Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 11.12.2023, 11:10
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

11 – 17 Aralık haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar haftaya parayla ilgili işlerinizle başlayacaksınız ama 11:56 ve 14:10 saatleri arasında maddi konularda hızlı kararlar almayın ya da işlerinizi bu saat aralığına bırakmayın. Ay boşlukta olacak sonrasında 14:10’la beraber Ay Yay burcuna geçiyor oldukça hareketli bir hafta içinde olacaksınız. Kendinizi hemen dışarıya atabilirsiniz, birilerini görmek için harekete geçebilirsiniz, uzakta bulunan akrabalarınız varsa onlarla iletişim halinde olmak önem kazanabilir.

Bu aralar aklınızda seyahatler, ticari faaliyetler ve geleceğe yönelik bazı planlarınız var işte bu Yeni ay bu planlarınızı hızlandıracak. Turizmle uğraşıyorsanız medyayla ilginiz varsa, bir işletmeniz varsa, uluslararası arenada işler yapıyorsanız Yeni ayla beraber burada önemli hızlı hareketlenmeler ve mücadeleler gündeminizde olacak. Bir seyahat ya da işle ilgili önemli bir girişim karşınıza gelebilir ama bu burada püf nokta aynı gün Merkür geri hareketinde olacak. Aralık başından bu yana iş hayatınızda hızlı ilerlettiğiniz iletişiminizde bir geri çekilme, yanlış anlaşılma ya da bazı konuların tekrar karşınıza gelmesi gibi olasılıklar yüksek görünüyor. O yüzden 13 Aralık’tan 23 Aralık’a kadar yeni bir işe başlamayın, işle ilgili önemli konularda kararlar almayın. 2 Ocak’a kadar büyük girişimlerden adımlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Tamamlanması gereken işleriniz varsa bu işlerinizin üzerine düşebilirsiniz ama yenilikler konusunda destekli olmayacaksınız.

Tanımadığınız insanlar sizi yanıltabilir, kandırabilir ya da bir beklentiniz var varsa bu beklentilerin düşündüğünüz gibi çıkmadığını görebilirsiniz. Bu hem tanımadığınız insanlar için geçerli olacak hem de uzakta bulunan akrabalarınızla ilgili haberleri de içerebilir. Bu hafta bilmediğiniz sularda yüzmeyin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta alacak verecek dengesi, para ödemeleriyle ilgili olacaksınız. Kafanızda sevdiğiniz insanla ilgili fikirleriniz, planlarınız var ama bu planların ve fikirlerin parasal konulara takılma ihtimalini de düşünmüyor değilsiniz. Bütün bunları ele alacağınız bir Yeni ay karşınıza gelebilir. Bu Yeni ay evliyseniz eşinizin para ile ilgili konularını kapsayacak aynı zamanda ortağınız varsa ortağınızın maddi konularda önemli mücadeleler halinde olduğunu fark edebilirsiniz ya da ödemeleriniz borçlarınız varsa bunlar için harekete geçme enerjisi devrede olacak.

Banka işlemlerinden tutun herhangi bir yere kefil olmak, bir borcun altına girmek, kredi çekmek bunlarla ilgili girişimleriniz yüksek görünüyor ama aynı gün Merkür de seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler alanınızda geri hareketine başlayacak. Merkür para evinizin yöneticisi olduğu için bu Yeni ayda harekete geçmek istediğiniz konulardan ziyade fikirlerinizi pekiştirmek adına üzerinden geçmeye özen gösterin. Yarım kalmış parasal işlerinizi daha önceden başlatmış olduğunuz işlerinizi ele almak çok daha doğru olacaktır. Bu dönem yeni iş girişimleri konusunda destekli olmayacaksınız. Ticari faaliyetler, turizmle ilgili konular, medya ile ilgili alanlarda yanlış anlaşılabilirsiniz. 2 Ocak’a kadar büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. 23 Aralık’a kadar işleriniz konusunda tedirginlikleriniz yüksek olacak, 23 Aralık’tan 2 Ocak’a kadarki dönemde parasal işler konusunda dikkatli olmanız gerektiğini anlayacaksınız.

Bu hafta arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizdeki insanların maddi konularda sizi yanıltma etkileri yüksek görünüyor. Onlarla olan girişimlerinizde konuşmalarınızda duyduğunuz her şeye inanmayın hemen kendinizi onlara teslim etmeyin. Paranızın hesabını doğru tutun başka insanlara çok da güvenmeyin.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler haftaya gündelik hayatınızın koşturmaları ile başlayacaksınız. Bu hafta başında daha önceden planladığınız işleriniz varsa, Pazar gününden planlar yaptıysanız 11:56 ve 14:10 saatleri arasında planları çok da gerçekleştiremeyeceksiniz, ay boşlukta olacak. Pazartesi günü öğleden sonraki dönem bütün planların değiştiği bir zaman dilimini de kapsayabilir.

Özel hayatınız önemli bu aralar algınızı ve ilginizi ilişkilere kaydırmış durumdasınız. Hayatınızda bir insan varsa bu dönem o insanla çekişmelerinizin yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Ortaklı işler yapıyorsanız burada coşkulu ve hevesli yapınızla bir şeyleri ispat etmeye de çalışıyor olabilirsiniz. Her tür ilişkinin önem kazandığı bir ay ve bu Yeni ay da bu alanlarınızda gerçekleşiyor. Hırslanmış olabilirsiniz motivasyonu daha yüksek bir şekilde hareket etmek istiyor olabilirsiniz sevdiğiniz insanla bazı kararlar almak ve bunları uygulamak istiyor olabilirsiniz. Bu Yeni ay bu konuları hareketlendirecek ama para engeline takılabilirsiniz çünkü aynı gün Merkür de müşterek para evinizde geri hareketine başlayacak. Evlilikle ilgili birtakım düşünceleriniz ve planlarınız varsa bu planlar para ile ilgili bir konuda bir engele takılabilir ya da sevdiğiniz insanın beklediği bir para vardır bu paranın gelmemesi, engellenmesi, sıkıntıya düşmesi sonucunda bazı işlerinizi ertelemek durumunda kalabilirsiniz. 24 Aralık’a kadar parasal konularda sıkıntı ve problemler devrede olurken 24 Aralık’tan 2 Ocak’a kadarki dönem Merkür ilişkiler ve evlilik alanınızda gerileyeceği için sevdiğiniz insanla eskiden yaşadığınız bazı problemler karşınıza gelebilir.

Bu hafta doğru zamanda doğru şekilde hareket edeceksiniz işle ilgili konularda karşınıza güzel fırsatlar gelebilir. Parasal konularda 13’üne kadar daha hızlı hareket etmeye özen gösterin özellikle istediğiniz ve beklediğiniz bir konu varsa bu konuların konuşmalarını Pazartesi ve Salı günü halletmeye bakın. Bu hafta sevdiğiniz insanla bazı noktalarda buluşmak hafta sonuna doğru çok da kolay olmayacak. İş hayatınızda yanıldığınız bazı durumlar, ev hayatınıza ve özel hayatınıza olumsuz bir şekilde yansıyabilir ya da bu dönem ilişkilerden beklentileriniz yüksek olabilir ama bu beklentilerinizin karşılanmaması sizi biraz yorabilir. Her şeyden öte karşı tarafa bağlısınız ama kendi değer yargılarınızı ve kendi hayatınıza bakış açınızı da heba etmeyin ve bu hafta önemli konularda sezgilerinizi devreye sokun.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftaya keyifli olaylarla başlıyorsunuz ama çocuğunuz, partneriniz, özel hayatınız, kendinize ayırdığınız vakitle ilgili konular öğle saatlerine kadar tamamlanmalı, sonra olayların değiştiğini göreceksiniz. Çalışma koşullarınız ön planda birkaç gün boyunca gündelik hayatınız, yapılması gerekenler, iş hayatınız önem kazanıyor. İşinizde gücünüzde mücadelenizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz, hevesli ve coşkulu yapınızla işleri bir an önce halletmek, plan ve programları hayatınıza geçirmek isteyebilirsiniz. İş, yer değişikliği aynı zamanda başka bir yere başvurma gibi etkileriniz varsa Yeni ay bu konuları karşınıza getirecek. Cesur adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz ama diğer taraftan bu Yeni ay zamanı Merkür sizin ilişkiler ve evlilik alanınızda gerileyecek. Bu da her tür girişimleriniz ilişki içerisinde olduğunuz insanlarla yanlış ifadeleri ve yanlış anlaşılmaları karşınıza getirebilir. 24 Aralık’a kadar her tür ilişki, ortaklı iş, iş birlikleri konusunda destekli olmayacaksınız.

24 Aralık’tan 2 Ocak’a kadarki dönemde ise iş hayatınızda bazı türbülanslar yaşayabilirsiniz. 2017 yılının Aralık ayına bir bakın, yine bu dönemde sağlıkla ilgili konularınız nasıldı, iş hayatınıza nasıl yaklaşmıştınız bütün bunlar aslında biraz da o yıllarda yaşadıklarınızla bağlantılı olabilir. Güneş ve Mars kavuşumları ateşli ve enfeksiyonel hastalıkları da karşımıza getirebilir. Bu Güneş ve Mars kavuşumu sizin de sağlık evinizde olduğu için sağlığınıza gereken özeni göstermeniz konusunda sizi uyaracak o yüzden ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma riskiniz de yüksek olabilir. Bundan sonraki 15 gün boyunca çabuk ateşlenebilirsiniz bir anda kan tepenize çıkabilir ya da iş ortamınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Özellikle bir makine kullanıyorsanız bir iş yapıyorsanız bu dönem sinirli ve gergin yapınız kazalara davetiye çıkarabilir.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda 13 Aralık’a kadar her şey yolunda görünüyor ağzınızdan bal damlayacak sevdiğiniz insanla güzel anlaşacaksınız. Pazar günü iş ortamlarınızda alacağınız bir haber belki yeni haftada yapılması gerekenlerle ilgili bir haber hevesinizi kursağınızda bırakabilir. Sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Bu dönem işinizle ilgili yanıltıcı etkilere karşı dikkat edin, her duyduğunuza hemen inanmayın.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar ailevi konular hafta sonundan aldığınız etkilerle gündeminizde ama Pazartesi günü 14:10 itibariyle bu konular yerini çok daha hareketli aşk dolu, keyif dolu sizi enerjik yapacak. Spordan sanatsal faaliyetlere kadar kendi isteklerinizi gerçekleştireceğiniz alanlara dönüşecek. Birkaç gün boyunca hem özel hayatınıza hem çocuğunuzla ilgili konulara hem de kreatif ve sanatsal işlere kendinizi kaptırabilirsiniz, tam da bu alanlarda bir Yeni ay yaşayacaksınız. Kafanızda spora başlamak, hobilerinizi canlandırmak, sanatsal bir işinizi devreye koymak gibi fikirler varsa çocuk yapmak da dahil olabilir ya da çocuğunuzla ilgili vereceğiniz bir karar da olabilir. Bunlarla ilgili konularda sabırsız ama bir o kadar coşkulu ve kendine güvenli hareket etme arzunuz kuvvetli olacak. Buralarda kafanıza eseni yapmak isteyeceksiniz kimseyi dinlemeyeceksiniz harekete geçme arzunuz da yüksek olacak ama aynı gün, Çarşamba günü gerçekleşecek bu Yeni ayın olduğu zaman Merkür de geri hareketine hazırlanacak.

Yeni bir işe başlama, iş başvurusunda bulunma ya da gündelik hayatınızda bazı aksilikler karşınıza gelebilir. Bu dönem önemli projelerinizi başlatmak adına çok da uygun olmayacak 24 Aralık’a kadar eski sağlık sıkıntıları karşınıza gelebilir. İskelet sistemi, romatizmal ağrılar, kemik problemleri, cilt ya da dizler, dişlerle ilgili problemlere de açık olabilirsiniz. 2017 yılının Aralık ayına bir bakın o dönemi nasıl geçirdiniz sağlığınızda bir sıkıntı oldu mu ya da iş hayatınızda zorlanmalarınız var mıydı bunu fark ettiğinizde önleminizi alabilirsiniz. Yine o dönem iş hayatınızda birbirinizi yanlış anladığınız bir arkadaşınız varsa bu dönem bu arkadaşınızla aranızdaki problemleri aşmak anlamında da güzel bir süreç olabilir.

24 Aralık’tan 2 Ocak’a kadarki dönem aşk hayatınızda iletişim sıkıntıları, aksilik ve sorunlara açık olabilirsiniz. Evinizde yapılması gereken işler konusunda Çarşamba gününe kadar hayat sizi desteklerken, Pazar günü Güneş ve Neptün dik açısı devreye girecek bu da para ile ilgili ya da çocuğunuzla ilgili konularda yanıltıcı bir etkinin devrede olması anlamına geliyor. Aşk hayatınız, çocuğunuzla ilgili konular ya da spekülatif işlerde beklenmedik bir etki devreye girebilir ya da karşı tarafı gözünüzde çok fazla büyüttüğünüzü fark edebilirsiniz ve beklediğiniz bazı tepkilerin ya da sonuçların karşı taraftan gelmediğini görebilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşamamak adına beklentilerinizi çok yükseltmeyin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar Pazar gününden almış olduğunuz etkilerle yakın çevrenizle bazı planlar içerisine girmiş olabilirsiniz ve bu planları devam ettirmek istiyorsunuz ama öğle saatleriyle beraber sonrasında bu planlar çok fazla çalışmayacak bazı planları erteleyebilir ya da evinize, ailenize, yuvanıza yönelik adımlar atabilirsiniz.

Çarşamba günü oluşacak Yeni ay evinizle ilgili konuları hızlandıracak. Aileniz, yuvanız, yerleşim ve aile düzeninizle ilgili konu ve olaylarla ilgili olacaksınız. Evinizde bir hareketlilik söz konusu olabilir bu aralar yerinizde duramıyor olabilirsiniz ya da bir ebeveyninizin sağlığı ile ilgili bir sıkıntı ile uğraşma potansiyeliniz yüksek. Burada Güneş ve Mars olduğu zaman enfeksiyonel ve ateşli hastalıklar olma potansiyeli yüksek. Evinizin güvenliğini asla ihmal etmemeniz, elektrikten sigortaya kadar, elektrik elektronik eşyalarınız ve aletlerinizle ilgili konularda da dikkatli olmanız gereken bir dönem. Çarşamba günkü Yeni ay bu konuları hızlandıracak. Emlakla ilgili konu ve olaylar da gündeminize yerleşebilir. Yurt dışı ya da daha uzak yerlere yatırım yapma fırsatı da karşınıza çıkabilir ama tam da bu Yeni ay zamanı Merkür Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak. Oğlak burcu finansla ilgili konu ve olayları kapsadığı için güvende hissetmek istediğimiz alanlarla bağlantılı olduğu için Merkür’ün bu gerilemesi bazı işlerinizde ya da ele almanız gereken konularda sorunları karşınıza çıkarabilir. 24 Aralık’a kadar Merkür hem aşk evinizde hem spekülatif alanda hem de çocuklarla ilgili konularda geri hareketinde olacak. Bu dönem riskli işlere kalkışmayın, emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa bunların parası ile ilgili konularla ilgileniyorsanız bunlar konusunda girişimde bulunmayın yanılma ihtimaliniz yüksek olabilir ya da durumlar istediğiniz gibi akmayabilir.

24 Aralık’tan 2 Ocak’a kadar eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konularda büyük kararlar almamanız gerekiyor. Merkür sizin öz yöneticiniz o yüzden kafanız karışık olabilir, düşündüğünüz gibi kararlar alamıyor olabilirsiniz, bazı konularda karar veremiyor olabilirsiniz bu yüzden de 2 Ocak’a kadar dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Bu hafta özel hayatınız konusunda bazı sorunlar karşınıza gelebilir sevdiğiniz insandan beklentileriniz yüksekse bu beklentilerin karşılanmadığını görebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın ailesiyle ya da işiyle ilgili sorunları sizin özel hayatınıza ve ilişkinize yansıyabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar sizi her halükârda destekliyor. Çocuğunuzun özellikle arkadaşlarıyla arasındaki ilişkinin de keyifli ve güzel bir ilişki olduğunu görebilirsiniz bu hafta genelinde.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler hafta sonu parayla ilgili yaptığınız planları Pazartresi devreye koymak isteyeceksiniz ama bunu yapacaksanız sabahın erken saatlerinde yapmaya çalışın çünkü 11:56 ve 14:10 saatleri arasında Ay boşlukta olacağı için elinizi attığınız işlerin sonucunu göremeyebilirsiniz. 14:10’dan sonra Ay Yay burcuna geçecek, hareketleniyorsunuz iletişiminiz artabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla planlarınız olabilir, işleriniz o kadar hızlı akacak ki siz bile enerjinize ve gücünüze inanamayacaksınız. Öğrenciyseniz bu dönem hırslı yapınızla derslerinizde başarı kazanmak için de harekete geçebilirsiniz. Bir şeyi araştırmak derinine gitmek, seyahatlere çıkmak önemli olacak. Ticari birtakım girişimleriniz varsa risk almaktan korkmayacaksınız. Hızlı kararlar almak isteyeceksiniz ve bu kararları uygulamaya sokmak sizin için önemli olacak ama çarşamba günü bu alanlarınızda oluşacak Yeni ayla beraber Merkür de geri hareketine hazırlanıyor. 24 Aralık’a kadar Merkür sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerileyecek. Ev ortamlarınızda iletişiminizi doğru çalıştıramayacaksınız babanızla olan iletişiminiz bozulabilir, ailenizde eski mevzuların gündeme geldiğini görebilirsiniz. Bu dönem bir ev almak bir yere yatırım yapmak gibi bir plan varsa bu planlarda gecikmeler oluşabilir ya da yanlış zamanda bu planları devreye koymuş olabilirsiniz. O yüzden 24 Aralık’a kadar evinizle ilgili herhangi bir konuya başlamayın.

24 Aralık’tan 2 Ocak’a kadarki dönem ise iletişimsel işlerinizde sıkıntı ve problemler yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Cep telefonlarınız bozulabilir, bilgisayarınız kilitlenebilir ya da bazı toplantıları kaçırabilirsiniz, iletişimde insanlar sizi yanlış anlayabilirler. Yakın çevrenizle bağlantılarınız çok kuvvetliyken bu dönem yanlış anlaşılabilirsiniz o yüzden Aralık ayında genel itibariyle ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun ve kendinizi doğru, net bir şekilde ifade etmeye özen gösterin. Yakın çevrenizdeki insanların bu dönem çok fazla hastalandığına şahit olabilirsiniz ya da başlarına değişik kazalar gelebilir. Çarpmalar, düşmeler, sakarlıklar, bir yerini kırma Pazar gününe doğru biraz daha ön planda olacak. Bu dönem yakın çevrenizdeki insanların ev, aile yuva ve kariyeri ile ilgili konularda yanıltıcı bazı etkileri de devrede olabilir. Size söylediklerinden çok daha farklı bir model çiziyor olabilirler.

Hafta sonu yakın çevrenizden bir insanın size verdiği bir tepki ya da onunla yaşayacağınız bir olay hayal kırıklıklarını tetikleyebilir. Kendi değer yargılarınızdan şaşmayın.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak başlayacaksınız ama hafta sonundan almış olduğunuz etkileri hafta başında devam ettirmek çok da kolay olmayacak. Öğleden sonraki saatler ve birkaç gün boyunca keyfinize bakacaksınız, parayla ilgili işlerinizle ilgileneceksiniz tam da buraların hareketlendiği, önemli kazanç kapılarını zorladığınız ve bunun için de harekete geçtiğinizi göreceksiniz. Çarşamba günü bu alanda da bir Yeni ay yaşayacaksınız. Parayla ilgili konular önem kazanıyor. Yurt dışı seyahatine, bir eğitime, size kalben iyi gelecek akademik bir çalışmaya ya da bir kursa, seminere para yatırmak istiyor olabilirsiniz. Para harcamalarınızın hızlandığı ama bir yandan da getirileriniz konusunda daha fazla mücadele ettiğiniz ama bu mücadeleci koşulları da yaşamaktan mutluluk duyduğunuz bir dönem olabilir.

Bu hafta yakın çevrenizden bazı insanlar fikirlerinizi almak konusunda size danışabilir. Yine yakın çevrenizdeki insanlarla güzel kısa vadeli planı hareketlendirebilirsiniz. Bu dönem aranızın bozuk olduğu akraba ve kardeşleriniz varsa onlarla barışmak ve bir şekilde o enerjiyi doğru bir noktaya çekmek anlamında da şanslı etkilere sahip olacaksınız. Ağzınızdan doğru cümleler dökülebilir ve ilk defa karşı tarafı anladığınızı çok net bir şekilde görebilirsiniz.

Bu Yeni ay para ile ilgili konuları hızlandırıyor fakat tam da o gün Merkür geri hareketine hazırlanıyor Merkür sizin iletişim alanınızda gerileyecek 24 Aralık’a kadar iletişim satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında yanlış adımlara meyilli olabilirsiniz. Bilgisayarınızı yedekleyin, cep telefonunuza dikkat edin bu dönem her tür iletişim sıkıntısına açık olabilirsiniz. Yolculuklarda, seyahatlerde pasaportunuzu unutabilirsiniz, bavulunuz kaybolabilir bu gibi sizi zora sokacak engelleyici ve geciktirici bazı etkilere de dikkat etmekte fayda var.

Merkür 24 Aralık’tan 2 Ocak’a kadar para alanlarınızda gerileyecek o yüzden para ile ilgili konularda vereceğiniz kararlar varsa 24 Aralık ve 2 Ocak tarihleri arasında yapmamaya çalışın. Diğer taraftan her koşulda Merkür geri giderken önemli kararlar alınmaz sizin müşterek para alanınızın da yöneticisi olduğu için bu noktalarda dikkatli olmaya özen gösterin. Bu aralar kendinizi gereksiz noktalarda fazla salmış görünüyorsunuz ve spekülatif konularda size yol gösteren insanlar varsa yanıltıcı etkiler altında olacaksınız ve paranızı da çok çabuk çarçur edebilirsiniz. Çocuğunuza, hayatınızdaki insana ve sizi her tür konuda gaza getiren insanlara karşı bu hafta dikkatli olmaya çalışın hafta sonuna doğru bu etki devrede olacak.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar haftanıza enerjisiz bir şekilde başlayabilirsiniz hafta sonu da biraz nane molla olabilir ama çabuk üzerinizden atacaksınız. Pazartesi günü 14:10 itibariyle şartlar sizin tarafınıza geçecek ve 2-3 gün boyunca hareketli bir zaman dilimi yaşayacaksınız. Hayatınızla ilgili adım atmak istediğiniz ama bunların sonucunu almak istediğiniz birçok konu var. Bu aralar hayat çok hızlanmış durumda, yetişemiyor olabilirsiniz ama bu yetişememe enerjisi kazalara ya da ateşli hastalıklara sebebiyet verebilir. Kendinize, sağlığınıza dikkat etmeniz gereken de bir dönem olacak. Kalça, baldırlar, uyruk sıkıntıları aynı zamanda karaciğer problemleri önemli olabilir. Tam da bu Yeni ayda hayatınızla ilgili önemli kararlar almak istiyorsunuz ama bu kararlar hangi engele takılabilir, aynı gün Merkür de para evinizde geri hareketinde olacak para ile ilgili konulara takılabilir. Beklediğiniz bir para varsa Merkür’ün bu alanlarınıza geriliyor olması bu paranın gecikmesi ya da düşündüğünüz zaman da alamama enerjisini devreye koyabilir. 24 Aralık’a kadar maddi konularda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin kendinizi güvene alın. Bu dönem yeni başlayacağınız işler varsa bu işlerde istediğiniz sonuçları alma potansiyeliniz düşük ya da bu işler bir davaya dönüşebilir. Legal sorunlar yaşamamak adına şartları ve koşulları iki kere gözden geçirin.

24 Aralık’la 2 Ocak arasında Merkür sizin burcunuzda geri hareketinde olacak. 24 Aralık’tan sonraki dönem yanlış ifadelere ve yanlış anlaşılmalara açık olabilir. Bu yanlış ifadeler ve anlaşılmalar özel hayatınızdaki insan tarafından daha fazla görülebilir. Bu dönem sevdiğinizle aranızdaki ilişki düşündüğünüz gibi akmayabilir. Ortağınız varsa ortağınızla konuşmak anlaşmak çok da kolay olmayacak.

Bu hafta başından Çarşamba gününe kadarki dönem maddi kazançlarınız iyi olabilir. Size geri plandan iş konusunda yardım edecek bir kadın ya da oradan gelecek güzel bir haber işle ilgili bir durumu karşınıza getirecek ama unutmayın Merkür de bu alanlarınızda gerileyecek. Bu işi kabul ediyorsanız şartları ve koşulları iyice konuşun. Ev ve aile ortamlarınıza dikkat edin evinizde enerjinizin düşük olduğunu göreceksiniz. Aile büyüklerinizin sağlıkla ilgili problemleri gündeme gelebilir onlardan birtakım haberler alabilirsiniz ve onların girişimleriniz konusunda sizi yanıltma etkisi de devreye girebilir. Babanıza, annenize bir fikir soruyorsanız onlardan beklediğiniz cevabı alamama enerjiniz kuvvetli o yüzden de kendi değer yargılarınızdan şaşmayın, çabuk kandırılabilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar sosyal çevreniz hareketli hafta sonu arkadaşlarınızla çevrenizle sevdiğiniz insanlarla bolca görüştünüz ve bu hafta da bu etkilerle başlayacak ama bu hafta biraz daha sizin için yorucu ve biraz daha kendi halinizde geçebilir. Ay, Pazartesi öğleden sonra itibariyle birkaç gün boyunca kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak ve Çarşamba günü de kadersel alanınızda bir Yeni ay gerçekleşecek. Bu Yeni ay önemli girişimler konusunda destekli olmayacaksınız. Harekete geçmek istediğiniz konular, evinizle ilgili halletmeniz gereken bazı işleriniz varsa bu Yeni ay bu işleri ortaya koymak sandığınız kadar kolay olmayabilir beklenmedik bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sizin dışınızda gelişecek bazı olaylar sizi tedirgin edebilir. Bu dönem kendinize yapamadığınız her şey için fazlasıyla yüklenebilirsiniz geçmişi sorgulamalarınız artabilir. Kendinize yüklendiğiniz için en fazla zararı da kendinize verme potansiyeliniz var. Yurt dışı bağlantılı işleriniz hızlanabilir. Önemli haberler gündeme gelebilir ama bu Yeni ayla beraber Merkür sizin burcunuzda geri hareketinde olacak. İşle ilgili konular, gündelik hayatın ritmi, seyahatler, eğitim, ticari faaliyetler konusunda yanlış anlaşılmalara meyilli olabilirsiniz. Ağzınızdan A çıkması gerekiyorken B çıkabilir, siz bunun farkında olmayabilirsiniz ve karşı taraf da bunu çok farklı algılayabilir. Önemli işleriniz konusunda 2 Ocak’a kadar dikkatli olun.

Merkür sizin burcunuzda sonrasında kadersel alanda gerileyecek o yüzden diğer burçlara göre daha fazla etkileneceksiniz. 2 Ocak’a kadar büyük girişimlerden, büyük değişimlerden mümkün olduğunca uzak durun. Daha önceden iş yaptığınız insanlarla iş yapabilirsiniz, başladığınız işleri bitirmek üzere hareket edebilirsiniz ama size sıfırdan bir iş geldi sıfırdan bir görüşme yapıyorsanız buralarda legal konular sıkıntı çıkarabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan çok kolay etkileniyorsunuz ve onlardan bazı beklentileriniz varsa bu beklediğiniz desteği ya da yardımı görememe ihtimaliniz var o yüzden bu dönem tamamen kendinize odaklı olacaksınız. Gelecek planlarınızı hızlandırın planlar yapın arkadaş çevrenizden şans ve fırsatlarınız da yüksek olacak. Sakin olun, kendinizi doğru ifade etmeye çalışın, ne istediğinizi bulun ve ona göre hareket edin. 2017 yılının Aralık ayına bakın o dönem nasıl geçmişti buna göre yol alabilirsiniz.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar hızlı bir şekilde haftanıza giriş yapıyorsunuz ama bu hızlılık arkadaş ortamları ve geleceğe yönelik hareketli işlerinizle devam edecek. Organizasyonel işleriniz öne çıkabilir, arkadaşlarınızın hayatında bir sürü olay olabilir. Arkadaşlarınız ve çevrenize karşı hırslı yapınızla hareket edeceksiniz, gelecek planlarınızı hızlandıracaksınız ama bu dönem elinize attığınız işlerde kendinizi göstermek ön plana çıkacak. Tam da bununla ilgili Çarşamba günü bir Yeni ay var ama bu Yeni ayda Merkür geri hareketine hazırlanıyor. Merkür gerilemesi 2017 Aralık ayını karşınıza getirebilir. 24 Aralık’a kadar büyük iş girişimlerinden, değişimlerinden, önemli kararlardan mümkün olduğunca uzak durun. Kadersel olayları tamamlamak isteyeceksiniz bu özel hayatınıza dair olabilir sizi çok heveslendirmiş bir işle bağlantılı olabilir ama bu dönem bazı işlerinizde problemlerle uğraşmak ve önce çözülmesi gereken konuları ele almak durumunda kalabilirsiniz. O yüzden 2 Ocak’a kadar büyük girişimler işler konusunda destekli olmayacaksınız.

24 Aralık’tan 2 Ocak’a kadar eski arkadaşlarınızla bolca görüşeceğiniz bir dönem olacak, onlarla irtibat halinde olmaktan da mutluluk duyacaksınız ama bu tarih aralığında geri planda durduğunuz her tür işinizde şans sizden yana olabilir. Sanki hayat size diyor ki dur bekle plan yap gözden geçir, çalışman gereken konuları önceliğin yap. İşinizle ilgili konularda ne kadar detaya girerseniz ne kadar öğrenmeye açık olursanız bunun sonucunu da o kadar iyi alacaksınız.

Hafta sonu arkadaş ortamlarınızda yapılan parasal görüşmeler sizi kandırabilir ya da ters köşeye yatırabilir ya da bazı arkadaşlarınızın ailevi konularda problemleriyle de uğraşma potansiyeliniz yüksek görünüyor. Bu aralar çevrenizden yana şanslarınız yüksek olabilir ama çevrenizle yapacağınız işleriniz varsa parasal yönden destekli olmayacaksınız. Her tür para ile ilgili işinizde de yanlış anlaşılmalara kandırılmalara ya da yanlış yönlendirmelere açık görünüyorsunuz. Kendinize iyi bakın bu hafta genelinde sağlıkla ilgili çok ciddi sıkıntılarınız olmayacak ama geçmiş konuları çok fazla kafanızda kurcalayabilirsiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar bu hafta dış ortamlardan gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatacaksınız ama Pazartesi öğle saatleri itibariyle kariyerle ilgili konular hızlanacak. İşinizde gücünüzde kendinizi göstereceğiniz, hırslarınızın arttığı aynı zamanda iyimser ve coşkun etkilerle hareket etmekten mutluluk duyduğunuz bir dönemdesiniz. Bu aralar beraber çalıştığınız insanlar, patronlarınız, üstlerinizle olan bağlantılar ön planda olurken onlara karşı hırslarınızdan, kendinizi gösterme arzunuzdan bahsedeceksiniz ve yaptığınız hareketlerle de bunu anlamalarını sağlayacaksınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda kavgalardan, çekişmelerden, gürültülerden mümkün olduğunca uzak durun ve toplum içerisinde kalabalık ortamlarda düşmek, çarpmak, sakatlanmak ya da ateşli hastalıklara dikkat etmekte fayda olabilir.

Arkadaşlarınızdan güzel haberleriniz var önemli işleriniz için onların fikirlerinden ve düşüncelerinden faydalanabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler, gelecek planlarınız hareketleniyor ama Çarşamba günü Yeni ayın devreye girdiği zamanda Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde geri hareketinde olacak. 24 Aralık’a kadar eski arkadaşlarla bir araya gelebilirsiniz. Organizasyonel işleriniz varsa buralarda para sıkıntılarıyla karşılaşma olasılığınız yüksek.

24 Aralık’tan 2 Ocak’a kadarki dönemde ise kariyerinizde söylediklerinize ve yaptıklarınıza dikkat edin yanlış anlaşılmalar olabilir. Hayatınızda bir insan varsa o insanın ailesi ile ilgili konularda da birtakım sıkıntılar ortaya çıkabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda büyük beklentileriniz varsa kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda aradığınızı bulmak çok da kolay olmayacak.

Bağışıklık sisteminiz düşük çalışabilir kendinizi ortaya koymakta hafta sonu rahat olamayabilirsiniz bazı yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Akraba ve kardeşler, özellikle ailevi konularda bu etkilere karşı dikkat edin. İşinizle ilgili konularda 2 Ocak’a kadar bekleyin Merkür gerilemesi düzelsin ondan sonra işler sandığınızdan daha hızlı akabilir.

Yorumlar (0)