Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 16.10.2023, 13:58
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

16 – 22 Ekim haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar bu hafta maddi konular sizin için önemli. Alacak verecek dengesiyle haftanızı başlatıyorsunuz. Ketum olacaksınız bu hafta, etrafınızda bir sürü olay olup biterken aslında bu olayları kendinize saklamayı bileceksiniz. Güneş’in Güney ay düğümü ile, Merkür’ün Güney ay düğümü ile kavuşumu aşk hayatınızda bazı konuları tekrar tekrar gözden geçireceğiniz anlamına gelebilir. Aslında ilişkilerle ilerlemeniz gereken bir dönem iş birliklerine de açıksınız. Başka insanlardan beklediğiniz haberler olabilir ama bu haberleri almakta ya da kendinizi parlatmakta ya da yapabileceklerinizi ön plana çıkarmakta zorlanıyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız ilişkiler ya da iletişim sıkıntıları ve problemleri bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri peşinizi bırakmayabilir ama Cuma günü Güneş’in Merkür’le kavuşumu ilişkiler konusunda ettiğiniz duaların bir anlamda kabul olacağını gösteriyor. Eğer sıkıntılı bir durum yaşadıysanız Cuma günü tünelin sonundaki ışığı göreceksiniz. Bir beklentiniz varsa bir ilişkiye başlayacaksanız ya da ilişkinizle ilgili kararlar alacaksanız Cuma günü bu anlamda size göz kırpabilir.

Hafta sonu daha fazla göz önünde olacaksınız ama ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla sürtüşmelere girmeyin. Çekişmeler, güç savaşları size kaybettirebilir gerek ortaklarınızla gerek kalabalık yerlerde diğer insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat edin. Anne ve babanız arasındaki gerginliklere siz de yenisini eklemeyin, ailevi konularda zorlandığınızı görebilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle maddi yönden rahatlayacağız bir döngü başlıyor. Önünüzdeki iki hafta boyunca para ile ilgili konularda daha rahat hareket etmek ön plana çıkacak.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar haftanıza ilişkiler odaklı olarak başlayacaksınız. İlişkilere dair verilmesi gereken önemli kararlar ya da sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız önemli planlar devrede olacak. Çarşamba ve Perşembe günleri dikkat etmekte fayda var iş ortamlarınızda sizi aşağıya çeken insanlar olabilir, adaletli olacağım derken aslında iş hayatınızdaki dengeyi bir türlü oturtamadığınızı görebilirsiniz. Perşembe günü ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun çünkü bir anda parlayabilir, ağzınızdan çıkmaması gereken sözler sarf edebilirsiniz.

Böyle bir durumla karşılaşırsanız Cuma günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu durum ve olayları toparlamanız için size şans verecek. Eğer bir işiniz yoksa iş sahibi olmayı düşünüyorsanız Cuma günü bu anlamda güzel dileklerinizi evrene sunmayı unutmayın çünkü bütün bunların olma potansiyeli de yüksek görünüyor. Yanınızda çalıştırdığınız birileri varsa bu hafta o insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. İşletmenizde çalışan bir kişinin bir anda ayrılmaya karar verdiğini ya da size kafa tuttuğunu görebilirsiniz.

Hafta sonu bu etkilerle dolu olacaksınız gerek iş ortamlarınız gerek gündelik hayatın ritminde gerekse yine dış etkenlerden gelebilecek herhangi bir kontrol dışı olay karşısında takıntılı davranmamaya ya da güç çekişmeleri içerisine girmemeye özen gösterin. Pazar günü Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle özel hayatınızda iki hafta boyunca her şeyi masaya yatıracağınız daha keyifli adımlarla yolunuzda ilerleyeceğiniz bir dönem başlıyor. Bu dönem ilişkileri konuşmak isteyeceksiniz sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artabilir aynı zamanda ortaklı işleriniz varsa bu dönem anlaşmalara çok açık olabilirsiniz. Hafta sonu itibariyle artık biraz daha rahatlayacağınız bir etkiye merhaba diyorsunuz. Bu arada aşk hayatınızla ilgili konularda da Pazar günü güzel haberler karşınıza gelecek.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler haftanıza yapılması gereken önemli işlerden ziyade sıradan işlerin üzerine düşerek giriş yapıyorsunuz. Bu hafta genelinde eğer gündelik hayatın ritmini rayını oturtamadıysanız sağlıkla ilgili ufak tefek problemler de karşınıza gelebilir. Ne zaman? Pazartesi ve Salı günleri ondan sonraki zamanlar çok daha rahat enerjinizi toparlayacaksınız.

Çarşamba ve Perşembe günleri özel hayatınızda dikkatli olun çünkü gerek aşk hayatınızda gerek çocuğunuzla olan ilişkinizde kendi gücünüzü ya da isteklerinizi ortaya koymak kolay olmayabilir. Sizi aşağıya çeken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Flörtünüz varsa sevdiğiniz insanla halletmeniz gereken önemli olaylar söz konusu olabilir. Daha önceden yaşadığınız ilişki problemlerinin bu dönemde yeniden karşınıza dikildiği görebilirsiniz. Oldukça kadersel etkiler altındasınız ama bu kadersel etkileri yakın çevrenizdeki insanlardan da alacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlar bazı düşünceleriyle sizi özel hayatınızda aşağıya çekebilirler, siz kendi yapacaklarınızla ilgilenin çünkü tutulmayı da bu alandan aldınız. Bazı işleri yoluna koymanız gerekiyor bunu yaptığınızda tutulmayı olumlu bir şekilde de hayatınıza geçirmiş olacaksınız. Çocuklarınıza, sevdiğinize karşı söylediklerinize dikkat edin.

Cuma günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu durum ve olayları çok rahat toparlayacağınız anlamına geliyor. Aşka dair güzel dilekleriniz varsa bu dönem bu istek ve beklentilerin olma potansiyeli de yüksek. Sanatsal işler, kreatif alanda atılacak adımlar konusunda da şanslı olacaksınız. Yatırım yapıyorsanız alacak verecek dengesine dikkat edin. Bu dönem çocuğunuzun harcamaları yüksek olabilir ya da özel hayatınızda ipin ucunu kaçırdığınızı düşünebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin hareketleri size batabilir ve onunla bir güç çekişmesi içerisine girebilirsiniz Cumartesi günü bu etkiye dikkat edin.

Pazar günü Merkür Akrep burcuna geçer geçmez çalışma koşullarınız hızlanacak başkaları için çalışmaktan üretmekten sağlıkla ilgili konuları gözden geçirmekten keyif alacaksınız. Önünüzdeki iki hafta boyunca kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir dönem olacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler keyifli etkilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Aşk hayatınız, aile hayatınız hareketli tam da bu noktada aile ortamınızı ilgilendirecek önemli konuları karşınıza getirecek bir tutulma yaşadınız. Cumartesi günü bu tutulma etkisi devreye girdi bu hafta da Çarşamba ve Perşembe günü bu tutulmanın hareketli konuları karşınıza getirdiğini görebilirsiniz. Çarşamba günü ev ve aile ortamlarınızda parayla ilgili konularda bazı konuşmalar sizi aşağıya çekebilir. Bu dönem bu olaylarla uğraşmak sizin için önemli olacak o yüzden böyle mühim konular karşınıza geldiği zaman kaçmamaya özen gösterin. Bu aileyle ilgili konuları, evinizle ilgili verilmesi gereken önemli kararları kapsayabilir. Para ile ilgili konulara çok fazla takılıyorsunuz bu etkiye dikkat edin. Yakın çevrenizdeki insanların sizi parasal konularda da gardınızı aşağıya indirmesi de söz konusu olabilir. Ev ortamlarınızda konuştuklarınıza yaptıklarınıza dikkat edin. Abiniz, ablanız, kardeşiniz varsa bu dönem parayla ilgili konularda sizi zorlayabilir sizden bir yardım isteyebilirler ya da parasal konularda sizin onlara kefil olmanıza takılı olabilirler. Yine de ev ve aile ortamlarında huzuru bulmanız söz konusu.

Cuma günü sabah saatlerini iyi kullanın güzel dileklerde bulunun istediklerinizi şöyle bir düşünün ya da aile ortamında yaşadığınız sıkıntı ve problemleri çözüme ulaştırmak için insanları devreye sokun. Bir yer alacaksanız Cumartesi gününün geçmesini bekleyin. Evliyseniz sevdiğiniz insanla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayacak. Güç çekişmelerine açık görünüyorsunuz birbirinizin hayatında kriz yaratma potansiyeliniz var, takıntılı davranmayın. Taşınma ile ilgili konularda hafta sonu dikkatli olun.

Pazar günü Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle beraber hayatınızda daha keyif veren bir döngüye merhaba diyorsunuz. Spora yazılmak için gayet uygun koşullar olacak. Size keyif veren insanlar ve keyif veren ortamlarda bulunmaya özen gösterin. Çocuğunuzla daha fazla vakit harcayacaksınız bu dönemde ve bekarsanız aşk hayatınızda derin ve anlamlı ilişkiler kurmak üzere harekete geçeceksiniz. Yakın çevrenizde güzel olaylar var onlardan alacağınız güzel haberlerle geleceğe dair umutla içinizde güzelliklerin yeşerdiğini de göreceksiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar ailevi konular ön planda olarak haftanıza başlıyorsunuz. Bu hafta genelinde aile ortamlarınızda ya da evinizde yapılması gereken önemli işler varsa bu işleri hareketlendirebilirsiniz. Boru tesisat gibi işleriniz varsa bunları ele almak önemli olacak. Tutulmadan almış olduğunuz etkiler yakın çevrenizde olup bitenlere gündeminizi çevirecek. Bu aralar yakınlarınızda kim varsa onların hayatında olup biten dramalar ya da ilişki sorunları sizi de aşağıya çekebilir. Hatta kendinizi önemli işlerde göstermediğinizi ya da yeteri kadar ortaya koyamadığınızı da düşünüyor olabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız bazı sıkıntılar yeniden karşınıza gelebilir bu dönem sosyal medyayı kullanıyorsanız bazı saldırılara maruz kalabilirsiniz ama bu hafta genelinde Çarşamba ve Perşembe günleri önemli iş konularınızı yapmamaya özen gösterin ya da toplantılar varsa geçmiş gündemde yaşananları ya da geçmiş gündemdeki maddelerin üzerinden geçmek aklınızın bir köşesinde bulunsun. İlişkiler, söyledikleriniz çok önemli olacak. Yakın çevrenizdeki bazı insanlara sinirlendiğinizi göreceksiniz bazı insanların sizi suiistimal ettiğini fark edebilirsiniz hatta fazla adaletli olacağım derken bazı adaletsizliklerle uğraştığınız da fark edebilirsiniz.

Neyse ki Cuma günü bu anlamda çok keyifli eğer iletişime dayalı işleriniz varsa Cuma günü önemli görüşmeler yapma potansiyeliniz yüksek. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz Cuma günü gayet güzel olabilir hatta kafanızda bazı düşünceler varsa sabah saatlerinde bolca dua etmeyi niyetinizi dile getirmeyi ihmal etmeyin. Yakın çevrenizdeki insanların ailevi konularda zorlandığını göreceksiniz bu dönemde. Yakın çevrenizle bir güç çekişmesi de devreye girebilir. Komşularınızla olur olmadık durumlar içerisinde bulabilirsiniz kendinizi ya da çok sevdiğiniz akrabalara bu kadar faydalı olmuşken onlara bu kadar yardım etmişken bazı noktalarda hiç anlaşamadığınızı da görebilirsiniz. Amcalarının hayatında da problemler karşınıza gelebilir.

Pazar günü Merkür Akrep burcuna geçer geçmez evinizi güzelleştirme anlamında şanslı iki haftalık süreç olacak. Eğer bu hafta bazı işleri başlattıysanız şimdi bu işlerde hızlı ilerlemeler elde edebilirsiniz. Tadilat boya badana gibi işleriniz varsa Pazar gününden sonra çok daha destekli olacaksınız. Emlak alım satım kiralama gibi işler varsa Pazar gününden sonra bu işleriniz de hızlanabilir. Güzel keyifli etkileşimler hafta sonu bulunacağınız ortamlarda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili konularda da şanslı olabilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar haftaya iletişimi yüksek bir şekilde başlayacaksınız ve yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar ama bir yandan da hayatınızda yapmak istediğiniz işler varsa bu hafta bu işlerle bezeli olarak hareket edeceksiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri dikkatli olmakta fayda var. Maddi konularda konuşmanız gereken önemli bir iş varsa para ile ilgili halletmeniz gereken önemli bir durum varsa bu konularda enerjiniz aşağıya çekilmiş ve sanki istediğinizi koparamamışsınız gibi bir hissiyat devrede olabilir. Sizi aşağıya çeken durumlarla karşılaşma potansiyeliniz yüksek ama bütün bunları biraz da bilinçaltınızda kendinizin yaptığını da fark etmeniz gerekiyor. Biraz rahat olmaya özen gösterin durum ve koşulları çok fazla zorlamayın sonrasında işler sizin lehinize dönecek.

Cuma günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu maddi konularda içinize su serpebilir rahatlayabilirsiniz önemli konuşmalar bu alandan yana karşınıza gelebilir ama yine de dikkatli olmanız gerekiyor çünkü hafta sonu harcamalar belinizi bükecek. Çocuğunuzun ya da sevdiğiniz insanın hayatındaki önemli değişim ve dönüşümler harcamalarınızı hızlandırabilir. Cuma günü ve bir sonraki hafta başına yansıyacak olan etkide borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olmakta fayda var. Sevdiğiniz insanla ya da çocuğunuzla anlaşmak bu dönem çok da kolay olmayacak. Cumartesi günü çok da keyifli olmayabilirsiniz güç çekişmelerinden mümkün olduğunca uzak durun.

Pazar günü Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle beraber iletişimci yönünüz daha derine gitme arzunuzla birleşecek ve yakın çevrenizdeki insanlarla irtibatınızı hızlandıracaksınız. Sıkıntı ve problemlerinizi konuşmak, tartışmalara çözüm üretmek anlamında şanslı iki hafta içinde olacaksınız. Önemli toplantılar yapma, satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanında çalışıyorsanız bu alanda ele almanız gereken önemli işler görüşmeler, anlaşmalar, toplantılar devreye girebilir. Pazar günü oldukça keyifli dış ortamlarda, gezilerde, tatil yaptığınız yerlerde kendinizi şanslı, mutlu, iyimser görebilirsiniz. Önemli ilişkiler hafta sonu şekillenebilir.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, maddi konular ön planda olarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Tutulma sizin tarafınızda gerçekleşti Cumartesi günü hayatınızda önemli açılımlar olmuş olabilir bazı durum ve olaylarla ciddi anlamda mücadele ediyor olabilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz, bazı konuşmalar, eğitimle ilgili konular ya da gelecek planlarınızda sizi ayağınızdan tutan çeken durum ve olaylarla karşılaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Çarşamba günü kimliğinizi ön plana çıkarmak sandığınız kadar kolay olmayacak. Çok çabuk su koyabilirsiniz, fikir değiştirebilirsiniz, kararsızlıklarınız yüksek olabilir. Bu dönem sağlığınıza ekstra özen gösterin. Diğer taraftan önemli bir eğitimle ilgili almanız gereken bir haber de sizi aşağıya çekebilir Çarşamba ve Perşembe günleri bu etkilerle dolu olacaksınız ama moralinizi bozmayın.

Cuma günü Güneş’in Merkür’le kavuşumu bazı konularda kafanızda bir ışık yanmasına neden olacak neyin neden olduğunu çok net çözeceksiniz. Geçmişte yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin artık önünüzde bir engel olmasına izin vermeyeceksiniz ama dikkatli olmanız gereken durumlar ailevi konulardan gelecek. Cumartesi günü ailenizde üzerinizde etkisi olan ya da baskı yaratan bir insanla kafa kafaya gelme, güç mücadeleleri içerisinde bulunma potansiyeliniz yüksek. Sevdiğiniz ya da ailenizdeki insanlarla bu dönem çekişmelere girmeyin bu güç savaşı iki tarafa da yaramayacak. Evinizde önemli, sevdiğiniz bir eşyanın bozulması etkisine karşı da dikkat edin. Takıntılardan mümkün olduğunca uzak durun, krizleri iyi yönetin.

Pazar günü Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki iki hafta boyunca maddi konularda güzel getiriler olabilir. Parayla ilgili konularda ne yapmanız gerektiğini çok net göreceksiniz bu dönemde ve mücadeleci koşullar olsa bile burada bazı şartları sağlama almasını da becereceksiniz Pazar günü bu anlamda çok keyifli ve aynı zamanda Pazar günü sizi birçok konuda da destekleyecek gezmek, dolaşmak, keyif almak ya da alışveriş yapmak istiyorsanız Pazar gününü tercih edin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, haftanıza kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Cumartesi sizin için zor bir tutulma vardı, kadersel alanınızda gerçekleşti bu tutulma o yüzden bilinçaltı problemleriyle, korkularla, endişelerle uğraşmış olabilirsiniz. Kendinizi mutsuz, şanssız ya da isteksiz görüyor olabilirsiniz sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Çarşamba ve Perşembe bu etkilerle bir kez daha savaşacaksınız. Patronlarınızla, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi ve parasal konuları yeniden gözden geçirmeniz gereken bir dönem. Geçmişte sizin için çok rahat akan bazı konular artık istediğiniz gibi akmıyor olabilir bunun nedeni hem Güneş’in hem Merkür’ün Güney ay düğümü tarafından kavuşuyor olması bu da üzerinizde bir ağırlık yaratabilir siz de bu ağırlıktan nasibinizi alabilirsiniz. Bazı şeylerin değişmesi gerek bunun farkındasınız ama henüz nasıl yapacağınız konusunda net değilsiniz şu an yapmanız gerekmiyor ama kendinizi şu anki şartlardan bir şekilde korumanız gerekiyor eldekini korumanız gerekiyor.

Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu düşündüklerinizi karşınıza getirecek o yüzden olumsuzluklardan mümkün olduğunca uzak durun. Yakın çevrenizde hayatınızda etkin olan üzerinizde baskısı olan ya da hayatınızı yönlendirmeyi seven bir yakınınızdan Cumartesi günü bazı sorunlar görebilirsiniz ya da bu yakınınızın sizin hayatınızı bir şekilde manipüle ettiğini fark edebilirsiniz. Güç çekişmelerini açık bir dönem o yüzden iletişime dayalı birtakım işleriniz varsa bu dönem söylediklerinize ve yaptıklarınıza ekstra dikkat edin sonradan sıkıntılı durumlara girmemek adına. Akrabalarınızın hayatında önemli bazı olaylar da devreye girebilir.

Pazar günü daha keyifli Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber ifadede rahatlayacaksınız kafanızdaki plan ve projeleri hayata koymak sizin için çok daha kolay olacak. Merkür bu zor alanınızda şimdiye kadar sizi endişelendirdiyse şimdi bu endişeleri geride bırakmanın tadını çıkaracaksınız. Planlarınızı hareketlendirmek anlamında iki haftanız olacak. Pazar günü Venüs’ün Jüpiter’le olumlu açısı özel hayatınızda şanslı olduğunuzu gösteriyor. Sevdiğiniz insandan bolca enerji almayı ihmal etmeyin hatta yeni bir ilişkiye adım atıyorsanız bu ilişkiden alacağınız güç bu tutulmada yaşadığınız bazı zorlukları çok daha kolay yenmenizi sağlayabilir. Hayatınızı, aşk hayatınızı yeniden inşa ediyorsunuz bu inşaatı doğru ve sağlam bir şekilde yapın.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, haftanıza geri planda durduğunuz isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz ama genel itibariyle dikkatli olmanız gereken bir döngü içerisine girmeye başladınız. Sosyal çevrenizdeki olayları gözden geçirdiniz, önemli değişimler yaşadınız, bazı arkadaşlarınızla aranızda eski meselelerin gündeme geldiği bir tutulma yaşadınız Cumartesi günü. İlla bu kadar problematik olmak durumunda değil, bu tutulma sizi destekleyen de bir tutulma ama bazı konuları görmeniz ve net bir şekilde karar vermeniz için de önemli olayları karşınıza getirmiş olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri bu konuların hayatınızda önem kazandığını göreceksiniz. Arkadaşlarınızla yaptığınız gelecek odaklı bazı planlar bunlarda bazı size adil gelmeyen konular olabilir ya da eski konu ve olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Hem kariyer hem ilişki sıkıntılarınız sizi aşağıya çekmesin. Bu duygu durumları sizi yorabilir ve üzebilir. Bazı arkadaşlarınızdan gelecek güzel haberlerle kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Sosyal çevre değişikliği düşünüyorsanız, bir yerden bir yere geçmek, iş değişikliği yapmak istiyorsanız Cuma günü bu anlamda size göz kırpan bazı konuşmaların, görüşmelerin karşınıza geldiğini fark edebilirsiniz. Parayla ilgili konulara dikkat edin. Maddi konularda güç kazandığınız bir dönem ve bu gücü hayatınızda gördüğünüz bir dönem. Hem güç kazandınız hem de bazı konularda daha dikkatli harcama yapmak durumunda kaldığınız. Tam da bu dönemde arkadaşlarınız sizden borç isteyebilir ya da arkadaşlarınızla girişeceğiniz bir işte para ile ilgili konulara takılabilirsiniz hafta sonu bu etkilere dikkat edin. Para ile ilgili konularda takıntılı davranmayın, güç çekişmelerinden uzak durun.

Pazar günü Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki iki hafta boyunca kariyerinizde ve ilişkilerinizde kendinizi geriye çekebilirsiniz. Bazı konuları anlamlandırmak isteyecek, hayal kuracak, yazacak, çizecek ve planlar yapacaksınız. Tanımadığınız yerlerde konuşmalarınıza dikkat edin arkanızdan iş çevrilme potansiyeli yüksek olabilir dedikodunuz dönebilir siz ortalıklarda olmadığınız ve biraz ketum davrandığınız için insanlar gereksiz yere konuşabilirler. Önemli iş konuşmalarınız ve görüşmelerinizi bu iki hafta boyunca yapmamak aklınızda olsun sadece plan yapın yani bir yılı gözden geçirin. Bu planları Merkür Yay burcuna geçer geçmez çok rahat bir şekilde uygulayacaksınız. Şanslı etkileşimler var kariyerinizde güzel haberler alacaksınız. Sağlığınızın da iyi olması bir şekilde durum ve olayları toparlıyor olmanız aranılan insan olmanızı sağlayacak.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar sosyal çevreniz fazlasıyla hareketli haftaya hızlı etkilerle giriş yapıyorsunuz. Kariyerinizde atacağınız adımlar, iş hayatınızda verilmesi gereken önemli kararlar, patronunuzla, beraber çalıştığınız insanlarla ilerlemeniz gereken alanlar önemli. Çünkü bu alanda bir tutulma gerçekleşti, bu tutulmayla iş hayatınızda, amaç ve hedeflerinizde neyi yanlış yaptığınızı belki de hangi noktalarda zorlandığınızı gördüğünüz bir dönem içerisindesiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri özellikle iş ortamlarınızda kendinizi ön plana çıkarmak kendi egonuzu konuşturmak anlamında biraz sizi zorlayabilir. Hem beraber çalıştığınız insanlar hem de dış ortamlarda iş yaptığınız kişilerle ilgili konularda da bazı sorunlar sizi aşağıya çeken olaylarla karşılaşma potansiyeliniz yüksek. Fedakarlıkları geride bırakarak daha doğru sonuçlar almak arzusuyla yolunuzda ilerlemelisiniz bu anlamda Cuma günü size göz kırpacak Güneş Merkür kavuşumunu kariyerinizde atmanız gereken önemli adımlar varsa annenizle ilgili konularda ve toplum önü çalışmalarınızda kullanabilirsiniz. Önünüze önemli çözümler gelebilir bazı konuşma ve görüşmeleriniz Cuma günü hızlanacak. İşle ilgili konularda da güzel dileklerinizin gerçekleştiğini göreceksiniz o yüzden olumlu olmaya özen gösterin. İş ortamlarınızda çekişme yaşadığınız bazı insanlar olabilir Cumartesi günü güç çekişmelerinden uzak durun. Göz önünde olacağınız ortamlarda kalabalık yerlerde bazı çekişmelerin karşınıza gelmesi bu konuları uzatmanız işinize yaramayacak ve bazı takıntılarınız bu dönemde sizi yorabilir enerjinizi krizlerle uğraşmaya harcayabilirsiniz.

Pazar günü Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla daha fazla iletişiminizi hızlandıracağınız bir sürece merhaba diyorsunuz. Organizasyonlar, davetler, aktiviteler bu dönem artarken bazı arkadaşlarınızla iş hayatınızda yaşadığınız konuları konuşmak ya da gelirlerinizi nasıl artıracağınıza dair tüyolar almak anlamında faydalı iki haftanız var önünüzde. Pazar günü daha rahat etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla beraber ya da size keyif veren konulara daha fazla yer ayıracaksınız. İşle ilgili önemli adımlar atmak istiyorsanız Cumartesi gününü geçirdikten sonra atmaya özen gösterin.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar kendinizi göstereceğiniz haftalardan bir tanesi önemli işler koşturmalar, kariyer uğraşılarınız gündeminizde olabilir. Bu aralar birçok yere yetişmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı olayların sizi aşağı çekme potansiyeli var. Gelecek planlarınızı hareketlendirmek isterken burada bazı olaylar yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Seyahatler, ticari faaliyetler, hukuki alanda atılması gereken adımlar tutulmanın konusuydu bu tutulmanın konusu da bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri karşınıza gelecek. Sevdiğiniz kişinin akrabalarının, davranışlarıyla hem partnerinizi hem de sizi zorladığını fark edebilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanların bu dönem üzerinizde daha fazla bir etkisi olabilir. Önemli işlerinizde bu dönem hızlı hareket etmek istiyorsunuz ama zaman zaman sizi durduran enerjiler de devrede olacak. Söylediklerinize ve yaptıklarınıza bu dönem dikkat edin. Medyada bir işiniz varsa sosyal medyayı kullanıyorsanız bu dönem bazı zorlanmalar devrede olacak.

Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu eğitimde, seyahatlerde, yurt dışı bağlantılı işlerde, ticari faaliyetlerde önünüze yeni kapılar aralanmasını sağlayacak. Bu alanlarda önemli bir isteğiniz, gerçekleşmesini istediğiniz bazı şartlar varsa bunlar Cuma günü karşınıza gelme potansiyeli yüksek görünüyor. Cumartesi günü seyahatlerde beklenmedik olana açık olmanız gerekebilir bazı krizlerle uğraşacaksınız. Uzak çevrenizdeki insanların hayatında oluşacak bazı olaylar sizin hayatınızı da etkileyebilir. Bu dönem tanımadığınız insanlarla çekişmelere, kavgalara, güç çekişmelerine girmeyin. Trafikte kimseye sataşmayın eğitim ortamlarında bazı konuları çok fazla gözünüzde büyütmeyin Cumartesi günü bu anlamda önemli.

Pazar günü Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki iki hafta boyunca kariyerinize daha fazla ilgi gösterecek bu alanda görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Önemli insanlarla bir araya gelebilirsiniz patronlarınızla iletişiminizi hızlandırabilirsiniz çalışmıyorsanız annenizle olan bağlantınız kuvvetlenebilir şimdiye kadar onunla bazı tartışmalar yaşadıysanız bunları da artık rahat ve sağlam bir zemine oturtmak sıkıntı ve problemleri ele almak anlamında hayat size gülümseyecek. Pazar günü oldukça keyifli para ile ilgili konularda da şanslı olduğunuzu görecek eviniz için yapmanız gereken bir alışveriş varsa bu harcamaların sizi mutlu ettiğini fark edeceksiniz. Hafta sonu ile beraber bir sonraki hafta başına sarkacak olan etkiyle iş hayatınızda kalıcı adımlar karşınıza gelebilir.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar sosyal çevrenizden aldığınız etkiler dış ortamlardan gelecek haberlerle haftanız bir hayli hareketli başlıyor. Bu aralar öğrenmekten, gezmekten, çeşitli seyahatlerde bulunmaktan fazlasıyla mutlu olabilirsiniz ama diğer taraftan para ile ilgili konular biraz sinirinizi bozuyor olabilir özellikle tutulmayı buradan aldığınız için Çarşamba ve Perşembe günleri bu noktaya dikkat edin. Maddi konularda atmanız gereken önemli adımlar olabilir bu adımlarda gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Kendinizi iş hayatınızda ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz bunu yapamadığınız için de parasal getirilerinizin ya da konumunuzun sizi maddi olarak aşağıya çektiğini de düşünebilirsiniz. Para ile ilgili konularda sizi aşağıya çeken durumlara karşı dikkatli olun ve içinizdeki o iş bitirici gücü ortaya çıkarın bazı eski konu ve olaylarla uğraşmak ve duygu durumunuzu çok fazla tutmak durumunda kalabilirsiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri bu durumun içinden çıkmak kolay olmayacak o yüzden sizi aşağı çeken durumların içinde kalmayın çözümler akabinde karşınıza geliyor. Cuma günü parayla ilgili bir işiniz varsa bu konularda güzel sonuçlar karşınıza gelebilir. Maddi kazançlarınız gelirleriniz konusunda güzel dileklerde bulunabilirsiniz sabah saatlerinde. Cumartesi harcamalarınıza, arkadaşlarınızla giriştiğiniz işlere ve organizasyonel işlerinize dikkat edeceksiniz çünkü burada parayla ilgili konularda bir engele takılma potansiyeliniz var bu da bazı güç çekişmelerini karşınıza getirebilir. Takıntılardan mümkün olduğunca uzak durun bu dönem sizden para isteyen arkadaşlarınız varsa üstünüzde güç sahibi olmak isteyen kişiler varsa bu insanlara çok fazla kulak asmayın vermek durumunda kalırsanız da kendi bütçenizi zorlayacak bir şekilde de onlara yardım etmeyin ama çekişmeleri en çok parasal konularda yaşayabilirsiniz.

Cuma günü bazı haberler gelebilir ve bu haberler para ile ilgili konularda tedirgin hissetmenize neden olabilir, ufak bir kriz yaşamanıza da neden olabilir. Pazar günü gayet keyifli Merkür Akrep burcuna geçiyor iki hafta boyunca seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, ticari adımlar, hukuki alanda verilmesi gereken önemli kararlar gündeminizde yerleşebilir. Bu dönem dil öğrenmek de başta olmak üzere eğitime dayalı işlerinizin hızlandığını görebilirsiniz. Medya alanında çalışıyorsanız sosyal medyayı kullanıyorsanız bu dönem önemli konuşma ve görüşmeler yapacak ve tanımadığınız insanlardan daha büyük fayda sağlayacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa onun kardeşleri ve yakınlarıyla olan bağlantıları kuvvetlendirmek anlamında da keyifli bir dönem olabilir. Hafta sonu çok güzel sevdiğiniz insanla aranızdaki buzları eritmek ve bütün bir haftanın yorgunluğunu atmak üzere hem onun çevresinden faydalanabilir hem beraber bir seyahate gidebilir ya da kısa vadeli planlarla hayatınızı renklendirebilirsiniz.

Yorumlar (0)