Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 06.11.2023, 11:27
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

06 – 12 Kasım haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, hızlı ve hareketli haftalardan bir tanesi başlıyor. Hayatınızda bir insan varsa ya da size heyecan veren konular varsa bu hafta başında bu konuların üzerine düşeceksiniz ama gün genelinde ay boşlukta olduğu için spora gitme biraz daha günü rahat geçirme rahatlatıcı etkiler altında olmaya özen gösterin. Pazartesi günü Venüs’ün Plüton’la olumlu açısı işle ilgili konularda ikna etmeniz gereken insanlar varsa birkaç gün boyunca bu konularda gücünüzü kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Para ile ilgili konularda güzel gelişmeler var beklenmedik yerlerden güzel satışlar elde edebilirsiniz. Bu işlerle uğraşmıyorsanız maddi konularda ettiğiniz duaların bir anlamda karşılığını alacağınız bir hafta olacak.

Venüs Terazi burcuna geçer geçmez ilişkiler konusunda size güzel etkiler yollayacak. İlişkiler hayatınızın önemli bir merkezi haline gelecek. Maddi konularla ilgilisiniz Kasım ayında ama ilişkilere de özen göstereceksiniz, harcamalarınız bu yönde hızlanabilir. 3 hafta boyunca yeni bir ilişkiye başlamak, ilişkinizi sağlamlaştırmak ve ilişki ile ilgili konularda kendinizi ön plana çıkartmak önemli olabilir. Burası ortaklaşa atacağınız adımları temsil ettiği için iş birlikleri, atılacak imzalar, önemli konuşma ve görüşmeler de gündeminize yerleşecek. Bu aralar çok popüler olacaksınız bu popülerliğinizi iyi kullanın.

Cuma günü Merkür’ün Yay burcuna geçişi seyahat planlarınızı hızlandırabilir uzakta bulunan akrabalarınızı görmeye gidebilir ya da seyahat ve eğitimle ilgili konularda yapmanız gerekenleri ön plana alabilirsiniz. Ticari adımlarınız da hızlanacak yurtdışı bağlantılı işler yabancı insanlardan gelecek önemli bazı geri bildirimler ve onlarla yapılacak olan işler hayatınızın merkezine yerleşecek. Eğer bir davanız varsa ya da bir seyahate gitmeyi düşünüyorsanız Cuma günü beklediğiniz haberleri almak çok da mümkün olmayabilir. Birkaç gün boyunca olumsuzluklarla mücadele etmeye çalışın bu aralar büyük resmi göreceksiniz ama bu görmüş olduklarınız hoşunuza gitmeyebilir ya da bazı noktalarda engellendiğinizi düşünebilirsiniz.

Hafta sonu Mars ve Uranüs karşıtlığı tehlikeli yerlerden mümkün olduğunca uzak durmanız gerektiğini size hatırlatacak. Maddi konularda da bütçenizin dışına çıkmayın özellikle para ile ilgili konular ya da hiç bilmediğiniz yerlerde tehlikeli durumları karşınıza getirebilir Pazar günü bu etkiye dikkat edin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar ev, aile ve yuvanız için yapılması gereken aile içi görüşmelerin hızlandığı ve organize etmeniz gereken konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Kafanızda bir sürü plan olabilir ama bu planları uygulamak sandığınız kadar kolay olmayacak en azından Pazartesi günü. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Özel hayatınızla ilgili konularda, geleceğinizi ilgilendirecek önemli adımlarda ve eğitim alanlarınızda güzel etkileşimler altındasınız, istediğiniz haberler karşınıza gelebilir.

Salı günü Merkür’ün Neptün’le olan olumlu açısı sosyal çevrenizdeki insanların ilişkiniz konusunda sizi desteklediğini ve işlerinizi yaparken size faydalı ve yardımcı olduklarını da fark edeceksiniz. Çarşamba Venüs Terazi burcuna geçecek çalışmaktan, üretmekten mutluluk duyacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. 3 hafta boyunca hem çok çalışabilir hem de bir yandan da iş hayatınızı güzelleştirmek, iş hayatınızda dengeyi kurmak, sıkıntı yaşadığınız insanlar varsa bu insanlarla bağı kuvvetlendirmek adına bu dönemi kullanabilirsiniz. Sağlığınızda gözle görülür gelişmeler devreye girebilir kendinize daha fazla bakmak istediğinizi fark edebilirsiniz ama bu dönem zengin ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeniz, şekere düşkünlüğünüz kilo alımınızı hızlandırabilir.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçecek para ile ilgili konular önem kazanıyor. 2 hafta boyunca maddi konular, gelirleriniz, alacak verecek dengesi ya da bu alanda neler yapabileceğinizi bolca konuşacak sıkıntı ve problemlerinize maddi konularda çözüm üreteceksiniz. Ruhsal ve mistik konulara ilginiz artabilir eğer bu alanda çalışmalarınız varsa bu çalışmalarınızın hızlandığını görebilirsiniz. 10 Kasım Cuma günü dikkatli olmakta fayda var duyduğunuz bazı bilgiler doğru olmayabilir. Yatırım yapıyorsanız herhangi bir yerde yanlış adımlar atmaya meyilli olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki parasal konular o kişiyle ilişkinizi gerginleştirebilir.

Pazar gününe dikkat, sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Bu dönem farklı davranma isteğiniz tavır değişikliğiniz en çok ilişkide olduğunuz kişileri ya da size hayranlık duyan, sizinle vakit geçirmek isteyen insanları etkileyecek o insanlarla aranızdaki gerginliklere açık olabilirsiniz. Popülerliğinizde bir düşüş olabilir beklenmedik durumlar karşınıza gelebilir bu etkiye dikkat edin.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler iletişimi bol haftalardan bir tanesi başlıyor. Pazartesi günü kafanızda kısa vadeli planlarınız olabilir ama bu planları hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz Akşam saatleri size hız verecek Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri evinize, aile içi konuşmalara, hayatınızla ilgili konularda neler yapabileceğinize vaktinizi ayıracaksınız. Venüs’ün Plüton’la olumlu açısı ev hayatınızda aradığınız huzuru bulacağınız anlamına geliyor. Bu dönem eviniz için yapacağınız harcamalar sizi keyiflendirebilir. Salı günü iş hayatınızda diğer insanları hayal gücünüzle etkileyeceksiniz. Önemli bir satış yapabilir, önemli bir başarı devreye girebilir.

Çarşamba günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle aşk hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Biriyle tanışmak, aşkın peşine düşmek, flörtleşme önem kazanırken spora yazılmak, hobilerinizle ilgilenmek önemli olacak. Çocuğu olanlar çocuklarıyla olan bağlantıların kuvvetlendiği görebilirler. Çocuk arzunuz varsa bu konular da hızlanabilir.

Cuma günü Merkür’ün Yay burcuna geçiyor olması ilişkileri karşınıza getirecek sevdiğiniz insanla ilişkileri konuşabilir yeni biriyle tanıştıysanız ilişkinizi bir sonraki boyuta taşıyabilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler, önemli konuşmalar, ortaklıklar gündeme gelebilir. Taşınma ile ilgili konular varsa bir kontrat yapmayı düşünüyorsanız önünüzdeki 2 hafta bu alanlarınız aktif görünüyor. Sevdiğiniz insanla seyahat planları yapmak ya da ilişkinizi bir üst seviyeye taşımak önemli olacak. 10 Kasım Cuma günü Merkür bu alanlarınıza geçer geçmez iş hayatınızda beraber çalıştığınız kişilerden yana kendinizi mutsuz ve şanssız görebilirsiniz ya da evliyseniz sevdiğiniz insanın ailesiyle anlaşmak kolay olmayabilir hatta söylenilen bazı konuları kafanıza fazlasıyla takabilirsiniz, ailenizden bir insanın size bazı konularda yalan söylediğini görebilirsiniz. Bu aralar ilişkilerle ilgili konularda olumsuzluklardan mümkün olduğunca kaçının. Bu etki birkaç gün sürse bile sonrasındaki 2 hafta boyunca ilişkiler sizi tamamıyla destekliyor olacak.

Pazar günü sağlıkla ilgili konulara dikkat edin. Aynı zamanda gündelik hayatın ritminde bazı olumsuzluklar devreye girebilir bu olumsuz hava koşullarından ya da aldığınız bir haberden kaynaklı olabilir, yanınızda çalıştırdığınız birileri varsa onlarla da anlaşmak çok kolay olmayacak. İş hayatınızda grev gibi olaylar devreye girebilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler maddi konular önemli bu hafta ve bu alanda ne yapmanız gerektiğine odaklanacaksınız. Pazartesi günü ay boşlukta. Parasal konularda vermeniz gereken önemli kararlar varsa sabah 10:24’e kadar yapmaya özen gösterin sonrasındaysa gün genelinde çok fazla para harcamayın gece saatlerine kadar ay boşlukta dolaşacak ama Salı ve Çarşamba günleri hızlı gelişmeler altında olacaksınız, kısa vadeli planlarınıza odaklanacaksınız çok daha verimli birkaç gün sizi bekliyor. Yakın çevrenizden güzel destekleriniz var. Yakın çevrenizden bir insanla flörtleşiyor ama henüz isim koyamadıysanız bu hoşlandığınız kişinin sizi birçok konuda ne kadar desteklediğini görecek ve ona karşı çekiminizin kuvvetlendiği göreceksiniz.

Salı günü Merkür’ün Neptün’le olumlu bir açısı var aşk hayatınızda güzel gelişmelerin karşınıza geleceğini gösteriyor. Hayal gücünüz yüksek çalışabilir sevdiğiniz insana faydanızın dokunmasını istiyor olabilirsiniz ya da çocuğunuz varsa çocuğunuz için yapılması gereken bazı işlerde çocuğunuza eşlik etmek de söz konusu olabilir ama bu birkaç gün özellikle sevdiklerinizle aranızdaki bağlantının kuvvetli olduğunu görebilirsiniz. Çarşamba günü Venüs Terazi burcuna geçiyor önünüzdeki 3 hafta boyunca evinizle ilgili konularda tadilat tamirat gibi işlerinizi devreye koyabilirsiniz. Evinize yeni bir eşya almak evinizde misafir ağırlamak önemli olacak. Emlak alım satım kiralama gibi işlerinizde şans sizinle.

Cuma günü Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle beraber çalışma koşullarınızın önem kazandığı bir dönem başlıyor. Çok çalışacak ama çalışmaktan da mutluluk duyacaksınız. Bazı iş konuşmaları, yeni bir projeye başlamak anlamında sizi destekleyecek. Odaklanmaya özen gösterin bazen işin özünü kaybedebilirsiniz çalışma koşullarında kendinizi çok fazla yorabilirsiniz kendi felsefenizi ve inancınızı beraber çalıştığınız insanlara yansıtmak isteyebilirsiniz işte bu nokta sizi yorabilir ve zorlayabilir. İş hayatınızda Cuma gününe dikkat edin ve Cuma gününden bir gün önce ve hafta sonuna yayılacak olan etkilerde olumsuzluğa kapılmayın. Pazar günü sosyal ortamlarda gerilimlere açıksınız. Beklenmedik patlamalar iki tarafın birbirine girmesi ya da zorlayıcı bazı koşullar sizi yorabilir.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriyorsunuz ama Pazartesi günü hayat geldiği gibi aksın modunda olabilirsiniz. Gün genelinde ay boşlukta olacak sabah 10:24 itibariyle gece saatlerine kadar o yüzden bu Pazartesi rahatlamaya özen gösterin. Maddi konularda güzel etkileşimler altındasınız çalıştığınız ortamlarda bulunduğunuz yerlerde insanlar fikirleriniz ve düşüncelerinizden etkileniyorlar bu da size ekstra bir kazancının yolunu açabilir insanları etkilemesini başaracaksınız. Ev ve aile ortamlarınızda yaratıcı yönleriniz ön planda olacak.

Hayal gücünüz çok iyi çalıştığı için evinizin yuvanızın birliği, huzuru ve güzelliği için uğraşmak Salı gündeminizde olacak. Sevdiklerinize karşı onlara ne kadar minnettar olduğunuzu onları ne kadar çok düşündüğünüzü sevdiğinizi göstermek için de Salı günü önemli bir şansınız var. Çarşamba günü Venüs Terazi burcuna geçiyor yakın çevrenizle olan bağlantılar hız kazanıyor akrabalar, komşular, çok yakın dostlarınızla yapılacak her tür iş size keyif verecek.  Satış, tanıtım, pazarlama, lojistik, online pazarlarda işi olanlar bu dönem çok güzel bağlantılar kurabilir iyi para kazançlarına sahip olabilir. Öğrenciyseniz bu dönem derslerinize olan ilginizin de arttığını göreceksiniz. Bolca kısa vadeli planlar yapacaksınız. Meraklı olacaksınız ve etrafınızda olup biten her tür konunun içerisinde kendinizi bulacaksınız.

Cuma günü Merkür Yay burcuna geçiyor aşk eviniz hareketleniyor. Merkür’ün aşk alanlarınıza girmesiyle hayata aşkla bakacağınız bir süreç başlıyor. Çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılar kuvvetlenebilir aynı zamanda yine sanatsal ve kreatif işlerinizde farklı yönlerinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızdaki insanla bağlantınız sırasında fanatik bazı düşüncelerden ve kendi inancınızı karşı tarafa dayatmaktan mümkün olduğunca uzak durun. Ateşli yapınızı dengelemek için spora yazılmak, yürüyüşler yapmak, vücudunuzu dengelemenize ve sağlığınızı kazanmanıza yardımcı olabilir. Merkür buraya geçer geçmez bazı noktalardan da sizi biraz yoracak ve zorlayacak çünkü Cuma günü Merkür’ün Satürn’le dik açısı da devrede bu da para ile ilgili konulara dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Çocuğunuz, sevdiğiniz insan için yapacağınız harcamalar bu dönem fazla olabilir ya da harcamalarınız yüzünden bardağın boş tarafını görebilirsiniz. Ama bu geçici bir süreç, hafta sonuna denk gelen sürede harcamalarınızı kontrol altına almaya özen gösterin.

Pazar günü Mars’ın Uranüs’le bir karşıt açısı var ev ve aile ortamlarınızda gerginliklerden, huzursuzluklardan, tehlikeli ortamlardan kişilerden uzak durun. Sevdiğinizle aranızda çıkacak olan kavgaları büyütmeyin kaza enerjisi devrede olduğu için evinizde vakit geçirirken dikkatli olmaya özen gösterin sevdikleriniz de karşı karşıya gelmeyin. Toplum önündeki duruşunuzda da bu etkiye açık olacaksınız.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar haftaya isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü ay boşlukta olacak. Önemli işleriniz varsa Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerini değerlendirebilirsiniz. Pazartesi günü Venüs’ün Plüton’la olumlu bir açısı var bu olumlu açı aşk hayatınız, ilişkileriniz ve sizi destekleyen hayat görüşünüz konusunda bir güce sahip olduğunuzu anlatıyor. Birkaç gün boyunca fikir ve düşüncelerinizi başkalarına aktarmak, ilişkilerinizle ilgili konularda istediğiniz sonuçları almak size iyi gelecek. Yakın çevrenizdeki insanlar bu aralar sizi fazlasıyla destekliyorlar siz de onlarla olan ilişkilerinizde onları iyi bir şekilde organize ediyorsunuz ve güzel planlar içerisindesiniz. Geleceğe yönelik her tür işte ilişkilerle ilgili konularda yakın çevrenizden destek almayı unutmayın. İletişime dayalı birtakım işleriniz varsa hayal gücünüz çok kuvvetli olacak düşündüğünüz her şeyi yapma potansiyeline sahipsiniz.

Çarşamba günü Venüs Terazi burcuna geçiyor önünüzdeki 3 hafta boyunca maddi konular önemli olacak, kazançlarınızı artıracaksınız güzel olan estetik ve artistik olan her şeye daha fazla para harcama isteğiniz yükselebilir ama bir yandan da maddi olarak elinizin bollaştığını görecek kazançlarınızı iyi bir noktaya taşıyacaksınız. Doğru yatırımlar yapılırsa 3 hafta boyunca kazançlarınızın artması da söz konusu olabilir.

Cuma günü Merkür Yay burcuna geçecek 2 hafta boyunca ev, aile ve yuva ile ilgili konular önem kazanıyor. Aynı evde yaşıyorsanız daha fazla aile bireyleriyle bir araya gelmek konuşmak ya da çözüm üretmek sıkıntı ve sorunlara beraberce bir yol bulmak önem kazanabilir. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa bu konuların hızlanması da söz konusu olabilir. Evden çalışabilirsiniz. Önümüzdeki dönem iletişimi daha çok ailevi konular üzerinden sağlayacaksınız ama bardağın boş tarafını görmemeye özen gösterin özellikle ikili ilişkilerinizde beklediğinizi bulamama sevdiğiniz insanın işiyle ilgili bir konuda sorun yaşaması aile büyüklerinizin bazı noktalarda sizi desteklememesi Cuma günü sizi biraz zorlayabilir. Pazar günü Mars’ın Uranüs’le olan karşıt açısı hem fikirsel olarak hem de bulunacağınız çevrelerde kavgalara sürtüşmelere her tür böyle patlayıcı etkiye hazır olmanız gerektiğini gösterebilir. Kimseyle bu dönem dalaşmayın, girmeyin tehlikeli ortamlarda bulunmayın.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler sosyal çevrenizden alacağınız önemli haberlerle haftanız başlıyor. Arkadaş ortamlarınızda hafta sonundan bu yana taşıdığınız etkiler Pazartesi gününe damgasını vurabilir ama Pazartesi önemli kararlar aldıysanız plan değişikliklerine de hazır olun. Salı ve Çarşamba, Perşembe günleri kendi halinizde olmak kendi içinize dönmek önem kazanırken Perşembe gününden sonra sizi destekleyen bir dönem olacak.

Çarşamba günü Venüs sizin burcunuza geçiyor. 3 hafta boyunca güzelleşeceksiniz, alışveriş yapma, sosyalleşme, kendinizi dışarıya atmak anlamında şanslı bir süreç başlıyor. Yaklaşık 2-3 haftadan bu yana içe kapalıydınız hayatın keyfini alamıyordunuz işleriniz istediğiniz gibi akmamış olabilir ama Çarşamba gününden sonra Venüs sizin burcunuza geçer geçmez sizi parlatacak. Pazartesi günü aile büyüklerinizden alacağınız destekler yüksek olabilir. Salı günüyse para ile ilgili konularda yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Bir işinizde olumlu anlamda çok göze batabilirsiniz. Yaratıcı yönleriniz ön planda olduğu için hayal gücünüz çok daha kuvvetli olduğu için beraber çalıştığınız insanlar birçok konuda size güvenebilir ve onları da çok rahat bir şekilde ikna edebilirsiniz. Önemli bir satış gerçekleştirmek istiyorsanız bu dönemde bu satışların sonucunda elinize güzel bir para geçebilir. Çarşamba günü Venüs sizin burcunuza geçiyor cazibeniz ve güzelliğiniz artıyor.

Cuma günü Merkür Yay burcuna geçecek iletişimsel konular hızlanıyor. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar bilgisayarla bağlantılı işler ya da sosyal medyayı kullanma eğitim konuları ve ulaşımla ilgili alanlarda önemli konular karşınıza gelebilir.  Anlaşmalar, sözleşmeler bu alanlardan yana fırsatlar yaratabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Merkür Yay burcunda ilerlerken burası düşünce, fikir alanları olduğu için kendi fikirlerinizi düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlara yaymak isteyeceksiniz ama bunu yaparken fanatiklikten mümkün olduğunca uzak durun ve işin özüne odaklanmaya çalışın. Bazen birçok konuda dağıldığınızı ve odaklanamadığınızı fark edebilirsiniz. Cuma gününe dikkat edin beraber çalıştığınız insanların hayatında oluşacak bir zorlanma sorunları karşınıza getirebilir, bardağın boş tarafını görebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda da dikkatli adımlar atmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Hafta sonu Mars ve Uranüs karşıtlığı devrede olacak, patlayıcı etkiler devreye girebilir. Bu tehlikeli durumları ağırlıklı olarak para ile ilgili konularda yaşayabilirsiniz bu yüzden yine para dengenize özen gösterin tehlikeli yerlerde bulunmayın ve tanımadığınız insanlarla bu dönem herhangi bir şekilde sürtüşmelere girmeyin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler bu hafta göz önünde olacağınız yerlerdesiniz ama Pazartesi günü tüm gün boyunca ay boşluk olduğu için işinizle ilgili beklediğiniz bazı sonuçları almanız söz konusu olmayabilir. Salı ve Çarşamba günleri Perşembe öğleye kadarki zaman diliminde çok daha hızlı bilgiler karşınıza gelecek ve işlerinizden istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Salı günüyle beraber sosyal çevrenizin hareketli olabilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz iyi bir noktaya doğru gidiyor onlarla aranızdaki bağlantıların çok kuvvetli olduğunu fark edeceksiniz.

Salı günü hayatınızla ilgili konularda size ilham verecek insanlar devreye girecek, hayal gücünüz yüksek olacak, sanatsal işlere kendinizi vermek isteyeceksiniz ve bu dönem elinizi attığınız ne varsa bu noktalarda destekleneceksiniz. Çarşamba günü Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ilişkilere dikkat etmeniz gerektiğini gösterecek önünüzdeki 3 hafta boyunca sevdiğiniz insan daha fazla iş hayatına kendini verebilir ya da onunla olan ilişkinizde bazı geri çekilmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa bu dönem bir insanı uzaktan sevmek platonik takılmak ya da bir ilişkiyi gözünüzde büyütme etkisi de devreye girebilir. Yalnız olmayı sevecek ve biraz da yalnızlıktan mutluluk duyacaksınız.

Cuma günü Merkür’ün Yay burcuna geçmesi 2 hafta boyunca para ile ilgili konularda neler yapabileceğinizi gösterirken maddi konularda güzel çözümler üreteceksiniz. Maddi konulardan farklı alanlara yayılmak isteyeceksiniz ama konunun özünden mümkün olduğunca uzaklaşmayın özellikle ticaretle uğraşıyorsanız bu dönem daha planlı adımlar atmanız doğru olabilir. Cuma günü para ile ilgili konularda bir sorun devreye girebilir ve bardağın boş tarafını görebilirsiniz böyle etkilerden mümkün olduğunca uzak durun. Para ile ilgili işleriniz varsa Cuma gününe denk getirmeyin bu geçici bir süreç olacak önünüzdeki 2 hafta boyunca maddi konularda daha şanslı bir etkiye sahip olacaksınız.

Mars ve Uranüs etkisi Pazar günü devreye giriyor sevdiğiniz insanla bir konuda anlaşmazlıklar iyice görünür olabilir ama karşı tarafı çok fazla zorlamayın karşı taraf da sizin üzerinize gelirse mümkün olduğunca durumları kaşımayın çekişmelerden uzak durun.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar haftaya hızlı enerjilerle başlıyorsunuz. Uzak yerlerden haberler alabilirsiniz, bu haftaya dair seyahat planları yapabilirsiniz ama gün boyunca ay boşlukta olduğu için bu planları devreye koymak çok da kolay olmayacak. Venüs’ün Plüton’la olan olumlu açısı iş hayatınızda beklediğiniz destekleri sevdiklerinizden ve patronlarınızdan görme ihtimalinizi artırıyor. Gücünüzü ortaya koyacak, kazançlarınızı artıracaksınız ve mali yönden rahatlama bu hafta devreye girecek. Salı günü ailevi konularda önemli bir mevzu devreye girebilir. Evinizi güzelleştirmek adına hayal gücünüzü kullanabilirsiniz ilhamınız yüksek olacak. Aile büyüklerinizi önemsemek onlara faydalı olmak ya da ailede önemli iş bitirici bir durumu devreye sokmak önemli olacak.

Çarşamba günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişi sosyal çevrenizi hareketlendirecek önünüzdeki 3 hafta boyunca arkadaşlarınızla bolca gezebilir yeni ortamlara girebilir çevre değişikliği yapabilir işten elde edilen gelirlerinizi artırabilirsiniz, yeni insanlarla bir araya gelmeye özen gösterin. Cuma günü Merkür Yay burcuna geçiyor fikirsel olarak rahatlıyorsunuz, bu dönem sizi yormuş ve zorlamış olabilir şimdi planlarınızı diğer insanlara aktarmak, sevdiğiniz insanla bağlantıları kuvvetlendirmek onunla her tür konuyu konuşmak ve kendinize daha fazla vakit ayırmak adına güzel bir dönem olacak. Ama bu aralar ev ve aile hayatınızın sorumlulukları üzerinize geliyor olabilir. Umutsuzluktan ya da olumsuzluktan mümkün olduğunca uzak durun. Aldığınız haberleri gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz hatta haberler öyle olmasa bile siz olayın olumsuz tarafını görebilirsiniz. Zihinsel ve fiziksel sağlığınıza hafta sonu dikkat edin.

Pazar günü Mars’ın Uranüs’le bir karşıt açısı devrede olacak ki burada tehlikeli ortamlardan ve yerlerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Bu dönem yanında çalıştığınız yanınızda çalıştırdığınız insanlarla aranızda gerilimler yüksek olabilir. İş yerinde yaşanacak bir sorun aile hayatınıza yansıyabilir. Aile büyüklerinizin hayatında bazı zorlanmalar devrede olabilir. Tehlikeden mümkün olduğunca uzak durun.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar para ile ilgili konular ön planda haftanız böyle başlıyor ama parasal önemli işleriniz varsa Pazartesi günü yapmamaya özen gösterin. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dış ortamlarda olmak ve işlerinizi bugünlere bırakmak sizin için daha faydalı olabilir. Venüs’ün Plüton’la olumlu açısı gelecek planlarınızda, düşüncelerinizde, eğitimsel konularda hayatın sizi desteklediğini gösteriyor. Hatta bazı insanların size gıptayla baktığını, sizinle olan ilişkilerinden büyük mutluluk duyduğunu fark edeceksiniz. Salı günü Merkür’ün Neptün’le olan olumlu açısı yakın çevrenizle girişilecek önemli işlerinizde ilhamın ne kadar yüksek olduğunu bu işlerinizden beklediğiniz bazı karşılıkların önünüze geleceğini aynı zamanda yardımlaşma dürtünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Çevrenizle beraber girişilecek her tür organizasyonel işlerinizde fırsatlar sizinle olabilir. Satış alanında çalışıyorsanız fikirlerinizi çok rahat bir şekilde satabilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Çarşamba günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile önünüzdeki 3 hafta boyunca kariyerinize odaklanacaksınız. Çalışmaktan ve göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Kendinizi ön plana çıkartacaksınız. Üstlerinizle zam, terfi gibi istekleriniz varsa bunları konuşmak önem kazanırken toplum önü duruşunuz güzel olabilir. İnsanlardan saygı görebilir ailenizle olan bağlantılarınızın kuvvetlendiği fark edebilirsiniz. Cuma günü Merkür Yay burcuna geçecek iletişimde geri planda duracağınız bir dönem başlayacak bu dönemi bir plan yapma dönemi olarak görmeniz gerekiyor. Önemli kişilerle büyük sırlarınızı konuşmamaya özen gösterin. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar olabilir. İş hayatınızda bazı konuları gözden geçirme döneminiz olacak. Seyahatle ya da eğitimle ilgili bir konuda bir sonuca ulaşmanız da söz konusu olabilir. Bu 2 haftalık süre içerisinde plan yapmaya özen gösterin. Cuma günü yakın çevrenizden gelecek önemli bir haber sizi mutsuz kılabilir ya da kafanızda bazı konuları çok büyütebilirsiniz ama bunu yapmayın çünkü bu geçici bir süreç.

Hafta sonu çünkü Mars ve Uranüs karşıtlığı devrede olacak. Sosyal ortamlarda özel hayatınızdaki insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir mümkün olduğunca birbirinizi zorlamaktan uzak durun. Kalabalık ortamlardaysanız hafta sonu dikkatli olmakta fayda var olay ve durumları çok fazla büyütmeyin.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla önem vererek haftanıza giriş yapıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla almış olduğunuz bazı kararlar olabilir ama bu hafta başında bu kararları uygulamak çok da kolay olmayacak çünkü tüm gün boyunca ay boşlukta dolaşıyor karşı tarafı bu konuyla ilgili çok fazla hırpalamayın. Salı, Çarşamba, Perşembe günleri bu planların üzerine düşebilirsiniz ama ağırlıklı olarak Salı ve Çarşamba günleri maddi konulara daha fazla kendinizi vereceksiniz. Alacak verecek işleriyle uğraşmanız da söz konusu olabilir. İnsanlardan güzel destekleriniz var para ile ilgili konularda kafanızdaki fikir ve planları uygulamak anlamında bu haftayı es geçmeyin çünkü hiç beklenmedik yerlerden güçlü insanlardan güzel destekler alabilirsiniz.

Salı günü kariyerinizde ilhamınız yüksek olacak söyledikleriniz diğer insanlara ilham verebilir. İş hayatınızda parayla ilgili konularda güzel açılımlar karşınıza gelebilir. Hem kendinizi satmasını iyi bileceksiniz hem de yaptığınız işleri başkalarına sunmak anlamında şanslı bir hafta olacak ve bu işlerinizin de maddi karşılığını alma potansiyeliniz de yüksek görünüyor.

Çarşamba günü Venüs Terazi burcuna geçiyor seyahatleriniz, gelecek planlarınız artabilir tanımadığınız insanlarla bu dönem daha fazla vakit geçirebilirsiniz. 3 hafta boyunca farklı kültürler, farklı insanlarla bir arada olmaya özen göstereceksiniz. Aynı zamanda yeni bir dil öğrenmek yeni bir kursa katılmak öne çıkabilir. Yurt dışına gitmek ve uzakta bulunan akrabalarınızla aranızdaki bağlantıları kuvvetlendirmek anlamında desteklisiniz. Hukuki konularda beklentileriniz varsa bu dönem tam da sizin isteğiniz ve sizin avantajınıza oluşacak koşullar karşınıza gelebilir. Cuma günü Merkür Yay burcuna geçiyor arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçireceğiniz 2 haftalık döngü içerisine giriyorsunuz. Yine bir arkadaşınızla bir arkadaşınızın arasını yapmak, önemli bir işi bir arkadaşınıza devretmek ya da arkadaşınızdan üstlenmek gibi etkiler devreye girebilir. İşten elde edilen gelirleriniz üzerine daha fazla eğilebilirsiniz. Cuma günü bir işinizin para ile ilgili bir konuda bir engele takıldığını para ile ilgili bir konunun sizi mutsuz ettiğini ve bazı gerçeklerle yüzleştirdiğini de fark edebilirsiniz. 1-2 gün boyunca dikkatli olmakta fayda var.

Hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlarda ev ve aile ortamlarınızda gerilimleri, tartışmaları ve tehlikeli durumları üzerinize çekme potansiyeliniz var. Kalabalık yerlerde kimseyle çekişmeyin, anne babanızla kavga etmeyin şartları ve durumları fazlasıyla zorlamayın.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz ama hem sağlıkla ilgili konular hem de hayatınızı planlarken Pazartesi günü bir beklenti içerisine girmeyin. Büyük planlarınız varsa bugün bu planlardan sonuç elde etmek çok olası değil. Venüs’ün Plüton’la olan olumlu açısı ilişkiler konusunda sizi destekleyecek. İlişkileriniz, hayata bakış açınız, fikirleriniz konusunda etrafınızdaki insanları etkiliyorsunuz ve bu etkilemeden kaynaklı olarak da önemli işler karşınıza gelebilir Pazartesi ve Salı günleri. Salı günü fikirlerinizin çok rahat aktığını görebilirsiniz yaratıcı yönünüz çok çalışacak ilhamınız yüksek olacak hayal gücünüz yüksek olduğu için önemli işleriniz varsa bu işlerde çok rahat sonuçlar elde edeceksiniz. Başka insanlara yardım etme arzunuz da yüksek olduğu zamanlar. Bu yüzden tanımadığınız insanların yanında yer alabilir onların haklarını arayabilir aynı zamanda onlara destek vermekten mutluluk duyabilirsiniz. Eğitimsel konularda, işle ilgili konularda da şans sizden yana olacak.

Çarşamba günü Venüs Terazi burcuna geçiyor parayla ilgili konular önem kazanıyor önünüzdeki 3 hafta boyunca maddi konularda çok daha rahat etkiler altında olacaksınız. Sıkıntı ve problemleriniz varsa bunları çözüme ulaştırırken bir borcun altına girmek, kredi çekmek konusunda da şanslı olabilirsiniz. Gizemli konu ve olaylarla uğraşmak da öne çıkabilir. Cinselliğe olan ilginiz artabilir ama diğer taraftan kendi alanınızda da iç huzuru bulacağınız da bir süreç olacak.

Cuma günü Merkür’ün Yay burcuna geçiyor olması önünüzdeki 2 hafta boyunca kariyerinize daha fazla kendinizi vereceğinizi gösteriyor. 2 hafta boyunca önemli iş konuşmaları devreye girerken göz önünde olacağınız ortamlarda fikirlerinizle başkalarını etkileyebilirsiniz ama fanatik bazı düşüncelerle de hareket etme potansiyeliniz var özellikle Cuma günü bu etkiye dikkat edin. Söylediğiniz bir söz birilerinin hoşuna gitmeyebilir arkadaş, iş çevrenizden bir insanla ters düşebilirsiniz. Cuma günü durum ve olayları çok fazla büyütmeyin bu birkaç günlük bir etki ama yine Cuma gününe denk gelen iş görüşmeleriniz varsa dikkatli olmayı da ihmal etmeyin.

Pazar gününe dikkat edin araba kullanırken aynı zamanda dış ortamlarda fikirlerinizi söylerken sosyal medyada hissettiklerinizi yazarken dikkatli olun tehlikeli sularda yüzmeyin. Çekişmeler, sürtüşmeler bazı zorlanmalar devreye girerken diğer insanlardan göreceğiniz beklenmedik bazı hamleler moralinizi bozabilir.

Yorumlar (0)