Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 09.10.2023, 13:58
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

09 – 15 Ekim haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım.  

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar haftaya keyifli enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama gezegen değişimleri sizi birçok alanda etkiliyor. Pazartesi günü ilişkiler gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle üretmekten mutluluk duyacağınız, başkalarına hizmet etmeyi seveceğiniz aynı zamanda gündelik hayatınızın ritmini iyi organize edeceğiniz, sağlığınıza daha fazla önem vereceğiniz 3 haftalık bir dönem başlıyor. Beraber çalıştığınız insanlar varsa onlarla olan bağlantınızı da kuvvetlendirmek adına bu 3 haftalık dönem sizin işinize yarayacak. Mars Plüton dik açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda dikkatli olmanız gerektiğinin altını çiziyor. Toplum önünde sevdiğiniz insanla olan bağlantınızda problemler yaşayabilirsiniz. Küçük bir kavganın büyüme olasılığı yüksek. Bu tüm ilişkilerinizi kapsıyor. Her tür konuda kalabalık ortamlarda kavgadan gürültüden mümkün olduğunca uzak durun durum ve olayları çok fazla büyütmeyin. Sadece kendinizi değil diğer insanların çıkarını da gözetmeyi unutmayın. Özel hayatınızda yaşanacak kavgalar, şiddet varı olaylar ya da toplum önü duruşunuzda size saldırıda bulunacak insanlara açık olabilirsiniz.

Venüs’ün Satürn’le olan karşıt açısı sağlığınızla ilgili konulara dikkat çekiyor ki salı günü bu anlamda önemli. Hem iş hayatınızda hem de sağlığınızla ilgili konularda kimsenin size değer vermediğini ya da sizin çalışma koşullarınıza çok uymadığını fark edebilirsiniz bu etkiden mümkün olduğunca kendinizi sıyırın. Mars’ın Akrep burcuna geçişi para ile ilgili konuları hızlandırıyor.

Perşembe günü itibariyle önünüzdeki bir buçuk ay boyunca eşinizin parası ile ilgili konularda kendi gücünüzü ortaya koyacaksınız ya da bu konuların hızlandığını göreceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa da borçlarınızla ilgili konuları ele almak isteyeceksiniz. Bu dönem kimseyle gereksiz savaşa, rekabete girmeyin.

Cumartesi günkü tutulmayla beraber ilişkilerde sizi neyin rahatsız ettiğini ayağınıza nelerin dolandığını ilişki bazında kimlerin yanınızda olduğunu ya da olmadığını bir ilişkiden neyi beklediğinizi ya da beklemediğiniz çok net görebilirsiniz. İlişkinizde değişmesi gereken koşulları ele almak isteyeceksiniz bunları doğru bir şekilde ele alabilirseniz ve depresif etkilerden de uzaklaşabilirseniz ilişkilere dair güzel adımlar devreye girecek. Bu dönem kendi enerjinizi aşağıya çekecek insanlardan mümkün olduğunca uzak durmalı, kendinize bolca yatırım yapmalısınız.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, farklı konu ve olaylarla uğraşacağınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Ailevi konular ön planda olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Pazartesi günü ailesel konular burada ele alınması gereken konular önem kazanacak. Pazartesi günü Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle mükemmelleştirme arzunuzu aşk hayatınızda kullanmaya başlıyorsunuz. Bu dönem aşka olan düşkünlüğünüz yüksek olabilir ama daha soğuk ve olması gerektiği gibi davranıyor olabilirsiniz. Evliyseniz çocuğunuzla ilgili konular önem kazanacak 3 hafta boyunca. Hobiler, eğitim konuları ya da borsada yatırım yapıyorsanız bu alanlarda aklı başında hareket etme isteğiniz devreye girebilir.

Sporla, size keyif veren konularla daha fazla ilgili olabilirsiniz ama Salı gününe dikkat edin çünkü Venüs’ün Satürn’le olan karşıt açısı özel hayatınızda problemlere neden olacak. Sosyal çevrenizdeki sorumluluklar özel hayatınıza vakit ayıramamanıza ya da özel hayatınızdaki insanın size yeteri kadar değer vermemesine neden olabilir ya da böyle hissedebilirsiniz. Bu aralar çocuğunuzla ilişkinizde her tür girişiminizde değersiz hissedeceksiniz kendinizi. Venüs sizin yükselen yöneticiniz o yüzden Satürn’den ters bir açı alıyor diğer insanların söyledikleri değil önemli olan sizin kendinize ne kadar değer verdiğiniz. Pazartesi ve Salı günleri borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olmakta fayda var.

Pazartesi günü Mars ve Plüton karesine baktığımızda iş hayatınızda dengesizlikler devreye girebilir. İş yerinde yaşanacak problemler, tartışmalar, kavgalara dikkat edin. Sadece kendi çıkarınızı düşünmeyin başka insanların da bu hayata bakış açısı önemli olabilir. İşinizle ilgili konularda bazı dengesizliklere maruz kalabilirsiniz. Seyahat halindeyseniz bir şiddeti üzerinize çekme potansiyeliniz var.

Mars’ın Akrep burcuna geçişi ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla enerji harcayacağınızı gösteriyor. Perşembe gününden sonra 1 buçuk ay boyunca enerjinizi ilişkiler bazında göstereceksiniz. Bu dönem ilişki için harekete geçmek de söz konusu olabilir ama hem özgürlüğünüze düşkün olup hem de ilişkiye bağımlı olacaksınız ki bu da rekabet gücünü hızlandıracak. Sevdiğiniz insana karşı stratejik ve manipülatif davranışlardan mümkün olduğunca uzak durun.

Cumartesi günü bir tutulma var halkalı Güneş tutulması siz bu tutulmayı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşıyorsunuz. Bu tutulma ile önünüzde yeni bir süreç başlıyor 6 ay boyunca iş hayatınızda sizin neyin mutlu edip etmediğini hangi noktalarda fedakarlıklarda bulunduğunuzu ya da iş hayatınızda size adil davranılıp davranılmadığını gözden geçireceğiniz bir süreç var. İşle ilgili yeni adımlar atılabilir ama önce tamamlanması gereken ilişkilerinizi ele alın. Burası aynı zamanda sağlıkla ilgili konuları kapsar demek ki bu tutulmayla beraber önünüzdeki 6 ay boyunca sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Bel, böbrekler, kalça problemleri, boğaz ağrıları, baş bölgesi sıkıntıları, şeker intoleransı gibi ya da üriner sistem problemleri gibi konulara açık olabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmayı, kendinize ve ruh halinize yatırım yapmayı ihmal etmeyin.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler yakın çevrenizle yapacağınız önemli planları bu hafta devreye koymak isteyebilirsiniz ama iyi planlamalara ihtiyacınız var. Pazartesi günü Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle ailevi konularda yapılması gerekenler devreye girecek 3 hafta boyunca. Evinizde boya badana, tadilat tamirat gibi işleriniz varsa bunlarla ilgili olabilirsiniz. Aile ortamlarınızda barışı sağlamak sizin göreviniz olacak. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak güzel sofralar hazırlamak önemli.

Salı günü dikkat edin çünkü ev ortamlarınızda sıkıntılı bir durum kendinizi değersiz hissetmenizle ya da başlattığınız bir işin sonuçlarını olumsuz alma gibi sonuçlanabilir. Babanızla olan bağlantılarınız bu dönem sizi zorlayabilir ya da anne baba arasındaki çekişmelere şahit olabilirsiniz. Venüs ve Satürn karşıtlığı kendinizi ev ortamlarınızda değersiz görmenize neden olabilir. Evliyseniz eşinizin ailesinin ailesinden bu dönem beklediğiniz ilgiyi bulmak kolay olmayacak. Aile içi ilişkilerde dengeyi iyi sağlamanız gerekiyor.

Diğer taraftan pazartesi günü etkin olan Mars’ın Plüton ile dik açısı borsada her türlü spekülatif işlerinizde sıkıntılı bir süreci karşınıza getirebilir. Harcamalarınızın yüksek olduğu bir dönem, çocuğunuzun hayatında oluşacak bir konu ya da olayla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Mesela çocuğunuzun okulda başına gelen ufak bir durum ya da bir olaya çok büyük tepki verebilirsiniz ya da çocuğunuza yapacağınız harcamaların bütçenize nasıl bir delik açtığını da fark edebilirsiniz. Aşk hayatınızda, çocuklarla ilgili konuda ve spekülatif işlerde riskten mümkün olduğunca kaçının. Tehlikeli durumlardan da kendinizi uzak tutmaya özen gösterin.

Perşembe günü Mars’ın Akrep burcuna geçişi çalışma koşullarınızı hızlandıracak gündelik hayatın ritmini daha iyi organize etmeye başlayacaksınız. Bu dönem stratejik planlarınız iş hayatınızda öne çıkabilir hırslı ve azimli yapınızla isteklerinizi de ortaya koyabilirsiniz ama beraber çalıştığınız insanlara karşı az toleranslı oluşunuz ya da onları anlamayışınız zaman zaman sürtüşmelere neden olabilir.

Cumartesi günü halkalı bir Güneş tutulması yaşanacak siz bu tutulmayı aşk evinizde yaşayacaksınız. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Ama bu tutulmanın önemli bir noktası var. Güney ay düğümü tarafında olduğu için eski hatalara düşme diyor bu tutulma. Eskiden yaptığın seni zorlayan durumlar varsa bu durumları bertaraf et önce sonra ilişkiye başla diyor o yüzden ilişkinizle ilgili vereceğiniz önemli kararlar varsa önce bu etkiye dikkat edin. Çocukla ilgili konular hızlanabilir bu tutulmadan sonraki 6 ay boyunca tutulma etkili olduğu için tetiklendiğini dönemlerde hamile kaldığınızı öğrenebilirsiniz ya da çocuğunuz varsa onunla ilgili konularla uğraşmak önemli olacak. Burada arkadaşlarınızdan ve çevrenizden destek almayı ihmal etmeyin. Bu dönem çevrenizi oluşturduğunuz bir dönem o yüzden size en çok yarayacak olan kişiler yeni girdiğiniz çevrelerde tanıştığınız insanlar olacak. Sanatsal işler kreatif işler bu alanlarda da önemli açılımlar karşınıza gelebilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler parasal konularda her şeyi iyi idare etmek ve yönetmek isteyebilirsiniz ama bu hafta bir sürü gezegen geçişi var. Pazartesi günü Venüs’ün Başak burcuna geçmesi yakın çevre bağlantılarınızı ön plana getirecek. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanında işleriniz varsa bu alanlarda hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz ya da kılı kırk yaran yapınızın ön plana çıktığını görebilirsiniz. Her şeyi mükemmelleştirmek, çalışmak verimli olmak önem kazanıyor. Yakın çevrenizde kim varsa onlara karşı faydalı olma dürtüsüyle hareket edeceksiniz. Bu dönem eğitim hayatınızda güzel açılımlar karşınıza gelebilir öğrenmeyi sevebilirsiniz ama Salı gününe dikkat edin Venüs’ün Satürn’le olan karşıt açısı yakın çevrenizde bir durumu ve olayı abartacağınızı ya da bir durum ve olayın canınızı sıkacağını gösteriyor. Sanki kimse sizin yanınızda değilmiş kimse sizi olduğunuz gibi kabul etmiyormuş gibi düşünebilirsiniz ya da bu hissiyat içerisinde hareket edebilirsiniz kabul görmek çok kolay olmayacak ama birkaç gün geçtikten sonra işlerin rayına oturduğunu yoluna girdiğini çok net göreceksiniz.

Pazartesi devrede olan Mars ve Plüton arasındaki dik açı en çok ev, aile ve yuva alanlarınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Aile ortamlarınızda tartışmalar, şiddet kavga gibi etkiler devreye girebilir. Sevdiğiniz insan varsa onun ailesiyle olan ilişkilerinde zorlandığına şahit olabilirsiniz. Fedakarlıkları çok fazla dile getirmemeyi öğrenmeniz gerekiyor çünkü ufak bir olayı büyüterek farklı bir noktaya taşıma potansiyeliniz yüksek. Evle ilgili bir meselenin hukuki olaya taşına potansiyeli de yüksek olacak. Evinizde sevdiğinize, annenize, babanıza, karşı bu patlamaları aza indirin sonradan pişman olmayın.

Diğer taraftan Perşembe günü Mars’ın Akrep burcuna geçişi aşk hayatınızı hareketlendirecek. Bu dönem manipülatif etkileri aşk hayatınıza yönlendireceksiniz. Bekarsanız daha fazla flört etmek yeni insan tanımak aşka daha fazla yer vermek önemli olurken hayatınızda bir insan var varsa eğlenceli yerlerde vakit geçirmek tiyatroya, sinemaya gitmek gibi hareketli durumlarda devreye girecek. Çocuğu olanlarsa bu dönem çocuklarını hizaya getirmek için onlara sert ve disiplinli davranabilirler. Sanatsal işleri olanlarsa sanatsal konularda kendilerini gösterecekleri bir dönem içinde olacaklar.

Cumartesi günü bir tutulma var Terazi burcunda olacak bu tutulma ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşayacaksınız. Eve dair verilmesi gereken önemli kararlar, taşınmayla ilgili konu ve olaylar ya da aile hayatınızda alınması gereken önemli bazı kararları devrede olduğunu görebilirsiniz. Babanızın işleri, sağlığı ile ilgili konular ya da evliyseniz eşinizin kariyeri önemli olacak. Önce burada halledilmesi gereken önemli meseleleri halletmeniz gerektiğini halletmediğiniz takdirde bu meselelerin ayağınıza dolandığını fark edebilirsiniz o yüzden önce halletmeniz gereken konular olabilir ondan sonra yeni başlangıçlar ve yeni adımlar konusunda destekleneceksiniz. Bu bir kentsel dönüşüm olabilir evinizle ilgili bir mesele olabilir burada bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyor olabilirsiniz ama burada bu olayları çözüme ulaştırma potansiyeliniz de yüksek olacak. Bu tutulmalar evle ilgili konularda size önemli açılımlar da sağlayabilir. Sadece geldiği gibi yaşayın olaylara çok fazla tepki vermeyin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar ay Aslan burcundayken haftaya giriş yapıyoruz sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Kendi istek ve beklentilerinize fazlasıyla değer vereceksiniz hele ki Pazartesi ve Salı günü yerinizde duramayabilirsiniz gittiğiniz yerlerde sıkılgan tavrınızla hemen başka yerlere geçmek önemli olacak. Pazartesi Venüs Başak burcuna geçiyor önünüzdeki 3 hafta boyunca parasal konular önemli olacak. Muhasebe işlerine, araştırma, kayıt gerektiren alanlara ya da sağlıklı yaşam alanlarına daha fazla harcama meyliniz var. Bu alanlarda iş yapıyorsanız güzel getiriler elde edeceksiniz ama bu alanlarda harcamalarınızın da arttığını görebilirsiniz. Neyse ki cebinize giren para iyi olabilir. Salı günü ufak bir para ile ilgili bir mevzu sizi sarsabilir beklediğiniz bir paranın gelmemesi gibi etkiler devreye girebilir ya da parayla ilgili bir mevzu döndüğünde kendinizi yalnız, değersiz hissedebilirsiniz. Maddi konulara, ekonomiye takılmış olabilirsiniz Pazartesi, Salı bu etkiler devrede olacak sonrasında ise Venüs’ün bu alanlarınızda hareket edişi size parasal yönden güzel destekler sağlayacak.

Pazartesi günü devreye giren Mars ve Plüton karesini yakın çevre alanlarınızda yaşayacaksınız yakın çevrenizdeki insanların hayatında kavgalar, sürtüşmeler, şiddetli olaylar devrede olabilir. Yakınlarınızdan birinin özel hayatında yaşadığı bu sıkıntıların sizin hayatınıza yansıması gibi etkilere de dikkat edin. Yanınızda çalıştırdığınız birileri varsa bu kişilerle anlaşmak kolay olmazken araba kullanırken de olur olmadık yerlerde haklı bile olsanız kimseye bulaşmayın çünkü şiddeti kavgayı üzerinize çekme potansiyeliniz yüksek görünüyor.

Perşembe günü Mars’ın Akrep burcuna geçişiyle enerjinizi ailevi konulara kaydırıyorsunuz. Eviniz, aileniz, yuvanız sizin için önemli olacak. Evinizde halledilmesi gereken bir iş varsa bu işler için harekete geçebilirsiniz. Babanızla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayabilir aslında evinizdeki ve ailenizdeki insanlara daha stratejik bir şekilde davranmak isteyebilirsiniz ama çok detaycı olmanız ve kafanıza koyduğunuzu hemen yapmak istemeniz onlarla zaman zaman kafa kafaya gelmenize de neden olabilir. Plüton’un düzelmesiyle beraber iş hayatınızı ve sağlıkla ilgili konuların çok daha rahat hayatınızda yer ettiğini görebilirsiniz.

Cumartesi günü Terazi burcunda bir tutulma var ki bu tutulma yakın çevre alanlarınızda oluşacak. Burası hem iletişim alanıdır hem kısa seyahatler kısa vadeli amaçlar ve yakın çevre alanlarını kapsar o yüzden bu tutulmayla beraber yakın çevrenizde olup biten konu bir olaylarla daha fazla ilgili olacaksınız. Akrabalar, çok yakın dostlar onların hayatında bazı sıkıntılar olabilir ya da onlarla olan ilişkinizde fazlasıyla fedakâr ya da fazlasıyla adil davranmaya uğraşıyor olabilirsiniz ama bütün bu göstermiş olduğunuz çabalar bir şekilde ayağınıza dolanabilir ya da onlarla olan ilişkinizde sıkıntıları karşınıza getirebilir. Olumsuz bir tutulma değil ama bazı konulara dikkat etmeniz gereken bir tutunma. Bu dönem uzak yerlere gitmeye sizi tanımayan insanlarla vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar Ay Aslan burcundayken haftaya giriş yapıyorsunuz biraz isteksiz enerjilerle giriş yapacaksınız aslında kontrol etmeniz gereken çok şey var kafanızda ve bu hafta da hızlı haftalardan bir tanesi. Bunlar arasındaki kontrolü sağlayamayacağınızı ya da bu haftayı istediğiniz gibi verimli kılamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz hemen bu düşünceyi bir kenara atın çünkü Pazartesi günü Venüs sizin burcunuza geçiyor. Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle yaz döneminden bu yana yaşadığınız ilişkilerdeki sıkıntılar geride kalmaya başlıyor. Venüs sizin burcunuzda olduğu için kendinize bakma, güzelleşme, alışveriş yapma, kendinizi önemseme gibi konular ön planda olacak. Sosyalleşeceksiniz, kendinize değer vereceksiniz, kendinizi dış ortamlara atacaksınız 3 haftanız var. Daha fazla alışveriş yapmak isteyebilirsiniz bu dönemde ama Salı günü değil çünkü Salı günü Venüs’ün Satürn’le bir karşıt açısı devrede. Kendinizi değersiz göreceksiniz Salı günü sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını, ilişkilerde neyi yanlış yaptığınızı bir türlü ilişkilerde oturtamadığınız bazı konuları düşüneceksiniz ama bunlar geçtikten sonraki dönem kendinize olan yatırımlarınız hızlanacak.

Pazartesi günü devreye giren Mars ve Plüton arasındaki dik açı maddi konularda sizi vurabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız kripto paralara ya da değerli metallere yatırımınız varsa dikkatli olun. Çok çabuk yanılabilirsiniz. Maddi konularda bu dönem tepkileriniz çok yüksek olduğu için evi hayatınızda kavga gürültüye karşı dikkat edin çocuğunuzla olan bağlantınızda da bu etkiler devreye girebilir ya da çocuğunuzun özellikle toplum içinde ya da özel hayatında yaşadığı bir mevzuyla ekstra ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bekarsanız ve aşk yaşıyorsanız sevdiğiniz insanla sürtüşmeler ve kavgalara girmeyin çok başka noktalara gidebilir bunlara dikkat edin. Harcamalarınızı da kontrol altına alın.

Perşembe günü Mars’ın Akrep burcuna geçişiyle enerjinizi yakın çevre konularınıza kaydıracaksınız. Akrabalarınız, kardeşleriniz yakınlarınızda kim varsa onlarla olan ilişkileriniz önem kazanacak aslında onları bir anlamda fikirlerinizle çok rahat bir şekilde etkileyeceksiniz. Diğer taraftan kafanıza koyduğunuzu yapma arzunuz, hırslı yapınız yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmazlıkları da getirebilir. Herkes sizinle aynı şekilde düşünmeyebilir bu etkiye de dikkat edin ama satış, tanıtım, reklam, pazarlama ve dijital platformlarda işiniz varsa bu dönem kafanıza koyduklarınızı çok rahat bir şekilde gerçekleştireceksiniz.

Cumartesi günü Terazi burcundaki tutulma para evinizde gerçekleşiyor cebinize para girme potansiyeli var bundan sonra tam bu tutulmanın etkileriyle 6 ay boyunca para ile ilgili konular gündeminize yerleşecek. Var olan paranın size yetmediğini ya da parayla ilgili konularda bir deneyim yaşayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. İçinizdeki sizi aşağıya çeken duyguları bir kenara koymayı ihmal etmeyin. Para kazanacaksınız ve bu para size yetecek cebinize güzel paralar girecek ama buna gerçekten inanmanız gerekiyor tutulma bu alandan yana olacak o yüzden para geldi para gitti bu gibi konular 6 ay boyunca gündeminizde olacak.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler bu hafta çok önemli sizin burcunuzda bir tutulma var. 10-18 Ekim tarihleri arasında doğduysanız bu tutulmadan diğer terazilere göre daha fazla nasibinizi alacaksınız. Sosyal çevreniz çok aktif arkadaşlarınızdan bir sürü haber gelebilir Pazartesi günü önemli organizasyonlar devrede olacak. Diğer taraftan Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle tam da rahatladım diyeceğiniz noktada kendinize daha fazla vakit ayıracağınız ve kendi içinize döneceğiniz 3 haftalık döngü içerisine giriş yapacaksınız ama bu 3 haftalık döngü size yarayacak. Bu dönemde kendinizle olan yüzleşmeler ruh halinizdeki iniş çıkışlar hoşunuza gitmese bile bu dönem kimsenin size zararı dokunmayacak. Her tür spiritüel çalışma yapmak kendinize vakit ayırmak ya da ibadetlerinizi artırmak anlamında desteklendiğiniz ve güzel bir dönem sizi bekliyor.

Mars’ın Plüton’la olan dik açısı ev, aile ve yuva alanlarınızda şiddeti ve kavgayı üzerinize çekme potansiyeliniz olduğunu gösteriyor. Çabuk tepki veren bir burçsunuz 5 dakikada parlayıp 5 dakikada sönüyorsunuz ilişkilerinizde en çok bu etkiye dikkat edin. Bu dönem sevdiğiniz insanın sizi anlaması ya da sizin onu anlamanız çok da kolay olmayabilir. Babanıza, ailenizdeki büyüklere karşı küçük bir mevzuyu çok fazla uzatmayın. Bu aralar kendinizi ne kadar önemserseniz her şeyin ortasına koyarsanız o kadar zarar görme potansiyeliniz var. Bir durum ya da bir olayla karşılaştığınızda bunu herkes yaşayabilir mantığıyla hareket etmeniz gerekiyor yani kendinize çok önem vermeniz ve kendinizle ilgili konuları çok fazla kafanızda büyütmeniz sizin en büyük sıkıntı olacak.

Salı günü Venüs’ün Satürn’le olan karşıt açısı işle ilgili konularda gözünüzde büyüttüğünüz bazı durumları karşınıza sıkıntılı bir şekilde getirebilir. Mesela iş hayatınızda yeteri kadar değer görmediğinizi düşünebilirsiniz, iş ortamlarınızda yaşadığınız bazı sorumluluklar ya da yaptığınız bazı seçimlerin hatalı olduğunu fark edeceksiniz Salı günü. Önemli kararlar alıyorsunuz kendinizle alakalı olarak ama bu kararları uygularken en ufak bir olumsuzluk gördüğünüzde su koymaya bayılıyorsunuz.

Mars’ın Akrep burcuna geçişiyle Perşembe gününden sonra önünüzdeki bir buçuk ay boyunca enerjinizi para ile ilgili konulara kaydıracaksınız. Maddi konular önemli olacak. Harcamalarınız hızlanabilir aynı zamanda stratejik davranmak istediğiniz alanlarda para ile ilgili konularda ne yapmanız gerektiğini çok iyi bileceksiniz. Azimli, hırslı olacaksınız, stratejik davranacaksınız ama manipülatif ve yönlendirmeli hareketler zaman zaman iş yaptığınız insanlar ve para kazandığınız kişilerle bazı gerilimleri de hayatınıza taşıyacak.

14 Ekim Cumartesi günü sizin burcunuzda bir tutulma gerçekleşecek. Bu tutulma hayatınızla ilgili önemli kararları kapsayacak. Hayatınızda değişmesi gereken konu ve olayları en çok bu tutulmayla beraber ele alacaksınız. Ayağınıza takılanlar ne? Hangi noktalarda kendinize karşı adil değilsiniz ya da hangi konularda tembellik yapıyorsunuz? Neden karar veremiyorsunuz? Neden kendinize verdiğiniz sözleri tutamıyorsunuz bu tutulmayla beraber bütün bunları keşfedeceğiniz hayatınızda önemli değişim ve dönüşümlere adım atacağınız bir tutulma gerçekleşecek. Yine bu tutulmada Merkür de burada olduğu için aslında çözüm üretme tarafı size yarayacak. Yalnız kalmayın 2023’ün son ayları ve 2024 yılında ilişkilerle büyümelisiniz ve diğer insanlarla daha fazla irtibat halinde olmalısınız. Yalnız kaldığınızda güzelliğinize görüntünüze kafayı fazlasıyla taktığınızda sıkıntı ve problemler yaşanabilir. Bu tutulmada hem sağlığınız hem görüntünüz hem hayatınıza dair önemli kararlar alacaksınız. Kapıları açacaksınız.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler bu aralar işinize gücünüze odaklı olacaksınız. Organize etmeniz gereken önemli işler devreye girebilir. Pazartesi Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber arkadaş çevrenizin hızlanacağı, yeni insanlar tanımaktan mutluluk duyacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Pazartesi günü Mars’ın Plüton’la olan dik açısı iletişimsel işlerinizde sosyal medyayı kullanıyorsanız, araba kullanıyorsanız yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda sıkıntılı durumları karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizden bir insanın üzerinizde fazlasıyla baskı kurduğunu hissedebilirsiniz ve buna vereceğiniz tepki çok yüksek olabilir. Akrabalarınızdan birinin hayatında yaşanacak bir durum sizin hayatınızı da etkileyebilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı öfke dolu olabilirsiniz çok çabuk tepkiler verebilirsiniz ya da tam tersi onların yaşadıkları sizin hayatınıza da bir kavgayla bir şiddetle bir sıkıntıyla yansıyabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantıya ekstra özen gösterin. Araba kullanırken kimseye bulaşmayın şu an Mars sizin 12. ev dediğimiz biraz zor bir alanınızda hareket ediyor o yüzden yönünüzü bulmakta zorlanıyorsunuz. Anlık çıkışlarınız olabilir ve bu anlık tepkiler size çok şey kaybettirebilir.

Salı günü Venüs’ün Satürn’le olan karşıt açısı arkadaş ortamlarınızda ve ilişki durumlarınızda aradığınız değeri göremediğinizi, yalnız olduğunuzu, sevdiğiniz insanlarla aranızda bir mesafe olduğunu hissetmenize neden olacak ya da bu dönem o kadar çok özel hayatınıza odaklandınız ki bazı arkadaşlarınızı ihmal etmiş olabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlara emek harcamanız gerektiğini göreceksiniz ama diğer taraftan onlardan görmüş olduğunuz tepkileri de kafanızda fazlasıyla büyütebilirsiniz ya da bu tepkiler çok hoşunuza gitmeyebilir ama sonrasında merak etmeyin Venüs buraları daha rahat toparlamanızı sağlayacak. Arkadaşlarınızı ve özel hayatınızdaki insanları, çocuğunuzu bu dönem çok eleştirmeyin her şeyi mükemmelleştirmeye çalışmayın, oluruna bırakmak size çok şey katabilir.

Perşembe günü Mars sizin burcunuza geçiyor Perşembe gününden enerjinizin yerine geldiğini hissedeceksiniz. Sağlıkta sıkıntılar olduysa artık gücünüzün yerine geldiğini göreceksiniz. Strateji yapacaksınız önemli planlar yapacaksınız ya da yapmış olduğunuz bu planları hayata geçirmek için hareketleneceksiniz. Yine kazalar ufak tefek sıkıntı ve sorunlar yaşarsanız aslında enerjinizi daha tam olarak oturtamadığınız anlamına gelebilir.

Cumartesi günü Terazi burcunda olan bu tutulma sizin 12. ev dediğimiz kadersel ve zor bir alanınızda gerçekleşiyor. Tam bu tutulma zamanı artı eksi 3 gün aynı zamanda önünüzdeki 6 ay boyunca ilişkiler ve bu ilişkilerde attığınız adımlar verdiğiniz tepkilerin sonuçlarını görme potansiyeliniz var. Beklenmedik durum ve olaylara açık olacaksınız bu tutulmayla beraber. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekecek ruh sağlığınızı da kuvvetli tutmaya özen gösterin. Sizin dışınızda gelişecek olaylara hiç dahil olmak istemeyeceksiniz ama olayların ortasında kendinizi bulabilirsiniz. Annenizin akraba ve kardeşleri hayatınızda bir insan varsa o insanın sağlığı ve işi ile ilgili konular aynı zamanda bir eğitimin ya da bir davanın sonucu önünüzdeki 6 ay boyunca gündeminize yerleşebilir. Bu dönem söylediklerinize, yaptıklarınıza dikkat edin. Eskiden yapmış olduğunuz bazı hareketler başınıza işler açabilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar önemli haftalardan bir tanesi başlıyor bolca gezmek isteyeceksiniz, değişik ortamlara girecek çıkacaksınız ama arkadaş ilişkilerinizin ayağınıza takıldığını da göreceksiniz. Venüs’ün Başak burcuna geçmesi göz önünde olacağınız ortamlar, kalabalık yerlerde ve iş hayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönemin başladığını müjdeliyor. 3 hafta boyunca çalışacaksınız üreteceksiniz yaptığınız işte kendinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Annenizle olan ilişkilerinizin de kuvvetlendiği fark edeceksiniz ama diğer taraftan Salı günü göz önünde olduğunuz ortamlarda kendinizi yalnız görme potansiyeliniz yüksek. Sağlığınızla ilgili konular kafanıza takıldıysa neden ben bunları yaşadım gibi sorgulamalarınız da yüksek olabilir. Ev, aile ve yuva alanlarınızda gerginlikler de devreye girebilir.

Pazartesi günü Mars ve Plüton arasındaki dik açı para ile ilgili ilişkileri doğru idare etmeniz gerektiğinin altını çiziyor. Maddi konularda arkadaşlarınız veya iş yaptığınız insanlarla bu dönem mücadeleci tavırlar içerisine girebilirsiniz. Alacağınız varsa bu dönem para ile ilgili konularda çok çabuk tepkiler verme potansiyeliniz var. Arkadaş ortamlarınızda kavgadan, gürültüden, çekişmeden mümkün olduğunca uzak durun ve yatırımlarınız varsa bu dönem kontrol etmek çok kolay olmayacak.

Perşembe günü Mars’ın Akrep burcuna geçmesiyle beraber önünüzdeki 1,5 ay boyunca enerjinizde çekilmeler devreye girebilir. İstemediğiniz tarzda işlerin peşinden koşmak ya da bu işleri yapmak durumunda kalmak sizi yoracak ama yurt dışı bağlantılı konular varsa bir yerlere gidecekseniz bu dönemde bu konuların da hızlandığını görebilirsiniz. Yönünüzü bulmak çok kolay olmayacak ama yine de doğru hamlelerle iş hayatınızda istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz.

Cumartesi günü Terazi burcundaki tutulma sizin sosyal çevre alanlarınızda oluşuyor. Bu da en çok arkadaşlarınızın hayatında yaşanacak önemli değişimleri karşınıza getirebilir. Önünüzdeki 6 ay boyunca çevre değişimlerine açık olacaksınız. Çevrenizi değiştirebilirsiniz, yeni işler alabilirsiniz, işten elde edilen gelirlerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz yeni adımları burada atabilirsiniz ama her şeyden önce arkadaşlarla olan ilişkileriniz ve onların hayatında yaşanılanlar onlarla yaşadıklarınız bu süreçte önemli olacak. 2024 yılında sizi yukarıya taşıyacak size keyif veren aktivitelerle uğraşmak durumunda kalmalısınız. Mesela aşk hayatınıza çocukla ilgili konulara kendinizi daha fazla vermeniz gerekiyor. Sosyal ortamlarda güzel durumlar karşınıza gelecek ama en çok sıkıntı ve problemleri yine arkadaşlarınızla yaşayacaksınız. Tam da bu dönem bir yer ya da iş değişikliği yapmak istiyorsanız destekli değilsiniz. Tutulma zamanları önemli kararlar alınmaz verilmez aklınızın bir köşesinde bulunsun.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar parayla ilgili işler halledilmesi gereken konularla haftanıza giriş yapıyorsunuz. Burada halledilmesi gereken konuları halledeceksiniz yapılması gerekenleri ele alacaksınız Pazartesi ve Salı günleri. Pazartesi günü Venüs’ün Başak burcuna geçişi seyahatlerinizi hızlandırabilir, gelecek planlarınızı ön plana alabilirsiniz, öğrenmeyi sevdiğiniz bir dönem olacak. Eleştiri mekanizmanızı ya da her şeyi mükemmelleştirme arzunuzu tanımadığınız insanlara eğitim hayatınıza kaydıracaksınız bu alanlarda ele alınması gerekenler çok net bir şekilde ele alınacak ve gelecek planlarınızda önemli insanların size hizmet ettiğini göreceksiniz.

Bu 3 haftalık dönem önemli fakat Salı günü Venüs’ün Satürn’le olan karşıt açısı çevresel faktörlerin etkisini gösteriyor. Hayattan keyif almayabilirsiniz ya da bu dönem maddi konularda zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Çevreden çabuk etkileneceksiniz bu dönemde ama sonraki 3 hafta rahatsınız.

Pazartesi Mars’ın Plüton’la olan kare açısı iş ortamlarınızda kavga etme potansiyelini karşınıza getirebilir. Patronlarınız, beraber çalıştığınız insanlara karşı inatçı kendi bildiğini okuyan tavırlarınızla kafa kafaya gelme sürtüşmeler yaşama küçük bir olayın büyümesi ya da şiddetli bir olaya dönüşmesi gibi etkilere karşı dikkat edin. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun karşı tarafın yerine kendinizi koymayı da ihmal etmeyin sonrasında üzülebilirsiniz. Çalışmayanlar da toplumsal alanda bununla karşılaşma potansiyeline sahipler bu da kalabalık ortamlarda enerjinizi doğru kullanmanız önemli.

Perşembe günü Mars’ın Akrep burcuna geçmesi enerjinizi ve uğraşlarınızı sosyal çevrenize arkadaşlık ilişkilerinize harcayacağınızı gösteriyor. Kafanızdaki planları, stratejileri ilgi duyduğunuz konuları hareketlendirebilirsiniz ve planları sosyal çevre ortamlarınızda harekete geçirme durumunuz var. Organizasyonlar, aktiviteler hızlanabilir önemli insanlarla tanışabilirsiniz ama bildiğim bildik tavırlarınız, stratejik yönlendirmeleriniz zaman zaman bazı arkadaşlarınızla takışmaları karşınıza getirebilir ama yine de stratejik davranacaksınız ve bu stratejik davranış size yarayacak.

Cumartesi günü Terazi burcundaki tutulmayı iş konularında yaşayacaksınız. Kariyerinizde önemli açılımlar 6 ay boyunca gündeminizde yerleşecek ama önce halletmeniz gereken konularla uğraşmak durumunda kalacaksınız. İş değiştirmeyi mi istiyorsunuz, iş hayatınızda sizi zorlayan ilişkiler mi var işte bunlarla yüzleşecek ondan sonra önemli kapıların aralandığını göreceksiniz. Annenizin konu ve olayları önünüzdeki dönemin ana konularından olabilir. Bu dönem evinize, ailenize, yuvanıza ya da babanıza daha fazla ilgi göstermeniz gerekiyor. Tutulma aksında iş hayatınızdan ziyade kendi özelinize ve sahip olduklarınıza değer gösterirseniz o zaman etrafınızda olup biten olayları çok fazla kafanıza takmazsınız.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanız başlıyor burada ele alınması gereken konular var sevdiğiniz insanla yapacağınız bazı planlar devreye girebilir. Pazartesi günü Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle müşterek para alanlarınız hareketlenmeye başlıyor. Bir yerden para bekliyorsanız bir kredi alacaksanız bunlarla ilgili konular hızlanabilir. Yine para ile ilgili konularda yaşayacağınız bir durum Salı günü kendinizi değersiz hissetmenize neden olacak. Gelir ve gider dengesindeki sıkıntı ve problemlerin sizi çok aşağıya çekmesi gibi durumlarınız olabilir bunları çok fazla kafanıza takmayın en azından önünüzdeki 3 hafta boyunca Venüs’ün bu alanlarınızda hareket ediyor olması çözümü de karşınıza getirecek ama Pazartesi ve Salı günleri bu konularda biraz umutsuz ya da değersiz hissedebilirsiniz.

Pazartesi günü Mars’ın Plüton’la olan kare açısı beklenmedik yerlerde beklenmedik olaylara açık olacağınızın altını çiziyor. Uzak yerlerdeyseniz tanımadığınız insanlara karşı dikkatli olun. Çok çabuk olayların içerisinde bulabilirsiniz kendinizi sataşmaların kavgalara dönüştüğü kavgaların şiddete dönüştüğü durumlar karşınıza gelebilir. Davalarla ilgili konular hızlanabilir buralarda biraz enerjinizi doğru kullanmanız gerekiyor. Tanımadığınız ortamlarda kendinizi garanti altına almaya çalışın. Araba kullanırken de dikkat edin enerjinizi çok kontrol edemeyeceğiniz bir dönem.

Perşembe günü Mars’ın Akrep burcuna geçmesi kariyer ve iş hayatınızda enerjinizi harcayacağınız bir döngüye merhaba dediğinizi gösteriyor. 1,5 ay boyunca işinizde toplumsal konularda daha fazla uğraşlarınızı ortaya koyacaksınız. Üstlerinizle zaman zaman gerilimler devrede olsa da stratejik ve azimli davrandığınız müddetçe bu dönem istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Sadece inatçılıktan ve kendi bildiğinizi okumaktan uzak durun.

14 Ekim’de Cumartesi günü bir güneş tutulması gerçekleşecek bu güneş tutulması seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu tutulmadan olumsuz etkiler almıyorsunuz ama bu alanlarda yaşadığınız sıkıntılar varsa bu sıkıntı ve problemleri çözmek adına da bu tutulma zamanı ve sonrası 6 ay boyunca önünüze çeşitli fırsatlar gelecek. Bir eğitimle, davayla ilgili halletmeniz gereken önemli bir durum ya da eğitim hayatı hukuki konular, ticari faaliyetlerde eski ilişkilerin karşınıza çıkması ve bu ilişkilerin şifalanması gibi durumlarla uğraşma potansiyeliniz yüksek. Bu dönem yakın çevrenizdeki insanların yanınızda yer aldığını yakın çevrenizdeki insanlardan güç kazandığınızı çok net göreceksiniz o yüzden tanımadığınız insanlarla uğraşmak yerine daha çok kendi stratejileriniz ve amaçlarınız doğrultusunda yakın çevrenizdeki insanları da işin içerisine katarak önemli işler içerisinde bulunmaya özen gösterin. Seyahat, eğitim, ticari faaliyetler konusunda önünüzde önemli bir süreç olacak.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar önemli haftalardan bir tanesi ve çalışma koşullarınız, gündelik hayatın ritmiyle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Sırt bölgenize dikkat edin ya da kalp çarpıntıları, tansiyon iniş çıkışlarına açık bir hafta olabilir çünkü dış ortamlardan önemli haberler gelecek bu hafta. Pazartesi günü Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlantıları kuvvetlendireceğiniz ama diğer taraftan bu bağlantılar kuvvetlenirken her şeyin de olması gerektiği gibi olduğunu göreceğiniz bir dönem başlıyor. Olaylara biraz daha mantıkla yaklaşmak isteyebilirsiniz ya da karşı tarafın böyle yaklaştığını görebilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda Pazartesi ve Salı günleri dikkatli olmaya özen gösterin. Satürn’den almış olduğunuz etkilerle karşı tarafın sizi hiç anlamadığını size değer vermediğini ya da tam tersi sizin hareketlerinizle karşı tarafa bunu hissettirdiğinizi de görebilirsiniz. Bu dönem ilişkilerden yana destekli olmadığınızı bazı konuların istediğiniz gibi akmadığını düşüneceksiniz bu sadece ilişkiniz için değil ortaklı işleriniz için de geçerli olacak. Davanız, önemli bir hukuki bir atılımınız varsa bu dönem çok fazla zorlamamak önemli olsun.

Pazartesi Mars’ın Plüton’la olan dik açısı para ile ilgili işlerde sizi sinirli kılabilir. Beklenmedik yerlerde enerjinizi doğru kullanmaya özen gösterin tehlikeli yerlerden kişilerden ve durumlardan mümkün olduğunca uzak durun. Bir arkadaşınızın üzerinizde fazlasıyla baskı kurduğunu görebilirsiniz bu da gereksiz tepkiler vermenize ya da bir kavgayı uzatmanıza neden olabilir bu etkiye dikkat edin. Para ile ilgili işlerde daha sağlam adımlar atmak aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Mars’ın Akrep burcuna geçişi Perşembe günü olacak sosyal ortamlarınız hızlanıyor, seyahatler, eğitim, ticari faaliyetler önem kazanırken enerjinizi tanımadığınız insanlara daha fazla çevireceksiniz. Seyahatleriniz hızlanabilir yurt dışına gidebilirsiniz başka bir şehirde işiniz varsa bu işleri halletmek önem kazanabilir ama tanımadığınız insanlara karşı daha stratejik, tuttuğunuzu koparan yönlerinizle ön planda olacaksınız ama diğer taraftan zaman zaman sürtüşmelere de açık olabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir şey varsa bunları yapmak önemli olacak önünüzdeki dönemde.

Cumartesi günü bir güneş tutulması var siz bu güneş tutulmasını müşterek para alanlarınızda yaşayacaksınız. Parasal bir mevzu gündeminize yerleşecek. Ödemelere daha fazla odaklı olabilirsiniz gözden kaçan bir fatura ya da eşinizin, partnerinizin parasal konularda attığı adımlar önemli olacak. Nafaka ve mirasla ilgili konu ve olaylar önünüzdeki 6 ay boyunca gündeminizde yerleşebilir. Bir yerlere ödeme yapacaksanız, kredi çekeceksiniz bunlarla ilgili konulara önem verebilirsiniz ama önce burada sizi aşağıya çeken ya da yanlış ilişkiler içerisinde olduğunuz durum ve olayları fark edip buna göre önlemler alıp ondan sonra parayla ilgili konularda önünüzde açılan yoldan geçmeniz gerekiyor.

Yorumlar (0)