Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 18.12.2023, 11:31 18.12.2023, 15:41
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

18 – 24 Aralık haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar haftaya isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Bu hafta işlerinizi doğru bir şekilde organize etmek gözünüzde büyüyebilir ama Pazartesi ve Salı günleri dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Çarşamba gününden sonra hayatın sizin için hızlandırdığı birtakım planları devreye girecek. Merkür sizin kariyer ve iş alanlarınızda geriliyor. İş hayatınızda bazı sıkıntılar ya da düzensiz birtakım oluşumlar devreye girebilir. Eskiden daha planlı olduğunuz konularda eskisi gibi programlı olamadığınızı fark edebilirsiniz. Neyse ki Cuma günü itibariyle Güneş bu alanlarınıza gelerek sizi destekleyecek. İşle ilgili konularda güzel destekler altında olacaksınız. Tam da Cuma günü uzun zamandır beklediğiniz, işinizde ilerlemek istediğiniz konular varsa burada güzel bir konuşma ya da istediklerinizin karşınıza gelmesi gibi etki devreye girebilir.

Cumartesi günü itibariyle Merkür Yay burcuna geçerek gerilemesine devam edecek 2 Ocak’a kadar seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler alanlarınızda problemlere açık görünüyorsunuz. Bu dönem seyahatleriniz varsa bazı gecikmeler devreye girerken özellikle ticari faaliyetleriniz varsa daha önceden çalıştığınız insanlarla çalışmaya özen gösterin. Beraber çalıştığınız insanlarla olan iletişiminizde problemlere açık olabilirsiniz.

Pazartesi ve Perşembe günleri gayet olumlu iş hayatınızda bu olumlu günleri güzel bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Eğer çalışmıyorsanız aile hayatınızda yapılması gerekenleri ele alacak, bir anlamda kafanızdaki plan ve programları çok rahat ilerlettiğinize şahit olacaksınız. Perşembe günü para ile ilgili konularda dikkatli olun sıkılganlıklarınız yüksek olabilir bu da gereksiz harcamalarda bulunmanıza ya da para ile ilgili bir mevzuda gereksiz tepkiler vermenize neden olabilir.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar sosyal çevreniz aktif, arkadaş ortamlarınızla hareket edeceğiniz birkaç gün var önünüzde ama zaman zaman onlardan aldığınız bazı haberler üzerinize ekstra sorumluluklar yükleyebilir. Bu hafta daha çok kendi halinizde olmak biraz daha dinlenmek isterken bir arkadaşınızın organizasyonuna katılmak ya da ona verdiğiniz bir sözden kaynaklı hareketli ortamlarda bulunmak biraz sizi yorabilir ve zorlayabilir. Neyse ki Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırmasını bileceksiniz.

Bu hafta uzak yerlerden gelecek önemli haberler, medyada çalışıyorsanız medya alanlarınızda, ticaretle uğraşıyorsanız ticari konularda güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu şans ve fırsatlar daha önceden konuşulmuş ama bir şekilde tamamlanmamış yarım kalmış konu ve olayları kapsayabilir zaten böyle olması çok daha iyi. Şimdi bazı konuları nihayete erdirmeye başlıyorsunuz. Güzel haberleriniz var ve bu haberlerin sizi mutlu ettiğini aynı zamanda hayata bakış açınızı daha da sağlamlaştırdığını görebilirsiniz.

Güneş Oğlak burcuna geçecek seyahatlerinizin hızlandığı bir süreç başlıyor. Ticari faaliyetleriniz artabilir, tanımadığınız insanlarla daha fazla vakit geçireceğiniz bu dönem en ufak bir sıkıntıda kendinizi dışarıya atmak sizden farklı olan insanlarla konuşmak ya da bu insanlarla iş yapmak anlamında şanslı bir süreç olacak. İçinizden geçirdiğiniz bir eğitim ya da bir seyahatle ilgili bir durum varsa tam da Cuma günü bu konular hareketlenebilir ve siz de gerçekten aldığınız haberler sonucunda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.

Cumartesi itibariyle Merkür Yay burcuna kayarak gerilemesine devam edecek 2 Ocak’a kadar para ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Maddi konularda kendinizi riske atmayın, bir borcun altına girmeyin, kimseye borç vermeyin kimseden borç almayın ya da kimseye kefil olmayın. Bu dönem eski bazı sorunların da karşınıza gelme potansiyeli yüksek ya da bir borcunuz varsa bunu tamamlamak ya da bu borcunuzu bitirmek üzere hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz ama dikkat edin bu dönem parayla ilgili konularda etrafınızda duyduklarınız yanıltıcı olabilir. Venüs’ün Uranüs’le olan karşıt açısı Perşembe günü devreye girecek bu da Perşembe civarı ilişkilere dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar olabilir. Sizin düzeninizdeki bir değişim ilişkinize olumsuz yansıyabilir. Bu aralar sevdiğinizle çekişmeler yaşanabilir. Böyle bir durumda yaraları kaşımayın, karşı tarafın üzerine çok fazla gitmeyin sakinlikle güzellikle konu ve olayları ele almak aklınızın bir köşesinde bulunsun. Geleceğinizi ilgilendirecek her türü işinizde güzel haberler kapıda, şansınızı iyi değerlendirin.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler hem anne tarafınızın konu bir olayları hem işiniz ve mesleğinizle ilgili konularda önemli sorumluluklarla haftaya başlıyorsunuz. Sorumluluklar bu aralar sırtınızda ağır bir yük gibi. Her şey karşı tarafa bağlı. İlişki içerisinde olduğunuz insanların hayatına verdikleri tepkilere göre kararlar alıyorsunuz. Bu aralar eliniz kolunuz bağlanmış gibi hissediyorsunuz. Çarşamba gününden sonra sosyalleşmek ön plana çıkıyor arkadaşlarınızla, daha fazla görüşebilirsiniz daha fazla kendinizi dışarıya atabilirsiniz.

Bu hafta olumlu etkiler var ama para ile ilgili konularda dikkatli olmaya özen gösterin. Cumartesi gününe kadar parasal konularda hem çok güzel şans ve fırsatlara sahip olacaksınız hem de hesap kitap işlerine kendinizi daha fazla vereceksiniz. Cuma günü Güneş’in Oğlak burcuna geçişi ile önünüzdeki bir ay boyunca müşterek para konuları, para ile ilgili işler, borçlarınız, yatırımlarınız, miras, nafaka gibi konular, banka ödemeleri, kredi, vergi, faiz gibi alanlarınız aktif olacak. Bu dönem hayatı biraz daha somut gözlerle algılamak, daha gerçekçi adımlar atmak isteyeceksiniz. Ayaklarınız yere daha sağlam basacak.

Cumartesi itibariyle Merkür ilişkiler alanınıza gerileyecek bu da 2 Ocak’a kadar sevdiğiniz insanla iletişim sıkıntılarına açık olabileceğinizi gösteriyor. Eski ilişkiler bu dönem karşınıza gelebilir eskiden ilişkinizde yaşadığınız sıkıntı ve problemlerle yeniden uğraşmak durumunda kalabilirsiniz, yanlış anlaşılabilirsiniz, sevdiğinizle olan iletişiminiz ve ilişkiniz bu dönemde biraz nane molla olabilir. 2 Ocak’a kadar evlilik de dahil olmak üzere yeni bir ilişkiye başlamak, ortaklı bir işe imza atmak ya da taşınmakla ilgili konularda destekli olmayacaksınız. Mümkünse 2 Ocak’tan sonraya ertelemeye özen gösterin. Yapamıyorsanız da avukatınıza danışın, konunun üzerinden birkaç kez geçin, hemen karar vermeyin.

Para ile ilgili konularda Cuma günü güzel sonuçlar karşınıza gelecek. Pazartesi ve Perşembe günlerini de iyi değerlendirin. İşle ilgili ortamlarda beklenmedik olana açık olmanız gerekiyor. Sizin dışınızda gelişecek olaylar kendinizi olur olmadık bazı durumların içerisinde bulmanıza da neden olabilir bu etki de Perşembe günü devrede olacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler bu hafta uzak yerlerden gelecek haberlerle dolu bir hafta. Geleceğe yönelik planlarınız varsa kafanız karışık olabilir. Sonrasında daha fazla kendinizde o gücü bulacaksınız hareketli ve enerjik yapınızla hafta ortasında çok daha fazla iş bitireceksiniz. Pazartesi oldukça keyifli, sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda güzel etkileşimleriniz var. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber varsa, sevdiğiniz kişiden bir evlilik teklifi bekliyorsanız ya da onun size söylemesini istediğiniz birtakım sözler varsa bunlar bu hafta hareketlenebilir.

Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri bu anlamda size göz kırpıyor. Hele ki Cuma gününü bir kenara not edin taşınmaktan tutun ortaklı atılacak her tür adım, projeler, anlaşmalar, ilişkiler, ilişkiye dair verilecek bazı sözler Cuma günü size güzel bir şekilde dönebilir. Cuma günü Güneş Oğlak burcuna geçecek. Önünüzdeki bir ay boyunca konunuz ilişkiler olacak. İlişkinize göre hareket edeceksiniz. Hayatınızda bir insan varsa o insanı önceliğinize alacaksınız onunla beraber hareket etmek isteyeceksiniz yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa bir insanla tanışma ya da hayatınıza bir insan alma potansiyeliniz de yüksek olabilir. Hatta bu insan daha önceden tanıdığınız bir insan da olabilir. İş birliklerine açık, anlaşma ve sözleşmeler için de size göz kırpan bir dönem olacak. Merkür’ün geri gittiğini unutmadan hareket etmeye özen gösterin.

Cumartesi günü Merkür Yay burcuna geçerek gerilemesine devam ediyor iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda ilerleyecek. 2 Ocak’a kadar dikkatli olmakta fayda var iş değişikliği yapmayı düşünüyorsanız uygun bir zaman dilimi olmayacak. İş hayatınızda iletişim sıkıntıları ve problemlerinin sizi bulduğunu düşünebilirsiniz ya da hiç beklenmedik bazı olaylar devreye girebilir. 2017 Aralık ayında yaşadığınız bazı sağlık sıkıntıları tam da bu dönem yeniden karşınıza gelebilir.

Bu hafta ilişkilerden yana çok şanslı olacaksınız gelecek planlarınızı uzun vadede doğru bir şekilde hareketlendirmek önem kazanırken Perşembe günü sosyal ortamlarda dikkatli olmaya özen gösterin. Kalabalık yerlerde sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Bazı arkadaşlarınızın sevdiğiniz insanla ya da çocuğunuzla anlaşamadığını görebilirsiniz. Bu dönem etrafınızda olup bitenlere vereceğiniz tepkiler de önemli olacak diğer insanları şaşırtmamak adına bu tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın ve özel hayatınızdaki kişiyle ilişkilerinizi çok fazla zedelemeyin, bu etki Perşembe günü devrede olacak.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta para ile ilgili işler gündeminizde ama bu konularda da kafanız karışık olabilir, biraz daha sessiz sakin durmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Pazartesi ve Salı bu sessizlik ve bu sakinlik içerisinde geçerken Çarşamba itibariyle oldukça hareketli bir süreç olacak. Aldığınız telefonlardan kaynaklı olabilir iş hayatınızla ilgili olabilir seyahatler devreye giriyor, diğer insanlarla beraber hareket etmek ön plana çıkabilir ve siz de bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bu hafta güzel etkileşimler var iş ortamlarınızda yaşadığınız problemleri daha verimli bir hale getirme potansiyeliniz yüksek. Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı uzun zamandır beklediğiniz bir iş ya da bir anlaşma ile ilgili güzel haberleri Pazartesi karşınıza getirebilir. Uzun vadeli ve kalıcı adımlar atmak isteyeceksiniz iş hayatınızda. Para ile ilgili işleri kontrol altına almak önemli olacak bu anlamda Perşembe gününü kullanın.

Güneş’in Oğlak burcuna geçişi Cuma günü gerçekleşiyor ve bir ay boyunca çalışma koşullarınız ön plana çıkacak. Gündelik hayatınızın ritmi hızlanırken işle ilgili konularda daha organize daha planlı ve disipline olmak önemli olabilir. Sağlıkla ilgili konularda gözden geçirmeniz gerekenler de karşınıza gelecek doktora gitmek, kontrollerinizi yaptırmak anlamında olumlu bir zaman dilimi. İşle ilgili bir beklentiniz varsa Cuma günü bu haberleri almamanız için hiçbir neden yok. Geçmişten tanıdığınız bir işin peşine düşebilirsiniz ya da geçmişte yapamadığınızı düşündüğünüz bir işin sonuçlarını alma potansiyeliniz var bu işin olumluya dönerek size gelme potansiyeli yüksek olacak. Sağlıkla ilgili konularda da Cuma günü dua etmeyi unutmayın, iyi dileklerinizi evrene yollayın çünkü kapılar sonuna kadar açık olabilir.

Cumartesi günü Merkür Yay burcuna geçerek geri hareketine devam edecek. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda Merkür gerileyecek. Bu durum 2 Ocak’a kadar aşk hayatınızda yanlış anlaşılmaları karşınıza getirirken çocuğunuzla da iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Merkür’ün bu alanınızda gerilemesi sanatsal ve kreatif birtakım işleriniz varsa bu dönem algınızı kendi içinize çevirebilir ve işlerinizden yaratıcılık anlamında keyifli ilham verici sonuçların çıktığını da görebilirsiniz. Kendinizle ilgili çalışmalar yapmak, eğitimle ilgili konularda tamamlanması gereken konuları ele almak anlamında bu dönemi değerlendirmelisiniz.

Hafta sonu gayet olumlu etkiler var ama bu hafta anne-baba arasındaki çekişmelere dikkat etmekte fayda olabilir. İş hayatınızda yaşadığınız iniş ve çıkışları aile ortamlarınıza taşıma potansiyeliniz var ve bu da ev ortamlarınızda huzursuzluklar yaratabilir. O yüzden aile büyüklerinizle bir arada olduğunuz zamanlarda evinizde, yuvanızda gerginlikleri büyütmeyin ki bu etkiyi çok daha rahat bir şekilde atlatabilesiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön planda ama burada da almanız gereken bazı sorumluluklar sizi biraz yoruyor gibi görünüyor ama yine de sevdiğiniz insanla beraber hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. Özel hayatınızda güzel haberleriniz var bu hafta çocuğunuzla yapacağınız bir plan gündeme gelebilir. Hem spor hayatınızda hem de size keyif veren hobiler alanınızda güzel haberler devreye girebilir. Sevdiklerinizle de tatil planı yapabilirsiniz gelecek planlarınızı hızlandırabilirsiniz ve amaçlarınız doğrultusunda atacağınız adımlar yüzünüzü güldürecek sizi mutlu edecek.

Bu hafta Güneş’in Oğlak burcuna geçişi aşk hayatınızı hareketlendirecek aşkta aradığınız fırsatları bulma potansiyeliniz yüksek. Bir kere işinizi riske bırakan bir burç değilsiniz ve Güneş de oğlak burcunda ayakları yere sağlam basan ilişkiler peşinde koşacağız bir dönem başlıyor. Spor alanlarınızda, hobilerinizde gerçekçi hedefler peşinde koşacaksınız. Borsada yatırım yapıyorsanız bu dönem olumlu bazı geri dönüşler karşınıza gelebilir. Merkür’ün de bu alanlarınızda gerilediğini unutmadan hareket etmekte fayda olabilir. Daha önceden yatırım yaptıysanız şimdi burada bazı konuları toparlamak için harekete geçmek aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Cumartesi günü Merkür Yay burcuna kayacak ev, aile ve yuva konularınız ön planda olacak. Ev ortamlarınızda yanlış anlaşılmalara meyilli olabilirsiniz. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa arsa, arazi, araba, eşya almayı düşünüyorsanız 2 Ocak’a kadar çok da destekli olmayabilir dikkatli olun ama Merkür gerilemesinden önce başlattığınız bir süreç varsa ve şimdi tamamlamak istiyorsanız bunları yapabilirsiniz. Aşk hayatınıza dair Cuma günü güzel bir olasılık ya da beklediğiniz bir haber karşınıza gelecek ve bu haberle gerçekten mutlu olacaksınız. Yakın çevrenizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekiyor yakın çevrenizde kim varsa bu dönem onların çok gergin olduğunu fark edebilir onlarla olan ilişkilerinizde her ne kadar onlara yardım etmek isteseniz de onların vereceği tepkiler karşısında ilişkilerinizin iyice gerildiğini ya da zorlandığını fark edebilirsiniz. Perşembe günü araba kullanırken ya da farklı ortamlarda çevresel faktörlerde dikkatli olun.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler çalışma koşullarınız, gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konular bu haftanın gündemi olacak. Sağlığınıza, ayak bölgenize, soğuk algınlıklarına dikkat edin. Pazar gününden almış olduğunuz etkiler de bağışıklık sisteminizi oldukça düşürmüş durumda. Ailevi konularda çok güzel haberler alacaksınız ev ortamınızda yürütülen işler, alışverişler ya da evde kalkışılacak birtakım işleri tamamlamak anlamında gayet şanslı. Pazartesi, Perşembe ve Cuma günlerini iyi kullanın. Hele ki kalbinizden geçen bir eşya ya da almayı düşündüğünüz bir yer varsa ve daha önceden planlar yapıldıysa Cuma günü bu konunun hareketlenmesi ve bu konuyla ilgili alacağınız bir haber sizi gerçekten mutlu edebilir. Ev ortamınızda büyüklerinizin hayatında yaşanan bazı sıkıntılar varsa ve siz bu sıkıntıların bir an önce giderilmesini istiyorsanız Cuma günü Merkür Güneş’in kalbindeyken bu dileklerinizi bolca dile getirin kabul edilme olasılığının yüksek olduğunu göreceksiniz, güzel haberler karşınıza gelebilir.

Cuma günü itibariyle aile hayatınıza odaklanacaksınız evinizde yuvanızda olmak önem kazanacak. Bu dönem daha çok kendi içinize dönmek alışkanlıklarınızı gözden geçirmek önem kazanırken bazı olayları gözden geçirmek de önemli olacak ama asıl mutluluğu ve coşkuyu daha çok ev ortamlarınızda yaşayacaksınız. Bolca misafir ağırlayabilirsiniz ya da işinizi yaptıktan sonra hemen evinize gelmek önem kazanabilir.

Cumartesi günü Merkür Yay burcuna geçerek gerilemesine devam edecek. 2 Ocak’a kadar iletişimsel işlerinizde sıkıntı ve problemler görülebilir. Cep telefonlarınıza dikkat edin, bilgisayarlarınızı yedekleyin bu dönem elektronik alışverişlerinizden istediğiniz faydayı sağlayamayabilirsiniz. Bir toplantıyı unutabilirsiniz gözden kaçırdığınız bir detay işinizde sorun açabilir. İş ortamlarınızda ve araba kullanırken bir yerden bir yere gidiyorsanız uçağınız varsa son dakikaya bırakmayın çünkü olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. İletişimsel işlerinizde dikkatli olmak, doğru insana söz vermek işlerin çakışmaması ve sizi zor durumda bırakmamak adına önemli olsun. Venüs’ün Uranüs’le olan karşıt açısı para ile ilgili konularda dikkat çekiyor. Perşembe gününe dikkat edin parasal konularda rahat harcamalar devreye girebilir ya da beklenmedik bir ödemenin çıkması paranızı başka bir yere harcamak isterken olur olmadık alanlara harcamak durumunda kalabilirsiniz. Para ile ilgili bir konuda birileriyle aranızda gerilimler olabilir. Eşinizle bu dönem parasal konularda anlaşamıyorsanız bu Perşembe günü bu konuları çok fazla büyütmeyin. Evinizde, yuvanızda her şey istediğiniz gibi akacak ve istediğiniz birçok şey de önünüze gelecek.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler bu hafta keyif dolu etkilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Aşk hayatınızda bazı kararsızlıklarınız gündeme gelebilir ama diğer taraftan içinizde bir kıpırtı var ve bu kıpırtıyla haftayı çok rahat geçireceksiniz. Para harcamalarınız hızlanabilir. Özel hayatınıza daha fazla yer vermeniz gerektiğini göreceksiniz. Hafta ortası itibariyle çalışma koşullarınız önem kazanacak gündelik hayatın ritmi hızlanırken yapılması gereken işlerinizi başka bir zamana ertelememeye özen göstermeniz gerekiyor. Bu hafta en çok ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmelisiniz.

Perşembe günü sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamak çok da kolay olmayacak. Sevdiğiniz insanın değişimleri verdiği tepkiler sizi çok çabuk yorabilir ya da sevdiğiniz insan bu aralar gerçekten üzerinize düşüyordur ama düşmesine rağmen sizden beklediği tepkiyi alamıyordur işte bu noktalarda hem ilişkileriniz hem de ortaklı işleriniz varsa anlaşmak çok da kolay olmayabilir Perşembe günü bu etkiye dikkat edin. Hafta başında iletişim, satış, tanıtım, reklam, dijital alanlar ya da ulaşım işleri, radyo, televizyon her tür satışa yönelik işleriniz varsa bu işlerde istediğiniz haberler de karşınıza gelecek Pazartesi ve Cuma günlerini bu anlamda iyi değerlendirin. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında güzel gelişmeler olabilir ya da sevdiğiniz insanla bulunacağınız çevrelerde onun arkadaş ortamlarında ya da gideceği yerlerde dikkatleri üzerinize çok rahat bir şekilde çekebilirsiniz. Her tür geleceğe yönelik ama iletişimi işin içerisinde tutan işlerinizde Cuma günü güzel haberler devrede olacak. Abiniz, ablanız olabilir çok yakın sevdiğiniz insanların hayatında da güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz.

Güneş Oğlak burcuna geçiyor yakın çevre konularınız hızlanıyor. Akrabalar, kardeşler, kuzenler, komşular iletişim halinde olduğunuz yakın çevrenizde kim varsa o insanlarla daha fazla vakit geçirecek satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında kararlı adımlar atabilirsiniz. Sosyal medyada da yapılması gereken önemli işler devreye girebilir.

Cumartesi günü Merkür Yay burcuna geçerek gerilemesine devam edecek Cumartesi günü itibariyle 2 Ocak’a kadar Merkür düzelene kadar parayla ilgili konularda dikkatli adımlar atmaya çalışın. Sıfırdan iş yaptığınız insanlar, para beklediğiniz yerler varsa burada bazı problemler yaşanabilir ama daha önceden iş yaptığınız insanlarla ticari faaliyetlerinizi sürdürebilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar haftanıza ev, aile ve yuvanızla ilgili konularla başlıyorsunuz. Bu haftayı daha çok evinizde geçirmek kendinize vakit ayırmak önem kazanabilir. Pazar gününden almış olduğunuz etkilerle bağışıklık sisteminizi düşük hissedebilirsiniz. Evinizde birine bakıyor olabilirsiniz, gücünüzü kuvvetlendirmeye özen gösterin. Hafta ortasından sonra hareketleniyorsunuz temiz hava almak kendinizi dışarıya atmak enerjik hissetmek önem kazanacak daha çok gezeceksiniz dolaşacaksınız rahatlayacaksınız. Para ile ilgili konular bu hafta önemli maddi konularda iş ortamlarınızda beklediğiniz haberler varsa bu haberlerde gecikmeler olduysa Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri bu konularda güzel sonuçlar karşınıza gelebilir. Önemli bazı girişimleriniz var. Evinizde yapılması gereken önemli bazı tamirat tadilat gibi işler olabilir ya da evinizde harcamanız gereken paralar olabilir işte bunlarla ilgili olarak Perşembe günü size göz kırpacak çok daha rahat bir şekilde halletmenin yolunu bulacaksınız.

Cuma günü itibariyle Güneş Oğlak burcuna geçiyor, maddi konular hayatınızda önemli olacak. Hayatınızla ilgili başlatmış olduğunuz işlerin parasal karşılığını almak da önem kazanıyor. Bu anlamda Cuma gününü not edin çünkü beklediğiniz bir para varsa, müjdeli haberler almak istiyorsanız ya da parayla ilgili bir işinizi halletmek istiyorsanız Cuma günü adeta mucizevi bir şekilde kapıların sizin için açık olduğunu görebilirsiniz ve işlerinizi çok daha rahat halletmenin yollarını bulabilirsiniz.

Cumartesi itibariyle Merkür Yay burcuna geçerek gerilemeye devam edecek 2 Ocak’a kadar sizin burcunuz da gerileyecek. Yanlış anlaşılabilirsiniz kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz bu dönem attığınız adımlar sıkıntılı olabilir ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak sevdiğiniz kişi bu dönem üzerinize düşebilir ve ayrıldığınız görüşmediğiniz bir insan varsa bu dönem ondan haberler alma olasılığınızın da yüksek olacağını söyleyebilirim. Herhangi bir anlaşma, sözleşme, hayatınızı değiştirecek önemli kararlar almak anlamında destekli olmayacaksınız. İş ortamlarınızda beklenmedik bazı durumlara vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gerekiyor. Sağlık ve işle ilgili konularda sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Beklentilerinizin yüksek olmasından kaynaklı olarak beklediğiniz sonuçların gelmediğini gördüğünüzde verdiğiniz tepkiler önemli olacak.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar bu hafta yakın çevrenizden alacağınız haberler var. İletişimsel işlerinizde iyi organize olmak gerekiyor ama bu aralar hem olaylara adapte olmakta hem de işlerinizi düzene sokmakta zorlanıyorsunuz. Çalışma hayatınızı düzene oturtmaya da ihtiyacınız var ama hem Merkür’ün sizin burcunuzda geriliyor olması hem de kadersel alanda beklenmedik bazı durum ve olaylarla karşılaşmanız bütün bunların hepsini engelliyor gibi görünebilir.

Pazartesi itibariyle hem özel hayatınızda hem de işle ilgili konularda beklentileriniz istediğiniz gibi karşılanabilir daha önceden fırsat oluşturmuş bir işin yeniden gündeme gelmesi iş hayatınızda önemli insanlarla görüşmeler yapmak ve tamamlanması gereken konuları nihayete erdirmek anlamında gayet güzel görünüyor. Yakın çevrenizdeki insanların da size destekleri yüksek olacak. Güneş Oğlak burcuna geçiyor Cuma günü itibariyle biraz rahatlayacaksınız. Güneş’in Oğlak burcuna geçişi ile sağlıkla ilgili konularda rahatlayabilir hayata bakış açınızda sağlam ve kararlı adımlarla yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Planlı ve istikrarlı olmak bu dönem çok daha kolay olacak. Üzerinizdeki ölü toprağını silkeleyecek ve bir anda küllerinizden yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Güvenilirliğiniz artabilir yönünüzü bulmakta zorlandıysanız bu dönemde artık çok daha rahat hareket ettiğinizi görebilirsiniz.

Diğer taraftan Cumartesi itibariyle Merkür Yay burcuna kayarak gerilemesine devam edecek. 2 Ocak’a kadar geçmişte yaşadığınız konu ve olaylarla uğraşma potansiyeliniz yüksek. 2017 yılının Aralık ayında yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar çözülmek üzere bir kez daha karşınıza gelebilir. İş ortamlarınızda ilişkilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizde gerilimler ortaya çıkabilir en çok bu etkiye dikkat edin ama hayata dair güzel dokunuşların karşınıza gelmesi Cuma günü gündeminizde olacak.

Perşembe günü arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde gerilimlere açık olabilirsiniz. Yine arkadaşlarınızdan bazılarıyla anlaşmak kolay olmazken özel hayatınızdaki insanla bazı arkadaşlarınız arasındaki gerilimler sizi fazlasıyla yorabilir. Bu dönem organizasyonlarda, etkinliklerde beklenmedik olaylarla karşılaşabileceğiniz gibi bazı ilişkilerinizde de çözülmeler gündeme gelebilir. Özellikle iş hayatınızda para ile ilgili konuşma yaptığınız insanlar varsa Perşembe günü bu etkiye dikkat etmeniz gerekecek. Hayat sizi gelecek planlarınız konusunda destekliyor. Özel hayatınıza ve sevdiğiniz insana daha fazla vaktinizi ayırarak kendi bencilliğinizi ya da kendinize vermeniz gereken zamanı karşı tarafla bolca vakit geçirerek üzerinizden atabilirseniz, herhangi bir hobinizi hareketlendirirseniz bu haftayı çok daha rahat geçirirsiniz.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar haftanıza maddi konular ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Parayla ilgili konular gündeminize yerleşecek, Pazartesi ve Salı günleri bu konularla ilgili olacaksınız. Arkadaş ortamlarınızdan etkilendiğiniz bir dönem, arkadaşlarınızla girişilecek her türlü işinizde yanılgılara, sorunlara açık olabilirsiniz ama Pazartesi günü ailevi konularda güzel haberler devrede olacak.

Cuma günü Güneş’in Oğlak burcuna geçişiyle önünüzdeki bir ay boyunca dikkatli olmaya özen gösterin çünkü bu dönem dinlenmeye vakit ayırmanız gerekecek. Güneş kadersel alanda ilerleyecek o yüzden hem özel hayatınızda hem de önemli girişimlerinizde çok daha sakin olmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Bu dönemi kendi içinize çekilme, gelecek planlarınızı oluşturma dönemi olarak görmeyi ihmal etmeyin. Bazı konular fazlasıyla üzerinize gelebilir. Kendi hayatınız dışında etrafınızdaki insanların hayatıyla da uğraşmak durumunda kalabilirsiniz ama bu dönem kalabalık ortamlarda bulunmak için çok da destekli olmayacaksınız. O yüzden işlerinizi hallettikten, kalabalık yerlere girdikten sonra kendinize de kendi pilinizi şarj etmek için vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

Aklınızdan geçen karşınıza gelebilir Cuma günü bu dileğinizi bu arzunuzu gerçekleştirmek üzere gökyüzünün kapıları açık görünüyor. Cumartesi günü Merkür Yay burcuna geçerek gerilemesine devam edecek 2 Ocak’a kadar eski arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilir aynı zamanda iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Bu dönemde katılacağınız aktiviteler, davetler, organizasyonlar varsa buralarda problemler de söz konusu olabilir. Ev ve aile ortamlarınızda gerginlikleriniz yüksek görünüyor. Toplumsal konularda kalabalık yerlerde ailenizi işin içerisine katacak durum ve olaylarda gerginliklerinizi sevdiklerinize yansıtmamaya özen gösterin. Göz önünde olacağınız ortamlarda sıkılganlıklarınız yüksek olabilir aile ortamınızda yaşadığınız bir konu işinize olumsuz bir şekilde yansıyabilir ve iş ortamınızda size güvenen ve sizinle olmak isteyen sizinle bu yolda yürümek isteyen insanları da şaşırtabilirsiniz Perşembe günü bu etkilere dikkat edin. Kendinize gereken vakti ayırırsanız, huzurlu ortamlarda bulunursanız, kalabalık yerlerden kendi alanınıza çekilirseniz bu dengesizlikleri çok daha rahat idare edebilirsiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar haftaya kendi beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Önemli sorumluluklar, yapılması gereken işler gündeminize yerleşecek ve bu hafta ortası itibariyle daha fazla para ile ilgili konulara odaklanacaksınız. Cuma günü Güneş Oğlak burcuna geçecek sosyal çevre alanlarınız hareketli olacak. Bulunacağınız çevrelerde bir araya geleceğiniz insanlar, dernekler, partiler katıldığınız ve dahil olduğunuz neresi varsa bu konuların hızlandığını göreceksiniz. Bir konunun lansmanı yapılabilir kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinize odaklanmak istiyor olabilirsiniz bu konular hareketli olacak hayatınızda. Bu hafta önceden konuşulmuş bazı işler gündeminize yerleşecek Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri bu anlamda size göz kırpacak. Kafanızda başlatmak istediğiniz projeler var yakın çevrenizden ve arkadaş ortamlarınızdan da destek almak istiyorsunuz. İşte bu destekler Pazartesi günü yüzünüzü güldürebilir. Uzun vadeli, daha uzun soluklu adım atmak istediğiniz konuları da Perşembe günü hareketlendirmeyi unutmayın.

Cuma günü Güneş ve Merkür kavuşumu devrede olacak girdiğiniz ortamlarda öyle mutlu olacaksınız ki hayal ettiğiniz oluşumlar karşınıza gelebilir ve siz de geleceğinizin çok daha iyi olacağına dair önemli geri bildirimleri hissedebilirsiniz. Bir arkadaşınızdan göreceğiniz bir jest sizi mutlu edebilir.

Cumartesi günü Merkür Yay burcuna kayarak gerilemesine devam edecek 2 Ocak’a kadar kariyer ve iş alanlarınızda iletişim sıkıntılarına açık görünüyorsunuz. Kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz kalabalık ortamlarda konuşuyorsanız dikkatli olmakta fayda olabilir. Üstlerinizle olan iletişiminizde karşı tarafı yanlış anlayacağınız gibi aile ortamlarınızda annenizle olan ilişkilerinize ve iletişiminize de dikkat etmeniz gerekebilir. Büyük bir iş değişikliği, yeni bir işe başlama anlamında uygun bir dönem olmayacak.

Bu hafta çevresel faktörlere dikkat edin. Uzak yerlerden gelecek haberler yakınlarınızdaki insanlara vereceğiniz tepkileri artırabilir. Bu dönem fikirlerinizdeki gelgitler problemleri tetikliyor o yüzden bir şeyi ifade ederken dikkatli olmakta fayda var. Araba kullanırken de dikkatli olmayı ihmal etmeyin.

Yorumlar (0)