Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 20.11.2023, 11:17
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

20 – 26 Kasım haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar sosyal çevreniz hareketli, haftanıza arkadaş çevrenizden alacağınız haberlerle ya da grup çalışmalarınızda karşınıza gelecek önemli fırsatlarla başlayabilirsiniz.

Çarşamba günü Güneş Yay burcuna geçiyor seyahatleriniz hızlanmaya başlayabilir, yurt dışı bağlantılı konular, yabancı insanlarla girişilecek her tür iş ve anlaşma konuları, ticari iş birliklerinin artması, hukuki konularda neler yapabileceğiniz konusunda harekete geçme ya da öğrenciyseniz eğitim alanlarınızda öğretmenlerinizle beraber vakit geçirme ya da seyahate yönelik birtakım planlarda bulunma etkisi devrede olacak. Bu dönem çok seyahat edebilirsiniz, iş koşulları karşınıza gelebilir. Seyahat etmeseniz bile okuduğunuz kitaplar, izlediğiniz filmler ya da karşılaştığınız insanların hayatınızı genişlettiğini hayatınızı daha da büyüttüğünü ve farklı alanlara kapılar araladığını görebilirsiniz.

Cuma günü enerjinizi de bu alanlara harcamaya başlıyorsunuz. O yüzden eğitim konularında, ticari faaliyetlerde, hukuk alanlarınızda, seyahat ve iş konularında daha fazla gücünüzü üzerinizde hissedeceksiniz. Bu olumlu bir güç, sadece düşüncesizce ve anlık düşünerek hareket etmemeye özen göstermeniz gerekiyor.

Bu hafta beklenmedik yerlerden işinizle ilgili konularda çok güzel şans ve fırsatlarını da olabilir salı ve çarşamba günlerini kullanmayı ihmal etmeyin. Bulunacağınız işlerde seyahatlerde Perşembe gününden sonra sorumluluklarınız size ağır gelebilir ya da bazı işleri gözünüzde büyütebilirsiniz. Eğer seyahate gidecekseniz ya da farklı insanlarla bir arada olacaksanız beklenmedik bazı problemlere karşı dikkatli olmakta fayda var. Bu dönem karşınıza gelecek bir davanın sonucu işleri zorlaştırabilir ya da eğitim hayatınızda bitirmeniz gereken ödevleriniz ya da iş hayatınızda halletmeniz gereken konular varsa burada da sıkıntılı ve zorlayıcı bir süreçten geçebilirsiniz. En çok seyahatlerde dikkat edin ve bu dönem kimselerle tartışmalara girmeyin. Sizi zorlayan şartlar olursa bu şartlar aslında çok da rahat bir şekilde aşılabilir, aşılamazmış gibi düşünmeyin ve ona göre hareket edin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar iş, kariyer alanlarınız aktif bu hafta ve bu alanlarda yapılması gerekenleri ele alarak haftanıza başlayacaksınız. Çalışmıyor olsanız bile gündelik hayatınızın ritmi hızlı akabilir ve bu dönem arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Güneş’in Yay burcuna geçişi ile çarşamba gününden sonraki dönem bir ay boyunca para ile ilgili konular hayatınızın merkezine yerleşebilir. Müşterek para konuları, ailenizin, sevdiğinizin, eşinizin ortak parasal konularda önemli kararlar almak istediğini fark edebilir ve siz de bu kararlara ayak uydurabilirsiniz. Borcunuz, ödemeniz varsa vergi, kredi konularıyla uğraşıyorsanız, bir miras işiniz, nafaka ile ilgili ele almanız gereken konular varsa önünüzdeki süreçte bunları ele alacaksınız. Bu dönem kendi halinizde olmak hayatı anlamlandırmak ön plana geçerken bazı zamanlar daha spritüal ve gizemli konulara da ilgi duyabilirsiniz ama çarşamba gününden sonra yeni bir insanla tanışacaksınız bu insan hayatınızda önemli bir noktaya dokunuyor olacak. Sizi değiştiren özelliklerde bir insan olabilir ve bu insanın size verecekleri ile hayata daha farklı gözlerle bakabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin parası ile ilgili konularda da hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz kaldı ki cuma günü Mars da bu alanlarınıza geçecek, bu alanlarla daha fazla ilgili olacaksınız hem de bu alanlarda mücadeleci koşullarınız da ön plana geçecek.

Bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızda salı ve çarşamba günleri güzel etkileşimler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanı bir konuda ikna etmek çok kolay olurken ailesinden birileriyle anlaşmanız gayet güzel görünüyor. Güneş para evinize geçer geçmez ödemeler, borçlar, kredi, vergi, faiz, banka işlemleri ve eşinizin partnerinizin ya da ailenizin parası müşterek para konularında bazı problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Bir krediye başvuruyorsanız, borç alacaksanız borçla ilgili bir konu devrede olacaksa şartlar düşündüğünüz gibi olmayabilir ve zorlanabilirsiniz. Bazı işleriniz engellenebilir elinize bir para geçmeyebilir, beklediğiniz bir para gelmeyebilir. Perşembe ve cumartesi günleri aradığınızı bulmak kolay olmayacak.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, uzak yerlerden gelecek haberler ya da evliyseniz eşinizin ailesiyle daha fazla irtibat halinde olma bu haftanın konusu olacak. Pazartesi günü dış ortamlarda olmak işinizde gücünüzde olsanız bile ara ara nefes almak kendinizi dışarıya atmak önemli olurken bu hafta ağırlıklı olarak kariyerinize odaklanacaksınız.

Çarşamba günü Güneş’in Yay burcuna geçişiyle ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Sevdiğiniz insana göre hayatınızı şekillendirebilirsiniz onun düşündükleri, yaptıkları sizin için her zamankinden daha fazla önemli olabilir. Beraber yapacağınız güzel planlar devreye girebilir. Taşınma ile ilgili işleriniz varsa bu işlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ortaklı işlerde atılacak adımlar, danışmanlık yapıyorsanız bu işlerinizin ön plana çıkması da söz konusu.

Cuma günü Mars’ın da bu alanlarınıza geçmesi özgürlükçü, hevesli ve coşkulu yapınızı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda daha fazla kullanacağınız anlamına geliyor. Önümüzdeki dönem hayatınızda aşkı, ilişkileri isteyeceksiniz sevdiğiniz insana göre hareket etmek önemli olacak ama diğer taraftan sevdiğinizle vakit geçirmek isterken kendi özgürlük alanlarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bu olmadığı zaman da çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Olumlu tarafına baktığımızda iş hayatınız, çalışma koşullarınızdan yana bu hafta başında gayet şanslı görünüyorsunuz.

Maddi konularda iş yerinden bir beklentiniz varsa, işinizle ilgili parasal olarak karşınıza gelecek birtakım konular varsa işte bunlar salı ve çarşamba günü devrede olacak ve güzel haberleri bugünlerde alabileceksiniz. Sevdiğiniz insanla bu dönem anlaşmak kolay olmayabilir.

Perşembe ve cumartesi günleri özel hayatınızda yaşanacak beklenmedik durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sevdiğiniz insanın verdiği sözleri tutmadığını görebilirsiniz ya da siz ona karşı verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz bu aranızda bir meseleye dönüşebilir. Kavga haline geçerseniz hafta sonu bu kavga ile beraber bazı şeyleri bitirme ve durdurma enerjisine karşı da dikkatli olun. Belki bir müddet birbirinizi görmemeniz aranızdaki problemleri daha mantıklı bir şekilde ele almanızı sağlayabilir ama hemen ısrarla bazı sonuçlar beklerseniz bu hafta en çok özel hayatınız, ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz zedelenecek gibi görünüyor.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler bu hafta geri planda duracakmış gibi haftanıza başlıyorsunuz ama Salı ve çarşamba günleri keyifli geziler ya da size mutluluk verecek konu ve olaylarla ilgilenmek ön plana çıkacak.

Çarşamba günü Güneş Yay burcuna geçecek çalışma koşullarınız hızlanmaya başlıyor kendinizi daha çok iş hayatınıza vereceksiniz gündelik hayatınızın koşturmaları hızlanabilir. Özgürlükçü, eve hevesli, coşkulu yapınızla beraber çalıştığınız insanlarla daha faydalı işler çıkarmak üzere harekete geçebilirsiniz. Çalışmaktan, üretmekten, mutluluk duyacaksınız ama diğer taraftan ateşli hastalıklara yakalanma riskiniz de artabilir. Spor yapıyorsanız vücudunuzu ve kaslarınızı çok fazla zorlamayın. Aynı zamanda sağlık kontrollerinizi yaptırmak anlamında da önünüzde bir aylık bir süreç var.

Cuma günü Mars’ın da bu alanlarınıza geçmesiyle enerjinizi ve işle ilgili yükünüzü daha çok çalışma koşullarınıza kaydıracaksınız. Bu dönemde kendinizi düşünmeden hareket edebilirsiniz. Hızlı hareket etmekten kaynaklı olarak kazalara, çarpmalara, sakarlıklara yatkın olabilirsiniz. Vücudunuz size bir sinyal veriyorsa bu bir ateş ya da bir kas ağrısı olabilir arada bir durmaya ve dinlenmeye ihtiyacınız var anlamına geliyor, bunu ihmal etmeyin.

Salı ve çarşamba günleri aşk hayatınızda ya da çocuğunuzla olan ilişkilerinizde hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Sevdiğiniz insanı bu dönem etkilemek kolay olacak ya da onu bazı fikirleriniz konusunda ikna etmek istiyorsanız Salı ve çarşamba günleri sizi destekleyen günler. Sevdiğiniz insanın bazı özelliklerinin tam size uygun olduğunu düşünebilirsiniz bu dönemde ve onun yakın çevresiyle beraber hareket etmek sizi gerçekten mutlu edebilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda salı ve çarşamba günleri gayet güzel görünüyor. Bu hafta iş koşullarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Özellikle perşembe ve cumartesi günleri çalışma hayatınızda, gündelik hayatınızın akışında ve sağlığınızla ilgili konularda sıkıntılara açık olabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa bu dönem o insanların hayatında yaşanacak bir sıkıntı sizin hayatınıza yansıyabilir ya da siz de o insanlarla birebir zorlanmalar altına girebilirsiniz. Bu dönem bir işinizin sonucuna ulaşmak ve burada yaşanan bir konunun açığa çıkması, işle ilgili bir bitirme kararını devreye sokabilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek perşembe ve cumartesi günlerini atlamayın öncesinde birkaç gün boyunca bu etkileri de üzerinizde hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanıza başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla bolca vakit geçirebilirsiniz bu hafta. Para ile ilgili işlerinizin üzerine düşeceksiniz hafta sonuna doğruysa gözde görülür ortamlarda kalabalık yerlerde olmayı tercih edebilirsiniz.

Çarşamba günü Güneş’in Yay burcuna geçişiyle aşka ve size keyif veren konulara daha fazla vakit ayıracaksınız. Çocuğunuzla ilgilenebilirsiniz bu dönemde ev ve aile ortamınızda yaşadığınız sorunları artık geride bırakabilir ve kendi özelinize, yaşayacağınız güzelliklere vaktinizi ayırmak isteyebilirsiniz. Yalnız bir Aslansanız bu dönem flörtleşme, biriyle tanışma ya da biriyle aşka yelken açmak anlamında da size göz kırpıyor. Cuma günü Mars’ın bu alanlarınıza geçmesiyle hayatınızda hiç olmadığınız kadar hareketli bir sürece merhaba diyeceksiniz. Çocuğunuz varsa bu dönem en büyük mücadelenizi de çocuğunuza karşı verebilirsiniz. salı ve çarşamba günleri ev, aile ve yuva ile ilgili konularda sizi destekliyor. Eviniz için yapılması gereken önemli bir şey varsa evinizdeki insanlara ailenize hizmet edecekseniz salı ve çarşamba günleri gönül rahatlığıyla bu işleri yerine getireceksiniz. Aile büyüklerinizi ikna etmek, amcalarınızla görüşmek aile ortamlarında bir araya gelmek anlamında sizi destekleyecek.

Perşembe ve cumartesi günlerine dikkat edin risk içeren yatırımlarınız varsa para harcamalarınız konusunda bu iki gün desteklenmeyeceksiniz. Paranızı yanlış yere harcayabilirsiniz ya da çocuğunuzun özellikle hayatında yaşanacak bir konu ya da bir durum elinizi kolunuzu bağlayabilir. Özel hayatınızda da sevdiğiniz insanla birbirinize vermiş olduğunuz sözleri yerine getirmek çok da kolay olmayacak o yüzden perşembe gününden pazar gününe kadarki süreçte hayata biraz da olumsuz gözlerle bakma potansiyeliniz yüksek. Kendi hayat enerjinizi yükseltmeye özen gösterin ve bugünlerde sevdiklerinizle çok fazla tartışmaya girmemeye özen gösterin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar sağlığınıza, gündelik hayatın ritmine ve çalışma koşullarınıza önem vermeniz gereken haftalardan bir tanesi başlıyor. Salı, çarşamba günleri diğer insanlarla olmak ve kalabalık yerlerde bulunmak, özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızın yüksek olması diğer insanlarla geçirilecek vakitlerin sizi daha mutlu edeceğini de gösteriyor bu hafta genelinde.

Çarşamba günü Güneş Yay burcuna geçecek, bir ay boyunca evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Bu dönem babanızla olan görüşmeleriniz hızlanabilir aynı evde yaşıyorsanız ailenizle daha fazla bir arada olmayı tercih edebilirsiniz. Evinizde bir misafir ağırlamak da söz konusu olabilir bu dönem. Evliyseniz eşinizin kariyeri ile ilgili konu ve olaylar da gündeminizde yerleşecek ama evinizde olmak, yuvanızla ilgili konuları konuşmak, emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa bu işlerin üzerine düşmek anlamında bir ay boyunca evinizde yoğun olacaksınız.

Perşembe günü Mars’ın bu alanlarınıza geçiyor olması evinizde bir takım tadilat boya badana işlerine kalkışma potansiyelini de gösterebilir. Evle ilgili yaşanacak olumsuzluklara karşı dikkat edin. Elektrik panellerinizi gözden geçirin ve yangına karşı dikkatli olmakta fayda var. Salı ve çarşamba günleri keyifli etkiler de var. İletişim içinde olacağınız insanlar özellikle işleriniz konusunda sizi destekliyor. Bu destekler hem yaptığınız işle bağlantılı olabilir hem de özel hayatınızı ilgilendiren işler olabilir.

Hayatınızda bir insan varsa o insanı düşüncelerinizle, tavrınızla çok kolay bir şekilde etkileyebilirsiniz ama bu hafta dikkatli olmanız gereken zamanlarda olacak. Bu günlerden biri perşembe diğeri de cumartesi. Bu günlerin birkaç gün öncesi ve sonrası da bu etkileri hayatınızda görebilirsiniz. Ev, aile ve yuva alanlarınızda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Burada yaşanacak beklenmedik bazı arızalar engeller sizi yorabilir. Taşınmayı düşünüyorsanız bu dönem problemlerle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Hayatınızdaki insanın bu dönem ailesiyle anlaşmakta zorlandığını görebilir ya da işiyle ilgili konularda verdiği sözleri yerine getirmekte zorlanmasına şahit olabilirsiniz. Babanızın ailesiyle olan konularında da bazı sıkıntılı haberler karşınıza gelebilir. Ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli işlerinizi bu günlerde başlatmayın olumsuzluktan mümkün olduğunca kaçının. Ailenizde büyüklerinizden birinin sağlığı ile ilgili koşullar da gündeminize yerleşecek.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler keyifli haftalardan bir tanesi başlıyor. Pazartesi kendi yaptığınız planlara uymayı tercih edeceksiniz ama öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar kafanıza göre plan değişikliği devreye girebilir. Ertelemiş olduğunuz işler varsa, iş hayatınızın üzerine bu aralar eğilmekte zorlanıyorsanız salı gününden sonra daha aktif bir enerji devreye girecek.

Çarşamba günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Para ile ilgili konulardan ziyade artık biraz daha kendinizi geliştireceğiniz, eğiteceğiniz konu ve olaylarla ilgileneceksiniz. İletişimsel konular ön plana geçmeye başlıyor yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanabilir aynı zamanda bir şeyler öğrenmek arzusuyla dolu olacaksınız. Satış, tanıtım, pazarlama, sosyal medya alanlarınızda bir işiniz varsa bu alanlarda da hızlı yayılmacı bazı gelişmeler karşınıza gelebilir. Enerjinizi yakın çevrenizdeki insanlara harcamaya başlıyorsunuz.

Perşembe günü Mars da bu alanlarınıza geçecek. Yakın çevrenizdeki insanları fikirlerinizle, inançlarınızla, düşüncelerinizle fazlasıyla etkileyebilirsiniz ama ben bilirim tavrı, kendi fikirlerinizi karşı tarafa yüklemeye çalışma, yakın çevrenizdekilerle papaz olma ihtimalinizi artırabilir. Başkalarını düşündükleri ve yaptıkları şeyler yüzünden yargılamamaya ve onları bunaltmamaya özen gösterin. Bunu yapabilirseniz herkesi etkileyecek ve sevdiklerinizle kısa vadeli planlarınızı hayata geçireceksiniz. Öğrenciyseniz bu dönem derslerinize daha fazla vakit ayırmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri parasal konularda destekleniyorsunuz maddi konularda ele alınması gerekenler aile hayatınız için yapmanız gereken ödemeler ya da harcamalar devreye girerken ailenizden bir insanı parasal bir konuda ikna etme yeteneğiniz yüksek görünüyor o aile büyüklerinizden para istemeyi düşünüyorsanız salı ve çarşamba günleri bunu yapabilirsiniz. Bir şey satın almayı düşünüyorsanız salı ve çarşamba günleri yine sizi destekliyor.

Perşembe ve cumartesi günlerine dikkat etmeniz gerekecek birkaç gün öncesi ve birkaç gün sonrası da bu etkiler devreye girebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayacak enerjinizi buraya harcamayı düşünüyorsunuz ama diğer taraftan bazı beklenmedik engellere ve gelişmelere de açık olmanız gerekebilir. Yakın çevrenizden bir insanın akraba, kardeşlerinizin, kuzenlerinizin sağlığı ya da işiyle ilgili konularda test edildiğini ya da bu alanlarda bir sıkıntı yaşadığını fark edebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların da bu dönemde zorlanmaları devreye girebilir ya da onlarla olan ilişkinizde zorlandığınız görebilirsiniz. Bu dönem araba kullanırken bir alet kullanırken ya da sosyal medyada birilerine cevap verirken dikkatli olmakta fayda var olaylar hiç olmadık noktalara varabilir. Yakın çevrenizden bir insanla da ilişkinizi kesme potansiyeliniz yüksek görünüyor. Perşembe ve cumartesi günleri dikkatli olmaya özen gösterin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler evinize, ailenize yuvanıza daha fazla önem vereceğiniz vaktinizi de bu pazartesi günü daha çok ev ortamlarınızda geçirmek isteyeceğiniz bir hafta başlıyor. Sonrasında hayat sizi hareketlendirecek, size keyif veren konu ve olaylarla ilgileneceksiniz ama bu haftanın genelinde ailevi konular önem kazanıyor.

Çarşamba günü Güneş Yay burcuna geçecek önünüzdeki bir aylık süre boyunca maddi konulara daha fazla ilgi göstereceksiniz. Para kazançlarınıza odaklanabilir sahip olduklarınızı gözden geçirebilir cebinize giren para ile ilgilenebilirsiniz. Geçtiğimiz dönem başlatmış olduğunuz işlerinizin karşılığını görmek yine bu dönemde önemli olacak. Perşembe günü Mars’ın da para evinize girmesiyle beraber seyahate, eğitime ya da sizin için önemli olan konulara daha fazla paranızı harcayabilirsiniz. Bu dönem kafanızdaki fikirleri paraya dönüştürme konusunda özgürlükçü ve hevesli yapınızla hareket edeceksiniz. Para getirilerinizi hızlandıracak diğer taraftan da seyahatlere, eğitimle ilgili konulara paranızı fazlasıyla harcayacaksınız.

Salı ve çarşamba günleri kişisel girişimlerinizde iletişime dayalı konularda yakın çevrenizden bir insanın sizi desteklediğini görebilirsiniz. Uzun zamandır baskı hissettiğiniz, karşı tarafın ilgisini çekmek istediğiniz konularda güzel sonuçlar elde etme enerjisi yüksek Salı ve çarşamba günleri. İletişime, medyaya, ticarete ve ulaşıma dayalı işlerinizde de güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

Perşembe ve cumartesi günlerine dikkat edin, enerjinizin daha çok para ile ilgili konularda bloke olduğunu parasal bazı sıkıntılı durumların karşınıza geldiğini görme potansiyeli de yüksek. Çocuğunuzun sorumlulukları varsa, çocuğunuzun okulu ya da toplum önündeki duruşunda birtakım sıkıntılar ve sorunlar karşınıza gelebilir. Aşk hayatınızda da parasal konularda bir tartışmaya girebilirsiniz bu dönem çocuğunuzla ilgili konular, aşk hayatınız ve sanatsal kişisel girişimleriniz konusunda çok da destekli olmayacaksınız. Maddi konularda dikkatli olmaya özen gösterin bir işiniz ertelenebilir bir işini bloke olabilir bunlardan kaynaklı olarak hemen gardınızı aşağıya düşürmeyin ve kendinizi kötü hissetmeyin. Spor yapıyorsanız dikkatli olun. Hayatınızda bir insan varsa sözlerinizle karşı tarafı incitmeyin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar iletişimsel işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Yakın çevrenizden gelen bir sürü haber olabilir hafta başında ama bu haberler akşam saatleri ile daha derli toplu konulara yerini bırakacak ve ona göre önünüzdeki dönemi planlayacaksınız. Hafta ortasına kadar evinizde, yuvanızda olmak ya da kendinizi evinizde hissettiğiniz yerlerde bulunmak sizin için önemli olabilir.

Çarşamba günü Güneş’in Yay burcuna geçişi ile rahatlıyorsunuz, kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak. Uzun zamandan beri sağlıkla ilgili sıkıntılarınız varsa enerjinizi doğru kullanamıyorsanız artık kendinizi göstereceğiniz bir döngü başlıyor. Güneş sizin burcunuza geçiyor kendinize çok güveneceğiniz bir dönem. Kişisel girişimleriniz ve amaçlarınız için çok rahat hareket edecek ve kimseyi umursamayacaksınız.

Perşembe günü Mars’ın da Yay burcuna geçişi ile hızlı hareket edeceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz artık gelecek hedeflerinizi ve amaçlarınızı çok daha net fark ettiğiniz için bir an önce harekete geçmek arzusuyla dolu olabilirsiniz ve bu da sizi, etrafınızdaki insanları yorabilir. Kazalara, çarpmalara, düşmelere açık olabilirsiniz. Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara karşı da dikkat olmakta fayda var çünkü kendinizi her tür konuda fazlasıyla yoracaksınız.

Salı ve çarşamba günleri beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel desteklerle maddi konularda istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Parayla ilgili konularda ikna edemeyeceğiniz kimse yok, bunu salı ve çarşamba günleri yaşayacaklarınızda çok net görebilirsiniz.

Perşembe ve cumartesi günleri dikkat etmeniz gereken günler birkaç gün öncesi ve sonrası bu etki haftaya da yayılabilir. Hayatınızla ilgili konularda evinizde enerjinizi düşük hissedebilirsiniz ev ortamlarınızda bir kaza ya da bir sıkıntılı durum devreye girebilir. Hastalık enerjisine karşı dikkat etmeniz gerekecek. Bir şeylerin sizi engellediğini yaşam enerjinizi aldığını fark edebilirsiniz. Ailenizdeki büyüklerle kavgaya tutuşmayın ve bu dönem sağlığınıza mümkün olduğunca özen gösterirseniz bu süreci çok daha rahat atlatırsınız.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar haftanıza maddi konularla giriş yapacaksınız para ile ilgili işleri hallettikten sonra hızlı gelişmeler yakın çevrenizden gelecek ve hem yakın çevrenizle hareket edecek hem de ev ve aile hayatınıza gereken özeni göstereceksiniz.

Güneş Yay burcuna geçiyor çarşamba günü bir ay boyunca kendinizi önemli işlerden geri plana çekebilirsiniz. Bu dönem geçmişi anma geçmişle ilgili konuların karşınıza, bazı noktalarda istediğiniz gibi hareket edememe devreye girebilir. Bu dönemi bir plan yapma dönemi olarak görmeli kendinizi önemli işlerden mümkün olduğunca uzak tutmalısınız. Bu süreçte yeni işlere başlamak yeni adımlar atmak için de destekli olmayacaksınız ama yurt dışına gitmek ya da yurt dışında bir işiniz varsa bu işlerinizi hareketlendirmek anlamında bu dönem gayet başarılı olacak. Yurt dışına gidemiyor bile olsanız iş hayatınızda kendinizi işinize vermek, üretmek ama çoğu vaktinizi de yalnız geçirmek önemli olabilir. Bu dönem çok fazla insan sizi konuşacak o yüzden neyi nerede nasıl konuştuğunuza ne yaptığınıza mümkün olduğunca dikkat edin arkanızdan konuşan insanlar artabilir.

Cuma günü Mars’ın da bu alanlarınıza geçmesiyle enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayacaksınız. Yataktan kalkmak size zor gelebilir bu dönemde çok çabuk rahatsızlanabilirsiniz, olayları gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz ya da en ufak bir sıkıntı ya da problemde sevdiklerinize patlamalar devreye girebilir. Hayatınızda bir insan varsa bu dönem sevdiğiniz insanın daha çok işiyle ilgili olduğunu görecek ve bu koşturmaları sırasında sizi ihmal ettiğini düşüneceksiniz. Bu dönem platonik aşklara yelken açmak bir insanı kafanızda fazlasıyla büyütmek gibi etkiler de devreye girebilir.

Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizden şahane haberler var. Gücünüzü etrafınızdaki birçok insana gösterdiniz geçtiğimiz dönemde ve çevrenizdeki insanlar da önemli işleri, lansmanları ya da gelecek planları için sizinle çalışmayı arzu ediyorlar fikirlerinizle onları etkilemesini başarıyorsunuz salı ve çarşamba bu anlamda güzel haberler karşınıza gelebilir ama perşembe ve cumartesi günleri dikkat etmeniz gerekecek. Yakın çevrenizden bir insanın sorumluluğunu yerine getirememesi iletişimsel işlerinizde atmanız gereken adımlarda sıkıntılı durumları karşınıza getirecek. Bu dönem siz de vermiş olduğunuz sözleri tutmakta zorlanacaksınız. Sağlıkla ilgili konular da gündeminizde yerleşebilir. Bir durma enerjisi devrede olacak ve bu da bazı ilişkilerinizin sizi yormasına ya da bazı ilişkilerinizi zorlamaya neden olabilir. Yakın çevrenizden bir insanla bu dönem bazı problemlerle karşılaşırsanız bir anda bitirme enerjisini devreye koyabilirsiniz. Akraba ve kardeşler, ailenizdeki insanların hayatında da bazı zorlanmalar devreye girebilir. Bu süreci mümkün olduğu kadar salim kafayla biraz daha rahatlamaya çalışarak geçirmeyi tercih edin.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar haftaya sizin burcunuzda giriyoruz bu da hareketli enerjilerin devrede olacağını gösteriyor. Kendi istek ve beklentilerinize göre hareket edebilirsiniz. Kimseyi düşünmeden hareket etme enerjisi devrede olacak bu da para harcamalarınızı karşınıza getirebilir ve bu hafta hem bir yandan paranızı harcarken diğer taraftan yeni iş potansiyellerinin ya da işinizle ilgili bazı konuların da karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Çarşamba günü Güneş Yay burcuna geçiyor sosyal çevre konularınız hızlanmaya başlıyor, sosyal çevrenizdeki insanlarla daha fazla vakit geçirecek arkadaşlarınızla bir arada olmaya özen göstereceksiniz. Yeni ortamlara girmek yeni insanlarla tanışmak bir kulübe ya da bir derneğe üye olmak önem kazanabilir. STK’larda çalışıyorsanız ya da kendi alanınızda bir derneğe üyeyseniz yine bu dönem oldukça hareketli bir zaman dilimi sizi bekliyor olacak ve bunları yapmaktan da mutluluk duyabilirsiniz. Mars’ın da bu alanlarınıza geçmesiyle beraber arkadaş çevrenizi iş yaptığınız insanları toparlama enerjiniz de devreye girecek. Kendi fikirlerinizi bir an önce insanlara yaymak ve kendi haklılığınızı onlara göstermek üzere harekete geçebilirsiniz bu da bazı arkadaşlarınızla aranızdaki sıkıntıları ortaya çıkarabilir. Patavatsızlık enerjisiyle arkadaş ortamlarınızda söylenmemesi gereken bir sözü söyleyip bütün bir olayı bozma enerjiniz de devreye girebilir.

Salı ve çarşamba günleri oldukça keyifli. Kariyer hayatınızda güzel sonuçlar elde edeceksiniz kafanızdaki planları hayatınıza geçirdiğiniz de bir dönem ve bu dönemde bütün bu düşündüğünüz konu ve olayları çok rahat ilerlettiğinizi görebilirsiniz. Kariyerinizde, göz önünde olacağınız ortamlarda gücünüzü diğer insanlar üzerinde gösterebilirsiniz Salı ve çarşamba günlerini kullanın.

Perşembe ve cumartesi günleri bulunacağınız ortamlarda bazı arkadaşlarınızla anlaşmak hiç kolay olmayacak. Bazı arkadaşlarınızla parasal konularda ilişkileriniz bozulabilir birbirinize vermiş olduğunuz sözleri tutamayabilirsiniz ya da bu dönem beklediğiniz bir para, düşündüğünüz bir şey vardır bunun olmama enerjisi devrede gibi görünüyor o yüzden yatırımlarınız, kazançlarınız, parasal konularda dikkatli olmaya özen gösterin ve arkadaşlarınızla bu süreç içerisinde ilişkinizi çok fazla yıpratmayın.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar isteksiz enerjilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Geri planda durmanız gereken konu ve olaylar önde olabilir ama Salı ve çarşamba günleri kendi istek ve beklentilerinize odaklanacak daha hareketli olacaksınız.

Çarşamba günü Güneş’in Yay burcuna geçişi kariyerinizi hızlandıracak, kendinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Mesleğinizde kendinizi göstermek hızlı adımlarla ilerlemek ve aynı zamanda patronlarınız ve üstlerinizin desteğini almak önemli olacak. Çalışmıyorsanız anne tarafınızla daha fazla ilgili olacaksınız.

Perşembe günü Mars’ın da bu alanlarınıza geçişiyle göz önünde olacağınız ortamlarda toplumsal konularda özgürlükçü ve hevesli, coşkulu yapınızla bazı durum ve olayları abartabilirsiniz ya da inat ettiğiniz kendi inandığınız fikirleri diğer insanlara dikte etmek önemli olabilir. Bu da zaman zaman bazı gerilimleri karşınıza getirecek. Fanatik davranışlardan mümkün olduğunca uzak durmak gerekebilir. Salı ve çarşamba günleri keyifli, uzak yerlerden gelecek önemli haberler sosyal çevrenizi hareketlendirebilir. Bazı etkili arkadaşlarınızla önemli işlere kalkışabilirsiniz ya da beklediğiniz haberler varsa Salı ve çarşamba günleri bu haberlerin geldiğini görebilirsiniz.

Perşembe ve cumartesi günleri dikkatli olun birkaç gün öncesi birkaç gün sonrası enerjinizi istediğiniz gibi kullanmak kolay olmayacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda toplum içerisinde sizi engelleyen durduran bir olayla karşılaşma potansiyeliniz var. Annenizin hayatında buna benzer bir durum söz konusu olabilir ya da aile ortamlarınızdaki sorumlulukları ele almak ya da bir işte sorumlulukla hareket etmek sandığınız kadar kolay olmayabilir. Sağlığınıza gereken özeni gösterin. Diğer taraftan el atmanız gereken önemli işleriniz varsa bu dönem beklediğiniz sonuçları da almakta zorlanabilirsiniz bu etkiye hafta başına kadar dikkat edin. Evde kaza enerjisine karşı da mümkün olduğunca dikkatli olun.

Yorumlar (0)