Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 16.11.2020, 22:43 17.11.2020, 14:09
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

16 – 22 Kasım haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Bu hafta uzaklardan alacağınız haberler sizi oldukça hareketli kılabilir sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Pazar günü oluşan yeni aydan aldığınız etkileri, bu hafta içerisinde kullanacaksınız. Bu yeni ayda maddi konularda maddi alanlarda, ortak parasal konularla ilgili adım atmanız gereken konularla ilgili bağlantılı olduğundan, bu hafta alacak, verecek dengesi önem kazanıyor. Bu alanlarda yeni kararlarınızı uygulayabilirsiniz.

Salı günü parasal konularla ilgili çok çabuk tepkiler vereceğiniz bir gün olabilir. Para konuşmalarında gerginliklere aksiliklere karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Yeni fikirler hiç olmayacak çözümleri ve olasılıkları da karşınıza çıkarabilir.

Perşembe günü sevdiğiniz insanla anlaşmanız çok kolay olmayacak. Bu dönem iş hayatınızda ve yapmanız gerekenlerle ilgili konularda amaçlarınız ve hedeflerinizde önemli sorumluluklarınızın üzerinize bindiğini görebilirsiniz. Bu yüzden iş hayatınızda bazı zorlanmalar olabilir. Bu zorlanmalarda, sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ya da varsa patronunuzun kariyeri ve işiyle ilgili konularda bazı zorlanmaların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Güzel haberlerse, parasal konularda her şeyi rayına oturtacağınız da bir hafta. Etrafınızdaki insanlardan beklenen yardımlar karşınıza gelecek.

Cumartesi günü Güneş'in Yay burcuna geçmesiyle beraber öğrenmekten, keşfetmekten mutluluk duyacağınız bir döngü içerisine gireceksiniz. Gelecek planlarınızda hayata mutlu ve iyimser bakacaksınız. Değişik insanlardan alacağınız bilgiler, sosyal medyayı iyi kullanmanız ya da hukuki bir konunuz varsa üzerine düşmeniz parasal işlerinizi halletmeniz bu hafta sizi yukarıya taşıyacak. Kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz.

Bu hafta özel hayatınızda kıskançlıktan, baskıdan, manipülasyondan uzak durmanız gereken bir dönem. İlişkilerinize keskin bakmanız sizi yorabilir.

Boğa Burcu:

Bu hafta başında parasal işlerinizin düzenini oturtmak için harekete geçeceksiniz. Sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu alanlarınızda rahat tavırlarla hareket etmek isteyeceksiniz. Varsa ödemeleriniz ve banka işleriniz, bu hafta başı devreye girebilir. İş hayatınızda ilgili güzel haberler pazartesi devrede olacak.

Salı günü önemli, ilişkilerde anlaşmazlıklar devrede olabilir. Alacağınız haberler yüzünden çabuk tepkiler vermeye mehilli olabilirsiniz. Varsa grup ya da takım çalışmalarınızda önemli görüşmeler, konuşmalar, anlaşmalar yapacaksanız bugünden uzak durun.

Perşembe günü beraber çalıştığınız insanların hayatında ailevi konularda zorlandığına şahit olabilirsiniz. Ya da bir ilişkinizde kısıtlanma ya da engellenme devreye girebilir. Bu hafta işle ilgili konularda biraz olumsuz gözlerle bakabilirsiniz.

Cumartesi günü Venüs'ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili alanlar sizin için önemli olmaya başlıyor. Kendinizi ilişkilerinizde ortaya koymaya başlayacaksınız. Diğer insanlarla daha fazla fikir alışverişi içine girebilir ortaklı işler yapabilirsiniz. Başka insanlardan onay almak önemli olacak. Ancak işinizdeki sıkıntılarınızı sevdiğiniz insana yansıtabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın üzerinde baskı kurmaya çalışabilirsiniz. Bu etkiye karşı lütfen dikkatli olun. Eşiniz ve eşinizin ailesiyle ilgili keyifli etkilerde devrede olacak.

İkizler Burcu:

Bu hafta başında ilişkilere daha fazla önem vereceksiniz. Sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bir takım planları devreye sokabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili kafanızda bir takım planları hareketlendirebilirsiniz.

İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekiyor, varsa çocuğunuzla olan bağlantınız hafta başı daha kuvvetliyken onun yapacağı bir takım harcamalar canınızı sıkabilir. Ya da hayatınızda bir insan varsa, sevdiğiniz insan için yapacağınız harcamaların müsrifliğe kaçtığını görebilirsiniz. Parasal konulardan yana derdiniz yüksek olabilir.

Perşembe günü borsa, döviz, kripto para gibi yatırımlarınız varsa bu noktalarda biraz dikkatli olmanızda fayda var. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Özel hayatınız, aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda bazı alanları daraltmak ya da bunlarla ilgili önlem almak isteyebilirsiniz. Ya da bu alanlarda dış müdahaleyle daralmalar oluşabilir.

Bu hafta iş hayatınızla ilgili sıkılganlıklarınız yüksek ama kafanız çözmeye yönelikte çalışacak. İş hayatınızla ilgili aklınıza gelen fikirleri hayatınıza geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak düşündüğünüz gibi insanlardan destek almak kolay olmayabilir. Çözüme yönelik yapınızla, iş konusunda güzel adımlarda atmasını bileceksiniz.

Cumartesi günü Venüs iş alanlarınıza girecek. Çalışmak ve üretmek veya sağlıkla ilgili konuları gözden geçirmek önem kazanıyor. Güneş'in Yay burcuna geçmesiyle sevdiğiniz insan yada iş birlikleri bu dönem hayatınızın merkezine yerleşecek.


Yengeç Burcu:

Yapılması gereken gündelik işleriniz ve sağlığınızla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler. Bu dönem bacak, baldır, kalça sorunları ayak bölgesinde sıkıntı ve problemler ya da karaciğer bağlantılı bir takım sorunlara açık olabilirsiniz. Bu konuların daha fazla ön plana çıktığını göreceksiniz.

Yeni aydan aldığınız etkilerle aşk hayatınızın merkezine yerleşecek. Bekarsanız aşkı tadabilir, aşkı doyasıya yaşayabilir, hoşlandığınız insandan teklif alabilir ya da birinden hoşlanıyorsanız bunu dile getirebilirsiniz.

Ev aile alanlarınızda abartıdan aşırı harcamalardan müsriflikten bu hafta başında kaçınmanız faydanıza olacak. Evliyseniz eşinizin işine ya da kariyerine yatırım yapmak amacıyla bu dönem abartılı ve müsrif davrandığını görebilirsiniz.

Salı günü özel hayatınızda bazı konuşmalar canınızı sıkabilir, çok çabuk tepki vermeye mehilli olabilirsiniz. Özel hayatınız, sosyal çevre ve çocuğunuzla olan ilişkilerinizde dikkatli olun.

Perşembe günü ev ve aile alanlarınızda kendinizi yalnız, mutsuz, yorgun ve negatif hissetme olasılığınız yüksek. Alacağınız bir haber enerjinizi düşürebilir. İlişkilerdeki durumları umutsuz görüyor olabilirsiniz. Evle ilgili boya, badana, tadilatla ilgili bunlardan çıkacak sıkıntı ve sorunlar karşısında kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Aynı zamanda olayları çabuk toparlayacağınız ve kendinizi hayatın olumlu taraflarına atmanız gereken bir hafta olacak.

Güneş'in Yay burcuna geçmesiyle sağlık ve iş konuları ile ilgili konular hareketleniyor. Çalışma alanınızın aktif olduğu bir döneme doğru gidiyorsunuz. Cumartesi gününden sonra beklediğiniz iş haberi karşınıza gelebilir. İş konuları hızlanınca aşka ve keyfe bu kadar vakit ayıramayacaksınız. Bu hafta olumsuzluklardan uzak durun. Aşka, keyfe, çocuğunuza, sanatsal işlerinize daha fazla vakit ayırın.

Aslan Burcu:

Hobiler, spor, aşk, keyif, çocuklar bu haftanın konusu bunlar olacak, sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Haftaya enerjik bir şekilde başlıyorsunuz. Bu hafta başında beraber çalıştığınız insanların, kardeşlerinizin, akrabalarınızın sağlığı ve ailevi konularında bazı zorlanmaların olduğunu görebilirsiniz.

Aile hayatınızda bazı gerginliklere açık olabilirsiniz. Özellikle aile büyüklerinizle bu dönemde ev alımı, evle bağlantılı bir şey konuşuyorsanız anlaşmak kolay olmayabilir. Bazı konularda karşı tarafı ikna etmek çok da kolay olmayabilir. Ev hayatınızda size ne yapmanız gerektiği konusunda söylenilenlere karşı tepkiniz yüksek olabilir. Ayrıca bu hafta yakın çevre bağlantılarınızda dikkatli olmalısınız.

Düşüncelerinizde olumsuz olmamaya özen gösterin, negatif olmamaya dikkat edin. Sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken bir hafta olabilir.

Cumartesi günü Güneş'in Yay burcuna geçmesiyle beraber hayatın yüksek oktavdan göreceğiniz ve hayatı diğer insanlarla paylaşmak isteyeceğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Uzun zamandır istediğiniz, spor salonuna yazılmak ya da doğada yürüyüş yapmak gibi hayaliniz varsa, bütün bunları hareketlendireceğiniz bir dönem içine giriyorsunuz. Aşk hayatınızda özgür tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz ve sevdiğiniz insanın kalbinde yer edeceksiniz.

Cumartesi Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle evinizde uyum sağlamaya başlayacaksınız. Aile büyüklerinizle bazı konuları masaya yatırmak, neden anlaşamadığınızı konuşmak, sivri dilli olmazsanız, aile hayatınızda mutluluğun karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Başak Burcu:

Ailevi planların ön planda olduğu bir hafta başlıyor sevgili Başaklar ve yükselen Başaklar. Evinizde yuvanızda olmak, işlerinizi evinizden halletmek ya da işe gidiyorsanız işinizi bir an önce halledip kendinizi eve atmak önemli olacak. Bu dönem ailevi konular daha fazla ön planda olacak. Daha çok sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak isteyeceksiniz.

Salı günü önemli bir tanışmanız, konuşmanız, görüşmeniz, anlaşmanız ya da bir toplantınız varsa bu toplantılarda çok çabuk sıkılgan tavırlar sergileyebilir, her şeyi ben biliyorum tavrına bürünebilirsiniz. Düşüncelerinizde, fikirlerinizde bu dönem adeta çok farklı konular var. Öğrenmekten mutluluk duyuyorsunuz ama bütün bunları diğer insanlarla paylaşırken aynı tutumu o insanlarla olan diyaloglarınızda gösteremeyebilirsiniz. Bu hafta en çok buna dikkat etmeniz gerekebilir. Araba kullanıyorsanız sinirli, dalgın ve ani hareketlere karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında güzel gelişmeler olabilir. Varsa kardeşlerinizin bağlantıları bu hafta önemli olacak.

Cumartesi günü Güneş'in bu alanlarınıza geçmesiyle beraber aile büyüklerinizle daha fazla vakit harcayacağınız bir döneme merhaba diyeceksiniz. Yuvanızla ilgili konular, evle ilgili konuşmalar, görüşmeler bu dönem sonrası hayatınızda hızlanabilir. Parasal konularda harcamalar ve lüks tüketimin artacağı bir haftadasınız. Ancak diğer taraftan da bazı daralmalarında karşınıza geleceği bir hafta olacak. Döviz yatırım gibi konulardan beklentiniz varsa bu alanlarda, olumsuz, negatif bakabilirsiniz. Hayata olumlu tarafından bakmaya özen göstermelisiniz.

Cumartesi günü Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle birlikte iletişimsel işlerinizde hızlı ve doğru bir yol alacaksınız. Hafta sonuna doğru yakın çevrenizden biri ile tanışma ihtimaliniz olabilir.

Terazi Burcu:

İletişimsel işlerle haftanız başlıyor sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler. Hareketli bir hafta, oradan oraya koşturduğunuz bir dönem olabilir. Ya da bir çok telefon trafiği içinde bulunabilirsiniz. Hafta başında harcamalarınızın yüksek olacağı bir dönem. Eviniz ve yuvanız için yapacağınız harcamalar, masraflar çok yüksek olabilir, bu masrafların aile hayatınızda huzuru karşınıza getiremediğini de göreceksiniz.

Salı günü maddi konularda bir takım haberler gelebilir. Bu haberler sinirlerinizi çabuk bozabilir ve ani kararlar almanıza neden olabilir. Parasal konularda farklı uygulamalar içine girebilirsiniz. Kafanızdaki hesaba göre hareket edemeyebilirsiniz. Büyük harcamalar yapmamaya özen göstermelisiniz.

Perşembe günü ilişkilerinize dikkat edin. Aile büyüklerinizle ya da eşinizle olan bağlantınızda alacağınız bir haber enerjinizi aşağıya çekebilir. Bu hafta özellikle estetikle ilgili operasyonlarda destekli olmayacaksınız.

Cumartesi günü Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile beraber, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar, sosyal medya alanlarınızda hızlı sonuçlar alacağınız, bu alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Öğrenciyseniz öğrenmekten mutluluk duyacaksınız. Atanmayı bekleyen bir öğretmenseniz bu konuyla ilgili hızlı haberler alabilirsiniz.

Yine aynı gün Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle ilişkilere ve ailevi koşullara dikkat etmelisiniz. Cumartesi gününden sonra da parasal konularda daha rahat bir döngü içerisinde olacaksınız.

Bu hafta negatif enerjiden uzak durmalısınız.

Akrep Burcu:

Maddi konuların önem kazandığı bir hafta başlıyor, sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Parasal konularda özgürlüğünüze düşkün iyimser neşeli davranabilirsiniz. Bir yandan da parayla ilgili konuları toparlamak isteyeceksiniz. Girişimlerinizin önem kazandığı bir haftadasınız ama sevdiğiniz insanı ihmal ediyor olabilirsiniz. Onun hayatındaki değişim ve dönüşümleri yeteri kadar onaylamıyor olabilirsiniz. Bu durum ilişkinizde gerginliğe sebep olabilir.

Bu hafta yakın çevrenizden güzel haberler alacaksınız. Ancak diğer taraftan onların hayatında bazı zorlanmaların da devrede olduğunu göreceksiniz ya da onlarla olan iletişiminizde bir takım problemler karşınıza gelebilir. Bazı işlerinizde bitişler, sonlanmalar, sıkıntı ve sorunlar olabilir. Size neşe verecek pozitif insanlara daha çok ihtiyacınız olacak.

Cumartesi günü Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber 3 hafta boyunca hayata karşı daha iyimser bakmaya başlayacaksınız. Sosyalliğiniz artabilir. Yine aynı gün cumartesi günü Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle beraber parasal konularda neler yapacağınızı gayet net göreceksiniz.

Yay Burcu:

Bu hafta sizin haftanız, sevgili Yaylar ve yükselen Yaylar. Gezmek, dolaşmak, anlaşmak, paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendi istek ve bağlantılarınızı ön plana çıkartacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeli düşme, çarpma, kazalara karşı temkinli olmalısınız.

Salı günü iş hayatınızda çalıştığınız yerlerde bazı durum ve olayları gereğinden fazla gözünüzde büyütebilirsiniz.

Arkadaşlıklarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Onlardan yana şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Ancak diğer taraftan arkadaşlarınızın kariyer ve iş konularıyla ilgili sıkıntı ve sorunlar karşısında üzülebilirsiniz. Bu hafta kalabalık ortamlarda dahi kendinizi yalnız hissedeceksiniz.

Parasal konularda güzel getiriler maddi yönden hızlı adımlar perşembe günü devrede olacak.

Cumartesi günü Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber, iş, arkadaş çevrenizde bazı konuları gözden geçirme konusunda kendi alanınıza yöneleceğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu dönem bu alanlardan alacağınız haberler yüzünüzü güldürebilir.

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile beraber cumartesi gününden sonra sağlığınızla ilgili alanda gözle görülür gelişmeler olacak. Kendinize olan güveniniz yerine gelecek. Cesur kararlar alıp amaç ve hedeflerinizi ortaya koymak isteyeceksiniz.


Oğlak Burcu:

Haftaya biraz isteksiz etkilerle başlayacaksınız sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Haftaya adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Hafta ortası itibarıyla hızlı haberler karşınıza gelmeye başlayacak. Kariyer ve iş alanlarınızda hızlı beklenmedik güzel gelişmeler karşınıza gelecek. Ancak burada konu ve olayları fazla abartmadan ilerlemeniz gerekiyor. Aksi takdirde sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Bazı işlerinizde durma ya da engellenme etkisi devrede olabilir. Sosyal çevrenizde daha fazla sosyalleştiğiniz daha fazla konuştuğunuz görüştüğünüz bir dönem. Bu dönemde bazı anlaşmazlıklar devrede olabilir. Onlardan gereken desteği göremediğinizi hissedebilirsiniz. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak. Bu yüzden sosyal çevrelerde kalabalık ortamlarda toplantı halindeyken ya da internet üzerindeyken asi, sıkılgan tavırlara karşı dikkatli olun.

Önemli konuşma ve görüşmelerinizi salı gününe denk getirmeyin.

Cumartesi günü Güneş'in Yay burcuna geçmesiyle birlikte, biraz geri planda duracağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Belki de bu dönem içerisinde çok çalışmanız gerektiğini fark etmiş olabilirsiniz. Biraz kafanızı dinlemek istiyor olabilirsiniz. Kendi alanınıza çekilmek, çok fazla insan içine çıkmamak, içinize kapanmak önemli olacak.

Cumartesi günü itibari ile amaç ve hedeflerinizi yoluna koyun, neden bazı sıkıntı ve sorunlarla karşılaşıyorsunuz bunları araştırın, bu soruları ne kadar gözden geçirirseniz o kadar başarılı adımlar atacaksınız.

Yine Cumartesi günü Güneş'in Yay burcuna geçmesiyle beraber sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Ateşli hastalık, enfeksiyona yakalanma riskiniz yüksek olacağı için bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeniz bu dönem işinize yarayabilir. Bacak bölgesi, uyluk, kalça huzursuz bacak sendromu gibi olaylar ya da ayak bileklerinizde sıkıntı ve problemler romatizma aynı zamanda karaciğer fonksiyonlarında sıkıntı ve problemler, karaciğer yağlanmalarına karşı bu dönem dikkat etmelisiniz.

Diğer taraftan iş ve gelir fırsatı da muhakkak karşınıza gelecek.

Kova Burcu:

Çevresel faktörlerin ön planda olduğu bir hafta başlıyor, sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Çevrenizden alacağınız geri bildirimlerle haftanızı planlayacaksınız. Ya da onlardan hızlı haberler karşınıza gelebilir. Ancak bir kaç gün içerisinde kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz. Kendinizi göstermek istediğiniz bir dönemse, çalışma koşullarınızı kendi tarafınızda çekeceğiniz bir döngü içindesiniz. İşinizin gücünüzün üzerine eğilin.

Bu hafta başı uzak yerlerden alacağınız haberlerle, önemli işlerinizde güzel gelişmelerinde karşınıza geldiğini göreceksiniz. Ancak hiç tanımadığınız insanlarla yapacağınız iş birliklerinde bazı sorunlar da oluşabilir. Mesela bu işlere çok abartılı iyimserlikle yaklaşıyor olabilirsiniz. Böyle bir durum varsa Perşembe günü bu işinizin olmama olasılığı devreye girebilir. Uzak akrabalarınızda, uzak çevrenizdeki insanların ailevi konularında bu hafta zorlanmalar devreye girebilir. Herhangi bir anlaşmanız varsa bu anlaşmayla ilgili bir takım sorunlar, engeller, kısıtlamalar karşınıza gelecek. Eğitimle ilgili konularda da dikkatli olmakta fayda olacak.

Kariyer ve iş fırsatlarınızın ön planda olduğu bir dönem ancak aile hayatınızdaki hareketlilikler buna çokta fazla izin vermiyor. Veya her iki tarafı idare etmek çok kolay olmayacak.

Cumartesi günü itibarıyla kariyer ve iş alanlarınızda hızlı fırsatların karşınıza geldiği bir sürece giriyorsunuz. Bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Çevrenizden alacağınız güzel etkileşimlerle iş hayatınızda istediğiniz bir çok şeyi başaracaksınız. İş arayanlar, iş bekleyenler bu dönemde istedikleri işi bulacaklar.

Aşk hayatınızda evliyseniz eşinizin ailesi ile ilgili olayların konu ve olayların hızlandığını görebilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa toplum önünde kalabalık ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Ancak işlerinizden dolayı bu çokta kolay olmayabilir.

Balık Burcu:

Kariyer ve iş fırsatlarınızın aktif olduğu bir hafta başlıyor, sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Ailevi konularında bu hafta çok önemli olduğunu göreceksiniz ve bu konulara daha fazla vaktinizi harcayacaksınız. Bu hafta parasal konularda dikkatli adımlar atmanız gereken bir dönem olacak. Maddi konularda biraz müsrif, biraz da lüks tüketimin arttığı, harcamalarınızın hızlandığı bir dönem olabilir.

Salı günü insanlara fikirlerinizi yaymak, onlarla konuşmak, düşündüklerinizi aktarmak isteyebilirsiniz. Ancak aldığınız tepkiler düşündüğünüz gibi karşınıza gelmeyebilir. Sinirli ve agresif tutumlar sergileyebilirsiniz. Öğrenciyseniz bu dönem öğretmenlerinizle ve diğer arkadaşlarınızla anlaşmak kolay olmayacak.

Perşembe günü itibarıyla, arkadaşlarınızla girişeceğiniz parasal bir işte bir takım kısıtlamalar, daralmalar, engeller karşınıza gelebilir. Paranızı tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızın kariyeri ve sosyal çevrenizde kariyerle ilgili konularda bazı zorlanmalarında devreye girdiğini göreceksiniz. Önemli parasal görüşmelerinizi başka bir zaman yapmaya özen göstermelisiniz.

Cumartesi günü Venüs'ün eğitim alanlarınıza girmesiyle beraber bu dönemde eğitim ve öğrenim konularında kendinizi göstereceksiniz. Gezmek ve dolaşmak isteyeceksiniz. Daha başka insanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Öğrendiklerinizi hayatınıza geçirmeniz gereken bir hafta olacak. Cumartesi gününden sonra kariyer ve iş konularında hızlı adımlarla ilerliyor olacaksınız.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda ilgili dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız.

Yorumlar (0)