine aynı gün Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı beraber çalıştığınız insanlarla aranızdaki gerilimleri tetikleyebilir ya da yakın çevrenizdeki insanların bazı davranışları aile hayatlarında zorlanmalarına neden olabilir. Hafta sonu çok keyifli, kısa vadeli planlarınızı bu dönem iyi planlayın, iyi düşünün çünkü düşündüklerinizi yapma fırsatı karşınıza gelecek. Parayla ilgili hassaslıkları atlattıktan sonra işlerinizi çok daha rahat rayına oturtacaksınız.

Yorumlar (0)