Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 28.12.2020, 10:54 29.12.2020, 09:22
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

28 Aralık – 3 Ocak haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Yılın son haftasına iletişimi yüksek bir şekilde başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Bu hafta başında telefon trafiğiniz fazlasıyla aktif olabilir. Ticari faaliyetlerde hızlanma ya da yakın çevrenizle beraber yapacağınız planları devreye sokmak önemli olabilir. Her ne kadar zorlansanız ve sıkıntı yaşasanız da beklentinizi ve umudunuzu yitirmeyecek, kendinizi motive edeceksiniz.

Çarşamba günü oluşan dolunayı ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşayacaksınız. Ailenizdeki insanlarla bir arada olabilir, uzun zamandır aramadığınız insanları arayabilir, ailenizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Anneniz, babanız veya kendi kurduğunuz çekirdek ailenizle  ilgili konu ve olaylar bu dolunayda önem kazanacak.

Bu hafta ilişkiler konusunda dikkatli olmalısınız. Uzaklardan alacağınız haberler kafa karıştırıcı ve yanıltıcı olabilir. Bazı noktaları sevdiğiniz insanla çözemediyseniz bu dönemde hayal kırıklıklarının devreye girdiğini görebilirsiniz. Dolduruşa çabuk gelmeyin. Sevdiğiniz insana güvenmeyi ve ona şans vermeyi unutmayın.

Perşembe günü yeni yıla Ay Aslan burcundayken giriş yapıyorsunuz. Bu yılbaşı gecesinde her konuda şans sizden yana, aynı zamanda kreatif, yaratıcı tarafınız ön planda olacak. Aşkla, keyifle, sevgiyle umutla yeni yıla gireceksiniz.

Güzel bir yıl, keyifli haftalar diliyorum.

Boğa Burcu:

Parasal konularla aklınız çok meşgul olabilir, bu yeni haftada yılı toparlamak, işlerinizi tamamlamak ve yeni yıla öyle girmek isteyebilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Yakın çevre bağlantılarınız kuvvetli olacak, size yardım edecek insanlardan destek istemeyi unutmamalısınız.

2020 yılında kendinizi çok değiştirip, geliştirdiniz hayata farklı gözlerle bakıyorsunuz. Yılın son haftasında hayata esnek bakışınız size çok şeyler kazandıracak.

Çarşamba günü Yengeç burcunda oluşacak dolunay, yakın çevrenizdeki insanları etkileyecek. Bu dolunay zamanı akrabalar, kardeşler, kuzenler, komşularınız ve  onların hayatında hızlı bir takım duygusal konu ve olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Kendinizle ilgili konularda kafa karışıklığınız çok yüksek olacak. Arkadaşlarınızdan çok çabuk etkileniyorunuz. Bir para mevzusu karşınıza gelmiş olabilir, bu konularda bazı şeyleri yapamayacağınızı düşünerek motivasyonunuzu düşürmüş olabilirsiniz. Parasal konularda yanıltıcı etkilere karşı dikkali olun.

Perşembe günü Ay Aslan burcundayken yeni yıla giriyoruz. Eviniz, aileniz, yuvanız önemli olacak. Bu yeni yılda daha fazla sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyeceksiniz. Eviniz eğlence aracınız ve kreatif alanlarınızı hareketlendirecek güzel bir geceyi organize etmeyi başaracaksınız.

Şanslı bir yıl ve harika bir hafta diliyorum.

İkizler Burcu: 

Haftanıza Ay İkizler burcunda başlıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Yılın son haftasında beklentileriniz, hayata bakış açısınız, yapacaklarınız çok önemli olacak. Bu hafta başında yerinizde duramayacaksınız. İşleri son kez toparlamak ve çözüme ulaştırmak anlamında bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Parasal konularda hayata esnek bakacaksınız. 2021 yılında planlarınızı yoluna koyabilir, istediğiniz sonuçları çok rahat bir şekilde elde edebilirsiniz. Bu hafta alacağınız haberlerle parasal yönden kendinizi daha mutlu, huzurlu ve güvende hissedebilirsiniz.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda, sevdiğiniz insanın ailesiyle olan konuşmalarınızda bazı duyduklarınız veya konuşmalar hoşunuza gitmeyebilir. Sevdiğiniz insanın da sizin ailenizle ilgili bakış açısı hoşunuza gitmeyebilir. İlişkilere dair büyük beklentiler içine girmeden sevdiğiniz insanı ve ailesini üzmeden yolunuzda ilerleyin.

Perşembe günü Ay Aslan burcundayken yeni yıla giriş yapıyoruz. Yakın çevrenizle beraber yapılacak bir takım programlar ve organizasyonlar devreye girebilir. Aile büyüklerinizle geçireceğiniz vakitler size kendinizi mutlu hissettirecek.

Güzel bir yıl, şahane bir hafta diliyorum.


Yengeç Burcu:

Haftaya durgun enerjilerle başlıyorsunuz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. salı öğleden sonra çarşamba ve perşembe günleri çok hareketli olacaksınız. Evinizde kendinizi eğlendirecek tatlı, huzurlu mutlu olacağınız bir yılbaşı geçireceksiniz. Yeni gelen sürecin havasına kendinizi kaptıracaksınız.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konu ve olaylarda sevdiğiniz insanla beraber gelecek planlarınızı hızlandırabilirsiniz. 2021 yılında ilişkinizi ciddiyete dökmek istiyorsanız bunlarla ilgili konularda çok hızlı sonuçlar alabileceğiniz haftadasınız.

Çarşamba günü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Sağlığınıza, kendinize daha fazla önem göstermeniz gerekiyor. İlişkilerle ilgili attığınız bir adım 15 gün sonra önemli kararlarla önünüze geliyor olabilir. Aynı zamanda sağlığınıza dair  önemli bir takım sonuçlar elde edebilirsiniz. Hayatınızı şekillendirecek, sağlığınıza önem göstereceğiniz bir süreç olacak. Kadınsanız ve çalışıyorsanız iş yaptığınız insanlarla bir takım sıkıntı ve problemler devrede olabilir. Buna göre hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

Yılbaşı gecesi Ay Aslan burcunda olacak. Sizde sevdiklerinizle ve ailenizle daha mutlu, huzurlu eğlenceli bir yılbaşı geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizde bulunduğunuz ortamlarda hayatı daha güzel gözlerle görecek bol bol dua edeceksiniz.

Güzel bir yıl, güzel bir hafta olsun.

Aslan Burcu:

Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız, dostlarınız, sevdiğiniz insanları arayarak başlıyorsunuz haftanıza sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Kafanızda organizasyona yönelik neler yapacağınıza dair fikirler oluşabilir.

Salı, çarşamba ve perşembe akşam saatlerine kadar hayatı geri planda izlediğiniz, biraz daha kendi içinize döndüğünüz, kendi halinizde olduğunuz birkaç gün geçirebilirsiniz. 2020’nin bazı konularını gözden geçirmek isteyeceksiniz. Yeni yıla dair bir takım kararlar alabilirsiniz. Biraz isteksiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Yine de evinizde, ailenizle, sevdiklerinizle olmak sizi mutlu edecek.

Çarşamba günü Yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay, bir konunun iç yüzünü ortaya çıkartabilir, daha fazla ruhsal durumlarla bağlantılı olabilirsiniz. Şartları ve durumları zorlamamanız gereken bir dolunay yaşayacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan varsa onunla olan bağlantılarınıza ilişkilerinize dikkat edin. Ailenizden sevdikleriniz, çocuğunuz bu dönemde bazı hareketkeriyle üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Fazla anlam yüklememeye çalışın.

Yılbaşı gecesinde Ay Aslan burcunda olacak. Sizi çok hareketli kılacak. Evde televizyonun karşısında güzel müziklerle eğlenip, sohbet edip, sevdiklerinizle hayatı paylaşmak ön plana çıkacak.

Şahane bir yıl ve çok güzel bir hafta diliyorum.

Başak Burcu:

İş koşturmalarınızın yüksek olduğu haftalardan bir tanesi sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Çalışmıyor olsanız bile ev, aile ortamınızda sevdiklerinize yardım etmek, onlar için bir yerden bir yere koşturmak, bir takım gündelik işlerinizi halletmek önemli olacak.

Salı, çarşamba ve perşembe günü yılbaşı gecesine kadar da oldukça hareketli olacaksınız. Arkadaşlarınızı, eşinizi, dostunuzu aramak onlarla helalleşmek, yeni gelen yılın umutlarını, ümitlerini birbirinizle paylaşmak önemli olacak.

Çarşamba günü Yengeç burcunda oluşacak dolunayda, arkadaşlarınızın hayatında oluşan konu ve olaylar devreye girebilir. Onların hayatında önemli duygusal konu ve olaylar oluşabilir. Onlardan aldığınız bilgilerle inanamayacağınız şeyler duyabilirsiniz. Çevre değişikliklerine de açık bir zaman dilimindesiniz. Ev, aile ve yuvanızda sevdiğiniz insanla olan bağlantınızda hassas bir dönemdesiniz, karşı tarafa fazla anlam yüklememelisiniz. Her şeyin mükemmel olmasını istiyorsanız bu dönem bunu sağlamak çok da kolay olmayabilir.

Yılbaşı gecesi Ay Aslan burcunda, tam da yılbaşı gecesine kadar hayatınızda her şey çok hızlı ve kararlı akabilir. Ancak yılbaşı gecesi kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Evinizde kendi özelinizde, kendinizle olmayı tercih ederek yeni yıla merhaba diyebilirsiniz. Bu dönem sezgileriniz çok kuvvetli. Dua ve meditasyon size iyi gelebilir.

Güzel bir yıl ve güzel bir hafta diliyorum.

Terazi Burcu:

İletişim ayağı çok yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler. Yazma, çizme işiniz varsa, digital platformlarda etkinlikleriniz, aktiviteleriniz varsa, eğitim alanlarınız hareketliyse, bu konular daha fazla hayatınızda yer edecek ve sizde bunlarla ilgilenmekten mutluluk duyacaksınız. Aile ortamlarınızda hayata keyifle, umutla, iyimserlikle baktığınız bir döngü içindesiniz. Ailenizde sevdiklerinizin hayatında güzel gelişmeler sizin hayatınızı da önemli kılabilir.

Çarşamba günü Yengeç burcunda oluşacak dolunay, kariyer alanlarınızı tetikleyecek. Kariyerinizde hızlı gelişmeler karşınıza gelecek. Yeni yıla girmeden önce iş ortamlarınızdan hızlı haber alabilirsiniz. Bu alanlarda yapmanız gerekenleri patronunuz ya da çalıştığınız insanlarla konuştuysanız bunlarla ilgili sonuçlar bu dolunayda karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla beklentinizin yüksek olmasından kaynaklı zaman zaman hayal kırıklıkları olabilir. Özellikle beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinize bu hafta dikkat etmelisiniz

Yeni yıla arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınız aktif bir şekilde giriyorsunuz. Arkadaşlarınızla görüntülü konuşmak, online mecralarda buluşmak sizin için önemli olacak, onları unutmayacak bundan da büyük keyif mutluluk duyacaksınız.

Güzel bir yıl, güzel bir hafta diliyorum.

Akrep Burcu:

Yeni yıla doğru giderken bu hafta parasal işlerinizin üzerine düşebilirsiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Kafanız tilki gibi hızlı çalışacak. Alacak, verecek dengesini gözden geçireceğiniz bir dönem olacak. Annenize, ailenize yardımlarınız bu dönem yüksek olabilir. Bütün bunlarla kafanız meşgul olarak haftaya giriş yapacaksınız.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızdaki konularda hayata esnek rahat gözlerle baktığınız ve farklı bir takım beklentiler içinde olduğunuz bir dönem olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlar o kadar kuvvetli ki, onunla beraber iş yapıyorsanız bu işlerden çok rahat bir şekilde fayda sağlayabileceksiniz.

Çarşamba günü Yengeç burcunda oluşacak dolunay, uzak çevre alanlarınızda oluşacak. Uzak çevrenizde bulunan insanlardan bu dolunayda önemli haberler alabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin kardeşleri, onun akrabalarıyla ilgili konu ve olaylar bu dolunayda daha fazla görünür hale gelebilir. Kendi alanınızda olmak isterken hiç beklenmedik, duyulmadık konular bu dolunayda hareketli olacak. Hayatınızda bir insan varsa bu dönem onun kafası karışık ve belirsiz olabilir. Bu belirsizlikler onun para alanı ya da iş alanıyla ilgili konuları kapsayabilir. Bu dönem spekülatif hareketlerden uzak durmak size çok yarayacak. Paranız konusunda riskli yatırımlarda bulunmamalısınız.

Ay Aslan burcundayken yeni yıla giriş yapıyoruz. Bu yeni yılda görünür olmak, kendinizi göstermek isteyeceksiniz ve bir çok insanın da sizi fark ettiğini gördüğünü ya da ailenizle, akrabağlarınızla bir aradaysanız onların içinde kendinizi daha fazla ön plana çıkarttığınızı ve konuşulduğunuzu fark edebilirsiniz. Bu yılbaşı size yarayacak.

Güzel bir yıl, güzel bir hafta olması dileğiyle.

Yay Burcu:

İlişkilerinizin aktif olduğu bir hafta başlıyor. Yeni yılı tamamlarken ilişkiler, özel hayatınız ve ortaklaşa atılacak adımlar bu haftaya damgasını vurabilir sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Sevdiğiniz insanla yapacağınız plan ve programlar bu yeni yılda ne yapmak istiyorsanız önüne serecek. Haftanızı toparlamak, işlerinizi toparlamak isteğinde olacaksınız. İş alanlarınızda güzel sonuçlar elde edeceğiniz bir dönem. Maddi konularda güzel destekleriniz var ve yaptığınız işlerin karşılığını alacaksınız.

Çarşamba günü Yengeç burcunda dolunay gerçekleşecek, bu dolunay ortak para alanlarınızı tetikleyecek. Bu dolunayla beraber bir ödemeyle uğraşabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız bir detay, fatura ya da hayatınızda bir insan varsa onun parasal konu ve olaylarına odaklanacaksınız. Vergi, kredi, stopaj bunlarla ilgili konu ve olayları ele almak içinde uygun bir zaman dilimindesiniz. Venüs- Neptün dik açısıyla ailevi ortamlarda biraz enerjiniz düşük çalışacak. Bu dönem ailenizdeki insanlar sizden çok fazla beklenti içine girmiş olabilirler. Onların bu beklentilerinde zaman zaman yalnız bırakabilir, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Başka insanların sizden bekledikleriyle uyumlu bir hafta olmayabilir.

Yeni yıla Ay Aslanda giriş yapıyorsunuz. Uzak yerlerden güzel haberler alacağınız, sosyal medyayı iyi kullanacağınız bilgi ve iletişimin akacağı bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz.

Güzel bir hafta, güzel bir yıl diliyorum.


Oğlak Burcu:

Gündelik yapılması gereken ve tamamlanması gereken işlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Yılın son gününe kadar işleri toparlayıp, her türlü ortamda işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Kendinizi iyi hissettiğiniz gücünüzün yerinde olduğu bir dönemdesiniz. Maddi konularda yeni kapıların açıldığını göreceksiniz. Hayatınızda biri varsa bu dönem sevdiğinizle bağlantınız kuvvetli olacak. Bu süreçte ikiniz de hayata aynı pencereden bakıyor olacaksınız. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda hayat sizi destekleyecek.

Çarşamba günü sabah saatlerinde Yengeç burcunda oluşan dolunay sizin özel hayat alanınızda gerçekleşiyor. Evliyseniz ya da sevdiğiniz insan varsa onunla olan bağlantılar önem kazanırken, onun hayatına dair alınacak bir takım kararlar ya da yaşayacağı duygusal olaylar önünüzdeki döneme damgasını vurabilir. Ortağınız varsa onun hayatında da harketlenmeler olabilir. Kariyer hayatınızda bazı hayal kırıklıkları devrede görünüyor. Özellikle yurt dışından ya da uzaklardan alacağınız haberler yılın son haftasında beklediğiniz etkiyi yaratmayabilir. Hemen karamsarlığa kapılmayın 2021 yılında parasal konularda en şanslı burçlardan birisiniz. Parasal alanlardaki büyük girişimleri yılbaşın sonrasına bırakmak faydalı olabilir.

Ay Aslan burcundayken yeni yılı karşılıyoruz ve sizin ortak para alanlarınıza düşüyor. Yeni yıl zamanı para harcamalarınız çok hızlanabilir. Bu yeni yıl zamanı kendinize yönelik harcamalar yaparak hareket etmek isteyebilirsiniz.

Güzel bir hafta, sağlıklı, mutlu bir yıl olsun.

Kova Burcu: 

Yılın son haftası eğlenceli konu ve olaylarla başlıyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Sanatsal ve kreatif bir takım işleriniz varsa, hobilere yönelik ya da eğitime yönelik bir takım adımlarınız varsa bu hafta bütün bunlar son kez hareketli olacak. Özel hayatınızda varsa çocuğunuzla ilgili konularda kendinizi çok daha etkin bir şekilde gösteriyor olacaksınız. Hayata bakış açınızın esnek olduğu bir dönem ve evinizden bütün işleri daha rahat bir şekilde idare edebileceksiniz. Okuduğunuz, çizdiğiniz, yazdığınız ne varsa üzerinizde fazlasıyla etki bırakabilir.

Çarşamba günü Yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. Yeni yılı karşılayacağınız şu dönemde sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. İş alanlarınız çok aktif olabilir. Evden çalışıyor olsanız bile bazı şeylere yetişemeyebilirsiniz. Gerginlikler, gaz sıkıntıları, mide, pankreas, safra kesesi, dermatolojik sorunlar, kurdeşen belirtileri problemlerine karşı dikkatli olun.

Özellikle yılbaşı gecesi hafif besinler yemelisiniz. Diğer taraftan arkadaşlarınızın hayatında bazı zorlanmalar görebilir, onlardan bir takım haberler alabilirsiniz. Bu haberler parasal konularla bağlantılı olabilir. Yılbaşına girmeden önce bu konuları halletmek isteyebilirsiniz, bu konularda yanılgılar ve hayal kırıklıkları devrede olabilir. Almanız gereken para konusunda gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Ay Aslan burcunda yeni yıla giriş yapıyorsunuz, ilişkiler evliliğiniz ya da sevdiğiniz insan sizin için önemli olacak. Bu yılbaşını onunla beraber geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz.

Çok güzel bir yıl, çok güzel bir hafta diliyorum.

Balık Burcu:

Eviniz, aileniz, yuvanız haftaya bu etkilerle başlıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Aileniz için yapılması gerekenleri hafta başında halledeceksiniz.

Salı, çarşamba, perşembe günü varsa çocuğunuzla ilgili konular daha fazla vaktinizi alabilir. Hobileriniz, sportif faaliyetlere karşı daha ilgili olabilirsiniz. Hayata ve dostluklarınıza çevresel faktörlere olumlu gözlerle baktığınız, arkadaşlıklarınıza önem verdiğiniz bir dönem. Geçtiğimiz yıl bazı arkadaşlarınızı elediniz. Artık kiminle yolunuza devam ettiğinizi gayet net biliyorsunuz. Arkadaşlarınızdan göreceğiniz desteğin yüksek olacağı bir zaman dilimindesiniz.

Çarşamba günü Yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunayı aşk evinizde yaşayacaksınız. Aşk hayatınız ya da varsa çocuğunuzla ilgili konular ön plana çıkabilir. Sanatsal, kreatif işler, eğitim alanları, hobiler bunlarla ilgili konuların hayatınızda hızlandığını ve güzel sonuçlar elde ettiğinizi ve adımlar atacağınızı fark edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda düşündüğünüz girişimler ve adımlar, yılbaşı öncesi yaptığınız görüşmelerinizden beklediğiniz sonuçları almanız çok da mümkün olmayabilir. Annenizin ya da anne tarafınızla ilgili bağlantılarında  sürtüşmeler, hayal kırıklılıkları devrede olabilir.

Ay Aslan burcunda yeni yıla giriş yapıyoruz. Aslan burcu sizin sağlık ve çalışma alanınız. Yani yılbaşı gecesi daha çok yapılması gerekenlerle ilgili olacaksınız. Ailenize hizmet edip onları mutlu etmek sizin için keyifli olacak. Yiyeceğinize içeceğinize yüklenmeden geceyi geçirmeniz faydanıza olacak.

Güzel bir hafta, güzel bir yıl diliyorum.

Yorumlar (0)